Search Majalah.com
Peluang Bekerja di Luar Negara (Australia)
Petikapple @ Peluang Bekerja Di Australia - Thu 19/Jul/2012 9:57am [Last Comment]
Kami adalah kontraktor yang mempunyai banyak kontrak kerja dalam kerja-kerja ladang dan pertanian dari pemilik-pemilik ladang-ladang di Australia.Kami memerlukan mereka yang berminat untuk bekerja diAustralia bersama kami.Sila lawat web kami http://petikapple.blogspot.com atau hubungi saya di email petikapple@gmail.com atau hubungi saya terus di Australia +61466330439

Kami bukan Agency kami adalah Kontractor yg mendapat kontrak secara langsung dr Pemilik-pemilik ladang D Australia.Kami memerlukan mereka yang sihat tubuh badan dan berkomitmen untuk menyertai kami.

Penginapan, visa dan trasport utk ke tempat kerja akan akan disediakan oleh kami.

Gaji adalaj secara mingguan setiap hari jumaat.
waktu kerja 8 jam.

jam 7.30am-mula kerja
jam 10am-rehat 15 minit.
jam 12.30 -rehat 30 minit-1jam
jam 3pm-rehat 15 minit
jam 4.30-habis kerja.

gaji dibayar secara hourly $13-$15 seminggu.

kami menyediakan khidmat info secara details.

tq

Niche: Kerja Kosong | Jobs & Vacancies in Malaysia
Taklimat Pembiayaan Credit Guarantee Corporation (CGC) - Percuma
28 Apr 2014 di DPMM Putrajaya

Taklimat Berkenaan Tribunal Rayuan Kastam (TRK) - Percuma
24 Apr 2014 di Putrajaya

Seminar Peluang Bisnes Sektor Utama Ekonomi
30 Apr 2014 di Shah Alam (Anjuran bersama DPMM Putrajaya & MUBIN)
     
  1. Petikapple - Thu 19/Jul/2012 10:02am
    maaf-pembetulan gaji $13-$15 /per hour  
  2. Nurulfidayu Binti Hamzah 2 - Thu 19/Jul/2012 6:44pm
    Saya berminat..macam mana nak apply..apa patut saya buat  
  3. Ayim Asteroida - Thu 19/Jul/2012 8:38pm
    bole bagi detail x?email asteroida88@yahoo.com  
  4. Petikapple - Fri 20/Jul/2012 6:12am
    perhatian..sebarang pertanyaan anda boleh email saya terus di petikapple@gmail.com kerana saya tidak dpt menjawab segala pertanyaan anda di sini.email saya di petikapple@gmail.com  
  5. Wirmanrizal Bin Safrizal - Fri 20/Jul/2012 7:41am
    Hahahahaha.. Tak abis2 lagi nak menipu orang.. Kepada sesiapa yang berangan nak bekerja di australia seperti di atas sila hentikan angan2 ANDA! Tiada permit yang dikeluarkan untuk pekerja seperti diatas.. Kalau tak percaya cubala.. Saya dah terkene dengan penipuan ini.. Sila tgk threads saya sebelum ini. TQ  
  6. Azlina 48 - Fri 20/Jul/2012 7:53am
    Salam, kepada sesiapa yg hendak berurusan dng en petikapple sila bersabar dulu sehingga pihak polis mengesahkan bahawa ini bukan penipuan.
    Kepada en petikapple sila beri kerjasama sekiranya en jujur sila sertakan alamat penuh en di sana supaya polis special branch dapat bekerjasama dng. en petikapple.
    Ada org yg sanggup bayar tambang kesana utk berjumpa dng en untuk memastikan tiada lagi penipuan kerja di Australia.
    Bagi yg nak kerja ke sana jangan terburu2 tunggu laporan polis dahulu kalau ok nanti saya bagitau.
    En petikapple sila call saya atau email pada saya detail en jika jujur.
    Pn Azlina 019-3811224 atau azlinasenan@yahoo.com  
  7. Wirmanrizal Bin Safrizal - Fri 20/Jul/2012 8:00am
    Acc majalah pun baru register.. Acc email pun baru buat.. Selalu yer orang macam ni scammer... Macam2 ada cara. Nak cari duit cepat skang.. Hmmmm..  
  8. Azlina 48 - Fri 20/Jul/2012 8:29am
    Saya cuba call en petikapple kenapa tak jawab dulu kawan saya en Saabah bin Othman masa nak duit call subuh pun jawab lepas tipu duit, off terus handfon  
  9. Wirmanrizal Bin Safrizal - Fri 20/Jul/2012 9:06am
    Saya rasa harus tukar nama. Jangan guna nama en petikapple tapi en petikduit. :)  
  10. Azlina 48 - Fri 20/Jul/2012 10:15am
    ha ha ha en. petikduit bin ghaib pembelit, betul2 dah senyap call handfon tak angkat saya skype pun tak berjawab macam tau je fon no. saya.
    Saabah bin Othman bertaubatlah sementara masih sihat, orang2 yg kau tipu bukannya senang semuanya susah takutlah kamu pada doa2 orang2 yg teraniaya.  
  11. Petikapple - Fri 20/Jul/2012 12:00pm
    maafkan saya tidak tahu apa-apa tentang masalah anda dulu.tetapi sekiranya anda mempunyai masalah yang berkaitan sila berhubung dengan pihak polis biar mereka menjalankan siasatan.Saya tahu keadaan ini memang akan menjadi masalah disebabkan ada orang yang mengambil kesempatan.Pn azlina berapa no anda ..saya akan telefon anda..saya tidak tahu apa-apa yang anda katakan.  
  12. Azlina 48 - Fri 20/Jul/2012 1:32pm
    Maaf kepada en petikapple, kami mencari orang yg bernama Saabah bin Othman.
    Saya dah berhubung dengan en petikapple nama sebenar dia ialah en Joe tiada kena mengena dengan en Saabah yg tipu kami.
    Harap maafkan kesilapan saya dan kawan yg lain, kerana membuat tuduhan en ialah Saabah bin Othman.Harap maaf.  
  13. Nurulfidayu Binti Hamzah 2 - Sat 21/Jul/2012 12:07pm
    Petiapple dah kol saya..home lau da kawan len..jom la join sekali home ia ya benar  
  14. Wirmanrizal Bin Safrizal - Sat 21/Jul/2012 11:20pm
    Kalau saper yg nak bekerja si australia better tanya betul2 sbb kalau yg bekerja disana kena kerja sembunyi2 samalah macam orang indon yg kerja dimalaysia takder permit. Wsalam.  
  15. Emillia - Wed 25/Jul/2012 5:04pm
    Ermm, maaf mencelah.cik azlina.. dulu sy pn pernah tersilap srh beware, kemain cik azlina marahkan saya.. tup2 cik azlina plak yg wat cik petikapple.. huhuhuhuhu.. anyway kt majalah.com ni mmg byk sgt penipuan so semua just be careful..  
  16. Petikapple - Wed 25/Jul/2012 5:40pm
    Untuk membuktikan bahawa saya bukannya hendak menipu anda saya telah memutuskan tidak akan menerima dan mengambil apa-apa bayaran dari anda diMalaysia. Yang penting anda datang dan bekerja dulu Di sini(Australia).Saya telah menghantar email terbaru ttg terma.Kepada mereka yg berminat sila berhubung dengan wakil saya Pn.badariah di 019-6572084 utk keterangan lanjut.  
  17. Petikapple - Mon 1/Oct/2012 12:32pm
    First Group yang telah saya bawa telah selamat sampai dan kini telah bekerja di Australia.Anda boleh lihat di http://petikapple.blogspot.com.au/2012/09/gallery.html  
  18. Yusran - Fri 2/Nov/2012 3:15pm
    berminat leh email
    yusran_90@yahoo.com  
  19. Petikapple - Sun 4/Nov/2012 4:54am
    Saya ingin menyatakan bahawa Pn.badariah bukan lagi menjadi wakil saya diMalaysia.dan sebarang urusan anda boleh berhubung secara langsung dengan saya.  
  20. Megat Noor Azhar - Thu 15/Nov/2012 2:20pm
    sy berminat.. email pd sy
    azhargerrard@yahoo.com  
  21. Minahjinggo - Fri 16/Nov/2012 10:16am
    kenapa nak deposit mahal sangat sampai brm 3000..kata bukan ejen..visa pun online apply cuma $9.97AUD (RM 30) visitor visa pulak tu...working permit xde..kalau kantoi apa jaminan? mr apple pun xde permit kerja kan? overstay pulak tu...  
  22. Syuib Bin Ramli - Tue 20/Nov/2012 12:25am
    saya berminat emel pd saya syuib91@gmail.com  
  23. Shaiful Hisham - Sun 2/Dec/2012 2:40am
    Slm sy hisham berumur 32 thn berminat mengutip apple di australia, sila email detail kpd sy shaifulhisham80@yahoo.com  
  24. Mohd Ramadan - Thu 13/Dec/2012 6:09am
    Sumpah sy memang tercarik2 dh lame sgt sy nak.. Plz sgt2... Sy memang nak sgt.. Ni email sy.. Mohamadramadanbinamir@yahoo.co.uk
    No sy 0173036280 @ 0122650475..
    Nama sy mohd ramadan..
    Plz kol sy n beri sy peluang..  
  25. Hamdan 59 - Thu 27/Dec/2012 8:17pm
    macam mana sy nak apply keje ini...sy dah lama menganggur...  
  26. Nurfarihin Binti Mohd Nor - Sun 30/Dec/2012 8:50pm
    kerja nie belum tentu betul.. sy sy dh kena sebelum nie.. dgn en.irfan.. yg bukak company di area kL.. diorang memang la msh boleh di contact tp mcm2 alasan.. konon2 nye pny buat urusan nie slame 4 thn.. tp semua tu tipu je.. pada tahun lps ade masuk di surat khabar.. hope semua amek aktibar la..  
  27. Mogan 2 - Sat 12/Jan/2013 6:03am
    tolong email me abt the job

    september08m@gmail.com  
  28. Yee 2 - Mon 14/Jan/2013 12:31am
    ' dan cuba sahabat2 minta kat dia alamat tuan punya ladang yg diperolehi kontrak tu dan nombor telefon sekali,minta info diri bersama dengan gambar...supaya senang saya atau sahabat berhubugan kedutaan australia mengenai perkara ini..















































    ' dan cuma sahabat2 minta kat dia alamat tuan punya ladang yg diperolehi kontrak tu dan nombor telefon sekali,minta info diri bersama dengan gambar..  
  29. Izzatiphd - Sun 27/Jan/2013 7:58pm
    Kalau berminat Jadi maid Di Brazil email saya izzatiphd@yahoo.com. Saya majikan Melayu bukan ejen. Gaji bulanan RM1500-2000 bergantung kpd prestasi kerja 3bln pertama. Tugas utama jaga bayi baru lahir Dan budak umur sethn. Ticket disediakan Dan semua Kos ditanggung. Ada kontrak.  
  30. Kasim Bin Othman - Wed 30/Jan/2013 12:28pm
    saya memang tercari-cari kerja yang bole mengubah dan membela nasib saya dan keluarga.Dan saya berminat dengan pekerjaan yang berikut.
    E-mail kan di alamat e-mail saya..
    samebpj@yahoo.com.my  
  31. Helmyabach - Fri 1/Feb/2013 4:57pm
    Saya mengenali person in charge yang boleh tolong untuk bekerja di luar negara seperti UK & Australia. Terdapat beberapa fees. Yang penting anda ada simpanan di dalam bank. Bekerja dua tahun di luar negara menggunakan visa & lepas dua tahun boleh migrate terus ke sana. Dia boleh membuat segalanya dari membuat visa, mencari pekerjaan untuk anda & memberitahu kos untuk ke sana semua berdasarkan kesesuaian anda. Ingin bantuan sila email ke helmyabach@yahoo.com  
  32. Mohd Hazrin 4 - Wed 6/Feb/2013 4:32pm
    tumpang iklan...

    sesiapa bminat utk membli dinar iraq 250K rm1500?harga bleh nego.
    dong vietnam pun ada

    rinhaz_11@yahoo.com  
  33. Cik Sakura - Fri 15/Feb/2013 5:00pm
    saya juga mencari-cari peluang bekerja di luar negara..dgr byk info tentang kerja pemetik buah di NZ/australia...sesapa bleh bantu saya? sy memg berminat sgt... tlg email sy di ash_wgk@yahoo.com.my  
  34. Shah 758 - Wed 20/Feb/2013 2:55pm
    bekerja di luar negara menjadi cita2 sy sejak dulu.jika ada kekosongan sila email sy.shah_riel83@yahoo.com  
  35. Mohd Ramadan - Sun 24/Feb/2013 12:24am
    aaaaahhhhhh......!!!!!!!!!
    geramnya....!!! dh nk putus asa dh ni... puas dh mencarik kerja di luar negara.. pening kepala dh ni. tolong la sy kalau ada sesiape yg boleh bantu sy. sy benar2 memerlukan kerja di sana... ni no fon baru sy... 0178403785 / 0149135743  
  36. Rizad 3 - Sat 9/Mar/2013 8:23pm
    Send me detail berminat utk ke sana rizadd@gmail.com thanks  
  37. Hyqal90 - Sun 17/Mar/2013 2:35pm
    brp hrga byran utk permit 2 thun tu??  
  38. M Izhar - Wed 20/Mar/2013 10:15am
    Salam..... Hahaha.... Permit aper pulak.... Saper2 nk info try ler email saya.... Insyalah dpt mmbantu.... m_izhar81@yahoo.com.my.... Sy ada di ostolia. ..  
  39. Muhammad Hafizan - Fri 22/Mar/2013 3:06am
    email ke mhafizan88@gmail.com betul2 berminat nak kerja kat AUS  
  40. Yarmi - Sun 24/Mar/2013 6:37pm
    hi need info for this working overseas thing...please email me yarmi_aoki@yahoo.com  
  41. Zubaidah 16 - Fri 29/Mar/2013 12:22pm
    emailkan sya : zubaidah.sulaiman88@gmail.com  
  42. Mrjoe89 - Mon 1/Apr/2013 8:34pm
    Kalau la org ne betul2 jujur.. sila la bagitau alamat kerja..ini kena deposit dulu rm3000 lepas tu sampai di sana Melbourne du tempat kerja kena bayar rm1000.. Itu hanya pengurusan visa..saja masuk rm4k belum masuk tambang lain lagi makan dan tempat tinggal  
  43. Jalz - Wed 3/Apr/2013 1:48am
    raizorain46@yahoo.com emailkn saya  
  44. Mrjoe89 - Sat 20/Apr/2013 12:17am
    Hello saya Cleo,,yg ingin bercadang bekerja di Australia pada bulan 8 tahun ini.Sesiapa yg berminat boleh kol Encik Joy Petik Buah..Dan kita sama2 jalan  
  45. Azhari Othman - Fri 26/Apr/2013 5:44pm
    ASSALAMU'ALAIKUM..

    PELUANG BEKERJA DI LADANG BUAH , SAYUR & BUNGA DI AUSTRALIA SECARA SAH DGN
    PERMIT KERJA SELAMA 2TAHUN.3 TAHUN DAN 5 TAHUN.
    PEKERJA SEDANG DI CARI UTK BEKERJA DI AUSTRALIA DGN GAJI YG SANGAT
    LUMAYAN ..SYARAT KELAYAKAN SEPERTI BERIKUT :-

    1.MEMPUNYAI PASSPORT ANTARABANGSA YG SAH & BLOM TAMAT TEMPOH SERTA
    TIADA REKOD JENAYAH
    2.LELAKI/WANITA SIHAT TUBUH BADAN
    3.UMUR 18-50THN
    4.GAJI USD13(RM42) SEJAM DIBAYAR SETIAP MINGGU ATAU 2 MINGGU SEKALI
    5.BEKERJA 8JAM-14JAM SEHARI
    6.RUMAH & PENGANGKUTAN DISEDIAKAN MAJIKAN
    7.PEKERJAAN DIJAMIN...& MAJIKAN WARGANEGARA AUSTRALIA



    GAJI YG SANGAT LUMAYAN!!! MINAT ??? SESIAPA YG ADA KELAYAKAN & BENAR2
    NAK BUAT PERMOHONAN

    DOKUMEN YG DIPERLUKAN
    1.SALINAN I/C & PASSPORT
    2.GAMBAR UKURAN PASSPOT
    3.BAYARAN UTK PERMIT 2TAHUN + TIKET PENERBANGAN + KOS FEE PENGURUSAN

    JIKA SEMUA DAH LENGKAP ANDA BLEH TERUS EMAIL @ CALL SAYA UTK BUAT PERJANJIAN
    UTK KETERANGAN LANJUT BERMINAT HUBUNGI SEGERA 013-9890582(ZARUL ANUAR)  
  46. Red Buenavista 2 - Fri 26/Apr/2013 6:20pm
    pada siapa yg sudi bawa saye gi australia..boleh ler call saya 0193730304..wan..tak de kawan nak gi sana..  
  47. Kerja Halal 2 - Sun 16/Jun/2013 9:04pm
    Kepada sesiapa yg ingin bekerja di Australia/New Zealand selapas Hariraya Aidilfitri ni sila hubungi 0173138696..  
  48. Kamal Ahmad Afandi - Thu 4/Jul/2013 11:56pm
    Berminat nk pegi lepas raya ni, bole email maklumat lanjut ke email saya fathy_irq@yahoo.com, atau phone 0136100886  
  49. Azam 126 - Fri 12/Jul/2013 4:55pm
    latest news...cube check blog ni..http://pickingfruit.blogspot.com.au/  
  50. Nur Fakhiruddin Yussof - Thu 25/Jul/2013 1:54am
    Berminat sangat please call/sms my number 012-4266830/010-3961736(Daeng) or my email azalea.zehra87@yahoo.com  
Start | Page 1 | Next >                     (Total 59 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Business Guide
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2337)
Bengkel Basikal (68)
Bengkel Kereta (1371)
Bengkel Motosikal (217)
Bengkel Tayar (194)
Bisnes Air Mineral (343)
Bisnes Ais Krim (439)
Bisnes Aksesori Kereta (630)
Bisnes Broadband (981)
Bisnes Burger (509)
Bisnes Cermin Mata (144)
Bisnes Cuci Kereta (724)
Bisnes Cyber Cafe (415)
Bisnes Dobi (1262)
Bisnes Ebook (962)
Bisnes Handphone (1148)
Bisnes Hotel Dan Resort (490)
Bisnes Ice Blended (638)
Bisnes Jam Tangan (257)
Bisnes Jeruk (146)
Bisnes Kitar Semula (437)
Bisnes Komputer (1386)
Bisnes Kurier Dan Logistik (592)
Bisnes Minuman (1307)
Bisnes Pasar Malam (1734)
Bisnes Pelancongan (464)
Bisnes Perabot (745)
Bisnes Prepaid Dan Reload (970)
Bisnes Restoran (2929)
Bisnes Roti Dan Bakeri (641)
Bisnes Salun Rambut (321)
Bisnes Sarang Burung (248)
Bisnes Satay (345)
Bisnes Sms (144)
Bisnes Spa Dan Facial (586)
Bisnes Steamboat (183)
Bisnes Tablet Pc (424)
Bisnes Tradisional (768)
Bisnes Untuk Dijual (2884)
Bisnes Waffle Dan Jagung (349)
Bisnes Western Food (271)
Dewasa 18sx (1611)
Diskusi Bisnes (1799)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (631)
Expo Karnival Tapak Niaga (5477)
Forex Malaysia (1617)
Haiwan Peliharaan (386)
Haji Dan Umrah (426)
Hiasan Dalaman (636)
Hiasan Taman (222)
Hotel Resort Homestay (904)
Iklan Tv Radio Media Massa (192)
Import Dan Eksport (291)
Ingin Berniaga (2645)
Insurans Dan Takaful (1538)
Insurans Roadtax Kereta (304)
Kedai Bunga (181)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1856)
Kedai Emas (408)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2324)
Kedai Hardware (455)
Kedai Ibu Dan Bayi (624)
Kedai Jahit (3336)
Kedai Kamera Dan Camcorder (314)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (317)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1586)
Kedai Sewa (1507)
Kereta Baru (1397)
Kereta Terpakai (4460)
Kerja Diploma Dan Ijazah (3889)
Kerja Kemahiran (1651)
Kerja Kosong (9630)
Kerja Praktikal (1583)
Kerja Sales (1863)
Kerja Sambilan (5407)
Konsultan Perniagaan (389)
Kontrak Swasta (247)
Kontrak Tender Kerajaan (418)
Kontraktor Balak Dan Kayu (436)
Kontraktor Jurutera (489)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (202)
Kontraktor Minyak Dan Gas (603)
Kontraktor Pasir (300)
Kontraktor Pembinaan (1806)
Kontraktor Perlombongan (285)
Kursus Dan Seminar (2565)
Kursus Kecantikan (643)
Kursus Makanan (618)
Kursus Motivasi (287)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1490)
Mencari Pasangan Lelaki (30)
Mencari Pasangan Wanita (48)
Mencari Pelabur (3356)
Mesin Fotostat (317)
Mesin Freezer Dan Chiller (229)
Mesin Industri (442)
Mesin Jahit (328)
Mesin Proses Makanan (521)
Pakej Pelancongan (2365)
Pakej Perkahwinan (1131)
Pakej Perniagaan (781)
Pasar Basah (1281)
Pekerja Asing (1070)
Pelaburan Saham Unit Trust (844)
Pembantu Rumah Asing (1625)
Pembekal Barang Runcit (1479)
Pembekal Beras (84)
Pembekal Buah-buahan (418)
Pembekal Ikan Kering (348)
Pembekal Kelapa Dan Santan (556)
Pembekal Kerepek (961)
Pembekal Keropok (399)
Pembekal Kicap Dan Sos (200)
Pembekal Kurma Dan Kismis (264)
Pembekal Madu (208)
Pembekal Mee Dan Bihun (116)
Pembekal Minyak Masak (382)
Pembekal Rempah Dan Perencah (521)
Pembekal Serunding (226)
Pembekal Telur (117)
Pemborong Aksesori Lelaki (152)
Pemborong Aksesori Wanita (1108)
Pemborong Batik Dan Sutera (330)
Pemborong Beg Galas (95)
Pemborong Beg Tangan (552)
Pemborong Bundle (804)
Pemborong Cadar Dan Tilam (381)
Pemborong Karpet (132)
Pemborong Kasut Dan Sandal (628)
Pemborong Lampin (277)
Pemborong Mutiara (104)
Pemborong Pakaian Bayi (714)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1468)
Pemborong Pakaian Lelaki (1031)
Pemborong Pakaian Plus Size (130)
Pemborong Pakaian Wanita (3841)
Pemborong Telekung Dan Songkok (517)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3209)
Pemborong Tuala (180)
Pemborong Tudung (2538)
Pembuat Papan Tanda Iklan (214)
Pembuat Plastik Kotak Botol (732)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (450)
Pendaftaran Syarikat (431)
Pendaftaran Trademark (28)
Pengedar Alat Tulis (893)
Pengedar Bahan Pencuci (649)
Pengedar Buku Dan Majalah (541)
Pengedar Contact Lens (226)
Pengedar Perfume (1443)
Pengedar Permainan Kanak2 (541)
Pengedar Produk Kecantikan (2420)
Pengedar Produk Kesihatan (2776)
Pengurus Majlis (557)
Penternak Arnab (51)
Penternak Ayam (648)
Penternak Burung Puyuh (88)
Penternak Ikan (637)
Penternak Kambing (259)
Penternak Lembu (337)
Penternak Udang (166)
Peralatan Makmal Dan Hospital (237)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (630)
Peralatan Sukan (508)
Perisian Komputer (489)
Perkakas Dapur (544)
Perkakas Elektrik (364)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1375)
Pinjaman AIM (148)
Pinjaman Hartanah (468)
Pinjaman Kad Kredit (364)
Pinjaman Kereta (510)
Pinjaman Peribadi (9325)
Pinjaman Perniagaan (1631)
Produk Dari China (470)
Produk Sejuk Beku (1176)
Program Consignment (1793)
Program Dropship (5868)
Pusat Bahasa (308)
Pusat Jagaan Bayi (1255)
Pusat Latihan (560)
Pusat Memandu (113)
Pusat Mengaji Agama (405)
Pusat Pendidikan Tinggi (475)
Pusat Rawatan (310)
Pusat Tadika Dan Taska (1092)
Pusat Tuisyen (939)
Rancangan Perniagaan (536)
Rawatan Alternatif (256)
Rumah Sewa (3786)
Rumah Untuk Dijual (3354)
Servis Freelance (935)
Servis Keselamatan (623)
Servis Pembersihan (714)
Servis Pengedaran Risalah (417)
Setiausaha Syarikat (544)
Sewa Bas Dan Van (478)
Sewa Kereta Teksi Limo (1515)
Sewa Lori (2209)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (51)
Studio Filem Dan Videografi (212)
Studio Fotografi (802)
Studio Grafik Dan 3D (880)
Studio Lukisan (112)
Studio Model Penyanyi Pelakon (631)
Studio Muzik (400)
Sukan Beladiri (111)
Sukan Berkumpulan (209)
Sukan Futsal (214)
Sukan Pancing (123)
Tanah Sewa (569)
Tanah Untuk Dijual (4266)
Tempahan Biskut Dan Tart (1760)
Tempahan Hamper (168)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (601)
Tempahan Katering (1894)
Tempahan Kek Dan Coklat (1941)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (151)
Tempahan Kuih Muih (1564)
Tempahan Minuman Dan Dessert (401)
Tempahan Nasi Lemak (462)
Tempahan Roti (317)
Terminal Bayaran (167)
Ubahsuai Pejabat (584)
Ubahsuai Rumah (1517)
Urut Tradisional (710)
Usahawan Baja Pertanian (341)
Usahawan Benih Dan Nursery (355)
Usahawan Tani (955)
Vending Machine (310)
Voucher Dan Tiket (219)
Web Design Malaysia (2105)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1138)