Pembantu Rumah Diperlukan Segera
Liza 15 - Fri 24/Sep/2010 12:16pm [Last Comment]
Salam semua....
Saya memerlukan pembantu rumah yg jujur,amanah dan boleh menjaga anak kecil untuk bekerja di rumah saya. Ada sesiapa yg boleh menolong saya.
Terima kasih

Niche: Pembantu Rumah Asing
Taklimat Pembiayaan Credit Guarantee Corporation (CGC) - Percuma
28 Apr 2014 di DPMM Putrajaya

Taklimat Berkenaan Tribunal Rayuan Kastam (TRK) - Percuma
24 Apr 2014 di Putrajaya

Seminar Peluang Bisnes Sektor Utama Ekonomi
30 Apr 2014 di Shah Alam (Anjuran bersama DPMM Putrajaya & MUBIN)
     
  1. Hana 20 - Fri 24/Sep/2010 1:07pm
    salam..dmana lokasi?  
  2. Liza 15 - Fri 24/Sep/2010 1:22pm
    saya tinggal di klang.  
  3. Hana 20 - Fri 24/Sep/2010 3:00pm
    salam..jauh..x dpt nak tlg liza..liza x keja sendiri ke?  
  4. Liza 15 - Fri 24/Sep/2010 4:27pm
    Hana kat mana... saya bekerja mengikut office hour, sebab tu saya memerlukan maid untuk menjaga anak2 dirumah ketika saya bekerja.  
  5. Era - Fri 24/Sep/2010 5:11pm
    saya pun perlukan maid...tolongla..;.  
  6. Baheera - Sun 26/Sep/2010 3:59pm
    Salam,

    Saya ada biodata (Medikal & Paspot) Pembantu dari Medan umur dalam 26 tahun. Sekarang masih di Medan, cuma menunggu calling visa untuk masuk malaysia (ie kena apply permit dulu).
    Jika ada yang berminat atau kenalan yg memerlukan kat luar sane email saya h_ruslan@yahoo.com or sms me 018-2008998.

    Bayar kepada saya= RM 1600 (Paspot & Medikal document).
    Permit/calling visa - excluded.
    Bayaran kepada agent Indonesia RM1500 ( bayaran ni boleh tolak gaji 3 bulan )
    Gaji Pembantu monthly RM500.

    Murah sikit dibandingkan via agent.  
  7. Mohd Fauzi Yahaya - Mon 27/Sep/2010 11:08am
    Salam semua,

    Khidmat pembantu rumah dari indonesia. bayaran RM6500 untuk semua urusan.

    Bayar deposit RM2500 (urusan di Indonesia)
    Baki RM4000 (pekerja sampai Malaysia)

    Kesemua bayaran ini termasuk passport, permit, tiket penerbangan, pemeriksaan kesihatan dan bayaran levi.

    Mengganti pekerja dalam tempoh 3 bulan jika pekerja lari (tertakluk kepada kes)

    Penolakan gaji adalah selama 3 bulan penuh atau 6 bulan separuh gaji.

    Tempoh proses adalah 1 bulan.

    Hubungi :
    MOHD FAUZI YAHAYA
    019-235 2352  
  8. Liza 15 - Mon 27/Sep/2010 12:16pm
    Salam Baheera,
    Ada tak pembantu dari Jawa.  
  9. Baheera - Mon 27/Sep/2010 3:26pm
    Liza,

    Maaf ya.Saya bukan agen, Saya cuma nak cari majikan baru untuk ganti saya.  
  10. Rokiah Abd Rahman - Tue 28/Sep/2010 10:24am
    Baheera, apa maksud awak nak cari majikan baru utk ganti awak? Awak nak transfer maid ker?  
  11. Baheera - Tue 28/Sep/2010 2:30pm
    Bukan, saya nak let go new maid tu sebab maid lama nak sambung kerja balik. Jadi saya nak dapatkan balik duit deposit tu.
    Maaf, Biodata yang advertise tu agen dah bagi kat majikan baru. Sekarang ni saya tengah tunggu biodata baru dari agen. Kalau berminat nanti saya usahakan.  
  12. Hana 20 - Tue 5/Oct/2010 5:37pm
    liza,ada pembantu rumah rm4500..call saya 0126367779  
  13. Rokiah Abd Rahman - Wed 6/Oct/2010 1:28pm
    Baheera, maksudnya awak dah uruskan dengan agen untuk apply new maid ye...tp at last awak tak jadi, tp tak boleh cancel ngan agen ye. Jd yang awak dah apply tu awak nak tranfer lah ye...betul ker gitu citenya?  
  14. Ibnu 2 - Thu 7/Oct/2010 4:11pm
    liza, saya ada pembantu rumah dari Jawa.. jika mahu boleh sms saya 017-8849200  
  15. Liza 15 - Thu 7/Oct/2010 4:37pm
    Ibnu,
    emailkan detail ke izanz8126@yahoo.com
    TQ  
  16. Ibnu 2 - Thu 7/Oct/2010 7:02pm
    liza , check tengok profile kat blog saya :http://ibnutaharim.blogspot.com/2010/10/anda-memerlukan-pembantu-rumah-yang.html  
  17. Liza 15 - Fri 8/Oct/2010 5:29pm
    Ibnu
    Profile tu cuma ada seorang je ke... berapa costnya & berapa cepat boleh dapat.
    TQ  
  18. Ibnu 2 - Mon 11/Oct/2010 10:03pm
    Liza, saya bukan agen, cuma tolong2 carikan sahaja sebab ada saudara disana, sebab saya pilih yang betul2 mahu bekerja dan boleh jaga anak sahaja atas jamiman keluarga mereka di indonesia. Jadi saya tak ada stanby banyak2, kalau ada yang request saya akan tanyakan , dan yang saya publish dalam blog tu dah dapat majikan baru setelah beberapa hari iklankan, kos cuma RM4800 sahaja. dalam masa 2 minggu dah boleh dapat.  
  19. Liza 15 - Wed 13/Oct/2010 4:42pm
    Ibnu, maid tu dari sebelah mana ye. RM 4800 tu dah termasuk levi dan fomema disini ke? dalam masa 2 minggu tu maksudnya, maid tu dah ada di sini atau akan datang dari indon dlm masa dua minggu.  
  20. Ibnu 2 - Thu 14/Oct/2010 9:00pm
    liza, bayaran tu tanpa upah mencari, sbb saya minta tolong kawan2 dan sedara mara yang duduk indo, sebb saya sebelum ni cari pemb rumah, saya perlukan satu aja, tapi yang nak kerja ada 2 orang , satu dah ada orang amik, tinggal 1 , ..maid tu masih di indon, kalau ada majikan yang nak dia datang sini lah, ada 2 cara samada menggunakan calling visa atau dia datang sini dulu kemudian saya uruskan permitnya..kita tolong2 aja ni , upah terpulang la nak bagi berapa kat saya...  
  21. Marisa 2 - Mon 18/Oct/2010 9:01am
    Salam, Saya diantara yang pernah mendapatkan perkhidmatan pembantu rumah dari 4 ejen , dan pada minggu lepas saya mendapatkan perkhidmatan mencari pembantu rumah dari En Ibnu melalui iklan di majalah dot com ini, saya cuma ingin mengambik kesempatan disini untuk menyatakan perasaan berterima kasih kepada En Ibnu kerana memberi perkhidmatan terbaik yang pernah saya dapat, saya dan suami cukup berpuas hati dengan pembantu rumah yang dibekalkan dan cara En Ibnu menguruskan , pembantu rumah yang di janjikan sampai lebih awal dari yang dijanjikan oleh En Ibnu dan kami begitu gembira disaat kami benar2 memerlukan pembantu rumah. Terima kasih , saya rekomen kepada sapa-sapa untuk minta tolong En Ibnu carikan pembantu rumah. Sory En Ibnu saya menyatakan pujian kat sini..  
  22. Ari 4 - Mon 25/Oct/2010 2:16pm
    Saya ada pembantu rumah kosong(indonesia), berumur 28 tahun, baru bekerja bersama saya selama 1 minggu. Saya ingin mencari majikan baru untuk dia kerana dia tidak sehaluan dengan ibu mertua saya (katanya terlalu cerewet). Kos untuk pertukaran ini adalah RM1500 (kerana ini adalah jumlah yang saya bayar kepada agen dan selepas ini kami bercadang untuk tidak mengambil pembantu lagi).
    Lokasi:Kuala Lumpur
    Kalau berminat hubungi saya melalui email birdie_1943@yahoo.com  
  23. Syed 24 - Thu 28/Oct/2010 12:55am
    saya hanya menyediakan pembantu rumah dari indonesia sahaja(jawa).sila berhubung dgn sy melalui emali, syedreflex@gmail.com atau call sy di talian 0129412101(syed).sy xuruskan calling visa.sy cuma buat jp visa.pekerja akan masuk kemalaysia menggunakan pas lawatan dan denda akan dikenakan bagi pengurusan jp visa.apa2 pun maid akan dpat dengan kadar segera.paling lambat pun dalam 10 hari.tq.  
  24. Mimi 8 - Fri 29/Oct/2010 10:27am
    En Ari 4
    Pembantu rumah tersebut beragama apa? sudah berkahwin atau belum?
    adakah kos rm 1500 atau en ari masih ada tunggakan dgn agen tersebut..kalau ada berapa? sekian  
  25. Shabrina - Sat 30/Oct/2010 12:06am
    Nak promote skett..sama juga dengan Marisa 2 , minta tolong la dari En Ibnu minggu lepas, walaupun dia mcm enggan nak tolong pada mulanya sebab dah tak ada maid dan saya di interview dulu , tapi dia bantu untuk dapatkan maid untuk saya minggu lepas kul 7 ptg tadi dah sampai maid yang di janjikan ,walaupun penat sket kerana turut sama menunggu dengan En Ibnu di pelabuhan klang, tapi saya sangat berpuas hati setakat ini...mudahan maid yang dapat ni maid yang baik untuk selamanya.. tua sket tapi , tengok macam bagus dan anak-anak suka dengan cara dia layan. Terima kasih En Ibnu ( note : En Ibnu kata kalau majikan yang 'kerek2' dia tak nak tolong ) sib baik saya tak kerek..  
  26. Watie 17 - Sat 6/Nov/2010 11:25am
    salam ,

    saya ada satu pembantu kosong , sebelum ini pernah bekerja dengan majikan cina , bayaran RM 2000, tukar majikan .  
  27. Mrbott360 - Sat 6/Nov/2010 2:37pm
    salam
    kepada ari4 dan cikwatie tlg hubungi saya
    kalai maid itu ada lagi saya nakkedu2 nyesecepat mungkin tolong ya
    ini no hp saya 0166954521  
  28. Liza 15 - Mon 8/Nov/2010 10:41am
    Salam Watie 17,
    tolong hubungi saya, saya perlukan maid segera. 019-6676960  
  29. Ari 4 - Mon 8/Nov/2010 1:46pm
    Salam all,
    Maid telah dapat majikan baru. tq  
  30. Syed Al Khred - Sat 13/Nov/2010 2:03am
    salam.sy nk tanya skit.mcmana u ol uruskan permit sedangkan pembantu rumah masuk dulu menggunakan pas lawatan sosial?kalu ikut dasar kerajaan malaysia salah setahu saya.kenapa xuruskan sndri calling visa?lambat sikit xpa asalkan selamat dan urusannya xmelanggar undang2 malaysia.ramai kenalan saya yg ambil maid dgn harga murah sbb maid masuk menggunakan pas lawatan sosial.utk permohonan permit keje tiba2 sangkut...so,maid tu keje jgak la walaupun xtau diaorg dh jadi PATI...boleh x sape2 yg tau cara pengurusan permit kerja bagi maid yg masuk menggunakan pas lawatan sosial call sy 0177779255 @ email : syedreflex@gmail.com maklumatnya.

    serius confius..  
  31. Atoyy - Wed 2/Mar/2011 10:24am
    Saya memerlukan pembantu rumah dengan kadar segera (dalam masa 3 minggu-sebulan) untuk menjaga ayah saya yang kena strok. Orangnye mesti kuat untuk membantu/menjaga bapa saya. Harap beri informasi terima kasih  
  32. Nazlyn 2 - Sun 31/Jul/2011 6:55pm
    sy ade adik berumur 23 tahun,mmg da biase buat kerja2 rumah n jage bdk2..sebelum ni just duduk kt kampung jer,kebetulan skrg tgh mencari keje maid..klu still memerlukan bole la email,then sye bg no fon..  
  33. Lyn 19 - Wed 3/Aug/2011 3:11pm
    Cik Nazlyn e-mail nye??  
  34. Wan 348 - Mon 19/Sep/2011 7:43am
    saya juga mencari pembantu rumah..utk jaga 2org anak saya berumur 2bulan dan 2tahun..saya tinggal di kajang..perlukan sangat2..
    WAN 013-2310840  
  35. Naza 25 - Wed 12/Oct/2011 10:44am
    Saya juga tengah cari pembantu rumah. Sila hubungi saya di 019-2686570  
  36. Langkawi Holiday - Thu 19/Apr/2012 5:09pm
    untuk maid dari indo dan vietnam ...berminat bole hubungi saya ... 0123313786 (mohd nor)  
  37. Edaz 2 - Tue 22/May/2012 9:20am
    saya juga sedang mencari pembantu dgn kadar segera. kalau boleh nak yg kosong aje,dh serik bayar beribu2, maidnya hampeh/lari, sms sya di 013-326 1972.  
  38. Khai 46 - Mon 28/May/2012 11:56pm
    Nak tahu cara yang betul untuk mencari pembantu rumah yang baik untuk keluarga anda. Sila rujuk website di bawah ini...

    http://bit.ly/caripembanturumah  
  39. Murni 41 - Fri 12/Oct/2012 3:35pm
    mahukan pembantu rumah dari indonesia? ,,,saya agen pekerjaan dari unisetia sdn bhd puchong,,sedia membantu hubungi saya di 0186659404 muni,,@ di talian +603-80605000 / 80608555  
  40. Mrc - Mon 15/Oct/2012 1:57pm
    Pembantu Rumah Warga Asing (Harga Berpatutan)

    Salam Warga MAJALAH.COM kami ada menyediakan pembantu rumah dengan bayaran yang berpatutan. Hubungi kami segera untuk maklumat dan pertanyaan lanjut. Tiada kos tersembunyi....

    call : 0196888551  
  41. Azlina 131 - Thu 18/Oct/2012 2:52pm
    saya menyediakan perkhidmatan pembantu rumah dr indon jawa..insyaallah services terbaik..harga dari rm3000..untuk maklumat lanjut hubungi rizal-0193377630  
  42. Naini 3 - Fri 19/Oct/2012 11:35pm
    Saya nak maid dgn segera. Utk jaga baby 3 bln dan bdk 4 thn serta urus rumah. 013 2518485  
  43. Ainon 2 - Sun 21/Oct/2012 9:13pm
    Saya ada maid dr thailand...sesiapa yg tinggal area putrajaya boleh hubungi saya daqiutzz@yahoo.com  
  44. Murni 41 - Thu 1/Nov/2012 2:05pm
    maid saya indonesia,,beminat hubungi saya muni 0186659404 @email saya
    murni_durahim@hotmail.com  
  45. Nadya 35 - Thu 1/Nov/2012 3:06pm
    memerlukan maid dgn segera. jaga anak umur 3 dan 7 tahun serta urus rumah. minta tolong hantar details ke nadrulz05@yahoo.com. TQ.  
  46. Baldip - Sat 1/Dec/2012 9:20pm
    memerlukan maid dgn segera. jaga anak umur 6bln serta urus rumah. minta tolong hantar details ke baldippillay2@yahoo.com  
  47. Roslizah - Mon 31/Dec/2012 1:12pm
    Saya tengah mencari maid utk jaga budak kecil. Sila sms ke talian 0143548738. Lokasi Sabah.  
  48. Apcsb - Tue 19/Mar/2013 9:42am
    sekiranya ingin mencari pembantu rumah... berhati-hati dgn yang bernama IBNU atau Nur Afiza Binti Alias... no telefon 0178849200 / 01123443791  
  49. Norsiah Said - Mon 27/May/2013 9:31pm
    Apcsb - kenapa kita kena berhati2 dgn IBNU @ Nur Afiza ? Saya baru bercdg nak berurusan dgn mereka. ( email saya : tonet032000@yahoo.com)  
  50. Norsiah Said - Mon 3/Jun/2013 7:54pm
    Baru2 ni saya telah ditipu oleh Nur Afiza @ IBNU. Warga Majalah.com hati2 dgn mereka . No hp 01123443791 @ 0178849200.  
Start | Page 1 | Next >                     (Total 59 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Business Guide
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2337)
Bengkel Basikal (68)
Bengkel Kereta (1371)
Bengkel Motosikal (217)
Bengkel Tayar (194)
Bisnes Air Mineral (343)
Bisnes Ais Krim (439)
Bisnes Aksesori Kereta (630)
Bisnes Broadband (981)
Bisnes Burger (509)
Bisnes Cermin Mata (144)
Bisnes Cuci Kereta (724)
Bisnes Cyber Cafe (415)
Bisnes Dobi (1262)
Bisnes Ebook (962)
Bisnes Handphone (1148)
Bisnes Hotel Dan Resort (490)
Bisnes Ice Blended (638)
Bisnes Jam Tangan (257)
Bisnes Jeruk (146)
Bisnes Kitar Semula (437)
Bisnes Komputer (1386)
Bisnes Kurier Dan Logistik (592)
Bisnes Minuman (1307)
Bisnes Pasar Malam (1734)
Bisnes Pelancongan (464)
Bisnes Perabot (745)
Bisnes Prepaid Dan Reload (970)
Bisnes Restoran (2929)
Bisnes Roti Dan Bakeri (641)
Bisnes Salun Rambut (321)
Bisnes Sarang Burung (248)
Bisnes Satay (345)
Bisnes Sms (144)
Bisnes Spa Dan Facial (586)
Bisnes Steamboat (183)
Bisnes Tablet Pc (424)
Bisnes Tradisional (768)
Bisnes Untuk Dijual (2884)
Bisnes Waffle Dan Jagung (349)
Bisnes Western Food (271)
Dewasa 18sx (1611)
Diskusi Bisnes (1799)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (631)
Expo Karnival Tapak Niaga (5477)
Forex Malaysia (1617)
Haiwan Peliharaan (386)
Haji Dan Umrah (426)
Hiasan Dalaman (636)
Hiasan Taman (222)
Hotel Resort Homestay (904)
Iklan Tv Radio Media Massa (192)
Import Dan Eksport (291)
Ingin Berniaga (2645)
Insurans Dan Takaful (1538)
Insurans Roadtax Kereta (304)
Kedai Bunga (181)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1856)
Kedai Emas (408)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2324)
Kedai Hardware (455)
Kedai Ibu Dan Bayi (624)
Kedai Jahit (3336)
Kedai Kamera Dan Camcorder (314)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (317)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1586)
Kedai Sewa (1507)
Kereta Baru (1397)
Kereta Terpakai (4460)
Kerja Diploma Dan Ijazah (3889)
Kerja Kemahiran (1651)
Kerja Kosong (9630)
Kerja Praktikal (1583)
Kerja Sales (1863)
Kerja Sambilan (5407)
Konsultan Perniagaan (389)
Kontrak Swasta (247)
Kontrak Tender Kerajaan (418)
Kontraktor Balak Dan Kayu (436)
Kontraktor Jurutera (489)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (202)
Kontraktor Minyak Dan Gas (603)
Kontraktor Pasir (300)
Kontraktor Pembinaan (1806)
Kontraktor Perlombongan (285)
Kursus Dan Seminar (2565)
Kursus Kecantikan (643)
Kursus Makanan (618)
Kursus Motivasi (287)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1490)
Mencari Pasangan Lelaki (30)
Mencari Pasangan Wanita (48)
Mencari Pelabur (3356)
Mesin Fotostat (317)
Mesin Freezer Dan Chiller (229)
Mesin Industri (442)
Mesin Jahit (328)
Mesin Proses Makanan (521)
Pakej Pelancongan (2365)
Pakej Perkahwinan (1131)
Pakej Perniagaan (781)
Pasar Basah (1281)
Pekerja Asing (1070)
Pelaburan Saham Unit Trust (844)
Pembantu Rumah Asing (1625)
Pembekal Barang Runcit (1479)
Pembekal Beras (84)
Pembekal Buah-buahan (418)
Pembekal Ikan Kering (348)
Pembekal Kelapa Dan Santan (556)
Pembekal Kerepek (961)
Pembekal Keropok (399)
Pembekal Kicap Dan Sos (200)
Pembekal Kurma Dan Kismis (264)
Pembekal Madu (208)
Pembekal Mee Dan Bihun (116)
Pembekal Minyak Masak (382)
Pembekal Rempah Dan Perencah (521)
Pembekal Serunding (226)
Pembekal Telur (117)
Pemborong Aksesori Lelaki (152)
Pemborong Aksesori Wanita (1108)
Pemborong Batik Dan Sutera (330)
Pemborong Beg Galas (95)
Pemborong Beg Tangan (552)
Pemborong Bundle (804)
Pemborong Cadar Dan Tilam (381)
Pemborong Karpet (132)
Pemborong Kasut Dan Sandal (628)
Pemborong Lampin (277)
Pemborong Mutiara (104)
Pemborong Pakaian Bayi (714)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1468)
Pemborong Pakaian Lelaki (1031)
Pemborong Pakaian Plus Size (130)
Pemborong Pakaian Wanita (3841)
Pemborong Telekung Dan Songkok (517)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3209)
Pemborong Tuala (180)
Pemborong Tudung (2538)
Pembuat Papan Tanda Iklan (214)
Pembuat Plastik Kotak Botol (732)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (450)
Pendaftaran Syarikat (431)
Pendaftaran Trademark (28)
Pengedar Alat Tulis (893)
Pengedar Bahan Pencuci (649)
Pengedar Buku Dan Majalah (541)
Pengedar Contact Lens (226)
Pengedar Perfume (1443)
Pengedar Permainan Kanak2 (541)
Pengedar Produk Kecantikan (2420)
Pengedar Produk Kesihatan (2776)
Pengurus Majlis (557)
Penternak Arnab (51)
Penternak Ayam (648)
Penternak Burung Puyuh (88)
Penternak Ikan (637)
Penternak Kambing (259)
Penternak Lembu (337)
Penternak Udang (166)
Peralatan Makmal Dan Hospital (237)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (630)
Peralatan Sukan (508)
Perisian Komputer (489)
Perkakas Dapur (544)
Perkakas Elektrik (364)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1375)
Pinjaman AIM (148)
Pinjaman Hartanah (468)
Pinjaman Kad Kredit (364)
Pinjaman Kereta (510)
Pinjaman Peribadi (9325)
Pinjaman Perniagaan (1631)
Produk Dari China (470)
Produk Sejuk Beku (1176)
Program Consignment (1793)
Program Dropship (5868)
Pusat Bahasa (308)
Pusat Jagaan Bayi (1255)
Pusat Latihan (560)
Pusat Memandu (113)
Pusat Mengaji Agama (405)
Pusat Pendidikan Tinggi (475)
Pusat Rawatan (310)
Pusat Tadika Dan Taska (1092)
Pusat Tuisyen (939)
Rancangan Perniagaan (536)
Rawatan Alternatif (256)
Rumah Sewa (3786)
Rumah Untuk Dijual (3354)
Servis Freelance (935)
Servis Keselamatan (623)
Servis Pembersihan (714)
Servis Pengedaran Risalah (417)
Setiausaha Syarikat (544)
Sewa Bas Dan Van (478)
Sewa Kereta Teksi Limo (1515)
Sewa Lori (2209)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (51)
Studio Filem Dan Videografi (212)
Studio Fotografi (802)
Studio Grafik Dan 3D (880)
Studio Lukisan (112)
Studio Model Penyanyi Pelakon (631)
Studio Muzik (400)
Sukan Beladiri (111)
Sukan Berkumpulan (209)
Sukan Futsal (214)
Sukan Pancing (123)
Tanah Sewa (569)
Tanah Untuk Dijual (4266)
Tempahan Biskut Dan Tart (1760)
Tempahan Hamper (168)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (601)
Tempahan Katering (1894)
Tempahan Kek Dan Coklat (1941)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (151)
Tempahan Kuih Muih (1564)
Tempahan Minuman Dan Dessert (401)
Tempahan Nasi Lemak (462)
Tempahan Roti (317)
Terminal Bayaran (167)
Ubahsuai Pejabat (584)
Ubahsuai Rumah (1517)
Urut Tradisional (710)
Usahawan Baja Pertanian (341)
Usahawan Benih Dan Nursery (355)
Usahawan Tani (955)
Vending Machine (310)
Voucher Dan Tiket (219)
Web Design Malaysia (2105)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1138)