Nak Sewa Teksi
Lenz - Fri 18/Jun/2010 3:49pm [Last Comment]
Salam..saya ingin menyewa teksi.Saya xtahu prosedur cmne. Blh sape2 tlg bg info kt saya. Terima Kasih.

Niche: Sewa Kereta Teksi Limo
Peluang Perniagaan Produk UPM - Terhad 20 Orang Sahaja
3pm, 19 Dis 2014 (Jumaat) di Putra Science Park, UPM
(Percuma untuk Ahli DPMM Putrajaya)

Kursus Praktikal Gst + Free Gst Online Registration + Free Demo Gst-Compliant Software
29 Dis 2014 (Isnin) di DPMM Putrajaya

Seminar Usahawan Komprehensif Siri 1
27 Dis 2014 (Sabtu) di Universiti Malaya
     
  1. Luniaz - Fri 18/Jun/2010 3:51pm
    salam..dah ada lesen PSV?kalau blm blh kol LD Driving Agency 0123171958 atau Azhan 0123753577

    tq ;-)  
  2. Lenz - Fri 18/Jun/2010 3:56pm
    Lesen PSV dlm proses pngambilan..skang sy nk tahu proses untuk menyewa teksi secara bulanan @ etc..Tq  
  3. zZam - Sat 19/Jun/2010 12:40am
    ada 2 cara..

    1st- awak cari sapa2 nk sewa permit.biasanya dlm 2k deposit..satu hari sewa dlm rm50-60 shj.TAPI deal kena betul2 takut kena tipu.biasanya org persorgan yg ada permit ni.

    2nd- awak gi terus company teksi, byran dlm 3k keatas TETAPI ia dlm jenis sewabeli.kalu dh habis tempoh teksi tu kira awak pya la...blnan pn lbh krg sama gak.kat glenmarie shah alam ada, tp sya lupa nama company dia.

    p/s:- kalu susah2 tanya jer drebar2 teksi, diorg lg expert  
  4. Armada Jasa Enterprise - Sun 25/Jul/2010 1:28am
    saya mencari teksi utk disewa beli...hubungi saya 0192333543 hairi  
  5. Coport - Sun 25/Jul/2010 2:20pm
    Sy ada teksi sendiri sila hubungi saya 0173941008  
  6. Armada Jasa Enterprise - Sun 25/Jul/2010 10:31pm
    teksi utk disewa beli?  
  7. Diyla - Fri 30/Jul/2010 1:36pm
    LENZ,

    sila hubungi terus En. Ya'acob di 013 6631713. beliau menguruskan teksi-teksi KOJASA yang beroperasi di POOL Lcct, kLia. boleh membuat pilihan, samada inginkan TEKSI BUDGET atau TEKSI PREMIER(cefiro)

    pastikan LENZ memiliki lesen pSv

    diyla pasti, En.Ya'acob boleh membantu:>

    info ini amat-amat berguna kepada saya. terima kaseh diyla  
  8. Mohd Azmi Biahi - Fri 6/Aug/2010 8:22pm
    Salam

    Saya baru sahaja ambik teksi proton wira 1.5 dan telah menguna pakai selama 24 hari sahaja.

    Tetapi atas sebab komitment mendadak maka saya terpaksa nak 'let go' teksi tersebut dengan downpayment hanya RM3950 (Nego).

    Amat berbaloi bagi sebuah teksi baru yang biasanya melebihi 5K. Sekiranya berminat boleh contact saya, kita tukar nama sahaja. Bagi saudara LENZ atau saudara Hairi, ini peluang terbaik bagi saudara menyewa beli dgn downpayment yang sangat rendah.

    Hubungi Mie : 0192643301 TQ  
  9. Mohd Azmi Biahi - Tue 24/Aug/2010 7:53pm
    Teksi proton wira 1.5 dah kene jual ye ... TQ  
  10. Villaalonso - Sun 17/Oct/2010 8:43am
    sy ada sewa teksi deposit rm500

    sewa harian rm30...

    waktu kerja 3.00pm hingga 12 am

    016 2657057  
  11. Art tien - Thu 21/Oct/2010 9:16pm
    Saya nak taula area Jb kat mana nak cari company teksi. Apa nama syarikat. Ada sesiapa yang tau ke?  
  12. Nor Haslina - Thu 24/Feb/2011 7:30pm
    SAYA ADA PERMIT TEKSI UNTUK DISEWAKAN.KEPADA SESIAPA YANG BERMINAT SILA HUBUNGI 012-3657309/012-6343164  
  13. Fahriyan - Fri 13/May/2011 4:49pm
    lenz lain kali tolong bagi contact no fhone oo email ...senang owng nk berurusan  
  14. Muhammadwildaan - Fri 10/Jun/2011 8:41pm
    salam, sy mencari teksi sewa beli, kalau boleh teksi LCCT, ada sesiapa yang boleh membantu, hubungi/sms saya di 019-2410841 (Muhammad Wildaan)  
  15. Hasbullah Ab Rahman - Sat 30/Jul/2011 1:27pm
    Assalamualaikum..saya,Hasbul ingin mencari sesiapa yang nak sewakan teksi kepada saya.Call saya 0123271817  
  16. Mohd Hafiz Hamzah - Wed 7/Sep/2011 7:19pm
    area melaka ada x? 0123580603  
  17. Mohamed Rais Bin Jali - Tue 27/Sep/2011 4:14pm
    saya ingin menyewakan teksi saya
    sila hubungi saya Rais 0123692513  
  18. Feroz 3 - Wed 28/Sep/2011 8:06pm
    Salam pada semua..saya nak tanya pada semua yang ada dlm forum ni..??saya dlm proses ambil psv..dlm bulan okt ni dpt la..saya sedang mencari sesiapa yang nak menyewakan permit teksi/kereta sewa atau sewakan teksi atau kereta sewa..saya duduk seremban..harap2 ade yang nak membantu..urgent..call saya feroz :019-6309134  
  19. Rosman Shaari - Sun 2/Oct/2011 10:16pm
    sy ada sewa teksi saga BLM baru deposit rm600

    sewa harian rm30...

    waktu kerja 6.00am hingga 3pm
    019 6331186 / 013 2494736  
  20. Muhammad 5 - Wed 5/Oct/2011 9:54pm
    Salam semua ,

    nak tahu bezanya teksi eksekutif and budget ....dengar beza harianya .Nak tahu best mana yang boleh cover income harian .email sse2004@gmail.com  
  21. Radzy 2 - Thu 13/Oct/2011 11:21pm
    Salam. Sy ingin membuat part time teksi sekitar lembah klang. Ada sesiapa ble bantu x? Radzy 0126559609  
  22. Mhd 3 - Mon 17/Oct/2011 10:34pm
    Salam, kepada rakan2 yang mempunyai teksi dan mencari 2nd driver untuk sebelah malam dan hujung minggu sila hubungi saya, harap saya boleh membantu, kalau boleh yang tinggal dikawasan sekitar hulu kelang & gombak. - 0163746910  
  23. Abd Rahman 14 - Sun 30/Oct/2011 9:28am
    Saya nak menyewa teksi mewah/ lembah kelang. no saya 017 6196354 en abd rahman. Saya menetap di Setiwangsa.  
  24. Adieyhussain - Fri 4/Nov/2011 5:56pm
    mencari teksi untuk di sewa
    24 jam sebulan
    deposit rm1000
    bayaran mingguan atau bulanan boleh...urgent
    0172183620  
  25. Ayu 44 - Thu 10/Nov/2011 9:10am
    Sewa teksi 7pm-7am..sewa harian rm25..deposit rm500...area sentul...email-ayuezora78@gmail.com  
  26. Nurulfidayu Binti Hamzah 2 - Fri 25/Nov/2011 8:37pm
    wah sy nk sewa teksi..area kota damansara 0173714292  
  27. Defcon5050 2 - Tue 29/Nov/2011 12:07pm
    saya mencari kereta sewa/teksi area seremban untuk disewa,siapa yang sudi -sila col 019-6406046  
  28. Din555 - Sat 10/Dec/2011 1:49pm
    saya ingin sewa teksi. sesiap yang ingin menyewakan hubungi saya 017-2843153 (NORDIN) area SELANGOR  
  29. Ainuddin 2 - Fri 16/Dec/2011 9:34pm
    muhammadwildaan masih mencari teksi?
    Saya ada teksi Wira 1.5 (M) untuk di tukar nama hanya bayar RM10,000 dan sambung lagi 9 bulan saje lagi RM45 sehari teksi jadi milik anda. lps tu boleh sambung bayar permit saje dengan Syarikat RM21 sehari lagi 3 tahun  
  30. Fizawifeofsafar - Fri 30/Dec/2011 11:57am
    tgh cr nk sewa teksi harian/blnn pun blh. area johor. urgent.  
  31. Razali Jelani - Thu 12/Jan/2012 7:56am
    salam
    saya ada teksi iswara utk disewa
    berminat hubungi 0126514627  
  32. Zamani Bin Zainal Abidin - Sat 14/Jan/2012 9:15am
    salam..sy ingin menjadi pemandu teksi sepenuh masa..kpd sesiapa yg ingin menyewakn teksi blh hubungi sy @ sms sy 017-2792173 zamani(sg besi,kl)  
  33. Zaki 64 - Thu 26/Jan/2012 1:15pm
    salam. saya nak cari teksi sewa area jb. call/sms 0187707589. thks.  
  34. Teksi Ray - Fri 27/Jan/2012 12:16pm
    saya nak let go teksi iswara yang saya sewa sekarang.... saya sudah dapat yang lain....
    yang iswara ni deposit 1500 (nego) harian rm35 tanggung sendiri.
    kalau mahu sewa beli.... bayar downpayment 2500 pastu sambung byar sampai may 2013 tukar nama... agreement disediakan... call me ray 0126959074 .
    sapa cepat dia dapat... puchong perdana...  
  35. Azaharahmad 2 - Wed 1/Feb/2012 10:26pm
    saya ada teksi iswara...bulan 3 ni habis perjanjian sewa beli dgn syarikat..ada sape2 minat nak beli ke....bulan 4 ni cuma bayar sewa permit rm17 sehari..tq..0122699468  
  36. Syed Fadhil - Thu 2/Feb/2012 11:13am
    saya nak jadi pemandu teksi untuk 2 minggu sahaja sebab saya ada tempah teksi baru tapi lambat keluar partime pun boleh urgent kalau boleh sms saya atau call 012 6505608 fadhil  
  37. Razi 28 - Tue 14/Feb/2012 3:03pm
    Salam. Sy ingin membuat part time teksi sekitar lembah klang. Ada sesiapa bleh bantu x?saya tinggal area ampang.. Razi 019 2023832  
  38. Vj 3 - Mon 20/Feb/2012 3:51pm
    Salam. Saya ingin mencari teksi memandu part time sekitar lembah klang. saya tinggal area Pantai dalam.. No Phone:0172119354  
  39. Eirrma - Thu 23/Feb/2012 1:36am
    saya perlukan teksi untuk disewa, teksi iswara lama pun takpe..sepenuh masa, deposit dalam rm300-rm400..urgent
    sila hubungi saya segera 019-2961415 / 019-3141307  
  40. Anuar Bin Ab Rahman - Sun 4/Mar/2012 12:30pm
    saya ingin sewa teksi. sesiap yang ingin menyewakan hubungi saya 019-6191667 area Cheras-Anuar  
  41. Pak Man Telor - Sun 4/Mar/2012 5:22pm
    Sewabeli teksi saga blm 1.6m baru.harian rm36,tempoh 4 tahun.diposit rm4200.nama blacklist pun boleh mohon.berminat sila call 0176052700 (wan)  
  42. Syedazim 2 - Thu 8/Mar/2012 12:02am
    salam..sy ingin menyewa teksi lembah klang utk sepenuh masa atau part time..pada ssiapa yg ingin menyewakn, sila contact sy.. Syed- 0123600774  
  43. Rozita 23 - Wed 28/Mar/2012 2:45pm
    salam 1 malaysia..siapa tahu kat mana boleh mohon bawak teksi lcct..suami saya berminat nak bawak teksi lcct..lesen psv pun dah ada...email di jitahassan@yahoo.com.my....tq  
  44. Guna 3 - Sun 1/Apr/2012 8:12pm
    Salam. Saya ingin mencari teksi memandu part time(6.00pm - 2.00am) sekitar lembah klang. saya tinggal area damansara damai. No Phone:019-3737917  
  45. Muzzil - Thu 5/Apr/2012 1:12pm
    saya nak cari teksi sewa beli harga harian rendah..wira atau iswara...sbb ade keje lain nak buat...kontrak tamat kerja baru terus fokus teksi...muzz...0123413138  
  46. Farid 98 - Thu 5/Apr/2012 3:14pm
    saya nak cr teksi sewa beli contact saya atau email ke fariizallijai@yahoo.com  
  47. Roger 5 - Fri 6/Apr/2012 11:55am
    Saya nak cari teksi sewa pakai AUTO wira atau waja. Harga berpatutan.. TQ.
    Contact... 012-2914220  
  48. Fadil 13 - Thu 19/Apr/2012 8:26am
    Salam 1 Malaysia, saya ada lesen psv tinggal area banting,nak bawa teksi lcct,sesiapa yang boleh tolong bagi nama company yg bagus untuk saya berurusan .012-3383172 fadil  
  49. Nurul Izzah Bt Yaacob - Mon 30/Apr/2012 1:51pm
    salam....sy sedang m'cri teksi sewa.maksud sy sewa teksi secara bulanan,utk sy pergi n blk keje.blh dikatakan mcm driver la,utk hntar n jemput sy dr tmpt keje.sy msih dlm proses utk ambil lesen kereta,so x berani lgi nak drive.sy tgal di seksyen 7 shah alam,keje di glenmarie.mmg memerlukan sgt2 skrg ni....  
  50. Alami88 - Tue 1/May/2012 3:16am
    Nurul Izzah, saya bawa teksi disekitar shah alam, saya boleh hantar cik...call saya 0182043211 Alami  
Start | Page 1 | Next >                  FirstPage ¤ LastPage   (Total 166 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2886)
Bengkel Basikal (74)
Bengkel Besi (232)
Bengkel Kereta (1520)
Bengkel Motosikal (256)
Bengkel Tayar (224)
Bisnes Air Mineral (378)
Bisnes Ais Krim (529)
Bisnes Aksesori Kereta (667)
Bisnes Broadband (1127)
Bisnes Burger (551)
Bisnes Cermin Mata (163)
Bisnes Cuci Kereta (829)
Bisnes Cyber Cafe (455)
Bisnes Dobi (1403)
Bisnes Ebook (1079)
Bisnes Handphone (1288)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (583)
Bisnes Ice Blended (718)
Bisnes Jam Tangan (296)
Bisnes Jeruk (184)
Bisnes Kitar Semula (515)
Bisnes Komputer (1517)
Bisnes Kurier Dan Logistik (705)
Bisnes Minuman (1506)
Bisnes Pasar Malam (2031)
Bisnes Pelancongan (566)
Bisnes Pengantin (716)
Bisnes Perabot (896)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1137)
Bisnes Restoran (3459)
Bisnes Roti Dan Bakeri (731)
Bisnes Salun Rambut (377)
Bisnes Sarang Burung (258)
Bisnes Satay (392)
Bisnes Sms (162)
Bisnes Spa Dan Facial (695)
Bisnes Steamboat (202)
Bisnes Stesen Minyak (136)
Bisnes Tablet Pc (444)
Bisnes Tradisional (850)
Bisnes Untuk Dijual (3480)
Bisnes Waffle Dan Jagung (392)
Bisnes Western Food (337)
Dewasa 18sx (1819)
Diskusi Bisnes (2012)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (759)
Expo Karnival Tapak Niaga (6738)
Forex Malaysia (1981)
Haiwan Peliharaan (481)
Haji Dan Umrah (476)
Hiasan Dalaman (730)
Hiasan Taman (249)
Hotel Resort Homestay (1054)
Iklan Tv Radio Media Massa (233)
Import Dan Eksport (338)
Ingin Berniaga (2866)
Insurans Dan Takaful (1793)
Insurans Roadtax Kereta (352)
Kedai Bunga (190)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (2017)
Kedai Emas (469)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2576)
Kedai Hardware (447)
Kedai Ibu Dan Bayi (703)
Kedai Jahit (4039)
Kedai Kamera Dan Camcorder (353)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (344)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1940)
Kedai Sewa (1677)
Kereta Baru (1677)
Kereta Terpakai (5106)
Kerja Diploma Dan Ijazah (5156)
Kerja Kemahiran (2059)
Kerja Kosong (12523)
Kerja Praktikal (2269)
Kerja Sales (2388)
Kerja Sambilan (6559)
Konsultan Peguam (168)
Konsultan Perniagaan (469)
Kontrak Swasta (309)
Kontrak Tender Kerajaan (470)
Kontraktor Balak Dan Kayu (490)
Kontraktor Jurutera (580)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (234)
Kontraktor Minyak Dan Gas (704)
Kontraktor Pasir (422)
Kontraktor Pembinaan (2121)
Kontraktor Perlombongan (332)
Kursus Dan Seminar (2918)
Kursus Kecantikan (707)
Kursus Makanan (681)
Kursus Motivasi (329)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1650)
Mencari Pelabur (3781)
Mesin Fotostat (360)
Mesin Freezer Dan Chiller (280)
Mesin Industri (530)
Mesin Jahit (394)
Mesin Proses Makanan (584)
Pakej Pelancongan (2677)
Pakej Perkahwinan (1228)
Pakej Perniagaan (919)
Pasar Basah (1506)
Pekerja Asing (1295)
Pelaburan Saham Unit Trust (984)
Pembantu Rumah Asing (1925)
Pembekal Barang Runcit (1606)
Pembekal Beras (121)
Pembekal Buah-buahan (503)
Pembekal Ikan Kering (393)
Pembekal Kelapa Dan Santan (666)
Pembekal Kerepek (1132)
Pembekal Keropok (467)
Pembekal Kicap Dan Sos (230)
Pembekal Kurma Dan Kismis (292)
Pembekal Madu (248)
Pembekal Mee Dan Bihun (130)
Pembekal Minyak Masak (417)
Pembekal Rempah Dan Perencah (629)
Pembekal Serunding (261)
Pembekal Telur (143)
Pemborong Aksesori Lelaki (162)
Pemborong Aksesori Wanita (1207)
Pemborong Batik Dan Sutera (358)
Pemborong Beg Galas (105)
Pemborong Beg Tangan (613)
Pemborong Bundle (895)
Pemborong Cadar Dan Tilam (469)
Pemborong Karpet (167)
Pemborong Kasut Dan Sandal (724)
Pemborong Lampin (310)
Pemborong Mutiara (114)
Pemborong Pakaian Bayi (787)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1707)
Pemborong Pakaian Lelaki (1147)
Pemborong Pakaian Plus Size (148)
Pemborong Pakaian Wanita (4350)
Pemborong Telekung Dan Songkok (576)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3608)
Pemborong Tuala (208)
Pemborong Tudung (2862)
Pembuat Papan Tanda Iklan (292)
Pembuat Plastik Kotak Botol (815)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (492)
Pendaftaran Syarikat (518)
Pendaftaran Trademark (36)
Pengedar Alat Tulis (971)
Pengedar Bahan Pencuci (738)
Pengedar Buku Dan Majalah (615)
Pengedar Contact Lens (250)
Pengedar Perfume (1587)
Pengedar Permainan Kanak2 (622)
Pengedar Produk Kecantikan (2676)
Pengedar Produk Kesihatan (3082)
Pengurus Majlis (613)
Penternak Arnab (53)
Penternak Ayam (753)
Penternak Burung Puyuh (98)
Penternak Ikan (701)
Penternak Kambing (300)
Penternak Lembu (400)
Penternak Udang (204)
Peralatan Makmal Dan Hospital (270)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (753)
Peralatan Sukan (560)
Perisian Komputer (592)
Perkakas Dapur (640)
Perkakas Elektrik (457)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1557)
Pinjaman AIM (170)
Pinjaman Hartanah (532)
Pinjaman Kad Kredit (405)
Pinjaman Kereta (643)
Pinjaman Peribadi (11093)
Pinjaman Perniagaan (1889)
Produk Dari China (555)
Produk Sejuk Beku (1379)
Program Consignment (2066)
Program Dropship (7044)
Pusat Bahasa (374)
Pusat Jagaan Bayi (1658)
Pusat Latihan (674)
Pusat Memandu (128)
Pusat Mengaji Agama (555)
Pusat Pendidikan Tinggi (548)
Pusat Rawatan (380)
Pusat Tadika Dan Taska (1434)
Pusat Tuisyen (1137)
Rancangan Perniagaan (573)
Rumah Sewa (4445)
Rumah Untuk Dijual (3888)
Servis Freelance (1154)
Servis Keselamatan (743)
Servis Pembersihan (875)
Servis Pengedaran Risalah (484)
Setiausaha Syarikat (613)
Sewa Bas Dan Van (597)
Sewa Jentera (59)
Sewa Kereta Teksi Limo (1898)
Sewa Lori (2657)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (60)
Studio Filem Dan Videografi (267)
Studio Fotografi (929)
Studio Grafik Dan 3D (1165)
Studio Lukisan (140)
Studio Model Penyanyi Pelakon (783)
Studio Muzik (497)
Sukan Beladiri (119)
Sukan Berkumpulan (239)
Sukan Futsal (232)
Sukan Pancing (144)
Tanah Sewa (669)
Tanah Untuk Dijual (5027)
Tempahan Biskut Dan Tart (2180)
Tempahan Hamper (188)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (680)
Tempahan Katering (2229)
Tempahan Kek Dan Coklat (2197)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (183)
Tempahan Kuih Muih (1779)
Tempahan Minuman Dan Dessert (488)
Tempahan Nasi Lemak (539)
Tempahan Roti (392)
Terminal Bayaran (198)
Ubahsuai Pejabat (669)
Ubahsuai Rumah (1747)
Urut Tradisional (842)
Usahawan Baja Pertanian (379)
Usahawan Benih Dan Nursery (418)
Usahawan Tani (1120)
Vending Machine (403)
Voucher Dan Tiket (255)
Web Design Malaysia (2354)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1437)