Part Time Jobs (Kerja Dari Rumah Tanpa Modal)
Nia 32 - Thu 3/Jan/2013 2:44pm [Last Comment]
Kerja dari rumah..?? senang bukan.. bila - bila masa & di mana - mana saja..

sesiapa yang berminat, boleh ke website ini http://www.earnparttimejobs.com/index.php?id=4444992

TQ :))

Niche: Buat Duit
Salam Eidulfitri 1435h (2014)
Dari DPMM Putrajaya

Seminar GST untuk Usahawan/Peniaga
27 Ogos 2014 (Rabu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya
     
  1. Sariman 5 - Thu 3/Jan/2013 2:53pm
    SALAM,saya berminat.boleh hubungi saya untuk penerangan lanjut 0166659421 man  
  2. Azim 36 - Sun 6/Jan/2013 12:04pm
    TANPA MODAL...DAFTAR AGEN RELOAD KAMI.. LAYARI http://topupsendirimurah.blogspot.com  
  3. Mohd Hazrin 4 - Thu 7/Feb/2013 12:55pm
    sy minat...emel detail

    rinhaz_11@yahoo.com  
  4. Nur Hazirah 8 - Sat 9/Mar/2013 7:36pm
    salam,saya tengah cari kerja part time dari rumah seperti lipat kotak, lipat sampul,lipat risalah, sesiapa ada maklumat boleh emailkan kepada saya di zieraidris13@gmail.com
    tq (mohon sangat2)  
  5. Siti Nazwa - Sun 17/Mar/2013 11:19am
    salam,saya tengah cari kerja part time dari rumah sesiapa ada maklumat boleh emailkan kepada saya di sitinazwan@yahoo.com  
  6. Nadia Sham - Thu 21/Mar/2013 2:36pm
    saya nak kerja buat barang ker , apa apa pun boleh yang boleh dibuat dari rumah
    tolong email
    nadiasham85@yahoo.com
    tolong sgt sgt  
  7. Aleeyza - Sun 31/Mar/2013 3:27pm
    pls email me e_iza2000@yahoo.com kalau ada kerja part time spt lipat sampul,lipat risalah..tq  
  8. Ieda 103 - Fri 5/Apr/2013 5:32pm
    saya pn berminat, sila hubungi saya lau ada kerja lipat sampul n rislah..0139741838  
  9. Ina Hashim - Thu 11/Apr/2013 11:01pm
    saya berminat sekiranya ada kerja part time dari rumah. please email saya aiemanazraian@gmail.com...tq  
  10. Faizah Bt Ahmad - Fri 12/Apr/2013 3:58pm
    salam'saya berminat. sekiranya ada kerja part time dari rumah.please email saya.  
  11. Nurulshamila Abdullah - Wed 17/Apr/2013 1:44pm
    saya berminat untuk buat kerja dari rumah..part time atau full time..tq..email saya  
  12. Kaiz - Thu 18/Apr/2013 1:03pm
    email me details kerja partime dari rumah yg boleh dapat $$$ My email kaz.kz13@gmail.com  
  13. Nur Aisyah Szasza - Tue 23/Apr/2013 6:45am
    Sy sgt perlukan duit skrg. Sy ada masalah kewangan. Kalau ada kerja dari rumah , email nassanawi@gmail.com atau contact 0177206254  
  14. Mohammad Aslam Bin Azman - Fri 17/May/2013 11:43pm
    Saya sangat berminat dalam melakukan pekerjaan secara online di rumah. Part time sahaja saya perlukan.
    Pekerjaan saya boleh lakukan :
    - Data Entry
    - Menaip Dokumen (typewriter)
    - Mengumpul Maklumat
    - Menulis Laporan
    - Khidmat Pelanggan
    - Tugas Perkeranian
    - Lain-lain

    Still Student, Jurusan Cyber Forensics, Pengguna Mac OS X.

    Please contact saya.
    Contact No : 010-3684686
    Email : aslamazman@yahoo.com  
  15. Rose Azilah Binti Abdullah - Sat 18/May/2013 4:49pm
    Hai,
    Saya sangat berminat dalam melakukan pekerjaan secara online di rumah. Part time sahaja saya perlukan.
    Pekerjaan saya boleh lakukan :
    - Data Entry
    - Menaip Dokumen (typewriter)
    - Mengumpul Maklumat
    - Menulis Laporan
    - Khidmat Pelanggan
    - Tugas Perkeranian


    hubungi sy jika ada kekosongan :
    roseazilahabdullah@yahoo.com
    roseazilahabdullah@hotmail.com
    011-19418272  
  16. Nurul Amirah Binti Baba - Mon 27/May/2013 12:20am
    nak cuba kerja dari rumah tanpa modal boleh cuba link kat bawah ni . Best of Luck :)

    http://www.kelsglobal2u.com/Nurul%20Amirah  
  17. Their 2 - Fri 14/Jun/2013 7:35pm
    email please izzhan17@gmail.com  
  18. Nataqin - Mon 17/Jun/2013 5:45pm
    saya bekerja office hours, saya memrlukan part time dirumah untuk mnambh pndpatan saya..sekiranya ada please e-mail me...thank you:) nataqin_fateena91@yahoo.com  
  19. Clickstery - Mon 1/Jul/2013 2:19am
    Saya ada senarai website yg membolehkan anda kerja dari rumah tanpa modal. Pergi ke http://buatduitmega.blogspot.com/ semoga berjaya!  
  20. Siti Ziana - Fri 5/Jul/2013 5:18pm
    pls email me ct_ziana84@yahoo.com.my kalau ada kerja part time spt lipat sampul,lipat risalah dan menaip data/ maklumat.  
  21. Ikwan91 - Tue 23/Jul/2013 3:11pm
    sy tau satu je, ni legit punya...tapi bayar rm50 la...http://www.jobdirumah.com/ikwan91  
  22. Kedaisaya1985 - Mon 5/Aug/2013 3:27pm
    Hai,
    Saya sangat berminat dalam melakukan pekerjaan secara online di rumah. Part time sahaja saya perlukan tanpa sebarang modal.
    Pekerjaan saya boleh lakukan :

    - Data Entry
    - Menaip Dokumen (typewriter)
    - Mengumpul Maklumat
    - Menulis Laporan
    - Khidmat Pelanggan
    - Tugas Perkeranian


    hubungi sy jika ada kekosongan :
    myshop1985@gmail.com  
  23. Nurul Jannah Binti Abu Bakar - Tue 20/Aug/2013 4:36pm
    Kerja part time mudah ;-)

    Kerja dari rumah..?? senang bukan.. bila - bila masa & di mana - mana saja..

    sesiapa yang berminat, boleh ke website ini http://www.earnparttimejobs.com/index.php?id=4721488

    Selamat mencuba  
  24. Lucia Asin - Sun 22/Sep/2013 1:37pm
    Selamat Sejahtera,saya berminat untuk bekerja di rumah yang anda tawarkan. Sila hubungi saya di 013-2291539 atau my email: asinlucia@yahoo.com.  
  25. Nurul 1284 - Fri 27/Sep/2013 7:17pm
    sy tgah crik keje art time d.rumah tnpa modal ade x???  
  26. Mohd Fareez Bin Azizan - Mon 7/Oct/2013 11:55am
    kalau ada kerja part time spt lipat sampul,lipat risalah sila hubungi saya.(ergent) tanpa modal tau. 012-6393225 (m fareez)  
  27. Pujaan Haty - Fri 18/Oct/2013 2:57pm
    Mencari kerja sambilan tanpa modal spt lipat risalah ,hubungi sya 0174047786  
  28. Nor Aishah Binti Nasharudin - Thu 28/Nov/2013 9:10pm
    sy ingin mecari pekerjaan melipat kotak, paper bag dan sebagainya jika ada boleh bagi detail kat ecah_nae@yahoo.com  
  29. Suzalynda Binti Ab Shukor 2 - Mon 2/Dec/2013 4:28pm
    Saya ingin mencari kerja sambilan di rumah seperti menyusun data perkeranian, melipat kotak , menyusun risalah Atau majalah , memasang barangan dari kilang, Atau melipat sampul surat.tanpa modal. Tlg hubungi Saya di 017- 6055845. Atau email Saya suzalyndas@gmail.com  
  30. Yasmin 70 - Thu 13/Feb/2014 1:03pm
    sy ingin mencari kerja sambilan spt melipat kotak, paper bag dan sebagainya. area kl. boleh hubungi sy 0193676570  
  31. Nik 206 - Mon 28/Apr/2014 11:45pm
    Salam... Ada x kerja part time buat di rumah... lipat2 kotak ker, susun katalog ke... atau apa2 jer la.... saya mmg betul2 minat ni.... saya area krubong, melaka. apa2 email kat mynik83@gmail.com  
  32. Khairunnisa Abu Bakar - Thu 19/Jun/2014 4:00pm
    Slam...saya berminat utk buat kerja di rumah xkira pasang barang kilang or data entry. Saya mempunyai kemahiran taip yg cepat. Sila hubungi saya di email saya: milkteddy_nissa@yahoo.com.my atau whatsapp or wechat di 0172686033.  
  33. Aris 11 - Wed 2/Jul/2014 12:33am
    Dikehendaki Segera Pengurus Email (Seluruh Malaysia)

    Kami sedang mencari sesiapa yang mahu berkerja mengurus
    email di rumah. Anda dibayar RM90 setiap kerja email yang
    berjaya dilaksanakan. Kerja pengurusan email ini sangat
    mudah dilakukan untuk menambahkan pendapatan di waktu
    lapang. Memerlukan komputer dan keinginan menjana pendapatan
    lumayan.

    Untuk maklumat lanjut: http://bozzv6.net/pengurusemail9647

    - Tawaran: Seluruh Malaysia
    - Pendapatan: RM90 per email job
    - SMS: Puan Masnah 0127473549  
Page 1   (Total 33 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2571)
Bengkel Basikal (70)
Bengkel Kereta (1468)
Bengkel Motosikal (238)
Bengkel Tayar (208)
Bisnes Air Mineral (358)
Bisnes Ais Krim (477)
Bisnes Aksesori Kereta (653)
Bisnes Broadband (1061)
Bisnes Burger (530)
Bisnes Cermin Mata (151)
Bisnes Cuci Kereta (784)
Bisnes Cyber Cafe (437)
Bisnes Dobi (1329)
Bisnes Ebook (1016)
Bisnes Handphone (1214)
Bisnes Hari Raya (61)
Bisnes Hotel Dan Resort (543)
Bisnes Ice Blended (677)
Bisnes Jam Tangan (274)
Bisnes Jeruk (160)
Bisnes Kitar Semula (486)
Bisnes Komputer (1437)
Bisnes Kurier Dan Logistik (642)
Bisnes Minuman (1403)
Bisnes Pasar Malam (1898)
Bisnes Pelancongan (512)
Bisnes Perabot (813)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1046)
Bisnes Restoran (3180)
Bisnes Roti Dan Bakeri (685)
Bisnes Salun Rambut (344)
Bisnes Sarang Burung (252)
Bisnes Satay (365)
Bisnes Sms (153)
Bisnes Spa Dan Facial (624)
Bisnes Steamboat (195)
Bisnes Tablet Pc (438)
Bisnes Tradisional (798)
Bisnes Untuk Dijual (3178)
Bisnes Waffle Dan Jagung (365)
Bisnes Western Food (309)
Dewasa 18sx (1687)
Diskusi Bisnes (1897)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (692)
Expo Karnival Tapak Niaga (6145)
Forex Malaysia (1796)
Haiwan Peliharaan (437)
Haji Dan Umrah (456)
Hiasan Dalaman (692)
Hiasan Taman (237)
Hotel Resort Homestay (975)
Iklan Tv Radio Media Massa (211)
Import Dan Eksport (314)
Ingin Berniaga (2759)
Insurans Dan Takaful (1661)
Insurans Roadtax Kereta (321)
Kedai Bunga (185)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1933)
Kedai Emas (438)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2455)
Kedai Hardware (509)
Kedai Ibu Dan Bayi (669)
Kedai Jahit (3633)
Kedai Kamera Dan Camcorder (334)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (329)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1734)
Kedai Sewa (1585)
Kereta Baru (1541)
Kereta Terpakai (4797)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4477)
Kerja Kemahiran (1860)
Kerja Kosong (10964)
Kerja Praktikal (1885)
Kerja Sales (2144)
Kerja Sambilan (6026)
Konsultan Perniagaan (424)
Kontrak Swasta (279)
Kontrak Tender Kerajaan (439)
Kontraktor Balak Dan Kayu (465)
Kontraktor Jurutera (529)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (218)
Kontraktor Minyak Dan Gas (662)
Kontraktor Pasir (353)
Kontraktor Pembinaan (1957)
Kontraktor Perlombongan (310)
Kursus Dan Seminar (2714)
Kursus Kecantikan (666)
Kursus Makanan (646)
Kursus Motivasi (310)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1578)
Mencari Pelabur (3574)
Mesin Fotostat (342)
Mesin Freezer Dan Chiller (248)
Mesin Industri (481)
Mesin Jahit (358)
Mesin Proses Makanan (537)
Pakej Pelancongan (2527)
Pakej Perkahwinan (1168)
Pakej Perniagaan (839)
Pasar Basah (1405)
Pekerja Asing (1173)
Pelaburan Saham Unit Trust (897)
Pembantu Rumah Asing (1789)
Pembekal Barang Runcit (1541)
Pembekal Beras (100)
Pembekal Buah-buahan (468)
Pembekal Ikan Kering (371)
Pembekal Kelapa Dan Santan (609)
Pembekal Kerepek (1068)
Pembekal Keropok (425)
Pembekal Kicap Dan Sos (216)
Pembekal Kurma Dan Kismis (288)
Pembekal Madu (233)
Pembekal Mee Dan Bihun (120)
Pembekal Minyak Masak (407)
Pembekal Rempah Dan Perencah (567)
Pembekal Serunding (254)
Pembekal Telur (133)
Pemborong Aksesori Lelaki (160)
Pemborong Aksesori Wanita (1173)
Pemborong Batik Dan Sutera (345)
Pemborong Beg Galas (98)
Pemborong Beg Tangan (589)
Pemborong Bundle (837)
Pemborong Cadar Dan Tilam (423)
Pemborong Karpet (148)
Pemborong Kasut Dan Sandal (672)
Pemborong Lampin (288)
Pemborong Mutiara (105)
Pemborong Pakaian Bayi (749)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1589)
Pemborong Pakaian Lelaki (1106)
Pemborong Pakaian Plus Size (136)
Pemborong Pakaian Wanita (4085)
Pemborong Telekung Dan Songkok (556)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3413)
Pemborong Tuala (192)
Pemborong Tudung (2705)
Pembuat Papan Tanda Iklan (256)
Pembuat Plastik Kotak Botol (776)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (473)
Pendaftaran Syarikat (474)
Pendaftaran Trademark (31)
Pengedar Alat Tulis (926)
Pengedar Bahan Pencuci (689)
Pengedar Buku Dan Majalah (565)
Pengedar Contact Lens (234)
Pengedar Perfume (1504)
Pengedar Permainan Kanak2 (577)
Pengedar Produk Kecantikan (2535)
Pengedar Produk Kesihatan (2909)
Pengurus Majlis (579)
Penternak Arnab (51)
Penternak Ayam (700)
Penternak Burung Puyuh (93)
Penternak Ikan (683)
Penternak Kambing (279)
Penternak Lembu (368)
Penternak Udang (185)
Peralatan Makmal Dan Hospital (254)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (682)
Peralatan Sukan (538)
Perisian Komputer (549)
Perkakas Dapur (590)
Perkakas Elektrik (412)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1468)
Pinjaman AIM (161)
Pinjaman Hartanah (500)
Pinjaman Kad Kredit (383)
Pinjaman Kereta (571)
Pinjaman Peribadi (10160)
Pinjaman Perniagaan (1781)
Produk Dari China (517)
Produk Sejuk Beku (1259)
Program Consignment (1956)
Program Dropship (6418)
Pusat Bahasa (342)
Pusat Jagaan Bayi (1451)
Pusat Latihan (622)
Pusat Memandu (117)
Pusat Mengaji Agama (481)
Pusat Pendidikan Tinggi (506)
Pusat Rawatan (343)
Pusat Tadika Dan Taska (1242)
Pusat Tuisyen (1021)
Rancangan Perniagaan (566)
Rawatan Alternatif (282)
Rumah Sewa (4104)
Rumah Untuk Dijual (3593)
Servis Freelance (1041)
Servis Keselamatan (686)
Servis Pembersihan (777)
Servis Pengedaran Risalah (447)
Setiausaha Syarikat (585)
Sewa Bas Dan Van (537)
Sewa Kereta Teksi Limo (1726)
Sewa Lori (2434)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (54)
Studio Filem Dan Videografi (235)
Studio Fotografi (861)
Studio Grafik Dan 3D (1031)
Studio Lukisan (123)
Studio Model Penyanyi Pelakon (692)
Studio Muzik (452)
Sukan Beladiri (114)
Sukan Berkumpulan (223)
Sukan Futsal (222)
Sukan Pancing (136)
Tanah Sewa (613)
Tanah Untuk Dijual (4627)
Tempahan Biskut Dan Tart (2112)
Tempahan Hamper (184)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (637)
Tempahan Katering (2054)
Tempahan Kek Dan Coklat (2086)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (162)
Tempahan Kuih Muih (1690)
Tempahan Minuman Dan Dessert (443)
Tempahan Nasi Lemak (497)
Tempahan Roti (338)
Terminal Bayaran (177)
Ubahsuai Pejabat (623)
Ubahsuai Rumah (1628)
Urut Tradisional (753)
Usahawan Baja Pertanian (363)
Usahawan Benih Dan Nursery (383)
Usahawan Tani (1048)
Vending Machine (344)
Voucher Dan Tiket (238)
Web Design Malaysia (2240)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1272)