Search Majalah.com
Pakej Bisnes 'Chocolate Fountain'/Coklat Celup (Strawberi Celup Coklat)
Siti Hajar - Wed 1/Feb/2012 8:01am [Last Comment]
Coklat Fountain adalah gaya makan potongan-potongan makanan seperti buah-buahan, marshmallow yang dicelupkan ke dalam cairan coklat panas. Gaya makan ini berasal dari Swiss dan di popularkan di Perancis. Sekarang ia kerap di nikmati oleh golongan atas. Kami sedang mempopularkannya agar ia boleh diterima oleh golongan sederhana dan rendah.

Kami menawarkan:-

Pakej Usahawan Coklat Fountain - Kami menjual Mesin Chocolate Fountain bersama coklat celupan serta boleh membekalkan buah strawberi dan marshmallow pada harga yang sangat murah.

Pakej Asas Usahawan Coklat Celup VFC (RM 1500)

- 1 Unit Mesin Coklat Melter
- 5 kg Marshmallow (aneka rasa & bentuk)
- 2 kg coklat celup (ready-made)
- 1 kg buah strawberi
- Buahan2 lain mengikut permintaan.
- Termasuk latihan & tunjuk ajar praktikal dari A-Z memulakan bisnes ini.

Pakej Eksklusif Usahawan Coklat Celup VFC (RM 2500)

- 1 Unit Mesin Chocolate Fountain
- 1 Unit Mesin Coklat Melter
- 5 kg Marshmallow (aneka rasa & bentuk)
- 2 kg coklat celup (ready-made)
- 1 kg buah strawberi
- Buahan2 lain mengikut permintaan.
- Termasuk latihan & tunjuk ajar praktikal dari A-Z memulakan bisnes ini.

Utk area lembah klang, free delivery. Utk luar dr lembah klang, kos delivery akan dikenakan.

Pakej adalah x termasuk kiosk. Tambahan utk kiosk adalah RM 1000 utk 1 unit kiosk. Jika berminat mendapatkan kiosk, perlu maklumkan kepada kami.

Pakej adalah x termasuk generator. Tetapi ada cara manual tanpa menggunakan elektrik yg kami boleh ajarkan utk anda mencairkan coklat nnt. Sgt mudah.

Kepada yg berminat utk mulakan bisnes ini samada di pasar malam, dr rumah utk jiran2, dpn sekolah dll boleh ambil peluang ini.

Anda x kan dapat pakej semurah ini dr tempat lain.

Berminat? SMS (only) saya di 017-6566965 & sy akan hubungi anda semula.

Niche: Pakej Perniagaan | Produk Coklat | Bisnes Roti Dan Bakeri
Kursus Praktikal GST untuk Usahawan
3 Dec 2014 (Rabu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya

Seminar Memborong Produk di China
29 Nov 2014 (Sabtu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya
     
  1. Syawal - Wed 1/Feb/2012 9:00am
    boleh tak email kpd saya sengan gambarnya sekali kiosk ,mesin dan lain2
    syawalabulhaq88@gmail.com  
  2. Raja Rozlinda - Wed 1/Feb/2012 4:41pm
    coklat brand apa yg digunakan dan boleh tak emel kan gambar. Pakej asas usahawan tu kena bayar setiap bulan ke atau sekali saja. emel saya rrozlinda@gmail.com  
  3. Linkman - Wed 1/Feb/2012 9:39pm
    first time saya tengok bisnes ni di pasar malam brinchang (cameron Highlands) tak jauh dari area KFC tu... habis seluruh pasar malam saya round maklum la tak tau nak buat apa malam2 di Cameron tu...

    memang unik strawberry celup coklat. ini makanan kegemaran siti nurhaliza... dia ada sebut... sebab tu la saya ingat... datuk K pun mesti bagi dia berdozen2 masa nak tackle dia dulu...

    Maknanya... bisnes ini akan laku waktu2...

    - valentine esp area budak2 univ..
    - hari ibu
    - hari bapa.. pun boleh jugak... kesian le...
    - hari guru? anak buah saya pernah tanya nak bagi apa hari guru... saya suruh beli sabun dettol pack 3 tu... hehe.. maybe next time saya boleh suggest strawberi celup coklat....

    - Hantaran kawin boleh? atau doorgift tunang/kawin? (mintak maaf le cik abang yek kalau suggestion saya ni membuatkan bocor poket kamu :-)  
  4. Dino 14 - Thu 2/Feb/2012 9:02pm
    sy berminat ngan product nie..
    boley emailkan kat sy gambar kiosk dan mesinnye.. email sy zano_din@yahoo.com  
  5. Mohd Razali - Thu 2/Feb/2012 11:47pm
    boleh tak email kpd saya gambarnya sekali kiosk ,mesin dan lain2  
  6. Syah 7 - Fri 3/Feb/2012 4:51am
    salam..boleh emailkan kepada saya juga seperti en mohd Razali..
    rush_dms@yahoo.com.my  
  7. Ammar 18 - Fri 3/Feb/2012 4:09pm
    tumpang lalu kak siti,percaya atau tidak kalau saya katakan anda boleh buat rm5000 ke rm10000 sebulan bersih secara tetap dengan hanya menjual nasi bungkus.anda takyah jual pun duduk rumah lepak jer.anda juga tak payah masak pun.oleh itu saya sedang mencari hanya 10 0rang untuk saya rekrut dalam bisnes ni.saya tunjukkan caranya sampai anda berjaya.modal pun kecik jer.buka restoran rm100,000 belum tentu untung 10,000 sebulan dalam masa terdekat.email ke chefamm @yahoo.com.yg betul2 berminat sahaja.  
  8. Siti Hajar - Fri 3/Feb/2012 4:33pm
    modal skali shj...dan pusing modal utk beli bahan2 mentah shj...coklat yg digunakan adalah coklat ala2 cadbury..

    Kpd yg lain yg berminat, nnt sy emelkan gmbr dan details ya..  
  9. Mimi71 2 - Sat 4/Feb/2012 12:16pm
    sy berminat ngan product nie..
    boley emailkan kat sy gambar kiosk dan mesinnye.. email saya pestokill_kedah@yahoo.com  
  10. S Fariz - Sat 4/Feb/2012 10:00pm
    Saya berminat dgn biz ni. tlg emailkn detail kpd sy ssyedfariz@yahoo.com  
  11. Izdi Ariff - Mon 6/Feb/2012 3:22am
    emailkan sy details..
    izdi.ariff@yahoo.com  
  12. Halimah Ariffin Hashim - Mon 6/Feb/2012 1:58pm
    email details kat halimahfiza@yahoo.com  
  13. Aaan89 2 - Mon 6/Feb/2012 9:07pm
    email pada sy gambr dan detail
    allienboy_89@yahoo.com.my  
  14. Norziey - Wed 8/Feb/2012 8:21am
    email kepada saya:
    triangle_ziey@yahoo.com.my  
  15. Hana 71 - Wed 8/Feb/2012 10:05am
    email saya juga siti hajar: hana6873@yahoo.com  
  16. Azhar Ibrahim 2 - Wed 8/Feb/2012 11:08am
    Maaf tumpang iklan Siti Hajar,

    Saya memepunyai satu set lengkap peralatan perniagaan franchise ayam goreng Uncle Bob untuk dijual dgn harga 7k lokasi Subang,berminat hubungi saya 012-3010796.Terima kasih.  
  17. Ady Signature - Sat 11/Feb/2012 5:42pm
    PROMOSI PRINTNAMECARD dengan free delivery & design

    2box=30, 3box=42, 5box=65, 10box=120 100box=1000

    hubungi ady 0178-891-890
    email:adysignature@gmail.com or yahoo.com  
  18. Alieza 2 - Wed 15/Feb/2012 3:12pm
    berminat email ke aliezaliza@yahoo.com.my  
  19. Dila 93 - Mon 27/Feb/2012 4:12pm
    berminat... minta email detail di nor_dila28@yahoo.com  
  20. Halil - Thu 1/Mar/2012 4:00pm
    sy nk info lanjut..email mamn_boy@yahoo.com
    TK!  
  21. No Name 2 - Fri 2/Mar/2012 2:10pm
    Tlg emailkan detail: mib.redr@gmail.com  
  22. Saif 5 - Tue 6/Mar/2012 11:03am
    sy berminat ngan product nie..
    boley emailkan kat sy gambar kiosk dan mesinnye.. email saya saifiqbal07@gmail.com  
  23. Sweetpea73 - Fri 30/Mar/2012 4:36pm
    tolong email pada saya details ya... ainanis@hotmail.com  
  24. Alfyn - Mon 9/Apr/2012 7:17pm
    tolong email details ya pada darzshop@gmail.com  
  25. Norezah - Fri 27/Apr/2012 12:20pm
    mohon email details kepada saya: eznay@yahoo.com  
  26. Nur Syazwani 5 - Fri 4/May/2012 10:42pm
    blh tlg emailkan details tntg kiosk and yg berkaintan dgn bisnes ni..sy berminat..tq :)- wanisz897@gmail.com  
  27. Muna Nazri - Tue 29/May/2012 12:59pm
    Assalamualaikum,
    Sy berminat dgn bisness ni, boleh tolong emailkan details ke - muna_ous@yahoo.co.uk
    together with kiosk info juga.

    thank you,
    Muna  
  28. Hajar Nadiya - Sun 17/Jun/2012 4:49pm
    mohon detail pasal business ni..kalau ok saya nak buat secepat mungkin,,
    nadiya_wan@yahoo.com  
  29. Zidane 2 - Tue 19/Jun/2012 8:10pm
    salam, saya pon ada jual chocolate fountain machine dan cocolate khas utk choc fountain.. Marshmallow pon ader.. Saya pon bagi kihdmat nasihat kepada pembeli.. Lawati fb page saya: allysforcandyfrenzy atau http://thepinkjar.com  
  30. Norizz - Thu 21/Jun/2012 5:26pm
    marshmellow Rm39.00/kg
    boleh tempah
    macam2 perisa.

    neecza12@msn,com
    0163818700  
  31. Azharazwana - Fri 7/Sep/2012 2:21pm
    details pls
    azharazwana@gmail.com  
  32. Rozana Rahman - Wed 14/Nov/2012 11:58pm
    Assalamualaikum,
    Sy berminat dgn bisness ni, boleh tolong emailkan details ke - hynata_zan87@yahoo.com  
  33. Allys - Tue 25/Dec/2012 10:19pm
    Check out pakej usahawan
    http://pinkjar.blogspot.com/2012/12/carameningkatkan-keuntungan-perniagaan.html  
  34. Farhaini - Fri 25/Jan/2013 8:23pm
    Saya berminat. Pls email the details  
  35. Kira - Mon 28/Jan/2013 5:42pm
    saya ade mesin choc fountain utk sewa,m65/day. juga buat candy buffet utk semua majlis. 0177270147  
  36. Allys - Thu 14/Feb/2013 1:53pm
    Sewa mesin + 2kg coklat khas untuk chocolate fountain hanya RM95.
    012-9144229  
  37. Mary 2 - Mon 23/Sep/2013 5:16pm
    email details mary_jeff79@yahoo.com  
  38. Nik 64 - Thu 16/Jan/2014 8:39am
    email ke nicks2806@gmail.com  
Page 1   (Total 38 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2818)
Bengkel Basikal (74)
Bengkel Besi (225)
Bengkel Kereta (1504)
Bengkel Motosikal (252)
Bengkel Tayar (219)
Bisnes Air Mineral (372)
Bisnes Ais Krim (515)
Bisnes Aksesori Kereta (663)
Bisnes Broadband (1113)
Bisnes Burger (550)
Bisnes Cermin Mata (162)
Bisnes Cuci Kereta (823)
Bisnes Cyber Cafe (453)
Bisnes Dobi (1386)
Bisnes Ebook (1066)
Bisnes Handphone (1272)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (573)
Bisnes Ice Blended (711)
Bisnes Jam Tangan (291)
Bisnes Jeruk (182)
Bisnes Kitar Semula (507)
Bisnes Komputer (1503)
Bisnes Kurier Dan Logistik (692)
Bisnes Minuman (1487)
Bisnes Pasar Malam (2004)
Bisnes Pelancongan (554)
Bisnes Pengantin (699)
Bisnes Perabot (875)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1124)
Bisnes Restoran (3387)
Bisnes Roti Dan Bakeri (723)
Bisnes Salun Rambut (372)
Bisnes Sarang Burung (257)
Bisnes Satay (385)
Bisnes Sms (162)
Bisnes Spa Dan Facial (678)
Bisnes Steamboat (199)
Bisnes Tablet Pc (445)
Bisnes Tradisional (839)
Bisnes Untuk Dijual (3414)
Bisnes Waffle Dan Jagung (388)
Bisnes Western Food (331)
Dewasa 18sx (1799)
Diskusi Bisnes (1985)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (741)
Expo Karnival Tapak Niaga (6623)
Forex Malaysia (1941)
Haiwan Peliharaan (477)
Haji Dan Umrah (469)
Hiasan Dalaman (726)
Hiasan Taman (244)
Hotel Resort Homestay (1028)
Iklan Tv Radio Media Massa (228)
Import Dan Eksport (335)
Ingin Berniaga (2837)
Insurans Dan Takaful (1766)
Insurans Roadtax Kereta (349)
Kedai Bunga (191)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1996)
Kedai Emas (458)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2551)
Kedai Hardware (441)
Kedai Ibu Dan Bayi (697)
Kedai Jahit (3956)
Kedai Kamera Dan Camcorder (349)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (342)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1899)
Kedai Sewa (1652)
Kereta Baru (1642)
Kereta Terpakai (5053)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4973)
Kerja Kemahiran (2017)
Kerja Kosong (12136)
Kerja Praktikal (2180)
Kerja Sales (2332)
Kerja Sambilan (6456)
Konsultan Peguam (159)
Konsultan Perniagaan (465)
Kontrak Swasta (301)
Kontrak Tender Kerajaan (465)
Kontraktor Balak Dan Kayu (485)
Kontraktor Jurutera (576)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (228)
Kontraktor Minyak Dan Gas (695)
Kontraktor Pasir (411)
Kontraktor Pembinaan (2094)
Kontraktor Perlombongan (324)
Kursus Dan Seminar (2865)
Kursus Kecantikan (696)
Kursus Makanan (672)
Kursus Motivasi (327)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1628)
Mencari Pelabur (3731)
Mesin Fotostat (358)
Mesin Freezer Dan Chiller (274)
Mesin Industri (523)
Mesin Jahit (389)
Mesin Proses Makanan (582)
Pakej Pelancongan (2647)
Pakej Perkahwinan (1217)
Pakej Perniagaan (904)
Pasar Basah (1485)
Pekerja Asing (1268)
Pelaburan Saham Unit Trust (967)
Pembantu Rumah Asing (1897)
Pembekal Barang Runcit (1591)
Pembekal Beras (117)
Pembekal Buah-buahan (492)
Pembekal Ikan Kering (390)
Pembekal Kelapa Dan Santan (659)
Pembekal Kerepek (1118)
Pembekal Keropok (454)
Pembekal Kicap Dan Sos (229)
Pembekal Kurma Dan Kismis (291)
Pembekal Madu (246)
Pembekal Mee Dan Bihun (128)
Pembekal Minyak Masak (417)
Pembekal Rempah Dan Perencah (618)
Pembekal Serunding (259)
Pembekal Telur (143)
Pemborong Aksesori Lelaki (162)
Pemborong Aksesori Wanita (1200)
Pemborong Batik Dan Sutera (354)
Pemborong Beg Galas (102)
Pemborong Beg Tangan (613)
Pemborong Bundle (877)
Pemborong Cadar Dan Tilam (464)
Pemborong Karpet (165)
Pemborong Kasut Dan Sandal (710)
Pemborong Lampin (304)
Pemborong Mutiara (113)
Pemborong Pakaian Bayi (779)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1690)
Pemborong Pakaian Lelaki (1141)
Pemborong Pakaian Plus Size (146)
Pemborong Pakaian Wanita (4294)
Pemborong Telekung Dan Songkok (572)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3576)
Pemborong Tuala (204)
Pemborong Tudung (2829)
Pembuat Papan Tanda Iklan (287)
Pembuat Plastik Kotak Botol (804)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (487)
Pendaftaran Syarikat (508)
Pendaftaran Trademark (35)
Pengedar Alat Tulis (959)
Pengedar Bahan Pencuci (729)
Pengedar Buku Dan Majalah (603)
Pengedar Contact Lens (248)
Pengedar Perfume (1565)
Pengedar Permainan Kanak2 (612)
Pengedar Produk Kecantikan (2653)
Pengedar Produk Kesihatan (3047)
Pengurus Majlis (602)
Penternak Arnab (53)
Penternak Ayam (742)
Penternak Burung Puyuh (96)
Penternak Ikan (698)
Penternak Kambing (295)
Penternak Lembu (397)
Penternak Udang (198)
Peralatan Makmal Dan Hospital (269)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (739)
Peralatan Sukan (551)
Perisian Komputer (578)
Perkakas Dapur (630)
Perkakas Elektrik (450)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1547)
Pinjaman AIM (171)
Pinjaman Hartanah (526)
Pinjaman Kad Kredit (397)
Pinjaman Kereta (628)
Pinjaman Peribadi (10863)
Pinjaman Perniagaan (1861)
Produk Dari China (548)
Produk Sejuk Beku (1354)
Program Consignment (2041)
Program Dropship (6888)
Pusat Bahasa (366)
Pusat Jagaan Bayi (1601)
Pusat Latihan (660)
Pusat Memandu (125)
Pusat Mengaji Agama (536)
Pusat Pendidikan Tinggi (532)
Pusat Rawatan (373)
Pusat Tadika Dan Taska (1365)
Pusat Tuisyen (1091)
Rancangan Perniagaan (567)
Rawatan Alternatif (299)
Rumah Sewa (4374)
Rumah Untuk Dijual (3805)
Servis Freelance (1136)
Servis Keselamatan (733)
Servis Pembersihan (852)
Servis Pengedaran Risalah (471)
Setiausaha Syarikat (601)
Sewa Bas Dan Van (587)
Sewa Kereta Teksi Limo (1861)
Sewa Lori (2614)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (58)
Studio Filem Dan Videografi (258)
Studio Fotografi (916)
Studio Grafik Dan 3D (1142)
Studio Lukisan (134)
Studio Model Penyanyi Pelakon (759)
Studio Muzik (487)
Sukan Beladiri (118)
Sukan Berkumpulan (237)
Sukan Futsal (231)
Sukan Pancing (143)
Tanah Sewa (656)
Tanah Untuk Dijual (4946)
Tempahan Biskut Dan Tart (2172)
Tempahan Hamper (189)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (676)
Tempahan Katering (2191)
Tempahan Kek Dan Coklat (2175)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (180)
Tempahan Kuih Muih (1768)
Tempahan Minuman Dan Dessert (470)
Tempahan Nasi Lemak (532)
Tempahan Roti (378)
Terminal Bayaran (194)
Ubahsuai Pejabat (655)
Ubahsuai Rumah (1719)
Urut Tradisional (819)
Usahawan Baja Pertanian (375)
Usahawan Benih Dan Nursery (408)
Usahawan Tani (1106)
Vending Machine (388)
Voucher Dan Tiket (252)
Web Design Malaysia (2332)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1393)