Search Majalah.com
Pakej 3 Hari 2 Malam di Pulau Perhentian, Redang, Tioman, Pangkor, Lang Tengah, Langkawi dan Lain2!
Sampugita Holidays Sdn Bhd @ Www.sampugitaholidaysdnbhd.blogspot.com - Wed 11/Aug/2010 9:38am [Last Comment]
**3 HARI 2 MALAM PULAU PERHENTIAN : RM 180.00 SEORANG
MIN 2 ORANG DAN KE ATAS...

pakej termasuk : penginapan 2 malam di resort 2 bintang, 2x sarapan pagi, bot pergi dan balik, 1 x snorkeling ( 4 jam) termasuk peralatan snorkeling.

**3 HARI 2 MALAM DI PULAU REDANG : RM 330.00 SEORANG
MIN 2 ORANG DAN KE ATAS

pakej termasuk : 2 malam penginapan di Redang reef resort, 2x sarapan, 2x lunch, 2x tea break, 1x dinner, 1x BBQ dinner, 3x snorkeling ( peralatan x termasuk ), bot pergi dan balik

** 3 HARI 2 MALAM DI PULAU TIOMAN: RM 295.00 SEORANG
MIN 2 ORANG DAN KE ATAS

pakej termasuk : 2 malam penginapan di Sun Beach resort, tiket feri pergi dan balik ( mersing-tioman-mersing ), 7x makan ( 2sarapan, 1 pack lunch, 1 supper, 2 dinner, 1 BBQ dinenr ), 1x island tour termasuk snorkeling, marine park, guide.


ape2 pertanyaan berhubung pakej2 berikut atau pakej2 lain di malaysia atau luar negara, boleh la hubungi kami : SAMPUGITA HOLIDAYS SDN BHD : 09-7432178 atau hubungi sales executive kami : cik siti ( 0128515907 )..

kami menyediakan pelbagai pakej yang murah dan berdasarkan bajet anda...sila lawati laman web kami di : www.sampugitaholidays.com.my atau www.sampugitaholidaysdnbhd.blogspot.com

Niche: Pakej Pelancongan
     
  1. Suhaimi 17 - Fri 24/Sep/2010 5:12pm
    Saya nak buat percutian keluarga. Anggaran dalam 20 org (8 Keluarga)
    Percutian ke pulau pangkor dalam bulan disember.
    emailkan sebutharga kat saya miemontel@gmail.com  
  2. Wan 61 - Tue 28/Sep/2010 2:25pm
    emel sy quotation utk ke pulau langkawi 29 orang pada 19-21 nov 2010
    Onecraftmaya@gmail.com  
  3. Dzulfikri - Wed 29/Sep/2010 11:14am
    saya ingin bercuti ke Tioman pada bulan 11.. bersama teman.. berdua sahaja,... boleh tak bagi quotation utk pakej 3H2M...  
  4. Cida - Wed 29/Sep/2010 3:10pm
    pakej 3 hari 2mlm di pulau tioman itu smpai bila ek??coz sy nk g pulau tioman dlm buln 3/2011..dlm 13org ...bole beri saya quotation x??
    ade jugak x utk pakej 4hari 3mlm utk 3org di pulau tioman...tlg berikn saya quotation...  
  5. Una - Thu 30/Sep/2010 7:10am
    saye berminat... emel kat saye pakej sesuai utk pelajar ke pulau tioman, harap da snorkeling, and harga dpt murah skt..
    utk 25 org, 3h 2m

    una47luv@yahoo.com  
  6. Liza binti Ramli - Tue 5/Oct/2010 3:23am
    Dzulfikri : boleh email kpd sy..mgkn sy blh membantu utk maklumat pakej ke tioman..
    atau layari blog sy utk pakej marliza-khailiza.blogspot.com  
  7. Fadli Hamzah - Sat 9/Oct/2010 2:28pm
    untuk pakej tioman dan langkawi..add facebook indahnyapulau@yahoo.com  
  8. Rinawati - Sun 10/Oct/2010 9:58pm
    blh bg quotation utk perhentian & tioman 3d2n utk 2pax (husban n wife)..blh bg harga yg murah ckit..tq..  
  9. Wahieda - Fri 19/Nov/2010 10:42pm
    Offer untuk Pulau Redang tu valid sampai bila? Kalau nak pergi dalam 24 Jan 2011, pakai pakej yang sama tak?Untuk 6 orang, student. email harga kat adeq_corp04@yahoo.com
    T-Q  
  10. Redzaradzi - Fri 10/Dec/2010 10:59am
    Saya nak buat percutian keluarga.
    2 orang + 1 baby (26 month)
    Percutian ke pulau redang pada 1 mei 2011 hingga 3mei 2011.
    emailkan sebutharga kat saya redzaradzi@yahoo.com  
  11. Aleen - Fri 10/Dec/2010 1:57pm
    bole bgi quatation utk pangkor 7pax..4-6feb2011..klu leh mura ckt ek..thx :)  
  12. Umie 9 - Fri 17/Dec/2010 10:50pm
    tolong emelkan saya quo pakej 3D2N untuk 2 org ke pulau redang pada 6-8 feb 2011. TQ  
  13. Mazlina Bt Sahbudin - Mon 20/Dec/2010 3:07pm
    saya nak buat fmly trip ke Pulau Redang pd awal bln 5 2011.Dewasa (13) & kanak-kanak (6)..tlg emailkn quatation kat sy,mazlinasahbudin@yahoo.com..kasi la hrge murah sket..TQ  
  14. Abdullah B Abd Wahab - Mon 3/Jan/2011 12:22am
    PAKEJ KE PULAU PANGKOR 3 HR 2 MLM RM170

    PAKEJ INI TERMASUK:

    1. TIKET FERI LUMUT-PULAU PANGKOR-LUMUT

    2. TRANSFER IN/OUT

    3. PENGINAPAN 2 MALAM DI RESORT

    4. ISLAND TOURS

    5. SNORKLING + peralatan

    6. KAYAK

    7. 1X BBQ

    8. KARAOKE





    019-4950341
    ABDULLAH
    DE MY TRAVEL AND TOURS
    ( RA 0020889-T )  
  15. Shera 3 - Tue 25/Jan/2011 11:03am
    salam...saya nak quotation ke pulau perhentian dan pulau redenag pd 13-15/5/2011 untuk 6 org..please pm me.tq  
  16. Bro Hafiz - Sat 29/Jan/2011 7:21pm
    salam.sy ingin quotation utk pulau pangkor 5 orng dr kl.3H 2M.tarikh 11-13/03/2011.plz email.tq  
  17. Irnie Hasliza - Mon 31/Jan/2011 5:20pm
    Mencari pakej ke pulau Redang, untuk 8 person + 3 kids.
    Planning to go between end of May 2011 to early June 2011. (4D3N)
    If there is reasonable pakej, please email at i_irnie@yahoo.com
    thx.  
  18. Imahsaleh25 - Fri 4/Feb/2011 1:07pm
    Assalamualaikum...blh minta quotation pulau redang or perhentian 1-4 may 2011 utk 2 org...tq...(imahsaleh25@gmail.com)  
  19. Fazli Hamzah - Thu 10/Feb/2011 1:01pm
    Assalamualaikum...blh minta quotation pulau redang 1-3 may 2011 utk 10-15 org...tq...(casa1312@gmail.com)  
  20. Sampugita Holidays Sdn Bhd - Tue 15/Feb/2011 9:50pm
    sy akan reply secepat yang mungkin...sila sertakan email anda untuk proses penghantaran quotation :)  
  21. Hana Farhana - Fri 25/Feb/2011 12:25pm
    Hye..saya mencari pakej pulau perhentian untuk 15orang..dalam bulan june 2011..3hari 2 malam..

    boleyh bagi quatation tak skali dengan aktiviti.  
  22. Hana Farhana - Fri 25/Feb/2011 1:25pm
    email-pinky8848@yahoo.com  
  23. Sampugita Holidays Sdn Bhd - Mon 28/Feb/2011 11:06am
    ok, kami akan email secepat mungkin...tq  
  24. Mohd Fauzi Bin Hosni - Sun 6/Mar/2011 10:28pm
    email i apolusia_ug@yahoo.com  
  25. Mohd Fauzi Bin Hosni - Sun 6/Mar/2011 10:32pm
    i nak tau pakej untuk seorang (3D2N) at pulau tioman with transfer kl-mersing-kl by bus n i duduk bilik seorang sahaja..the best price u can give..n tell me which resort..maybe tarikh nak pergi 12 mac 2011..i want to know the full package...thanx  
  26. Ady Hashim - Wed 9/Mar/2011 2:15pm
    Saya nak ke Pulau Langkawi pada 17-19 bulan Jun (3hari 2MLM) . pilihan tempat tinggal di pantai chenang..Anggaran seramai 10 orang) bersama rakan.. .
    emailkan sebutharga kat saya ady_zerox@yahoo.com  
  27. Hakimi 5 - Wed 9/Mar/2011 4:59pm
    boleh tlg emailkan sy STUDENT PACKAGE ke pulau perhentian 3H 2M ..full package include BBQ.. pax 20++
    time : around jun
    sila email sy quotation ASAP
    hmk_kimiey@yahoo.com  
  28. Wawan - Wed 9/Mar/2011 6:43pm
    tlg email pakej honeymoon ke tioman/pangkor.
    check in: 26/03/2011
    check out: 28/03/2011
    (ku_where@yahoo.com)  
  29. Raiz Mohd Nor - Wed 23/Mar/2011 10:13am
    Boleh email saya private tour 4H3M (40pax - 29adult, 7children & 4infant) ke Pulau Redang pada 13 May 2011 - 16 May 2011. Emailnya : raiz1085@yahoo.com  
  30. Warry - Sun 3/Apr/2011 1:20am
    untuk 10 orang dewasa,2 hr 1 mlm,pulau perhentian,bulan disember 2011... warrypsc@yahoo.com  
  31. Daya - Thu 14/Apr/2011 9:11am
    hai..boleh bg quatation ke pulau perhentian utk 2 org pada bulan jun 2011.-resort n aktiviti.  
  32. Daya - Thu 14/Apr/2011 9:15am
    email-noorhidayah@salam.uitm.edu.my  
  33. Ayie 27 - Thu 14/Apr/2011 1:23pm
    hai..boleh bg quatation ke pulau perhentian utk 2 org pada bulan jun 2011.-resort n aktiviti.  
  34. Azie Marzuki - Tue 19/Apr/2011 3:04pm
    hye..email sye pkej 3hari 2 mlm ke pgkor utk 2org ea...tq  
  35. Arefiqq - Tue 19/Apr/2011 7:06pm
    salam...

    sy nak tanye kalu nak customize pakej boleh x?

    sy nak:

    > RETURN FERRY TRANSFER
    > GOOD ACCOMODATION
    > 2 BREAKFAST + 2 LUNCH + 2 AFTERNOON TEA + 1 DINNER + 1 BBQ
    > 2 SNORKELLING TRIPS
    > 1 FISHING TRIPS

    sy nak pakej 3hr 2mlm paling murah yg ade..
    nak pergi dlm bulan 9/2011..
    email me: arefiqq@yahoo.com  
  36. Shaxy - Wed 20/Apr/2011 2:44am
    brape eh harga pakej 4D3N utk 5-10org on 3-6june2011?

    email me : cumba_jubagurl@yahoo.com  
  37. Susuya - Tue 26/Apr/2011 12:57pm
    hi..nk mntak quo utk ke pulau perhentian utk 2 orang 3h 2mlm pada 27-29 april 2011..plz reply a.s.a.p..tqvm  
  38. Nurita Bt Mohamad Sidek - Sat 7/May/2011 2:41pm
    Sy plan nk ke Pulau Perhentian pd hujung 28-30 july11, utk 8org 3D2N. Plz bg sebut harga, email kn etasflorist@yahoo.com  
  39. Musliha 2 - Sat 4/Jun/2011 11:00pm
    salam.. saya berminat untuk ke pulau pangkor. masih available?? pada hujung jun 2011. boleh tolong emailkan quotation ke mussleeha@hotmail.com  
  40. Nanie 17 - Fri 10/Jun/2011 11:29am
    Hi, boleh bagi sy quotation utk percutian 3d2n ke Pulau Lang Tengah n Pulau Perhentian bersama jadual program? antara Pulau Lang Tengah dengan Pulau Perhentian mana lagi bagus utk dikunjungi n snorkelling? plan percutian 3 org hujung June 2011 terima kasih * nanie_pie2211@hotmail.com*  
  41. Nurul 87 2 - Sun 12/Jun/2011 5:22pm
    salam...saya berminat nk pergi ke pulau tioman bersama rakan pada bulan julai 2011...boleh sy dapat kan quotation sekali dengan jadual program tak??nie email saya..nurul_7574@yahoo.com.my  
  42. Mrx Amir - Tue 21/Jun/2011 11:59pm
    Hai, saya berhajat nak pergi ke Pulau Perhentian 30 June ni seramai 5 orang. Boleh bagi quotation utk 3d2n tak? Tolong bagi sekali dgn pakej yg disediakan. TQ (Email: amierul15@gmail.com)  
  43. Mohd Romaini Khaidir Bin Baharom - Wed 13/Jul/2011 1:53pm
    email saya wansrom28@yahoo.com
    untuk 15 org..ke p.perhentian
    tiket kl-besut-kl include
    peercutian bajet student
    bln 9..
    email seceppat mgkin  
  44. Nai Nadya - Sat 16/Jul/2011 3:11am
    salam..
    boleh tlg emailkan sy STUDENT PACKAGE ke pulau perhentian 3H 2M utk 6 0rg..n tell me which resort n activities n also the best price u can give....
    time : around september
    plz email sy quotation ASAP..tQ.  
  45. Chempaka - Tue 2/Aug/2011 3:47pm
    hi.sy nk quotation STUDENT PACKAGE 4H2M dan 3H2M utk 5 org.if possible nk tmpt dekat pantai dan bersih.sy nk pegi bln 9/2011.tq

    email the details here ok :zakiah_mhd@yahoo.com  
  46. Ezral - Fri 12/Aug/2011 11:00am
    sy berminat dengan pakej 3 hari 2 mlm ke pulau perhentian rm 180 seorang..blh hntrkn quotation untuk 14 orang dan aktiviti sekali termasuk ciri-ciri penghinapan..minta hntr secepat mungkin...tq
    email: ezral_161191@yahoo.com  
  47. Roy 31 - Sun 25/Sep/2011 8:27pm
    sy berminat dengan pakej 3 hari 2 mlm ke pulau perhentian..blh hntrkn quotation untuk 5 orang dan aktiviti sekali termasuk ciri-ciri penghinapan..minta hntr secepat mungkin...tq
    email:fazreen11@gmail.com  
  48. Lx3 - Mon 26/Sep/2011 3:34pm
    can u plz emai to me as soon as posibble...tq.. felliciakho_zoe89@hotmail.com  
  49. Anali86 - Wed 28/Sep/2011 12:57pm
    salam, sy nak cari pakej honeymoon dalam februari 2011 either pulau perhentian atau tioman.. boleh emailkan quatation asap.. tq..  
  50. Farah90 2 - Wed 28/Sep/2011 1:05pm
    saya nak quotation PULAU PERHENTIAN for 4D3N untuk 1pax (ADULT) dulu boleh ? ASAP :)  
Start | Page 1 | Next >                  FirstPage ¤ LastPage   (Total 165 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2722)
Bengkel Basikal (73)
Bengkel Besi (212)
Bengkel Kereta (1484)
Bengkel Motosikal (247)
Bengkel Tayar (213)
Bisnes Air Mineral (365)
Bisnes Ais Krim (499)
Bisnes Aksesori Kereta (649)
Bisnes Broadband (1102)
Bisnes Burger (546)
Bisnes Cermin Mata (159)
Bisnes Cuci Kereta (804)
Bisnes Cyber Cafe (451)
Bisnes Dobi (1357)
Bisnes Ebook (1045)
Bisnes Handphone (1253)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (558)
Bisnes Ice Blended (694)
Bisnes Jam Tangan (287)
Bisnes Jeruk (164)
Bisnes Kitar Semula (498)
Bisnes Komputer (1486)
Bisnes Kurier Dan Logistik (675)
Bisnes Minuman (1460)
Bisnes Pasar Malam (1968)
Bisnes Pelancongan (547)
Bisnes Pengantin (678)
Bisnes Perabot (849)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1106)
Bisnes Restoran (3324)
Bisnes Roti Dan Bakeri (707)
Bisnes Salun Rambut (363)
Bisnes Sarang Burung (257)
Bisnes Satay (379)
Bisnes Sms (161)
Bisnes Spa Dan Facial (658)
Bisnes Steamboat (198)
Bisnes Tablet Pc (440)
Bisnes Tradisional (817)
Bisnes Untuk Dijual (3315)
Bisnes Waffle Dan Jagung (382)
Bisnes Western Food (323)
Dewasa 18sx (1767)
Diskusi Bisnes (1960)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (717)
Expo Karnival Tapak Niaga (6456)
Forex Malaysia (1877)
Haiwan Peliharaan (468)
Haji Dan Umrah (465)
Hiasan Dalaman (709)
Hiasan Taman (240)
Hotel Resort Homestay (1006)
Iklan Tv Radio Media Massa (224)
Import Dan Eksport (329)
Ingin Berniaga (2819)
Insurans Dan Takaful (1725)
Insurans Roadtax Kereta (337)
Kedai Bunga (190)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1980)
Kedai Emas (451)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2529)
Kedai Hardware (435)
Kedai Ibu Dan Bayi (687)
Kedai Jahit (3827)
Kedai Kamera Dan Camcorder (342)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (343)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1842)
Kedai Sewa (1633)
Kereta Baru (1616)
Kereta Terpakai (4992)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4798)
Kerja Kemahiran (1954)
Kerja Kosong (11714)
Kerja Praktikal (2053)
Kerja Sales (2272)
Kerja Sambilan (6306)
Konsultan Peguam (151)
Konsultan Perniagaan (452)
Kontrak Swasta (293)
Kontrak Tender Kerajaan (454)
Kontraktor Balak Dan Kayu (478)
Kontraktor Jurutera (565)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (225)
Kontraktor Minyak Dan Gas (679)
Kontraktor Pasir (389)
Kontraktor Pembinaan (2052)
Kontraktor Perlombongan (319)
Kursus Dan Seminar (2812)
Kursus Kecantikan (686)
Kursus Makanan (662)
Kursus Motivasi (322)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1621)
Mencari Pelabur (3680)
Mesin Fotostat (352)
Mesin Freezer Dan Chiller (265)
Mesin Industri (512)
Mesin Jahit (374)
Mesin Proses Makanan (566)
Pakej Pelancongan (2608)
Pakej Perkahwinan (1198)
Pakej Perniagaan (892)
Pasar Basah (1455)
Pekerja Asing (1229)
Pelaburan Saham Unit Trust (943)
Pembantu Rumah Asing (1851)
Pembekal Barang Runcit (1578)
Pembekal Beras (108)
Pembekal Buah-buahan (482)
Pembekal Ikan Kering (385)
Pembekal Kelapa Dan Santan (647)
Pembekal Kerepek (1095)
Pembekal Keropok (442)
Pembekal Kicap Dan Sos (223)
Pembekal Kurma Dan Kismis (289)
Pembekal Madu (237)
Pembekal Mee Dan Bihun (126)
Pembekal Minyak Masak (414)
Pembekal Rempah Dan Perencah (594)
Pembekal Serunding (259)
Pembekal Telur (140)
Pemborong Aksesori Lelaki (162)
Pemborong Aksesori Wanita (1183)
Pemborong Batik Dan Sutera (353)
Pemborong Beg Galas (99)
Pemborong Beg Tangan (606)
Pemborong Bundle (862)
Pemborong Cadar Dan Tilam (450)
Pemborong Karpet (162)
Pemborong Kasut Dan Sandal (694)
Pemborong Lampin (295)
Pemborong Mutiara (108)
Pemborong Pakaian Bayi (772)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1653)
Pemborong Pakaian Lelaki (1129)
Pemborong Pakaian Plus Size (144)
Pemborong Pakaian Wanita (4199)
Pemborong Telekung Dan Songkok (565)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3518)
Pemborong Tuala (200)
Pemborong Tudung (2784)
Pembuat Papan Tanda Iklan (276)
Pembuat Plastik Kotak Botol (798)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (481)
Pendaftaran Syarikat (493)
Pendaftaran Trademark (34)
Pengedar Alat Tulis (951)
Pengedar Bahan Pencuci (716)
Pengedar Buku Dan Majalah (585)
Pengedar Contact Lens (243)
Pengedar Perfume (1537)
Pengedar Permainan Kanak2 (598)
Pengedar Produk Kecantikan (2626)
Pengedar Produk Kesihatan (2993)
Pengurus Majlis (595)
Penternak Arnab (53)
Penternak Ayam (726)
Penternak Burung Puyuh (95)
Penternak Ikan (694)
Penternak Kambing (286)
Penternak Lembu (390)
Penternak Udang (194)
Peralatan Makmal Dan Hospital (263)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (716)
Peralatan Sukan (553)
Perisian Komputer (570)
Perkakas Dapur (623)
Perkakas Elektrik (434)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1532)
Pinjaman AIM (168)
Pinjaman Hartanah (519)
Pinjaman Kad Kredit (388)
Pinjaman Kereta (605)
Pinjaman Peribadi (10589)
Pinjaman Perniagaan (1834)
Produk Dari China (542)
Produk Sejuk Beku (1313)
Program Consignment (2010)
Program Dropship (6728)
Pusat Bahasa (357)
Pusat Jagaan Bayi (1539)
Pusat Latihan (648)
Pusat Memandu (123)
Pusat Mengaji Agama (522)
Pusat Pendidikan Tinggi (523)
Pusat Rawatan (365)
Pusat Tadika Dan Taska (1305)
Pusat Tuisyen (1066)
Rancangan Perniagaan (593)
Rawatan Alternatif (292)
Rumah Sewa (4276)
Rumah Untuk Dijual (3730)
Servis Freelance (1110)
Servis Keselamatan (719)
Servis Pembersihan (825)
Servis Pengedaran Risalah (458)
Setiausaha Syarikat (609)
Sewa Bas Dan Van (575)
Sewa Kereta Teksi Limo (1817)
Sewa Lori (2556)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (56)
Studio Filem Dan Videografi (249)
Studio Fotografi (899)
Studio Grafik Dan 3D (1092)
Studio Lukisan (129)
Studio Model Penyanyi Pelakon (725)
Studio Muzik (477)
Sukan Beladiri (116)
Sukan Berkumpulan (232)
Sukan Futsal (228)
Sukan Pancing (143)
Tanah Sewa (638)
Tanah Untuk Dijual (4833)
Tempahan Biskut Dan Tart (2149)
Tempahan Hamper (188)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (667)
Tempahan Katering (2142)
Tempahan Kek Dan Coklat (2146)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (177)
Tempahan Kuih Muih (1742)
Tempahan Minuman Dan Dessert (462)
Tempahan Nasi Lemak (521)
Tempahan Roti (359)
Terminal Bayaran (189)
Ubahsuai Pejabat (639)
Ubahsuai Rumah (1683)
Urut Tradisional (792)
Usahawan Baja Pertanian (372)
Usahawan Benih Dan Nursery (403)
Usahawan Tani (1092)
Vending Machine (371)
Voucher Dan Tiket (247)
Web Design Malaysia (2306)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1350)