Search Majalah.com
Peluang Bekerja di New Zealand dan di Australia Untuk Orang Malaysia
Mohd Fauzi 38 - Wed 3/Apr/2013 1:52pm [Last Comment]
Assalamualaikum Warga Majalah.com

Disini saya ingin berkongsi maklumat tentang bekerja diluar negara terutamanya di negara New Zealand dan Australia kepada sesiapa yang berminat. Bagi saya, saya memilih New Zealand kerana kita rakyat Malaysia tidak memerlukan visa untuk masuk ke negara tersebut dan kita dibenarkan untuk tinggal di New Zealand selama 90 hari tanpa visa. Di Australia juga boleh tapi kita disyaratkan untuk mempunyai visa untuk memasuki negara Australia. Untuk pengetahuan warga majalah.com sekalian, saya mempunyai beberapa orang kawan di New Zealand dan Australia yang bekerja sebagai pemetik buah. Mereka ini sudah 3 tahun tinggal di luar negara dan mereka ini sudah beberapa kali menawarkan peluang ini kepada kawan-kawan terdekat untuk menceburi dalam bidang ini.

Saya sendiri pernah bekerja disana sebagai pemetik buah. Tujuan saya berkongsi maklumat ini ialah untuk membuka peluang ini kepada mereka yang diluar sana yang ingin beralih angin utk bekerja disana. Nama kawan saya yg masih bekerja disana ialah En. Azman Bin Omar. Beliau juga merupakan ketua kepada beberapa orang Malaysia di New Zealand dan Australia serta mempunyai hubungan baik dengan kontraktor dan pemilik ladang buah-buahan. Kepada sesiapa berminat boleh hubungi saya melalui email. Saya akan berikan info dan details tentang bagaimana tuan-tuan boleh bekerja disana termasuklah kos yang tuan-tuan perlu sediakan.

Jangan salah sangka dengan saya, saya bukanlah ejen mencari kerja tetapi saya memanjangkan hasrat kawan saya iaitu En. Azman Omar. Hasrat beliau ialah untuk meramaikan orang Malaysia di luar negara seperti di Australia dan New Zealand supaya kita boleh wujudkan satu komuniti orang Malaysia di luar negara...

Perlu diingatkan, peluang ini hanya terbuka kepada yang betul-betul berminat sahaja, jika tuan-tuan merasakan kerja ini tidak sesuai untuk tuan-tuan tolong jangan bazirkan masa tuan-tuan dan juga masa saya. Sila beri peluang ini kepada mereka yang betul-betul ingin mencari peluang dan rezeki di luar negara.
Kepada sesiapa yang berminat boleh hubungi sy melalui email:


mohdfauzi7777@gmail.com

Niche: Kerja Kosong | Jobs & Vacancies in Malaysia
Seminar GST untuk Usahawan/Peniaga
27 Ogos 2014 (Rabu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya

Kursus GST untuk Usahawan
17 Sep 2014 (Rabu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya
     
  1. Rezuan - Wed 3/Apr/2013 2:19pm
    email detail nauzer_nouvo@yahoo.com  
  2. Saravana Kumar - Wed 3/Apr/2013 4:11pm
    saya sangat2 berminat bekerja di new zealand.email saya redkhalnayak04@gmail.com  
  3. Dakodyn - Wed 3/Apr/2013 4:57pm
    tolong emel kat saya ye? dakodyn99@gmail.com  
  4. Nazri 120 - Wed 3/Apr/2013 6:28pm
    saya berminat sila email kepada saya detail khairilnazri73@yahoo.com.my  
  5. Muza 2 - Wed 3/Apr/2013 10:11pm
    Email detail
    mysoul669@gmail.com  
  6. Lena 9 - Sat 6/Apr/2013 12:45pm
    nak cube tahun depan leh tak,sebab skg ne masih belajar akhir thn ne abes...emel kt sy ape2 info ley...?

    rino_shia@yahoo.com  
  7. Mohd Rodzi 4 - Sat 6/Apr/2013 9:57pm
    mohdrodzibinzalwi@yahoo.com  
  8. Deen 52 - Sun 7/Apr/2013 7:32pm
    emel kt sy ape2 info berkenaan dgn keje di New Zealand & Ausralia. TQ  
  9. Deen 52 - Sun 7/Apr/2013 7:39pm
    dean_328i@yahoo.com  
  10. Ina 254 - Thu 11/Apr/2013 2:52am
    Ini email saya miasyamaira@gmail.com
    no tel 014-3244655
    Saya berminat..  
  11. Amer 43 - Mon 15/Apr/2013 1:38am
    cost n benefit??...mintak detail,tuan...
    Dwibahasa_se2008@yahoo.com  
  12. Mrjoe89 - Sat 20/Apr/2013 5:28pm
    Jangan pos sembarang mengenai kerja di australia,,kalau belum ada testimoni..nanti sampai sana di tipu pula..  
  13. Chewan 9 - Fri 3/May/2013 4:30pm
    MELABURLAH BERSAMA KAMI DI ECOFUTUREFUND...

    Hanya bekerja dari rumah dan dimana sahaja secara PART TIME @ FULLTIME…
    Perolehi keuntungan pelaburan dengan dividenbulanan dari 9%ehingga 16% yang dibayar setiap hari bersama ECOFUTUREFUND melaluiVVIPCLUB88 untuk masa depan yang lebih terjamin. Gemilangkan kewangan anda melalui pelaburan Perak, Emas, Matawang, Pembangunan/Hartanah dan Minyak Mentah/Gas Asli melalui internet hanya dirumah dan dimana sahaja…
    Pelaburan jangkamasa panjang ini sangat terjamin dan mendatangkan keuntungan kepada setiap pelabur mengikut pakej-pekaj yang disediakan…
    ECOFUTUREFUND…. Satu platform yang selamat dan terjamin untuk melabur dan telah berdaftar dengan bank dunia sejak 1922 lagi…

    Sebarang pertanyaan lanjut boleh hubungi saya -----> WAN-0199119952 (chewanfx52@gmail.com)

    www.vvipclub88.com/chewan88
    www.ecofuturefund.biz/c11  
  14. Hafiz 583 - Sun 12/May/2013 5:34am
    sy berminat kerja di australia..yg penting sy nk taw kos sebenar perlu disediakan. Email me craze_infinity@yahoo.com  
  15. Azami 4 - Mon 27/May/2013 7:39pm
    Sila emailkan saye butiran terperinci dan kos untuk bekerja di australia n new zealand...matrix_reavolution88@yahoo.com  
  16. Rina 191 - Thu 13/Jun/2013 9:46pm
    bleh emailkan info kerja di australia dan new zealand?  
  17. Kentut - Thu 20/Jun/2013 6:17pm
    ni betul ke atau nak kelentung . ataupun jadi keldai dadah? bagaimana dengan police clearence , TFN , AUD15 sejam tu after tax ke? minimum salary kerja di Australia 2013 ialah AUD19 ,  
  18. Mohd Fauzi 38 - Fri 12/Jul/2013 2:33pm
    Sebarang pertanyaan boleh ajukan kepada sy di alamat email "mohdfauzi7777@gmail.com"... Insyaallah saya akan menjawab semua soalan tuan2...Di page ini terlalu ramai yang berfikiran negatif dari yg positif... Kalau tak tau lebih baik diam dan bukannya memberikan kan komen yg tk berguna...Itu mencerminkan siapa diri anda sebenarnya... Niat untuk membantu telah disalah ertikan oleh segelintir orang...  
  19. Azman Tuah - Sun 14/Jul/2013 3:21am
    skrg ada lg ke x?? berminat jgak nk kerja kat sana.. kos nye brapa?? nk byar kat sape?? azman_tuah93@yahoo.com  
  20. Azmi 329 - Thu 18/Jul/2013 2:06pm
    salam tuan boleh email kat bagaimana dan apa perlu untuk kesana
    sy betul minat nak berkerja disana..plz email me.
    azmi2718@yahoo.com  
  21. Mohd Fauzi 38 - Wed 31/Jul/2013 3:18pm
    Salam warga majalah sekalian...
    Terima kasih kepada yg bertanya dan segala soalan tuan2 telah pun sy jawab. Sy memberi keutamaan dan info yg lebih details hanya kepada yg betul2 berminat dan yg telah pun membuat bayaran. Ini kerana ada segelintir pihak yg hanya suka bertanya dan tidak serius dalam membuat keputusan dan sy kira itu adalah membuang masa sy dan tuan2 juga...Sy lebih utamakan kepada peserta yg telah membuat bayaran sahaja seperti dalam lampiran yg telah sy lampirkan bersama email tuan2... Terima kasih  
  22. Mohd Fauzi 38 - Wed 31/Jul/2013 3:21pm
    Untuk makluman setakat hari ini jumlah peserta yg telah membuat bayaran ialah seramai 9 orang dan ini adalah kumpulan kedua dalam masa terdekat ini. Mereka ini telah pun lengkap mengisi borang2 dan dokumen yg diperlukan oleh pihak imegresen. Masa dan tarikh akan diberitahu selepas hari raya...  
  23. Fedlly - Thu 1/Aug/2013 10:25pm
    Email kat sy ttg info lanjut.
    Fj.bicco@rocketmail.com  
  24. Mdfozy - Mon 12/Aug/2013 6:19pm
    Borang utk ape yer yg nk disi tu?.. haha.. klu dpt lps imigresen pon dh ok der... takperlu nk isi borang segala..

    Tuan punya iklan bole sy tau bkerja sbgi ape di australia tu?.. visa tourist sje yg sy tau di australia diberikan.. itu pon hanya 3bln,dn visa itu bkn utk bekerja ...

    Harap kpd sesiapa yg berhasrat utk pergi kesana terutama australia, pastikan lh anda bersedia dengan segala kemungkinan... Semoga berjaya..  
  25. Shafiq 95 - Sat 17/Aug/2013 1:43am
    saya berminat sila email kepada saya detail muhamadshafiqs27@gmail.com  
  26. Taufiq 29 - Wed 21/Aug/2013 9:15am
    saya berminat sila email kepada saya detail mohdtaufiq_8890@yahoo.com  
  27. Malayhackers666 - Thu 22/Aug/2013 2:19pm
    Paypal Money Adder & Perfect Money Adder 2013
    Malayhackers666 @ Paypal Money Adder - Wed 21/Aug/2013, 12:51pm
    MALAYSIAN HACKERS 666 is a leading financial service that always offers clients a way out of their Unsolved life time Mysteries while on the other hand generate tips for solving them. The pain you feel today is the strength you feel tomorrow. For every challenge encountered there is opportunity for growth. Lets try our Paypal Money Adder to fund your paypal account easily...Please visit our blog for more details... You also can contacting us via email @ malayhackers666@gmail.com

    http://malayhackers666.blogspot.com/

    http://www.facebook.com/malayhackers666

    p/s:Dont forget to 'like' our page for more info product update...Enjoy  
  28. Chewan 9 - Fri 23/Aug/2013 7:38pm
    MELABURLAH BERSAMA KAMI DI ECOFUTUREFUND...

    Hanya bekerja dari rumah dan dimana sahaja secara PART TIME @ FULLTIME…
    Perolehi keuntungan pelaburan dengan dividenbulanan dari 9%ehingga 16% yang dibayar setiap hari bersama ECOFUTUREFUND melaluiVVIPCLUB88 untuk masa depan yang lebih terjamin. Gemilangkan kewangan anda melalui pelaburan Perak, Emas, Matawang, Pembangunan/Hartanah dan Minyak Mentah/Gas Asli melalui internet hanya dirumah dan dimana sahaja…
    Pelaburan jangkamasa panjang ini sangat terjamin dan mendatangkan keuntungan kepada setiap pelabur mengikut pakej-pekaj yang disediakan…
    ECOFUTUREFUND…. Satu platform yang selamat dan terjamin untuk melabur dan telah berdaftar dengan bank dunia sejak 1922 lagi…

    Sebarang pertanyaan lanjut boleh hubungi saya -----> WAN-0199119952 (chewanfx52@gmail.com)

    www.facebook.com/VVIPCHEWAN88
    www.ecofuturefund.biz/c11  
  29. Kerja Halal 2 - Tue 17/Sep/2013 10:43pm
    Salam..Saya juga ada pengalaman bekerja di melbourne sebagai pemetik buah dan sayur. Ada kawan yg bekerja di new zealand. Tapi rate tukaran wang lagi tinggi di Australia. Bole hubungi saya pada sesapa yang berminat nak ke sana 0173138696/0126043858  
  30. Kerja Halal 2 - Sun 6/Oct/2013 11:53am
    Salam kwn2. Info terbaru. Urgent! Bos saya di melbourne memerlukan pekerja seramai 15 org utk ladang baru yang akan beroperasi tak lama lg. Gaji dibayar dlm aud13-aud17 sejam. Boleh hubungi saya untuk info lanjut. Fendi 017 3138696. Insyallah kerja dijamin..  
  31. Din11 2 - Sat 12/Oct/2013 10:19pm
    Salam semua.. Saya pernah kerja di aussie selama 6 bulan, 2 kali masuk melbourne dan lepas imigresen alhamdulilah. Visa masih hidup lagi. Sekarang masih bercuti di Msia. So sesapa yang berminat nak ke sana boleh call saya terus 0136831171.  
  32. Mohd Fauzi 38 - Mon 2/Dec/2013 3:09pm
    Assalamualaikum...

    Terima kasih kerana berminat dengan peluang ini. Untuk maklumat lanjut tuan/puan boleh ke blog yang saya sediakan khas untuk mereka yang ingin mencari peluang untuk bekerja diluar negara seperti Australia dan New Zealand. Sila klik link dibawah dan selamat berjaya...
    Sekian terima kasih.

    Mohd Fauzi Zainuddin
    mohdfauzi7777@gmail.com

    http://kerjaaustralianewzealand.blogspot.com/  
  33. Zoolckt2 - Fri 6/Dec/2013 6:40pm
    tempat saya nak pakai orang juga di Melbourne. .. fee 1000 jer ... lain kos tiket dan duit tangan anda sendiri. murah dah ni tak dapat kat tempat lain... saper nak email farrurayyan786@gmail.com  
  34. Ray 27 - Fri 13/Dec/2013 3:39pm
    Rata2 semua org di sini nak terbang jauh2 cari kerja di Australia. Saya pernah kerja di sana selama 3 bulan sahaja.

    Saya bukan nak promote peluang pekerjaan kat sana. Saya cuma nak kongsi cerita pengalaman saya.

    Bagaimana saya menghadapi kastam dan imigresen di Australia yg sememangnya ketat. (Saya lepas dlam 30 minit, ada yg lain hampir separuh hari)
    Dan juga bagaimana suasana pekerjaan di sana. (Berpindah randah dari satu ladang ke ladang yg lain, mengenali ramai kontraktor, kawan2 dari indonesia, taiwan, china, eropah yg turut sama ingin mencari nafkah untuk hidup.

    Panduan melepasi kastam layari link ini.
    http://www.wikihow.com/Pass-Through-Australian-Customs-Especially-if-You%27re-a-Nervous-Asian

    Blog pengalaman kerja di Australia secara terperinci.
    http://www.storiesofsomeone.com/1/post/2013/12/traveling-australia-backpacking-and-fruit-picking.html

    But sorry it was all written in english  
  35. Azwan Haniff 2 - Mon 13/Jan/2014 3:34pm
    assalamualaikum warga majalah.
    kepada sesiapa yang berminat nak bekerja sebagai pemetik buah sila hubungi saya dengan segera di talian 0129866937. pengurusan belian tiket dan urusan visa semua akan diuruskan oleh peserta yang ingin pergi ke sana. saya tidak akan mengambil sebarang fee disini. setelah bekerja sahaja gaji peserta akan ditolak servis charge saya. tarikh akan saya tetapkan untuk pembelian tiket. cuma email kepada saya sekiranya ada pertanyaan azwe17@hotmail.com  
  36. Mohd Fauzi 38 - Sun 19/Jan/2014 10:44pm
    Assalamualaikum...

    Sekadar berkongsi peluang di MikadoFX... Sila ke blog yang saya sediakan khas untuk mereka yang ingin mencari pendapatan sampingan. Kalau nk join silakan dan kalau tak nak abaikan taida paksaan... Sekian terima kasih.

    http://mikadofxpahang.blogspot.com  
  37. Din11 2 - Sun 9/Feb/2014 8:01pm
    Salam.. Pada yang masih berminat nak ke Aussie bekerja di ladang buah dan sayur boleh jgk ke blog saya. dinoaustralia.blogspot.com..harap dpt membantu..  
  38. Mohd Fauzi 38 - Tue 3/Jun/2014 9:43pm
    Assalamualaikum...

    Terima kasih kerana berminat dengan peluang ini. Untuk maklumat lanjut tuan/puan boleh ke blog yang saya sediakan khas untuk mereka yang ingin mencari peluang untuk bekerja diluar negara seperti Australia dan New Zealand. Sila klik link dibawah dan selamat berjaya...
    Sekian terima kasih.

    Mohd Fauzi Zainuddin
    mohdfauzi7777@gmail.com

    http://kerjaaustralianewzealand.blogspot.com/  
  39. Mohd Fauzi 38 - Wed 4/Jun/2014 2:12pm
    Assalamualaikum tuan-tuan dan puan-puan...

    Untuk makluman semua, kami telah mengupdate blog kami dengan membuka semula kekosongan untuk peserta pergi ke Australia dan New Zealand. Sila lawati blog kami. Sekian terima kasih...

    http://kerjaaustralianewzealand.blogspot.com/  
  40. Albert Low 2 - Fri 20/Jun/2014 5:08pm
    Pengambilan ogos untuk kerja kerja di Australia dan New Zealand.Sila hubungi Albert dgn email kerjaluarnegara@gmail.com or blog www.kerjaoversea.blogspot.com utk detail  
  41. Mohd Fauzi 38 - Thu 26/Jun/2014 8:49am
    Forex Trading EA...

    robotprofitforextrading.blogspot.com  
  42. Syahidin 3 - Thu 3/Jul/2014 9:45pm
    Peluang kerja di melb..
    Kje prunning gaji 140-160 per row..
    Kje byk ada nak pakai 10 org sape yg cepat die dpt..
    Email muhammadsyahidin09@gmail.com
    Sy di australia skang..  
  43. Golden Grape - Tue 29/Jul/2014 3:50pm
    Berminat utk bekerja di australia? Service charge hanya rm600 ($200) akan ditolak drpd gaji selepas mula bekerja $100 seminggu sehingga minggu yg kedua.

    email kan kpd golden.grape.au@gmail.com
    atau
    lawati page FB golden grape utk melihat gambar, video dan makluman lanjut.  
Page 1   (Total 43 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2596)
Bengkel Basikal (70)
Bengkel Besi (196)
Bengkel Kereta (1475)
Bengkel Motosikal (241)
Bengkel Tayar (208)
Bisnes Air Mineral (357)
Bisnes Ais Krim (481)
Bisnes Aksesori Kereta (653)
Bisnes Broadband (1067)
Bisnes Burger (536)
Bisnes Cermin Mata (153)
Bisnes Cuci Kereta (786)
Bisnes Cyber Cafe (438)
Bisnes Dobi (1330)
Bisnes Ebook (1023)
Bisnes Handphone (1216)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (547)
Bisnes Ice Blended (680)
Bisnes Jam Tangan (277)
Bisnes Jeruk (160)
Bisnes Kitar Semula (482)
Bisnes Komputer (1446)
Bisnes Kurier Dan Logistik (645)
Bisnes Minuman (1411)
Bisnes Pasar Malam (1905)
Bisnes Pelancongan (519)
Bisnes Perabot (820)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1051)
Bisnes Restoran (3200)
Bisnes Roti Dan Bakeri (689)
Bisnes Salun Rambut (348)
Bisnes Sarang Burung (252)
Bisnes Satay (368)
Bisnes Sms (154)
Bisnes Spa Dan Facial (627)
Bisnes Steamboat (196)
Bisnes Tablet Pc (439)
Bisnes Tradisional (804)
Bisnes Untuk Dijual (3195)
Bisnes Waffle Dan Jagung (369)
Bisnes Western Food (312)
Dewasa 18sx (1704)
Diskusi Bisnes (1906)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (694)
Expo Karnival Tapak Niaga (6181)
Forex Malaysia (1805)
Haiwan Peliharaan (441)
Haji Dan Umrah (456)
Hiasan Dalaman (696)
Hiasan Taman (237)
Hotel Resort Homestay (977)
Iklan Tv Radio Media Massa (211)
Import Dan Eksport (316)
Ingin Berniaga (2767)
Insurans Dan Takaful (1662)
Insurans Roadtax Kereta (323)
Kedai Bunga (185)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1942)
Kedai Emas (439)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2464)
Kedai Hardware (410)
Kedai Ibu Dan Bayi (670)
Kedai Jahit (3654)
Kedai Kamera Dan Camcorder (334)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (331)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1749)
Kedai Sewa (1597)
Kereta Baru (1552)
Kereta Terpakai (4823)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4516)
Kerja Kemahiran (1875)
Kerja Kosong (11078)
Kerja Praktikal (1903)
Kerja Sales (2160)
Kerja Sambilan (6067)
Konsultan Perniagaan (429)
Kontrak Swasta (282)
Kontrak Tender Kerajaan (440)
Kontraktor Balak Dan Kayu (463)
Kontraktor Jurutera (532)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (220)
Kontraktor Minyak Dan Gas (662)
Kontraktor Pasir (356)
Kontraktor Pembinaan (1966)
Kontraktor Perlombongan (312)
Kursus Dan Seminar (2726)
Kursus Kecantikan (669)
Kursus Makanan (649)
Kursus Motivasi (312)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1585)
Mencari Pelabur (3584)
Mesin Fotostat (343)
Mesin Freezer Dan Chiller (249)
Mesin Industri (486)
Mesin Jahit (361)
Mesin Proses Makanan (541)
Pakej Pelancongan (2538)
Pakej Perkahwinan (1170)
Pakej Perniagaan (846)
Pasar Basah (1410)
Pekerja Asing (1178)
Pelaburan Saham Unit Trust (907)
Pembantu Rumah Asing (1794)
Pembekal Barang Runcit (1546)
Pembekal Beras (100)
Pembekal Buah-buahan (471)
Pembekal Ikan Kering (372)
Pembekal Kelapa Dan Santan (616)
Pembekal Kerepek (1070)
Pembekal Keropok (427)
Pembekal Kicap Dan Sos (216)
Pembekal Kurma Dan Kismis (288)
Pembekal Madu (235)
Pembekal Mee Dan Bihun (120)
Pembekal Minyak Masak (410)
Pembekal Rempah Dan Perencah (572)
Pembekal Serunding (255)
Pembekal Telur (135)
Pemborong Aksesori Lelaki (160)
Pemborong Aksesori Wanita (1171)
Pemborong Batik Dan Sutera (346)
Pemborong Beg Galas (98)
Pemborong Beg Tangan (589)
Pemborong Bundle (839)
Pemborong Cadar Dan Tilam (423)
Pemborong Karpet (152)
Pemborong Kasut Dan Sandal (677)
Pemborong Lampin (288)
Pemborong Mutiara (106)
Pemborong Pakaian Bayi (750)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1592)
Pemborong Pakaian Lelaki (1110)
Pemborong Pakaian Plus Size (139)
Pemborong Pakaian Wanita (4099)
Pemborong Telekung Dan Songkok (560)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3424)
Pemborong Tuala (192)
Pemborong Tudung (2710)
Pembuat Papan Tanda Iklan (260)
Pembuat Plastik Kotak Botol (777)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (474)
Pendaftaran Syarikat (476)
Pendaftaran Trademark (31)
Pengedar Alat Tulis (929)
Pengedar Bahan Pencuci (691)
Pengedar Buku Dan Majalah (566)
Pengedar Contact Lens (235)
Pengedar Perfume (1509)
Pengedar Permainan Kanak2 (580)
Pengedar Produk Kecantikan (2545)
Pengedar Produk Kesihatan (2918)
Pengurus Majlis (582)
Penternak Arnab (51)
Penternak Ayam (700)
Penternak Burung Puyuh (94)
Penternak Ikan (684)
Penternak Kambing (280)
Penternak Lembu (372)
Penternak Udang (188)
Peralatan Makmal Dan Hospital (254)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (688)
Peralatan Sukan (541)
Perisian Komputer (554)
Perkakas Dapur (592)
Perkakas Elektrik (415)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1470)
Pinjaman AIM (161)
Pinjaman Hartanah (504)
Pinjaman Kad Kredit (381)
Pinjaman Kereta (573)
Pinjaman Peribadi (10211)
Pinjaman Perniagaan (1785)
Produk Dari China (523)
Produk Sejuk Beku (1268)
Program Consignment (1960)
Program Dropship (6449)
Pusat Bahasa (343)
Pusat Jagaan Bayi (1469)
Pusat Latihan (626)
Pusat Memandu (117)
Pusat Mengaji Agama (488)
Pusat Pendidikan Tinggi (508)
Pusat Rawatan (346)
Pusat Tadika Dan Taska (1253)
Pusat Tuisyen (1032)
Rancangan Perniagaan (571)
Rawatan Alternatif (286)
Rumah Sewa (4126)
Rumah Untuk Dijual (3613)
Servis Freelance (1056)
Servis Keselamatan (690)
Servis Pembersihan (781)
Servis Pengedaran Risalah (446)
Setiausaha Syarikat (589)
Sewa Bas Dan Van (543)
Sewa Kereta Teksi Limo (1733)
Sewa Lori (2456)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (54)
Studio Filem Dan Videografi (238)
Studio Fotografi (866)
Studio Grafik Dan 3D (1038)
Studio Lukisan (123)
Studio Model Penyanyi Pelakon (697)
Studio Muzik (456)
Sukan Beladiri (114)
Sukan Berkumpulan (225)
Sukan Futsal (223)
Sukan Pancing (138)
Tanah Sewa (617)
Tanah Untuk Dijual (4662)
Tempahan Biskut Dan Tart (2112)
Tempahan Hamper (186)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (641)
Tempahan Katering (2064)
Tempahan Kek Dan Coklat (2092)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (167)
Tempahan Kuih Muih (1693)
Tempahan Minuman Dan Dessert (450)
Tempahan Nasi Lemak (499)
Tempahan Roti (342)
Terminal Bayaran (180)
Ubahsuai Pejabat (627)
Ubahsuai Rumah (1638)
Urut Tradisional (759)
Usahawan Baja Pertanian (366)
Usahawan Benih Dan Nursery (385)
Usahawan Tani (1058)
Vending Machine (348)
Voucher Dan Tiket (240)
Web Design Malaysia (2256)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1282)