Search Majalah.com
Pakej Belajar Memandu Yang Berbaloi Untuk Anda!
Nadi Biz - Sat 12/Jun/2010 4:57pm [Last Comment]
LESEN ADALAH SATU KEPERLUAN..JOM BELAJAR MEMANDU!!

***Kini kami menawarkan PAKEJ ASAS memandu yang anda mampu!

Dengan Metro Driving Cawangan Wangsa Maju, anda akan ditawarkan:
1. PERKHIDMATAN MEMUASKAN yang bernilai untuk wang anda
2. BELAJAR DAN UJIAN DI TEMPAT YANG SAMA
3. Pengangkutan DISEDIAKAN PERGI & BALIK dari kediaman/pickup point ke sirkit latihan
4. BAYARAN SECARA ANSURAN mengikut peringkat latihan - TIDAK MEMBEBANKAN
5. WAKTU BELAJAR 11 JAM YANG SOLID (Asas & Praktikal)
5. INSURANS kemalangan diri PERCUMA RM20,000 (setahun)
6. Dua jenis pakej dengan harga yang kompetitif dan sesuai dengan kehendak/keyakinan anda - ekslusif bagi mereka yang mendaftar di Cawangan Wangsa Maju sahaja!
7. Pengajar WANITA ada disediakan.

Jangan berlengah lagi...Kunjungi pejabat kami di Wangsa Link, Wangsa Maju (di belakang Carrefour, bersebelahan Domino's Pizza).

HP: 019-2514900 / 019-3218846 (Office) E-mail: adeemul@gmail.com atau nadibizresources@gmail.com

Niche: Pusat Memandu
     
  1. Luniaz - Sat 12/Jun/2010 9:17pm
    kalau nk blaja amik lesen PSV blh ke..?  
  2. Nadi Biz - Mon 14/Jun/2010 1:06pm
    Hi Luniaz, PSV ada iaitu utk Van (harga RM298), Teksi (RM698) & Bas Besar (RM1598)> Harga pakej ialah sampai lulus, jika gagal tiada bayaran tambahan. Hubungi saya di 019-2514900 (Adee) jika berminat. TQ  
  3. Luniaz - Mon 14/Jun/2010 3:10pm
    xblh mrh lg ke..?  
  4. Nadi Biz - Thu 17/Jun/2010 10:22am
    Hi Luniaz, utk pengetahuan harga pakej di atas adalah harga standard dr HQ kami utk calon2 PSV. Promosi kami buat masa ini adalah untuk pakej memandu kelas D & B2 shj. TQ  
  5. Winda - Mon 5/Jul/2010 5:31pm
    mahalnye..saya hanya bayar rm350 aje untuk lesen psv.. kenapa di metro driving harganye mahal, baru saje ambik di batu caves  
  6. Nadi Biz - Tue 6/Jul/2010 8:45pm
    Well..it depends apa yang winda mahu. Harus juga bertanya berapa byrn jika gagal, lesen dsbnya. Masing2 ada pakej tersendiri di pasaran.  
  7. Winda - Wed 7/Jul/2010 10:04am
    jika gagal ujian computer hanya rm30, gagal test dgn jpj rm 50,harga lesen telah termasuk sekali dgn harga rm350 yg saya bayar tu. tiada istilah untuk ambil untung lebih di tempat saya ambil lesen ni.  
  8. Nadi Biz - Sun 11/Jul/2010 4:13pm
    Ok, thanks for the info. Winda ambil PSV apa tu sampai RM350? Teksi ke? Kalau teksi memang berbaloi, tapi saya tak pernah jumpa harga sebegitu utk teksi. Kalau PSV utk van pulak, harga kami ialah RM298.  
  9. Winda - Mon 12/Jul/2010 6:22pm
    yer.. psv untuk teksi,psv untuk van saya tak pasti tapi rasanyer dlm rm250 ke bawah,psv bas rm600 lesen GDL rm170  
  10. Lisa 8 - Sat 17/Jul/2010 10:57am
    hi Nadi Biz, boleh sy tau berapa bayaran untuk lesen D n if gagal barape kena bayar?
    sy tinggal di pandan perdana, ada provide transport x??
    tq  
  11. Nadi Biz - Sat 17/Jul/2010 3:39pm
    Salam Liza, kami ada 2 pakej khas yg boleh anda pilih. Boleh smskan e-mail address ke 019-2514900 & kami akan jelaskan semuanya berkaitan kursus memandu. TQ  
  12. Salina 9 - Sat 17/Jul/2010 10:09pm
    ini senarai harga dari sebuah sekolah memandu di gombak, adakah sama dengan nadi biz punya pakej:-
    1.Kereta (D)
    RM 750 (Bayaran Tiada L)
    RM 580 (Bayaran ada L tapi lain kelas)
    RM 450 (Bayaran ada L)

    2.Kereta &
    Motosikal (B2 &D)
    RM 950 (Bayaran Tiada L)
    RM 750 (Bayaran ada L tapi lain kelas)
    RM 600 (Bayaran ada L)


    3.Motosikal (B2)
    RM 400 (Bayaran Tiada L)
    RM 300 (Bayaran ada L tapi lain kelas)
    RM 200 (Bayaran ada L)

    4.Motosikal (B Full)
    RM 600 (Bayaran Tiada L)
    RM 550 (Bayaran ada L tapi lain kelas)
    RM 420 (Bayaran ada L)  
  13. Nadi Biz - Sat 31/Jul/2010 12:17pm
    Salina 9, harga pakej belajar memandu adalah berlainan mengikut sekolah memandu dan kos yg ditanggung. Kami ada 2 pakej yg khas ikut keyakinan pelajar (ada yg kena bayar caj ulangan & ada yg ulangan percuma). Dan murah bukan ukuran utama. Yang penting bagi kami pelajar mesti mendapat 'solid hours' semasa belajar & perkhidmatan susulan (after sales) yg memuaskan hati. TQ  
  14. Shahril 9 - Sat 4/Sep/2010 4:00pm
    nak tanya..saya ada L kete..tapi hari 2 kena saman sebab bawak kete takde lesen..=P..so nak kira macam mana??nak kena ambik L balik ke dulu kalau nak ambik P??  
  15. Nadi Biz - Sun 5/Sep/2010 11:09pm
    Shahril 9, tidak perlu ambil L semula jika masih sah dalam tempoh 2 tahun. Tetapi untk ambil ujian memandu JPJ bergantung samada nama telah disenaraihitam atau tidak. Hubungi saya di 019-2514900 utk penjelasan. TQ  
  16. Zz 2 - Sun 21/Nov/2010 5:45pm
    Saya ada lesen L untuk kereta yang masih sah(belum 2 tahun lagi)..pakej yang paling cepat untuk dapat lesen berapa lama ya?dan berapa bayaran nya.tq.  
  17. Nadi Biz - Wed 24/Nov/2010 8:58pm
    Salam Zz 2, jika mendaftar segera, boleh pergi ujian memandu JPJ paling cepat 16/12/2010. Walaubagaimanapun ada dokumen tambahan diperlukan oleh JPJ dr sekolah memandu lama. Utk bayaran & maklumat lain, sila hubungi kami di 019-2514900. TQ  
  18. Media Citra - Thu 25/Nov/2010 9:48am
    Majalah Pengiklanan MEDIA CITRA (100% bumiputra) menjemput anda mengiklankan promosi,servis atau produk di ruang iklan majalah kami dgn harga yang menarik. Keberkesanan promosi yang tinggi dengan kadar pembaca yang tinggi di sekitar Lembah Kelang.
    Tempah sekarang untuk mendapatkan promosi tahun 2011.
    Hubungi 017-979 6360 @ 03-6184 1459  
  19. Ain Noin - Thu 17/Mar/2011 4:28pm
    saya ad L yang akan tamat tempoh bulan 7 ni. saya dah belajar memandu sikit tetapi belom mahir. saya tgl di desa pandan. bley emelkan saya detail byrn x?  
  20. Nadi Biz - Tue 10/May/2011 5:30pm
    Cik Ain, adakah anda telah mendapat maklumbalas yg memuaskan berkenaan pertanyaan anda tersebut? Blh kami tahu e-mail anda? TQ  
  21. Nadi Biz - Thu 2/Jun/2011 11:49pm
    *** Dapatkan PAKEJ BELAJAR ASAS MEMANDU yang bernilai untuk wang anda
    (value-for-money)! ***

    Metro Driving Academy Wangsa Maju menawarkan:

    1. PERKHIDMATAN yang MEMUASKAN
    2. LATIHAN DAN UJIAN JPJ DI TEMPAT YANG SAMA - kelas/latihan oleh tenaga
    pengajar yang diperakui JPJ
    3. PENGANGKUTAN DISEDIAKAN pergi & balik dari kediaman/pickup point ke tempat
    latihan & ujian - Pelajar tak perlu pergi sendiri. Kawasan Perkhidmatan:
    Wangsa Maju, Ulu Kelang, Setapak, Sentul, Gombak, KL. Lain-lain kawasan boleh
    dirunding
    4. BAYARAN SECARA ANSURAN mengikut peringkat latihan - TIDAK MEMBEBANKAN
    5. MINIMA PRAKTIKAL MEMANDU 11 JAM YANG SOLID - One to One Session (sebelum &
    selepas L)
    5. INSURANS kemalangan diri PERCUMA RM20,000 (setahun)
    6. TIGA PAKEJ MEMANDU dengan harga yang kompetitif dan sesuai dengan
    kehendak/keyakinan anda - khusus bagi mereka yang mendaftar di Cawangan kami
    sahaja!
    7. Pengajar kereta WANITA boleh diaturkan.

    Jangan berlengah lagi...Belajarlah memandu sekarang! Kunjungi pejabat kami di
    Wangsa Link, Wangsa Maju (di belakang Carrefour, bersebelahan Domino's Pizza)

    Atau hubungi:
    METRO DRIVING ACADEMY WANGSA MAJU di 019-2514900 / 019-3218846 (ADI) atau
    e-mail ke nadibizresources@gmail.com

    ** WHAT YOU PAY IS WHAT YOU GET! ** MURAH TAK SEMESTINYA BERNILAI **  
  22. Gugurl - Mon 27/Jun/2011 3:18pm
    saya nak amek lesen kereta jew..bole x email kn sy bayaran ansuran nya mcm mne..means bpe dlu yg kne bayar ntok permulaan ntok dpt kn L then ps2 bpe plak ntok dpt kn P..tq  
  23. Nadi Biz - Fri 1/Jul/2011 12:28pm
    Cik Gugurl, boleh sms kan e-mail address ke 019-2514900 atau e-mail ke nadibizresources@gmail.com & kami akan reply penjelasan penuh berkenaan pakej lesen kereta. TQ -adi  
  24. Anwar 19 - Fri 5/Aug/2011 2:35pm
    Assalamualaikum..saya ingin ambil lesen kreta & motor..
    so, boleh emailkn sy berapa nilai bayaran insuransnya yg perlu saya bayar..  
  25. Nadi Biz - Sat 6/Aug/2011 1:17pm
    Sdra Anwar 19, sila sms kan e-mail address anda ke 019-2514900 & saya akan reply dgn info pakej lengkap lesen kereta + motor. TQ  
  26. Jummaat - Tue 6/Sep/2011 1:02pm
    Saya nak ambil lesen kereta sahaja sebab dah ada lesen motor..boleh x email kn sy bayaran ansuran nya mcm mne..means bpe dlu yg kne bayar ntok permulaan dan seterusnya.  
  27. Cikeikaa - Fri 16/Dec/2011 9:46pm
    saya ada L, tp akn tmat pada bulan 2. saya pernah test jpj skali,tp ggal . bole email kn saya detail byaran yg perlu saya byar kalaw amek lesen P kt sni ?  
  28. Nadi Biz - Tue 20/Dec/2011 11:34pm
    Salam Cikeikaa, kes semacam ini banyak berlaku. Sila smskan pada kami di 019-2514900 email address & kami akan reply secepat mungkin dengan penjelasan penuh. Terima kasih  
  29. Msaa5457 - Mon 9/Jan/2012 9:02pm
    Salam nadi biz.. saya nak tanya sikit,
    saya sudah ada lesen P B2 dan akan tmat tmpoh pd bln 5 ni.
    Sekiranya saya ambk lesen D, saya akan dpt D CDL terus ke atau P shj?
    terima kasih..  
  30. Nadi Biz - Wed 18/Jan/2012 12:24pm
    Salam Msaa5457. Pilihan 1: Jika ambil lesen D sblm bulan 5, and akan dapat lesen P (B2 + D) tp tarikh tamat smpai bulan 5 shj. Pilihan 2: Jika ambil D selepas bulan 5, lesen kereta & motor akan jadi CDL (dgn syarat lesen P B2 perlu di-renew & ditukar ke CDL bila tamat tempoh bulan 5 nanti). Sekian  
  31. Nekochan - Tue 31/Jan/2012 1:43am
    salam..
    saye sorg student n hnye de mse lapang pde hjung mgu..n sye hnye nak amek lesen kereta saje..jadi bleh x nadi biz bg detail hrge.. bole ke kalau sye nak amek lesen pde hjung mgu je?  
  32. Nadi Biz - Fri 3/Feb/2012 5:01pm
    Salam Nekochan, tiada masalah belajar teori + praktikal pada hujung minggu shj. Ramai pelanggan kami yg bekerja pun hanya ada masa hujung minggu. Nekochan boleh e-mail ke nadibizresources@gmail.com dan kami akan reply dengan details harga+prosesnya. Atau blh sms e-mail address ke 019-2514900. TQ  
  33. Mardaei Mohiddin - Mon 5/Mar/2012 2:32am
    kalau lesen L dah dpt tp nak amik P kat tmpt Cik boleh x? tp tak nak repeat2.. nk yg gerenti lulus. ada x? jika ada cal direct 0176695752  
  34. Ezzatie - Fri 30/Mar/2012 4:39pm
    boleh saya dapatkan harga untuk setiap pakej? pakej student terutamanya. TQ  
  35. Nadi Biz - Mon 2/Apr/2012 12:53pm
    Sdri Ezzatie, sila sms kan e-mail address anda ke 019-2514900 & saya akan reply dgn info pakej lengkap lesen kereta. TQ  
  36. Diela 9 - Mon 21/May/2012 12:00pm
    UNTUK LESEN KERETA SAHAJA?  
  37. Hana 144 - Fri 29/Jun/2012 11:29pm
    ade tak untuk ambil lesen kereta auto?
    brapa?  
  38. Aisyah Humaira - Tue 24/Jul/2012 2:25pm
    Salam. Nak amek lesen PSV teksi berapa ya? Belaja ujung menggu ajer. Dok kat kota damansara. Bulehker? Tenkiu  
Page 1   (Total 38 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2722)
Bengkel Basikal (73)
Bengkel Besi (212)
Bengkel Kereta (1484)
Bengkel Motosikal (247)
Bengkel Tayar (213)
Bisnes Air Mineral (365)
Bisnes Ais Krim (499)
Bisnes Aksesori Kereta (649)
Bisnes Broadband (1102)
Bisnes Burger (546)
Bisnes Cermin Mata (159)
Bisnes Cuci Kereta (804)
Bisnes Cyber Cafe (451)
Bisnes Dobi (1357)
Bisnes Ebook (1045)
Bisnes Handphone (1253)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (558)
Bisnes Ice Blended (694)
Bisnes Jam Tangan (287)
Bisnes Jeruk (164)
Bisnes Kitar Semula (498)
Bisnes Komputer (1486)
Bisnes Kurier Dan Logistik (675)
Bisnes Minuman (1460)
Bisnes Pasar Malam (1968)
Bisnes Pelancongan (547)
Bisnes Pengantin (678)
Bisnes Perabot (849)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1106)
Bisnes Restoran (3324)
Bisnes Roti Dan Bakeri (707)
Bisnes Salun Rambut (363)
Bisnes Sarang Burung (257)
Bisnes Satay (379)
Bisnes Sms (161)
Bisnes Spa Dan Facial (658)
Bisnes Steamboat (198)
Bisnes Tablet Pc (440)
Bisnes Tradisional (817)
Bisnes Untuk Dijual (3315)
Bisnes Waffle Dan Jagung (382)
Bisnes Western Food (323)
Dewasa 18sx (1767)
Diskusi Bisnes (1960)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (717)
Expo Karnival Tapak Niaga (6456)
Forex Malaysia (1877)
Haiwan Peliharaan (468)
Haji Dan Umrah (465)
Hiasan Dalaman (709)
Hiasan Taman (240)
Hotel Resort Homestay (1006)
Iklan Tv Radio Media Massa (224)
Import Dan Eksport (329)
Ingin Berniaga (2819)
Insurans Dan Takaful (1725)
Insurans Roadtax Kereta (337)
Kedai Bunga (190)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1980)
Kedai Emas (451)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2529)
Kedai Hardware (435)
Kedai Ibu Dan Bayi (687)
Kedai Jahit (3827)
Kedai Kamera Dan Camcorder (342)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (343)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1842)
Kedai Sewa (1633)
Kereta Baru (1616)
Kereta Terpakai (4992)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4798)
Kerja Kemahiran (1954)
Kerja Kosong (11714)
Kerja Praktikal (2053)
Kerja Sales (2272)
Kerja Sambilan (6306)
Konsultan Peguam (151)
Konsultan Perniagaan (452)
Kontrak Swasta (293)
Kontrak Tender Kerajaan (454)
Kontraktor Balak Dan Kayu (478)
Kontraktor Jurutera (565)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (225)
Kontraktor Minyak Dan Gas (679)
Kontraktor Pasir (389)
Kontraktor Pembinaan (2052)
Kontraktor Perlombongan (319)
Kursus Dan Seminar (2812)
Kursus Kecantikan (686)
Kursus Makanan (662)
Kursus Motivasi (322)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1621)
Mencari Pelabur (3680)
Mesin Fotostat (352)
Mesin Freezer Dan Chiller (265)
Mesin Industri (512)
Mesin Jahit (374)
Mesin Proses Makanan (566)
Pakej Pelancongan (2608)
Pakej Perkahwinan (1198)
Pakej Perniagaan (892)
Pasar Basah (1455)
Pekerja Asing (1229)
Pelaburan Saham Unit Trust (943)
Pembantu Rumah Asing (1851)
Pembekal Barang Runcit (1578)
Pembekal Beras (108)
Pembekal Buah-buahan (482)
Pembekal Ikan Kering (385)
Pembekal Kelapa Dan Santan (647)
Pembekal Kerepek (1095)
Pembekal Keropok (442)
Pembekal Kicap Dan Sos (223)
Pembekal Kurma Dan Kismis (289)
Pembekal Madu (237)
Pembekal Mee Dan Bihun (126)
Pembekal Minyak Masak (414)
Pembekal Rempah Dan Perencah (594)
Pembekal Serunding (259)
Pembekal Telur (140)
Pemborong Aksesori Lelaki (162)
Pemborong Aksesori Wanita (1183)
Pemborong Batik Dan Sutera (353)
Pemborong Beg Galas (99)
Pemborong Beg Tangan (606)
Pemborong Bundle (862)
Pemborong Cadar Dan Tilam (450)
Pemborong Karpet (162)
Pemborong Kasut Dan Sandal (694)
Pemborong Lampin (295)
Pemborong Mutiara (108)
Pemborong Pakaian Bayi (772)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1653)
Pemborong Pakaian Lelaki (1129)
Pemborong Pakaian Plus Size (144)
Pemborong Pakaian Wanita (4199)
Pemborong Telekung Dan Songkok (565)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3518)
Pemborong Tuala (200)
Pemborong Tudung (2784)
Pembuat Papan Tanda Iklan (276)
Pembuat Plastik Kotak Botol (798)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (481)
Pendaftaran Syarikat (493)
Pendaftaran Trademark (34)
Pengedar Alat Tulis (951)
Pengedar Bahan Pencuci (716)
Pengedar Buku Dan Majalah (585)
Pengedar Contact Lens (243)
Pengedar Perfume (1537)
Pengedar Permainan Kanak2 (598)
Pengedar Produk Kecantikan (2626)
Pengedar Produk Kesihatan (2993)
Pengurus Majlis (595)
Penternak Arnab (53)
Penternak Ayam (726)
Penternak Burung Puyuh (95)
Penternak Ikan (694)
Penternak Kambing (286)
Penternak Lembu (390)
Penternak Udang (194)
Peralatan Makmal Dan Hospital (263)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (716)
Peralatan Sukan (553)
Perisian Komputer (570)
Perkakas Dapur (623)
Perkakas Elektrik (434)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1532)
Pinjaman AIM (168)
Pinjaman Hartanah (519)
Pinjaman Kad Kredit (388)
Pinjaman Kereta (605)
Pinjaman Peribadi (10589)
Pinjaman Perniagaan (1834)
Produk Dari China (542)
Produk Sejuk Beku (1313)
Program Consignment (2010)
Program Dropship (6728)
Pusat Bahasa (357)
Pusat Jagaan Bayi (1539)
Pusat Latihan (648)
Pusat Memandu (123)
Pusat Mengaji Agama (522)
Pusat Pendidikan Tinggi (523)
Pusat Rawatan (365)
Pusat Tadika Dan Taska (1305)
Pusat Tuisyen (1066)
Rancangan Perniagaan (593)
Rawatan Alternatif (292)
Rumah Sewa (4276)
Rumah Untuk Dijual (3730)
Servis Freelance (1110)
Servis Keselamatan (719)
Servis Pembersihan (825)
Servis Pengedaran Risalah (458)
Setiausaha Syarikat (609)
Sewa Bas Dan Van (575)
Sewa Kereta Teksi Limo (1817)
Sewa Lori (2556)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (56)
Studio Filem Dan Videografi (249)
Studio Fotografi (899)
Studio Grafik Dan 3D (1092)
Studio Lukisan (129)
Studio Model Penyanyi Pelakon (725)
Studio Muzik (477)
Sukan Beladiri (116)
Sukan Berkumpulan (232)
Sukan Futsal (228)
Sukan Pancing (143)
Tanah Sewa (638)
Tanah Untuk Dijual (4833)
Tempahan Biskut Dan Tart (2149)
Tempahan Hamper (188)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (667)
Tempahan Katering (2142)
Tempahan Kek Dan Coklat (2146)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (177)
Tempahan Kuih Muih (1742)
Tempahan Minuman Dan Dessert (462)
Tempahan Nasi Lemak (521)
Tempahan Roti (359)
Terminal Bayaran (189)
Ubahsuai Pejabat (639)
Ubahsuai Rumah (1683)
Urut Tradisional (792)
Usahawan Baja Pertanian (372)
Usahawan Benih Dan Nursery (403)
Usahawan Tani (1092)
Vending Machine (371)
Voucher Dan Tiket (247)
Web Design Malaysia (2306)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1350)