Search Majalah.com
Pembekal Barang-Barang Plastik dan Polisteren (Styrofoam)
AliceCooper - Tue 24/Aug/2010 1:47pm [Last Comment]
Saya membekalkan barang-barang plastik dan polisteren untuk kegunaan peniaga makanan pasar malam, restoran dan peniaga runcit untuk kawasan Lembah Kelang. Barangan dijual secara borong dalam jumlah yang besar. Contoh barang adalah:

1.Bekas Makanan Polisteren (pelbagai saiz)
2.Kertas pembungkus makanan (pelbagai saiz)
3.Paper cup and plate
4.Plastik bungkusan.
5.Plastik Sampah
6.Pelbagai jenis lagi barang barang

Hubungi saya untuk quotation di boxer3223@hotmail.com atau 0102602352

Niche: Bisnes Pasar Malam | Pembuat Plastik Kotak Botol
Seminar GST untuk Usahawan/Peniaga
27 Ogos 2014 (Rabu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya

Kursus GST untuk Usahawan
17 Sep 2014 (Rabu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya
     
  1. Rositah Abd Rashid - Sat 28/Aug/2010 9:04am
    nak tanyer kalo nk jadi pembekal cam u ambil barang kat mana boleh kongsi sikit kat sy berminat nk buat cam tu saya di Melaka
    kalo boleh share email saya itaizz@yahoo.com tq  
  2. Norlia Jalaluddin - Fri 3/Sep/2010 10:51pm
    ada tak plastik yang bentuk kaki baby untuk dimasukkan dalam stokin?  
  3. AliceCooper - Sat 4/Sep/2010 12:59am
    Tak ada lagi la tapi tu custom made.  
  4. Rabi atul Adawiyah 2 - Mon 13/Sep/2010 11:35pm
    saya nak tempah cawan plastik mgikut design sy sndiri..boleh x? nak dlm mse ter dekat...  
  5. AliceCooper - Wed 15/Sep/2010 9:03am
    Saudari Rabiatul adawiyah sila hubungi saya di talian 0102602352 atau boxer3223@hotmail.com  
  6. Norlia Jalaluddin - Fri 17/Sep/2010 4:26pm
    boleh tempah ke benda yang sana nak tu?  
  7. AliceCooper - Sun 19/Sep/2010 11:20pm
    To Norlia, benda tu boleh tempah tapi you kena bagi spesifikasi kat saya. Kalau ada sapel lagi baik. Sori lambat reply sebab saya ada emergency. Mak sakit. Tapi nak harga berpatutan kena kuantiti banyak. Saya ingat you nak ready stok. kalau ready stok memang tak ada la. Tapi lagi mudah you bagi spek kat I. Plz contact me through my email or phone.  
  8. Norlia Jalaluddin - Mon 27/Sep/2010 12:29am
    Kalau tempah, berapa minimum order quantity?  
  9. AliceCooper - Mon 27/Sep/2010 7:27am
    Untuk tempahan kena ambik dalam 10 ribu unit keatas.  
  10. Nashir - Thu 7/Oct/2010 1:10pm
    ada jual tak..sponge berukuran bulat diameter 10 cm atau ke bawah...nak buat polish tayar...klu ada sesuai blh hubungi tak sy :0172197481  
  11. Aqif - Sun 10/Oct/2010 9:02pm
    ada tak bekas plastik mcm bekas strawbery tetapi bentuk bulat.saiz - diameter 10cm dan tinggi 4cm.......  
  12. Fariza 2 - Wed 3/Nov/2010 11:33pm
    saya nak tempah plastik bungkus makanan yang perlu diprint. bley x? if bley, plez bg quotation ke fariza_ishak@yahoo.com. TQ!  
  13. Ams - Fri 19/Nov/2010 4:56pm
    boleh send info. tq  
  14. Ziela 10 - Fri 26/Nov/2010 4:34pm
    Plastik yang tebal ade x? macam plastik bungkus kerepek atau keropok..jernih tetapi tebal..

    yang printed berape ye harga?
    boleh email kpd sy quotation dan catalog@sample gambar untuk jenis plastik seperyi yg sy nyatakan - fazielajahaya@yahoo.com  
  15. Wani Ruslan - Mon 13/Dec/2010 1:26am
    kalau saya dari penang nak order bekas plastik utk makanan dlm kuantiti 500 pcs berapa harga nya & boleh pos kan? tolong reply ke waniruslan@gmail.com  
  16. Idalink - Mon 20/Dec/2010 12:12am
    email catalog untuk sy

    aspa_ida@yahoo.com.my

    tq  
  17. Eina 4 - Mon 20/Dec/2010 12:15pm
    Blh email Catalog & Qoutation sekali kat email ni syafrinaishak84@yahoo.com.my  
  18. Soffian - Wed 22/Dec/2010 10:02pm
    Kalu nak cari plastic packaging untuk telur puyuh,,, Mana boleh Dapat,. Harga?  
  19. Jenny 6 - Fri 18/Feb/2011 9:12am
    saya nak cari center sealing bag untuk bungkus kacang dalam 20 gram packing. kalau siap printing berapa harga?  
  20. Diana 60 - Thu 12/May/2011 11:13am
    salam... ada x jual plastik mcm plastik beras tu... nk tahu harga dan saiz ape yg ade... pls send detail to tmsresources.tms@gmail.com...urgent pls..thnk u (attc pic sekali)thnksss..  
  21. Bri - Mon 23/May/2011 9:43pm
    u ada jual bekas plastik utk kuih raya? mail kn product u kt bri_scoot@yahoo.com  
  22. Nurulzalia - Wed 29/Jun/2011 12:27pm
    Plastik tebal utk bungkus kerepek dan kalau printed berape harga?
    Tlg email quotation ke nurulzalia@yahoo.com Tq.  
  23. Izzy - Thu 30/Jun/2011 2:36pm
    Plastik tebal utk cecair 1 liter dan kalau printed berape harga?
    Tlg email quotation ke izzycaresolution@gmail.com Tq.  
  24. Fariza 2 - Thu 7/Jul/2011 11:36am
    ada jual bekas plastik utk kuih raya? lutsinar, bentuk segi empat. mail kn product u kt fariza_ishak@yahoo.com. if ada website, bley sy tgk sendiri dl.  
  25. Aishah Ku - Thu 14/Jul/2011 10:31pm
    ad jual x cwn cup plastik dgn pnutup ntk dadih.. tlg bg sy catalog n email quotation pd sy ye tq
    aishahkushairi@yahoo.com  
  26. Jones - Mon 19/Sep/2011 8:27pm
    saya ada bekalkan COVER sandwish(clear) pada harga pukal 100pcs keatas,kalo bawah tuu mahal sket ler..sekitar kedah.p.pinang dan seberang perai jer ..bleh lawat dhinistore.blogspot.com ryuki.jones@gmail.com  
  27. Zul 76 - Tue 20/Sep/2011 11:35am
    saya nak tanya pinggang mangkuk dan cawan kertas. u penah hantar ke tawau sabah x? brapa lah anggaran kos utk 1 kontena.  
  28. Mie 20 - Fri 23/Sep/2011 8:50pm
    email saya quotation pada saya.  
  29. Sofia 8 - Mon 3/Oct/2011 12:16pm
    boleh tak bagi saya quotation utk semua barangan plastik yg awk ada, sbb sy ada kedai dan ingin berniaga brg2 plastik.. sila email ker sofiaasrawaldo@yahoo.com atau call sy 0173619552.. asap. tq  
  30. Zalynda - Thu 13/Oct/2011 3:12am
    cup dan dome ada tak  
  31. Ida 141 - Fri 14/Oct/2011 10:23am
    Hi AliceCooper. Tlg hantar quotation / packages ke email saya. Urgent. di sis.specialist@yahoo.com. Tq.  
  32. Shaiful Hafiz Bin Yahya - Sun 23/Oct/2011 10:29pm
    ada tak cup aiskrim (kertas) sms 0129789529  
  33. Alis 5 - Thu 27/Oct/2011 9:43am
    boleh tak bagi saya quotation utk semua barangan plastik yg awk ada, email ke (alis_241@yahoo.com) atau call sy 013 2928116.. asap. tq  
  34. Hadi 39 - Mon 31/Oct/2011 10:09am
    boleh email catalog
    mizan_mizana@yahoo.com  
  35. Sweetie Villa - Sun 4/Dec/2011 8:45pm
    Saya sedang mencari container plastic untuk kek roll yang berukuran 11" panjang dan beg plastic for the carrier.
    Di mana kedai yang boleh saya pergi di Johor baru?  
  36. Fendi 6 - Tue 27/Dec/2011 10:41pm
    boleh email catalog ?
    fndend@hotmail.com  
  37. Rezal - Thu 19/Jan/2012 9:04am
    saya di jb.dan bercadang utk buke bisnes menjual brgn plastik....boleh saya dapatkan list brg n harga.....dan posibble ke penghantaran di bt ke jb...klu ade cawangan kt jb lg bagus...plz email ke kelisa5745@yahoo.com...tq  
  38. Nadzmy7 - Fri 17/Feb/2012 1:37am
    tolong emel quote saiz plastik dan harga utk pack kerepek.emel qurrata_nadzmy7@yahoo.com.lokasi salak tinggi  
  39. Aziz 71 - Sat 10/Mar/2012 9:11am
    boleh email catalog ?
    sempoiguy4@yahoo.com  
  40. Nazem - Sun 11/Mar/2012 8:55pm
    askum...bt para peniaga pasar malam yg ingin mnambahkan lagi produk jualan tuan/puan sy mnawarkan;

    CAR SHAMPOO 500ML RM1.80/BOTOL-RUNCIT RM3

    POLISH TYRE 500ML RM5.50/BOTOL-RUNCIT RM10

    -Berminat sila hubungi sy di talian 012 370 1718 mat,shah alam.

    -terbuka pd seluruh msia.  
  41. Ika 83 - Tue 8/May/2012 10:14pm
    Saya nak order barang plastik.
    Blh email Catalog & Qoutation sekali kat email ni ilamia_imalusi002@yahoo.com  
  42. Needa 3 - Thu 10/May/2012 1:19pm
    Saye mencari plastik untuk membungkus makanan tradisional (egg roll) ada? & blh print label sekali hantar Qout. kat saya needaqasida@gmail.com TQ  
  43. Lyna 19 - Thu 10/May/2012 10:39pm
    Saya mencari plastik yang sesuai membungkus bahulu kemboja saya
    email saya contoh2 yang sesuai.. n harga sekali...

    email: reka_bungatelur@yahoo.com  
  44. Mrs Azli - Fri 11/May/2012 1:31am
    tlg email sy quatation semua jenis pembungkus yg awak ada. Berminat utk menjadi pembekal sekitar kwsn sy  
  45. Nurul 328 - Wed 23/May/2012 10:14am
    Hai...alice u ada bekalkn bekas kuih raya x? Pls emailkn u nyer ctalog bekas2 tu.. nur_syah19@yahoo.com  
  46. Wani 103 - Mon 4/Jun/2012 10:23am
    Plastik yang tebal ade x? macam plastik bungkus kerepek atau keropok..jernih tetapi tebal..

    yang printed berape ye harga?
    boleh email kat saya, suzieone@yahoo.com  
  47. Suhaimi 124 - Tue 12/Jun/2012 11:17am
    boleh tak bagi saya quotation utk polisterin burger awk ada, email ke (shaimi@perwaja.com) atau call sy 019-9809135.. asap. tq  
  48. Mdz 2 - Tue 12/Jun/2012 3:44pm
    hello, boleh tak e-mailkan quotation/catalog barangan yg awak ada (dzul_unisel@yahoo.com.my)  
  49. Dbang09 - Fri 15/Jun/2012 1:11am
    kotak polisterin jenama apa?bisa sy guna kotak jenis rendah jenam tage 211..klu sy nak oder 10000 berapa harga?boleh antar kt rumah tk?no tel 0123605902  
  50. Zaity Fasyuha Binti Zainal Abidin - Wed 26/Sep/2012 5:56pm
    1. saya nak plastik bungkus makanan. plastik yg sebelah lutsinar sebelah lagi silver..
    2. ada tak bekas makanan lutsinar bentuk kotak kecil yg selalu org guna untuk letak kek..bekas yg jenis bolah masuk microwave..
    boleh emailkan harga..
    zaityfasyuha@yahoo.com  
Start | Page 1 | Next >                     (Total 66 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2596)
Bengkel Basikal (70)
Bengkel Besi (196)
Bengkel Kereta (1475)
Bengkel Motosikal (241)
Bengkel Tayar (208)
Bisnes Air Mineral (357)
Bisnes Ais Krim (481)
Bisnes Aksesori Kereta (653)
Bisnes Broadband (1067)
Bisnes Burger (536)
Bisnes Cermin Mata (153)
Bisnes Cuci Kereta (786)
Bisnes Cyber Cafe (438)
Bisnes Dobi (1330)
Bisnes Ebook (1023)
Bisnes Handphone (1216)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (547)
Bisnes Ice Blended (680)
Bisnes Jam Tangan (277)
Bisnes Jeruk (160)
Bisnes Kitar Semula (482)
Bisnes Komputer (1446)
Bisnes Kurier Dan Logistik (645)
Bisnes Minuman (1411)
Bisnes Pasar Malam (1905)
Bisnes Pelancongan (519)
Bisnes Perabot (820)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1051)
Bisnes Restoran (3200)
Bisnes Roti Dan Bakeri (689)
Bisnes Salun Rambut (348)
Bisnes Sarang Burung (252)
Bisnes Satay (368)
Bisnes Sms (154)
Bisnes Spa Dan Facial (627)
Bisnes Steamboat (196)
Bisnes Tablet Pc (439)
Bisnes Tradisional (804)
Bisnes Untuk Dijual (3195)
Bisnes Waffle Dan Jagung (369)
Bisnes Western Food (312)
Dewasa 18sx (1704)
Diskusi Bisnes (1906)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (694)
Expo Karnival Tapak Niaga (6181)
Forex Malaysia (1805)
Haiwan Peliharaan (441)
Haji Dan Umrah (456)
Hiasan Dalaman (696)
Hiasan Taman (237)
Hotel Resort Homestay (977)
Iklan Tv Radio Media Massa (211)
Import Dan Eksport (316)
Ingin Berniaga (2767)
Insurans Dan Takaful (1662)
Insurans Roadtax Kereta (323)
Kedai Bunga (185)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1942)
Kedai Emas (439)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2464)
Kedai Hardware (410)
Kedai Ibu Dan Bayi (670)
Kedai Jahit (3654)
Kedai Kamera Dan Camcorder (334)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (331)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1749)
Kedai Sewa (1597)
Kereta Baru (1552)
Kereta Terpakai (4823)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4516)
Kerja Kemahiran (1875)
Kerja Kosong (11078)
Kerja Praktikal (1903)
Kerja Sales (2160)
Kerja Sambilan (6067)
Konsultan Perniagaan (429)
Kontrak Swasta (282)
Kontrak Tender Kerajaan (440)
Kontraktor Balak Dan Kayu (463)
Kontraktor Jurutera (532)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (220)
Kontraktor Minyak Dan Gas (662)
Kontraktor Pasir (356)
Kontraktor Pembinaan (1966)
Kontraktor Perlombongan (312)
Kursus Dan Seminar (2726)
Kursus Kecantikan (669)
Kursus Makanan (649)
Kursus Motivasi (312)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1585)
Mencari Pelabur (3584)
Mesin Fotostat (343)
Mesin Freezer Dan Chiller (249)
Mesin Industri (486)
Mesin Jahit (361)
Mesin Proses Makanan (541)
Pakej Pelancongan (2538)
Pakej Perkahwinan (1170)
Pakej Perniagaan (846)
Pasar Basah (1410)
Pekerja Asing (1178)
Pelaburan Saham Unit Trust (907)
Pembantu Rumah Asing (1794)
Pembekal Barang Runcit (1546)
Pembekal Beras (100)
Pembekal Buah-buahan (471)
Pembekal Ikan Kering (372)
Pembekal Kelapa Dan Santan (616)
Pembekal Kerepek (1070)
Pembekal Keropok (427)
Pembekal Kicap Dan Sos (216)
Pembekal Kurma Dan Kismis (288)
Pembekal Madu (235)
Pembekal Mee Dan Bihun (120)
Pembekal Minyak Masak (410)
Pembekal Rempah Dan Perencah (572)
Pembekal Serunding (255)
Pembekal Telur (135)
Pemborong Aksesori Lelaki (160)
Pemborong Aksesori Wanita (1171)
Pemborong Batik Dan Sutera (346)
Pemborong Beg Galas (98)
Pemborong Beg Tangan (589)
Pemborong Bundle (839)
Pemborong Cadar Dan Tilam (423)
Pemborong Karpet (152)
Pemborong Kasut Dan Sandal (677)
Pemborong Lampin (288)
Pemborong Mutiara (106)
Pemborong Pakaian Bayi (750)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1592)
Pemborong Pakaian Lelaki (1110)
Pemborong Pakaian Plus Size (139)
Pemborong Pakaian Wanita (4099)
Pemborong Telekung Dan Songkok (560)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3424)
Pemborong Tuala (192)
Pemborong Tudung (2710)
Pembuat Papan Tanda Iklan (260)
Pembuat Plastik Kotak Botol (777)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (474)
Pendaftaran Syarikat (476)
Pendaftaran Trademark (31)
Pengedar Alat Tulis (929)
Pengedar Bahan Pencuci (691)
Pengedar Buku Dan Majalah (566)
Pengedar Contact Lens (235)
Pengedar Perfume (1509)
Pengedar Permainan Kanak2 (580)
Pengedar Produk Kecantikan (2545)
Pengedar Produk Kesihatan (2918)
Pengurus Majlis (582)
Penternak Arnab (51)
Penternak Ayam (700)
Penternak Burung Puyuh (94)
Penternak Ikan (684)
Penternak Kambing (280)
Penternak Lembu (372)
Penternak Udang (188)
Peralatan Makmal Dan Hospital (254)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (688)
Peralatan Sukan (541)
Perisian Komputer (554)
Perkakas Dapur (592)
Perkakas Elektrik (415)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1470)
Pinjaman AIM (161)
Pinjaman Hartanah (504)
Pinjaman Kad Kredit (381)
Pinjaman Kereta (573)
Pinjaman Peribadi (10211)
Pinjaman Perniagaan (1785)
Produk Dari China (523)
Produk Sejuk Beku (1268)
Program Consignment (1960)
Program Dropship (6449)
Pusat Bahasa (343)
Pusat Jagaan Bayi (1469)
Pusat Latihan (626)
Pusat Memandu (117)
Pusat Mengaji Agama (488)
Pusat Pendidikan Tinggi (508)
Pusat Rawatan (346)
Pusat Tadika Dan Taska (1253)
Pusat Tuisyen (1032)
Rancangan Perniagaan (571)
Rawatan Alternatif (286)
Rumah Sewa (4126)
Rumah Untuk Dijual (3613)
Servis Freelance (1056)
Servis Keselamatan (690)
Servis Pembersihan (781)
Servis Pengedaran Risalah (446)
Setiausaha Syarikat (589)
Sewa Bas Dan Van (543)
Sewa Kereta Teksi Limo (1733)
Sewa Lori (2456)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (54)
Studio Filem Dan Videografi (238)
Studio Fotografi (866)
Studio Grafik Dan 3D (1038)
Studio Lukisan (123)
Studio Model Penyanyi Pelakon (697)
Studio Muzik (456)
Sukan Beladiri (114)
Sukan Berkumpulan (225)
Sukan Futsal (223)
Sukan Pancing (138)
Tanah Sewa (617)
Tanah Untuk Dijual (4662)
Tempahan Biskut Dan Tart (2112)
Tempahan Hamper (186)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (641)
Tempahan Katering (2064)
Tempahan Kek Dan Coklat (2092)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (167)
Tempahan Kuih Muih (1693)
Tempahan Minuman Dan Dessert (450)
Tempahan Nasi Lemak (499)
Tempahan Roti (342)
Terminal Bayaran (180)
Ubahsuai Pejabat (627)
Ubahsuai Rumah (1638)
Urut Tradisional (759)
Usahawan Baja Pertanian (366)
Usahawan Benih Dan Nursery (385)
Usahawan Tani (1058)
Vending Machine (348)
Voucher Dan Tiket (240)
Web Design Malaysia (2256)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1282)