Search Majalah.com
Pakej 3 Hari 2 Malam di Pulau Perhentian, Redang, Tioman, Pangkor, Lang Tengah, Langkawi dan Lain2!
Sampugita Holidays Sdn Bhd @ Www.sampugitaholidaysdnbhd.blogspot.com - Wed 11/Aug/2010 9:38am [Last Comment]
**3 HARI 2 MALAM PULAU PERHENTIAN : RM 180.00 SEORANG
MIN 2 ORANG DAN KE ATAS...

pakej termasuk : penginapan 2 malam di resort 2 bintang, 2x sarapan pagi, bot pergi dan balik, 1 x snorkeling ( 4 jam) termasuk peralatan snorkeling.

**3 HARI 2 MALAM DI PULAU REDANG : RM 330.00 SEORANG
MIN 2 ORANG DAN KE ATAS

pakej termasuk : 2 malam penginapan di Redang reef resort, 2x sarapan, 2x lunch, 2x tea break, 1x dinner, 1x BBQ dinner, 3x snorkeling ( peralatan x termasuk ), bot pergi dan balik

** 3 HARI 2 MALAM DI PULAU TIOMAN: RM 295.00 SEORANG
MIN 2 ORANG DAN KE ATAS

pakej termasuk : 2 malam penginapan di Sun Beach resort, tiket feri pergi dan balik ( mersing-tioman-mersing ), 7x makan ( 2sarapan, 1 pack lunch, 1 supper, 2 dinner, 1 BBQ dinenr ), 1x island tour termasuk snorkeling, marine park, guide.


ape2 pertanyaan berhubung pakej2 berikut atau pakej2 lain di malaysia atau luar negara, boleh la hubungi kami : SAMPUGITA HOLIDAYS SDN BHD : 09-7432178 atau hubungi sales executive kami : cik siti ( 0128515907 )..

kami menyediakan pelbagai pakej yang murah dan berdasarkan bajet anda...sila lawati laman web kami di : www.sampugitaholidays.com.my atau www.sampugitaholidaysdnbhd.blogspot.com

Niche: Pakej Pelancongan
Salam Ramadhan Mubarak 1435h
Dari DPMM Putrajaya
     
  1. Lei - Mon 11/Jun/2012 11:29pm
    salam....
    admin...
    saya & kawan2... nak bercuti ke pulau perhentian... or pulau kapas x pun pulau redang... boleh x bg pakej yg berpatutan memandangkan kami sume still student..... thanks..
    tolong send sume detail kt email nie..
    lei_2pm@yahoo.com..
    terima kasih...'_'  
  2. Nadiah 32 - Fri 15/Jun/2012 2:35pm
    salam admin... sy dan kawan sy bercadang ingin bercuti ke pulau pangkor... boleh x bg pakej yg berpatutan memandangkan kami berdua masih belajar lagi... tolong sent detail ke email sy, nard_sweetgurl@yahoo.com
    thanks....  
  3. Nurul Amirah 5 - Sun 17/Jun/2012 1:29am
    salam..
    boleh tlg emailkan sy STUDENT PACKAGE ke pulau perhentian 3H 2M utk 6 0rg + (1 breakfast + 1 lunch + 1 dinner) /day + BBQ..n tell me which resort n activities n also the best price u can give....
    time : around early on july 2012
    plz email sy d aufbau_yes@yahoo.com..tQ.. :)  
  4. Asan 3 - Sun 17/Jun/2012 9:38pm
    Perlukan perkhidmatan transport??
    Dari Lembah Kelang ke mana2 sahaja,,

    KLIA/LCCT available,,

    7 pax - Innova
    9 pax - Hiace

    Hubungi,
    0133052186  
  5. Mohammed Tasyreef - Thu 21/Jun/2012 1:56pm
    best  
  6. Wani Muneef - Fri 22/Jun/2012 7:31pm
    hai sy wani,

    boleh booking pada 4/7/2012 - 6/7/2012 x??? untuk 2 orang.
    sila email sy, pusfa88@yahoo.com

    3 HARI 2 MALAM PULAU PERHENTIAN : RM 180.00 SEORANG  
  7. Zul 375 - Fri 29/Jun/2012 8:20pm
    email sy quotation utk 2 org pada 13 julai smpai 15 julai 2012. kernellstuff@yahoo.com

    3 HARI 2 MALAM PULAU PERHENTIAN : RM 180.00 SEORANG  
  8. Ana Ariff 2 - Tue 3/Jul/2012 7:08pm
    Boleh bagi quotation utk mane2 trip yg available? tioman, pangkor.. n others...

    sparko_skyline92@yahoo.com  
  9. Firdaus Zulkeifli - Tue 3/Jul/2012 9:51pm
    sy nk quotation pakej ke Pulau Tioman 3H2M untuk 2 org(adult)..klau boleh bg quotation pakej bulan madu sekali..
    send semua detail kat email daus_cret93@yahoo.com..ASAP.tq admin:)  
  10. Ana Suzana - Mon 9/Jul/2012 3:42pm
    salam..boleh emelkan sy quotation pakej ke pulau tioman 3H2M utk 2-4 org (adult)..utk bulan 9 nt.. tq
    emel: ana_nurkasih85@yahoo.com  
  11. Fakrul 13 - Fri 20/Jul/2012 3:09am
    Salam, Saya nak quotation Kapas Island & Redang Island untuk 8-10 orang akhir bulan 8.  
  12. Fakrul 13 - Fri 20/Jul/2012 3:14am
    email saya : abadimadison@gmail.com  
  13. Izza 40 - Sat 21/Jul/2012 4:20pm
    sy nk cari STUDENT PAKEJ around 30 org... 3h2m...kalau boleh nk tgk sunset skali...mail kn kt sy ley ???? farizah_24@yahoo.com  
  14. Izza 40 - Sat 21/Jul/2012 4:22pm
    sy nk cri STUDENT PAKEJ, around 30 org. lau ley tgk sunset skali. 3h2m.. mail kn tuk sy..
    farizah_24@yahoo.com  
  15. Alif 5 - Mon 23/Jul/2012 11:44pm
    untuk pakej 3 hari 2 malam ke pulau tioman yang 295.00 seorang tu, kalau tolak BBQ, berapa ya per/pax?
    boleh tak bagi quotation..nak pergi 14-16 september 2012..kalau boleh ferry ke tioman tu yang 6.30 pagi (14hb 9)..
    -TQ-
    alif, 0172545663  
  16. Aiman87 - Sun 5/Aug/2012 1:00pm
    emailkan quatation untuk dewasa 3 org..... 15-17 september 2012

    pulau tioman....pakej  
  17. Aizat5311 - Sat 25/Aug/2012 2:13am
    hai,saya ingin tahu tentang pakej pelajar yg ada di pulau tioman,saya hanya ingin mncari resort atau chalet...anggaran jmlah pelajar yg terlibat ialah 40...boleh emelkn jka ada maklumat tentang pakej pelajar di emel saya,monta_monkey@yahoo.com  
  18. Mohamad Kasmani Ismail - Thu 20/Sep/2012 1:19pm
    Saya bercadang nak anjurkan percutian keluarga (angaran 50 pax) di pulau Tioman pada bulan March 2013. Sila beri quotation untuk 3H2M.  
  19. Sharina 21 - Thu 1/Nov/2012 1:02pm
    salam..boleh emailkn sy pakej penginapan bajet utk 2 org ke Pulau Tioman 3 hari 2 mlm..bg tarikh 5-7/11/2012..tq
    my email: erniesharina89@yahoo.com  
  20. Aziz 107 - Wed 7/Nov/2012 6:47pm
    salam.. tolong emailkan saye pakej percutian untuk 10 org, pulau tioman 3hari 2malam. tarikh 9/10/2013.
    email: aziz_mochlis92@yahoo.com  
  21. Sabrina 36 - Mon 12/Nov/2012 4:10pm
    Salam. Boleh tlg send email quatation utk ke pulau pangkor 17jan 2013 - 19 jan 2013 tak.. Holiday for 2person - abi.persada@gmail.com / sabrinadidas@yahoo.com  
  22. Sahli - Wed 14/Nov/2012 8:34am
    salam...boleh tolong send quotation / sebut harga untuk pakej 3 hari 2 malam di pulau redang untuk 60 orang...emailkan dekat saya:sahli_jmkhar1213@yahoo.com..tq  
  23. Nana 245 - Wed 14/Nov/2012 9:51am
    salam, tolong emailkan quatation pakej percutian ke langkawi 3 hari 2 malam, dalam 10 orang, email kat sini lurvenana@ymail.com  
  24. Azhar 233 - Wed 14/Nov/2012 3:39pm
    salam, saya nk pakej 3 hr 2mlm utk 2 dewasa seorg kanak berumur 3 tahun dan brape kos penginapan di teluk nipah + transport feri pergi balik & van dr jeti ke hotel pergi balik? pada 24/01/13. Boleh email kpd saya ASAP, tq. hany_sure@yahoo.com  
  25. Reyna 3 - Sat 1/Dec/2012 2:48pm
    Salam,

    Bleh emailkan saya pakej 3hari2 mlm ke pulau tioman utk 2 org dewasa dan 1 kanak2 5 tahun pada 10/12-12/12  
  26. Mohd Zainol - Tue 4/Dec/2012 11:51pm
    bleh email kpd sya pakej 3hari2 ke pulau tioman utk dewasa 4/2013
    myzai@streamyx.com  
  27. Nur Bahirah - Wed 5/Dec/2012 12:01pm
    salam,bleh tlg emai quatation...family trip to pulau redang..for 10 adult, 2 tollder,2 infant.....email me nbh_gal84@yahoo.com

    t'masuk
    -boat pergi/balik
    -penginapan
    -makan
    -aktivity2...  
  28. Homemade Collections - Wed 5/Dec/2012 1:30pm
    Salam, Boleh E-mail pakej seperti di bawah.



    Date pergi 3 May and return 5 may 2013.

    Dewasa - 10 Orang
    Kanak-Kanak - 7 orang


    Lokasi Pilihan perhentian Besar/ Perhentian Kecil  
  29. La 2 - Mon 10/Dec/2012 11:39pm
    hai, sy berminat dengan pakej 3 hari 2mlm di pulau tioman. blh hantarkan quotation untuk 35 orang..lepas tu ada diskaun tak utk student?? boleh emailkan sebelum Rabu..tq  
  30. Iman 67 - Wed 12/Dec/2012 6:49pm
    pakej ke pulau tioman de lg x..??nak p bln2...2org...  
  31. Mira 164 - Sun 16/Dec/2012 1:59pm
    hai...boleh dapatkan saye detail untuk percutian ker pulaupangkor 2h1m.......fullpakage,...termasuk bbq for
    dinner....  
  32. Faizal 420 - Sun 16/Dec/2012 2:10pm
    Assalamualaikum

    Jom Tambah Pendaptan Anda :


    Untuk maklumat lanjut;
    http://www.Pioneer4u.com/faizal87  
  33. Sya 87 - Thu 20/Dec/2012 1:49pm
    tumpang lalu...
    travel agensi kami ada menyediakan pakej percutian dengan harga berpatutan baik dalam / luar negara. Antaranya ke kuching sarawak,medan,jakarta,bandung,bali,vietnam,beijing,jogjakarta, korea, USS,legoland,kk, pulau tioman, dan juga langkawi.

    ** jika berminat sila hubungi saya : 019-8060215 / 8806mycentrioholidays@gmail.com  
  34. Kheshinee Ballakrishnan - Wed 2/Jan/2013 10:38pm
    and i need it urgently please. maybe going in february :))  
  35. Kheshinee Ballakrishnan - Wed 2/Jan/2013 10:41pm
    please pm. pakej ke pulau perhentian 6 orang. pada bulan february :))) berapa seorang?? including everything ..thanks.  
  36. Nadzkhai - Wed 2/Jan/2013 11:54pm
    pakej 4 orang untuk ke pulau tioman , pada bulan february , pm saya untuk harga yang berpatutan , ni email saya nadzmi_khairuddin@yahoo.com  
  37. Nadzkhai - Wed 2/Jan/2013 11:57pm
    maksud saya selain sun beach resort =)  
  38. Nenafalina - Mon 7/Jan/2013 5:41pm
    quotation for 3days 2 nights 2 person on jan 9-11th... tioman  
  39. Abdul Rani - Wed 9/Jan/2013 12:33pm
    quatation for 3 day 2 night untuk 2 x dewasa, 1 x kanak2 ke pulau redang..tarikh 01 feb hingga 3 feb 13..email to (kaspers_bad@yahoo.com)  
  40. Fatin 159 - Fri 18/Jan/2013 8:27am
    pakej utk 3D 2N , 4 org dewasa ke pulau tioman pleasa ? tarikh 11 , 12 & 13 feb .

    email to dutchlady92@yahoo.com
    as soon as possible , TQ  
  41. Ena 20 - Mon 21/Jan/2013 3:58am
    hai boleh bagi pakej n details/quotation untuk 9 orang, utk 3D2N dan 4D2N.. email to calisto_rock@yahoo.com  
  42. Nissah Harru - Mon 21/Jan/2013 12:51pm
    salam, saya nak quotation pakej bulan madu untuk bulan jun 2013, send email nisa_kamarudzaman@yahoo.com ye..tq  
  43. Nurul Ain 77 - Sat 9/Feb/2013 1:44pm
    quotation for 3days 2 nights 2 person on april... tioman  
  44. Emamacute - Tue 12/Feb/2013 8:47pm
    salam,emailkn pada saya pakej 3d2n utk 6A 3C 29hb Mei-31hb Mei 13 ke azimah_j@yahoo.com  
  45. Farah 383 - Fri 15/Feb/2013 8:13pm
    salam, saya nak quotation pakej 3D2N utk date 24/5/13 ke pulau redang, send email: mei2wuzhere@gmail.com ye..tq  
  46. Aisyah 184 - Tue 19/Feb/2013 5:19pm
    salam

    sy nk tw pakej 3d2n pulau perhentian utk tarikh 7-9 Mei 2013..

    send email nuraisyah_abdulaziz@yahoo.com..tq  
  47. Emma 125 - Wed 13/Mar/2013 2:35pm
    salam,, nak cari pakej keluarga untuk 5 orang dewasa ke pulau tioman 4D3N.bulan november.  
  48. Intan Aizury - Thu 14/Mar/2013 8:56am
    salam...saya nak quotation ke pulau perhentian pd 13-15/4/2013 untuk 6 org..please pm me ASAP. tq  
  49. Abbysfunkys - Thu 14/Mar/2013 2:57pm
    salam...saya nak pakej percutian ke p.pangkor utk 4org...11/4-13/4/2013...3D2N...email saya harga please..as soon as posssible..tq  
  50. Zatil 3 - Fri 29/Mar/2013 1:48am
    saya ingin quotation and intenary for redang
    4adult and 1child
    27-29 apr 2013  
< Prev | Page 3 | Next >                  FirstPage ¤ LastPage   (Total 164 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2504)
Bengkel Basikal (69)
Bengkel Kereta (1451)
Bengkel Motosikal (232)
Bengkel Tayar (208)
Bisnes Air Mineral (357)
Bisnes Ais Krim (465)
Bisnes Aksesori Kereta (652)
Bisnes Broadband (1039)
Bisnes Burger (522)
Bisnes Cermin Mata (151)
Bisnes Cuci Kereta (766)
Bisnes Cyber Cafe (433)
Bisnes Dobi (1311)
Bisnes Ebook (1004)
Bisnes Handphone (1195)
Bisnes Hari Raya (55)
Bisnes Hotel Dan Resort (535)
Bisnes Ice Blended (663)
Bisnes Jam Tangan (270)
Bisnes Jeruk (156)
Bisnes Kitar Semula (481)
Bisnes Komputer (1419)
Bisnes Kurier Dan Logistik (624)
Bisnes Minuman (1381)
Bisnes Pasar Malam (1868)
Bisnes Pelancongan (502)
Bisnes Perabot (786)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1021)
Bisnes Restoran (3109)
Bisnes Roti Dan Bakeri (671)
Bisnes Salun Rambut (336)
Bisnes Sarang Burung (251)
Bisnes Satay (357)
Bisnes Sms (152)
Bisnes Spa Dan Facial (613)
Bisnes Steamboat (192)
Bisnes Tablet Pc (434)
Bisnes Tradisional (793)
Bisnes Untuk Dijual (3102)
Bisnes Waffle Dan Jagung (361)
Bisnes Western Food (297)
Dewasa 18sx (1669)
Diskusi Bisnes (1865)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (682)
Expo Karnival Tapak Niaga (6016)
Forex Malaysia (1754)
Haiwan Peliharaan (424)
Haji Dan Umrah (451)
Hiasan Dalaman (674)
Hiasan Taman (232)
Hotel Resort Homestay (953)
Iklan Tv Radio Media Massa (210)
Import Dan Eksport (308)
Ingin Berniaga (2728)
Insurans Dan Takaful (1635)
Insurans Roadtax Kereta (316)
Kedai Bunga (183)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1914)
Kedai Emas (436)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2425)
Kedai Hardware (502)
Kedai Ibu Dan Bayi (654)
Kedai Jahit (3553)
Kedai Kamera Dan Camcorder (330)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (324)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1691)
Kedai Sewa (1566)
Kereta Baru (1518)
Kereta Terpakai (4731)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4329)
Kerja Kemahiran (1809)
Kerja Kosong (10612)
Kerja Praktikal (1798)
Kerja Sales (2086)
Kerja Sambilan (5904)
Konsultan Perniagaan (416)
Kontrak Swasta (273)
Kontrak Tender Kerajaan (435)
Kontraktor Balak Dan Kayu (456)
Kontraktor Jurutera (517)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (216)
Kontraktor Minyak Dan Gas (653)
Kontraktor Pasir (344)
Kontraktor Pembinaan (1921)
Kontraktor Perlombongan (304)
Kursus Dan Seminar (2672)
Kursus Kecantikan (664)
Kursus Makanan (641)
Kursus Motivasi (308)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1558)
Mencari Pelabur (3515)
Mesin Fotostat (337)
Mesin Freezer Dan Chiller (241)
Mesin Industri (476)
Mesin Jahit (354)
Mesin Proses Makanan (529)
Pakej Pelancongan (2493)
Pakej Perkahwinan (1160)
Pakej Perniagaan (820)
Pasar Basah (1382)
Pekerja Asing (1149)
Pelaburan Saham Unit Trust (890)
Pembantu Rumah Asing (1762)
Pembekal Barang Runcit (1527)
Pembekal Beras (96)
Pembekal Buah-buahan (454)
Pembekal Ikan Kering (366)
Pembekal Kelapa Dan Santan (597)
Pembekal Kerepek (1055)
Pembekal Keropok (415)
Pembekal Kicap Dan Sos (211)
Pembekal Kurma Dan Kismis (287)
Pembekal Madu (229)
Pembekal Mee Dan Bihun (120)
Pembekal Minyak Masak (403)
Pembekal Rempah Dan Perencah (554)
Pembekal Serunding (253)
Pembekal Telur (128)
Pemborong Aksesori Lelaki (159)
Pemborong Aksesori Wanita (1161)
Pemborong Batik Dan Sutera (340)
Pemborong Beg Galas (98)
Pemborong Beg Tangan (583)
Pemborong Bundle (833)
Pemborong Cadar Dan Tilam (413)
Pemborong Karpet (145)
Pemborong Kasut Dan Sandal (662)
Pemborong Lampin (283)
Pemborong Mutiara (104)
Pemborong Pakaian Bayi (743)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1572)
Pemborong Pakaian Lelaki (1095)
Pemborong Pakaian Plus Size (135)
Pemborong Pakaian Wanita (4019)
Pemborong Telekung Dan Songkok (552)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3370)
Pemborong Tuala (188)
Pemborong Tudung (2662)
Pembuat Papan Tanda Iklan (248)
Pembuat Plastik Kotak Botol (770)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (467)
Pendaftaran Syarikat (460)
Pendaftaran Trademark (30)
Pengedar Alat Tulis (914)
Pengedar Bahan Pencuci (681)
Pengedar Buku Dan Majalah (562)
Pengedar Contact Lens (234)
Pengedar Perfume (1494)
Pengedar Permainan Kanak2 (562)
Pengedar Produk Kecantikan (2512)
Pengedar Produk Kesihatan (2891)
Pengurus Majlis (576)
Penternak Arnab (51)
Penternak Ayam (690)
Penternak Burung Puyuh (93)
Penternak Ikan (674)
Penternak Kambing (274)
Penternak Lembu (359)
Penternak Udang (183)
Peralatan Makmal Dan Hospital (251)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (670)
Peralatan Sukan (532)
Perisian Komputer (533)
Perkakas Dapur (582)
Perkakas Elektrik (402)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1452)
Pinjaman AIM (157)
Pinjaman Hartanah (490)
Pinjaman Kad Kredit (376)
Pinjaman Kereta (556)
Pinjaman Peribadi (9926)
Pinjaman Perniagaan (1746)
Produk Dari China (509)
Produk Sejuk Beku (1246)
Program Consignment (1928)
Program Dropship (6297)
Pusat Bahasa (334)
Pusat Jagaan Bayi (1394)
Pusat Latihan (611)
Pusat Memandu (117)
Pusat Mengaji Agama (460)
Pusat Pendidikan Tinggi (495)
Pusat Rawatan (333)
Pusat Tadika Dan Taska (1189)
Pusat Tuisyen (999)
Rancangan Perniagaan (563)
Rawatan Alternatif (274)
Rumah Sewa (4020)
Rumah Untuk Dijual (3528)
Servis Freelance (1012)
Servis Keselamatan (674)
Servis Pembersihan (756)
Servis Pengedaran Risalah (437)
Setiausaha Syarikat (574)
Sewa Bas Dan Van (521)
Sewa Kereta Teksi Limo (1668)
Sewa Lori (2375)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (54)
Studio Filem Dan Videografi (229)
Studio Fotografi (847)
Studio Grafik Dan 3D (1000)
Studio Lukisan (123)
Studio Model Penyanyi Pelakon (674)
Studio Muzik (438)
Sukan Beladiri (112)
Sukan Berkumpulan (221)
Sukan Futsal (220)
Sukan Pancing (136)
Tanah Sewa (602)
Tanah Untuk Dijual (4542)
Tempahan Biskut Dan Tart (2083)
Tempahan Hamper (183)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (628)
Tempahan Katering (2004)
Tempahan Kek Dan Coklat (2071)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (160)
Tempahan Kuih Muih (1659)
Tempahan Minuman Dan Dessert (428)
Tempahan Nasi Lemak (485)
Tempahan Roti (331)
Terminal Bayaran (174)
Ubahsuai Pejabat (613)
Ubahsuai Rumah (1605)
Urut Tradisional (733)
Usahawan Baja Pertanian (359)
Usahawan Benih Dan Nursery (378)
Usahawan Tani (1023)
Vending Machine (329)
Voucher Dan Tiket (238)
Web Design Malaysia (2208)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1239)