Search Majalah.com
Peluang Pekerjaan Kepada Pemilik/Penyewa Lori 3 Ton Box/Canvas
Muhamad Najib Bin Bohari - Wed 10/Nov/2010 3:50pm [Last Comment]
SAYA ADA PELUANG PEKERJAAN UNTUK INDIVIDU DAN PENYEWA-PENYEWA LORI 3 TON BOX/CANVAS YANG BERMINAT UNTUK BEKERJA MENGAMBIL UPAH MENGHANTAR BARANG RUNCIT DI SELURUH KLANG VALLEY/ LOCAL SAHAJA BUAT MASA INI.
SENTIASA ADA BARANG UNTUK DIHANTAR ISNIN - SABTU ,AHAD & PUBLIC HOLIDAY CUTI.BAYARAN 2 KALI SEBULAN .

PENDAPATAN : RM 8,000-11,000 SEBULAN
SYARAT-SYARAT PEKERJAAN
1.WARGANEGARA : MALAYSIA
2. UMUR : 20THN KEATAS
3. MEMPUNYAI LESEN MEMANDU & GDL
4. MEMPUNYAI LORI SENDIRI/SEWA/PAJAK
5. MAHIR JALAN LEMBAH KLANG.
6. SANGGUP BEKERJA LEBIH MASA
7. JUJUR SERTA TEKUN BEKERJA
8. BERDISIPLIN

SILA EMAIL PADA NAMA DAN LOKASI PADA SAYA UNTUK KETERANGAN LANJUT:
najibdymium@gmail.com

TARIK TUTUP PADA: TERBUKA - PROJEK BERMULA PADA DECEMBER 2010.Saya perlukan 70 buah lori sahaja.

Niche: Sewa Lori
Kursus Borong Produk China Tanpa Perlu Melangkah ke China
18 Sep 2014 (Khamis) di DPMM Putrajaya

Kursus Praktikal GST untuk Usahawan
24 Sep 2014 (Rabu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya
     
  1. Din 19 - Wed 10/Nov/2010 9:23pm
    sila emailkan pada sya detail..saya mempunyai lori 3 tan ..brg apa yg nk diangkut ...  
  2. Saza 3 - Thu 11/Nov/2010 1:21am
    salam.Saya cuma ada i lori 3 tan berCanvas...sila beri keterangan lanjut ke email saya...saza_gemilang2u@yahoo.com 012-3640709 saza  
  3. Muhamad Najib Bin Bohari - Thu 11/Nov/2010 9:45am
    Ringkas dan mudah, saya hanya perlukan salinan IC,Lesen ,GDL dan Geran lori,selain itu saya juga perlukan lori beserta pemandu yang perlu disediakan oleh pemilik/pemandu itu sendiri, selain itu sila rujuk dibawah :-

    1- Warehouse pickup barang /loading - di Bt 3 Shah Alam .
    2- Drop point antara 20 ke 30 drop point ( Jgn risau kerana route/jln telah disusun mengikut kawasan)
    Contoh:- Puchong-Subang-sri kembangan - area west/barat
    KL Town - Area Central/tengah
    Rawang-kepong-gombak-wangsa maju - area east/timur
    Cheras-kajang-semenyih - area south/timur
    klang-kapar-banting-kuala selangor - area north/utara.
    3- Harga juga berbeza mengikut area ( contoh yg dekat west dibyr RM10/drop point & yg paling jauh dibyr RM20/drop point.
    4 -tetapi jika load anda penuh untuk 1 lori 3 tan tetapi drop point hanya 3/4 shj - maka anda akan dibyr mengikut jumlah tan
    iaitu . contoh:- 1 tan RM125 KALI 3 TAN = rm375.

    Segala urusan mudah dan ringkas - penghantaran diberi masa 2 hari untuk disiapkan , jika awal siap anda boleh dtg ke whse untuk load 2nd trip jika masih ada, jadi jumlah trip terpulang pd anda byak & rajin maka lebih lah pendapatan anda.
    DO/POD untuk di Bil perlu dikembalikan setiap hari kerana lambat anda kembalikan lambatlah payment yg anda akan dapat.payment akan dibayr setiap bulan 2 kali dan ditolak sebanyak 15%daripada total invoices. untuk Admin Fees/pengurusan.

    Saudara minat sila siapkan document dan hubungi saya 016-2182951 untuk temujanji.

    Note: Segala harga yg disebut diatas adalah contoh sahaja.

    Sekian terima kasih,  
  4. Muhamad Najib Bin Bohari - Thu 11/Nov/2010 1:33pm
    Din19 tolong bg email address dan contact number.  
  5. Muhamad Najib Bin Bohari - Fri 12/Nov/2010 10:37am
    Saudara2, barang yang akan diambil & hantar ialah barangan runcit kering kategori makanan/pencuci pakaian/pencuci diri/pencuci lantai/alat2 pencuci dapur/kegunaan dapur/pewangi badan/pewangi rumah/
    seperti sebahagian yg saya lampirkan dibwh :-

    Semua dlm bentuk ditin/pek /ctn seperti maggie/sardin/tissue/pampers/shampoo/bedak/air/minyak masak/sos cili/sos tomato/kicap/susu/milo/sabun basuh/ubat gigi dan sebagainya .

    dihrp sedikit info ini dpt menjwb persoalan yg bermain difikiran saudara2 .  
  6. Muhamad Najib Bin Bohari - Fri 12/Nov/2010 11:28am
    kpd yg berminat sila faxkn
    -IC driver & kelindan (jika ada)
    -lesen memandu
    -GDL
    -Geran lori.
    Note:- Beserta contact number.
    fax number :-0355426005 .  
  7. Shakilah - Fri 12/Nov/2010 12:49pm
    saya cuma ada lori 2 tan sahaja..lori takde job..blh tak kalau berminat nak buat job yang En.Najib tawarkan..email kiella5322@yahoo.com.my
    tel: 012-3822597 tq.  
  8. Auro Farm Garden - Sat 13/Nov/2010 2:13am
    saya ada lori 6 tayar 7tan..berminat dengan tawaran anda..bleh sy bt job... abu_hand84@yahoo.com.. 017-5037247.  
  9. Muhamad Najib Bin Bohari - Sun 14/Nov/2010 6:08pm
    shakilah lori 2 tan juga boleh jika saudari setuju dgn semua syarat yg diperlukan seperti yg saya maklumkan..terima kasih shakilah..  
  10. Puterahitam - Mon 15/Nov/2010 12:41am
    ni kira komisen barang atau kira berat barang. payment ada gantung tak? sabtu dan ahad boleh masuk secara part time tak???  
  11. Muhamad Najib Bin Bohari - Mon 15/Nov/2010 5:36pm
    Puterahitam,
    bayaran dikira mengikut jumlah drop point yg anda bawa/jumlah kedai dan jika jumlah drop point/kedai sedikit ia contoh 2 drop/kedai shj maka kiraan mengikut berat akan diguna pakai..mengikut harga mana yg lebih tinggi dan itu yg akan dibyr.hrp saudara puterahitam jelas dgn penjelasan saya.  
  12. Muhamad Najib Bin Bohari - Mon 15/Nov/2010 5:39pm
    hari bekerja adalah isnin-sabtu shj,ahad & public holiday cuti.part-time sabtu dibenarkan apapun lori yg berdaftar akan diutamakan,jika ada lebihan barulh lori part time.  
  13. Yippi3 - Sun 28/Nov/2010 10:44pm
    assalamualaikum. saya ada lori daihatsu delta 1tan... bleh ke saya nak masuk job ni. sekarag lori xde job tetap. email. yippi3@gmail.com 0126883324 azuan  
  14. Norma Bt Ismail - Fri 7/Jan/2011 3:17pm
    Saya ada lori 5 tan, tapi berada di Perak. Ada ke trip barang untuk ke Perak  
  15. Mohamad Zaki 2 - Wed 2/Feb/2011 10:55am
    saya ada lori 1 tan box boleh bagi saya peluang job zaki 016 3331156 tq  
  16. Mohamad Zaki 2 - Wed 2/Feb/2011 10:58am
    Mohamad Zaki 2 - 02 Feb 2011, 10:55am
    saya ada lori 1 tan box boleh bagi saya peluang job zaki 016 3331156 tq
    email: zakizai@hotmail.com  
  17. M Faizol - Tue 19/Apr/2011 9:09am
    salam encik najib saya faizol..saya berminat la dgn tawaran encik najib tu..saya ada lori 1 tan bercanves lau encik najib perlu perkhitmatan saya boleh la tel 0123678481 atau e.mel kat saya pejolhaikal@yahoo.com  
  18. Amiey 2 - Fri 20/May/2011 4:01pm
    salam,
    saya berminat nak memajakkan lori, lori saya 3 tan bonded tahun 2009. Lori dalam keadaan baik.
    Amiey - 0137016157  
  19. Nurziema Bte Sahar - Fri 22/Jul/2011 11:05am
    masih ade lg ke?  
  20. Zaid 19 - Sat 12/Nov/2011 4:20pm
    salam Najib.saya ada lori canvas 3tan daihatsu...kalau perlu perkhidmatan saya boleh la call saya Zaid 0176439578...sedia beroperasi di smenanjung Malaysia..TQ  
  21. Mohd Sarif Jafar - Fri 18/May/2012 10:31pm
    salam en.najib saya ada lori satu tan kanvas lori baru kalau berminat call saya 0148092889  
  22. Linda 211 - Tue 22/May/2012 4:49pm
    salam en. najib..saya ada lori bonded 3 tan..klu saya pajak lori saya tu kpd en. tanpa pemandu bleh tak join job ni?bleh call saya 0132650578 (linda)  
  23. Nizam 312 - Mon 3/Sep/2012 5:11pm
    brg runcit ni htar ke kedai kedai ke atau ke pemborong, cth super market giant, tesco....???  
  24. Enj Global Enterprise 2 - Wed 23/Jan/2013 7:45pm
    salam en.najib saya ada lori satu tan kanvas..kalau berminat boleh hubungi saya din 019-2032736  
  25. Mohd Faizal 30 - Tue 29/Jan/2013 9:24pm
    salam en.najib saya ade lori 3 tan bercanvas..kalau ade kosong lagi bolehla hubungi saya di talian 0133644547/0193374544  
  26. Youkashiany Ramasamy 2 - Mon 4/Feb/2013 5:23pm
    Saya ada lori 3 ton 17 kaki canvas sir. boleh hubungi saya 0163176206  
  27. Ajam 5 - Fri 1/Mar/2013 2:54pm
    salam...kami menyediakan perkhidmatan menghantar barang ke terengganu...lori 3 tan 14 kaki dan berkanvas...jika berminat boleh hubungi saya(en.jam) di talian 019-9675339  
  28. Mohamad Bin Yussuf - Tue 26/Mar/2013 1:02pm
    slm najib..sya ada lori 3 tan bonded 14ft tgh cari job 012-9168422 (mohd)  
  29. Mohd Faizal 30 - Wed 10/Apr/2013 12:17am
    Salam najib saya ada lori 3 tan bercanvas serta pemandu berpengalaman dan kalendan..saya memerlukan job ini..pohon hubungi saya di talian 0133644547/0193374544  
  30. Mohdnazirmohamad - Fri 3/May/2013 4:15pm
    Salam,saya ada lori 3 tan pjg 17 kaki.saya berada di shah alam dan berminat dgn tawaran dari syarikat tuan.jika tuanperlukan lori sila call 013-3784339  
  31. Fairus33 2 - Wed 28/Aug/2013 3:08am
    slm semua sy ada lori 3tan 17kaki.klau job ke utara bleh hubungi sy 0184661124.24jam  
  32. Emir 9 - Sun 15/Sep/2013 11:59pm
    Mncari job lori 1 tan canvas..klau de cll 0183865046  
  33. Adib 56 - Tue 17/Sep/2013 5:12pm
    Salam En Najib. Saya ada lori 3tan canvas 17kaki. Saya tengah cari job. Kalau ada please call 0136421727. Terima kasih.  
  34. Ami 19 - Sun 6/Oct/2013 2:34pm
    saya ada menawarkan khidmat lori 1 tan. jika perlukan, hubungi 017-2968775 (ami) / fahmi.akib@yahoo.com. harga boleh runding.  
  35. Fairus33 2 - Mon 3/Mar/2014 9:01pm
    Slm semua klau ada job keutara bleh cal sy0135962277 .24jam.tq  
  36. Emir Shukri - Fri 4/Apr/2014 3:19pm
    sy menawarkn khidmat lori 1 tan hubungi sy 0173376357 emir  
  37. Nur Helmi Bin Reduan - Tue 29/Apr/2014 3:04pm
    sy mempunyai lori 3 tan bercanvas dan pemandu yang berpengalaman, boleh hubungi saya ..helmi 017-3141791  
  38. Maha 4 - Tue 27/May/2014 11:11am
    SAYA ADA DUA BUAH LORI 3 TON BOX.. KALAU ADA TRIP KL>JB>KL CALL SAYA.. 10Q 0167040837  
  39. Zaidi 136 - Wed 28/May/2014 9:23am
    Salam en.Najib.Saya ada lori ulang alik Kedah-Kl-Kedah,jika ada penghantaran ke Kedah/Perlis call saya zaidi 012-4649005,email atttransport141@gmail.com/sms pun boleh.lori 3 tan 17ft kanvas  
  40. Azie 318 - Mon 16/Jun/2014 10:19am
    Saya ada lori 1 & 3 tan. Jika ada penghantaran boleh kol saya 016-4100056 segera.  
  41. Saiful 470 - Fri 27/Jun/2014 11:12am
    Salam. Saya ada lori 3 tan berkanvas 14kaki. Jika memerlukan khidmat kami atau pihak tuan ingin kan kontrak dengan lori kami boleh hubungi saiful 0163900445. Terima kasih  
Page 1   (Total 41 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2632)
Bengkel Basikal (71)
Bengkel Besi (203)
Bengkel Kereta (1487)
Bengkel Motosikal (243)
Bengkel Tayar (210)
Bisnes Air Mineral (360)
Bisnes Ais Krim (489)
Bisnes Aksesori Kereta (655)
Bisnes Broadband (1079)
Bisnes Burger (541)
Bisnes Cermin Mata (155)
Bisnes Cuci Kereta (790)
Bisnes Cyber Cafe (443)
Bisnes Dobi (1335)
Bisnes Ebook (1030)
Bisnes Handphone (1229)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (552)
Bisnes Ice Blended (690)
Bisnes Jam Tangan (280)
Bisnes Jeruk (162)
Bisnes Kitar Semula (486)
Bisnes Komputer (1458)
Bisnes Kurier Dan Logistik (653)
Bisnes Minuman (1425)
Bisnes Pasar Malam (1927)
Bisnes Pelancongan (529)
Bisnes Perabot (830)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1073)
Bisnes Restoran (3234)
Bisnes Roti Dan Bakeri (698)
Bisnes Salun Rambut (354)
Bisnes Sarang Burung (254)
Bisnes Satay (373)
Bisnes Sms (156)
Bisnes Spa Dan Facial (637)
Bisnes Steamboat (196)
Bisnes Tablet Pc (441)
Bisnes Tradisional (806)
Bisnes Untuk Dijual (3240)
Bisnes Waffle Dan Jagung (374)
Bisnes Western Food (317)
Dewasa 18sx (1723)
Diskusi Bisnes (1922)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (707)
Expo Karnival Tapak Niaga (6282)
Forex Malaysia (1823)
Haiwan Peliharaan (452)
Haji Dan Umrah (461)
Hiasan Dalaman (702)
Hiasan Taman (238)
Hotel Resort Homestay (986)
Iklan Tv Radio Media Massa (216)
Import Dan Eksport (321)
Ingin Berniaga (2786)
Insurans Dan Takaful (1679)
Insurans Roadtax Kereta (328)
Kedai Bunga (186)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1952)
Kedai Emas (440)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2485)
Kedai Hardware (418)
Kedai Ibu Dan Bayi (677)
Kedai Jahit (3703)
Kedai Kamera Dan Camcorder (339)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (332)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1787)
Kedai Sewa (1609)
Kereta Baru (1569)
Kereta Terpakai (4880)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4586)
Kerja Kemahiran (1897)
Kerja Kosong (11278)
Kerja Praktikal (1953)
Kerja Sales (2195)
Kerja Sambilan (6146)
Konsultan Perniagaan (436)
Kontrak Swasta (287)
Kontrak Tender Kerajaan (447)
Kontraktor Balak Dan Kayu (469)
Kontraktor Jurutera (544)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (221)
Kontraktor Minyak Dan Gas (668)
Kontraktor Pasir (370)
Kontraktor Pembinaan (1997)
Kontraktor Perlombongan (313)
Kursus Dan Seminar (2747)
Kursus Kecantikan (672)
Kursus Makanan (651)
Kursus Motivasi (316)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1598)
Mencari Pelabur (3616)
Mesin Fotostat (348)
Mesin Freezer Dan Chiller (257)
Mesin Industri (491)
Mesin Jahit (366)
Mesin Proses Makanan (546)
Pakej Pelancongan (2554)
Pakej Perkahwinan (1178)
Pakej Perniagaan (862)
Pasar Basah (1425)
Pekerja Asing (1193)
Pelaburan Saham Unit Trust (920)
Pembantu Rumah Asing (1809)
Pembekal Barang Runcit (1561)
Pembekal Beras (103)
Pembekal Buah-buahan (475)
Pembekal Ikan Kering (380)
Pembekal Kelapa Dan Santan (628)
Pembekal Kerepek (1081)
Pembekal Keropok (432)
Pembekal Kicap Dan Sos (218)
Pembekal Kurma Dan Kismis (289)
Pembekal Madu (235)
Pembekal Mee Dan Bihun (122)
Pembekal Minyak Masak (412)
Pembekal Rempah Dan Perencah (577)
Pembekal Serunding (258)
Pembekal Telur (137)
Pemborong Aksesori Lelaki (160)
Pemborong Aksesori Wanita (1177)
Pemborong Batik Dan Sutera (348)
Pemborong Beg Galas (98)
Pemborong Beg Tangan (591)
Pemborong Bundle (843)
Pemborong Cadar Dan Tilam (428)
Pemborong Karpet (154)
Pemborong Kasut Dan Sandal (683)
Pemborong Lampin (289)
Pemborong Mutiara (106)
Pemborong Pakaian Bayi (759)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1611)
Pemborong Pakaian Lelaki (1113)
Pemborong Pakaian Plus Size (142)
Pemborong Pakaian Wanita (4125)
Pemborong Telekung Dan Songkok (562)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3462)
Pemborong Tuala (193)
Pemborong Tudung (2734)
Pembuat Papan Tanda Iklan (264)
Pembuat Plastik Kotak Botol (786)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (475)
Pendaftaran Syarikat (480)
Pendaftaran Trademark (33)
Pengedar Alat Tulis (939)
Pengedar Bahan Pencuci (700)
Pengedar Buku Dan Majalah (572)
Pengedar Contact Lens (237)
Pengedar Perfume (1517)
Pengedar Permainan Kanak2 (587)
Pengedar Produk Kecantikan (2578)
Pengedar Produk Kesihatan (2940)
Pengurus Majlis (585)
Penternak Arnab (51)
Penternak Ayam (706)
Penternak Burung Puyuh (95)
Penternak Ikan (687)
Penternak Kambing (284)
Penternak Lembu (379)
Penternak Udang (189)
Peralatan Makmal Dan Hospital (256)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (694)
Peralatan Sukan (542)
Perisian Komputer (559)
Perkakas Dapur (599)
Perkakas Elektrik (417)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1484)
Pinjaman AIM (164)
Pinjaman Hartanah (505)
Pinjaman Kad Kredit (383)
Pinjaman Kereta (582)
Pinjaman Peribadi (10333)
Pinjaman Perniagaan (1804)
Produk Dari China (527)
Produk Sejuk Beku (1281)
Program Consignment (1980)
Program Dropship (6533)
Pusat Bahasa (347)
Pusat Jagaan Bayi (1496)
Pusat Latihan (637)
Pusat Memandu (119)
Pusat Mengaji Agama (499)
Pusat Pendidikan Tinggi (514)
Pusat Rawatan (351)
Pusat Tadika Dan Taska (1265)
Pusat Tuisyen (1043)
Rancangan Perniagaan (581)
Rawatan Alternatif (287)
Rumah Sewa (4162)
Rumah Untuk Dijual (3648)
Servis Freelance (1072)
Servis Keselamatan (700)
Servis Pembersihan (795)
Servis Pengedaran Risalah (447)
Setiausaha Syarikat (595)
Sewa Bas Dan Van (552)
Sewa Kereta Teksi Limo (1759)
Sewa Lori (2500)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (54)
Studio Filem Dan Videografi (241)
Studio Fotografi (877)
Studio Grafik Dan 3D (1053)
Studio Lukisan (124)
Studio Model Penyanyi Pelakon (706)
Studio Muzik (459)
Sukan Beladiri (115)
Sukan Berkumpulan (226)
Sukan Futsal (225)
Sukan Pancing (140)
Tanah Sewa (629)
Tanah Untuk Dijual (4727)
Tempahan Biskut Dan Tart (2117)
Tempahan Hamper (186)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (650)
Tempahan Katering (2092)
Tempahan Kek Dan Coklat (2109)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (173)
Tempahan Kuih Muih (1715)
Tempahan Minuman Dan Dessert (454)
Tempahan Nasi Lemak (507)
Tempahan Roti (347)
Terminal Bayaran (182)
Ubahsuai Pejabat (639)
Ubahsuai Rumah (1659)
Urut Tradisional (770)
Usahawan Baja Pertanian (369)
Usahawan Benih Dan Nursery (388)
Usahawan Tani (1070)
Vending Machine (355)
Voucher Dan Tiket (240)
Web Design Malaysia (2273)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1310)