KL SgorPerlisKedahP.PinangPerakNSembilanMelakaJohorPahangTganuKelantanSarawakSabah

Search Majalah.com
Panduan Dan Tip Berniaga Di Pasar Malam
Aree @ Aree Enterprise - Thu 12/Mar/2009, 1:53pm
Saya pasti ramai di antara anda kini yang telah kehilangan pekerjaan disebabkan masalah kegawatan global yang melanda seantero dunia,,,

Namun anda tidak perlu bimbang atau risau kerana kini saya akan memberi peluang pada anda untuk mempunyai perniagaan sendiri dengan cara mudah dan murah walaupun anda tidak mempunyai pengalaman.

Apa yang saya maksudkan adalah berniaga di Pasar Malam..saya merupakan seorang peniaga pasar malam yang telah terlibat dalam perniagaan ini selama 15 tahun dan kini saya telah adaptasikan pengalaman saya itu dalam bidang penulisan yang mana anda boleh praktikan dan mampu menjana pulangan antara RM100 ke RM300 sehari.....dan sebulan sehingga RM17,000.00

Jika anda berminat sila layarai www.wangpasarmalam.com atau http://wwwrealestet.blogspot.com

atau hubungi saya di 012-4635092 untuk maklumat

Niche: Bisnes Pasar Malam
Bengkel Rancangan Perniagaan (Secara Praktikal)
Anjuran Bersama DPMM Putrajaya & Barumula.com
25 & 26 Mei 2013 (Sabtu & Ahad) di Shah Alam
  1. Mufckl - 10 Feb 2010, 12:16pm 
    teruskan usaha anda

  2. Adieq Liza 2 - 27 Apr 2010, 6:07pm 
    boleh tau x cmne nak dptkan tapak pasar malam area shah alam? email : lisa@dwlska.com

  3. Enza - 06 Nov 2012, 2:36pm 
    ok tak kalau buka bisnes jual pakaian di pasar malam?

Page 1                        (Total comments 3)
Your Comment


  • Majalah.com sedang berpindah ke server baru yang lebih pantas bermula hari ini 15 May 2013. Proses ini mengambil masa 7-10 hari. Sebarang topik, komen & pendaftaran yang dibuat pada waktu ini mungkin akan hilang. Kami meminta maaf diatas segala kesulitan.

    Best Rgds. IT Dept


Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password