Search Majalah.com
Pakej Doa Mustajab - Pakej Perubatan Alternatif Islam Jarak Jauh Terbaik (1001 Hajat Masalah Boleh Diselesaikan Kesan Secepatnya Dalam Sehari Dengan Kekuasaan Allah Swt)
Ustaz Shahru Al Muqri @ PUSAT RAWATAN ALTERNATIF ISLAM AL-MUQRI - Thu 27/Jun/2013 6:09pm [Last Comment]
Assalamualaikum Saudara & Saudari sekalian.

Memperkenalkan PAKEJ DOA MUSTAJAB Satu pakej PERKHIDMATAN PERUBATAN ISLAM JARAK JAUH yang kami wujudkan khas buat anda bagi menjawab segala persoalan hidup kita sehari hari, MELALUI TEKNIK BERZIKIR AYAT AYAT SUCI AL-QURAN & DOA - DOA TERPILIH DISETIAP KALI SELESAI SOLAT 5 WAKTU walau dimana pun anda berada. WALAUPUN ANDA BERADA DI AMERIKA SEKALIPUN! TIDAK MELIBATKAN PENGGUNAAN JIN, KHADAM @ PENDAMPING YANG JELAS JELAS MENSYIRIKKAN ALLAH SWT!

Dengan teknik berzikir yang betul dan menggunakan pula ZIKIR DOA MUSTAJAB, kami yakin kami dapat membantu anda menjawab 1001 permasalahan hidup di zaman yang serba menekan ini DENGAN KEKUASAAN ALLAH SWT jua.

Mungkin anda pernah mencuba pelbagai cara sebelum ini UNTUK BERJAYA, tetapi sering menemui KEGAGALAN. Pernah jumpa bomoh tu bomoh ni untuk ubati sihir yang dikenakan ke atas anda, tetapi masih tiada perubahan. Berkenalan sana, berkenalan sini TAPI tetap tak sampai ke jinjang pelamin!

Ceburi bidang tu, ceburi bidang ni TAPI tetap jugak tak BERJAYA. Pergi belajar itu, belajar ini, tak jugak masuk otak. Jual tu, jual ni, TAPI tak untung untung malahan mengalami kerugian adalah lagi.

Buka kedai hari hari TAPI macam orang tak NAMPAK je kedai kita tu. Dapat gaji bulan bulan tapi macam tak pernah cukup je kerana ADA SAHAJA YANG PERLU DIBAYAR, sampai nak buat saving pun tak ada DAN TAK SAMPAI HUJUNG BULAN DUIT DAH KERING SAMPAI TERPAKSA PINJAM & GADAIKAN BARANG KEMAS ISTERI.

Buat tu TAK KENA, buat ni pun TAK KENA sampai anda jadi pelik KENAPA HIDUP ANDA JADI BEGITU. Musuh tak ada, hati pun tak pernah busuk pada ORANG tapi KAWAN - KAWAN OFFICE SELALU DENGKI & BUAT KITA SEPERTI MUSUH. Bos pun selalu marah marah pada kita.

Buat kerja pun macam susah je nak dibuat kerana kesulitan urusan. Sanak saudara pun benci tengok kita. Suami @ isteri pun tak suka tengok kita. Maka diranjang pun menjadi DINGIN.

Kesihatan selalu saja tidak memuaskan, mudah sangat jatuh sakit. Bila dah sakit, susah pulak nak pulih. Macam macam ubat / penawar / makanan kesihatan sudah dicuba tapi kesihatan tetap pada tahap tidak memuaskan.

Pangkat pun susah naik, gaji lagilah susah nak naik. Peluang pun macam tak terbuka je. So macam mana nak tukar kerjaya kalau macam tu?! Berniaga dah macam macam dah dibuat TAPI tak pernahnya nak sukses dan kekal dalam satu bidang perniagaan.

Syarikat pun susah nak dapat projek kerana ASYIK DICANTAS SAHAJA. Asyik kena tipu dengan ORANG TENGAH sampai dah keluar duit upfront beribu ribu tapi projek habuk pun tak dapat. Pulak tu mudah pula terpedaya dengan kata kata manis orang.

Jodoh pun tak panjang. Dah macam macam usaha pun TETAP jodoh kita nak minta putus. Beli barang tak sempat pakai lama, tiba tiba rosak. Padahal beli barang yang berjenama & berkualiti tapi tetap jugak cepat rosak.

JADI... APA AGAKNYA YANG TERJADI? APA PILIHAN YANG KITA ADA? APA JALAN PENYELESAIAN YANG BOLEH KITA USAHAKAN?

Pada pendapat Ustaz, faktor terpenting adalah KEIMANAN KITA KEPADA ALLAH MAKIN MENIPIS. Kita makin tidak mengikut landasan Islam yang sebenar. Mulut kata PERCAYA PADA ALLAH TETAPI PERBUATAN KITA TAK SELARAS DENGAN KATA KATA KITA.

Pernah tak anda baca bermacam macam ayat ayat suci Al-Quran tapi SIHIR TAK MAHU JUGAK HILANG HILANG? Nak tahu kenapa? Sebabnya kita hanya baca ayat suci Al-Quran TETAPI hati was was dengan Kekuasaan Allah SWT. Tak yakin yang Allah MAMPU sembuhkan kita. Juga sebab TAK BACA AYAT SUCI ITU DENGAN TAJWID YANG BETUL SERTA PENGGUNAAN SURAH YANG TIDAK SESUAI DENGAN PERMASALAHAN. Nak baca ayat suci Al-Quran ni kena ISTIQOMAH atau BERTERUSAN. Bukan hanya baca sekali sahaja dah cukup. Pulak tu, kena tahu maksud ayat yang dibaca. Kena hayati maksudnya... Baru dapat rasa Kekuasaan Allah. Bukan boleh main baca sahaja. Seperkara... Anda tidak boleh mengamalkan ayat ayat suci Al-quran untuk maksud yang tidak baik pula. CONTOHNYA, nak kenakan orang, nak kena nombor ekor, nak dapatkan bini orang, nak bunuh orang dan sebagainya.

Hal yang baik tidak boleh SELARI DENGAN HAL HAL KEBATILAN. Kita kena muhasabah diri kita hari hari. Kita perlu sedar dosa dosa kita... Pada Allah SWT... Pada Rasullullah SAW... Pada Agama Islam & juga sesama manusia.

Allah SWT amat suka hamba-Nya yang sentiasa mengakui kesilapan & kejahilan diri. Allah amat sayangkan hamba-Nya yang sedar diri. Kita patut malu kepada Allah SWT. Kerana apa? Allah SWT sentiasa beri kecukupan rezeki kepada kita, KITA SAHAJA YANG TIDAK BERSYUKUR DENGAN REZEKI YANG DIBERI-NYA.

Faktor TERPENTING di dalam mendapatkan DOA YANG DIMAKBULKAN ALLAH SWT ialah antaranya kita kena taat kepada Allah SWT. Solat 5 waktu JANGAN TINGGAL. LEPAS SOLAT, KENA BERZIKIR. Bila berdoa pula, JANGAN DITUKAR TUKAR DOANYA. Jangan pula berdoa yang tak patut patut. Kalau Allah tak kabulkan doa kita tentu BERSEBAB. Jika hajat anda itu mendatangkan kemudaratan kepada anda dan keluarga dikemudian hari, MAKA Allah Maha Penyayang tidak akan mengabulkannya untuk anda kerana SAYANG KEPADA ANDA.

Kita manusia tidak memikirkan baik & buruknya bila berhajatkan sesuatu TETAPI Allah SWT mengetahui akan sesuatu perkara yang TIDAK kita ketahui kerana ALLAH ITU MAHA MENGETAHUI.

MENGAPA TIDAK KITA MINTA SAHAJA ALLAH MENCUKUPI SEGALA KEPERLUAN KITA? MEMBERKATI REZEKI KITA? BERI UMUR PANJANG KEPADA KITA AGAR KITA DAPAT MENGERJAKAN AMAL IBADAH & MEMBUAT AMAL JARIAH?

Hakikat inilah yang perlu kita sedar wahai saudara saudari... Sebenarnya, Ustaz dapati kita telah terkeluar jauh dari landasan AHLI SUNNAH WAL JAMAAH yang asal... Hukum yang Allah perintahkan kepada kita, bukan boleh dibuat ikut yang mana kita suka SAHAJA! SEMUA KENA IKUT! BUKAN BOLEH PILIH HUKUM MANA YANG KITA SUKA SAHAJA! HUKUM MANA YANG KITA TAK SUKA TU TAK PAYAH IKUT... TIDAK BOLEH BEGITU!

Ustaz bersyukur pada Allah SWT kerana Dia telah banyak menyedarkan Ustaz tentang hakikat di dunia ini. Tuan Guru Syeikh Muzaffar Al-Muqri juga banyak membantu Ustaz dalam memahami hakikat yang sebenarnya. ALHAMDULILLAH...

Oleh kerana itulah, Ustaz dapat membuka PERKHIDMATAN ini untuk membantu orang ramai kerana Ustaz dapati ramai yang diluar sana banyak menggunakan cara kurafat yang mensyirikkan Allah SWT.

Nauzubillah himin zalik...

Ustaz hanya menggunakan cara bersolat 5 waktu, berzikir ayat ayat suci Al-quran & berdoa dengan DOA TERPILIH SAHAJA yang dipanjatkan SETIAP KALI SESUDAH SOLAT 5 WAKTU di dalam membantu masyarakat terutamanya Umat Islam.

UTAMAKAN DAHULU YANG WAJIB, BARULAH YANG SUNAT... Inilah motto Ustaz dalam mengamalkan Islam dalam kehidupan. Ustaz sedih melihat umat Islam sekarang yang lebih mengutamakan yang sunat dari yang wajib. Jangan dikejar pahala yang Allah janjikan TETAPI UTAMAKANLAH HUKUM WAJIB YANG TELAH ALLAH PERINTAHKAN kerana perkara perkara ini akan ditanya oleh Allah SWT di Padang Masyar kelak.

Antara kelebihan yang dapat anda rasai dengan menyertai PAKEJ ini :-

Jika anda adalah INDIVIDU... ALLAH akan membuka pintu rezeki anda seluas luasnya. Sihir apa pun tidak dapat mengenai anda. Diri anda akan dilindungi SEPENUHNYA oleh Allah Taala. Jika anda telah disihir, SIHIR ITU AKAN BERBALIK KEPADA YANG MEMBUATNYA. Anda akan pulih dari sihir yang dikenakan. Jika anda ada SAKA, saka itu akan menjauhi diri anda kerana KEKUATAN AYAT SUCI AL-QURAN yang dimasukkan ke dalam diri anda. Sihir adalah antara penyebab utama pintu rezeki anda ditutup! Sila ambil perhatian.

Anda tidak lagi berasa malas untuk bekerja. Tidak lagi malas untuk beribadah. Tidak lagi suka berbuat jahat kerana Allah akan menjaga akhlak kita daripada berbuat kejahatan. Badan kita akan sentiasa sihat. Susah untuk jatuh sakit. Kalau jatuh sakit pun TAK LAMA. Terhindar dari KHIANAT MANUSIA, JIN & SIHIR.

Sesiapa yang ada niat jahat terhadap anda, tidak dapat meneruskan niat jahatnya kerana ALLAH MEMBATALKAN NIAT JAHATNYA. Terhindar dari malapetaka. Jika terkena juga, ALLAH AKAN BERI JALAN KELUAR KEPADA ANDA.

Jika anda dalam kesusahan, ALLAH SENTIASA MEMBERIKAN ANDA BANTUAN DALAM SEGALA BENTUK hinggakan anda akan berasa hidup anda sentiasa dalam rahmat-Nya. Rezeki anda akan mencurah curah dengan kecukupan. Tidak lagi mengaru kepala bila sampai TENGAH BULAN kerana keberkatan dari Allah SWT.

Rakan sekerja, bos, jiran serta masyarakat tidak lagi memandang sinis terhadap anda. Anda akan disukai oleh mereka kerana mereka suka berkawan dengan anda. Musuh menjadi kawan & kawan menjadi sahabat! Urusan kehidupan juga menjadi lancar. Perkara susah menjadi mudah. PERKARA MUDAH MENJADI BERTAMBAH MUDAH.

ANDA JUGA DIPANDANG BERSERI SERI DENGAN AURA AL-QURAN YANG AKAN MEMBUATKAN SESIAPA SAHAJA MEMANDANG ANDA AKAN SUKA MELIHAT ANDA KERANA SERI WAJAH ANDA.

1001 macam hajat @ masalah anda, bakal Allah selesaikan dengan cara yang tersendiri, di mana apa yang terdetik di dalam hati anda, tiba tiba sahaja Allah kabulkan tanpa anda sedari.

Jika anda seorang yang BERKELUARGA, dapatkan PAKEJ KELUARGA. InsyaAllah, selain yang telah tersenarai diatas, anda sekeluarga juga akan Allah pulihkan hubungan yang tak berapa mesra JADI MESRA. Tak berapa gembira, jadi gembira selalu bersama keluarga. Hubungan akan menjadi rapat anak beranak. Anak anak akan dengar kata, isteri tidak mudah mudah melawan kata, sikap anda pada keluarga juga menjadi lebih penyayang. Anda sekeluarga juga akan mudah mempelajari sesuatu. Contohnya, anak anak mudah memahami pelajaran yang dipelajarinya.

Anak anak yang nakal menjadi beransur ansur menjadi anak yang baik. Isteri / Suami sosial akan mula teringat rumah tangganya. Hubungan kelamin menjadi sangat menerujakan. Penuh kehangatan... seperti MALAM PERTAMA hendaknya.

Jiran jiran yang busuk hati pun tidak dapat lagi menjaja fitnah kepada anda sekeluarga. Kebenaran akan membuktikan segala galanya. Apa yang perlu anda buat ialah TERUSKAN KEHIDUPAN SEPERTI BIASA, JANGAN MELATAH (MARAH MARAH), REDHA PADA KETENTUAN ILAHI & SAKSIKANLAH BAGAIMANA KEKUASAAN ALLAH MENGATASI SEGALA GALANYA NANTI.

Rezeki juga akan mencurah curah masuk untuk keluarga anda. Dari berbagai bagai sumber. Allah akan beri segala keberkatan kepada anda sekeluarga. Suami sayang pada isteri & anak anak. Isteri sayang pada suami & anak anak. Anak anak sayang kepada ibu bapanya.

Terhindar segala jenis maksiat kepada keluarga anda. Jika terjadi juga, ALLAH AKAN MEMBOCORKAN RAHSIA KEMUNGKARAN YANG TELAH DIBUAT ITU.

Anda sekeluarga akan terhindar dari khianat manusia. Jika terkena juga, akan mudah terkeluar dari masalah itu dengan KEKUASAAN ALLAH SWT.

Jika anda seorang PELAJAR KOLEJ / UNIVERSITI, anda akan dibantu Allah mengikut APA SAHAJA MASALAH YANG ANDA HADAPI... KES BULI KE, KECURIAN KE, KHIANAT KAWAN KAWAN KE ATAU APA SAHAJA MASALAH, PASTI ALLAH AKAN BERI BANTUAN & PERLINDUNGAN KEPADA ANDA BERKAT DARI ZIKIR YANG DIBACAKAN KHAS BUAT ANDA SEMUA...

Samalah juga jika anda pelanggan PERNIAGAAN (ENTERPRISE / SDN BHD)... Perniagaan anda akan Allah lariskan, beri perlindungan, beri banyak cabang rezeki, beri banyak peluang projek baru ATAU APA SAHAJALAH YANG MENJADI HAJAT / MASALAH PERNIAGAAN ANDA. Pekerja anda akan lebih taat bekerja, tak buat masalah, perniagaan menjadi makmur & damai.

Dan banyak lagi 1001 macam hal yang mampu Allah bantu kita melalui PAKEJ DOA MUSTAJAB ini. Tak dapat Ustaz nak huraikan semuanya di sini...

ANDA JUGA MEMPUNYAI PILIHAN UNTUK BERZIKIR SENDIRI JIKA MAMPU... Jika anda telah ada zikir sendiri, BUATLAH SETIAP SELEPAS SOLAT 5 WAKTU SEHARI SEMALAM. Ustaz sendiri menghabiskan 1-2 jam dalam satu satu sesi selepas SETIAP SOLAT 5 WAKTU. Jika tak mampu lakukan, ANDA BOLEH MEMILIH UNTUK MENDAPATKAN BANTUAN dari Ustaz. Terpulang... Ustaz tak paksa sesiapa pun. Anda bebas untuk membuat keputusan.

MENGAPA PERLU MELANGGAN??

Sebabnya MUDAH sangat. Masalah anda SEKARANG, insyaALLAH boleh selesai pada masa ini TETAPI selagi kita hidup dimuka bumi ini sebagai MANUSIA, kita akan TERUS-TERUSAN di UJI oleh ALLAH SWT. Hari ini MASALAH kita TENTANG SIHIR selesai (contoh), esok esok Allah uji pula dengan perkara yang BERLAINAN. Oleh sebab itulah makanya ALLAH MEWAJIBKAN KITA MENGERJAKAN SOLAT 5 WAKTU SEHARI SEMALAM agar kita TAK LUPA BERDOA KEPADA-NYA 5 KALI @ LEBIH SEHARI mohon keampunan & perlindungan & dipermudahkan UJIAN2 yang diberi. Jadi TIADA ISTILAH selesai hari ini ESOK ESOK TAK AKAN DITIMPA MASALAH LAGI YE kerana KITA NI MANUSIA, selagi hidup, selagi itu kita akan diberi ujian oleh Allah SWT. NAK SELAMAT, MUDAH... Solat 5 waktu JANGAN TINGGAL. Lepas solat, JANGAN LUPA BERZIKIR. Kemudian JANGAN LUPA PANJATKAN DOA PADA ALLAH. Doa pula TIDAK BOLEH yang bukan2 JIKA MAHU KEREDHAAN-NYA lah. ALLAH MENGIZINKAN PERBUATAN BAIK MAHUPUN JAHAT JIKA KITA MINTA TETAPI SETIAP PERBUATAN JAHAT YANG KITA MINTA & ALLAH IZINKAN ITU, KITA AKAN DIPERTANGGUNGJAWABKAN & PERLU MENJAWAB DI PADANG MASYAR KELAK ATAS DOSA-DOSA YANG DILAKUKAN. Jadi, BERHATI HATILAH. Janganlah NERAKA yang kita kejarkan ye.

TESTIMONI? PERLU KE SEMUA TU? TESTIMONI BOLEH DIREKA-REKA! APA KATA ANDA SENDIRI YANG JADI TESTIMONINYA? :) :) :)

YA, USTAZ DENGAN SENANG HATI INGIN MEMBERI PAKEJ TRIAL (PERCUBAAN) SELAMA 3 HARI SECARA PERCUMA BAGI SESIAPA YANG INGIN MERASAI KEMUJARABAN BETAPA DASYATNYA KEKUASAAN ALLAH SWT. ALLAH SWT MAHA BERKUASA UNTUK MENYELESAIKAN APA SAHAJA MASALAH KITA. CUMA JIKA ALLAH SWT MENOLAK PERMOHONAN HAJAT KITA ITU TENTU ADA SEBAB MUSABAB YANG HANYA ALLAH SWT SAHAJA YANG TAHU. Tetapi DOA YANG DIPANJATKAN SECARA PERCUMA INI HANYA UNTUK SELAMA 3 HARI SAHAJA. Harap maklum.

Jika anda mahu doa diteruskan, anda perlulah membuat bayaran UPAH BERZIKIR BAGI PIHAK ANDA mengikut kategori yang dipilih.

Setelah Ustaz menerima permohonan anda untuk mencuba selama 3 hari TANPA BAYARAN, Ustaz akan smskan kepada anda :

1) NO ID PELANGGAN UNTUK ANDA GUNAKAN SEMASA BERURUSAN DENGAN USTAZ KEMUDIAN HARI.
2) TARIKH MULA PAKEJ DOA (TRIAL) ANDA.
3) TARIKH TAMAT PAKEJ DOA (TRIAL) ANDA.

Ustaz buka pakej percubaan untuk membuktikan kepada anda BAHAWASANYA KEKUASAAN ALLAH SWT AMATLAH HEBAT.Ustaz tiada kuasa apa apa. Ustaz hanya bergantung sepenuhnya kepada KEKUASAAN ALLAH TAALA. Jika semakin kita mengenali Allah SWT, anda akan tahu bahawasanya ANDA TIDAK MEMPUNYAI APA-APA KUASA. Apa yang anda ADA itu adalah KEKUASAAN ALLAH SEMATA-MATA... INILAH ILMU YANG SEMATA-MATA BERSERAH SEPENUHNYA KEPADA ALLAH SWT... Amin.

SILA DAFTARKAN DIRI ANDA DI WEBSITE USTAZ DI www.al-muqri.com... Sila masukkan KOD SEKURITI : 01A11B07.

Ikhlas Dari Ustaz Shahru Al-Muqri
Email : shahru_almuqri@yahoo.com
SMS : +6013-4900094 / +6017-4083339
Yahoo Messenger : shahru_almuqri
Facebook ID : http://www.facebook.com/ustazshahrualmuqri

Niche: Butik Kesihatan
   
 1. Amir 55 - Mon 12/Mar/2012 6:58pm
  salam sila hantar detail pakej ke pasarmalam.kedaikopi@gmail.com  
 2. Ishak 11 - Mon 12/Mar/2012 7:23pm
  boleh bagi saya trail hari
  ishakkl@yahoo.com.my  
 3. Mfauzy - Mon 12/Mar/2012 9:02pm
  nak cuba pekej Trial dari ustaz..

  mohdfauzi.xox@gmail.com

  terima kasih.  
 4. Zara 47 - Mon 12/Mar/2012 11:15pm
  salam..
  saya ingin mencuba kerna sering terkena pelbagai masalah dan khianat orang.
  saya ingin berikhtiar..insyaallah  
 5. Erwina - Tue 13/Mar/2012 12:48am
  Assalam..blh bg sy detail mgenai pakej ini..niat nk bntu tunang yg tdak dpt tdo mlm,slalu ckp dganggu mcm2  
 6. Ndie - Tue 13/Mar/2012 1:25am
  berminat....mcmmana kira pakej ni....sebulan sekali ke, setahun sekali ke. nak try yang trial dulu.
  naza.dzahir@yahoo.com  
 7. Norman 9 - Tue 13/Mar/2012 1:49am
  Salam ustadz..maaf kalau sy nk tanya untuk dpt kepastian..atok sy ikut ajaran islam muhammadiyyah.dimana katanya doa seseorng takkan sampai untuk mendoai org lain.kecuali doa anak yg soleh untuk orgtuanya.

  Sy rasa teruja kalau ustadz izinkan sy doakn trial 3 hari tu.

  Rasa berminat sangat untuk hati ni terbuka untuk selalu beribadat mengabdi pd allah.
  normanman96@yahoo.com  
 8. Merin - Tue 13/Mar/2012 8:25am
  rasa berminat nak cuba trial tu...email ke qhalish@hotmail.com  
 9. Ustaz Shahru Al Muqri - Tue 13/Mar/2012 9:28am
  Salam Ishak11, terima kasih kerana mendownload e-kitab. Kalau dah baca, nak buat permohonan, sila ikut langkah-langkah yang telah ditetapkan ya.

  Sila pilih kategori pakej yang ingin dimohon.

  Contoh : Jika pilih pakej Enterprise tapi mahu TRIAL, sila hantar email permohonan dengan nama : PAKEJ ENTERPRISE TRIAL.

  Ustaz tunggu permohanan saudara. Sekian. Terima kasih.  
 10. Ustaz Shahru Al Muqri - Tue 13/Mar/2012 9:35am
  Salam MFauzy, Zara 47, Erwina, Ndie & Merin.

  Terima kasih kerana berminat.

  Sila download e-kitab terlebih dahulu untuk mendapatkan keterangan lanjut cara-cara bagaimana anda semua boleh membuat permohonan di dalam pakej doa mustajab ini ya.

  Sila ikut prosedur permohonan yang terdapat di dalam e-kitab percuma ustaz tu supaya mudah ustaz memproses permohonan anda semua.

  Ada apa-apa, boleh hubungi ustaz seperti kaedah yang telah diberikan di dalam iklan.

  Sekian.  
 11. Ustaz Shahru Al Muqri - Tue 13/Mar/2012 9:43am
  Salam Norman 9...

  Doa orang-orang alim untuk orang lain DITERIMA OLEH ALLAH SWT.

  Jika kena pada caranya, INSYAALLAH... Sampai.

  Memang tak silap lagi kenyataan doa anak yang soleh itu untuk orang tuanya.

  Belum lagi dikira doa-doa seorang ibu kepada anak-anaknya lagi ni. Orang-orang teraniaya lagi...

  Cuma... Jika anda berdoa dengan cara yang salah, kaedah yang salah, nawaitu yang salah, memang agak sukar untuk dimakbulkan oleh Allah SWT.

  Ustaz alu-alukan jika Norman ingin mencuba pakej doa ini.

  Norman download e-kitab percuma di website ustaz. Baca & fahamkan. Kemudian buatlah permohonan ya mengikut langkah-langkah yang telah ditetapkan.

  Itu sahaja. Mudah.

  Ustaz tunggu permohonan Norman tu.

  Sekian. Terima kasih. :)  
 12. Ustaz Shahru Al Muqri - Tue 13/Mar/2012 9:52am
  Ndie, pakej ini langganannya untuk sebulan sekali.

  Download e-kitab percuma & baca ye.

  Ada banyak info yang Ndie perlukan dalam e-kitab tu.

  Ada apa-apa, sila hubungi ustaz seperti kaedah yang telah diberikan.

  Sekian. Terima kasih. :)  
 13. Ustaz Shahru Al Muqri - Tue 13/Mar/2012 9:59am
  Salam Amir 55...

  Sudah baca e-kitab? Ustaz tunggu permohonan Amir tu ya.

  Terima kasih semua.

  Sekian.  
 14. Jep 5 - Tue 13/Mar/2012 11:39am
  Berminat juga utk cuba trial version...mudah2an hajat dimakbulkan....jef_2020@yahoo.com  
 15. Ustaz Shahru Al Muqri - Tue 13/Mar/2012 2:50pm
  Salam Jef 5...

  Sila download e-kitab percuma di laman web ustaz ya kerana di dalamnya ADA cara-cara untuk Jef buat permohonan.

  Ikut prosedur yang ustaz tetapkan di dalamnya supaya mudah untuk ustaz bantu Jef ok.

  Jika ada apa-apa, Jef boleh hubungi ustaz melalui kaedah yang telah dinyatakan seperti di dalam IKLAN ustaz ni ye.

  Terima kasih kerana berminat, Jef.

  Sekian.  
 16. Syed 93 - Wed 14/Mar/2012 8:25pm
  salam sila hantar detail pakej Doa mustab percubaan untuk 3 hari ke

  syedmikro@yahoo.com

  Saya cuba download dari website Ustaz tapi tak boleh  
 17. Ustaz Shahru Al Muqri - Thu 15/Mar/2012 7:02pm
  Wslm... Baik, nanti ustaz copy paste ISI KANDUNGAN E-KITAB & emailkan pada Syed ye.

  Terima kasih kerana berminat.

  Kepada SESIAPA LAGI yang mengalami masalah seperti Syed, sila beritahu ustaz & TINGGALKAN email anda di sini @ hubungi ustaz melalui email ustaz di shahru_almuqri@yahoo.com ATAU boleh juga beritahu ustaz melalui SMS ke talian +6013-4900094 / +6017-4083339.

  Sekian. Terima kasih.

  Ikhlas dari :

  Ustaz Shahru Al-Muqri
  Managing Director of Kumpulan Almuqri Corporation  
 18. Yazid 22 - Thu 22/Mar/2012 4:29pm
  Assalamualaikum ustaz...

  Sya berminat ustaz..boleh tak bagi penerangan lanjut ke... moromaju_ent@yahoo.com.my  
 19. Norul Hs - Thu 22/Mar/2012 4:36pm
  Assalamualaikum Ustaz,

  Mohon beri penerangan lanjut kpd saya : neora182@yahoo.com  
 20. Mathizri - Thu 22/Mar/2012 6:23pm
  Saya rasa teruja kalau ustadz izinkan sy doakn trial 3 hari tu.

  boleh lagi tak ustadz....
  email detail pada saya juga: math_dirre@yahoo.com  
 21. Mohd Jamaluddin Jusoh - Thu 22/Mar/2012 7:16pm
  boleh email saya jugak

  mal_2011@hotmail.com

  TQ  
 22. Ustaz Shahru Al Muqri - Fri 23/Mar/2012 12:53am
  Salam Yazid 22, Norul Hs, Mathizri & Mohd Jamaluddin Jusoh.

  Ustaz dah uruskan permintaan anda.

  Jika tak sampai juga, sila maklumkan ustaz ke email ustaz : shahru_almuqri@yahoo.com

  Sekian. Terima kasih kerana berminat.  
 23. Aliafitri - Fri 23/Mar/2012 8:25am
  saya nak cuba yagn tril tu email ke fitri_7025@yahoo.com  
 24. Ustaz Shahru Al Muqri - Fri 23/Mar/2012 6:27pm
  Salam Aliafitri...

  Ustaz dah emailkan dah... UNTUK MAKLUMAN SEMUA, LAMAN WEB USTAZ TELAH DIHACKING PADA 25 FEBRUARI 2012 YANG LALU. Termasuklah email admin@al-muqri.com...

  Jadi, KEPADA SESIAPA YANG TIDAK DAPAT DOWNLOAD E-KITAB, sila emailkan terus pada ustaz di shahru_almuqri@yahoo.com

  Sekian. Terima kasih.  
 25. Ustaz Shahru Al Muqri - Sat 24/Mar/2012 5:11pm
  Salam... ALHAMDULILLAH, NAK BERITAHU PADA SEMUA, LAMAN WEB USTAZ TELAH DIHACKING OLEH PIHAK TAK BERTANGGUNGJAWAB YANG TIDAK BOLEH TENGOK UMAT ISLAM BERJAYA.

  TAK APA... BIAR ALLAH SAHAJA YANG BALAS.

  JIKA ADA APA-APA, SILA SMS @ EMAIL PADA USTAZ. EMAILLAH YE SEBELUM EMAIL USTAZ ITU PULA AKAN DIHACKING.

  :) :) :)

  ALLAH HU AKHBAR!!!

  Sekian. Wassalam.  
 26. Ustaz Shahru Al Muqri - Sat 24/Mar/2012 9:16pm
  Salam semua...

  LAMAN WEB USTAZ TELAH DAPAT DIAKSES SEMULA BUAT SEMENTARA.

  Apa pun, ustaz akan update dari masa ke semasa tentang perkembangan AL-MUQRI.

  Sekian.  
 27. Ustaz Shahru Al Muqri - Tue 3/Apr/2012 3:30am
  Salam hormat semua...

  SEKALI LAGI LAMAN WEB USTAZ DIGODAM (DIHACKING)... Hehehe.

  Apa yang NAK SANGAT MEREKA berusaha bersungguh2 utk menggodam pun TAK TAHULAH...

  Ustaz SERAHKAN SEPENUHNYA kepada PENGANIAYA ini kepada ALLAH SWT... :) :) :)

  Terima kasih Ya Allah atas UJIAN ini... Kami REDHA, Ya Allah... Alhamdulillah.

  Syukur nikmat ujian yang diberi... :)

  Sekian. :)  
 28. Ustaz Shahru Al Muqri - Thu 5/Apr/2012 5:00pm
  Salam hormat kepada Warga MC...

  Buat sementara LAMAN WEB ustaz belum pulih lagi selepas digodam (hacking).

  Jurutera laman web kami sedang berusaha membetulkan perkara tersebut.

  Kepada sesiapa yang ingin mendapatkan e-kitab percuma, sila buat permohonan melalui email @ smskan alamat email anda kepada ustaz. Boleh juga guna YM atau pm sahaja di FB ustaz.

  Ustaz akan emailkan e-kitab tersebut seberapa segera yang boleh.

  Harap maklum.

  Maaf diatas segala kesulitan yang terjadi.

  Sekian. Terima kasih.

  Ikhlas dari :

  Ustaz Shahru Al-Muqri  
 29. Azlan 21 - Thu 5/Apr/2012 7:15pm
  Assalam ustaz...boleh emailkan pada : iazlan_77@yahoo.com  
 30. Izzah 26 - Thu 5/Apr/2012 7:28pm
  Assalamua'laikum ustaz...boleh emailkan pada : izzah1203@yahoo.com  
 31. Ustaz Shahru Al Muqri - Thu 5/Apr/2012 9:02pm
  Salam Azlan 21 & Izzah 26...

  Ustaz telah pun emailkan e-kitab percuma. Sila check email masing2 ya.

  Terima kasih kerana berminat.

  Sekian. Terima kasih.  
 32. Rozy Razlan - Thu 5/Apr/2012 9:46pm
  USTAZ...emailkan pada saya juga : ROZZMAN74@yahoo.com  
 33. Nor 23 - Thu 5/Apr/2012 9:54pm
  ustaz saye jugak.....zalia@mailcity.com  
 34. Mohd Yatim Mohamad - Thu 5/Apr/2012 9:55pm
  Salam ustaz,tolong e-mel kan pada saya detail pakej dan saya ingin mencuba yg trial 3 hari punya.sekian,wasallam  
 35. Ustaz Shahru Al Muqri - Thu 5/Apr/2012 10:02pm
  Salam Rozy Razlan & Nor 23...

  Ustaz dah pun emailkan.

  Salam Mohd Yatim... Macam mana nak emailkan tu? Mana email anda?

  Sila berikan email pada ustaz ye.

  Sekian. T/kasih.  
 36. Hasfa - Thu 5/Apr/2012 10:07pm
  Salam Ustaz. Saya ingin cuba pakej trial.
  Tolong emailkan ke hasfa08@yahoo.com

  Terima Kasih  
 37. Ustaz Shahru Al Muqri - Thu 5/Apr/2012 10:10pm
  Wslm Hasfa...

  Ustaz dah pun emailkan. :)

  Terima kasih kembali.  
 38. Dlny - Fri 6/Apr/2012 12:04am
  Salam, email sy dlnyenterprise@yahoo.com sy ingin cuba pakej trial  
 39. Zack 50 - Fri 6/Apr/2012 12:07am
  salam ustaz, saya berminat utk cuba kaedah yang ustaz tawarkan. tlg emailkan kpd saya juga. terima kasih byk2. zackroul@yahoo.com  
 40. Ustaz Shahru Al Muqri - Fri 6/Apr/2012 1:06am
  Wslm... Dlny , Zack50.

  Ustaz dah emailkannya. :)

  Terima kasih kembali.  
 41. Zack73 2 - Fri 6/Apr/2012 1:34am
  Assalamualaikum ustaz...saya juga memang amat berminat untuk amalan mustajad ini..boleh tak emailkan kepada saya....deealado@yahoo.com.my.
  Terima kasih.  
 42. Muhammad143 - Fri 6/Apr/2012 2:49am
  email detail:
  mas.onlinebiz@gmail.com
  tk  
 43. Kelly 8 - Fri 6/Apr/2012 3:17am
  Berminat tolong emailkan ke
  lee_ndrew@yahoo.com
  TERIMA KASIH  
 44. Ustaz Shahru Al Muqri - Fri 6/Apr/2012 7:50am
  Salam hormat semua & wslm...

  Kepada Zack73 2, Muhammad143 & Kelly 8, ustaz dah emailkan ISI KANDUNGAN E-KITAB KEPADA ANDA. Boleh baca terus @ download e-kitab format pdf. Terpulang yang mana menjadi kesukaan ya.

  Terima kasih kerana berminat.

  Sekian. :)  
 45. Shazma08 - Fri 6/Apr/2012 7:51am
  ustaz, berminat juga. shazma08@yahoo.com  
 46. Ustaz Shahru Al Muqri - Fri 6/Apr/2012 7:56am
  Baik Shazma08. Ustaz emailkan sekarang. Sila check email ye lepas ini.

  Terima kasih. :)  
 47. Ustaz Shahru Al Muqri - Fri 6/Apr/2012 8:00am
  PERHATIAN KEPADA KELLY 8... Ustaz telah emailkan kepada anda tetapi anda menggunakan BOXBE pula. Jika mahu jugak e-kitab, SILA BERI EMAIL LAIN YG TAKDA HAL2 SEBEGINI YE. HARAP MAKLUM. SEKIAN.

  "Hello Ustaz shahru Almuqri,

  Your message about "Isi Kandungan E-Kitab Pakej Doa Mustajab" was waitlisted.

  Please add yourself to my Guest List so your messages will be delivered to my Inbox. Use the link below.

  Click here to deliver your message

  Thank you,
  lee_ndrew@yahoo.com

  Boxbe
  Powered by Boxbe -- "End Email Overload"  
 48. Mia 42 - Fri 6/Apr/2012 9:55am
  Salam..sy berminat plz email detail kt sy
  humaira_kj83@yahoo.com  
 49. Azeana Bt Abd Aziz - Fri 6/Apr/2012 10:36am
  USTAZ ...saya juga berminat

  patiperfume@rocketmail.com  
 50. Ustaz Shahru Al Muqri - Fri 6/Apr/2012 10:40am
  Wslm Mia 42, Azeana...

  Alhamdulillah. Ustaz dah pun emailkan. Sila check email masing2 ya.

  Sekian. T/kasih. :)  
Start | Page 1 | Next >                  FirstPage ¤ LastPage   (Total 213 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Persatuan
Pakej Perniagaan
Konsultan Perniagaan

Agen Hartanah (4389)
Bengkel Basikal (99)
Bengkel Besi (446)
Bengkel Kereta (2039)
Bengkel Motosikal (337)
Bengkel Tayar (281)
Bisnes Air Mineral (523)
Bisnes Ais Krim (820)
Bisnes Aksesori Kereta (796)
Bisnes Broadband (1356)
Bisnes Burger (770)
Bisnes Cermin Mata (199)
Bisnes Cuci Kereta (1108)
Bisnes Cyber Cafe (548)
Bisnes Dobi (1997)
Bisnes Ebook (1358)
Bisnes Handphone (1626)
Bisnes Hari Raya (168)
Bisnes Hotel & Resort (819)
Bisnes Ice Blended (874)
Bisnes Jam Tangan (433)
Bisnes Jeruk (254)
Bisnes Kitar Semula (724)
Bisnes Komputer (2024)
Bisnes Kurier & Logistik (1045)
Bisnes Minuman (2361)
Bisnes Pasar Malam (2753)
Bisnes Pelancongan (829)
Bisnes Pengantin (1095)
Bisnes Perabot (1374)
Bisnes Prepaid & Reload (1381)
Bisnes Restoran (5672)
Bisnes Roti & Bakeri (948)
Bisnes Salun Rambut (565)
Bisnes Sarang Burung (286)
Bisnes Satay (589)
Bisnes Sms (189)
Bisnes Spa & Facial (1032)
Bisnes Steamboat (234)
Bisnes Stesen Minyak (186)
Bisnes Tablet Pc (478)
Bisnes Tradisional (1107)
Bisnes Untuk Dijual (5149)
Bisnes Waffle & Jagung (547)
Bisnes Western Food (567)
Dewasa 18sx (2538)
Diskusi Bisnes (2395)
Diskusi Tuntutan & Tribunal (955)
Expo Karnival Tapak Niaga (10041)
Forex Malaysia (3052)
Haiwan Peliharaan (708)
Haji & Umrah (627)
Hiasan Dalaman (984)
Hiasan Taman (386)
Hotel Resort Homestay (1484)
Iklan Terbuka (7503)
Iklan Tv Radio Media Massa (320)
Import & Eksport (484)
Ingin Berniaga (3343)
Insurans & Takaful (2386)
Insurans Roadtax Kereta (548)
Kedai Bunga (223)
Kedai Cenderahati & Kraf (2424)
Kedai Emas (608)
Kedai Fotostat & Cetakan (3264)
Kedai Hardware (676)
Kedai Ibu & Bayi (973)
Kedai Jahit (6205)
Kedai Kamera & Camcorder (430)
Kedai Runcit & Serbaneka (476)
Kedai Separuh & Ruang Niaga (2616)
Kedai Sewa (2344)
Kedai Vendor (680)
Kereta Baru (2277)
Kereta Terpakai (6666)
Kerja Diploma & Ijazah (9982)
Kerja Kemahiran (3619)
Kerja Kosong (23059)
Kerja Praktikal (5201)
Kerja Sales (4038)
Kerja Sambilan (10239)
Konsultan Peguam (360)
Konsultan Perniagaan (721)
Kontrak Swasta (494)
Kontrak Tender Kerajaan (598)
Kontraktor Balak & Kayu (637)
Kontraktor Jurutera (806)
Kontraktor Marin & Kapal Laut (312)
Kontraktor Minyak & Gas (866)
Kontraktor Pasir (771)
Kontraktor Pembinaan (3144)
Kontraktor Perlombongan (423)
Kursus & Seminar (3997)
Kursus Kecantikan (877)
Kursus Makanan (883)
Kursus Motivasi (431)
Ladang Getah Kelapa Sawit (2085)
Mencari Pelabur (5278)
Mesin Fotostat (463)
Mesin Freezer & Chiller (372)
Mesin Industri (687)
Mesin Jahit (551)
Mesin Proses Makanan (723)
Mesin Terminal Bayaran (311)
Motosikal Untuk Dijual (678)
Pakej Pelancongan (3521)
Pakej Perkahwinan (1455)
Pakej Perniagaan (1456)
Pasar Basah (2282)
Pekerja Asing (2025)
Pelaburan Saham Unit Trust (1339)
Pembantu Rumah Asing (3130)
Pembekal Barang Runcit (2179)
Pembekal Beras (256)
Pembekal Buah-buahan (771)
Pembekal Ikan Kering (535)
Pembekal Kelapa & Santan (952)
Pembekal Kerepek (1588)
Pembekal Keropok (663)
Pembekal Kicap & Sos (310)
Pembekal Kurma & Kismis (357)
Pembekal Madu (406)
Pembekal Mee & Bihun (194)
Pembekal Minyak Masak (473)
Pembekal Rempah & Perencah (961)
Pembekal Serunding (345)
Pembekal Telur (251)
Pemborong Aksesori Lelaki (208)
Pemborong Aksesori Wanita (1359)
Pemborong Batik & Sutera (466)
Pemborong Beg Galas (166)
Pemborong Beg Tangan (753)
Pemborong Bundle (1152)
Pemborong Cadar & Tilam (614)
Pemborong Karpet (306)
Pemborong Kasut & Sandal (960)
Pemborong Lampin (445)
Pemborong Mutiara (125)
Pemborong Pakaian Bayi (918)
Pemborong Pakaian Kanak2 (2102)
Pemborong Pakaian Lelaki (1387)
Pemborong Pakaian Plus Size (194)
Pemborong Pakaian Wanita (5588)
Pemborong Telekung & Songkok (709)
Pemborong Tshirt & Uniform (4365)
Pemborong Tuala (253)
Pemborong Tudung (3676)
Pembuat Papan Tanda Iklan (452)
Pembuat Plastik Kotak Botol (1183)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (627)
Pendaftaran Syarikat (856)
Pendaftaran Trademark (75)
Pengedar Alat Tulis (1105)
Pengedar Bahan Pencuci (971)
Pengedar Buku & Majalah (796)
Pengedar Contact Lens (340)
Pengedar Perfume (1947)
Pengedar Permainan Kanak2 (783)
Pengedar Produk Kecantikan (3710)
Pengedar Produk Kesihatan (4203)
Pengurus Majlis (827)
Penternak Arnab (74)
Penternak Ayam (1124)
Penternak Burung Puyuh (154)
Penternak Ikan (889)
Penternak Kambing (433)
Penternak Lembu (542)
Penternak Udang (320)
Peralatan Makmal & Hospital (367)
Peralatan Pejabat & Sekolah (1076)
Peralatan Sukan (730)
Perisian Komputer (897)
Perkakas Dapur (813)
Perkakas Elektrik (633)
Perkakas Rm2 & Gajet (1944)
Pinjaman AIM (222)
Pinjaman Hartanah (722)
Pinjaman Kad Kredit (530)
Pinjaman Kereta (868)
Pinjaman Peribadi (16489)
Pinjaman Perniagaan (2560)
Produk Dari China (710)
Produk Sejuk Beku (2043)
Program Consignment (2553)
Program Dropship (10649)
Pusat Bahasa (583)
Pusat Jagaan Bayi (3145)
Pusat Latihan (1017)
Pusat Memandu (184)
Pusat Mengaji Agama (1038)
Pusat Pendidikan Tinggi (782)
Pusat Rawatan (578)
Pusat Tadika & Taska (2501)
Pusat Tuisyen (2099)
Rancangan Perniagaan (751)
Rawatan Alternatif (505)
Rumah Sewa (6228)
Rumah Untuk Dijual (5537)
Servis Freelance (1980)
Servis Keselamatan (1063)
Servis Pembersihan (1595)
Servis Pengedaran Risalah (662)
Setiausaha Syarikat (943)
Sewa Bas & Van (898)
Sewa Jentera (108)
Sewa Kereta Teksi Limo (2975)
Sewa Lori (3905)
Sewa Pesawat & Helikopter (74)
Studio Filem & Videografi (432)
Studio Fotografi (1255)
Studio Grafik & 3D (2057)
Studio Lukisan (185)
Studio Model Penyanyi Pelakon (1270)
Studio Muzik (745)
Sukan Beladiri (167)
Sukan Berkumpulan (363)
Sukan Futsal (262)
Sukan Pancing (194)
Tanah Sewa (1035)
Tanah Untuk Dijual (7278)
Tempahan Biskut & Tart (2945)
Tempahan Hamper (238)
Tempahan Kanopi & Meja Kerusi (946)
Tempahan Katering (3245)
Tempahan Kek & Coklat (2708)
Tempahan Korban & Aqiqah (271)
Tempahan Kuih Muih (2433)
Tempahan Minuman & Dessert (702)
Tempahan Nasi Lemak (833)
Tempahan Roti (723)
Ubahsuai Pejabat (993)
Ubahsuai Rumah (2596)
Urut Tradisional (1545)
Usahawan Baja Pertanian (486)
Usahawan Benih & Nursery (649)
Usahawan Tani (1635)
Vending Machine (747)
Voucher & Tiket (359)
Web Design Malaysia (3222)
Web Media Sosial (1082)
Wiring Aircond Plumbing Repair (2781)