New - Pinjaman Peribadi Terbaik Khas untuk Golongan Sektor Pekerja Swasta yang Tidak Memiliki Potongan Bpa & PGM - No Upront Money
Muamar - Sat 22/Oct/2011 12:11pm [Last Comment]
1). untuk sektor pekerja swasta yang bekerja di bawah syarikat berhad/sdn.bhd./enterprise

syarat-syarat
-gaji kasar min rm 3,000
-potongan tidak melebihi 65%
-nama bersih dari rekod kewangan
-tetap dan telah bekerja sekurangnya 3 bulan ke atas
-gaji masuk melalui bank
-max loan rm 200 k
-interest 6% setahun
-pembayaran balik melalui potongan s.i. under bank
-pinjaman melalui bank yg berdaftar
-tempoh pembayaran max sehingga 10 tahun
-charge selepas aprove
-no upront money
-kelulusan 1 hari selepas submition
-perlindungan insurance,dan yuran yang rendah

document need

- ic 3 keping
-payslip 3 bulan terkini
-statement bank 3 bulan terkini
-surat tawaran kerja/perlantikan/pengesahan jawatan
-epf statement/ea statement
-be form(e-filing)/resit tax latest

kami juga mengurus jenis pinjaman lain,berikut adalah jenis2 nya;

2).pinjaman peribadi untuk staff swasta yang bergaji kasar minimum rm 1500 dan di bawah rm 3,000

3).pinjaman peribadi untuk staff swasta berstatus blacklist

4).pinjaman peribadi untuk semua staff gov/glc/fedral/state/berkanun (tetap/kontrak/sementara/)

5).pinjaman untuk high komitment untuk pekerja swasta dan gov

6).pinjaman untuk semua sektor pekerja yang tidak ada biro angkasa dan pgm

7).pinjaman untuk perniagaan

8).pinjaman untuk yang xbekerja tetapi statement bank ada duit masuk setiap bulan dan ada baki setiap bulan sekurangnya berjumlah minimum rm 50 dan aktif sekurangnya selama 3 bulan


kesemua jenis di atas adalah pinjaman peribadi daripada bank yang berdaftar dan mengikut peraturan di dalam undang2.
untuk pertanyaan/penerangan atau permohonan pinjaman tersebut sila hantarkan segala permohonan ke alamat saya by email
muamar_alhakimi9999@yahoo.com mengikut format seperti berikut;

1). sila kemukakan nama penuh anda
2).terangkan jenis pinjaman peribadi yang anda ingin mohon
3).terangkan butiran gaji kasar,bersih serta potongan
4).send segala dokumen secara details terus ke email untuk permohonan pinjaman yang berjenis di nombor 1 dan tulis nombor telefon anda sya akan hubungi serta merta
5).untuk pmohonan pinjaman jenis nombor 2 hingga nombor 8 sila letakkan nombor telefon anda saya akan hubungi sesegera.

kini peluang di depan mata,sila email saya dan jangan berlengah lagi,terima kasih

Niche: Pinjaman Peribadi
Kursus Praktikal GST untuk Usahawan
13 Nov 2014 (Khamis) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya

Seminar Memborong Produk di China
12 Nov 2014 (Rabu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya
     
  1. Alizan1980 - Sat 22/Oct/2011 3:14pm
    Salam sy pekerja swasta bergaji bulanan rm2500, da masalah dgn ccris, perlukan bantuan sgt tuk clearkan ccris, no phone sy 019 2346523 - alizan  
  2. Nor Aziana - Sat 22/Oct/2011 8:50pm
    salam...sy pekerja swasta, gaji kasar 2500, ade msalah ccris ctos, no fon sy 0193217245 - Nor  
  3. Adam 96 - Sat 22/Oct/2011 10:16pm
    salam,

    sy berniaga ada lesen niaga enterprise ada current account yg aktif setiap bulan. tp nama sudah rosak dengan bank. sila call sy 010-4300484  
  4. Ct Azfa - Sun 23/Oct/2011 1:07pm
    salam
    sy berniaga kecil-kecilan...account aktif tp br 2 bln...0127545960 ct  
  5. Aizat Zainal - Sun 23/Oct/2011 3:10pm
    salam,

    kalo no.8 tu mcm mana ya?
    017-2108389  
  6. Roni - Sun 23/Oct/2011 11:55pm
    Salam, saya ada send email pd tuan  
  7. Sha 81 - Mon 24/Oct/2011 8:47am
    Salam. Sya pekerja swasta bergaji bulanan rm3300, ada masalah dgn ccris, perlukan bantuan sgt tuk clearkan ccris, no phone sya 019 2534897 - fizs  
  8. Ija06 - Mon 24/Oct/2011 2:16pm
    salam.. saya dh email butiran saya. tq.  
  9. Roro Zoro15 - Mon 24/Oct/2011 4:45pm
    mcm loan bank islam jer  
  10. Sbxtreme - Mon 24/Oct/2011 4:56pm
    Kumpul Modal Perniagaan tanpa meminjam dari Bank.Maklumat lanjut sila layari www.modalniaga.tk  
  11. Fiza 85 - Tue 25/Oct/2011 6:59am
    tlg hubungi saya Fiza@016-6131703 - ctos/ccris + swasta. TQ  
  12. Deen66 - Tue 25/Oct/2011 9:17am
    salam, saya dah antar email tapi belum reply....harap dapat info dari tuan..terima kasih..  
  13. Walapaper - Tue 25/Oct/2011 10:24am
    salam, ada sesiapa yang boleh bantu untuk buat pinjaman segera?..dah banyak tempat dah try untuk pinjaman tapi semuanya menghampakan;
    Gaji: RM2800
    keja swasta
    ada EPF
    email saya untuk document walapaper@yahoo.com atau call dia untuk details
    0198225378-amiel  
  14. Fadzly Shop - Tue 25/Oct/2011 11:26am
    salam,keja swasta ade ctos/ccris.mcm nak apply?tel no.017-2986794  
  15. Loan Advisor 2 - Tue 25/Oct/2011 7:05pm
    utk maklumat lanjut berkaitan loan sila sms atau emel sy , hubungi 010 8958939 ataU emel shah0017@gmail.com

    terbuke kpd swasta , gment tetap @ kontrak .  
  16. Isaac Yap 2 - Tue 25/Oct/2011 8:35pm
    selamat sejahtera,saya yap daripada hong leong bank kl area,sekiranya anda persara kakitangan kerajaan yang memerlukan pijaman peribadi atau sesiapa yang memerlukan pinjaman peribadi,sila hubungi saya,terima kasih.

    yap-0149303327

    tempat-kl
    perkhimatan-pijaman peribadi,kredit kad,pinjaman rumah.

    Hong Leong Bank Brickfields
    Isaac Yap
    Personal Financial Consultant  
  17. Hasnan 8 - Thu 27/Oct/2011 1:28am
    salam en kimi, saya hasnan, ingin memohon untuk pinjaman yg bernombor 6 sila hubungi saya dgn kadar segera tq
    0173749464  
  18. Rastam Shah - Thu 27/Oct/2011 9:42am
    saya berminat please emial saya rast_shah@yahoo.com  
  19. Multi Services - Thu 27/Oct/2011 12:12pm
    sy brminat jd ejen bleh ke? emel sy mj010168@gmail.com  
  20. Noor 55 - Thu 27/Oct/2011 6:50pm
    saya berminat untuk wat loan ...sila hubungi saya 012-4156164  
  21. Zura 69 - Fri 28/Oct/2011 4:11pm
    [Account Deleted by Owner]  
  22. Nor Aziana - Fri 28/Oct/2011 9:08pm
    dah seminggu sy email details, tp masih xde balasan dari TT...hope reply...  
  23. Atim 2 - Sat 29/Oct/2011 9:09am
    sy swasta buat 2 kerja dan punya 2 slip gaji siang kerja tetap gaji 1500++komisen n malam kerja tetap juga 7eleven gaji 800+ot..berminat nak buat loan tp saya ada ccriss kad kredit nak buat loan 5000 jer tuk cleaRKAN NAME.call me.atim 0129313190 email atim.anne@yahoo.com  
  24. Shahrulikhwan - Tue 1/Nov/2011 6:27pm
    saya berminat untuk wat loan no.3 ...sila hubungi saya 012-3310460  
  25. Fazly - Thu 3/Nov/2011 4:01pm
    keje cimb dah 6 thn tp blacklist sbg penjamin...emailkan detail kat klymanu@hotmail.com  
  26. Azimah 3 - Wed 9/Nov/2011 12:48pm
    call sya 0193349033  
  27. Takpercayake2002 - Thu 10/Nov/2011 7:43pm
    saya kerja d sime darby bhd... tiada pgm atau pun biro... gaji 7k+ tapi blacklist.... leh buat loan ke.... apa2 leh contact saya d 0122021108...  
  28. Muhammad Imran Lee - Thu 10/Nov/2011 11:31pm
    Salam warga majalah.com..Saya harap kalian jangan berurusan dgn mamat ni, saya dah lapor pada saudara saya yg kerja kat salah sebuah agensi kerajaan cara dia memalsukan doc & rasuah. Dia telah membuang masa & tambang saya pergi jumpa kat KK, slip gaji yg certified pn x di kembalikan. Saya col x jawab, x angkat, siap matikan HP lagi macam PONDAN je. Dia bukan agen untuk mana2 bank..nasihat saya, jangan terlibat sama berurusan dgn mamat ni, ada masa dia akan kena..  
Page 1   (Total 28 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2749)
Bengkel Basikal (73)
Bengkel Besi (218)
Bengkel Kereta (1494)
Bengkel Motosikal (249)
Bengkel Tayar (215)
Bisnes Air Mineral (369)
Bisnes Ais Krim (503)
Bisnes Aksesori Kereta (655)
Bisnes Broadband (1105)
Bisnes Burger (549)
Bisnes Cermin Mata (160)
Bisnes Cuci Kereta (810)
Bisnes Cyber Cafe (451)
Bisnes Dobi (1366)
Bisnes Ebook (1049)
Bisnes Handphone (1262)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (561)
Bisnes Ice Blended (696)
Bisnes Jam Tangan (288)
Bisnes Jeruk (172)
Bisnes Kitar Semula (500)
Bisnes Komputer (1491)
Bisnes Kurier Dan Logistik (682)
Bisnes Minuman (1467)
Bisnes Pasar Malam (1973)
Bisnes Pelancongan (550)
Bisnes Pengantin (687)
Bisnes Perabot (862)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1112)
Bisnes Restoran (3344)
Bisnes Roti Dan Bakeri (710)
Bisnes Salun Rambut (365)
Bisnes Sarang Burung (257)
Bisnes Satay (382)
Bisnes Sms (162)
Bisnes Spa Dan Facial (665)
Bisnes Steamboat (199)
Bisnes Tablet Pc (441)
Bisnes Tradisional (824)
Bisnes Untuk Dijual (3344)
Bisnes Waffle Dan Jagung (385)
Bisnes Western Food (326)
Dewasa 18sx (1780)
Diskusi Bisnes (1966)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (723)
Expo Karnival Tapak Niaga (6524)
Forex Malaysia (1892)
Haiwan Peliharaan (471)
Haji Dan Umrah (467)
Hiasan Dalaman (714)
Hiasan Taman (243)
Hotel Resort Homestay (1015)
Iklan Tv Radio Media Massa (225)
Import Dan Eksport (333)
Ingin Berniaga (2826)
Insurans Dan Takaful (1734)
Insurans Roadtax Kereta (343)
Kedai Bunga (190)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1991)
Kedai Emas (454)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2538)
Kedai Hardware (437)
Kedai Ibu Dan Bayi (689)
Kedai Jahit (3870)
Kedai Kamera Dan Camcorder (343)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (348)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1856)
Kedai Sewa (1640)
Kereta Baru (1620)
Kereta Terpakai (5016)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4856)
Kerja Kemahiran (1966)
Kerja Kosong (11856)
Kerja Praktikal (2096)
Kerja Sales (2296)
Kerja Sambilan (6356)
Konsultan Peguam (152)
Konsultan Perniagaan (458)
Kontrak Swasta (294)
Kontrak Tender Kerajaan (459)
Kontraktor Balak Dan Kayu (483)
Kontraktor Jurutera (568)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (225)
Kontraktor Minyak Dan Gas (683)
Kontraktor Pasir (399)
Kontraktor Pembinaan (2069)
Kontraktor Perlombongan (319)
Kursus Dan Seminar (2829)
Kursus Kecantikan (692)
Kursus Makanan (665)
Kursus Motivasi (324)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1624)
Mencari Pelabur (3694)
Mesin Fotostat (353)
Mesin Freezer Dan Chiller (273)
Mesin Industri (518)
Mesin Jahit (377)
Mesin Proses Makanan (573)
Pakej Pelancongan (2617)
Pakej Perkahwinan (1207)
Pakej Perniagaan (895)
Pasar Basah (1464)
Pekerja Asing (1241)
Pelaburan Saham Unit Trust (950)
Pembantu Rumah Asing (1870)
Pembekal Barang Runcit (1586)
Pembekal Beras (110)
Pembekal Buah-buahan (484)
Pembekal Ikan Kering (386)
Pembekal Kelapa Dan Santan (652)
Pembekal Kerepek (1102)
Pembekal Keropok (448)
Pembekal Kicap Dan Sos (225)
Pembekal Kurma Dan Kismis (290)
Pembekal Madu (241)
Pembekal Mee Dan Bihun (126)
Pembekal Minyak Masak (415)
Pembekal Rempah Dan Perencah (604)
Pembekal Serunding (259)
Pembekal Telur (140)
Pemborong Aksesori Lelaki (162)
Pemborong Aksesori Wanita (1187)
Pemborong Batik Dan Sutera (353)
Pemborong Beg Galas (99)
Pemborong Beg Tangan (609)
Pemborong Bundle (871)
Pemborong Cadar Dan Tilam (455)
Pemborong Karpet (163)
Pemborong Kasut Dan Sandal (700)
Pemborong Lampin (295)
Pemborong Mutiara (111)
Pemborong Pakaian Bayi (774)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1665)
Pemborong Pakaian Lelaki (1132)
Pemborong Pakaian Plus Size (144)
Pemborong Pakaian Wanita (4241)
Pemborong Telekung Dan Songkok (567)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3531)
Pemborong Tuala (201)
Pemborong Tudung (2803)
Pembuat Papan Tanda Iklan (279)
Pembuat Plastik Kotak Botol (800)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (483)
Pendaftaran Syarikat (497)
Pendaftaran Trademark (35)
Pengedar Alat Tulis (955)
Pengedar Bahan Pencuci (719)
Pengedar Buku Dan Majalah (590)
Pengedar Contact Lens (244)
Pengedar Perfume (1545)
Pengedar Permainan Kanak2 (603)
Pengedar Produk Kecantikan (2635)
Pengedar Produk Kesihatan (3011)
Pengurus Majlis (598)
Penternak Arnab (53)
Penternak Ayam (731)
Penternak Burung Puyuh (95)
Penternak Ikan (697)
Penternak Kambing (289)
Penternak Lembu (392)
Penternak Udang (195)
Peralatan Makmal Dan Hospital (265)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (728)
Peralatan Sukan (555)
Perisian Komputer (571)
Perkakas Dapur (625)
Perkakas Elektrik (439)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1539)
Pinjaman AIM (169)
Pinjaman Hartanah (522)
Pinjaman Kad Kredit (390)
Pinjaman Kereta (613)
Pinjaman Peribadi (10644)
Pinjaman Perniagaan (1846)
Produk Dari China (544)
Produk Sejuk Beku (1330)
Program Consignment (2024)
Program Dropship (6776)
Pusat Bahasa (361)
Pusat Jagaan Bayi (1555)
Pusat Latihan (653)
Pusat Memandu (123)
Pusat Mengaji Agama (527)
Pusat Pendidikan Tinggi (524)
Pusat Rawatan (368)
Pusat Tadika Dan Taska (1328)
Pusat Tuisyen (1072)
Rancangan Perniagaan (599)
Rawatan Alternatif (293)
Rumah Sewa (4317)
Rumah Untuk Dijual (3757)
Servis Freelance (1120)
Servis Keselamatan (727)
Servis Pembersihan (828)
Servis Pengedaran Risalah (463)
Setiausaha Syarikat (611)
Sewa Bas Dan Van (579)
Sewa Kereta Teksi Limo (1835)
Sewa Lori (2572)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (56)
Studio Filem Dan Videografi (249)
Studio Fotografi (908)
Studio Grafik Dan 3D (1111)
Studio Lukisan (130)
Studio Model Penyanyi Pelakon (738)
Studio Muzik (482)
Sukan Beladiri (117)
Sukan Berkumpulan (232)
Sukan Futsal (228)
Sukan Pancing (143)
Tanah Sewa (643)
Tanah Untuk Dijual (4880)
Tempahan Biskut Dan Tart (2157)
Tempahan Hamper (188)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (669)
Tempahan Katering (2168)
Tempahan Kek Dan Coklat (2152)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (177)
Tempahan Kuih Muih (1760)
Tempahan Minuman Dan Dessert (465)
Tempahan Nasi Lemak (527)
Tempahan Roti (365)
Terminal Bayaran (189)
Ubahsuai Pejabat (642)
Ubahsuai Rumah (1696)
Urut Tradisional (801)
Usahawan Baja Pertanian (374)
Usahawan Benih Dan Nursery (404)
Usahawan Tani (1099)
Vending Machine (373)
Voucher Dan Tiket (249)
Web Design Malaysia (2318)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1360)