Pelaburan RM500, Dapat RM40k Tanpa Menaja (Titan2u)
Ajai 2 - Tue 30/Mar/2010 12:38am [Last Comment]
Assalamualaikum & selamat sejahtera..

Disini saya ingin mengajak anda untuk membuat pelaburan tanpa menaja..

Dengan pelaburan sebanyak Rm200 (4 lot), anda akan mendapat rm16k dalam masa 6 bulan.

Jika anda melabur Rm500 (10 lot), anda akan mendapat rm40k dalam masa 6 bulan.

Anda perlu register free dan anda akan menerima emel dari admin.

Jika berminat bolehlah menghubungi emel m_exs@yahoo.com

Saya tidak paksa anda melabur. Saya hanya cuba membuka peluang. Terpulanglah kepada anda�.

http://mzahir.titan2u.com/main.php?action=Plan

Niche: Buat Duit
Kursus Borong Produk China Tanpa Perlu Melangkah ke China
18 Sep 2014 (Khamis) di DPMM Putrajaya

Kursus Praktikal GST untuk Usahawan
24 Sep 2014 (Rabu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya
     
  1. Hasmawi Harun - Tue 30/Mar/2010 8:19am
    huyoo..
    investment apa ni hebat bebenorr..
    lih caya ke ni ajai oo..
    apapun g.luck i see website 1st  
  2. Ajai 2 - Tue 30/Mar/2010 10:44am
    tuan hasmawi...sila emel kat emel saya m_exs@yahoo.com
    nanti saya terangkan sikit...terima kasih.  
  3. Pemerhati - Tue 30/Mar/2010 12:28pm
    Sonang..je..nak bagitahu...sapa nak cepat kaya..labur cepat2...dan sesiapa yang nak cepat ..."kayap"..labur banyak2....

    Kau panggilla..geng Taawon..yang sedang merana..kot2...diaorang ni minat ni...Kau pulun..la..banyak2..sikit. Diorang 2..banyak dapat "wang Pos"......

    mesti diorang labur guna Wang pos....he..he  
  4. Golden - Wed 31/Mar/2010 8:02am
    KITA CUBA DULU MANA TAU PROGRAM NI BAGUS. LEH BAYAR HUTANG LAMA KALAU DAPAT 40K.HEHE..
    X CUBA MANA NAK TAU LGPUN SYARIKAT AKU DGR BARU SEBULAN TUBUH. DAPAT 1 PUSINGAN OKLA....ALA KALAU XDAK 500, MASUKLA 50....  
  5. Ismetzal - Wed 31/Mar/2010 11:53am
    as salam semua..

    dah tentu le offer yg macam ni skim cepat kaya. kalau masuk awal boleh le untung dan buat duit..kalau masuk lewat, alamatnya melopong le...

    tapi kena ingat, hukum duit bersumberkan skim cepat kaya adalah haram walaupun rm1 yg kamu semua dapat. dapat sejuta pun sama, tarafnya tak berubah..

    kalau terasa ingin nak teruskan dgn wang haram dan riba, teruskan....keputusan di tangan masing2

    apalagi, labur le 1000, dlm masa 6 bulan dapat le 80000....banyak tu...kalau dapat le.

    seorang x 1000= 1,000
    10 org x 1000 = 10,000
    100 org x 1000 = 100,000
    1000 org x 1000 = 1,000,000
    10,000 org x 1000 = 10,000,000

    wow banyak ni...biasanya skim cepat kaya yg mendapat sambutan ramai akan lingkup apabila pelabur mencecah dalam 30k atau 40k org pelabur..

    syt boleh wat banyak untunggggg dan lari bila pasaran dah tepu ataupun bila gomen nak serbu...

    dan mcm biasa le, pendokong syt ni akan bermati matian mempertahankan kebaikan syt serta sistem yg dibangunkan. semuanya atas nama islam..tlg menolong ekonomi ummmah....

    dan macaam biasa, yg tertipu dan terkeliru tetap ada begitu juga yg tamak tetap ada. semuanya akan tepuk dahi bila syt ni dah lingkupppp....yg kaya hanyalah ajai2 dan gengnya...  
  6. Alymiey - Wed 31/Mar/2010 1:46pm
    skim ni jual buku online tak ada kena mengena dengan skim cepat kaya .

    http://zaimi.titan2u.com.  
  7. Alymiey - Wed 31/Mar/2010 2:11pm
    http://www.scribd.com/full/28302533?access_key=key-j9u1o71m52qxwd0vzkz

    cuba bukak link tu
    baca betul2 then saper nak join boleh register
    http://zaimi.titan2u.com.  
  8. Mohd Jutawan - Wed 31/Mar/2010 2:27pm
    peluang dah ada depan mata. marilah kita sama2 joint. jgn dengar cakap org yg xnak ubah nasib diri. saya dah bercakap dgn syarikat katanya ada 5 level semua dan itu program halal. ada reentry dan duit kita akan ditolak 5% utk support lain2 akaun ahli. kita hanya berusaha. Allah yg tentukan. bukan semua org akan jumpa peluang baik. kepada ajai2, terima kasih saya ucapkan kerana buka peluang ni...kpd yg lain2 ingat pesan saya....gagal 10 kali bukan selamanya gagal. pasti suatu hari nanti anda akan berjaya. jgn dgr cakap org, cakaplah sendiri dgn syarikat tu sebab dia yg tahu dr kita. renung2kan diri sendiri...ok semoga berjaya semua....  
  9. Pemerhati - Wed 31/Mar/2010 2:47pm
    Dah..nama aja..duk diam..maknanya dah jadi skim la. Dah lama benda ni,.Kalau betul2 atas dasr duk diam,hanya melabur ..alamak dia nak "kayap" lagi la. Fikir secara logk sudah la.  
  10. Merc - Wed 31/Mar/2010 9:12pm
    ....yesss...d mana ada kemahuan d situ ada jalan....masing2 punya rezeki ikhtiar usaha...yesss diri sendiri punya pilihan...ada org yg berjaya n gagal x kira apa jua...sendiri nilai baik buruk n buat decision....org lain x kisah peduli apa dgn mereka...susah senang pun x de yg tolonnngg....yess apa2 pun ilmu tu penting...d sini mungkin rezeki anda mengenali n memiliki freee biz tips2 panduan...selagi web ni aktif...just download d sini freeee....yyyes is freeee....u save n email 2 rakan2 u yg kapla serabut mau cari kerja or mau biz...bagi baca2 tips biz ideas pilihan nak biz apa yeaaa....yes sekrg rezeki u d sini...hari ni juga mulakan tindakan u d sini,....yyyess pasti memuaskan u ....jom share peluang biz ni bersama rkn2;

    http://www.perniagaanmalaysia.com/index.php?ref=yes

    http://dot-my.com/index.php?ref=yes  
  11. Ismetzal - Wed 31/Mar/2010 10:52pm
    jual buku tu alasan je...tapi yang lebih utama sistem kemasukan ahli tu...masih tetap ada downline n upline...upline mentekadarah duit downline..

    abis tu mana nak cekau 40k dlm masa 6 bulan dgn melabur 500 je...takkan dapat duit dari jual buku...ini lebih kepada nak cr downline...

    pikirkan....ada akai...ada hukum...timbang tara...seeloknya....  
  12. Ajai 2 - Thu 1/Apr/2010 10:03am
    segala usaha dan amal didorong oleh fikiran dan naluri. di dalam naluri itu ada pertimbangan antara buruk dan baik....  
  13. Ismetzal - Thu 1/Apr/2010 7:30pm
    tapi apa penjelasan kamu ajai dgn kenyataan .....

    " Dengan pelaburan sebanyak Rm200 (4 lot), anda akan mendapat rm16k dalam masa 6 bulan.

    Jika anda melabur Rm500 (10 lot), anda akan mendapat rm40k dalam masa 6 bulan.''

    ini kenyataan skim goyang kaki, cepat kaya..lebih bermatlamat kan mencari kepala yg masuk dari produk kamu yg sekadar utk menarik minat shj...

    pertimbangan baik dan buruk berdasarkan ilmu yg ada...mengenal antara tipu daya, halal dan haram....serta kezaliman ke atas manusia yg lain...  
  14. Jenal - Sun 25/Apr/2010 11:40am
    Buat duit bela ikan ketutu, modal beli benih 100 ekor X 4rm>RM400, Jual lepas 8 bulan saiz 1kg sekor>rm70 sekor x 100> RM7,000. Brapa preatus tu. Nak tahu teknik rahsia bela ketutu dan benih cal 017-2396413  
  15. Om - Thu 29/Apr/2010 2:18am
    sistem MLM.... company jual kpd ahli n ahli buat marketing utk company dgn menjual dari ahli ke ahli yg seterusnye.... sistem affliate... company jual pade ahli n company meneruskan marketing penjualan produk company.... keuntungan diberi same rata... ahli yg yg ingin mencari wang lebih meneruskan dgn membuat sale n profit dr usaha masing2 jesteru membantu pergerakan company dan diri sendiri umpama satu keluarga yg bekerjasama... fahami plan dan tujuan company sebelum menjadi hakim.... zalim menghukum tanpa usul periksa.... ilmu yg ada jadi satu kemaluan pada diri sendiri....renung2kan.... selamat beramal  
  16. Amar 4 - Fri 7/May/2010 1:02am
    boleh tlg emailkn kt saya?
    amarhuzaifah@yahoo.com  
  17. Habsah Abd Samad - Mon 10/May/2010 11:29am
    Saya dah pon membuat pelaburan, tapi lain pulak ceritanya apani? Mungkin hilangkah pelaburan saya harap pendapat penjelasan kepada siapa-siapa yang tahu.  
  18. Mann - Fri 10/Dec/2010 4:34pm
    INCOME SETIAP HARI & MINGGU..DAFTAR PERCUMA

    HANYA SKIP AD http://adf.ly/CbGg & http://adf.ly/CmiL

    GET FREE MONEY..JUST SKIP AD http://adf.ly/CbGg & http://adf.ly/CmiL  
Page 1   (Total 18 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2673)
Bengkel Basikal (73)
Bengkel Besi (204)
Bengkel Kereta (1474)
Bengkel Motosikal (245)
Bengkel Tayar (211)
Bisnes Air Mineral (361)
Bisnes Ais Krim (495)
Bisnes Aksesori Kereta (647)
Bisnes Broadband (1091)
Bisnes Burger (540)
Bisnes Cermin Mata (158)
Bisnes Cuci Kereta (796)
Bisnes Cyber Cafe (447)
Bisnes Dobi (1344)
Bisnes Ebook (1037)
Bisnes Handphone (1241)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (553)
Bisnes Ice Blended (688)
Bisnes Jam Tangan (285)
Bisnes Jeruk (162)
Bisnes Kitar Semula (490)
Bisnes Komputer (1472)
Bisnes Kurier Dan Logistik (659)
Bisnes Minuman (1434)
Bisnes Pasar Malam (1942)
Bisnes Pelancongan (537)
Bisnes Perabot (838)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1092)
Bisnes Restoran (3280)
Bisnes Roti Dan Bakeri (699)
Bisnes Salun Rambut (358)
Bisnes Sarang Burung (254)
Bisnes Satay (376)
Bisnes Sms (160)
Bisnes Spa Dan Facial (644)
Bisnes Steamboat (195)
Bisnes Tablet Pc (439)
Bisnes Tradisional (812)
Bisnes Untuk Dijual (3263)
Bisnes Waffle Dan Jagung (378)
Bisnes Western Food (317)
Dewasa 18sx (1748)
Diskusi Bisnes (1934)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (711)
Expo Karnival Tapak Niaga (6344)
Forex Malaysia (1837)
Haiwan Peliharaan (462)
Haji Dan Umrah (463)
Hiasan Dalaman (703)
Hiasan Taman (238)
Hotel Resort Homestay (995)
Iklan Tv Radio Media Massa (219)
Import Dan Eksport (323)
Ingin Berniaga (2797)
Insurans Dan Takaful (1695)
Insurans Roadtax Kereta (332)
Kedai Bunga (189)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1968)
Kedai Emas (444)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2502)
Kedai Hardware (424)
Kedai Ibu Dan Bayi (685)
Kedai Jahit (3751)
Kedai Kamera Dan Camcorder (340)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (335)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1801)
Kedai Sewa (1612)
Kereta Baru (1586)
Kereta Terpakai (4928)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4654)
Kerja Kemahiran (1917)
Kerja Kosong (11464)
Kerja Praktikal (1998)
Kerja Sales (2222)
Kerja Sambilan (6210)
Konsultan Perniagaan (446)
Kontrak Swasta (288)
Kontrak Tender Kerajaan (451)
Kontraktor Balak Dan Kayu (471)
Kontraktor Jurutera (553)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (223)
Kontraktor Minyak Dan Gas (671)
Kontraktor Pasir (381)
Kontraktor Pembinaan (2020)
Kontraktor Perlombongan (317)
Kursus Dan Seminar (2776)
Kursus Kecantikan (678)
Kursus Makanan (657)
Kursus Motivasi (319)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1607)
Mencari Pelabur (3639)
Mesin Fotostat (349)
Mesin Freezer Dan Chiller (259)
Mesin Industri (502)
Mesin Jahit (369)
Mesin Proses Makanan (554)
Pakej Pelancongan (2577)
Pakej Perkahwinan (1191)
Pakej Perniagaan (874)
Pasar Basah (1437)
Pekerja Asing (1214)
Pelaburan Saham Unit Trust (929)
Pembantu Rumah Asing (1836)
Pembekal Barang Runcit (1564)
Pembekal Beras (105)
Pembekal Buah-buahan (478)
Pembekal Ikan Kering (382)
Pembekal Kelapa Dan Santan (640)
Pembekal Kerepek (1091)
Pembekal Keropok (438)
Pembekal Kicap Dan Sos (218)
Pembekal Kurma Dan Kismis (289)
Pembekal Madu (236)
Pembekal Mee Dan Bihun (123)
Pembekal Minyak Masak (413)
Pembekal Rempah Dan Perencah (587)
Pembekal Serunding (258)
Pembekal Telur (139)
Pemborong Aksesori Lelaki (160)
Pemborong Aksesori Wanita (1180)
Pemborong Batik Dan Sutera (351)
Pemborong Beg Galas (98)
Pemborong Beg Tangan (596)
Pemborong Bundle (855)
Pemborong Cadar Dan Tilam (439)
Pemborong Karpet (158)
Pemborong Kasut Dan Sandal (686)
Pemborong Lampin (291)
Pemborong Mutiara (108)
Pemborong Pakaian Bayi (764)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1630)
Pemborong Pakaian Lelaki (1117)
Pemborong Pakaian Plus Size (142)
Pemborong Pakaian Wanita (4156)
Pemborong Telekung Dan Songkok (563)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3497)
Pemborong Tuala (197)
Pemborong Tudung (2754)
Pembuat Papan Tanda Iklan (269)
Pembuat Plastik Kotak Botol (790)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (475)
Pendaftaran Syarikat (486)
Pendaftaran Trademark (34)
Pengedar Alat Tulis (945)
Pengedar Bahan Pencuci (706)
Pengedar Buku Dan Majalah (577)
Pengedar Contact Lens (238)
Pengedar Perfume (1528)
Pengedar Permainan Kanak2 (591)
Pengedar Produk Kecantikan (2598)
Pengedar Produk Kesihatan (2966)
Pengurus Majlis (590)
Penternak Arnab (53)
Penternak Ayam (716)
Penternak Burung Puyuh (95)
Penternak Ikan (688)
Penternak Kambing (286)
Penternak Lembu (386)
Penternak Udang (193)
Peralatan Makmal Dan Hospital (258)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (704)
Peralatan Sukan (545)
Perisian Komputer (564)
Perkakas Dapur (614)
Perkakas Elektrik (425)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1510)
Pinjaman AIM (165)
Pinjaman Hartanah (509)
Pinjaman Kad Kredit (386)
Pinjaman Kereta (589)
Pinjaman Peribadi (10439)
Pinjaman Perniagaan (1811)
Produk Dari China (533)
Produk Sejuk Beku (1296)
Program Consignment (1990)
Program Dropship (6626)
Pusat Bahasa (350)
Pusat Jagaan Bayi (1515)
Pusat Latihan (641)
Pusat Memandu (123)
Pusat Mengaji Agama (510)
Pusat Pendidikan Tinggi (517)
Pusat Rawatan (357)
Pusat Tadika Dan Taska (1276)
Pusat Tuisyen (1051)
Rancangan Perniagaan (587)
Rawatan Alternatif (288)
Rumah Sewa (4209)
Rumah Untuk Dijual (3684)
Servis Freelance (1094)
Servis Keselamatan (711)
Servis Pembersihan (804)
Servis Pengedaran Risalah (453)
Setiausaha Syarikat (601)
Sewa Bas Dan Van (567)
Sewa Kereta Teksi Limo (1793)
Sewa Lori (2531)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (54)
Studio Filem Dan Videografi (245)
Studio Fotografi (887)
Studio Grafik Dan 3D (1074)
Studio Lukisan (126)
Studio Model Penyanyi Pelakon (711)
Studio Muzik (465)
Sukan Beladiri (115)
Sukan Berkumpulan (228)
Sukan Futsal (227)
Sukan Pancing (142)
Tanah Sewa (631)
Tanah Untuk Dijual (4771)
Tempahan Biskut Dan Tart (2126)
Tempahan Hamper (188)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (658)
Tempahan Katering (2113)
Tempahan Kek Dan Coklat (2124)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (177)
Tempahan Kuih Muih (1732)
Tempahan Minuman Dan Dessert (456)
Tempahan Nasi Lemak (512)
Tempahan Roti (352)
Terminal Bayaran (184)
Ubahsuai Pejabat (629)
Ubahsuai Rumah (1665)
Urut Tradisional (783)
Usahawan Baja Pertanian (369)
Usahawan Benih Dan Nursery (395)
Usahawan Tani (1084)
Vending Machine (360)
Voucher Dan Tiket (244)
Web Design Malaysia (2289)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1328)