Search Majalah.com
Pembekal Air Zamzam
Zamir 2 - Sun 13/Mar/2011 10:13am [Last Comment]
"sebaik-baik air dipermukaan bumi adalah air zamzam.Di dalamnya ada nilai gizi yang mengenyangkan dan merupakan penawar bagi segala macam penyakit.

NABI MUHAMMAD SAW BERSABDA:
"Air zamzam itu diminum mengikut apa yang diniatkan atau dikehendaki.Bila engkau meminumnya kerana meminta untuk kesembuhan maka allah akan menyembuhkanmu.bila engkau meminum untuk mengenyangkan maka allah akan mengenyangkanmu,dan bila meminumnya dengan niat untuk menghilangkan rasa dahaga maka allah akan menghilangkan rasa dahaganya.Ia adalah perigi yang digali oleh jibril dan minuman dari allah untuk ismail a.s

untuk mengekalkan kualiti air d jual dalam botol yg asal 10liter/botol

untuk diambil sendiri rm130/untuk siap penghantaran rm150

untuk tempahan/belian
013-6766215/012-6402385 zmir

Niche: Butik Kesihatan
Seminar Memborong Produk di China
29 Nov 2014 (Sabtu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya

Kursus Praktikal GST untuk Usahawan
9 Dis 2014 (Selasa) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya

Sesi Demo GST-Compliance Software - Ofisxpert
9 Dis 2014 (Selasa) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya
     
  1. Peniaga 3 - Sun 13/Mar/2011 3:37pm
    saya ada jual pakej kurma ajwa+air zam-zam..yang mana ssaya masuk dalam satu bekass cantik..tengok la dalam blog saya

    http://peniagasejati.blogspot.com

    kot2 la minat nak jual memandangkan saudara pun dah jual air zam-zam..jadi satu aliran dah tu :)  
  2. Ayeen 3 - Mon 14/Mar/2011 9:12am
    mahalnyer air zamzam. padahal kat mekah Allah memberi percuma sahaja. Tak boleh harga rendah lagi ke hanya ambil kos transportation. Tak perlulah ambil untung yang byk utk mendapat pahala.  
  3. Zamir 2 - Wed 16/Mar/2011 8:03pm
    air zamzam memang Allah taala beri percuma pd mereka d Mekah ,utk makluman saya hanya ambil untung duit mnyak,nk murah Beli bnyak sikit self collection..rm120 ...  
  4. Iskandar 57 - Tue 15/May/2012 5:38am
    Kepada Kawan-Kawan Ku.... saya ada membekalkan Air ZamZam (Original).

    Air ZamZam yang kami ada membekal buat masa ini ialah seperti dibawah:-

    1. 10 Liter -> RM 130.00 (Kalau beli lebih 500 Botol harga boleh kurang untuk pemborong yang ingin membeli secara besar-besaran).

    Kos Penghantaran yang telah di diseragamkan mengikut kawasan:-

    1. Sekitar Selangor: RM 70.00
    2. Sekitar Perak: RM 190.00
    3. Sekitar Kuala Lumpur: RM 40.00
    4. Sekitar Negeri Sembilan: RM 180.00
    5. Sekitar Melaka: RM 210.00
    6. Sekitar Pulau Pinang: RM 250.00
    7. Sekitar Kedah: RM 350.00
    8. Sekitar Pahang: RM 250.00
    9. Sekitar Kelantan: RM 400.00
    10. Sekitar Terengganu: RM 400.00
    11. Sekitar Johor: RM 490.00
    12. Sekitar Perlis: RM 490.00

    Kos Penghantaran akan dimansuhkan sekirannya anda order lebih dari 30 Kotak.

    Sekirannya anda berminat boleh SMS, CALL ditalian:-

    012-2037684 (Iskandar Mikail Soh)

    ataupun boleh email ke saya di:-

    imnah.ent@gmail.com

    Terima Kasih kerana ambik masa untuk membaca dan membuat pesanan.

    Stok Kami ada banyak sekali.  
  5. Imarah - Tue 4/Dec/2012 8:47am
    salam, untuk air zam-zam insyaallah, syarikat kita ada membekalnya, insyaallah bulan 1 2013, boleh dapatkan dengan harga RM120.00,minima tempahan sebanyak 10 botol,area melaka sahaja..atau boleh layari imarah-umrah;blogspot;com untuk keterangan lanjut..  
  6. Ahlilfiqir - Mon 4/Mar/2013 10:22am
    Harga air zamzam 10L untuk pemborong. COD Cheras.

    3 tong = RM95
    5 tong = RM90
    10 tong = RM85
    20 tong = RM83
    40 tong = RM80
    80 tong = RM78

    Hubungi 012-3504542 atau email ke zamzambakkah@gmail.com

    Syukran  
  7. Auni 21 - Wed 3/Apr/2013 8:32pm
    brape hrga sebotol air zam zam jika saya hendak membeli 100 tong? mohon di hantar butiran pada aunigirlz@yahoo.com  
  8. Khairul 669 - Fri 6/Sep/2013 12:12pm
    kami juga ada membekal air zamzam yang tertera "KING ABDULLAH BIN ABDULAZIZ ZAMZAM PROJECT" pada label botol yang didatangkan dalam saiz 10 liter.
    Kami hanya menjual air zamzam yang bersaiz 10 liter shj dan tidak re-packing semula demi menjaga ketulenan air terbaik dunia ini. Harga jualan kami adalah serendah RM78.00 sebotol termasuk penghantaran.
    Untuk maklumat lanjut sila email ke empayarjitra@gmail.com  
  9. Hanafi Mohd - Sun 8/Sep/2013 8:47am
    zamzam 75 rm,,,min50 botol..0126699298  
  10. Abdul Rahim 37 - Mon 23/Sep/2013 12:09am
    kepada semua pengedar atau pembekal saya berminat untuk berurusniaga perkhidmatan air zam-zam.. boleh bagi harga jika beli pukal 100 x 10 liter termasuk kos penghantaran.. sila emelkan beserta gambar bungkusan air zam-zam yang dijual di nino_3688@yahoo.com  
  11. Firdhaus7 - Sat 21/Dec/2013 4:20pm
    Salam.

    Tawaran Air Zamzam Original direct dari Makkah

    Kuantiti
    1 - RM85 sebotol
    5 - RM80 sebotol
    10 - RM75 sebotol

    Sekarang cuma tinggal 100 unit shj

    Jika berminat, sila SMS ZAM75 ke 019 317 44 55 :)  
  12. Zamzambakkah - Sat 15/Feb/2014 12:17pm
    Air zamzam rm99+rm1 penghantaran ke seluruh Malaysia.

    Call 0123504542  
Page 1   (Total 12 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2828)
Bengkel Basikal (74)
Bengkel Besi (225)
Bengkel Kereta (1509)
Bengkel Motosikal (253)
Bengkel Tayar (220)
Bisnes Air Mineral (372)
Bisnes Ais Krim (517)
Bisnes Aksesori Kereta (664)
Bisnes Broadband (1117)
Bisnes Burger (551)
Bisnes Cermin Mata (162)
Bisnes Cuci Kereta (823)
Bisnes Cyber Cafe (453)
Bisnes Dobi (1389)
Bisnes Ebook (1068)
Bisnes Handphone (1273)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (576)
Bisnes Ice Blended (712)
Bisnes Jam Tangan (291)
Bisnes Jeruk (183)
Bisnes Kitar Semula (508)
Bisnes Komputer (1504)
Bisnes Kurier Dan Logistik (693)
Bisnes Minuman (1488)
Bisnes Pasar Malam (2010)
Bisnes Pelancongan (556)
Bisnes Pengantin (703)
Bisnes Perabot (879)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1124)
Bisnes Restoran (3401)
Bisnes Roti Dan Bakeri (724)
Bisnes Salun Rambut (374)
Bisnes Sarang Burung (257)
Bisnes Satay (388)
Bisnes Sms (162)
Bisnes Spa Dan Facial (682)
Bisnes Steamboat (199)
Bisnes Tablet Pc (445)
Bisnes Tradisional (840)
Bisnes Untuk Dijual (3431)
Bisnes Waffle Dan Jagung (388)
Bisnes Western Food (333)
Dewasa 18sx (1802)
Diskusi Bisnes (1993)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (741)
Expo Karnival Tapak Niaga (6650)
Forex Malaysia (1946)
Haiwan Peliharaan (477)
Haji Dan Umrah (470)
Hiasan Dalaman (726)
Hiasan Taman (244)
Hotel Resort Homestay (1036)
Iklan Tv Radio Media Massa (229)
Import Dan Eksport (335)
Ingin Berniaga (2839)
Insurans Dan Takaful (1768)
Insurans Roadtax Kereta (349)
Kedai Bunga (191)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1996)
Kedai Emas (459)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2555)
Kedai Hardware (441)
Kedai Ibu Dan Bayi (697)
Kedai Jahit (3967)
Kedai Kamera Dan Camcorder (351)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (342)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1907)
Kedai Sewa (1659)
Kereta Baru (1651)
Kereta Terpakai (5067)
Kerja Diploma Dan Ijazah (5010)
Kerja Kemahiran (2028)
Kerja Kosong (12199)
Kerja Praktikal (2195)
Kerja Sales (2342)
Kerja Sambilan (6472)
Konsultan Peguam (161)
Konsultan Perniagaan (466)
Kontrak Swasta (303)
Kontrak Tender Kerajaan (467)
Kontraktor Balak Dan Kayu (486)
Kontraktor Jurutera (578)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (228)
Kontraktor Minyak Dan Gas (698)
Kontraktor Pasir (412)
Kontraktor Pembinaan (2100)
Kontraktor Perlombongan (326)
Kursus Dan Seminar (2875)
Kursus Kecantikan (697)
Kursus Makanan (672)
Kursus Motivasi (327)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1633)
Mencari Pelabur (3742)
Mesin Fotostat (358)
Mesin Freezer Dan Chiller (274)
Mesin Industri (523)
Mesin Jahit (389)
Mesin Proses Makanan (583)
Pakej Pelancongan (2648)
Pakej Perkahwinan (1220)
Pakej Perniagaan (906)
Pasar Basah (1488)
Pekerja Asing (1271)
Pelaburan Saham Unit Trust (970)
Pembantu Rumah Asing (1900)
Pembekal Barang Runcit (1594)
Pembekal Beras (117)
Pembekal Buah-buahan (493)
Pembekal Ikan Kering (390)
Pembekal Kelapa Dan Santan (660)
Pembekal Kerepek (1119)
Pembekal Keropok (454)
Pembekal Kicap Dan Sos (229)
Pembekal Kurma Dan Kismis (291)
Pembekal Madu (246)
Pembekal Mee Dan Bihun (128)
Pembekal Minyak Masak (419)
Pembekal Rempah Dan Perencah (622)
Pembekal Serunding (260)
Pembekal Telur (143)
Pemborong Aksesori Lelaki (162)
Pemborong Aksesori Wanita (1201)
Pemborong Batik Dan Sutera (355)
Pemborong Beg Galas (102)
Pemborong Beg Tangan (613)
Pemborong Bundle (877)
Pemborong Cadar Dan Tilam (466)
Pemborong Karpet (165)
Pemborong Kasut Dan Sandal (712)
Pemborong Lampin (304)
Pemborong Mutiara (113)
Pemborong Pakaian Bayi (781)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1693)
Pemborong Pakaian Lelaki (1142)
Pemborong Pakaian Plus Size (146)
Pemborong Pakaian Wanita (4301)
Pemborong Telekung Dan Songkok (572)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3579)
Pemborong Tuala (206)
Pemborong Tudung (2833)
Pembuat Papan Tanda Iklan (288)
Pembuat Plastik Kotak Botol (805)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (488)
Pendaftaran Syarikat (510)
Pendaftaran Trademark (36)
Pengedar Alat Tulis (961)
Pengedar Bahan Pencuci (730)
Pengedar Buku Dan Majalah (607)
Pengedar Contact Lens (248)
Pengedar Perfume (1566)
Pengedar Permainan Kanak2 (613)
Pengedar Produk Kecantikan (2659)
Pengedar Produk Kesihatan (3053)
Pengurus Majlis (605)
Penternak Arnab (53)
Penternak Ayam (743)
Penternak Burung Puyuh (96)
Penternak Ikan (699)
Penternak Kambing (296)
Penternak Lembu (398)
Penternak Udang (200)
Peralatan Makmal Dan Hospital (270)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (740)
Peralatan Sukan (553)
Perisian Komputer (578)
Perkakas Dapur (634)
Perkakas Elektrik (453)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1551)
Pinjaman AIM (171)
Pinjaman Hartanah (526)
Pinjaman Kad Kredit (398)
Pinjaman Kereta (628)
Pinjaman Peribadi (10898)
Pinjaman Perniagaan (1866)
Produk Dari China (550)
Produk Sejuk Beku (1362)
Program Consignment (2046)
Program Dropship (6906)
Pusat Bahasa (366)
Pusat Jagaan Bayi (1609)
Pusat Latihan (661)
Pusat Memandu (125)
Pusat Mengaji Agama (537)
Pusat Pendidikan Tinggi (534)
Pusat Rawatan (375)
Pusat Tadika Dan Taska (1371)
Pusat Tuisyen (1098)
Rancangan Perniagaan (569)
Rawatan Alternatif (300)
Rumah Sewa (4382)
Rumah Untuk Dijual (3820)
Servis Freelance (1137)
Servis Keselamatan (737)
Servis Pembersihan (853)
Servis Pengedaran Risalah (475)
Setiausaha Syarikat (601)
Sewa Bas Dan Van (587)
Sewa Kereta Teksi Limo (1874)
Sewa Lori (2625)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (58)
Studio Filem Dan Videografi (259)
Studio Fotografi (917)
Studio Grafik Dan 3D (1142)
Studio Lukisan (134)
Studio Model Penyanyi Pelakon (765)
Studio Muzik (490)
Sukan Beladiri (119)
Sukan Berkumpulan (238)
Sukan Futsal (231)
Sukan Pancing (144)
Tanah Sewa (658)
Tanah Untuk Dijual (4956)
Tempahan Biskut Dan Tart (2174)
Tempahan Hamper (189)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (676)
Tempahan Katering (2196)
Tempahan Kek Dan Coklat (2179)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (181)
Tempahan Kuih Muih (1772)
Tempahan Minuman Dan Dessert (474)
Tempahan Nasi Lemak (533)
Tempahan Roti (379)
Terminal Bayaran (194)
Ubahsuai Pejabat (657)
Ubahsuai Rumah (1725)
Urut Tradisional (820)
Usahawan Baja Pertanian (375)
Usahawan Benih Dan Nursery (411)
Usahawan Tani (1107)
Vending Machine (392)
Voucher Dan Tiket (252)
Web Design Malaysia (2337)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1399)