Search Majalah.com
Pembantu Rumah Direct Dari Indon, Penghantaran Dalam Masa 10-14 Hari, Cuma RM4500 (Sebab Saya Cuma Buat Secara Sambilan Sahaja)
Umis @ Umis Delicacies - Mon 25/Jun/2012 6:07am [Last Comment]
SAYA ADA MAID DIRECT DARI INDON.
RM4,500.00 TERMASUK PERMIT..
SAYA BUAT CARA SAMBILAN TAPI SETAKAT NI, RAMAI YANG DH SAYA BEKALKAN..
PENGHANTARAN TERUS KE RUMAH..
BOLEH PILIH, KALAU MAJIKAN NK BUAT PERMIT SENDIRI,
HARGA CUMA RM3200.
GAJI DI ANTARA RM500-RM700

REMARKS :
FOR SERIOUS EMPLOYER ONLY (FAMILY)
AGENT/BROKER TAK DIPERLUKAN

JIKA BERMINAT, SILA EMAIL SAYA DI umisdelicacies@gmail.com DETAIL ANDA, NAMA, ALAMAT, KERJA MANA, ANAK BERAPA, TUJUAN APA (jaga anak & kemas rumah tangga / jaga ibu bapa yang sihat / jaga ibu bapa yang uzur, dll)
Tujuan ini kerana SAYA HARUS BERTANGGUNG JAWAB PADA FAMILY MEREKA DI INDON NANTI..

Sila tinggalkan contact no, saya akan call semula pada mereka yang berminat..

TQ

Niche: Pembantu Rumah Asing
     
  1. Othman 6 - Mon 25/Jun/2012 6:10pm
    email: oa2u4u@gmail.com
    perlukan maid.

    tyou.  
  2. Airissiman - Tue 26/Jun/2012 7:50am
    Boleh caya ke ni..??? Murah sgt... Beware..!!!  
  3. Edvin - Tue 26/Jun/2012 7:51am
    call my no 01126207008  
  4. Nsr 3 - Tue 26/Jun/2012 2:21pm
    Saya ada local maid berminat kerja dlm area kl & selangor..berminat blh sms 01116365308 or email Nsr.maid_manpowery@yahoo.com  
  5. Veena - Tue 26/Jun/2012 3:21pm
    pls call me 0125540760  
  6. Shauqi - Tue 26/Jun/2012 3:32pm
    call me 0173971470  
  7. Nsr 3 - Tue 26/Jun/2012 5:54pm
    Kami juga ada maid direct from Indo jawa..berminat boleh hubungi 01116365308 unk berurusan selanjutnya dipejabat kami.tq  
  8. Airin 4 - Wed 27/Jun/2012 1:15am
    Call sy nak cari maid klau ade umur dlm 30-38 thn013 6804411  
  9. Isumairuba - Wed 27/Jun/2012 1:29pm
    salam semua,

    saya menawarkan perkhidmatan maid part time/ cleaner untuk hari biasa dan hujung minggu. Untuk hari biasa, sila telefon 2 hari in advance. kalau yg telefon on the spot nak haritu jugak biasanya saya tak boleh bagi.

    amah adalah org Indonesia dan tempatan pon ada. Tukang cuci adalah bangladesh. Kerja bagus. X mencuri. xder yang komplen barang lesap setakat ni.

    Saya juga buat kerja cuci rumah lepas keluar rumah, sebelum masuk rumah dan samak.

    harga bergantung kepada jenis tugas.

    kawsan adalah lembah kelang: kuala lumpur, petaling jaya, puchong, bukit jalil, cheras, sg besi, kajang bangi putrajaya, subang, shah alam, kelang, kelana jaya, damansara, kepong, sg buloh, rawang, ampang gombak batu caves, wangsa maju dan kawasan2 sekitar kawasan ini  
  10. Taqi 4 - Wed 27/Jun/2012 2:36pm
    i dah email you..waiting for yoour reply.  
  11. Amirul 113 - Wed 27/Jun/2012 5:51pm
    umis..pls call me at 0103659971 urgent  
  12. Seng Soo Geh - Thu 28/Jun/2012 12:39am
    http://www.majalah.com/?classified:housemaid-non-dposit:7Q4GF8MSYH  
  13. Karlisha - Thu 28/Jun/2012 12:40am
    salam..plz contact me 0176061996..memerlukan maid urgent untuk dibawa ke qatar.gaji boleh dirunding.tq  
  14. Umis - Thu 28/Jun/2012 5:33am
    MAAF WARGA MAJ.COM..
    SELEPAS DARI TARIKH HARI NI, SAYA PERLUKAN MASA 3 MINGGU UTK DELIVER MAID DARI TARIKH BOOKING.

    SAYA BUAT SECARA SAMBILAN DAN LEPAS ADVERTISEMENT INI KELUAR, SAYA DAPAT BYK FEEDBACK DAN MINTA MAAF PADA SIAPA YANG SAYA TAK REPLY EMAIL ATAU CALL.

    INSYAALLAH, SAYA AKAN HUBUNGI ANDA UTK FULL EXPLANATION & INTERVIEW DLM MASA TERDEKAT.

    AGEN/BROKER TIDAK AKAN DILAYAN

    TQ  
  15. Anna 118 - Thu 28/Jun/2012 1:27pm
    Hi, Umis. Aku nak cari pembantu rumah utk ibu saya kemas rumah saja. Tapi pembantu itu harus kurang dari umur 22 tahun. Pls call saya 0126994748  
  16. Fara 11 - Thu 28/Jun/2012 2:14pm
    syarat UTAMA dari imigresen utk PRA ialah 21 hingga 45 tahun.  
  17. Azhar Bin Fauzi - Thu 28/Jun/2012 11:23pm
    Salam umis, saya memerlukan maid utk kerja rumah dan jaga anak 2 orang. Selepas hari raya puasa diperlukan, call saya 0123237432  
  18. Lina7 3 - Sat 30/Jun/2012 1:57pm
    Salam.
    Puan pembuka thread, kenapa tak tinggalkan no.tel/hp kat sini?
    Nak book maid tu kena bagi duit deposit ke atau book by name jer?
    Maid senang dapat tak?

    Anna 118:
    Better cari maid yg umur lbh 21, nk buat permit pun senang. Sy ada expr.dgn maid bawah umur ni..tu pn sbb that ejen bagi ganti sementara.
    Sakit jiwa oo..serba serbi kena ajar mcm budak baru akil baligh.
    Kecuali yg mmg ada training at least sikit2 dr ejen.  
  19. Elly 45 - Sat 30/Jun/2012 3:31pm
    Saya memerlukan seorang pembantu rumah dengan kadar segera, sila telefon 012-6311786  
  20. Nun - Sat 30/Jun/2012 8:10pm
    Please call 0196565449. Nun  
  21. Anis 2 - Mon 2/Jul/2012 10:32pm
    saya amat perlukan maid utk menjaga ibu mertua saya yg lumpuh dan mengemas rumah di penang, tolong emailkan semua proses dan biodata maid dgn kadar segera( sebelum puasa) email saya samat5601@gmail.com.my ataupun pada samat@celcom.com.my  
  22. Umis - Tue 3/Jul/2012 5:11am
    En Azhar / Lina 7 / Elly 45 / Anis

    Saya tak berkesempatan nak call u all tapi harap dpt email details pembantu yang diperlukan dengan gaji yang ditawarkan. Jgn lupa tinggalkan contact no utk saya hubungi

    TQ  
  23. Rafidah Repahie - Wed 4/Jul/2012 12:47am
    Umis saya memerlukan maid untuk menjaga anak saya dan mengemas rumah. Tolong emailkan semua proses dan biodata maid dgn kadar segera. email saya hrndamia@gmail.com. please call me 0192526200  
  24. Azlyn 4 - Wed 4/Jul/2012 3:51pm
    Salam umis, kalau saya nak mintak tolong buat permit saja berapa yg u ambik? Blh email saya hazlinwahab@yahoo.com  
  25. Ramadan 7 - Wed 4/Jul/2012 4:21pm
    saya memerlukan maid untuk menjaga anak saya dan mengemas rumah. Tolong emailkan semua proses dan biodata maid dgn kadar segera. email saya ramadan37@gmail.com. please call me 0193336088  
  26. Dye - Fri 6/Jul/2012 9:09am
    kalau hantar ke sabah sama jugak ke kos nya?  
  27. Veena - Fri 6/Jul/2012 1:10pm
    can you bagi contact number u utk kita call ?  
  28. Umis - Sat 7/Jul/2012 8:20am
    Dye..
    Utk semenanjung shaja

    Veena
    I will call u today.
    TQ  
  29. Afzal78 - Sun 8/Jul/2012 3:14pm
    salam, jika ada masalah untuk mendaftar atau memperbaharui permit boleh call saya di 016-3183906 untuk keterangan lanjut  
  30. Ida 276 - Tue 10/Jul/2012 7:45am
    Boleh hubungi saya di 0136131158. Berminat nak tanya ttg maid.  
  31. Mama Adam 3 - Tue 10/Jul/2012 3:27pm
    bole email saya berminat utk dapatkan maid jrn.jenn82@yahoo.com  
  32. Effa Ali - Tue 10/Jul/2012 3:50pm
    sy perlukan maid indonesia berumur 25-35 tahun..pandai jaga budak.sy ada 3 org ank umur 6,2 tahun dan 3 bln..fokus pd ank yg 6 dan 2 tahun shj..bole buat semua kerja rumah & rajin.muslim only n tau handle karenah budak sbb ank sy sgt aktif.lokasi di kulai,jhr..hubungi sy 0127893448/0127254003 @ emel ke miszeffa@yahoo.com  
  33. Asmanira - Wed 11/Jul/2012 4:16pm
    call saya juga..berminat  
  34. Anis 2 - Wed 11/Jul/2012 6:01pm
    salah seorang kawan dan gambar2 maid serta gambar dia. dia sungguh licik.

    ----- Forwarded Message -----
    From: Medanbest Medanbest
    To: "@yahoo.com"
    Sent: Tuesday, April 10, 2012 8:10 PM
    Subject: salam irfan dari medan indonesia ( pembantu rumah )

    salam..

    senang bisa berkenalan dengan bapak dan disini saya kirimkan pic dan biodata pembantu yang mahu bekerja ke malaysia dan belum pernah sama sekali
    bekerja keluar negara dan dibawah ini saya ricikan biodata mereka dimana saya lampirkan biodata saya juga :


    1. nama : M.irfan Siregar
    alamat : jalan tunggal dang jambul no 9 medan
    agama : islam
    no ktp : 831007142121


    2. nama : Dewi Sartika
    kelahiran : Medan 12 juni 1978
    alamat : jalan ngalengka no 120 kampung pantai medan
    agama : islam
    status : janda anak 1
    no ktp : 72001889112
    pengalaman : pernah bekerja sebagai penjaga anak dan orang tua jompo dan juga pernah bekerja sebagai pembantu rumah dan kedai nasi


    3. nama : Siti Nurhayati
    kelahiran : Medan 15 maret 1977
    alamat : jalan ngalengka no 50 kampung pantai medan
    agama : islam
    status : janda anak 1
    no ktp : 72003466718
    pengalaman : pernah bekerja sebagai pembantu rumah dan menjaga orang tua lanjut usia dan juga pandai memasak masakan jawa dan minang padang

    dekianlah email ini saya kirim kan kepada bapak...atas kerja ikhlas sy ucapkan terima kasih


    wsalam.

    Saya sendiri termakan kata2 dia dan percaya dah beribu kami habis kerana percaya.. Nama allah sentiasa bermain dlm sms dia.  
  35. Anis 2 - Wed 11/Jul/2012 6:09pm
    hati hati dgn email yg di beri. maaf gambar dia tak dapat attach disini  
  36. Fara 11 - Thu 12/Jul/2012 10:17am
    nama2 yg u beri ni semua kaki penipu. m irfan tu lg top..  
  37. Zila 13 - Fri 13/Jul/2012 10:19pm
    Umi, Plz call me nak tau pasal maid yg u cakap still available tu. Sorry, call u but no answer buat i tertanya2.  
  38. Jit Kumar - Fri 13/Jul/2012 11:52pm
    Hi email me the maid bio-data that is here.

    jitkumar7@hotmail.com

    Thank you  
  39. Umis - Tue 17/Jul/2012 5:11am
    Salam Warga Majalah..

    Buat masa ni, saya akan clearkan request Majikan utk dapatkan maid dalam bulan ni..
    Dan utk request dan Q baru, maid akan dtg 1 MGU LEPAS RAYA.. Blh booking dari sekarang, email detail yang saya minta dan tinggalkan phone no.
    Harga terbaru mulai hari ini dan ketibaan maid lepas raya >>
    RM3800-00 without permit
    RM5600-00 with permit

    Gaji bermula dari RM600-00

    tq  
  40. Kart1n1 - Wed 25/Jul/2012 2:54pm
    umis, saya berminat. perlukan maid lepas raya. sila email saya details ke:

    kartini.rahim@hotmail.com  
  41. Kart1n1 - Thu 26/Jul/2012 9:19pm
    berminat utk ambil pemantu rumah bermula 1 sept 2012 di area Damansara PJ Selangor utk kemas rumah, jaga seorang anak 2 thn, masak.

    Email details ke kartini.rahim@hotmail.com
    atau call 0126370031  
  42. Aejje - Thu 2/Aug/2012 7:33am
    salam, tumpang lalu.........
    hanya sambilan saja, sy boleh bekalkan maid dr Jawa. setiap seorg hanya ada passport tanpa permit. urusan permit blh dibuat setelah penilaian selama sebulan maid bekerja. permit perlu diuruskan sendiri oleh majikan. setiap trip hanya 5 org sahaja blh bawa masuk. sebulan hanya 2 trip sbb sy mmg ada urusniaga disana. sesiapa berminat email sy : otneros@gmail.com. kalau ada yg rs tidak yakin, tidak perlu berurusan. sy bkn cr mkn dlm hal berkaitan.  
  43. Fendrie - Fri 3/Aug/2012 3:34am
    salam warga majalah, tanggal 28/8/2012 i ke solo. Ada 5 orang, 2 darinya da comfirm majikan. Pertama kali ke malaysia tapi pengalaman di korea dan saudi. Bagi maid philipines non muslim i ada 6 maids yg da ready doc pasport just nak cmfirmkan majikan sahaja. Bagi urusan maid philipines ini i bagi majikan mudah berurusan bagi mengelak unsur penipuan. Setiap urusan ada agreement. Detail list biodata kalau berminat leh call atau email saya : mcitras@hotmail.com / 017-2669 859 (fendrie)  
  44. Zulkifilee - Fri 3/Aug/2012 6:39am
    Salam Umis,

    Sila emailkan alamat anda dalam urusan pembantu rumah asing.Dan sila email juga Agensi yang anda gunakan untuk daftar permit pambantu rumah asing.dan hantarkan biodata terbaru anda  
  45. Zila 13 - Fri 3/Aug/2012 11:17am
    Umi,

    Saya macam dah putus harapan jer, u kata nak call i lepas bukak puasa semalam, tunggu punya tunggu tapi xde juga call. Bila i call u xjawab. Kenapa senyap je ni...Ape citer maid yg i dah bayar booking tu? Bila maidnyer sampai? dah almost sebulan dah i tunggu...  
  46. Zila 13 - Sun 5/Aug/2012 12:13am
    Umis,
    Sekali lagi u janji nak call tapi xde jugak. kalau I call mmg sahla xdapat. I dah email my account no. at ur email. Plz refund my money by tomorrow(Ahad). Kalau xder jugak till Monday, i akan buat legal action. To sesiapa yg nak info boleh email i fazila46@yahoo.com  
  47. Umis - Mon 6/Aug/2012 4:42pm
    Zila 13, maid u yg nk delay tknk dtg lg nk tgu pas raya and I pun dh siap choose utk u, nama sundari. Finally, I pun dh refund yr booking in full. Tq  
  48. Tursi - Tue 7/Aug/2012 9:31am
    saya ada maid berugama kristian umur 36 dari surabaya. minat cal saya 01126348010  
  49. Niza 86 - Fri 10/Aug/2012 3:18pm
    umis,
    kenapa susah sgt u nak jawab telefon? Masa nak suruh masuk deposit ok je...
    dah lebih sebulan tunggu tak de berita...
    kalau tak de maid, ckp tak de so i boleh cari from another agent...janji 3 minggu..
    bila nak refund deposit??  
  50. Umis - Sat 11/Aug/2012 11:21am
    Blh tahu niza ni siapa, ramai pulak nk kondem kt sini, bgtau nama penuh u pls...  
Start | Page 1 | Next >                     (Total 63 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2720)
Bengkel Basikal (73)
Bengkel Besi (211)
Bengkel Kereta (1483)
Bengkel Motosikal (247)
Bengkel Tayar (212)
Bisnes Air Mineral (365)
Bisnes Ais Krim (499)
Bisnes Aksesori Kereta (649)
Bisnes Broadband (1102)
Bisnes Burger (545)
Bisnes Cermin Mata (159)
Bisnes Cuci Kereta (805)
Bisnes Cyber Cafe (451)
Bisnes Dobi (1357)
Bisnes Ebook (1045)
Bisnes Handphone (1253)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (558)
Bisnes Ice Blended (694)
Bisnes Jam Tangan (287)
Bisnes Jeruk (164)
Bisnes Kitar Semula (498)
Bisnes Komputer (1486)
Bisnes Kurier Dan Logistik (674)
Bisnes Minuman (1460)
Bisnes Pasar Malam (1967)
Bisnes Pelancongan (547)
Bisnes Pengantin (675)
Bisnes Perabot (848)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1105)
Bisnes Restoran (3319)
Bisnes Roti Dan Bakeri (707)
Bisnes Salun Rambut (363)
Bisnes Sarang Burung (256)
Bisnes Satay (379)
Bisnes Sms (161)
Bisnes Spa Dan Facial (658)
Bisnes Steamboat (198)
Bisnes Tablet Pc (440)
Bisnes Tradisional (816)
Bisnes Untuk Dijual (3314)
Bisnes Waffle Dan Jagung (382)
Bisnes Western Food (323)
Dewasa 18sx (1767)
Diskusi Bisnes (1960)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (717)
Expo Karnival Tapak Niaga (6448)
Forex Malaysia (1873)
Haiwan Peliharaan (468)
Haji Dan Umrah (465)
Hiasan Dalaman (709)
Hiasan Taman (240)
Hotel Resort Homestay (1004)
Iklan Tv Radio Media Massa (224)
Import Dan Eksport (329)
Ingin Berniaga (2817)
Insurans Dan Takaful (1723)
Insurans Roadtax Kereta (337)
Kedai Bunga (190)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1979)
Kedai Emas (451)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2527)
Kedai Hardware (433)
Kedai Ibu Dan Bayi (687)
Kedai Jahit (3821)
Kedai Kamera Dan Camcorder (342)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (343)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1837)
Kedai Sewa (1629)
Kereta Baru (1613)
Kereta Terpakai (4989)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4788)
Kerja Kemahiran (1950)
Kerja Kosong (11692)
Kerja Praktikal (2050)
Kerja Sales (2268)
Kerja Sambilan (6297)
Konsultan Peguam (151)
Konsultan Perniagaan (452)
Kontrak Swasta (292)
Kontrak Tender Kerajaan (454)
Kontraktor Balak Dan Kayu (478)
Kontraktor Jurutera (565)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (225)
Kontraktor Minyak Dan Gas (679)
Kontraktor Pasir (389)
Kontraktor Pembinaan (2050)
Kontraktor Perlombongan (319)
Kursus Dan Seminar (2809)
Kursus Kecantikan (685)
Kursus Makanan (662)
Kursus Motivasi (322)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1621)
Mencari Pelabur (3678)
Mesin Fotostat (351)
Mesin Freezer Dan Chiller (264)
Mesin Industri (510)
Mesin Jahit (374)
Mesin Proses Makanan (564)
Pakej Pelancongan (2607)
Pakej Perkahwinan (1197)
Pakej Perniagaan (891)
Pasar Basah (1454)
Pekerja Asing (1228)
Pelaburan Saham Unit Trust (943)
Pembantu Rumah Asing (1851)
Pembekal Barang Runcit (1578)
Pembekal Beras (108)
Pembekal Buah-buahan (482)
Pembekal Ikan Kering (385)
Pembekal Kelapa Dan Santan (647)
Pembekal Kerepek (1095)
Pembekal Keropok (442)
Pembekal Kicap Dan Sos (223)
Pembekal Kurma Dan Kismis (289)
Pembekal Madu (237)
Pembekal Mee Dan Bihun (124)
Pembekal Minyak Masak (414)
Pembekal Rempah Dan Perencah (594)
Pembekal Serunding (259)
Pembekal Telur (140)
Pemborong Aksesori Lelaki (162)
Pemborong Aksesori Wanita (1183)
Pemborong Batik Dan Sutera (352)
Pemborong Beg Galas (99)
Pemborong Beg Tangan (605)
Pemborong Bundle (862)
Pemborong Cadar Dan Tilam (450)
Pemborong Karpet (162)
Pemborong Kasut Dan Sandal (694)
Pemborong Lampin (295)
Pemborong Mutiara (108)
Pemborong Pakaian Bayi (770)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1653)
Pemborong Pakaian Lelaki (1128)
Pemborong Pakaian Plus Size (143)
Pemborong Pakaian Wanita (4197)
Pemborong Telekung Dan Songkok (565)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3516)
Pemborong Tuala (200)
Pemborong Tudung (2784)
Pembuat Papan Tanda Iklan (276)
Pembuat Plastik Kotak Botol (797)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (481)
Pendaftaran Syarikat (492)
Pendaftaran Trademark (34)
Pengedar Alat Tulis (950)
Pengedar Bahan Pencuci (716)
Pengedar Buku Dan Majalah (584)
Pengedar Contact Lens (243)
Pengedar Perfume (1535)
Pengedar Permainan Kanak2 (598)
Pengedar Produk Kecantikan (2624)
Pengedar Produk Kesihatan (2990)
Pengurus Majlis (595)
Penternak Arnab (53)
Penternak Ayam (725)
Penternak Burung Puyuh (95)
Penternak Ikan (694)
Penternak Kambing (286)
Penternak Lembu (390)
Penternak Udang (194)
Peralatan Makmal Dan Hospital (263)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (715)
Peralatan Sukan (553)
Perisian Komputer (570)
Perkakas Dapur (621)
Perkakas Elektrik (434)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1530)
Pinjaman AIM (168)
Pinjaman Hartanah (517)
Pinjaman Kad Kredit (388)
Pinjaman Kereta (604)
Pinjaman Peribadi (10565)
Pinjaman Perniagaan (1832)
Produk Dari China (542)
Produk Sejuk Beku (1311)
Program Consignment (2009)
Program Dropship (6726)
Pusat Bahasa (357)
Pusat Jagaan Bayi (1535)
Pusat Latihan (648)
Pusat Memandu (123)
Pusat Mengaji Agama (521)
Pusat Pendidikan Tinggi (523)
Pusat Rawatan (364)
Pusat Tadika Dan Taska (1303)
Pusat Tuisyen (1066)
Rancangan Perniagaan (593)
Rawatan Alternatif (292)
Rumah Sewa (4273)
Rumah Untuk Dijual (3726)
Servis Freelance (1109)
Servis Keselamatan (718)
Servis Pembersihan (823)
Servis Pengedaran Risalah (458)
Setiausaha Syarikat (609)
Sewa Bas Dan Van (575)
Sewa Kereta Teksi Limo (1816)
Sewa Lori (2555)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (56)
Studio Filem Dan Videografi (248)
Studio Fotografi (899)
Studio Grafik Dan 3D (1091)
Studio Lukisan (129)
Studio Model Penyanyi Pelakon (725)
Studio Muzik (477)
Sukan Beladiri (116)
Sukan Berkumpulan (232)
Sukan Futsal (228)
Sukan Pancing (143)
Tanah Sewa (638)
Tanah Untuk Dijual (4830)
Tempahan Biskut Dan Tart (2148)
Tempahan Hamper (188)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (667)
Tempahan Katering (2140)
Tempahan Kek Dan Coklat (2146)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (177)
Tempahan Kuih Muih (1742)
Tempahan Minuman Dan Dessert (462)
Tempahan Nasi Lemak (520)
Tempahan Roti (359)
Terminal Bayaran (189)
Ubahsuai Pejabat (639)
Ubahsuai Rumah (1680)
Urut Tradisional (790)
Usahawan Baja Pertanian (372)
Usahawan Benih Dan Nursery (403)
Usahawan Tani (1092)
Vending Machine (369)
Voucher Dan Tiket (247)
Web Design Malaysia (2305)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1350)