Pelaburan Terbaik untuk RM 200k
Midrusak - Mon 26/Apr/2010 4:33pm [Last Comment]
Saya ada cash money sebanyak RM 200K tetapi masih tercari-cari peluang terbaik untuk dilaburkan yang memberikan pulangan lebih baik selain dari ASB.

Niche: Mencari Pelabur | Ingin Berniaga
Kursus Praktikal GST untuk Usahawan
3 Dec 2014 (Rabu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya

Seminar Memborong Produk di China
29 Nov 2014 (Sabtu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya
     
  1. Fedo - Mon 26/Apr/2010 4:54pm
    en....en bole join saya....rm 190 ribu en labur dalam asb....lg 10 ribu...en join saya untuk dapat berkali ganda dari 200 ribu en...kami menawarkn kedai e-franchise kpd en...yg bestnya dana diberikan,sewa tiap2 bulan company tanggung,bil2 compny tnggung,insurans compny cover,cost renovation lbh dari 100 ribu ditnggung compny,pnghantaran tiap2 bulan compny tnggung...antara 200 hgga 450 ribu mengikut saiz kedai semuanya percuma!!!!!!projek dari berjaya group...milik tan sri vincent tan!!!!!yg memiliki 7 eleven serata dunia!!!!!en hanya perlu beli lesen rm 4500 shja seumur hidup...purata pendapatan tiap2 bulan adalah antara 10 ribu hngga 45 ribu sebulan bergantung pada saiz kedai...tak cukup lagi!!!!jika en menaja sesiapa yg hendak bkak kdai dibwah en,en dapat lg satu franchise bwah en tiap2 bulan rm2000.kalo 300 org yg datang beli barang kt franchise en nak bkak kedai mcam en gak...berapa tiap2 bulan en dapat???RM600,000 RIBU TIAP2 BULAN!!!!!!KALO TAK PERCAYA TAKPE...PELUANG DATANG SEKALI SAHAJA...SAYA BOLEH BWAK EN JUMPA DAN DATANG RUMAH ORG YG TAIP2 BULAN DAPAT 1.6 JUTA UNTUK EN LIHAT!!!!BERMINAT CALL DAN SEBARKAN KE SELURUH DUNIA!!!!
    MR FIRDAUS 0143062365  
  2. Midrusak - Mon 26/Apr/2010 5:02pm
    En. Firdaus,

    Ada laman web yang boleh saya rujuk?

    Terima kasih.  
  3. Fakrul - Mon 26/Apr/2010 5:03pm
    wow 200K banyak tu, cubalah join ini tak sampai pun 1K..
    http://www.sayajutawan.com  
  4. Fedo - Mon 26/Apr/2010 5:25pm
    en datang dulu dgar taklimat. tak lama pun,ape2 hal call saya...  
  5. Sam 15 - Mon 26/Apr/2010 5:47pm
    Encik boleh datang office kita dan lihat sendiri orang yang dah berjaya. Kebanyakan orang dapat income lebih Rm20K dalam maa 6 bulan sahaja..Tak perlu jual barang, tak perlu maintain produk..Senang untuk berjaya. Untuk maklumat boleh email saya siva_devils@hotmail.com atau call 0126770570  
  6. Alwie - Mon 26/Apr/2010 7:54pm
    byk tuhh, kalau nk join bisnes saya yg bukan MLM murah saja hanya RM100 (sekali seumur hidup) TETAPI potensi pendapatan sehingga 6 angka.... berminat 012-2143572  
  7. Golden - Mon 26/Apr/2010 11:22pm
    salam..midrusak.. anda keluarkan modal rm55,550 sahaja. 8 bulan anda akan dapat lebih rm200k. tanpa menaja... pendapatan minggu pertama rm5k. bulan kedua dapat balik modal. bulan ketiga ambil untung.... kalau masuk modal rm110k, 8 bulan dapat lebih rm400k. sama juga dua bulan je dapat balik modal. juka berminat emel saya m_exs@yahoo.com.
    terima kasih....  
  8. Mohd Norfadly - Tue 27/Apr/2010 12:02am
    saya sedang mencari rakan kongsi@pelabur bagi mengembangkan perniagaan saya..konsep perniagaan 1 negeri,1parlimen dan 1dearah.Saya telah memberi taklimat mengenai rancangan sya dgn ketua menteri melaka...sekarang tinggal menjalankn shj...cme sya kekurangan modal utk mmbuatnya.berminat blh emailkan kpd sya  
  9. Mohd Norfadly - Tue 27/Apr/2010 1:22am
    email sye fadly_rights@yahoo.com  
  10. Rahman - Tue 27/Apr/2010 6:43am
    Midrusak -> Jika berminat melabur dalam offer yg ada disini, sila ke

    http://www.majalah.com/?classifieds:mencari-pelabur

    Disitu ada banyak tawaran2 pelaburan dari peniaga2 yg sudah mempunyai business dan ingin mengembangkannya ke tahap yg lebih besar. Sdra kena expert bab2 perjanjian/agreement & lawyer sebelum membuat mana2 urusan JV atau sepertinya. Juga berhati2 dgn penipuan skim-cepat-kaya (jika ada).

    Jika sdra berminat dgn franchise, sila ke sini:-
    http://www.mfa.org.my/?franchise-directory  
  11. Zaimi 2 - Tue 27/Apr/2010 8:48am
    en.Midrusak saya ader bisnes mini market yang dah running 2thn sekarang nie saya memerlukan pelabur yang berminat utk melabur kat kedai saya..saya memerlukan hanya 10k ke 20k jer..pulangan tetap saya bagi 5% sebulan ,tempoh saya nak bayar balik dalam masa 6 bulan jer...harap dapat membantu....email saya akupett8189@gmail.com jika en berminat dan saya akan bagi detail mengenai kedai saya tq  
  12. Midrusak - Tue 27/Apr/2010 10:28am
    Terima kasih kepada semua yang mencadangkan idea-idea yang baik. Saya akan fikirkan dan akan menghubungi tuan/puan sekiranya saya ingin menyertainya.

    Terima kasih.  
  13. Wan Rosni - Tue 27/Apr/2010 12:57pm
    En Midrusak boleh join jadi pembekal kad topup dengan saya...Celcom, Maxis dan Digi. Lagi besar modal, lagi besar untungnya. Maklumat lanjut, blh email saya niniezane_2404@yahoo.com  
  14. Adizaqwan - Tue 27/Apr/2010 3:29pm
    Beli emas... harga meningkat utk jangkamasa pjg...  
  15. Aisyah 5 - Tue 27/Apr/2010 10:00pm
    saya perlukn modal rm5k untuk biz saya(biz kain pasang n bj berfesyen)..jika en.berminat nak jd funder saya bleh hubungi saya scpt mgkn.. email saya vashreeq@ymail.com  
  16. Rizal 21 - Wed 28/Apr/2010 12:41am
    En Midrusak.... sekiranya anda berminat, sayaingin meminjam modal sebanyak RM10k dari anda untuk memulkan perniagaan cenderahati di kawasan pelancongan tempat saya. Keuntungan 3% setiap bulan. Berminat untuk membantu, sila sms di 012 2295006. Terima kasih.  
  17. Nurulazie - Wed 28/Apr/2010 1:30am
    Jadilah usahawan produk jus minuman stevia sweet...manis tapi bukan gula....produk yang pertama dalam malaysia...Perniagaan secara trading...keuntungan sehingga 95%...Sesuai untuk semua golongan...termasuk penghidap diebetis dan darah tinggi....nak tau lebih lanjut call la 017 6789925 (nurulazie)  
  18. Raja Abd Rahman Raja Ali - Thu 29/Apr/2010 11:26am
    boleh melabur di bengkel kenderan saya yg menjalankan kerja pembaikkan kenderaan2 kerajaan. perlu modal untuk menyewa satu bidang tanah utk djadikan bengkel membaiki/mengecat bas dll  
  19. Firdaus 16 - Thu 29/Apr/2010 11:30am
    Wan Rosni, berapa jumlah minimum utk jadi pembekal kad topup dgn anda? tolong email detail fir@nstp.com.my  
  20. Firdaus 16 - Thu 29/Apr/2010 11:32am
    Raja Abd rahman, berapa minimum jumlah pelaburan tersebut? Sila email detail fir@nstp.com.my  
  21. Shuhaimi - Wed 5/May/2010 11:23am
    En Midrusak..sekiranya encik ada modal sebanyak itu saya cadangkan encik melabur dengan Public Mutual Islamic Fund.
    Tidak perlu melabur kesemuanya sekali, mungkin pelaburan sebanyak 1/4 atau RM50k pun dah cukup. Dividen yang tinggi 10~20%, disamping risiko yang rendah.
    Labur secara lump sum RM50k, dalam 7 tahun akan menjadi RM100k.  
  22. Jnj 2 - Thu 6/May/2010 4:46pm
    salam..saya nak ajak anda join pelaburan forex dgn saya..dgn modal 50k akan mendapat keuntungan rm5000 setiap bulan selama 2tahun sahaja...berminat call saya di 012-7234610 tq  
  23. Arifin 2 - Thu 6/May/2010 11:10pm
    Saya ada contact yg sedang buat biz di Kemboja. Mereka org tempatan yg ade connection dgn Kerajaan Kemboja. Salah 1 peluang yg ditawarkan pd sy adalah dlm biz getah beku dari tanah seluas 50 hektar. Pelaburan USD37k. Biz plan cukup detail, dari operation, admin, sampai profit after sales disediakan. Agen2 pembeli juga tersedia. Bg yg btl2 berminat digalakkan utk turun sendiri ke site dan berjumpa dgn pihak2 berkenaan utk pengesahan. Sila call sy di 016-3219990 utk maklumat lanjut  
  24. Mohd Farid Mohd Nor - Fri 7/May/2010 12:18am
    Sekiranya En. Midrusak benar ada RM 200k, saya cadangkan bahagikan 1/3 kepada pembelian jongkong emas. 1/3 lagi laburkan dalam pertanian cashcrop spt tanaman tebu, pisang atau jagung. 1/3 lagi laburkan dalam perniagaan makanan seperti otye burger, setup sendiri gerai Ramly burger, tak pun gerai waffle/kaya bun. Atau pun tuan laburkan dalam penubuhan pusat hemodialysis. Sbg contoh, satu mesin hemodialysis boleh bantu bersih darah patient seramai 3 orang/hari. 1 patient charge dalam RM 200 sekali cuci darah. Kalau ada 5 mesin darah, boleh dapat pulangan yang tinggi. Cuma perlu cari doktor sbg rakan niaga dan juga tuan perlu turun padang untuk tujuan admin.

    Plan no 1 utk jangka masa panjang. Plan no 2 utk pulangan berkala. Plan no 3 untuk daily cashflow. Insya Allah secara total pelaburan tuan berada pada kadar 30% setahun secara kumulatif.

    Kalau mahu tahu lagi, hubungi saya 017 681 4604 atau email mxm659@gmail.com.

    Byk peluang pelaburan, cuma kena tahu mechanism pelaburan untuk selamatkan diri tuan dan wang tuan dulu.  
  25. Shahid 2 - Tue 11/May/2010 12:02pm
    jika berminat,
    ambil sedikit dari jumlah wang itu, 10% sahaja, melabur dalam emas.

    kurang risiko, jika dibandingkan dgn forex

    email:qausarteam@yahoo.com.my
    call: 0195686009  
  26. Sham 17 - Wed 12/May/2010 12:17pm
    pelaburan memajukan tanah. tiada risiko, genuine, selamat tetapi perlu kesabaran. ada satu lot tanah 3.5acre JV dengan saya. untung saya offer 100%. Modal akan dapat dalam tempoh 6 bulan dari keluar geran sementara atau 15 bulan dari tarikh hantar permohonan pecah lot. untung akan dapat selepas semua buyer jelas payment. kita akan dapt 16 lot banglo dgn net area 5800sq.ft per lot and 18 lot teres. lot teres jual kpd developer and lot banglo jual direct kepada individu. detail & agreement hubungi saya 014-5358008.  
  27. Fareez 3 - Thu 13/May/2010 5:35pm
    encik bleh melabur di perniagaan cat...
    berminat sila comment balik dgn saya....
    tq..  
  28. Zack 12 - Mon 17/May/2010 12:15pm
    Salam ,.. Midrusak
    Peluang pelaburan dlm perniagaan asikrim di Indonesia.Sebuah syarikat di Indonesia menawarkan peluang kpd rakyat Malaysia yg ingin bersama mereka dlm pengembangan dlm perniagaan mereka. Syarikat ini dipunyai oleh rakyat Malaysia. Dan memasuki sana atas dasar Penanaman Modal Asing ( FDI ) dan telah mendapat anugerah dari kerajaan Indonesia bagi International Business Award sbg The Best Entrepreneurs Of The Year Award 2009.
    Oleh itu mereka menawarkan peluang kpd rakyat Malaysia yg berminat dgn pengembangan perniagaan mereka ini dgn menjadi pemodal kpd syarikat ini. Ada perjanjian guaman dan tempoh matang. Sila lihat web penerangan di www.rainbow-icecream-webs.com atau sms saya di 019-3826577  
  29. Farid 10 - Thu 20/May/2010 8:33pm
    AP KATE EN SIMPAN DWIT 2 DKM AMFLEXI..
    MINIMUM DIVIDEN SETAHUN ADLH 20%..
    013-6105661  
  30. Jutawanmalaya - Sat 22/May/2010 6:14pm
    LAYARI : http://frcgroup.blogspot.com
    FOREVER RICH CORPORATION SDN.BHD Adalah sebuah Syarikat tempatan yang telah dilantik sebagai PMC utk 6 PROJEK AIRPORT DI CHINA.
    Kami akan bertolak ke China pada 3.7.10 utk lawatan tapak dan membuat project presentation.Kami cuma memerlukan rakan kongsi utk sokongan kewangan semasa berada di China. Berminat hubungi Zul 0133021213. Tq  
  31. Mi - Mon 24/May/2010 6:30am
    klu berminat dlm bidang entertaintment,bleh email ok..projek utk 3tahun..
    moneyfever4all@yahoo.com  
  32. Nor Azman Bin Nawi - Mon 31/May/2010 3:27pm
    saya merupakan pengeluar honey apple cider dan saya mampu menawarkan tuan untuk buat jenama senidri.berminat sila layari laman web saya krusssucess.webs.com  
  33. Aziz 8 - Sat 12/Jun/2010 8:52pm
    buat investment www.ocmexpro.com  
  34. Basharah 2 - Wed 16/Jun/2010 2:41pm
    sekiranya encik berminat dalam pelaburan,ingin terlibat secara langsung,ingin bekerja di tempat yang disukai atau dimana2 sahaja???kami menyediakan perkhidmatan untuk membimbing anda secara berterusan sehingga 10% keuntungan setiap bulan.call saya 0169466919-basharah  
  35. Mat 5 - Wed 14/Jul/2010 2:53pm
    midrusak,
    kalau dah mula buat pelaburan yg lebih baik dari asb, share la di sini pelaburan apa yang encik lakukan.

    m6hidrogen.blogspot.com  
  36. Zul 37 - Sun 18/Jul/2010 4:35am
    Midrusak.... Peluang melabur dalam industri EMAS dengan membuka kedai emas.Untuk info lanjut sms/contact saya En.zul @ 010-2911307.  
  37. Jay 2 - Mon 19/Jul/2010 3:24pm
    kalau berminat nak labur dlm restoran mamak,sila hubungi saya.
    pulangan 3-5% tiap bulan dari pelaburan.
    0164412510  
  38. Shamsir Maarof - Mon 19/Jul/2010 7:13pm
    Vista eshoppe rangkaian kedai elektrik dan kini 6 outlet yang telah beroperasi di shah alam dan klang. Jika berminat sila hubungi saya 017-2910197 atau email shamsir_maarof@yahoo.com  
  39. Rahim 6 - Tue 27/Jul/2010 12:08am
    berminat blh ceburi dlm program pendidikan....cerah masa depan.info boyz_8204@yahoo.com  
  40. Abdul Jalil 2 - Sat 31/Jul/2010 12:04am
    layari www.wonderwafers.com.my untuk mengetahuinya  
  41. Ahmad Azizi - Sat 31/Jul/2010 12:06am
    KUALA LUMPUR: Seramai 16 daripada 50 lelaki yang ditahan berhubung penipuan skim cepat kaya, Rabu lalu disambung reman sehingga 2 Ogos depan bagi membantu siasatan.

    Ketua Penolong Pengarah (Operasi) Jabatan Siasatan Jenayah Komersial Bukit Aman, Asisten Komisioner Rohaimi Md Isa berkata, 34 lelaki dan sembilan wanita yang turut ditahan telah dibebaskan selepas tempoh reman ke atas mereka berakhir hari ini.

    "Seorang wanita berumur 23 tahun yang disyaki mendalangi skim cepat kaya itu masih diburu dan polis percaya dia masih berada di sekitar Lembah Klang," katanya di sini hari ini.


    Beliau berkata, siasatan polis mendapati skim itu tidak mempunyai sebarang lesen perniagaan dan polis masih mengumpul maklumat mengenai skim berkenaan.


    Dalam serbuan Rabu lalu di Sunway, polis menahan 59 individu yang mendakwa menjalankan perniagaan jualan langsung, namun tidak mempunyai pendaftaran syarikat dan bergerak bebas mencari mangsa termasuk kakitangan kerajaan.


    Ketika serbuan polis merampas 18 kereta mewah antaranya BMW 5 Series, Nissan Fairlady dan Mitsubishi Evo Lancer yang mana kereta itu digunakan sebagai umpan untuk memperdayakan orang ramai. -Bernama  
  42. Suhasni Bin Hayani - Sat 31/Jul/2010 11:17pm
    saya ada bisnes yg boleh dibincangkan kalau u sudi..sure bkn MLM, cepat kaya dan ape2 lagi..pls email kat sutraprise@gmail.com  
  43. Helmi Suhaimi - Sat 7/Aug/2010 7:37pm
    Assalamualaikum,

    Apa khabat tuan? Saya MOHD HELMI MD SUHAIMi daripada Talent Development Consulting. Untuk profil kami sebagai rujukan tuan, boleh terus ke blog saya http://helmisuhaimi.blogspot.com atau http://www.slideshare.net/HelmiSuhaimi. Kami terlibat dalam latihan dan pembangunan manusia menyeluruh dengan modul berteraskan bakat. Kami sedang mencari pelabur untuk suntikan modal.

    Untuk acara yang terdekat adalah sempena cuti sekolah bulan 12 atau awal Januari ini yang mana satu event yang kami gelarkan Fiesta@BAKAT yang bakal dianjurkan kemungkinan di PWTC. Di dalam acara ini akan ada seminar, bengkel, pameran, pertandingan dan pelbagai lagi. Semuanya berkaitan bakat. Konsepnya adalah seperti KidZania yang mana tuan boleh taip kidzania di internet dan melihat konsepnya. Pelbagai syarikat besar dan badan pertubuhan awam serta swasta kami jangkakan akan turut serta. Tetapi terlebih dahulu kami memerlukan suntikan modal daripada pihak yang berminat. Untuk pengetahuan, kami sedang usaha untuk mendapatkan surat sokongan daripada kementerian.

    Selain itu Kem BAKAT dan juga program Sekolah Bakat serta Sekolah Inovasi akan dijalankan dalam masa terdekat. Kem BAKAT akan diadakan pada setiap cuti sekolah yang mana juga diadakan pada bulan Disember nanti.

    Seluruh program kami adalah untuk jangka masa yang panjang. Setiap suntikan modal yang diberikan oleh pelabur kami mampu untuk berikan keuntungan dalam jangka masa pendek 3 bulan atau 6 bulan yang mana setiap pelabur akan mendapat pulangan keuntungan dalam 30% dari untung bersih (berdasarkan perbincangan).

    Untuk jangka masa panjang kami mencadangkan untuk menggunakan sistem di mana pelabur akan dilantik sebagai salah seorang direktor syarikat dan diberikan imbuhan bulanan 4% daripada suntikan modal. Kami akan berikan selama 5tahun atau 60 bulan. Ia tidak termasuk syer projek yang dijalankan yang mana setiap direktor akan menikmati persen keuntungan dalam 3% (berdasarkan perbincangan lanjut) daripada keuntungan bersih.

    Mudah-mudahan sesuatu dapat dilakukan bersama dan kerjasama kita dipermudahkan.

    Terima kasih.  
  44. Gerak Semarak Satu Malaysia - Tue 24/Aug/2010 6:10pm
    Kami sebuah syarikat yang menjalanken perniagaan membekal kulkulator saintifik kesekolah seluruh negara. Kami memerlukan Rakan Kongsi dengan modal Rm30,000-00. Bekalan produk 100,000 unit. Keuntungan 30%. Modal balik segera dalam tempuh 3 bulan. sila hantar email saya semarak@yahoo.com. kusham untuk info lanjut.  
  45. Gerak Semarak Satu Malaysia - Tue 24/Aug/2010 10:27pm
    email kepada saya : semarak1mal@yahoo.com
    saya akan hantar info.  
  46. Addrie Shah Rahman - Sat 28/Aug/2010 5:33pm
    estate management...to sharing profit 15k>20k permnth email me addmaya925@gmail.com  
  47. Ayu 32 - Tue 12/Oct/2010 11:06am
    perniagaan dobi... e-mail saya ayu7367@yahoo.com  
  48. Herry 3 - Sat 25/Dec/2010 11:41am
    ambankgroups menawarkan pelaburan yang memberi pulangan setahun sebanyak 26%. sms/call 0105111282 (herry) - johor.  
  49. Zamri 48 - Sun 25/Sep/2011 11:23am
    Salam en boleh email kepada kami di visionsdv602@gmail.com....kami sedang mencari ' Usahawan Akademi ' BARU DILANCARKAN....  
  50. Abdul Amir Hasyim - Thu 29/Dec/2011 1:33am
    salam,

    Sekiranya en.midrusak masih berminat untuk membuat pelaburan, sy ingin propose 2 plan kepada en.midrusak dimana pulangan per tahun adalah dlm lingkungan 18% GUARANTEE with low risk. Pulangan yang lebih daripada simpanan ASB. Sila hubungi sy untuk info lebih lanjut - Abdul Amir ( 018-3654087 )  
Start | Page 1 | Next >                     (Total 58 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2818)
Bengkel Basikal (74)
Bengkel Besi (225)
Bengkel Kereta (1504)
Bengkel Motosikal (252)
Bengkel Tayar (219)
Bisnes Air Mineral (372)
Bisnes Ais Krim (515)
Bisnes Aksesori Kereta (663)
Bisnes Broadband (1113)
Bisnes Burger (550)
Bisnes Cermin Mata (162)
Bisnes Cuci Kereta (823)
Bisnes Cyber Cafe (453)
Bisnes Dobi (1386)
Bisnes Ebook (1066)
Bisnes Handphone (1272)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (573)
Bisnes Ice Blended (711)
Bisnes Jam Tangan (291)
Bisnes Jeruk (182)
Bisnes Kitar Semula (507)
Bisnes Komputer (1503)
Bisnes Kurier Dan Logistik (692)
Bisnes Minuman (1487)
Bisnes Pasar Malam (2004)
Bisnes Pelancongan (554)
Bisnes Pengantin (699)
Bisnes Perabot (875)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1124)
Bisnes Restoran (3387)
Bisnes Roti Dan Bakeri (723)
Bisnes Salun Rambut (372)
Bisnes Sarang Burung (257)
Bisnes Satay (385)
Bisnes Sms (162)
Bisnes Spa Dan Facial (678)
Bisnes Steamboat (199)
Bisnes Tablet Pc (445)
Bisnes Tradisional (839)
Bisnes Untuk Dijual (3414)
Bisnes Waffle Dan Jagung (388)
Bisnes Western Food (331)
Dewasa 18sx (1799)
Diskusi Bisnes (1985)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (741)
Expo Karnival Tapak Niaga (6623)
Forex Malaysia (1941)
Haiwan Peliharaan (477)
Haji Dan Umrah (469)
Hiasan Dalaman (726)
Hiasan Taman (244)
Hotel Resort Homestay (1028)
Iklan Tv Radio Media Massa (228)
Import Dan Eksport (335)
Ingin Berniaga (2837)
Insurans Dan Takaful (1766)
Insurans Roadtax Kereta (349)
Kedai Bunga (191)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1996)
Kedai Emas (458)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2551)
Kedai Hardware (441)
Kedai Ibu Dan Bayi (697)
Kedai Jahit (3956)
Kedai Kamera Dan Camcorder (349)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (342)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1899)
Kedai Sewa (1652)
Kereta Baru (1642)
Kereta Terpakai (5053)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4973)
Kerja Kemahiran (2017)
Kerja Kosong (12136)
Kerja Praktikal (2180)
Kerja Sales (2332)
Kerja Sambilan (6456)
Konsultan Peguam (159)
Konsultan Perniagaan (465)
Kontrak Swasta (301)
Kontrak Tender Kerajaan (465)
Kontraktor Balak Dan Kayu (485)
Kontraktor Jurutera (576)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (228)
Kontraktor Minyak Dan Gas (695)
Kontraktor Pasir (411)
Kontraktor Pembinaan (2094)
Kontraktor Perlombongan (324)
Kursus Dan Seminar (2865)
Kursus Kecantikan (696)
Kursus Makanan (672)
Kursus Motivasi (327)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1628)
Mencari Pelabur (3731)
Mesin Fotostat (358)
Mesin Freezer Dan Chiller (274)
Mesin Industri (523)
Mesin Jahit (389)
Mesin Proses Makanan (582)
Pakej Pelancongan (2647)
Pakej Perkahwinan (1217)
Pakej Perniagaan (904)
Pasar Basah (1485)
Pekerja Asing (1268)
Pelaburan Saham Unit Trust (967)
Pembantu Rumah Asing (1897)
Pembekal Barang Runcit (1591)
Pembekal Beras (117)
Pembekal Buah-buahan (492)
Pembekal Ikan Kering (390)
Pembekal Kelapa Dan Santan (659)
Pembekal Kerepek (1118)
Pembekal Keropok (454)
Pembekal Kicap Dan Sos (229)
Pembekal Kurma Dan Kismis (291)
Pembekal Madu (246)
Pembekal Mee Dan Bihun (128)
Pembekal Minyak Masak (417)
Pembekal Rempah Dan Perencah (618)
Pembekal Serunding (259)
Pembekal Telur (143)
Pemborong Aksesori Lelaki (162)
Pemborong Aksesori Wanita (1200)
Pemborong Batik Dan Sutera (354)
Pemborong Beg Galas (102)
Pemborong Beg Tangan (613)
Pemborong Bundle (877)
Pemborong Cadar Dan Tilam (464)
Pemborong Karpet (165)
Pemborong Kasut Dan Sandal (710)
Pemborong Lampin (304)
Pemborong Mutiara (113)
Pemborong Pakaian Bayi (779)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1690)
Pemborong Pakaian Lelaki (1141)
Pemborong Pakaian Plus Size (146)
Pemborong Pakaian Wanita (4294)
Pemborong Telekung Dan Songkok (572)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3576)
Pemborong Tuala (204)
Pemborong Tudung (2829)
Pembuat Papan Tanda Iklan (287)
Pembuat Plastik Kotak Botol (804)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (487)
Pendaftaran Syarikat (508)
Pendaftaran Trademark (35)
Pengedar Alat Tulis (959)
Pengedar Bahan Pencuci (729)
Pengedar Buku Dan Majalah (603)
Pengedar Contact Lens (248)
Pengedar Perfume (1565)
Pengedar Permainan Kanak2 (612)
Pengedar Produk Kecantikan (2653)
Pengedar Produk Kesihatan (3047)
Pengurus Majlis (602)
Penternak Arnab (53)
Penternak Ayam (742)
Penternak Burung Puyuh (96)
Penternak Ikan (698)
Penternak Kambing (295)
Penternak Lembu (397)
Penternak Udang (198)
Peralatan Makmal Dan Hospital (269)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (739)
Peralatan Sukan (551)
Perisian Komputer (578)
Perkakas Dapur (630)
Perkakas Elektrik (450)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1547)
Pinjaman AIM (171)
Pinjaman Hartanah (526)
Pinjaman Kad Kredit (397)
Pinjaman Kereta (628)
Pinjaman Peribadi (10863)
Pinjaman Perniagaan (1861)
Produk Dari China (548)
Produk Sejuk Beku (1354)
Program Consignment (2041)
Program Dropship (6888)
Pusat Bahasa (366)
Pusat Jagaan Bayi (1601)
Pusat Latihan (660)
Pusat Memandu (125)
Pusat Mengaji Agama (536)
Pusat Pendidikan Tinggi (532)
Pusat Rawatan (373)
Pusat Tadika Dan Taska (1365)
Pusat Tuisyen (1091)
Rancangan Perniagaan (567)
Rawatan Alternatif (299)
Rumah Sewa (4374)
Rumah Untuk Dijual (3805)
Servis Freelance (1136)
Servis Keselamatan (733)
Servis Pembersihan (852)
Servis Pengedaran Risalah (471)
Setiausaha Syarikat (601)
Sewa Bas Dan Van (587)
Sewa Kereta Teksi Limo (1861)
Sewa Lori (2614)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (58)
Studio Filem Dan Videografi (258)
Studio Fotografi (916)
Studio Grafik Dan 3D (1142)
Studio Lukisan (134)
Studio Model Penyanyi Pelakon (759)
Studio Muzik (487)
Sukan Beladiri (118)
Sukan Berkumpulan (237)
Sukan Futsal (231)
Sukan Pancing (143)
Tanah Sewa (656)
Tanah Untuk Dijual (4946)
Tempahan Biskut Dan Tart (2172)
Tempahan Hamper (189)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (676)
Tempahan Katering (2191)
Tempahan Kek Dan Coklat (2175)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (180)
Tempahan Kuih Muih (1768)
Tempahan Minuman Dan Dessert (470)
Tempahan Nasi Lemak (532)
Tempahan Roti (378)
Terminal Bayaran (194)
Ubahsuai Pejabat (655)
Ubahsuai Rumah (1719)
Urut Tradisional (819)
Usahawan Baja Pertanian (375)
Usahawan Benih Dan Nursery (408)
Usahawan Tani (1106)
Vending Machine (388)
Voucher Dan Tiket (252)
Web Design Malaysia (2332)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1393)