Search Majalah.com
Mencari Botol Plastik & Kotak Packaging (Pembekal dan Pengedar Sos Cili)
Hasbullah 2 @ Sos Cili Jenama Suri - Sat 12/Feb/2011 11:23pm [Last Comment]
sy merupakan seorang usahawan yg br nk mengembangkan perniagaan sos cili,dimana tempat ataupun kilang yg membekalkan botol plastik untuk isi sos cili dan harga yg berpatutan di sekitar pulau pinang dan kedah dan juga kilang yang menjual kotak packaging untuk sos cili..diharap dapat dikongsikan,terima kasih.

Niche: Pembuat Plastik Kotak Botol | Pembekal Kicap Dan Sos
Seminar GST untuk Usahawan/Peniaga
27 Ogos 2014 (Rabu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya

Kursus GST untuk Usahawan
17 Sep 2014 (Rabu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya
     
  1. Anis 36 - Sun 13/Feb/2011 2:42pm
    zaidy771121@yahoo.com.my  
  2. Anis 36 - Sun 13/Feb/2011 2:54pm
    nak yg saize berapa liter sms atau email saya..berapa kuantit  
  3. Hasbullah 2 - Sun 13/Feb/2011 11:36pm
    produk tu ada kt mn?kalau boleh pegi tgk dl baru blh decide,kalu pn anis ada kilang ke supplier ke blh kt wat appointment..nk dlm kuantiti yg mmg byk.  
  4. Anis 36 - Mon 14/Feb/2011 12:36pm
    saya just supply je,sy di perlis,en nak saiz brape 2 liter rm2.9,3liter rm3.9,apa2 email saya ye...  
  5. Hairol Abu Bakar - Sun 10/Apr/2011 12:40am
    salam. tn boleh ke iks bukit minyak penang bangunan sme bank. disana ada pengilang botol plastik milik bumiputera dgn harga yg murah. rasanya alike universal nama company. saya pun ambil stok botol dr sana. kalo tuan dapat kotak dgn harga murah tlg email saya sama yer di rm96billion@yahoo.com.  
  6. As 34 - Fri 22/Jul/2011 3:14pm
    di penang....sik hong holding. 04-2623551  
  7. Hasbullah 2 - Thu 11/Aug/2011 8:21pm
    AS 34 penang di sebelah pulau ataupn disebelah darat?  
  8. Lister Linang - Tue 15/Nov/2011 7:50pm
    kat area kuching ada tak suplier untuk botol2 plastik...saya juga baru nak buka kilang cili ni...tq...linangabi@yahoo.com.my  
  9. Zulkhairi - Tue 15/Nov/2011 8:16pm
    salam bang hasbulll bukit mnyak kt sberang...(tanah besaq)..hehe...
    tumpang lalu boleh kan... sya nk cari bkas plastik untuk dadih... klau boleh sekitar lembah klang.. sya nk cari pembekal bukan pengedar... email sya di corie_asp@yahoo.com  
  10. Norhanita 2 - Sun 18/Dec/2011 10:59am
    kalau nk cari bekas putih utk isi ubat dlm saiz 30ml-50ml tu diorg bole supply gak ke? sy kat kulim.nk cr utk isi trial suplemen Shaklee. kalau ada yg bole supply..sms sy 019-4771733 atau email ke norhanita_my@yahoo.com  
  11. Khairul Fikri - Sat 31/Dec/2011 11:32pm
    Saya membekal botol plastik jenis PE & PP dari 150ml - 2litre dan juga food container dari 100ml - 6 litre.
    Boleh hubungi saya khairul 0111-5653090 atau email: krolfikri@yahoo.co.uk  
  12. Zack 262 - Fri 17/Aug/2012 3:12pm
    saya sedang mencari botol utk packing sabun dobi perfume dobi...
    jika sesiapa yang ada menjualnya sila emailkan gambar,saiz dan harga kepada saya ASAP:
    axn_arking88@yahoo.com
    Area saya adalah di Kulim, Kedah.  
  13. Syuk Amien - Sat 15/Sep/2012 10:42pm
    emel ke saya harga untuk botol PP 60ml

    csyuk90@gmail.com  
  14. Tok Moh - Wed 31/Oct/2012 10:51pm
    Salam.. Tumpang lalu.
    Saya juga mencari botol plastis utk sos dan packing. (Contoh mcm botol mayonnaise yg ada muncung boleh picit bila nak guna tu).
    Juga mencari pengilang makanan utk packing dia sekitar Selangor dan K.L
    Jika tuan puan ada maklumat mintak email kepada saya.
    dstanza5577@gmail.com
    Tqvm  
  15. Timah90 - Tue 8/Jan/2013 5:46pm
    salam...saya mencari bekas plastik untuk mengisi dadih..sesiapa tahu dimana boleh dapatkan di pulau pinang bahagian pulau..dan berapa harganya jika beli dalam kuantiti banyak...tq  
  16. Amzarm - Fri 31/May/2013 1:57am
    Saya juga membekal/mengedar/mengimport & eksport bottles dan container untuk produk kosmetik dll.

    untuk quotation sila emailkan ke info@lamorza.com  
  17. Muhammad 62 - Thu 5/Sep/2013 2:34pm
    Syarikat saya mereka dan menjual mesin mengisi. Anda boleh mengisi botol produk mengikut sukatan yang anda perlukan. Sukatan adalah jitu.
    Jika berminat, boleh email inquiry.iire@gmail.com  
  18. Majmin Mohd Sharif - Wed 2/Oct/2013 2:13pm
    Sy ingin mencari botol 2 liter ..hubungi sy 0164592361  
  19. Amir Kedah - Thu 3/Oct/2013 11:14pm
    saya nk area kedah sungai petani..ada x.. kilang botol untuk sabun basuh.. sila add fb saya

    https://www.facebook.com/micro.wfc.7  
  20. Helmi 159 - Sat 8/Feb/2014 9:07pm
    Sy ingin mencari botol 5liter, 3 liter utk mngisi sabun .... area kuala terengganu.. email : helmi4823@yahoo.com  
  21. Yusri 62 - Tue 18/Feb/2014 10:44am
    saya mencari pengeluar botol plastik untuk isi sabun 3l,5l,10 liter..

    jika ada hubungi segera 0192378746..yusri klang  
  22. Faizal Tahir - Sun 1/Jun/2014 1:43pm
    SAYA MEMERLUKAN BOTOL 2LITRE & 5LITRE UNTUK PERNIAGAAN DI PENANG...JASA ANDA AKAN DIKENANG JIKA DAPAT MENOLONG..H/P 0194770297 - 0194770201...EMAIL FAIZALTAHIR85@GMAIL.COM....  
  23. Eda 51 - Wed 2/Jul/2014 3:32pm
    saya sedang mencari supplyer botol plastik yang boleh bagi harga yang berpatutan dan bentuk botol yang menarik untuk botol 500ML,dan 1L. jika ade emeil ke saya eda.combi93@gmail.com  
Page 1   (Total 23 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2596)
Bengkel Basikal (70)
Bengkel Besi (196)
Bengkel Kereta (1475)
Bengkel Motosikal (241)
Bengkel Tayar (208)
Bisnes Air Mineral (357)
Bisnes Ais Krim (481)
Bisnes Aksesori Kereta (653)
Bisnes Broadband (1067)
Bisnes Burger (536)
Bisnes Cermin Mata (153)
Bisnes Cuci Kereta (786)
Bisnes Cyber Cafe (438)
Bisnes Dobi (1330)
Bisnes Ebook (1023)
Bisnes Handphone (1216)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (547)
Bisnes Ice Blended (680)
Bisnes Jam Tangan (277)
Bisnes Jeruk (160)
Bisnes Kitar Semula (482)
Bisnes Komputer (1446)
Bisnes Kurier Dan Logistik (645)
Bisnes Minuman (1411)
Bisnes Pasar Malam (1905)
Bisnes Pelancongan (519)
Bisnes Perabot (820)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1051)
Bisnes Restoran (3200)
Bisnes Roti Dan Bakeri (689)
Bisnes Salun Rambut (348)
Bisnes Sarang Burung (252)
Bisnes Satay (368)
Bisnes Sms (154)
Bisnes Spa Dan Facial (627)
Bisnes Steamboat (196)
Bisnes Tablet Pc (439)
Bisnes Tradisional (804)
Bisnes Untuk Dijual (3195)
Bisnes Waffle Dan Jagung (369)
Bisnes Western Food (312)
Dewasa 18sx (1704)
Diskusi Bisnes (1906)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (694)
Expo Karnival Tapak Niaga (6181)
Forex Malaysia (1805)
Haiwan Peliharaan (441)
Haji Dan Umrah (456)
Hiasan Dalaman (696)
Hiasan Taman (237)
Hotel Resort Homestay (977)
Iklan Tv Radio Media Massa (211)
Import Dan Eksport (316)
Ingin Berniaga (2767)
Insurans Dan Takaful (1662)
Insurans Roadtax Kereta (323)
Kedai Bunga (185)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1942)
Kedai Emas (439)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2464)
Kedai Hardware (410)
Kedai Ibu Dan Bayi (670)
Kedai Jahit (3654)
Kedai Kamera Dan Camcorder (334)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (331)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1749)
Kedai Sewa (1597)
Kereta Baru (1552)
Kereta Terpakai (4823)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4516)
Kerja Kemahiran (1875)
Kerja Kosong (11078)
Kerja Praktikal (1903)
Kerja Sales (2160)
Kerja Sambilan (6067)
Konsultan Perniagaan (429)
Kontrak Swasta (282)
Kontrak Tender Kerajaan (440)
Kontraktor Balak Dan Kayu (463)
Kontraktor Jurutera (532)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (220)
Kontraktor Minyak Dan Gas (662)
Kontraktor Pasir (356)
Kontraktor Pembinaan (1966)
Kontraktor Perlombongan (312)
Kursus Dan Seminar (2726)
Kursus Kecantikan (669)
Kursus Makanan (649)
Kursus Motivasi (312)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1585)
Mencari Pelabur (3584)
Mesin Fotostat (343)
Mesin Freezer Dan Chiller (249)
Mesin Industri (486)
Mesin Jahit (361)
Mesin Proses Makanan (541)
Pakej Pelancongan (2538)
Pakej Perkahwinan (1170)
Pakej Perniagaan (846)
Pasar Basah (1410)
Pekerja Asing (1178)
Pelaburan Saham Unit Trust (907)
Pembantu Rumah Asing (1794)
Pembekal Barang Runcit (1546)
Pembekal Beras (100)
Pembekal Buah-buahan (471)
Pembekal Ikan Kering (372)
Pembekal Kelapa Dan Santan (616)
Pembekal Kerepek (1070)
Pembekal Keropok (427)
Pembekal Kicap Dan Sos (216)
Pembekal Kurma Dan Kismis (288)
Pembekal Madu (235)
Pembekal Mee Dan Bihun (120)
Pembekal Minyak Masak (410)
Pembekal Rempah Dan Perencah (572)
Pembekal Serunding (255)
Pembekal Telur (135)
Pemborong Aksesori Lelaki (160)
Pemborong Aksesori Wanita (1171)
Pemborong Batik Dan Sutera (346)
Pemborong Beg Galas (98)
Pemborong Beg Tangan (589)
Pemborong Bundle (839)
Pemborong Cadar Dan Tilam (423)
Pemborong Karpet (152)
Pemborong Kasut Dan Sandal (677)
Pemborong Lampin (288)
Pemborong Mutiara (106)
Pemborong Pakaian Bayi (750)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1592)
Pemborong Pakaian Lelaki (1110)
Pemborong Pakaian Plus Size (139)
Pemborong Pakaian Wanita (4099)
Pemborong Telekung Dan Songkok (560)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3424)
Pemborong Tuala (192)
Pemborong Tudung (2710)
Pembuat Papan Tanda Iklan (260)
Pembuat Plastik Kotak Botol (777)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (474)
Pendaftaran Syarikat (476)
Pendaftaran Trademark (31)
Pengedar Alat Tulis (929)
Pengedar Bahan Pencuci (691)
Pengedar Buku Dan Majalah (566)
Pengedar Contact Lens (235)
Pengedar Perfume (1509)
Pengedar Permainan Kanak2 (580)
Pengedar Produk Kecantikan (2545)
Pengedar Produk Kesihatan (2918)
Pengurus Majlis (582)
Penternak Arnab (51)
Penternak Ayam (700)
Penternak Burung Puyuh (94)
Penternak Ikan (684)
Penternak Kambing (280)
Penternak Lembu (372)
Penternak Udang (188)
Peralatan Makmal Dan Hospital (254)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (688)
Peralatan Sukan (541)
Perisian Komputer (554)
Perkakas Dapur (592)
Perkakas Elektrik (415)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1470)
Pinjaman AIM (161)
Pinjaman Hartanah (504)
Pinjaman Kad Kredit (381)
Pinjaman Kereta (573)
Pinjaman Peribadi (10211)
Pinjaman Perniagaan (1785)
Produk Dari China (523)
Produk Sejuk Beku (1268)
Program Consignment (1960)
Program Dropship (6449)
Pusat Bahasa (343)
Pusat Jagaan Bayi (1469)
Pusat Latihan (626)
Pusat Memandu (117)
Pusat Mengaji Agama (488)
Pusat Pendidikan Tinggi (508)
Pusat Rawatan (346)
Pusat Tadika Dan Taska (1253)
Pusat Tuisyen (1032)
Rancangan Perniagaan (571)
Rawatan Alternatif (286)
Rumah Sewa (4126)
Rumah Untuk Dijual (3613)
Servis Freelance (1056)
Servis Keselamatan (690)
Servis Pembersihan (781)
Servis Pengedaran Risalah (446)
Setiausaha Syarikat (589)
Sewa Bas Dan Van (543)
Sewa Kereta Teksi Limo (1733)
Sewa Lori (2456)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (54)
Studio Filem Dan Videografi (238)
Studio Fotografi (866)
Studio Grafik Dan 3D (1038)
Studio Lukisan (123)
Studio Model Penyanyi Pelakon (697)
Studio Muzik (456)
Sukan Beladiri (114)
Sukan Berkumpulan (225)
Sukan Futsal (223)
Sukan Pancing (138)
Tanah Sewa (617)
Tanah Untuk Dijual (4662)
Tempahan Biskut Dan Tart (2112)
Tempahan Hamper (186)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (641)
Tempahan Katering (2064)
Tempahan Kek Dan Coklat (2092)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (167)
Tempahan Kuih Muih (1693)
Tempahan Minuman Dan Dessert (450)
Tempahan Nasi Lemak (499)
Tempahan Roti (342)
Terminal Bayaran (180)
Ubahsuai Pejabat (627)
Ubahsuai Rumah (1638)
Urut Tradisional (759)
Usahawan Baja Pertanian (366)
Usahawan Benih Dan Nursery (385)
Usahawan Tani (1058)
Vending Machine (348)
Voucher Dan Tiket (240)
Web Design Malaysia (2256)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1282)