Pembantu Rumah Murah
Ihsan 13 - Sat 2/Feb/2013 8:54am [Last Comment]
assalamualaikum..pembantu rumah dari acheh,jawa dan sulawesi sedia untuk bekerja..harga rm5800,gaji 650,ptgn n waranty 3 bln..boleh menjaga org tua,baby, kemas rumah dan jaga ank..kpd majkan yg serius shj!! hubungi 0102617139..

Niche: Pembantu Rumah Asing
     
  1. Sarah 183 - Sun 3/Feb/2013 3:25am
    Assalamualaikum....
    hai..kami dari agency berdaftar..saya bagi pihak marketing ingin memaklumkan bahawa...kami ada 5 org maid akan masuk...dalam minggu ini..kepada majikan yang berminat silalah hubungi saya ye..untuk keterangan lanjut...0172960206 Sarah Hani tq
    quatation simple..supaya pihak majikan boleh bajet bajet ke...fikir fikir dulu ke kan..RM 8,500.00 , ptg gaji 3 bln, gerenti 3 bulan, ada lindungan agency dan insurans ..ada gerenti untuk ketidak puasan hati mahupun lari untk maid maid yang telah dipilih.....Insyallah kami akan cuba yang terbaik untuk majikan budiman...terima kasih tuan rumah kerana sudi beri ruang semoga anda dimurahkan rezeki dan kita sama sama mencari rezeki yng halal dan murah rezeki hendaknya..ye...dan berniat membantu seikhlas dan sejujurnya...terima kasih....

    p/s : kami ada kemasukan lagi ramai hujung minggu ni, dan ada 5 org sediada , untuk jaga anak , manakala jaga warga emas, boleh inform dulu,nanti kami akan cari kan pembantu yg sesuai untuk jaga warga emas tersebut...thanks  
  2. Ihsan 13 - Sun 3/Feb/2013 6:51pm
    harga let go!! rm 5200..gaji rm600..ptgn n waranty 3 bln..maid dari jawa barat umur 45 thn..masih kuat dan sihat..majikan yg serius hubungi sy..0102617139  
  3. Reena 36 - Mon 4/Feb/2013 9:08am
    saya ada maid asli jawa dari surabaya umur 31 tahun. boleh jaga orang tua dan budak. baru masuk semalam. Boleh bekerja dengan majikan non muslim. minat sila call 01126658309  
  4. Satuhati - Mon 4/Feb/2013 1:42pm
    salam...agency kami mencari majikan yg memerlukan maid..maid sudah ada dimalaysia..umur 39,36,30...,,asal surabaya...hrga yg brpatutan kepada majikan...untuk pertanyaan sila hubungi 0125620007(hery)..kepuasan anda,keutamaan kami..  
  5. Kimi Razak - Mon 4/Feb/2013 6:52pm
    salam. saya ada 5 orang maid akan sampai. kos rm 6,200 (permit majikan apply). warranty dan potongan 3 bulan.

    umur dari 23tahun- 35 tahun. cod.

    email saya untuk review biodata di razak.kimi@yahoo.com  
  6. Fifah 3 - Tue 5/Feb/2013 2:54pm
    fresh maid dari indonesia , berminat sila hubungi 0146151169. tq.  
  7. Zubaidah 8 - Tue 5/Feb/2013 8:09pm
    As salam saya ada 2 maid yang baru masuk fresh. satu aceh satu jawa
    dan ada few calon juga akan masuk khamis nie...majikan yang serius blh call utk pengambilan segera
    0123431447  
  8. Zubaidah 8 - Tue 5/Feb/2013 8:11pm
    sorry salah number 0123431447 itu sista i punya

    just call me direct 0126356732

    thanks  
  9. Faizal 79 2 - Thu 7/Feb/2013 10:28pm
    maid jw sadh ada dimlysia berminat call 0169814919 tq  
  10. Mohammad 69 - Sun 10/Feb/2013 8:19pm
    Salam....untuk masalah permit jp visa atau lain2 sektor boleh hubungi saya untuk selesaikan masalah.. insyaAllah ... 0172232678 mohammad  
  11. Rahim 74 - Wed 13/Feb/2013 10:39pm
    As salam ,

    Saya ada 1 maid umur 24 asal jawa medan boleh jaga anak atau wargamas & rajin membuat kerja rumah. Ada warranti 3 bulan jika lari atau fomema x lepas digantikan maid baru atau duit dikembalikan.Bagi majikan yang berminat boleh hubungi saya untuk emcari maid mcm mana yang majikan kehendaki x perlu deposit cuma booking sahaja :

    012-306 9263  
  12. Ice Mankl - Thu 14/Feb/2013 12:00pm
    rahim 74: blh bgi detail ? email pada sya serta lokasi wmdsuffian@gmail.com  
  13. Rahim 74 - Mon 25/Feb/2013 11:30am
    Salam,
    Free Booking , Tanpa Deposit

    Ada maid baru smpi hari ini bagi majikan yang berminat boleh hubungi saya ada jaminan jika fomema x lepas digantikan maid lain atau maid tidak memuaskan juga akan digantikan jaminan 3 bulan.

    Bayaran RM 5,500 - 3 bulan gaji.
    Bagi majikan yang berminat bolehlah hubungi saya, yang serius sahaja.

    012-306 9263  
  14. Rahim 74 - Wed 20/Mar/2013 6:00pm
    READY MAID , SUDAH ADA DIMALAYSIA

    Salam ,

    Disini saya ada 3 maid baru masuk malaysia mlm semalam.Semua ada jaminan 3 bulan.Bayaran rm 5,500 - 3 bln gaji.Salah seorang maid ini pernah bekerja di singapore dan mahir dalam kerja rumahtangga dan soal menjaga anak.Bagi majikan yang serius nak boleh hubungi saya.Maid sedia ada

    012-306 9263
    cc kak ros 016-600 3132  
  15. Rahim 74 - Thu 21/Mar/2013 3:17pm
    READY MAID
    1 maid umur 41 untuk jaga org tua.sangat mahir jaga org tua,boleh membuat kerja rumah dan pandai memasak.Bagi majikan yang berminat boleh call saya untuk terus ambil.
    MAID DAH ADA DIMALAYSIA.Pertama kali masuk ke malaysia.
    012-306 9263  
  16. Rahim 74 - Wed 27/Mar/2013 5:31pm
    READY MAID

    Salam , ada 1 maid umur 41 asal aceh berkebolehan dalam menjaga org tua(warga mas) maid sangat rajin x rugi majikan ambil.Bagi majikan yang berminat segera hubungi saya , BAYARAN RM 3000

    012-306 9263

    TQ  
  17. Rahim 74 - Wed 17/Apr/2013 9:36am
    READY MAID

    Salam , pertama kali masuk malaysia. i ada 1 maid umur 38 asal jawa boleh jaga orang tua.bayaran RM 6,000 - 4 bulan gaji sebarang pertanyaan boleh hubungi saya
    012-306 9263  
  18. Rahim 74 - Sat 20/Apr/2013 2:36pm
    READY MAID

    Salam , semua
    Ada 1 maid baru masuk smlm umur 39 asal sumatra PERTAMA kali masuk malaysia Bayaran RM 5,500 - 3 bln gaji.Bagi majikan yang berminat boleh kol saya untuk terus ambil maid.
    Cash dan ambil maid.
    TQ
    012-306 9263  
  19. Rahim 74 - Sun 28/Apr/2013 3:48pm
    READY MAID

    Salam , disini saya ada 2 maid :
    1. asal aceh umur 21 tahun
    2. asal medan umur 40 tahun

    BAYARAN RM 3000 shj tiada tolak gaji.
    Bayaran gaji
    anak 1-2 RM 600 gaji sebulan
    anak 3 RM 650 sebulan &
    anak 4 ke atas RM 700 sebulan

    Untuk keterangan lanjut boleh hubungi saya 012-306 9263
    siapa cepat dia yang dapat.Saya hanya menjalankan 1 tanggungjawab selebihnya kuasa ALLAH s.w.t  
  20. Rahim 74 - Sun 19/May/2013 8:23pm
    READY MAID ,

    Salam, disini saya ada 2 maid yang berasal dari jawa tengah berumur 35 dan 38 tahun,rajin dan boleh melakukan kerja rumah.umur 35 mahu jaga anak dan umur 38 mahu jaga org tua.Bagi majikan yang berminat sila hubungi saya segera kerana maid jawa cepat majikan2 ambil.

    BAYARAN RM 3000 tiada potongan gaji.
    Gaji antara RM 600 - 700

    Maya 012-306 9263  
  21. Rahim 74 - Mon 27/May/2013 6:16pm
    READY MAID

    Assalam,

    Disini saya ada 2 Maid 1 baru masuk umur 33 asal meda sesuai untuk jaga org tua atau anak2 dah besar , boleh membuat semua kerja rumah.Bayaran RM 5,500 - 3 bln gaji dan
    Umur 49 asal Medan bayaran RM 2,500 sahaja.pandai membuat kerja rumah dan rajin maid juga pandai memasak.
    Untuk pengetahuan majikan x semua maid dari medan jahat hanya segelintir dan klu nak lari jgn cakap medan mana2 pun boleh cuma majikan kena bertolak ansur.Insyallah saya hanya membantu...
    Terima kasih  
  22. Rahim 74 - Wed 29/May/2013 5:01pm
    READY MAID

    Assalam,

    Disini saya ada 3 maid
    1 umur 34 asal jawa ada document bayaran RM 3000 tiada tolak gaji sesuai menjaga budak dan menguruskan rumahtangga,
    2 umur 49 asal jakarta sesuai menjaga anak atau org tua berkeboleh dalam mengurus rumah dan pandai memasak masakan melayu , Bayaran RM 2,500
    3 umur 50 asal medan ada pengalaman menjaga orng tua sakit (sakit teruk pun boleh,lumpuh dll sebaginya)Bayaran RM 2,500
    Bagi majikan yang berminat sila hubungi terus saya
    Untuk Majikan yang serius sahaja
    012-306 9263 maya  
  23. Rahim 74 - Tue 11/Jun/2013 10:26am
    READY MAID

    Assalam,

    Disini saya ada 2 maid yg baru masuk.Bagi majikan yang berminat sila hubungi saya.
    Siapa cepat dia yang dapat kerana harga yang saya tawarkan amat berpatutan.

    Maya 012-306 9263  
  24. Rahim 74 - Wed 21/Aug/2013 6:48pm
    READY MAID

    ASSALAM,

    Saya ada 2 maid kristen sesuai untuk majikan non muslim.Bayaran tersangat murah dan 1 maid islam untuk majikan muslim.Siapa cepat dia dapat.
    Bayaran RM 4,999.00 tolak 3 bulan gaji.Maid pertama kali masuk malaysia.

    Maya 012-306 9263
    016-600 3132  
  25. Rahim 74 - Wed 26/Mar/2014 2:28pm
    ASSALAM,

    Disini saya mempunyai 1 maid asal jawa timur pertama kali masuk malaysia.
    Bayaran RM 6500 - 4 BULAN GAJI.
    Bagi majikan yang berminat boleh hubungi saya watsupp,viber , call saya terus :

    MAYA 012-306 9263  
Page 1   (Total 25 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2728)
Bengkel Basikal (73)
Bengkel Besi (214)
Bengkel Kereta (1488)
Bengkel Motosikal (248)
Bengkel Tayar (213)
Bisnes Air Mineral (365)
Bisnes Ais Krim (499)
Bisnes Aksesori Kereta (650)
Bisnes Broadband (1102)
Bisnes Burger (547)
Bisnes Cermin Mata (159)
Bisnes Cuci Kereta (804)
Bisnes Cyber Cafe (451)
Bisnes Dobi (1357)
Bisnes Ebook (1045)
Bisnes Handphone (1254)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (558)
Bisnes Ice Blended (694)
Bisnes Jam Tangan (287)
Bisnes Jeruk (165)
Bisnes Kitar Semula (498)
Bisnes Komputer (1486)
Bisnes Kurier Dan Logistik (675)
Bisnes Minuman (1461)
Bisnes Pasar Malam (1969)
Bisnes Pelancongan (547)
Bisnes Pengantin (682)
Bisnes Perabot (853)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1107)
Bisnes Restoran (3327)
Bisnes Roti Dan Bakeri (707)
Bisnes Salun Rambut (364)
Bisnes Sarang Burung (257)
Bisnes Satay (380)
Bisnes Sms (161)
Bisnes Spa Dan Facial (660)
Bisnes Steamboat (198)
Bisnes Tablet Pc (440)
Bisnes Tradisional (818)
Bisnes Untuk Dijual (3316)
Bisnes Waffle Dan Jagung (382)
Bisnes Western Food (323)
Dewasa 18sx (1770)
Diskusi Bisnes (1961)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (719)
Expo Karnival Tapak Niaga (6462)
Forex Malaysia (1878)
Haiwan Peliharaan (468)
Haji Dan Umrah (465)
Hiasan Dalaman (710)
Hiasan Taman (241)
Hotel Resort Homestay (1007)
Iklan Tv Radio Media Massa (224)
Import Dan Eksport (329)
Ingin Berniaga (2819)
Insurans Dan Takaful (1726)
Insurans Roadtax Kereta (338)
Kedai Bunga (190)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1981)
Kedai Emas (452)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2530)
Kedai Hardware (435)
Kedai Ibu Dan Bayi (689)
Kedai Jahit (3832)
Kedai Kamera Dan Camcorder (342)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (344)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1843)
Kedai Sewa (1633)
Kereta Baru (1616)
Kereta Terpakai (4994)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4804)
Kerja Kemahiran (1953)
Kerja Kosong (11759)
Kerja Praktikal (2057)
Kerja Sales (2273)
Kerja Sambilan (6314)
Konsultan Peguam (151)
Konsultan Perniagaan (452)
Kontrak Swasta (293)
Kontrak Tender Kerajaan (455)
Kontraktor Balak Dan Kayu (479)
Kontraktor Jurutera (565)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (225)
Kontraktor Minyak Dan Gas (679)
Kontraktor Pasir (391)
Kontraktor Pembinaan (2055)
Kontraktor Perlombongan (319)
Kursus Dan Seminar (2815)
Kursus Kecantikan (686)
Kursus Makanan (662)
Kursus Motivasi (322)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1622)
Mencari Pelabur (3681)
Mesin Fotostat (352)
Mesin Freezer Dan Chiller (267)
Mesin Industri (511)
Mesin Jahit (374)
Mesin Proses Makanan (567)
Pakej Pelancongan (2608)
Pakej Perkahwinan (1200)
Pakej Perniagaan (891)
Pasar Basah (1458)
Pekerja Asing (1231)
Pelaburan Saham Unit Trust (943)
Pembantu Rumah Asing (1852)
Pembekal Barang Runcit (1580)
Pembekal Beras (108)
Pembekal Buah-buahan (482)
Pembekal Ikan Kering (385)
Pembekal Kelapa Dan Santan (648)
Pembekal Kerepek (1098)
Pembekal Keropok (444)
Pembekal Kicap Dan Sos (223)
Pembekal Kurma Dan Kismis (289)
Pembekal Madu (238)
Pembekal Mee Dan Bihun (126)
Pembekal Minyak Masak (414)
Pembekal Rempah Dan Perencah (595)
Pembekal Serunding (259)
Pembekal Telur (140)
Pemborong Aksesori Lelaki (162)
Pemborong Aksesori Wanita (1183)
Pemborong Batik Dan Sutera (353)
Pemborong Beg Galas (99)
Pemborong Beg Tangan (605)
Pemborong Bundle (864)
Pemborong Cadar Dan Tilam (453)
Pemborong Karpet (162)
Pemborong Kasut Dan Sandal (694)
Pemborong Lampin (295)
Pemborong Mutiara (108)
Pemborong Pakaian Bayi (773)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1655)
Pemborong Pakaian Lelaki (1129)
Pemborong Pakaian Plus Size (144)
Pemborong Pakaian Wanita (4206)
Pemborong Telekung Dan Songkok (565)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3519)
Pemborong Tuala (200)
Pemborong Tudung (2787)
Pembuat Papan Tanda Iklan (277)
Pembuat Plastik Kotak Botol (798)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (481)
Pendaftaran Syarikat (494)
Pendaftaran Trademark (35)
Pengedar Alat Tulis (952)
Pengedar Bahan Pencuci (716)
Pengedar Buku Dan Majalah (586)
Pengedar Contact Lens (243)
Pengedar Perfume (1537)
Pengedar Permainan Kanak2 (599)
Pengedar Produk Kecantikan (2627)
Pengedar Produk Kesihatan (2996)
Pengurus Majlis (596)
Penternak Arnab (53)
Penternak Ayam (727)
Penternak Burung Puyuh (95)
Penternak Ikan (695)
Penternak Kambing (286)
Penternak Lembu (390)
Penternak Udang (194)
Peralatan Makmal Dan Hospital (264)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (721)
Peralatan Sukan (553)
Perisian Komputer (571)
Perkakas Dapur (624)
Perkakas Elektrik (436)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1532)
Pinjaman AIM (168)
Pinjaman Hartanah (519)
Pinjaman Kad Kredit (388)
Pinjaman Kereta (607)
Pinjaman Peribadi (10589)
Pinjaman Perniagaan (1836)
Produk Dari China (542)
Produk Sejuk Beku (1317)
Program Consignment (2011)
Program Dropship (6735)
Pusat Bahasa (357)
Pusat Jagaan Bayi (1541)
Pusat Latihan (648)
Pusat Memandu (123)
Pusat Mengaji Agama (522)
Pusat Pendidikan Tinggi (523)
Pusat Rawatan (365)
Pusat Tadika Dan Taska (1312)
Pusat Tuisyen (1067)
Rancangan Perniagaan (594)
Rawatan Alternatif (292)
Rumah Sewa (4282)
Rumah Untuk Dijual (3732)
Servis Freelance (1110)
Servis Keselamatan (720)
Servis Pembersihan (825)
Servis Pengedaran Risalah (459)
Setiausaha Syarikat (609)
Sewa Bas Dan Van (575)
Sewa Kereta Teksi Limo (1817)
Sewa Lori (2558)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (56)
Studio Filem Dan Videografi (248)
Studio Fotografi (899)
Studio Grafik Dan 3D (1096)
Studio Lukisan (129)
Studio Model Penyanyi Pelakon (725)
Studio Muzik (477)
Sukan Beladiri (116)
Sukan Berkumpulan (232)
Sukan Futsal (228)
Sukan Pancing (143)
Tanah Sewa (639)
Tanah Untuk Dijual (4842)
Tempahan Biskut Dan Tart (2153)
Tempahan Hamper (188)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (668)
Tempahan Katering (2146)
Tempahan Kek Dan Coklat (2143)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (177)
Tempahan Kuih Muih (1745)
Tempahan Minuman Dan Dessert (462)
Tempahan Nasi Lemak (522)
Tempahan Roti (359)
Terminal Bayaran (189)
Ubahsuai Pejabat (640)
Ubahsuai Rumah (1685)
Urut Tradisional (793)
Usahawan Baja Pertanian (372)
Usahawan Benih Dan Nursery (403)
Usahawan Tani (1093)
Vending Machine (371)
Voucher Dan Tiket (247)
Web Design Malaysia (2308)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1352)