Search Majalah.com
Peluang Mengaut Keuntungan Dengan M6 Vending Machine!
Azlan 12 - Wed 14/Jul/2010 3:51pm [Last Comment]
Berita Terbaru!
Kepada semua ahli majalah.com yang berminat untuk melabur dalam Vending Machine M6, kami ingin mewar-warkan promosi SEWA-BELI dari syarikat untuk mereka yang tidak mempunyai modal tunai. Projek ini hanya berlangsung 4 bulan sahaja iaitu dari bulan Julai-Oktober.

Maklumat Perniagaan:
Pelaburan: Mesin Vending Air M6.
Downpayment: RM7000 sahaja. Setiap 6 bulan sekali bayar RM2500 selama 6 tahun. Bermakna setiap bulan anda cuma membayar RM416 sahaja.

Kelebihan melabur dalam bisnes Vending Machine M6:
-Free maintenance selama 6tahun!
-Purata income RM1000-RM3000 sebulan!
-Beroperasi selama 24jam sehari 365 setahun. Non Stop!
-Tiada risiko!
-Selepas habis bayar mesin jadi aset sendiri!
-Boleh melabur seberapa banyak mesin yang anda mampu!
-Amat sesuai untuk mereka yang malas keluar rumah tetapi still dapat income 4 angka walaupun tengah baring,tido,makan atau apa2 saje!
-Trend pelaburan sekarang!

Siapa Cepat Dia Dapat!
Peluang Keemasan menanti anda!

Untuk maklumat tepat anda boleh hubungi saya atau berjumpa terus untuk keterangan lanjut!
Saya sedia bantu anda!

Azlan-0172821986

Niche: Bisnes Air Mineral | Vending Machine
Salam Eidulfitri 1435h (2014)
Dari DPMM Putrajaya

Seminar GST untuk Usahawan/Peniaga
27 Ogos 2014 (Rabu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya
     
  1. Khairul Anuar 3 - Wed 14/Jul/2010 7:51pm
    lokasi vending machine sendiri cari @ telah ditetapkan oleh pihak tuan  
  2. Raden - Thu 15/Jul/2010 6:30am
    aaaaa... bisnes vending machine ni buat betul2 tau. mesti jujur. jangan jadi macam kompeni vending machine lepas2 .. banyak tipu. dah bayar rmx,xxx lepas tu tak maintain machine. bila dah dapat banyak deposit, dorang lari... skim cepat kayaaaaa

    harap azlan orang yg jujur... bukan macam cerita tu...  
  3. Mat 5 - Thu 15/Jul/2010 12:36pm
    buat malu m6 dan tak selamat hidup dia kalau main2. saya percaya azlan jujur.

    m6hidrogen.blogspot.com  
  4. Raden - Thu 15/Jul/2010 1:32pm
    yeaaa... Mat... kompeni yg lepas2 cam tu la... siap buat agreement mati stem hasil lagi.... siap pakai loyar lagi... siap bawak ustaz celup pakai kopiah lagi utk majlis tahlil....

    lepas 6 bulan... dah kutip ratus ribu riban RM... dia pun lesap tah kemana...  
  5. Khairul Anuar 3 - Thu 15/Jul/2010 11:53pm
    betul tu raden saya sikit lagi hampir2 terkena tapi sempat menyelamatkan diri....harap2 yg terbaru nie tak der lah kes2 mcm tu lagi yer...  
  6. Masyhuri - Fri 16/Jul/2010 8:15pm
    salam..mesin vending m6 itu dimiliki oleh anda..anda bkn sewa drpd kompeni..maknanye modal yg anda keluarkan adalah utk beli mesin tersebut...so kalo kompeni lingkup pon,mesin anda yg punya :-)  
  7. Mat 5 - Sat 17/Jul/2010 10:56am
    yezzaa raden...saya tak pandaila nak bermuka-muka bawak loyar bawak ustaz ulamak bagai nak yakinkan bakal pelabur. pelabur yang saya dapat sebelum ni pun sebab tengok sambutan orang ramai beli di mesin air m6 walaupun diletak tidak jauh dari mesin air dari kompeni lain.

    m6hidrogen.blogspot.com  
  8. Azlan 12 - Sat 17/Jul/2010 5:11pm
    salam semua..
    trima kaseh mat 5 sahabt M6..:)
    KHAIRUL ANUAR3: untuk pengetahuan anda, lokasi ditentukan oleh anda sendiri.
    Sekiranya anda rasa lokasi tersebut tidak menguntungkan, anda boleh membuat permohonan untuk meletakkan mesin anda di tempat yang lebih menguntungkan..bagus kan?
    Raden: Terima kasih diatas komen anda terhadap perniagaan vending machine dewasa ini. Saya tidak nafikan bahwa kes2 yang anda nyatakan kan itu kemungkinan akan berlaku lagi. Saya dulu pun seperti anda.Tetapi apa yang saya lakukan dalam perniagaan ini ialah saya membuat kajian saya sendiri dengan melawat kilang serta testimoni pembeli mesin ini. Setakat ini tiada masalah atau kes yang timbul atau kecurigaan terhadap mesin ini kerana mesin ini adalah milik kekal kita.Cuma terpulang pada kita, kita nak pembelian secara tunai atau hutang. saya rasa lebih baik anda melihat sendiri dahulu mesin ini dan membuat kajian sendiri..saya rasa itu lebih baik..:)  
  9. Sukri 3 - Sun 10/Oct/2010 7:46pm
    sy jugak percaya dengan encik Azlan dan sependapat jugak dengannya.saya jugak ada membekal mesin ni tapi untuk di kelantan sahaja.bermula hari ini 10 okt 2010, mesin yang saya bru order dah sampai 5 buah.3 buah telah di tempah.saya menceburi bidang ni baru 5 bln dan hasilnya amat membanggakan.1 buah mesin boleh menjana pendapatan RM1200 1 bln.sekarang saya dah ada 3 mesin yang saya kendalikan sendiri.saya jugak menjual terus mesin dengan harga RM7500 bagi mesin RO dan RM9000 untuk mesin energey & alkaline dan ianya tanpa lain2 kos.  
  10. Azam 17 - Sun 7/Nov/2010 10:22am
    saya bukan tak nak join bisnes ni tapi pengalaman saya kena tipu dulu fasal bisnes vending machine cukup membuatkan saya fobia sampai sekarang...jadi kepada sesiapa yang nak join bisnes ni janganlah terlalu ghairah nak buat duit...sebab zaman sekarang ni macam-macam bentuk penipuan...yang penting kena buat kajian dan selidik betul-betul...  
  11. Jebat 9 - Thu 11/Nov/2010 2:55pm
    Anda perlu cuba biz Vending machine, kenapa mahu beli.
    Sila lihat info nie dulu dng teliti.
    www.m6miracle.blogspot.com  
  12. Afiq Kt - Wed 13/Jun/2012 7:55am
    di kawasan terengganu blh ke jika nk sewa beli mesin ni?  
  13. Zulkhairi Abd Karim - Mon 1/Oct/2012 7:07pm
    salam. saya ada vending mesin m6 fiber untuk di jual. condition cntik. dlm dh upgred. for more info contac no 0123448645.  
Page 1   (Total 13 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2560)
Bengkel Basikal (70)
Bengkel Kereta (1463)
Bengkel Motosikal (238)
Bengkel Tayar (208)
Bisnes Air Mineral (358)
Bisnes Ais Krim (472)
Bisnes Aksesori Kereta (653)
Bisnes Broadband (1058)
Bisnes Burger (529)
Bisnes Cermin Mata (151)
Bisnes Cuci Kereta (782)
Bisnes Cyber Cafe (437)
Bisnes Dobi (1326)
Bisnes Ebook (1014)
Bisnes Handphone (1210)
Bisnes Hari Raya (61)
Bisnes Hotel Dan Resort (543)
Bisnes Ice Blended (675)
Bisnes Jam Tangan (274)
Bisnes Jeruk (159)
Bisnes Kitar Semula (486)
Bisnes Komputer (1437)
Bisnes Kurier Dan Logistik (638)
Bisnes Minuman (1399)
Bisnes Pasar Malam (1893)
Bisnes Pelancongan (513)
Bisnes Perabot (810)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1043)
Bisnes Restoran (3176)
Bisnes Roti Dan Bakeri (686)
Bisnes Salun Rambut (343)
Bisnes Sarang Burung (252)
Bisnes Satay (364)
Bisnes Sms (153)
Bisnes Spa Dan Facial (622)
Bisnes Steamboat (195)
Bisnes Tablet Pc (438)
Bisnes Tradisional (798)
Bisnes Untuk Dijual (3168)
Bisnes Waffle Dan Jagung (364)
Bisnes Western Food (307)
Dewasa 18sx (1684)
Diskusi Bisnes (1895)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (692)
Expo Karnival Tapak Niaga (6131)
Forex Malaysia (1796)
Haiwan Peliharaan (437)
Haji Dan Umrah (455)
Hiasan Dalaman (691)
Hiasan Taman (236)
Hotel Resort Homestay (975)
Iklan Tv Radio Media Massa (211)
Import Dan Eksport (314)
Ingin Berniaga (2756)
Insurans Dan Takaful (1656)
Insurans Roadtax Kereta (321)
Kedai Bunga (185)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1930)
Kedai Emas (438)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2451)
Kedai Hardware (508)
Kedai Ibu Dan Bayi (664)
Kedai Jahit (3623)
Kedai Kamera Dan Camcorder (334)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (329)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1731)
Kedai Sewa (1583)
Kereta Baru (1537)
Kereta Terpakai (4789)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4460)
Kerja Kemahiran (1854)
Kerja Kosong (10945)
Kerja Praktikal (1881)
Kerja Sales (2136)
Kerja Sambilan (6019)
Konsultan Perniagaan (423)
Kontrak Swasta (278)
Kontrak Tender Kerajaan (439)
Kontraktor Balak Dan Kayu (465)
Kontraktor Jurutera (527)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (218)
Kontraktor Minyak Dan Gas (661)
Kontraktor Pasir (352)
Kontraktor Pembinaan (1953)
Kontraktor Perlombongan (310)
Kursus Dan Seminar (2709)
Kursus Kecantikan (666)
Kursus Makanan (646)
Kursus Motivasi (310)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1574)
Mencari Pelabur (3564)
Mesin Fotostat (341)
Mesin Freezer Dan Chiller (248)
Mesin Industri (478)
Mesin Jahit (358)
Mesin Proses Makanan (536)
Pakej Pelancongan (2523)
Pakej Perkahwinan (1168)
Pakej Perniagaan (834)
Pasar Basah (1403)
Pekerja Asing (1169)
Pelaburan Saham Unit Trust (894)
Pembantu Rumah Asing (1783)
Pembekal Barang Runcit (1540)
Pembekal Beras (100)
Pembekal Buah-buahan (465)
Pembekal Ikan Kering (369)
Pembekal Kelapa Dan Santan (607)
Pembekal Kerepek (1067)
Pembekal Keropok (424)
Pembekal Kicap Dan Sos (216)
Pembekal Kurma Dan Kismis (288)
Pembekal Madu (233)
Pembekal Mee Dan Bihun (120)
Pembekal Minyak Masak (407)
Pembekal Rempah Dan Perencah (566)
Pembekal Serunding (254)
Pembekal Telur (132)
Pemborong Aksesori Lelaki (160)
Pemborong Aksesori Wanita (1171)
Pemborong Batik Dan Sutera (345)
Pemborong Beg Galas (98)
Pemborong Beg Tangan (588)
Pemborong Bundle (834)
Pemborong Cadar Dan Tilam (423)
Pemborong Karpet (148)
Pemborong Kasut Dan Sandal (669)
Pemborong Lampin (288)
Pemborong Mutiara (105)
Pemborong Pakaian Bayi (748)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1587)
Pemborong Pakaian Lelaki (1105)
Pemborong Pakaian Plus Size (136)
Pemborong Pakaian Wanita (4079)
Pemborong Telekung Dan Songkok (556)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3403)
Pemborong Tuala (192)
Pemborong Tudung (2699)
Pembuat Papan Tanda Iklan (255)
Pembuat Plastik Kotak Botol (775)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (473)
Pendaftaran Syarikat (473)
Pendaftaran Trademark (31)
Pengedar Alat Tulis (925)
Pengedar Bahan Pencuci (689)
Pengedar Buku Dan Majalah (565)
Pengedar Contact Lens (234)
Pengedar Perfume (1504)
Pengedar Permainan Kanak2 (577)
Pengedar Produk Kecantikan (2532)
Pengedar Produk Kesihatan (2905)
Pengurus Majlis (579)
Penternak Arnab (51)
Penternak Ayam (699)
Penternak Burung Puyuh (93)
Penternak Ikan (684)
Penternak Kambing (278)
Penternak Lembu (366)
Penternak Udang (185)
Peralatan Makmal Dan Hospital (254)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (681)
Peralatan Sukan (538)
Perisian Komputer (548)
Perkakas Dapur (588)
Perkakas Elektrik (411)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1466)
Pinjaman AIM (160)
Pinjaman Hartanah (499)
Pinjaman Kad Kredit (383)
Pinjaman Kereta (569)
Pinjaman Peribadi (10113)
Pinjaman Perniagaan (1776)
Produk Dari China (516)
Produk Sejuk Beku (1258)
Program Consignment (1953)
Program Dropship (6402)
Pusat Bahasa (341)
Pusat Jagaan Bayi (1447)
Pusat Latihan (621)
Pusat Memandu (118)
Pusat Mengaji Agama (479)
Pusat Pendidikan Tinggi (505)
Pusat Rawatan (342)
Pusat Tadika Dan Taska (1238)
Pusat Tuisyen (1019)
Rancangan Perniagaan (563)
Rawatan Alternatif (280)
Rumah Sewa (4091)
Rumah Untuk Dijual (3583)
Servis Freelance (1037)
Servis Keselamatan (686)
Servis Pembersihan (774)
Servis Pengedaran Risalah (446)
Setiausaha Syarikat (585)
Sewa Bas Dan Van (535)
Sewa Kereta Teksi Limo (1714)
Sewa Lori (2427)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (54)
Studio Filem Dan Videografi (235)
Studio Fotografi (860)
Studio Grafik Dan 3D (1030)
Studio Lukisan (123)
Studio Model Penyanyi Pelakon (690)
Studio Muzik (451)
Sukan Beladiri (114)
Sukan Berkumpulan (223)
Sukan Futsal (222)
Sukan Pancing (136)
Tanah Sewa (610)
Tanah Untuk Dijual (4611)
Tempahan Biskut Dan Tart (2109)
Tempahan Hamper (183)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (637)
Tempahan Katering (2048)
Tempahan Kek Dan Coklat (2084)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (161)
Tempahan Kuih Muih (1687)
Tempahan Minuman Dan Dessert (440)
Tempahan Nasi Lemak (494)
Tempahan Roti (336)
Terminal Bayaran (176)
Ubahsuai Pejabat (621)
Ubahsuai Rumah (1625)
Urut Tradisional (750)
Usahawan Baja Pertanian (363)
Usahawan Benih Dan Nursery (383)
Usahawan Tani (1046)
Vending Machine (342)
Voucher Dan Tiket (238)
Web Design Malaysia (2235)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1270)