Search Majalah.com
Pakej Lesen Memandu Harga Terendah Dipasaran.
Ika 13 - Sun 16/Jan/2011 3:41pm [Last Comment]
JOM BELAJAR MEMANDU!! DENGAN SKEM DRIVING ACADEMY....

***Kini kami menawarkan berbagai-bagai PAKEJ memandu yang anda mampu!

1. Pakej Sampai Lulus (12 jam Latihan Memandu & 2 jam pra-ujian)
2. Pakej Biasa (8 Jam Latihan Memandu & @ 2 jam pra-ujian)


Dengan SKEM Driving, anda akan ditawarkan:
1. PAKEJ PEMBELAJARAN YANG KOMPREHENSIF pada harga berpatutan (Semua Kelas D, B2, B2D, BFULL, E, PSV,DAN GDL)
2. PAKEJ HARGA ISTIMEWA untuk Pelajar dan Mahasiswa IPT
3. BELAJAR DAN UJIAN DI TEMPAT YANG SAMA
4. Pengangkutan DISEDIAKAN PERGI & BALIK di pickup point ke sirkit latihan
5. BAYARAN SECARA ANSURAN berperingkat sehingga 6 kali
6. MASA BELAJAR yang FLEKSIBEL (mengikut kelapangan masa anda)
7. INSURANS kemalangan diri PERCUMA RM20,000 (setahun)
8. JURULATIH PROFESSIONAL yang di iktiraf oleh JPJ (LELAKI & wANITA)
9. TIADA CAJ TERSEMBUNYI..



Kunjungi pejabat kami di :

Ibu Pejabat : Kompleks Institut memandu SKEM, Lot 1530 Batu 11, Jalan Gombak, 53100 Kuala Lumpur. tel : 03-61855539

Cawangan :
1. Taman Keramat : No11h, Medan Niaga MARA, Lorong Enggang 4, Taman Keramat Tel :o16-2113154

2. Jalan Genting Kelang : Jalam Genting Kelang, Setapak (Depan JPJ Wangsa Maju) Tel : 00-40219090

3. Taman Melawati : No 11, Jalan Bandar 2, Taman Melawati. Tel : 03-41066709

4. Desa Tasik Sg. Besi : No9, Ground Floor, Jalan @0B/146, Desa Tasik, Sg Besi, 57000 Kuala Lumpur Tel : 03-90571276.

5. Ampang Waterfront : nO. 22 Ampang Waterfront 2, Jalan Ampang Bukit Belacan Tel : 03-42915575.

6. Selayang : 21-1 Tingkat 1, Jalan dataran Selayang 1, Dataran Selayang, Batu Caves Tel : 03-61864890

*** www.marketing@skem.com.my
marketing person :
INA - 016-2113204
IKA - 016-2113244

Niche: Pusat Memandu
Salam Ramadhan Mubarak 1435h
Dari DPMM Putrajaya
     
  1. Cik Syida - Sun 16/Jan/2011 4:28pm
    sy cr area maluri...dah lm ada lesen tp smpai skrg x berani bw kereta..nk belajar lain dr mula bw keta...blh ker? klo ada sapa2 blh ajar tlg call sy tp sy nk dr sekolah memandu.. 0163386519  
  2. Ika 13 - Sun 16/Jan/2011 8:00pm
    syida : syida duduk maluri berdekatan dgn jusco maluri ker.... skem ada menyediakan perkhidmatan seperti ang syida kehendaki... RM170 untuk 4 jam belajar.... untuk tambahan setiap 1 jam rm3o  
  3. Cik Syida - Sun 16/Jan/2011 8:29pm
    rm170 utk 4 jam? erm cm mahal cikit...aha syida dok casa ria..blh dtg ambil syida kat casa x  
  4. Ika 13 - Sun 16/Jan/2011 8:46pm
    syida: pendaftaran dan insuran rm50 dan rm30 utk sejam pembelajaran menggunakan kereta belajar memandu yg diiktiraf oleh JPJ .. utk pengetahuan syida seandai berlaku kemalangan semasa belajar syida dilindungi insuran dan sebarang kerosakkan kereta syarikat juga akan ditanggung oleh pihak insuran.. pihak kami tidak menyediakan pengangkutan utk belajar kemahiran memandu..  
  5. Kareem - Tue 18/Jan/2011 8:08am
    syida,hubungi sy utk keterangan lanjut ye =] 017-2520440.  
  6. Nizam M S - Tue 18/Jan/2011 9:40pm
    bleh juga hubungi saya... 0176249821- ckgu nizam...  
  7. Ain Noin - Thu 17/Mar/2011 4:18pm
    salam,
    Puan Lesen L saya akan tamat pd bulan julai ini. Kalau boleh saya nk setelkan sblm tamat tarikh tsbt. saya dah belajar memandu sikit tp belum mahir. berapa caj nye ye? saya dok area desa pandan. bley emel pd saya detail x?  
  8. Ain Noin - Fri 18/Mar/2011 9:54am
    ini emel sye, lupe nk btau norainj@sel.moh.gov.my tq.  
  9. Zuera01 - Wed 13/Apr/2011 2:17pm
    sy nak ambik lesen kate tp x nak gi test komputer!! dgn kursus tue.. nak terus dapat L je.. klu boleh msg me 012-3311701  
  10. Izdihar Afiqah - Wed 25/May/2011 11:03pm
    saya duduk kat selayang. pernah ada P tapi da tamat tempoh. skarang pegang lesen L untuk kelas B2 dan D. dah pernah bawak kereta banyak kali, tapi nak belajar bawak manual balik utk mantapkan skill sahaja (termasuk motor), dan tak mahu ambil bengkel 8-10 jam tu. berapa kena bayar ye? and boleh pickup dari rumah kat BBSelayang tak?  
  11. Sym200 - Sun 2/Oct/2011 8:16pm
    dah lulus lesen D nak pakai kereta baru proton perbagai model boleh col/sms saya 019-389 5907 loan sehingga 10 tahun pada yang layak, lokasi lembah klang.  
  12. Wann 10 - Sun 13/Nov/2011 4:09pm
    salam.. sy nak tanya.. sy dah ade lesen L. tamat bhgn satu bulan 6 2012 ni. sy ade kekangan masa utk latihan memandu. sy dh abis waktu latihan memandu dgn syarikat memandu sblm ni. tp sy masih tidak mahir. boleh x sy minta utk tmbhn 3-4 jam latihan memndu n teruskan dgn ujian JPJ utk motor dan kereta. sy mahir dlm memandu motosikal. cuma ade mslh dengan kereta. berapa yg sy kena bayar? sy tinggal di bandar tasik selatan  
  13. Syaima - Fri 3/Feb/2012 11:24am
    salam, saya nak mula ambil lesen motor+kereta. boleh sy tahu kalau bayaran secara ansurn tu, the first payment saya kena dahulu kan berapa RM??  
  14. Ain 137 - Sat 11/Feb/2012 9:47am
    salam, saya ain dari gombak, saya nak buat pendaftaran lesen motor dan kereta. nak tanya, harga price yang murah tu berapa ye? apa pakage yang ada? saya dah call batu 11 branch, tapi bz sebab ramai budak training.  
  15. Nekochan - Tue 14/Feb/2012 8:43pm
    salam..saye sorg student.sye hnye mahu ambik lesen kete sje.jdi bleh x cik ika bg detail hrge lesen kete tok student.  
  16. Farid 98 - Tue 3/Apr/2012 11:42am
    saya nak amik psv n saya d kajang bole bg harga n jadual taklimat dan sebagainye..  
  17. Nurmawati - Tue 3/Apr/2012 11:44pm
    saya pun kes macam syida, saya dok putrajaya, contact saya 0126790371. kalau ada yg lagi murah pun dialu-alukan  
  18. Nadia 228 - Tue 14/Aug/2012 10:34am
    salam saya di kategorikn sbg OKU, saya nk blajar memandu. ketinggian sy 129 cm. boleh ke sy dapat lesen memandu kereta??? ada ke kenderaan khas utk oku @ kereta auto disediakn utk belajar??? boleh ke ambil ujian guna kereta auto??  
  19. Johan 54 - Tue 25/Sep/2012 1:35pm
    sy nk tnye ada tak lesen utk buta huruf.brpe price.  
  20. Aimi Fazlina - Sun 3/Mar/2013 12:02am
    Saya Aimi dari datuk Keramat nak amik lesen kereta L+P.. Ade pakej skali byr smpai lulus x ? Berapa harga? And transport cmne ?  
  21. Ryzal 12 - Wed 10/Apr/2013 12:00am
    hi,,sy ade lesen b2...berapa hrga lesen kelas D?sy tinggal di gombak batu 10.
    dan saya memerlukan agen atau tidak?  
Page 1   (Total 21 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2504)
Bengkel Basikal (69)
Bengkel Kereta (1451)
Bengkel Motosikal (232)
Bengkel Tayar (208)
Bisnes Air Mineral (357)
Bisnes Ais Krim (465)
Bisnes Aksesori Kereta (652)
Bisnes Broadband (1039)
Bisnes Burger (522)
Bisnes Cermin Mata (151)
Bisnes Cuci Kereta (766)
Bisnes Cyber Cafe (433)
Bisnes Dobi (1311)
Bisnes Ebook (1004)
Bisnes Handphone (1195)
Bisnes Hari Raya (55)
Bisnes Hotel Dan Resort (535)
Bisnes Ice Blended (663)
Bisnes Jam Tangan (270)
Bisnes Jeruk (156)
Bisnes Kitar Semula (481)
Bisnes Komputer (1419)
Bisnes Kurier Dan Logistik (624)
Bisnes Minuman (1381)
Bisnes Pasar Malam (1868)
Bisnes Pelancongan (502)
Bisnes Perabot (786)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1021)
Bisnes Restoran (3109)
Bisnes Roti Dan Bakeri (671)
Bisnes Salun Rambut (336)
Bisnes Sarang Burung (251)
Bisnes Satay (357)
Bisnes Sms (152)
Bisnes Spa Dan Facial (613)
Bisnes Steamboat (192)
Bisnes Tablet Pc (434)
Bisnes Tradisional (793)
Bisnes Untuk Dijual (3102)
Bisnes Waffle Dan Jagung (361)
Bisnes Western Food (297)
Dewasa 18sx (1669)
Diskusi Bisnes (1865)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (682)
Expo Karnival Tapak Niaga (6016)
Forex Malaysia (1754)
Haiwan Peliharaan (424)
Haji Dan Umrah (451)
Hiasan Dalaman (674)
Hiasan Taman (232)
Hotel Resort Homestay (953)
Iklan Tv Radio Media Massa (210)
Import Dan Eksport (308)
Ingin Berniaga (2728)
Insurans Dan Takaful (1635)
Insurans Roadtax Kereta (316)
Kedai Bunga (183)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1914)
Kedai Emas (436)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2424)
Kedai Hardware (502)
Kedai Ibu Dan Bayi (654)
Kedai Jahit (3553)
Kedai Kamera Dan Camcorder (330)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (324)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1691)
Kedai Sewa (1566)
Kereta Baru (1518)
Kereta Terpakai (4731)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4329)
Kerja Kemahiran (1809)
Kerja Kosong (10612)
Kerja Praktikal (1798)
Kerja Sales (2086)
Kerja Sambilan (5904)
Konsultan Perniagaan (416)
Kontrak Swasta (273)
Kontrak Tender Kerajaan (435)
Kontraktor Balak Dan Kayu (456)
Kontraktor Jurutera (517)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (216)
Kontraktor Minyak Dan Gas (653)
Kontraktor Pasir (344)
Kontraktor Pembinaan (1921)
Kontraktor Perlombongan (304)
Kursus Dan Seminar (2672)
Kursus Kecantikan (664)
Kursus Makanan (641)
Kursus Motivasi (308)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1558)
Mencari Pelabur (3515)
Mesin Fotostat (337)
Mesin Freezer Dan Chiller (241)
Mesin Industri (476)
Mesin Jahit (354)
Mesin Proses Makanan (529)
Pakej Pelancongan (2493)
Pakej Perkahwinan (1160)
Pakej Perniagaan (820)
Pasar Basah (1382)
Pekerja Asing (1149)
Pelaburan Saham Unit Trust (890)
Pembantu Rumah Asing (1762)
Pembekal Barang Runcit (1527)
Pembekal Beras (96)
Pembekal Buah-buahan (454)
Pembekal Ikan Kering (366)
Pembekal Kelapa Dan Santan (597)
Pembekal Kerepek (1055)
Pembekal Keropok (415)
Pembekal Kicap Dan Sos (211)
Pembekal Kurma Dan Kismis (287)
Pembekal Madu (229)
Pembekal Mee Dan Bihun (120)
Pembekal Minyak Masak (403)
Pembekal Rempah Dan Perencah (554)
Pembekal Serunding (253)
Pembekal Telur (128)
Pemborong Aksesori Lelaki (159)
Pemborong Aksesori Wanita (1161)
Pemborong Batik Dan Sutera (340)
Pemborong Beg Galas (98)
Pemborong Beg Tangan (583)
Pemborong Bundle (833)
Pemborong Cadar Dan Tilam (413)
Pemborong Karpet (145)
Pemborong Kasut Dan Sandal (662)
Pemborong Lampin (283)
Pemborong Mutiara (104)
Pemborong Pakaian Bayi (743)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1572)
Pemborong Pakaian Lelaki (1095)
Pemborong Pakaian Plus Size (135)
Pemborong Pakaian Wanita (4019)
Pemborong Telekung Dan Songkok (552)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3370)
Pemborong Tuala (188)
Pemborong Tudung (2662)
Pembuat Papan Tanda Iklan (248)
Pembuat Plastik Kotak Botol (770)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (467)
Pendaftaran Syarikat (460)
Pendaftaran Trademark (30)
Pengedar Alat Tulis (914)
Pengedar Bahan Pencuci (681)
Pengedar Buku Dan Majalah (562)
Pengedar Contact Lens (234)
Pengedar Perfume (1494)
Pengedar Permainan Kanak2 (562)
Pengedar Produk Kecantikan (2512)
Pengedar Produk Kesihatan (2891)
Pengurus Majlis (576)
Penternak Arnab (51)
Penternak Ayam (690)
Penternak Burung Puyuh (93)
Penternak Ikan (674)
Penternak Kambing (274)
Penternak Lembu (359)
Penternak Udang (183)
Peralatan Makmal Dan Hospital (251)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (670)
Peralatan Sukan (532)
Perisian Komputer (533)
Perkakas Dapur (582)
Perkakas Elektrik (402)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1452)
Pinjaman AIM (157)
Pinjaman Hartanah (490)
Pinjaman Kad Kredit (376)
Pinjaman Kereta (556)
Pinjaman Peribadi (9927)
Pinjaman Perniagaan (1746)
Produk Dari China (509)
Produk Sejuk Beku (1246)
Program Consignment (1928)
Program Dropship (6297)
Pusat Bahasa (334)
Pusat Jagaan Bayi (1394)
Pusat Latihan (611)
Pusat Memandu (117)
Pusat Mengaji Agama (460)
Pusat Pendidikan Tinggi (495)
Pusat Rawatan (333)
Pusat Tadika Dan Taska (1189)
Pusat Tuisyen (999)
Rancangan Perniagaan (563)
Rawatan Alternatif (274)
Rumah Sewa (4020)
Rumah Untuk Dijual (3528)
Servis Freelance (1012)
Servis Keselamatan (674)
Servis Pembersihan (756)
Servis Pengedaran Risalah (437)
Setiausaha Syarikat (574)
Sewa Bas Dan Van (521)
Sewa Kereta Teksi Limo (1668)
Sewa Lori (2375)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (54)
Studio Filem Dan Videografi (229)
Studio Fotografi (847)
Studio Grafik Dan 3D (1000)
Studio Lukisan (123)
Studio Model Penyanyi Pelakon (674)
Studio Muzik (438)
Sukan Beladiri (112)
Sukan Berkumpulan (221)
Sukan Futsal (220)
Sukan Pancing (136)
Tanah Sewa (602)
Tanah Untuk Dijual (4542)
Tempahan Biskut Dan Tart (2083)
Tempahan Hamper (183)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (628)
Tempahan Katering (2004)
Tempahan Kek Dan Coklat (2071)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (160)
Tempahan Kuih Muih (1659)
Tempahan Minuman Dan Dessert (428)
Tempahan Nasi Lemak (485)
Tempahan Roti (331)
Terminal Bayaran (174)
Ubahsuai Pejabat (613)
Ubahsuai Rumah (1605)
Urut Tradisional (733)
Usahawan Baja Pertanian (359)
Usahawan Benih Dan Nursery (378)
Usahawan Tani (1023)
Vending Machine (329)
Voucher Dan Tiket (238)
Web Design Malaysia (2208)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1239)