Search Majalah.com
Peluang Pinjaman Kenderaan Terpakai Bagi Yang Blacklist
Ghazali 13 - Thu 2/Aug/2012 11:23am [Last Comment]
ASSALAM.SY MENAWARKAN KHIDMAT URUSAN PINJAMAN KENDERAAN BAGI MEREKA YG BLACKLISTED.

Mahu miliki kenderaan anda sendiri walaupun nama blacklist.

Kalau berminat call/sms saya En Mohamad 010-8927108 atau email : ghazmohamad72@yahoo.com

Kalu sy tak angkat call, harap SMS..

Dokumen yang diperlukan :
(1) Slip gaji terbaru - 3 bln
(2) Statement bank - 3 bln
(3) Salinan I/C,lesen memandu
(4) Salinana Geran kenderaan - penting untuk pengesahan market value
(5) Bil Api atau Air
(6) Lain-lain dokumen yang perlu sebagai supporting document i.e surat tawaran kerja, Penyata EPF, EA Form etc.
(7) Bagi yang bekerja sendiri - Sediakan Doc2,3,4,5 dan Sijil SSM

* Perhatian : Minta semua ahli forum jangan salah anggap perkhidmatan saya ni, saya cuma membantu bagi mereka yang tak lepas buat pinjaman di bank.

Tima kasih warga majalah.com

Niche: Pinjaman Kereta
Seminar GST untuk Usahawan/Peniaga
27 Ogos 2014 (Rabu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya

Kursus GST untuk Usahawan
17 Sep 2014 (Rabu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya
     
  1. Ali 66 - Thu 2/Aug/2012 11:46am
    blacklisted boleh buat full loan x?
    ali.latar@gmail.com  
  2. Ghazali 13 - Thu 2/Aug/2012 5:33pm
    En Ali,

    Blacklisted boleh buat full loan provided harga kereta yang nak dibeli lebih murah dari jumlah loan.
    TK  
  3. Ali 66 - Thu 2/Aug/2012 11:25pm
    macam mana tu?sy ni ader masalah blacklist, klu boleh saya nak apply..boleh email detail kt saya x atau sms ke 014 7257065  
  4. Ghazali 13 - Sat 4/Aug/2012 11:39am
    Kepada en ali, sy sudah email details..

    TK  
  5. Nisa 82 - Sat 4/Aug/2012 1:52pm
    encik ghazali, berapa jumlah loan yg pihak encik boleh provide...  
  6. Aziz 90 - Sun 5/Aug/2012 9:59pm
    Kalau nk beli kereta dr kawan bkn dr use car blh ke dpt pinjaman ?  
  7. Roza 4 - Mon 6/Aug/2012 8:39am
    boleh email details pada saya. roza69rah@yahoo.com  
  8. Ghazali 13 - Mon 6/Aug/2012 2:26pm
    NISA 82,

    Jumlah loan yg boleh provide bergantung kepada kekuatan dokumen anda. Sekiranya dokumen anda strong, maka lagi tinggilah loan yang anda dapat,jika dokumen x cukup strong i.e tiada slip gaji, etc maka loan mungkin tak dapat maksima..  
  9. Ghazali 13 - Mon 6/Aug/2012 2:29pm
    AZIZ 90,

    Jika kereta dari kawan bukan dari used car, pun boleh buat pinjaman dengan syarat kereta itu atas nama kawan anda, kerana terdapat kes di mana, beli atas kawan tp kereta atas nama orang lain.kerana cek pembayaran akan dikeluarkan mengikut nama geran..  
  10. Ghazali 13 - Mon 6/Aug/2012 2:31pm
    ROZA 4,

    Boleh tak email kat saya ghazmohamad72@yahoo.com, apakah bentuk soalan yang hendak di tanya..
    tima kasih..  
  11. Azuan 39 - Mon 6/Aug/2012 3:48pm
    cari waja (a) / perdana anggaran bulanan 350 sebulan.deposit trade in wira 4g91(a) 1996 tiada hutang. nama saya blacklist.
    ni no hp saya 0125699715.  
  12. Nur Farhana24 Yahoo Com - Wed 8/Aug/2012 9:33pm
    bank mane yer?  
  13. Nazrin Shah 3 - Thu 9/Aug/2012 10:29am
    En Ghazali, saya dah email soalan-soalan. Email saya nazshah71@gmail.com  
  14. Jfaris - Fri 10/Aug/2012 4:00pm
    JFaris30@gmail.com..berminat  
  15. Muhd Fikri Abdullah - Sat 11/Aug/2012 3:25pm
    hntr details kat saya
    at fikatisb@yahoo.com

    sy msg...tp xblas...  
  16. Ghazali 13 - Mon 13/Aug/2012 9:10am
    1. En Azuan - boleh tak en sediakan doc,then kita jumpa.

    2. Cik Nur Farhana - Bank akan ditentukan, setelah penelitian dibuat.

    3. En Nazrin - Saya dah email kembali.

    4. En Jfaris, En Fikri - Saya dah email.

    5. Terima kasih warga majalah

    6. Selamat menjalani ibadah puasa.  
  17. Azuan 39 - Mon 13/Aug/2012 10:49am
    dokumen saya dah stanby..saya di alor setar.en ghazali dimana?ni no phone saya 012-5699715 email az_redgolden@yahoo.com  
  18. Ghazali 13 - Mon 13/Aug/2012 11:38am
    En Azuan dan Semua Warga Majalah,

    Untuk makluman kalu anda berada di luar kawasan selain dari lembah klang, anda perlu mempunyai seorang penjamin yang bekerja di lembah klang..i.e Wilayah Persekutuan, Selangor..  
  19. Abby 31 - Tue 14/Aug/2012 8:45am
    en.ghazali..boleh detail kepada saya..??nak tuka kereta second hand..tapi saya ada blacklist kredit card..tlg email kepada saya...budak_nobul@yahoo.com  
  20. Azuan 39 - Tue 14/Aug/2012 1:26pm
    penjamin saya dah ada standby tinggal di klang...pesara tentera.  
  21. Ghazali 13 - Tue 14/Aug/2012 4:54pm
    Abby 31 - Sy dah email.

    En Azuan - Sy minta maaf kalu pesara tentera tidak boleh la..sebab penjamin kena bekerja di lembah klang..i.e Wilayah Persekutuan, Selangor..  
  22. Shahida 14 - Thu 23/Aug/2012 9:48am
    ghazali 13

    blh email detail pd sy.

    sze2151@gmail.com  
  23. Ady Hashim - Tue 28/Aug/2012 8:44pm
    salam..boleh hantar detail pada saya...saya blacklist skrng dh stabil ekonomi...

    adi_zerox@yahoo.com  
  24. Ghazali 13 - Wed 29/Aug/2012 12:06pm
    Shaida 14 & Ady - Sila semak email anda..

    TK  
  25. Nazrin Shah 3 - Wed 29/Aug/2012 3:54pm
    En Ghazali,

    Saya tak dapat apa-apa update dari En Ghazali... dokumen semua ada ditangan En Ghazali, sekali ngan geran kereta.  
  26. Ghazali 13 - Mon 3/Sep/2012 11:15am
    En Nazrin,

    Harap bersabar,

    Dokumen dlm proses,pegawai yang berkenanaan baru masuk keje 28hb yang lalu...fyi  
  27. Wan Syazwan - Wed 12/Sep/2012 12:10pm
    salam, saya ingin memebeli kereta ttp tiada doc, blacklist credit card. tlg email details. syazwanster@gmail.com  
  28. Myhaz - Mon 24/Sep/2012 4:13pm
    En.Ghazali,

    nk tnye, nama saya dah ccris,ctos & blcklist. blh buat loan keta ke?? mcm mane prosidur nye??? blh mail secara detail di myhaz_4813@yahoo.com.my  
  29. Mafia - Tue 2/Oct/2012 11:29pm
    emel ke mafiakacak@gmail.com  
  30. Echaizwan - Tue 16/Oct/2012 8:03am
    email ke echaizwan@yahoo.com  
  31. Ghazali 13 - Wed 17/Oct/2012 4:54pm
    Assalam warga MC,

    Saya rasa tak perlu saya emails secara details sebab semua info telah dinyatakan di atas..
    harap maklum  
  32. Icewolf - Sun 3/Feb/2013 11:21pm
    Sy blacklist CCRIS n CTOS. Bolehkan saya apply jika kerja oversea  
  33. Joe Rambo - Mon 25/Feb/2013 9:35pm
    sy blacklist,xde lesen dan nak buat full loan bleh x....klau bleh sila kol sy segera,kita berbincang
    017-6218969 (joe)  
  34. Machiro - Tue 26/Feb/2013 8:27pm
    Nama saya ada di CCris & Ctos..saya nak buat loan Utk Honda Civic 2.0 '07..anggaran RM88,800..gaji RM3210.00..full loan..sila email a.s.a.p..Thanks.  
  35. Hrs Serba Niaga - Wed 24/Apr/2013 5:58pm
    Perdana V6 tahun 2010. Kereta beli cash atas nama individu. Skrg nak finance utk syarikat Sdn Bhd dlm rm40k. Nama director kurang cantik payment lama.
    Boleh buat?  
  36. Zamri Bin Rahman - Tue 30/Jul/2013 2:01pm
    saya ingin full loan untuk kereta honda accord 2001-2002 pada harga rm27k - 30k. Saya citos. Layakkah saya meminjam.Terima kasih.  
  37. Mohd Noor Hafeez - Thu 15/Aug/2013 2:31pm
    saya nak beli kereta dari used car berharga rm10000.00,jadi bagaimana cafra saya nak mohon pinjaman di tempat en ghazali?harap en ghazali dapat email cara2,panduan dan dokumen2 yang berkaitan kpd saya noorhafeez@mohr.gov.my  
  38. Ikhsan86 - Wed 21/Aug/2013 9:10pm
    saya nak beli kereta dr kawan dgn harga rm22k.bleh encik send detail terma dan syaratnya.tq  
  39. Amirul 237 - Sun 25/Aug/2013 3:06am
    en ghazali aktif lagi x dlm urusan nie?  
  40. Adeq 17 - Wed 28/Aug/2013 12:55pm
    En ghazali masih ada lg ke ruang utk kami nk beli kereta.. kalu ada peluang blh email kt saya adeq71@gmail.com  
  41. Ghazali 13 - Thu 5/Sep/2013 2:57pm
    Hi Semua,

    Maaf lambat reply,

    yea, sy masih aktif lagi dlm urusan pinjaman kereta..cuma jarang online..,boleh hubungi sy terus atau sms..TK  
  42. Abnan - Thu 5/Sep/2013 7:31pm
    Slm.. Tuan Ghazali, sy nak tanye.. sy nak beli sebuah van/lori tp nama blacklist.pinjaman kredit pulak tak lepas sebab ade sebuah lagi van yg belom abes bayar. sy menjalankan perniagaan sewa van, angkut barang, kurier dan lain2 yg berkenaan dgn transport. Buat masa ini sy amat memerlukan sebuah lagi van/lori untuk projek2 yang akan datang.boleh tuan bantu sy? atau minat tak, nak jadi funder utk perniagaan sy? pulangan 20% /setahun. dibayar setiap bulan. tq email sy kl.transporters@yahoo.com atau hp no 012-6420079  
Page 1   (Total 42 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2591)
Bengkel Basikal (70)
Bengkel Besi (195)
Bengkel Kereta (1473)
Bengkel Motosikal (240)
Bengkel Tayar (208)
Bisnes Air Mineral (357)
Bisnes Ais Krim (479)
Bisnes Aksesori Kereta (653)
Bisnes Broadband (1066)
Bisnes Burger (534)
Bisnes Cermin Mata (153)
Bisnes Cuci Kereta (786)
Bisnes Cyber Cafe (438)
Bisnes Dobi (1330)
Bisnes Ebook (1021)
Bisnes Handphone (1216)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (546)
Bisnes Ice Blended (680)
Bisnes Jam Tangan (275)
Bisnes Jeruk (160)
Bisnes Kitar Semula (482)
Bisnes Komputer (1444)
Bisnes Kurier Dan Logistik (645)
Bisnes Minuman (1410)
Bisnes Pasar Malam (1903)
Bisnes Pelancongan (519)
Bisnes Perabot (818)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1050)
Bisnes Restoran (3199)
Bisnes Roti Dan Bakeri (688)
Bisnes Salun Rambut (345)
Bisnes Sarang Burung (252)
Bisnes Satay (367)
Bisnes Sms (153)
Bisnes Spa Dan Facial (627)
Bisnes Steamboat (196)
Bisnes Tablet Pc (438)
Bisnes Tradisional (803)
Bisnes Untuk Dijual (3192)
Bisnes Waffle Dan Jagung (369)
Bisnes Western Food (312)
Dewasa 18sx (1703)
Diskusi Bisnes (1905)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (694)
Expo Karnival Tapak Niaga (6172)
Forex Malaysia (1803)
Haiwan Peliharaan (441)
Haji Dan Umrah (456)
Hiasan Dalaman (695)
Hiasan Taman (237)
Hotel Resort Homestay (976)
Iklan Tv Radio Media Massa (211)
Import Dan Eksport (316)
Ingin Berniaga (2766)
Insurans Dan Takaful (1661)
Insurans Roadtax Kereta (322)
Kedai Bunga (185)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1942)
Kedai Emas (438)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2464)
Kedai Hardware (409)
Kedai Ibu Dan Bayi (670)
Kedai Jahit (3646)
Kedai Kamera Dan Camcorder (334)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (330)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1743)
Kedai Sewa (1596)
Kereta Baru (1552)
Kereta Terpakai (4818)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4511)
Kerja Kemahiran (1871)
Kerja Kosong (11070)
Kerja Praktikal (1902)
Kerja Sales (2155)
Kerja Sambilan (6060)
Konsultan Perniagaan (426)
Kontrak Swasta (279)
Kontrak Tender Kerajaan (440)
Kontraktor Balak Dan Kayu (463)
Kontraktor Jurutera (531)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (220)
Kontraktor Minyak Dan Gas (661)
Kontraktor Pasir (356)
Kontraktor Pembinaan (1967)
Kontraktor Perlombongan (312)
Kursus Dan Seminar (2722)
Kursus Kecantikan (668)
Kursus Makanan (649)
Kursus Motivasi (312)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1584)
Mencari Pelabur (3579)
Mesin Fotostat (343)
Mesin Freezer Dan Chiller (249)
Mesin Industri (486)
Mesin Jahit (361)
Mesin Proses Makanan (541)
Pakej Pelancongan (2533)
Pakej Perkahwinan (1169)
Pakej Perniagaan (844)
Pasar Basah (1409)
Pekerja Asing (1177)
Pelaburan Saham Unit Trust (906)
Pembantu Rumah Asing (1791)
Pembekal Barang Runcit (1546)
Pembekal Beras (100)
Pembekal Buah-buahan (471)
Pembekal Ikan Kering (371)
Pembekal Kelapa Dan Santan (614)
Pembekal Kerepek (1070)
Pembekal Keropok (427)
Pembekal Kicap Dan Sos (216)
Pembekal Kurma Dan Kismis (288)
Pembekal Madu (235)
Pembekal Mee Dan Bihun (120)
Pembekal Minyak Masak (410)
Pembekal Rempah Dan Perencah (571)
Pembekal Serunding (255)
Pembekal Telur (135)
Pemborong Aksesori Lelaki (160)
Pemborong Aksesori Wanita (1171)
Pemborong Batik Dan Sutera (345)
Pemborong Beg Galas (98)
Pemborong Beg Tangan (589)
Pemborong Bundle (839)
Pemborong Cadar Dan Tilam (421)
Pemborong Karpet (152)
Pemborong Kasut Dan Sandal (677)
Pemborong Lampin (288)
Pemborong Mutiara (106)
Pemborong Pakaian Bayi (750)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1592)
Pemborong Pakaian Lelaki (1108)
Pemborong Pakaian Plus Size (139)
Pemborong Pakaian Wanita (4089)
Pemborong Telekung Dan Songkok (559)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3423)
Pemborong Tuala (192)
Pemborong Tudung (2706)
Pembuat Papan Tanda Iklan (259)
Pembuat Plastik Kotak Botol (777)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (474)
Pendaftaran Syarikat (476)
Pendaftaran Trademark (31)
Pengedar Alat Tulis (928)
Pengedar Bahan Pencuci (691)
Pengedar Buku Dan Majalah (566)
Pengedar Contact Lens (235)
Pengedar Perfume (1508)
Pengedar Permainan Kanak2 (579)
Pengedar Produk Kecantikan (2544)
Pengedar Produk Kesihatan (2917)
Pengurus Majlis (582)
Penternak Arnab (51)
Penternak Ayam (700)
Penternak Burung Puyuh (94)
Penternak Ikan (684)
Penternak Kambing (279)
Penternak Lembu (371)
Penternak Udang (188)
Peralatan Makmal Dan Hospital (254)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (687)
Peralatan Sukan (541)
Perisian Komputer (553)
Perkakas Dapur (591)
Perkakas Elektrik (415)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1469)
Pinjaman AIM (161)
Pinjaman Hartanah (504)
Pinjaman Kad Kredit (381)
Pinjaman Kereta (572)
Pinjaman Peribadi (10211)
Pinjaman Perniagaan (1785)
Produk Dari China (522)
Produk Sejuk Beku (1267)
Program Consignment (1956)
Program Dropship (6446)
Pusat Bahasa (343)
Pusat Jagaan Bayi (1466)
Pusat Latihan (625)
Pusat Memandu (117)
Pusat Mengaji Agama (487)
Pusat Pendidikan Tinggi (508)
Pusat Rawatan (346)
Pusat Tadika Dan Taska (1252)
Pusat Tuisyen (1027)
Rancangan Perniagaan (570)
Rawatan Alternatif (285)
Rumah Sewa (4122)
Rumah Untuk Dijual (3610)
Servis Freelance (1055)
Servis Keselamatan (690)
Servis Pembersihan (779)
Servis Pengedaran Risalah (446)
Setiausaha Syarikat (589)
Sewa Bas Dan Van (543)
Sewa Kereta Teksi Limo (1730)
Sewa Lori (2452)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (54)
Studio Filem Dan Videografi (238)
Studio Fotografi (866)
Studio Grafik Dan 3D (1038)
Studio Lukisan (123)
Studio Model Penyanyi Pelakon (695)
Studio Muzik (454)
Sukan Beladiri (114)
Sukan Berkumpulan (225)
Sukan Futsal (223)
Sukan Pancing (138)
Tanah Sewa (616)
Tanah Untuk Dijual (4655)
Tempahan Biskut Dan Tart (2111)
Tempahan Hamper (186)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (640)
Tempahan Katering (2064)
Tempahan Kek Dan Coklat (2091)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (166)
Tempahan Kuih Muih (1692)
Tempahan Minuman Dan Dessert (450)
Tempahan Nasi Lemak (499)
Tempahan Roti (342)
Terminal Bayaran (180)
Ubahsuai Pejabat (627)
Ubahsuai Rumah (1635)
Urut Tradisional (758)
Usahawan Baja Pertanian (366)
Usahawan Benih Dan Nursery (385)
Usahawan Tani (1057)
Vending Machine (347)
Voucher Dan Tiket (239)
Web Design Malaysia (2253)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1279)