Search Majalah.com
Pembekal Ayam Segar Dan Frozen
Rosidi - Sat 28/Aug/2010 10:09am [Last Comment]
ZUBIR AGRO RESOURCES SDN BHD (anak syarikat ZIKAY group) merupakan milik penuh bumiputera. Kami pengeluar dan pengedar ayam segar dan frozen yang mendapat sijil halal dari jakim dan sijil dari jabatan veterinar di sekitar selangor, kuala lumpur, negeri sembilan dan melaka. Antara pelanggan kami terdiri dari pasaraya GIANT, TESCO, pengeluar produk berasaskan ayam, hotel dan restoran. Kilang kami bertempat di kawasan perindustrian NILAI N.S. mempunyai kapasiti 15000 ekor/hari. Penghantaran dilakukan untuk jumlah yang banyak.

Produk kami;
whole chicken, atp, boneless breast, boneless leg, wing, chicken chop, fillet, dan lain2 mengikut kehendak industri.

berminat sila hubungi 012-4199097 en.rosidi ataupun emelkan; rosidi.hashim@yahoo.com

Niche: Pasar Basah | Penternak Ayam | Produk Sejuk Beku
Kursus Borong Produk China Tanpa Perlu Melangkah ke China
18 Sep 2014 (Khamis) di DPMM Putrajaya

Kursus Praktikal GST untuk Usahawan
24 Sep 2014 (Rabu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya
     
  1. Abdul Rashid 2 - Tue 31/Aug/2010 7:25am
    tolongkan emailkan saya deatile untuk ayam frozen 1tan ..

    rzmaju@yahoo.com  
  2. Rosidi - Wed 1/Sep/2010 3:54pm
    salam en abdul rashid..sy dah emelkan. tq  
  3. Nizam 32 - Wed 22/Sep/2010 4:33pm
    Salam,

    Boleh email kan saya harga bagi kepak ayam.

    anb251175@gmail.com  
  4. Zaidi 9 - Fri 24/Sep/2010 12:50pm
    salam zubir...boleh tak saya dapatkan sebut harga ayam bagi semua..dari whole chiken wing, peha, dada, boneless, kaki ayam...ada syarikat base eropah suruh saya carikan. quantiti di minta adalah 25ton sebulan..tq do mail me zaidi@pns.com.my  
  5. Wan 78 - Fri 1/Oct/2010 3:21pm
    boleh emailkan saya senarai harga untuk kepak ayam,peha ayam dan dada ayam....

    piperripper@gmail.com  
  6. Sazali 8 - Sat 2/Oct/2010 7:35am
    salam,
    Supply Ayam Siap Dipotong Ke Tempat Anda.
    sesiapa berminat boleh hubungi saya,harga amat berpatutan.lokasi Ipoh/Chemor Perak
    0195761173-zali  
  7. Jullia 4 - Thu 21/Oct/2010 9:47am
    salam,

    syarikat saya sedang mencari pembekal ayam proses dan kaki ayam dlam kuantiti yang banyak untuk dieksport ke luar dan dalam negara. Jika encik berminat, sila hantar quotation,harga dan alamat kilang. Kami memerlukan kaki ayam dlam 150-200 kontena dgan segera. Sila hantarkan ke alamat email saya jullia@ridzgroup.com.my  
  8. Mazhar - Thu 28/Oct/2010 5:31pm
    salam zubir...boleh tak saya dapatkan sebut harga ayam bagi semua..dari whole chiken wing, peha, dada, boneless, kaki ayam...ada syarikat base eropah suruh saya carikan. quantiti di minta adalah 25ton sebulan..tq do mail me mazrinaz@gmail.com  
  9. Aizuddin 4 - Fri 29/Oct/2010 11:54pm
    ayam daging
    siap proses harga 4.80/kg
    hidup rm4.00/kg

    ayam kampung
    siap proses rm7.30/kg
    hidup rm6.80/kg

    penghantaran percuma......
    cntct sye 0135365344  
  10. Amin99 - Thu 18/Nov/2010 11:09pm
    cik azzizudin leh bagi e-mail ....  
  11. Hairul Anwar Bin Karman - Fri 14/Jan/2011 12:56pm
    sala.saya hairul juruperunding alam sekitar.syarikat kami memebekalkan sistem rawatan sisa air sembelihan ayam. sistem rawatan air kami tidak menggunakan bahan kimia.sekiranya saudara menghadapi masalah yang berkaitan dengan jabatan alam skitar.pihak kami sedia memebantu dan memeberikan khidmat nasihat dalam mematuhi standad yang dikeluarkan oleh jabatan alam sekitar.nombor telefon saya 0167029253 atau email di hairul_anwar@yahoo.com  
  12. Yus 30 - Sun 20/Mar/2011 7:40pm
    asslm..tlg emailkn harga aym bulat segar terkini..
    yusron.industry@gmail.com  
  13. Zul 179 - Wed 20/Jul/2011 9:52am
    harga ayam tebaik dipasaran
    hj zul. 0172036836
    h
    alsagoffas know as halal food coperation
    chiken chop . wing . boneless chiken . ayam bulat . ayam frozen dan semua yang related dgn ayam.  
  14. Ieda Biz - Fri 5/Aug/2011 12:09am
    sy dkt raub....boleh ke sy na dptkan qutation utk kepak ayam dan kos penghantaran hantar email deja_eida@yahoo.com @ cll 012-6254965  
  15. Surain - Tue 27/Sep/2011 12:08am
    Saya ada menjual ayam daging hidup.Harga hari ini saya jual rm6 siap penghantaran.Kalaus berminat call saya.Berapa ribu pun saya boleh hantar.
    0143238781
    27.09.2011  
  16. Rafik Anuar - Tue 27/Sep/2011 11:14am
    Saya ada menternak dan membekal ayam kampung pinang hidup & telah diproses. Bekalan ada & harga boleh dirundingkan. Sekiranya berminat, sila hubungi saya 012-3412055.  
  17. Zan 7 - Sat 1/Oct/2011 1:31pm
    Saya membekal ayam daging tanpa kepala kaki harga rm7.00/kg kalu berminat hubungi saya melayu_71@yahoo.com@0192560666  
  18. Rosidi - Sat 24/Dec/2011 11:47pm
    perhatian kepada semua pengusaha ayam..

    saya tidak lagi terlibat dalam industi ayam..
    syarikat zubir agro telah tidak beroperasi lagi kerana masalah tertentu... sekian terima kasih..  
  19. Ust Hasan - Fri 30/Mar/2012 9:25pm
    Kami menjual borong ayam daging & ayam dara siap proses (siap potong atas prmntaan)....harga yang menguntungkan anda untuk kami tawarkan....hubungi kami: 0132309815  
  20. Mohd Sarif Jafar - Wed 11/Apr/2012 9:18pm
    en.rosidi saya nak beli ayam segar proses sendiri bagaimana bakulnya sya pergi ambil sendiri tlg.email sarif_kasturi@yahoo.com  
  21. Nasrud - Thu 19/Apr/2012 4:26pm
    SAYA MENCARI KEDAI DAGING AYAM YG ADA JUAL KEPAK AYAM MENTAH. Email: nasrud100@yahoo.com, tel: 0104262991 din kepak  
  22. Hafiz 315 - Tue 12/Jun/2012 7:40pm
    salam en zubir,,saya perlukan harga ayam untuk buat chicken chop....siap potong
    nak tau harga per slice
    emel saya segera
    apisjke5@gmail.com  
  23. Zueraina - Sun 22/Jul/2012 1:05pm
    KEPADA SEMUA YANG TERLIBAT DLM BISNES AYAM....ayam siap proses...kepak ayam,rangka ayam,ayam fozen,pedal,hati,semuanya yang bersasakan ayam.....harga terendah dipasaran...siap penghantaran jika order lebih dri 500 ekor....berminat call saya pn zuraina.....0126328085  
  24. Khang Wei - Tue 31/Jul/2012 11:43pm
    memerlukan kepak dan drumstik ayam segar/frozen di pulau pinang pada quantiti 20-30kg.

    tolong sms harga ke 0197418723  
  25. Izwan786 - Tue 7/Aug/2012 2:20am
    Sy berminat membeli whole frozen chicken setiap satu antara 800 - 1300 gram utk dua kontena setiap bulan utk di eksport ke sebuah negara arab. Boleh hubungi sy izwan786@gmail.com utk urusan selanjutnya. Diperlukan dalam kadar segera  
  26. Ahmad Muzammil Mohamed Shapawi - Tue 28/Aug/2012 11:44am
    Hubungi saya 0195769692 untuk mendapatkan ayam segar dan frozen pada harga borong. saya juga jual minyak CPO dan CP8 (Origin Indonesia dan Malaysia)  
  27. Juemayuqie - Fri 7/Sep/2012 5:40pm
    sy mencari pembekal ayam frozen dengan harga borong/berpatutan. sila hubungi sy miss jue 0194364773/emel : loveaholicku_afiq@yahoo.com  
  28. Mohamad Azam 2 - Sun 21/Oct/2012 6:42pm
    Salam en.zubir boleh emailkan sebut harga product tuan ke azam9790@gmail.com  
  29. Blockie81 - Fri 16/Nov/2012 12:35pm
    perlukan santan, call 012-2557998  
  30. Man 194 - Sun 25/Nov/2012 2:38pm
    salam..saya pembekal barangan frozen steamboat&weatern,saya ingin menjual ayam dara ayamas dgn harga murah utk menghabiskan stok yg sya trlebih order.aym dara ni berat 1.1kg bg 1ekor,10 ekor dlm 1ctn sya ingin jual dgn harga rm8 seekor.yg tgl hanya 140ekor shj.cll 0122182570.KL/SLGR  
  31. Zaidi Bin Taib - Mon 17/Dec/2012 4:56pm
    Askm.. Sykt saya merupakan sykt bumiputera TERMODEN dalam industri pemprosesan ayam. Siapa yang tidak kenal ayam Pertubuhan Peladang Negeri Johor (PPNJ)? Produk kami dijamin HALAL, BERSIH, SUCI dan SELAMAT dengan persijilan HALAL JAKIM dan VHM - kualiti eksport. Hubungi saya di talian 07-754200 / 017-7253621 / 019-7547005 @ email di poultry@ppnj.net / zaiditaib@rocketmail.com untuk maklumat lanjut. Tq  
  32. Masaiqa Pintar Niaga - Thu 20/Dec/2012 9:52am
    Assalamualaikum....

    saya merupakan syarikat bumiputra pembekal kaki Ayam dengan kuantiti banyak dan ayam segar...

    hanya yang berminat boleh email saya masaiqa_pintarn@yahoo.com  
  33. Zinjabu - Sun 13/Jan/2013 9:44am
    penhantaran dan pembekal ikan sayur,buah buahan. secara borong kpd kedai makan ,kantin kilang,asrama kerajaan,saya ber tempat kl selangor. harga murah tapi kuantiti kena banyak dan cash. pada company yang berurusan dengan kerajaan dan glc boleh hutang .email zinjabu@yahoo.com  
  34. Zul 484 - Wed 30/Jan/2013 3:34am
    sy berada di sg petani kedah...mcari ayam proses frozen dan ayam segar harga bpatutan... hubungi sy 013-4176760  
  35. Muhammad Hariri Hasmi - Sat 6/Apr/2013 3:35am
    saya perlukan isi aya 1 tan.call 0124518689  
  36. Ayik - Wed 5/Jun/2013 10:59pm
    Tlg email kn sy cortation hrga chick brest boneles frozen..ayikblura@yahoo.com  
  37. Fauroni - Wed 10/Jul/2013 10:58pm
    Kami mencari pembekal ayam dada, tanpa kulit, tanpa tulang (sekitar 110-120g sepotong) sebanyak 550 kg - 600 kg/ setiap minggu. Tolong hubungi saya di fauroni@yahoo.com  
  38. Asri 88 - Mon 12/Aug/2013 4:43pm
    mencari pembekal ayam segar, area melaka terutama alor gajah... harga yang menarik menjadi keutamaan dan dipertimbangkan. emailkan detail ke asri.aziz.sp@gmail.com  
  39. Fattah69 - Mon 12/Aug/2013 9:29pm
    Syarikat saya memerlukan bekalan dada ayam ada sesiapa berminat membekal sila hubungi : h/p:010 775 1969 segera  
  40. Asnawi 5 - Fri 16/Aug/2013 12:47pm
    Syarikat kami mencari supplier ayam proses yang berkuantiti 10tan sehari... jika berminat boleh hubungi saya di email asnawihilmi86@gmail.com..sekian Tq  
  41. Kc6961 - Tue 3/Sep/2013 5:04pm
    Ayam standard frozen 3 MT diperlukan segera. Sila email kc6961@gmail.com utk harga tawaran anda. Tq  
  42. Muhammad Hariri Hasmi - Sun 22/Sep/2013 8:35pm
    Isi ayam.harga rm17.50.pet 2kg cukup.tidak campur air.datang ambil.parit buntar perak.minima 1 tan.brminat call 0124518689  
  43. M0hd Redza - Fri 27/Sep/2013 3:18pm
    assalam, kami membekal ayam siap proses pd harga yg murah. cth pd hr ini 27/09/2013 rm 6.30/kg. bole hubungi amri 0178883403 / 0192643392 fahmi. tk  
  44. Laili 24 - Thu 3/Oct/2013 11:31am
    Assalammualaikum.

    Saya pembekal ayam golek frozen.penghantaran percuma sekitar lembah klang. kami juga mencari pengedar. tidak ada apa-apa cas dikenakan.

    Jika berminat boleh hubungi kami 017-2588408

    http://ayamgolekfrozen.blogspot.com/  
  45. Ayep 865 - Thu 17/Oct/2013 2:16am
    Kami adalah dari kilang pemprosesan ayam di USJ Subang Jaya dimiliki sepenuhnya oleh Bumiputra beragama Islam. (Lawatan ke kilang boleh diatur).

    Kami sedia menerima tempahan borong dengan harga yang sangat istimewa dengan kuantiti yang banyak..

    sebarang tempahan & pertanyaan sila emailkan ke pento_87@yahoo.com

    Wassalam.  
  46. Muhammad Hariri Hasmi - Fri 25/Oct/2013 1:37pm
    Harga isi ayam sekarang hanya 17.00 untuk 2kg.0124518689  
  47. Aien 39 - Tue 24/Dec/2013 7:30am
    Berminat ayam segar bulat sekitar lembah klang panghantaran percuma rm6/kg

    Emailkan rayyan0202@yahoo.com

    0172013757/ 0122191652  
  48. Aien 39 - Tue 24/Dec/2013 1:35pm
    Boley lawat kami di

    www.facebook.com/irsbersih

    Syarikat 100% dikendalikan oleh org islam  
  49. Mohamad Hisham Bin Harun - Fri 3/Jan/2014 10:18pm
    Salam ,sesapa yg ada ladang ayam yg boleh bekalkan ayam 500 sehari boleh la hubungi sy utk berbincang , sy nk ayam hidup dlm 2kg. 019-2707962 hisham , tq warga majalah.  
  50. Nor Faiedullah Othman - Wed 22/Jan/2014 9:31am
    Assalam...
    sy ingin mencari pembekal kaki ayam dalam kuantiti yg banyak setiap mggu beserta transport untuk penghantaran dalam kuantiti minima 30tan ke atas.. bole berikan harga sekali.. SEGERA

    bole hubungi saya 0193495010 faiedul seberapa segera... jika was2.. sykt bole ikat kontrak  
Start | Page 1 | Next >                     (Total 60 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2639)
Bengkel Basikal (71)
Bengkel Besi (206)
Bengkel Kereta (1488)
Bengkel Motosikal (244)
Bengkel Tayar (210)
Bisnes Air Mineral (361)
Bisnes Ais Krim (491)
Bisnes Aksesori Kereta (657)
Bisnes Broadband (1082)
Bisnes Burger (541)
Bisnes Cermin Mata (156)
Bisnes Cuci Kereta (790)
Bisnes Cyber Cafe (444)
Bisnes Dobi (1337)
Bisnes Ebook (1033)
Bisnes Handphone (1232)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (552)
Bisnes Ice Blended (689)
Bisnes Jam Tangan (282)
Bisnes Jeruk (162)
Bisnes Kitar Semula (487)
Bisnes Komputer (1460)
Bisnes Kurier Dan Logistik (653)
Bisnes Minuman (1427)
Bisnes Pasar Malam (1930)
Bisnes Pelancongan (530)
Bisnes Perabot (833)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1077)
Bisnes Restoran (3248)
Bisnes Roti Dan Bakeri (699)
Bisnes Salun Rambut (356)
Bisnes Sarang Burung (254)
Bisnes Satay (375)
Bisnes Sms (156)
Bisnes Spa Dan Facial (638)
Bisnes Steamboat (196)
Bisnes Tablet Pc (441)
Bisnes Tradisional (807)
Bisnes Untuk Dijual (3251)
Bisnes Waffle Dan Jagung (375)
Bisnes Western Food (317)
Dewasa 18sx (1729)
Diskusi Bisnes (1925)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (709)
Expo Karnival Tapak Niaga (6308)
Forex Malaysia (1826)
Haiwan Peliharaan (454)
Haji Dan Umrah (461)
Hiasan Dalaman (705)
Hiasan Taman (238)
Hotel Resort Homestay (986)
Iklan Tv Radio Media Massa (217)
Import Dan Eksport (322)
Ingin Berniaga (2790)
Insurans Dan Takaful (1682)
Insurans Roadtax Kereta (329)
Kedai Bunga (186)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1953)
Kedai Emas (442)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2491)
Kedai Hardware (420)
Kedai Ibu Dan Bayi (680)
Kedai Jahit (3714)
Kedai Kamera Dan Camcorder (339)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (332)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1790)
Kedai Sewa (1611)
Kereta Baru (1577)
Kereta Terpakai (4889)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4602)
Kerja Kemahiran (1907)
Kerja Kosong (11329)
Kerja Praktikal (1959)
Kerja Sales (2201)
Kerja Sambilan (6161)
Konsultan Perniagaan (441)
Kontrak Swasta (288)
Kontrak Tender Kerajaan (448)
Kontraktor Balak Dan Kayu (470)
Kontraktor Jurutera (548)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (222)
Kontraktor Minyak Dan Gas (672)
Kontraktor Pasir (374)
Kontraktor Pembinaan (2003)
Kontraktor Perlombongan (315)
Kursus Dan Seminar (2752)
Kursus Kecantikan (672)
Kursus Makanan (654)
Kursus Motivasi (316)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1600)
Mencari Pelabur (3618)
Mesin Fotostat (349)
Mesin Freezer Dan Chiller (258)
Mesin Industri (494)
Mesin Jahit (367)
Mesin Proses Makanan (549)
Pakej Pelancongan (2558)
Pakej Perkahwinan (1183)
Pakej Perniagaan (863)
Pasar Basah (1430)
Pekerja Asing (1199)
Pelaburan Saham Unit Trust (924)
Pembantu Rumah Asing (1816)
Pembekal Barang Runcit (1566)
Pembekal Beras (104)
Pembekal Buah-buahan (477)
Pembekal Ikan Kering (380)
Pembekal Kelapa Dan Santan (629)
Pembekal Kerepek (1082)
Pembekal Keropok (433)
Pembekal Kicap Dan Sos (218)
Pembekal Kurma Dan Kismis (289)
Pembekal Madu (236)
Pembekal Mee Dan Bihun (123)
Pembekal Minyak Masak (413)
Pembekal Rempah Dan Perencah (581)
Pembekal Serunding (258)
Pembekal Telur (138)
Pemborong Aksesori Lelaki (160)
Pemborong Aksesori Wanita (1180)
Pemborong Batik Dan Sutera (350)
Pemborong Beg Galas (98)
Pemborong Beg Tangan (591)
Pemborong Bundle (847)
Pemborong Cadar Dan Tilam (429)
Pemborong Karpet (154)
Pemborong Kasut Dan Sandal (684)
Pemborong Lampin (289)
Pemborong Mutiara (107)
Pemborong Pakaian Bayi (760)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1617)
Pemborong Pakaian Lelaki (1113)
Pemborong Pakaian Plus Size (141)
Pemborong Pakaian Wanita (4135)
Pemborong Telekung Dan Songkok (562)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3469)
Pemborong Tuala (193)
Pemborong Tudung (2741)
Pembuat Papan Tanda Iklan (266)
Pembuat Plastik Kotak Botol (787)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (475)
Pendaftaran Syarikat (482)
Pendaftaran Trademark (33)
Pengedar Alat Tulis (940)
Pengedar Bahan Pencuci (701)
Pengedar Buku Dan Majalah (573)
Pengedar Contact Lens (237)
Pengedar Perfume (1519)
Pengedar Permainan Kanak2 (588)
Pengedar Produk Kecantikan (2584)
Pengedar Produk Kesihatan (2947)
Pengurus Majlis (586)
Penternak Arnab (51)
Penternak Ayam (708)
Penternak Burung Puyuh (95)
Penternak Ikan (687)
Penternak Kambing (284)
Penternak Lembu (380)
Penternak Udang (190)
Peralatan Makmal Dan Hospital (256)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (694)
Peralatan Sukan (542)
Perisian Komputer (562)
Perkakas Dapur (605)
Perkakas Elektrik (420)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1494)
Pinjaman AIM (164)
Pinjaman Hartanah (505)
Pinjaman Kad Kredit (384)
Pinjaman Kereta (587)
Pinjaman Peribadi (10364)
Pinjaman Perniagaan (1806)
Produk Dari China (529)
Produk Sejuk Beku (1284)
Program Consignment (1983)
Program Dropship (6565)
Pusat Bahasa (348)
Pusat Jagaan Bayi (1504)
Pusat Latihan (638)
Pusat Memandu (122)
Pusat Mengaji Agama (500)
Pusat Pendidikan Tinggi (514)
Pusat Rawatan (353)
Pusat Tadika Dan Taska (1268)
Pusat Tuisyen (1044)
Rancangan Perniagaan (583)
Rawatan Alternatif (288)
Rumah Sewa (4173)
Rumah Untuk Dijual (3657)
Servis Freelance (1079)
Servis Keselamatan (703)
Servis Pembersihan (799)
Servis Pengedaran Risalah (450)
Setiausaha Syarikat (597)
Sewa Bas Dan Van (555)
Sewa Kereta Teksi Limo (1771)
Sewa Lori (2505)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (54)
Studio Filem Dan Videografi (241)
Studio Fotografi (881)
Studio Grafik Dan 3D (1058)
Studio Lukisan (124)
Studio Model Penyanyi Pelakon (706)
Studio Muzik (461)
Sukan Beladiri (115)
Sukan Berkumpulan (227)
Sukan Futsal (226)
Sukan Pancing (141)
Tanah Sewa (631)
Tanah Untuk Dijual (4738)
Tempahan Biskut Dan Tart (2118)
Tempahan Hamper (186)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (652)
Tempahan Katering (2098)
Tempahan Kek Dan Coklat (2114)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (175)
Tempahan Kuih Muih (1719)
Tempahan Minuman Dan Dessert (455)
Tempahan Nasi Lemak (508)
Tempahan Roti (347)
Terminal Bayaran (183)
Ubahsuai Pejabat (640)
Ubahsuai Rumah (1664)
Urut Tradisional (765)
Usahawan Baja Pertanian (369)
Usahawan Benih Dan Nursery (388)
Usahawan Tani (1074)
Vending Machine (355)
Voucher Dan Tiket (241)
Web Design Malaysia (2279)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1319)