Nak Tambah Side Income Sebulan RM2k + Atau Lebih Dengan Korset Dx Elken? Keutamaan Area KL/Selangor
Purple Ungu - Tue 28/Aug/2012 2:15pm
Salam semua warga majalah..

Nama saya Zahidah..:)

Sesiapa yg berminat untuk tambah pendapatan sampingan selain makan gaji, saya ingin kongsikan sedikit mengenai 1 bisnes yg saya sendiri lakukan.

Kalau anda berhasrat untuk melangsingkan badan, saya syorkan korset DX ELKEN , sebab ianya sangat selesa apabila dipakai. Saya akan bawa anda datang ke ELKEN untuk FREE FITTING, rasa dahulu material dan keselesaannya, selepas tu baru lah anda buat keputusan untuk pakai korset ini atau tidak. Tiada sebarang paksaan disini.

Pembelian korset boleh dilakukan dengan 3 cara;

1. Bayaran tunai
2. Kredit Card
3. Ansuran bulanan ( ansuran bergantung kepada pakej yg diambil samaada single set, full set atau twin set)


Pengalaman saya, nak beli korset DX Elken ni sebab nak kurus je..sebab dah nak kawen..tapi tak sangka pula boleh tambah income saya secara sampingan..daripada tak ada duit nak beli hantaran, sekarang saya dapat beli barang hantaran saya sedikit demi sedikit..:)


Ini bukan la penipuan, sebab saya ada bukti bisnes ni dah berjaya. Kalau anda semua tahu apa itu Elken, Korset DX Elken..( boleh google ) mesti anda akan percaya.

ELKEN telah bertapak selama 15tahun dimalaysia dan mempunyai rangkaian seluruh asia. Boleh baca mengenai ELKEN kat sini.
http://www.elken.com.my/bm/company-profile

Bangunan ELKEN terletak kat Jalan Klang Lama
berhampiran Tesco Jalan Klang Lama

Sekarang ELKEN membuka peluang untuk kita berniaga dengan cara dan pelan pemasaran yang mudah. Apa pun jenis perniagaan kita mestilah ada target. Tiada siapa yang mahu rugi untuk berjaya kan..

So, pada sesiapa yang nak tambah pendapatan sampingan seperti saya, boleh la emel pada saya. Saya akan terangkan semuanya dalam emel atau kita boleh buat temujanji untuk berjumpa, kerana saya mempunyai pelan pemasaran yg sangat mudah untuk dilakukan..Niat saya ikhlas hanyalah ingin membantu anda menambah pendapatan, kerana saya sendiri bekerja swasta makan gaji..:)

Keutamaan saya kepada anda yang berada di KL/ Selangor sebab mudah utk anda datang ke ELKEN. Kepada sesiapa yang berada diluar kawasan KL/Selangor, juga dialu2kan..:)

emel saya
me_zahida@yahoo.com

atau boleh sms saya
017-7670776
boleh call pada waktu malam kerana office hour saya tak angkat call.

~SEMOGA BERJAYA DENGAN ELKEN~

Niche: Produk Kuruskan Badan | Pengedar Produk Kecantikan
Bengkel Hands-On Simplified FB Marketing
19 & 20 Sep 2015 (Sabtu & Ahad) di DPMM Putrajaya

Daftar Keahlian DPMM Putrajaya
Terima kasih atas sokongan Tuan/Puan
     
  1. No comment yet!
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Persatuan
Pakej Perniagaan

Agen Hartanah (3404)
Bengkel Basikal (82)
Bengkel Besi (306)
Bengkel Kereta (1706)
Bengkel Motosikal (287)
Bengkel Tayar (251)
Bisnes Air Mineral (436)
Bisnes Ais Krim (614)
Bisnes Aksesori Kereta (716)
Bisnes Broadband (1236)
Bisnes Burger (617)
Bisnes Cermin Mata (178)
Bisnes Cuci Kereta (926)
Bisnes Cyber Cafe (502)
Bisnes Dobi (1592)
Bisnes Ebook (1176)
Bisnes Handphone (1412)
Bisnes Hari Raya (142)
Bisnes Hotel & Resort (671)
Bisnes Ice Blended (765)
Bisnes Jam Tangan (335)
Bisnes Jeruk (216)
Bisnes Kitar Semula (583)
Bisnes Komputer (1711)
Bisnes Kurier & Logistik (820)
Bisnes Minuman (1715)
Bisnes Pasar Malam (2339)
Bisnes Pelancongan (670)
Bisnes Pengantin (869)
Bisnes Perabot (1081)
Bisnes Prepaid & Reload (1203)
Bisnes Restoran (4260)
Bisnes Roti & Bakeri (815)
Bisnes Salun Rambut (432)
Bisnes Sarang Burung (263)
Bisnes Satay (451)
Bisnes Sms (173)
Bisnes Spa & Facial (830)
Bisnes Steamboat (215)
Bisnes Stesen Minyak (162)
Bisnes Tablet Pc (463)
Bisnes Tradisional (968)
Bisnes Untuk Dijual (4049)
Bisnes Waffle & Jagung (452)
Bisnes Western Food (407)
Dewasa 18sx (2063)
Diskusi Bisnes (2171)
Diskusi Tuntutan & Tribunal (825)
Expo Karnival Tapak Niaga (7962)
Forex Malaysia (2415)
Haiwan Peliharaan (563)
Haji & Umrah (537)
Hiasan Dalaman (841)
Hiasan Taman (288)
Hotel Resort Homestay (1189)
Iklan Terbuka (5179)
Iklan Tv Radio Media Massa (269)
Import & Eksport (381)
Ingin Berniaga (3055)
Insurans & Takaful (1990)
Insurans Roadtax Kereta (418)
Kedai Bunga (207)
Kedai Cenderahati & Kraf (2172)
Kedai Emas (534)
Kedai Fotostat & Cetakan (2806)
Kedai Hardware (543)
Kedai Ibu & Bayi (817)
Kedai Jahit (4823)
Kedai Kamera & Camcorder (388)
Kedai Runcit & Serbaneka (382)
Kedai Separuh & Ruang Niaga (2378)
Kedai Sewa (1929)
Kereta Baru (1904)
Kereta Terpakai (5692)
Kerja Diploma & Ijazah (6851)
Kerja Kemahiran (2483)
Kerja Kosong (16033)
Kerja Praktikal (3034)
Kerja Sales (2974)
Kerja Sambilan (7778)
Konsultan Peguam (236)
Konsultan Perniagaan (543)
Kontrak Swasta (374)
Kontrak Tender Kerajaan (509)
Kontraktor Balak & Kayu (553)
Kontraktor Jurutera (668)
Kontraktor Marin & Kapal Laut (264)
Kontraktor Minyak & Gas (767)
Kontraktor Pasir (547)
Kontraktor Pembinaan (2490)
Kontraktor Perlombongan (366)
Kursus & Seminar (3296)
Kursus Kecantikan (763)
Kursus Makanan (754)
Kursus Motivasi (353)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1783)
Mencari Pelabur (4295)
Mesin Fotostat (394)
Mesin Freezer & Chiller (315)
Mesin Industri (577)
Mesin Jahit (440)
Mesin Proses Makanan (632)
Pakej Pelancongan (3052)
Pakej Perkahwinan (1315)
Pakej Perniagaan (1085)
Pasar Basah (1799)
Pekerja Asing (1512)
Pelaburan Saham Unit Trust (1105)
Pembantu Rumah Asing (2279)
Pembekal Barang Runcit (1825)
Pembekal Beras (167)
Pembekal Buah-buahan (594)
Pembekal Ikan Kering (436)
Pembekal Kelapa & Santan (755)
Pembekal Kerepek (1309)
Pembekal Keropok (536)
Pembekal Kicap & Sos (255)
Pembekal Kurma & Kismis (327)
Pembekal Madu (307)
Pembekal Mee & Bihun (150)
Pembekal Minyak Masak (438)
Pembekal Rempah & Perencah (728)
Pembekal Serunding (300)
Pembekal Telur (165)
Pemborong Aksesori Lelaki (175)
Pemborong Aksesori Wanita (1287)
Pemborong Batik & Sutera (406)
Pemborong Beg Galas (122)
Pemborong Beg Tangan (655)
Pemborong Bundle (995)
Pemborong Cadar & Tilam (513)
Pemborong Karpet (198)
Pemborong Kasut & Sandal (812)
Pemborong Lampin (368)
Pemborong Mutiara (118)
Pemborong Pakaian Bayi (854)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1905)
Pemborong Pakaian Lelaki (1259)
Pemborong Pakaian Plus Size (168)
Pemborong Pakaian Wanita (4848)
Pemborong Telekung & Songkok (628)
Pemborong Tshirt & Uniform (3882)
Pemborong Tuala (220)
Pemborong Tudung (3147)
Pembuat Papan Tanda Iklan (354)
Pembuat Plastik Kotak Botol (942)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (541)
Pendaftaran Syarikat (603)
Pendaftaran Trademark (52)
Pengedar Alat Tulis (1016)
Pengedar Bahan Pencuci (818)
Pengedar Buku & Majalah (672)
Pengedar Contact Lens (277)
Pengedar Perfume (1701)
Pengedar Permainan Kanak2 (689)
Pengedar Produk Kecantikan (2982)
Pengedar Produk Kesihatan (3469)
Pengurus Majlis (699)
Penternak Arnab (66)
Penternak Ayam (845)
Penternak Burung Puyuh (121)
Penternak Ikan (771)
Penternak Kambing (352)
Penternak Lembu (452)
Penternak Udang (256)
Peralatan Makmal & Hospital (311)
Peralatan Pejabat & Sekolah (880)
Peralatan Sukan (623)
Perisian Komputer (706)
Perkakas Dapur (713)
Perkakas Elektrik (513)
Perkakas Rm2 & Gajet (1655)
Pinjaman AIM (191)
Pinjaman Hartanah (604)
Pinjaman Kad Kredit (465)
Pinjaman Kereta (736)
Pinjaman Peribadi (12647)
Pinjaman Perniagaan (2099)
Produk Dari China (611)
Produk Sejuk Beku (1590)
Program Consignment (2282)
Program Dropship (8277)
Pusat Bahasa (457)
Pusat Jagaan Bayi (2138)
Pusat Latihan (789)
Pusat Memandu (141)
Pusat Mengaji Agama (703)
Pusat Pendidikan Tinggi (627)
Pusat Rawatan (464)
Pusat Tadika & Taska (1827)
Pusat Tuisyen (1416)
Rancangan Perniagaan (642)
Rawatan Alternatif (361)
Rumah Sewa (5105)
Rumah Untuk Dijual (4490)
Servis Freelance (1437)
Servis Keselamatan (857)
Servis Pembersihan (1093)
Servis Pengedaran Risalah (548)
Setiausaha Syarikat (717)
Sewa Bas & Van (691)
Sewa Jentera (84)
Sewa Kereta Teksi Limo (2279)
Sewa Lori (3102)
Sewa Pesawat & Helikopter (65)
Studio Filem & Videografi (322)
Studio Fotografi (1055)
Studio Grafik & 3D (1486)
Studio Lukisan (152)
Studio Model Penyanyi Pelakon (971)
Studio Muzik (596)
Sukan Beladiri (136)
Sukan Berkumpulan (294)
Sukan Futsal (246)
Sukan Pancing (164)
Tanah Sewa (768)
Tanah Untuk Dijual (5773)
Tempahan Biskut & Tart (2509)
Tempahan Hamper (208)
Tempahan Kanopi & Meja Kerusi (754)
Tempahan Katering (2563)
Tempahan Kek & Coklat (2382)
Tempahan Korban & Aqiqah (230)
Tempahan Kuih Muih (2018)
Tempahan Minuman & Dessert (575)
Tempahan Nasi Lemak (599)
Tempahan Roti (508)
Terminal Bayaran (243)
Ubahsuai Pejabat (775)
Ubahsuai Rumah (2041)
Urut Tradisional (1057)
Usahawan Baja Pertanian (408)
Usahawan Benih & Nursery (490)
Usahawan Tani (1316)
Vending Machine (511)
Voucher & Tiket (288)
Web Design Malaysia (2681)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1853)