Search Majalah.com
Pakej - Alat Terapi Ion Rendam Kaki
Mohd Zaidi 11 @ Aliyyu Entp. - Thu 22/Nov/2012 2:08pm [Last Comment]
ALAT TERAPI ION ELEKTRIK RENDAMAN KAKI INI JUGA MENCIPTAKAN KESEIMBANGAN DENGAN MEMECAH DAN MENGELUARKAN TOXIN DAN RACUN DAN SISA METABOLISME DARI DALAM TUBUH (membuang zat yg tidak berguna bagi tubuh yang dapat menimbulkan penyakit) MELALUI PROSES (kotoran buang air besar), URINE (buang air kecil), DAN MELALUI PELUH (detox).

SETIAP KALI TERAPI RENDAMAN KAKI HANYA DIHADKAN SELAMA 20 HINGGA 30 MINIT SAJA SETIAP HARI. TUBUH ANDA AKAN MERASA SIHAT DAN CERGAS.

TELAH TERBUKTI, ORANG RAMAI YG TELAH MENJALANI TERAPI ION ELEKTRIK RENDAMAN KAKI INI DAPAT MERASAKAN KESAN2 POSITIF DAN JUGA SEMBUH DARI PENYAKIT ATAU SAKIT YG DI ALAMI OLEH MEREKA SEBELUM MENJALANI TERAPI ION ELEKTRIK RENDAMAN KAKI INI...

MELANCARKAN PEREDARAN DARAH.
MERAWAT SAKIT LUTUT, SENDI,GASTRIK DAN GOUT
MENGATASI MASALAH KEWANITAAN(SAKIT PUAN)
MENGHILANGKAN KELETIHAN TUBUH BADAN
MENGURANGKAN KOLESTEROL
MENGAWAL KANDUNGAN GULA UNTUK PESAKIT DIABETES
MENGHALUSKAN DAN MENCANTIKKAN KULIT
MEMPERBAIKI FUNGSI BUAH PINGGANG DAN HATI
MENGHILANGKAN JERAWAT DAN PENYAKIT KULIT
MENGURANGKAN LEMAK YANG BERLEBIHAN
MENGUATKAN DAYA INGATAN
MERAWAT DAN MENCEGAH RADANG SENDI DAN OTOT
MENINGKATKAN TENAGA BATIN
MERAWAT PENYAKIT STROKE/ ANGIN AHMAR
MENGHILANGKAN STRESS DAN PENYAKIT SUSAH TIDUR
MENGAWAL TEKANAN DARAH BAGI PENGIDAP TEKANAN DARAH TINGGI
MENYEGARKAN BADAN, CERGAS DAN MENENANGKAN FIKIRAN

PAKEJ-ALAT TERAPI ION ELEKTRIK

1. MESIN TERAPI ION ELEKTRIK -5 ELEMEN ION-RENDAMAN KAKI RM2500
* 1 UNIT MESIN TERAPI ION ELEKTRIK
* 1 SET KABEL PENYAMBUNG(5 ELEMEN ION)
* 5 ELEMEN TERAPI ION
* 5 BEKAS PELASTIK UNTUK RENDAMAN KAKI


2. MESIN TERAPI ION ELEKTRIK -10 ELEMEN ION- RENDAMAN KAKI RM5000
* 1 UNIT MESIN TERAPI ION ELEKTRIK
* 1 SET KABEL PENYAMBUNG(10 ELEMEN ION)
* 5 ELEMEN TERAPI ION
* 5 BEKAS PELASTIK UNTUK RENDAMAN KAKI


3. MESIN TERAPI ION ELEKTRIK -20 ELEMEN ION-RENDAMAN KAKI RM10000
* 1 UNIT MESIN TERAPI ION ELEKTRIK
* 1 SET KABEL PENYAMBUNG(20 ELEMEN ION)
* 20 ELEMEN TERAPI ION
* 20 BEKAS PELASTIK UNTUK RENDAMAN KAKI

JIKA TUAN DAN PUAN BERMINAT DAN INGIN TAHU LEBIH LANJUT SILA HUBUNGI Mohd Zaidi di mzaidi1977@yahoo.com atau sms ke untuk maklumat lebih lanjut

Niche: Mesin Kesihatan
Seminar GST untuk Usahawan/Peniaga
27 Ogos 2014 (Rabu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya

Kursus GST untuk Usahawan
17 Sep 2014 (Rabu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya
     
  1. Syra 3 - Mon 3/Dec/2012 4:18pm
    No telefon tade pun... kalau berminat beli mesin bagaimana caranya ya..  
  2. Mohd Zaidi 11 - Thu 6/Dec/2012 8:29am
    Untuk makluman lanjut dan detail barangan ataupon pembelian sila emailkan ke mzaidi1977@yahoo.com, Saya akan hubungi anda segera.  
  3. Nash Berry - Fri 7/Dec/2012 3:07pm
    beri sy info lanjut tnntang produk...terima kasih!!!!
    emel sy :
    nashberry75@gmail.com  
  4. Mohd Zaidi 11 - Sat 8/Dec/2012 1:31am
    Ok, saya dah email kan  
  5. Ziezie - Wed 12/Dec/2012 10:21am
    dah email tp tk jawab pun....  
  6. Halim 89 - Wed 12/Dec/2012 11:06am
    Salam... boleh beri info ttg produk?
    se7encaves@yahoo.com, 012-5594634  
  7. Mohd Zaidi 11 - Thu 13/Dec/2012 7:44pm
    Untuk pengetahuan semua pihak, mulai 15 Dec 2012, Harga Terapi ion untuk 5 element ( array ) akan dinaikkan kepada rm3000/set. stock adalah terhad. Yang lainnya harga masih lagi sama seperti diatas.


    Terima kasih kepada kepada semua yang telah ber urus niaga dengan pihak kami.

    Ziezie..saya tidak menerima sebarang email dari pihak Tuan  
  8. Mohd Zaidi 11 - Tue 1/Jan/2013 7:44am
    HARGA TERKINI 2012

    PAKEJ-ALAT TERAPI ION ELEKTRIK

    1. MESIN TERAPI ION ELEKTRIK -5 ELEMEN ION-RENDAMAN KAKI RM3300
    * 1 UNIT MESIN TERAPI ION ELEKTRIK
    * 1 SET KABEL PENYAMBUNG(5 ELEMEN ION)
    * 5 ELEMEN TERAPI ION
    * 5 BEKAS PELASTIK UNTUK RENDAMAN KAKI

    2. MESIN TERAPI ION ELEKTRIK -10 ELEMEN ION- RENDAMAN KAKI RM5000
    * 1 UNIT MESIN TERAPI ION ELEKTRIK
    * 1 SET KABEL PENYAMBUNG(10 ELEMEN ION)
    * 10 ELEMEN TERAPI ION
    * 10 BEKAS PELASTIK UNTUK RENDAMAN KAKI

    3. MESIN TERAPI ION ELEKTRIK -12 ELEMEN ION- RENDAMAN KAKI RM6000
    * 1 UNIT MESIN TERAPI ION ELEKTRIK
    * 1 SET KABEL PENYAMBUNG(12 ELEMEN ION)
    * 12 ELEMEN TERAPI ION
    * 12 BEKAS PELASTIK UNTUK RENDAMAN KAKI

    4. MESIN TERAPI ION ELEKTRIK -16 ELEMEN ION- RENDAMAN KAKI RM8000
    * 1 UNIT MESIN TERAPI ION ELEKTRIK
    * 1 SET KABEL PENYAMBUNG(16 ELEMEN ION)
    * 16 ELEMEN TERAPI ION
    * 16 BEKAS PELASTIK UNTUK RENDAMAN KAKI

    5. MESIN TERAPI ION ELEKTRIK -20 ELEMEN ION-RENDAMAN KAKI RM10000
    * 1 UNIT MESIN TERAPI ION ELEKTRIK
    * 1 SET KABEL PENYAMBUNG(20 ELEMEN ION)
    * 20 ELEMEN TERAPI ION
    * 20 BEKAS PELASTIK UNTUK RENDAMAN KAKI

    6. MESIN TERAPI ION ELEKTRIK -24 ELEMEN ION-RENDAMAN KAKI RM12000
    * 1 UNIT MESIN TERAPI ION ELEKTRIK
    * 1 SET KABEL PENYAMBUNG(24 ELEMEN ION)
    * 24 ELEMEN TERAPI ION
    * 24 BEKAS PELASTIK UNTUK RENDAMAN KAKI  
  9. Faridah Kasim - Tue 1/Jan/2013 12:29pm
    salam,saya berada di Perlis,dan berminat dgn produk ion ini. Saya dan suami bercadang untuk turut serta membuka bisnes ion ini di Perlis.
    Suami saya oku.
    Bolehka harga produk dirunding jika ingin memborong barang ion tersebut.
    Harap Encik dapat respon di no telefon Din&Ida 019-4724799/ 019-47449799  
  10. Mohd Zaidi 11 - Wed 2/Jan/2013 8:10am
    Puan Faridah-Boleh, saya akan hubungi puan secepat mungkin  
  11. Mohd Zaidi 11 - Wed 2/Jan/2013 1:36pm
    Garam bukit himalaya khas untuk rendam kaki dan badan juga ader dijual disini. Baik digunakan semasa terapi ion. tiada kandungan sodium.

    1kg-rm10/kg
    >10kg-rm9.50/kg
    >20kg-rm9/kg
    >30kg-rm8.50/kg
    >50kg-rm8/kg

    Berminat sila email ke Mohd Zaidi "mzaidi1977@yahoo.com"  
  12. Zainal Arz - Thu 3/Jan/2013 10:24am
    untuk penggunaan sendiri 1 elemen ion ade jual tak?
    email: zapatista_peace@yahoo.com  
  13. Mohd Zaidi 11 - Fri 4/Jan/2013 8:30am
    Tuan Zainal Arz, saya dah emailkan informasi yang tuan kehendaki.

    Pelanggan yang dihormati
    Untuk maklumat lanjut mengenai harga alat terapi ion atau lain lain maklumat, tuan/puan boleh terus ke blog saya di " http://terapi-ion-electrik.blogspot.com/2013/01/pakej-alat-terapi-ion.html "

    Bagi yang berada di utara, Saya akan ke kulim kedah pada 19/20 Jan. Sila buat tempahan sebelum 11 Jan sekiranya tuan/puan ingin saya buat pengantaran ditempat tuan.  
  14. Safa Hj Arifin - Wed 16/Jan/2013 1:16pm
    berapa harga untuk beli 1 elemen ion nie?saya nk buat terapi di rumah sahaja.  
  15. Mohd Zaidi 11 - Fri 18/Jan/2013 7:20am
    min 2 elemen - rm2300 satu set  
  16. Rahiman 4 - Fri 18/Jan/2013 1:26pm
    adakah alat ini mendapat kelulusan dari perubatan dan sijil SIRIM.tolong tunjuk bukti menyatakan alat ini bagus untuk kesihatan terjamin. saya pon berminat nak buka spa.  
  17. Muhammad 45 - Sat 19/Jan/2013 9:01pm
    Salam ... saya berminat nak beli set alat yg 10 unit (RM5K) ... hubungi saya di 016-2920898 atau email sy ASAP. Tq  
  18. Hanna 22 - Sun 20/Jan/2013 6:43pm
    saya pon berminat nak tau n buka terapi kat sabah plz email details hanna2931@yahoo.com  
  19. Azrulhisham 2 - Tue 22/Jan/2013 3:04pm
    saya berminat nk bli set 10 array boleh hubungi saya? 0133128158  
  20. Faizal 424 - Tue 22/Jan/2013 5:03pm
    saya berminat tolong email detail fivezalh73@yahoo.com  
  21. Kirani - Wed 23/Jan/2013 7:12am
    saya berminat leh email y_kirani@hotmail.com  
  22. Lieyana 3 - Sun 27/Jan/2013 3:43pm
    sy bminat tok 5array..,emailkan cr pmblian n detail kt danielhaikal8071@gmail.com  
  23. Amri 74 - Fri 8/Feb/2013 4:43pm
    tolong email lbh terperinci ttg produk dan harga...tq  
  24. Nasben Marketing - Mon 11/Feb/2013 1:42pm
    bagi yang berminat nak beli set terapi ion elektrik sila kunjungilaman web kami
    http://kurus-langsing.com/  
  25. Gp Akai - Tue 12/Feb/2013 3:43am
    sesiapa berminat nak dapat harga ion terapi dengan harga murah sila hubungi saya 011 24003913 (sms sahaja)  
  26. Muhammad Fadzil 3 - Tue 12/Feb/2013 11:00pm
    saya nak tanya ada tak kursus terapi ini? jika ada sila emailkan butirannya.  
  27. Muhammad Hazwan Hakim - Wed 13/Feb/2013 1:51pm
    saya serius berminat. call 019-2341253 , En. Shariful Azman  
  28. Reydha Tas Salgroup Com My - Thu 14/Feb/2013 2:05pm
    saya berminat. ingin buka di pasir gudang, johor. call 012-7680823 Reydha  
  29. Nurul Amira 3 - Sun 17/Feb/2013 5:56pm
    salam sya nak order 1. MESIN TERAPI ION ELEKTRIK -5 ELEMEN ION-RENDAMAN KAKI RM3300
    * 1 UNIT MESIN TERAPI ION ELEKTRIK
    * 1 SET KABEL PENYAMBUNG(5 ELEMEN ION)
    * 5 ELEMEN TERAPI ION
    * 5 BEKAS PELASTIK UNTUK RENDAMAN KAKI mcm mna ya??  
  30. Azren Aziz - Mon 25/Feb/2013 7:02pm
    boleh email kt sy...sy sgt berminat utk membuat buss ini....0125414307-azren  
  31. Al Jannah Firdaus - Tue 26/Feb/2013 8:19pm
    saya berminat ingin memulakan perniagaan di sri serdang sila hubungi saya 0166891176 email nurjannahfirdaus11@gmail.com  
  32. Mohd Akmal 5 - Fri 1/Mar/2013 2:52am
    salam..sbenarnya sy pon ada plan nk buat bisnes ni. tp dok search kt internet terjumpa plk video ni kt youtube.. http://www.youtube.com/watch?v=64WjxHBTFY8  
  33. Nasben Marketing - Fri 1/Mar/2013 11:11pm
    Mmg kalu tak rendam kaki pon dia akan keruh seperti mcm dl video..tapi 1 benda yg video tu tak boleh terangkan kenapa ramai yg lepas rendam sembuh pelbagai penyakit...?sebenarnya kt tak nmpk dgn mata kasar tindak balas garam dgn elektrik pada tubuh kita...
    kurus-langsing.com  
  34. Shira 2 - Sat 2/Mar/2013 2:15am
    Salam, saya berminat dan ingin maklumat lanjut.sila e mail detail kepada sy. mashirah05@yahoo.com  
  35. Gp Akai - Sat 2/Mar/2013 8:33pm
    PROMOSI HEBAT !!! layari www.iontherapysupplier.com  
  36. Adenin Suhaimi - Sat 2/Mar/2013 11:55pm
    sy berminat nk join bisness ni. ada tak sape2 yang sanggup jd rakan kongsi?

    boleh hubungi sy 0126042757  
  37. Faizan 3 - Mon 4/Mar/2013 2:50pm
    saya berminat klu saya nk order (5 ELEMENT ION)......bleh hubungi saya 09-2377448.....klu bleh beri renpond scpt mungkin....TQ~  
  38. Hapizah Osman - Tue 12/Mar/2013 12:15pm
    Sy berminat...email kt sy utk maklumat lanjut ke hapizahosman@gmail.com  
  39. Mohd Rozak - Wed 13/Mar/2013 1:54am
    Kami pengedar resmi daripada indonesia,
    Sila buka http://terapiion-elektrik.blogspot.com untuk harga yang lagi baik.. :)
    Facebook : terapiionelektrik@yahoo.co.id
    Whatsapp : +6281906137484  
  40. Mohd Sharif - Wed 13/Mar/2013 1:49pm
    Layari www.therapysecret.blogspot.com untuk pakej khas terapi ion elektrik.  
  41. Adenin Suhaimi - Wed 3/Apr/2013 5:19pm
    saya mempunyai peralatan ion terapi complete set tetapi tidak mempunyai masa untuk menguruskan sendiri. sesiapa yang berminat untuk jadi rakan kongsi sila sms/call 0126042757.  
  42. Mohd Sharif - Mon 8/Apr/2013 9:15pm
    Sila layari www.terapi-ion-pengedar.com
    Untuk pakej dan harga pastinya murah lagi asli mesin terapi ion elektrik..  
  43. Muhammad Ismail - Wed 10/Apr/2013 10:37pm
    as salam kasih pada semua..mohon iklan tuan zaidi..ion terapi borong untuk semua www.iontheraphymoden.blogspot.com..terhad 30 orang sahaja  
  44. Muhammad Ismail - Mon 22/Apr/2013 2:11am
    kepada semua yang baca comand ini..saya dgn rasa kasih mempelawa anda untuk borong atau untuk sendirri atau nak jadi agen kami..yang di luar negara mesin cepat panas dan mudah rosak..kami ada mesin jenis baru yg tak perlu pakai kipas..10 aray hanya rm2700 sahaja..harga terus dari kilang..berminat hubungi 0129147520  
  45. Saffron - Mon 29/Apr/2013 4:01pm
    MOHON IKLAN CIK ZAIDI...
    SAYA PEMBEKAL ION TERAPI ELEKTRIK DI KELANTAN...boleh hubungi saya dab datang tengok ion terapi sendiri...014-539 5133  
  46. Halmarsh - Wed 22/May/2013 2:04pm
    Salam,,sya ada membuat terapi ion area taman kota masai..,hubungi halmarsh76@gmail.com..tkasih.  
  47. Zairi21 2 - Wed 19/Jun/2013 9:41pm
    Tuan2/Puan pemilik mesin terapi ion elektrik rendaman kaki,
    Jika mesin tuan2/puan2 rosak boleh hubungi saya 0172852963.
    Saya sekarang membaiki mesin2 jenis ini dari seluruh malaysia. Terima kasih.  
Page 1   (Total 47 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2585)
Bengkel Basikal (70)
Bengkel Kereta (1471)
Bengkel Motosikal (238)
Bengkel Tayar (208)
Bisnes Air Mineral (357)
Bisnes Ais Krim (477)
Bisnes Aksesori Kereta (653)
Bisnes Broadband (1067)
Bisnes Burger (532)
Bisnes Cermin Mata (153)
Bisnes Cuci Kereta (785)
Bisnes Cyber Cafe (436)
Bisnes Dobi (1330)
Bisnes Ebook (1019)
Bisnes Handphone (1214)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (546)
Bisnes Ice Blended (680)
Bisnes Jam Tangan (274)
Bisnes Jeruk (160)
Bisnes Kitar Semula (481)
Bisnes Komputer (1440)
Bisnes Kurier Dan Logistik (645)
Bisnes Minuman (1405)
Bisnes Pasar Malam (1902)
Bisnes Pelancongan (514)
Bisnes Perabot (813)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1050)
Bisnes Restoran (3192)
Bisnes Roti Dan Bakeri (687)
Bisnes Salun Rambut (344)
Bisnes Sarang Burung (252)
Bisnes Satay (365)
Bisnes Sms (152)
Bisnes Spa Dan Facial (627)
Bisnes Steamboat (196)
Bisnes Tablet Pc (438)
Bisnes Tradisional (802)
Bisnes Untuk Dijual (3186)
Bisnes Waffle Dan Jagung (369)
Bisnes Western Food (311)
Dewasa 18sx (1698)
Diskusi Bisnes (1902)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (693)
Expo Karnival Tapak Niaga (6152)
Forex Malaysia (1799)
Haiwan Peliharaan (438)
Haji Dan Umrah (456)
Hiasan Dalaman (694)
Hiasan Taman (237)
Hotel Resort Homestay (976)
Iklan Tv Radio Media Massa (211)
Import Dan Eksport (314)
Ingin Berniaga (2765)
Insurans Dan Takaful (1660)
Insurans Roadtax Kereta (321)
Kedai Bunga (185)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1937)
Kedai Emas (438)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2462)
Kedai Hardware (511)
Kedai Ibu Dan Bayi (670)
Kedai Jahit (3638)
Kedai Kamera Dan Camcorder (335)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (330)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1741)
Kedai Sewa (1589)
Kereta Baru (1549)
Kereta Terpakai (4808)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4496)
Kerja Kemahiran (1867)
Kerja Kosong (11016)
Kerja Praktikal (1899)
Kerja Sales (2142)
Kerja Sambilan (6049)
Konsultan Perniagaan (425)
Kontrak Swasta (279)
Kontrak Tender Kerajaan (440)
Kontraktor Balak Dan Kayu (463)
Kontraktor Jurutera (531)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (218)
Kontraktor Minyak Dan Gas (661)
Kontraktor Pasir (355)
Kontraktor Pembinaan (1967)
Kontraktor Perlombongan (312)
Kursus Dan Seminar (2718)
Kursus Kecantikan (667)
Kursus Makanan (649)
Kursus Motivasi (310)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1582)
Mencari Pelabur (3575)
Mesin Fotostat (343)
Mesin Freezer Dan Chiller (248)
Mesin Industri (485)
Mesin Jahit (359)
Mesin Proses Makanan (540)
Pakej Pelancongan (2532)
Pakej Perkahwinan (1170)
Pakej Perniagaan (843)
Pasar Basah (1406)
Pekerja Asing (1175)
Pelaburan Saham Unit Trust (903)
Pembantu Rumah Asing (1790)
Pembekal Barang Runcit (1544)
Pembekal Beras (100)
Pembekal Buah-buahan (471)
Pembekal Ikan Kering (371)
Pembekal Kelapa Dan Santan (613)
Pembekal Kerepek (1070)
Pembekal Keropok (427)
Pembekal Kicap Dan Sos (216)
Pembekal Kurma Dan Kismis (288)
Pembekal Madu (235)
Pembekal Mee Dan Bihun (120)
Pembekal Minyak Masak (408)
Pembekal Rempah Dan Perencah (569)
Pembekal Serunding (254)
Pembekal Telur (134)
Pemborong Aksesori Lelaki (160)
Pemborong Aksesori Wanita (1170)
Pemborong Batik Dan Sutera (345)
Pemborong Beg Galas (98)
Pemborong Beg Tangan (589)
Pemborong Bundle (838)
Pemborong Cadar Dan Tilam (421)
Pemborong Karpet (151)
Pemborong Kasut Dan Sandal (673)
Pemborong Lampin (288)
Pemborong Mutiara (106)
Pemborong Pakaian Bayi (750)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1591)
Pemborong Pakaian Lelaki (1104)
Pemborong Pakaian Plus Size (136)
Pemborong Pakaian Wanita (4082)
Pemborong Telekung Dan Songkok (557)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3421)
Pemborong Tuala (192)
Pemborong Tudung (2704)
Pembuat Papan Tanda Iklan (258)
Pembuat Plastik Kotak Botol (777)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (472)
Pendaftaran Syarikat (474)
Pendaftaran Trademark (31)
Pengedar Alat Tulis (926)
Pengedar Bahan Pencuci (690)
Pengedar Buku Dan Majalah (565)
Pengedar Contact Lens (234)
Pengedar Perfume (1507)
Pengedar Permainan Kanak2 (578)
Pengedar Produk Kecantikan (2540)
Pengedar Produk Kesihatan (2916)
Pengurus Majlis (581)
Penternak Arnab (51)
Penternak Ayam (698)
Penternak Burung Puyuh (93)
Penternak Ikan (683)
Penternak Kambing (279)
Penternak Lembu (369)
Penternak Udang (187)
Peralatan Makmal Dan Hospital (254)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (685)
Peralatan Sukan (539)
Perisian Komputer (552)
Perkakas Dapur (592)
Perkakas Elektrik (415)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1468)
Pinjaman AIM (161)
Pinjaman Hartanah (504)
Pinjaman Kad Kredit (381)
Pinjaman Kereta (572)
Pinjaman Peribadi (10180)
Pinjaman Perniagaan (1782)
Produk Dari China (519)
Produk Sejuk Beku (1263)
Program Consignment (1956)
Program Dropship (6429)
Pusat Bahasa (343)
Pusat Jagaan Bayi (1462)
Pusat Latihan (624)
Pusat Memandu (117)
Pusat Mengaji Agama (486)
Pusat Pendidikan Tinggi (507)
Pusat Rawatan (345)
Pusat Tadika Dan Taska (1245)
Pusat Tuisyen (1023)
Rancangan Perniagaan (568)
Rawatan Alternatif (283)
Rumah Sewa (4113)
Rumah Untuk Dijual (3601)
Servis Freelance (1050)
Servis Keselamatan (689)
Servis Pembersihan (778)
Servis Pengedaran Risalah (445)
Setiausaha Syarikat (587)
Sewa Bas Dan Van (540)
Sewa Kereta Teksi Limo (1724)
Sewa Lori (2442)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (54)
Studio Filem Dan Videografi (237)
Studio Fotografi (865)
Studio Grafik Dan 3D (1033)
Studio Lukisan (123)
Studio Model Penyanyi Pelakon (694)
Studio Muzik (454)
Sukan Beladiri (114)
Sukan Berkumpulan (225)
Sukan Futsal (222)
Sukan Pancing (138)
Tanah Sewa (615)
Tanah Untuk Dijual (4648)
Tempahan Biskut Dan Tart (2110)
Tempahan Hamper (184)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (639)
Tempahan Katering (2061)
Tempahan Kek Dan Coklat (2089)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (165)
Tempahan Kuih Muih (1690)
Tempahan Minuman Dan Dessert (445)
Tempahan Nasi Lemak (499)
Tempahan Roti (341)
Terminal Bayaran (180)
Ubahsuai Pejabat (625)
Ubahsuai Rumah (1634)
Urut Tradisional (755)
Usahawan Baja Pertanian (364)
Usahawan Benih Dan Nursery (385)
Usahawan Tani (1054)
Vending Machine (346)
Voucher Dan Tiket (238)
Web Design Malaysia (2250)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1276)