Search Majalah.com
Peluang Perniagaan Barangan Elektronik Seperti Handphone, Laptop & Camera Pada Harga Pengedar
Mhadi190 @ global procurement consultant - Wed 10/Nov/2010 4:51pm [Last Comment]
syarikat kami menjalankan usahasama di peringkat global untuk brand terkemuka seperti Apple,Acer,Hp, Canon & Nikon

peluang perniagaan barangan elektronik ini disahkan melalui konsultan yg telah dilantik di peringkat global, melalui beberapa syarikat di Asia, Eropah serta Amerika. jangan mengambil risiko tinggi jika anda tidak tahu dengan siapa anda berurusan kerana terdapat produk tiruan yang dijual.

pihak kami mengalu-alukan kepada individu/syarikat untuk meluaskan produk mereka dari segi inventory dan pemasaran di Malaysia atau diperingkat global.

antara produk yang boleh didapati seperti:-

iPhone 4G 16GB/32GB EU/US/HK VERSION locked/factory unlocked
iPhone 3GS 8/16/32GB EU/US/HK VERSION locked/factory unlocked
iPad with wifi/wifi+3G
iPod touch/nano/classic/shuffle
Macbook basic/pro/air
iMac

handphone : Nokia, HTC dan Blackberry

SLR CAMERA nikon & canon brand

laptop Acer,thinkpad,compaq,Hp

usb/external hard disk/komponen komputer

MOQ ADALAH BERBEZA UNTUK SETIAP PRODUK dan kami tidak menjamin ready stock

permintaan terhadap barangan elektronik lain juga diterima dan pihak kami akan menganalisis serta mencari untuk pasaran tempatan

pihak kami juga mengalu-alukan pihak y berminat untuk melabur untuk suntikan modal serta pengurusan perniagaan terutama dari segi stok.

pihak yg berminat boleh hubungi saya 013-2726082/adi atau mhadi190@gmail.com
http://estoremarket.com

Niche: Bisnes Handphone | Perkakas Rm2 Dan Gajet | Bisnes Komputer
     
  1. Nasrin Nazzira - Wed 10/Nov/2010 7:03pm
    Boleh emailkan quotation untuk setiap item dan MOQ nya sekali. saya nak buka kedai computer & hp di kelantan. tq.

    nasrin603@gmail.com  
  2. Pro Rilek - Wed 10/Nov/2010 10:30pm
    Boleh emailkan quotation untuk setiap item dan MOQ nya sekali. saya bercadang juga nak buka kedai computer & hp di Lembah Kelang. Kalo boleh price lagi murah dah low yatt....

    prorileksolution@yahoo.com  
  3. Mhadi190 - Thu 11/Nov/2010 4:16am
    sya ingin mencari serta menjemput individu mahupun syarikat yg ingin membuka atau sudah mempunyai kedai elektronik menjadi rakan kongsi.

    syarat:-
    1.milik Bumiputera
    2.mempunyai modal yg kukuh terutama yg ingin membuka kedai.
    3.terletak di Lembah Klang.
    4.pengalaman dalam bidang elektronik amat dialu2kan

    jika berminat sila hubungi saya untuk temujanji November ini.

    saya akan menerangkan strategi pemasaran serta pengurusan syarikat.

    hubungi saya terus untuk temujanji 013-2726082  
  4. Tok - Fri 12/Nov/2010 11:05am
    Boleh emailkan quotation untuk setiap item dan MOQ nya sekali.saya ingin mnjualnya di internet.tq.  
  5. Halim Din - Fri 12/Nov/2010 11:14pm
    salam boleh email quotation kt abdulhalimdin@gmail.com sy plan nak buka kedai  
  6. Saifuddin - Sat 13/Nov/2010 4:25am
    boleh emel quotation smua brang tu...saya ada nak beli dan supply barang kat agensi kerajaan.  
  7. Merahred 2 - Sat 13/Nov/2010 3:18pm
    freenflow@yahoo.co.uk  
  8. Mohd Nasir 4 - Sun 14/Nov/2010 11:19pm
    tlg emailkan quotation mdchair@gmail  
  9. Putrimalu - Tue 16/Nov/2010 11:28am
    saya nak juga.. sila berikan saya senarai harga handphone..  
  10. Che Maziah - Tue 16/Nov/2010 8:33pm
    salam....emailkan sy juga...chemaziah_hamid@yahoo.com  
  11. Cheazoo - Tue 16/Nov/2010 11:28pm
    farhahnz87@yahoo.com  
  12. Ibnusalleh8 - Wed 17/Nov/2010 9:49am
    Boleh emailkan quotation untuk setiap item dan MOQ nya sekali. saya plan nak bisness kecil2 produk brasas computer @ hp.tq.  
  13. Kerengga - Wed 17/Nov/2010 4:58pm
    berapa majin jualan  
  14. Ajmal - Thu 18/Nov/2010 12:39am
    salam..sy dalam perancangan untuk membuka perniagaan alat eletronik seperti pc, laptop,hp,kamera dan lain-lain.sila emailkan quatition untuk setiap barangan tersebut .tq  
  15. Ajmal - Thu 18/Nov/2010 12:44am
    email sy wjg2587@yahoo.com.my  
  16. M Suhaimi Md Aris - Fri 19/Nov/2010 12:02am
    Boleh emailkan quotation untuk setiap item dan MOQ nya sekali.mail ke m.suhaird@yahoo.com  
  17. Ahmad Fazli B Mansor - Sat 20/Nov/2010 7:28pm
    saya berminat juga..jadi tolong emailkan saya senarai brg serta harganya.. adakah perlu dibeli secara pukal @..?????  
  18. Intan 24 - Mon 22/Nov/2010 11:59am
    saya nak buka kedai hp,laptop n lain2 e-mail quotation untuk setiap item dan MOQ nya sekali  
  19. Samsudin - Mon 22/Nov/2010 12:42pm
    Boleh emailkan quotation untuk setiap item dan MOQ. Pls provide profit margin. tq. samsudinmy@gmail.com  
  20. Wamazuddin - Tue 23/Nov/2010 12:39pm
    Boleh emailkan quotation untuk setiap item dan MOQ. Pls provide profit margin..wamazuddin@gmail.com  
  21. Kecikperak - Wed 24/Nov/2010 4:53am
    askum...sye nk ckp harga die brpew ekk...
    awk ade facebook ?? x sye nk beli brg elekterik awk duk anew awk mari taiping? oke  
  22. Fahmi 7 - Thu 25/Nov/2010 2:29am
    saya berminat ..boleh email kn saya..fahmi_biz@yahoo.com  
  23. Raymond 5 - Sat 27/Nov/2010 5:45am
    saya dr sarawak saya berminat email kat saya quotation,tq jezmax06@gmail.com  
  24. Azrul 14 - Sat 27/Nov/2010 9:09pm
    tlg email item bru kat sy ngan price skali
    azraul_shah@yahoo.com  
  25. Safiahmaisarah - Mon 29/Nov/2010 3:22pm
    salam sejahtera..
    jika berminat menyewa kedai di MyMydin Kota seriemas sila hubungi saya.
    -0135655128  
  26. Zurin - Wed 1/Dec/2010 3:35am
    salam, tengah hot sekarang..nak jadi pengedar headphones Japan Technology harga runtuh...
    019-3313669 - zurin..  
  27. Daisy 4 - Fri 3/Dec/2010 3:00pm
    saya berminat jugak. blh bagi saya senarai suma harga barang tersebut. senang nak buat promotion. rose.wati88@yahoo.com  
  28. Mageswaran - Sat 4/Dec/2010 6:47pm
    Saya berminat untuk menjadi agen drop shipping,dan perlukan gambar produk serta informasinya.Saya juga ada menjual handphone murah dan led torch light melalui blog kat http://smartreding.blogspot.com.

    Sekiranya saya boleh menjual barang anda saya boleh masukkan kat blog saya untuk promosi.

    Ada contact form kat blog saya,sila balas secepat mungkin.Terimakasih  
  29. Zedzam - Sun 5/Dec/2010 9:14pm
    send details - eiishirou@gmail.com. tq  
  30. Notwonder - Sun 12/Dec/2010 12:09am
    Salam. Sy berminat. Sila emel maklumat ttg quotation, product description dan anything related. Emel saya- faevwasz@yahoo.com. Thank you.  
  31. Saiful 24 - Sun 12/Dec/2010 10:33am
    sy nk jual pendrive kapasiti tinggi seperti kingston 64GB, 128GB dan 256Gb..
    brp hrga?
    brp minumum order?
    antivirus2508@yahoo.com  
  32. Yiem - Wed 15/Dec/2010 2:16pm
    emailkan sy quotation, tq
    doubleyellow2002@yahoo.com  
  33. Mhadi190 - Thu 16/Dec/2010 9:00pm
    terima kasih semua yang memberi respon, baru2 ini syarikat saya telah dilantik utk menjadi official distributor memory card utk brand A-DATA. Ia bakal memasuki negara Januari 2011.sesiapa yg berminat boleh hubungi saya mhadi190&gmail.com/013-2726082 atau layari http://estoremarket.com

    utk produk seperti camera,laptop dan sbgainya pihak kami trpaksa menangguhkan kerana pihak supplier menghadapi kesulitan disebabkan bebrapa faktor terutama dari segi stok dan dokumentasi.  
  34. Purin - Sat 18/Dec/2010 6:40pm
    tlg emailkan sy quatation lengkap untuk brangan komputer dan laptop serta handphone

    purinmax88@yahoo.com  
  35. Notwonder - Thu 23/Dec/2010 2:23am
    Sy berminat. Sila emelkn ur quotation, MOQ, best offr price, ur recommended package, boleh campur item atau tidak, deskripsi, gambar, warranty & guarantee, dsb. Emel sy- faevwasz@yahoo.com. ASAP. Tk.  
  36. Damia 4 - Fri 24/Dec/2010 6:47pm
    berminat sangat2!! tlg emailkan sy quatation lengkap untuk brangan komputer dan laptop serta handphone..Sila emelkn ur quotation, MOQ, best offr price, ur recommended package, boleh campur item atau tidak, deskripsi, gambar, warranty & guarantee, dsb. e-mail damia_asri89@yahoo.com no.tel:012-3759992  
  37. Rohaizad 2 - Wed 5/Jan/2011 11:43pm
    sy amat berminat untuk berniaga peralatan eloktronik terutamanya kamera..boleh x emailkan saya quotation untuk perlatan diatas...terima kasih  
  38. Irham - Thu 6/Jan/2011 8:47pm
    kamera canon brp price?  
  39. My 2 - Sun 9/Jan/2011 3:56pm
    Boleh emailkan quotation untuk setiap item dan MOQ nya sekali. saya bercadang juga nak buka kedai computer & hp . Kalo boleh price lagi murah dah low yatt....  
  40. Rohezat Ab - Wed 12/Jan/2011 8:02pm
    salam.
    Saya ada kedai telekomunikasi di Kuantan. Minat nak tahu details.
    Sila email ke flyeagle7@gmail.com
    atau hp 0199500345  
  41. Irham - Fri 14/Jan/2011 4:36pm
    salam boleh email quotation kt sy plan nak buka kedai
    miz_kadok82@yahoo.com  
  42. Hazmie - Sun 16/Jan/2011 10:29pm
    salam.. boleh bg saye quotation brg2 yg anda jual.. sy ingin membuka kedai dan sdang mencari supplier yg murah.. tq

    email: hazmie.in.utp@gmail.com  
  43. Zariss - Tue 25/Jan/2011 1:50am
    salam, saya berminat...email czariss@gmail.com.  
  44. Damia 4 - Tue 25/Jan/2011 4:51pm
    saya ngah mencari supplier handset termasuk laptop dan notebook..plz e-mail saya damia_asri89@yahoo.com berserta picture dan price brg tq.  
  45. Zuhairawati Binti Pawzi - Tue 8/Feb/2011 1:48am
    tolong emailkan detail harga untuk semua jenis item beserta gambar dan harga untuk kuantiti banyak(borong). ader waranty tak?
    waneira2009@yahoo.com  
  46. Hanafi 21 - Fri 18/Mar/2011 7:35am
    DSLR-nikon canon STOCK LIST, PRICE & MOQ
    email : hanafinyer@yahoo.com  
  47. Azizi Saidin - Wed 11/May/2011 9:28pm
    salam, mohon email kepada saya info yang berkaitan.
    azizisaidin@ymail.com  
  48. Siti Jarah - Tue 24/May/2011 12:26am
    mekom, mohon email kepada saya info yang berkaitan. farahhany007@yahoo.com  
  49. Lias - Mon 30/May/2011 11:54am
    Boleh emailkan quotation untuk setiap item dan MOQ nya sekali. saya bercadang juga nak buka kedai hp dan camera di segamat dan johor bahru. harap quo harga termurah yang boleh....  
  50. Din Arr - Fri 9/Sep/2011 8:40pm
    salam, boleh emailkan saya stock list, price dan MOQ untuk barang DSLR nikon dan canon.
    din_hrc@yahoo.com  
Start | Page 1 | Next >                     (Total 64 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2728)
Bengkel Basikal (73)
Bengkel Besi (214)
Bengkel Kereta (1488)
Bengkel Motosikal (248)
Bengkel Tayar (213)
Bisnes Air Mineral (365)
Bisnes Ais Krim (499)
Bisnes Aksesori Kereta (650)
Bisnes Broadband (1102)
Bisnes Burger (547)
Bisnes Cermin Mata (159)
Bisnes Cuci Kereta (804)
Bisnes Cyber Cafe (451)
Bisnes Dobi (1357)
Bisnes Ebook (1045)
Bisnes Handphone (1254)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (558)
Bisnes Ice Blended (694)
Bisnes Jam Tangan (287)
Bisnes Jeruk (165)
Bisnes Kitar Semula (498)
Bisnes Komputer (1486)
Bisnes Kurier Dan Logistik (678)
Bisnes Minuman (1461)
Bisnes Pasar Malam (1968)
Bisnes Pelancongan (547)
Bisnes Pengantin (682)
Bisnes Perabot (853)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1107)
Bisnes Restoran (3325)
Bisnes Roti Dan Bakeri (707)
Bisnes Salun Rambut (364)
Bisnes Sarang Burung (257)
Bisnes Satay (380)
Bisnes Sms (161)
Bisnes Spa Dan Facial (660)
Bisnes Steamboat (198)
Bisnes Tablet Pc (440)
Bisnes Tradisional (818)
Bisnes Untuk Dijual (3316)
Bisnes Waffle Dan Jagung (382)
Bisnes Western Food (323)
Dewasa 18sx (1770)
Diskusi Bisnes (1960)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (719)
Expo Karnival Tapak Niaga (6462)
Forex Malaysia (1878)
Haiwan Peliharaan (468)
Haji Dan Umrah (465)
Hiasan Dalaman (710)
Hiasan Taman (241)
Hotel Resort Homestay (1007)
Iklan Tv Radio Media Massa (224)
Import Dan Eksport (329)
Ingin Berniaga (2819)
Insurans Dan Takaful (1726)
Insurans Roadtax Kereta (338)
Kedai Bunga (190)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1981)
Kedai Emas (452)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2530)
Kedai Hardware (436)
Kedai Ibu Dan Bayi (689)
Kedai Jahit (3831)
Kedai Kamera Dan Camcorder (342)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (344)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1843)
Kedai Sewa (1633)
Kereta Baru (1616)
Kereta Terpakai (4993)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4804)
Kerja Kemahiran (1954)
Kerja Kosong (11738)
Kerja Praktikal (2057)
Kerja Sales (2273)
Kerja Sambilan (6314)
Konsultan Peguam (151)
Konsultan Perniagaan (452)
Kontrak Swasta (293)
Kontrak Tender Kerajaan (455)
Kontraktor Balak Dan Kayu (479)
Kontraktor Jurutera (565)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (225)
Kontraktor Minyak Dan Gas (679)
Kontraktor Pasir (391)
Kontraktor Pembinaan (2054)
Kontraktor Perlombongan (319)
Kursus Dan Seminar (2815)
Kursus Kecantikan (686)
Kursus Makanan (662)
Kursus Motivasi (322)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1622)
Mencari Pelabur (3680)
Mesin Fotostat (352)
Mesin Freezer Dan Chiller (267)
Mesin Industri (511)
Mesin Jahit (374)
Mesin Proses Makanan (567)
Pakej Pelancongan (2608)
Pakej Perkahwinan (1201)
Pakej Perniagaan (892)
Pasar Basah (1458)
Pekerja Asing (1231)
Pelaburan Saham Unit Trust (943)
Pembantu Rumah Asing (1852)
Pembekal Barang Runcit (1580)
Pembekal Beras (108)
Pembekal Buah-buahan (482)
Pembekal Ikan Kering (385)
Pembekal Kelapa Dan Santan (648)
Pembekal Kerepek (1098)
Pembekal Keropok (444)
Pembekal Kicap Dan Sos (223)
Pembekal Kurma Dan Kismis (289)
Pembekal Madu (238)
Pembekal Mee Dan Bihun (126)
Pembekal Minyak Masak (414)
Pembekal Rempah Dan Perencah (595)
Pembekal Serunding (259)
Pembekal Telur (140)
Pemborong Aksesori Lelaki (162)
Pemborong Aksesori Wanita (1183)
Pemborong Batik Dan Sutera (353)
Pemborong Beg Galas (99)
Pemborong Beg Tangan (605)
Pemborong Bundle (864)
Pemborong Cadar Dan Tilam (453)
Pemborong Karpet (162)
Pemborong Kasut Dan Sandal (694)
Pemborong Lampin (295)
Pemborong Mutiara (108)
Pemborong Pakaian Bayi (773)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1655)
Pemborong Pakaian Lelaki (1129)
Pemborong Pakaian Plus Size (144)
Pemborong Pakaian Wanita (4206)
Pemborong Telekung Dan Songkok (565)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3519)
Pemborong Tuala (200)
Pemborong Tudung (2787)
Pembuat Papan Tanda Iklan (277)
Pembuat Plastik Kotak Botol (798)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (481)
Pendaftaran Syarikat (494)
Pendaftaran Trademark (35)
Pengedar Alat Tulis (952)
Pengedar Bahan Pencuci (716)
Pengedar Buku Dan Majalah (586)
Pengedar Contact Lens (243)
Pengedar Perfume (1537)
Pengedar Permainan Kanak2 (598)
Pengedar Produk Kecantikan (2627)
Pengedar Produk Kesihatan (2996)
Pengurus Majlis (596)
Penternak Arnab (53)
Penternak Ayam (727)
Penternak Burung Puyuh (95)
Penternak Ikan (695)
Penternak Kambing (286)
Penternak Lembu (390)
Penternak Udang (194)
Peralatan Makmal Dan Hospital (264)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (720)
Peralatan Sukan (553)
Perisian Komputer (570)
Perkakas Dapur (624)
Perkakas Elektrik (436)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1532)
Pinjaman AIM (168)
Pinjaman Hartanah (519)
Pinjaman Kad Kredit (388)
Pinjaman Kereta (607)
Pinjaman Peribadi (10589)
Pinjaman Perniagaan (1836)
Produk Dari China (542)
Produk Sejuk Beku (1317)
Program Consignment (2011)
Program Dropship (6735)
Pusat Bahasa (357)
Pusat Jagaan Bayi (1541)
Pusat Latihan (648)
Pusat Memandu (123)
Pusat Mengaji Agama (522)
Pusat Pendidikan Tinggi (523)
Pusat Rawatan (365)
Pusat Tadika Dan Taska (1312)
Pusat Tuisyen (1067)
Rancangan Perniagaan (594)
Rawatan Alternatif (292)
Rumah Sewa (4283)
Rumah Untuk Dijual (3732)
Servis Freelance (1110)
Servis Keselamatan (720)
Servis Pembersihan (825)
Servis Pengedaran Risalah (459)
Setiausaha Syarikat (609)
Sewa Bas Dan Van (575)
Sewa Kereta Teksi Limo (1817)
Sewa Lori (2558)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (56)
Studio Filem Dan Videografi (248)
Studio Fotografi (899)
Studio Grafik Dan 3D (1096)
Studio Lukisan (129)
Studio Model Penyanyi Pelakon (725)
Studio Muzik (477)
Sukan Beladiri (116)
Sukan Berkumpulan (232)
Sukan Futsal (228)
Sukan Pancing (143)
Tanah Sewa (639)
Tanah Untuk Dijual (4842)
Tempahan Biskut Dan Tart (2153)
Tempahan Hamper (188)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (667)
Tempahan Katering (2144)
Tempahan Kek Dan Coklat (2149)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (177)
Tempahan Kuih Muih (1745)
Tempahan Minuman Dan Dessert (462)
Tempahan Nasi Lemak (522)
Tempahan Roti (359)
Terminal Bayaran (189)
Ubahsuai Pejabat (640)
Ubahsuai Rumah (1685)
Urut Tradisional (793)
Usahawan Baja Pertanian (372)
Usahawan Benih Dan Nursery (403)
Usahawan Tani (1092)
Vending Machine (371)
Voucher Dan Tiket (247)
Web Design Malaysia (2307)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1351)