Search Majalah.com
Nak Mulakan Bisnes Air Minuman (Mencari Pembekal Mesin Minuman) - Kota Bharu
Che Asan 2 - Sun 21/Aug/2011 11:51am [Last Comment]
saya nak mulakan bisnes membekalkan air minuman di daerah kota bharu..jika ada pembekal mesin boleh email saya ros_hisham@yahoo.com beserta dengan sebut harga setiap jenis mesin minuman tersebut..

Niche: Mesin Proses Makanan | Vending Machine | Bisnes Minuman
Kursus Praktikal GST untuk Usahawan
13 Nov 2014 (Khamis) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya

Seminar Memborong Produk di China
12 Nov 2014 (Rabu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya
     
  1. Mimi 60 - Mon 22/Aug/2011 12:52am
    kalo nk jual air gas (air berkarbonat) yg org diabetes pun bole minum (sugar free tp tetap manis dan sedap)hubungi sy cekkhyra@gmail.com

    harga leh runding kalo amek byk (air ni dlm botol 1.5liter)  
  2. Linkman - Mon 22/Aug/2011 5:53am
    Awak nak cari mesin vending macam mesin air tin F&N (masukkan duit syiling) tu ke...

    atau mesin water dispenser macam di kaunter2 KFC/ Mcd?  
  3. Selly - Mon 5/Sep/2011 6:57am
    saya nak cari mesin untuk penutup botol dan pasang stiker untuk air botol. ada sesiap info? hantar ke selly_nasrun@yahoo.com. Makasih  
  4. Terumbu Jaya Enterprise - Sun 11/Sep/2011 12:06am
    CHE ASAN, U NAK CARI MESIN VENDING KE MESIN POST MIX.....KALAU NAK POST MIX SAYA BOLEH SUPPLY SEBAB SAYA ADA MEMBEKAL UNTUK SALAH SATU RESTORAN AYAM GORENG DI KAWASAN UTARA UNTUK PENGETAHUAN U MESIN POST MIX TU MESIN YANG MACAM COCA-COLA PAKAI YANG DOK LETAK ATAS MEJA TU MACAM KAT MC D TU. KALAU MAU YANG MACAM TU SAYA BOLEH BAGI SEBUT HARGA DAN MODEL DIA SEKALI  
  5. Zam 104 - Fri 23/Sep/2011 2:49pm
    1malaysia

    syarikat kami adalah pengeluaran produk air soya melalui jenama ILAJ SOY ..
    Jika anda @ sesiapa saja yg berminat utk membeli @ menjadi ejen kami sila hubungi di :

    ARAS JUTA TRADING

    TEL : 016-9959585
    017-3027920
    Email : www.ilajfresh.com.my
    Facebook : pemborong_minuman@ymail.com
    Website : http://www.ilajsoy.blogspot.com  
  6. Mamaditto - Thu 3/Nov/2011 10:28am
    e-mail sy jgk gmbr dgn price skali mesin air mcm di KFC / McD tu ke dittoxy@yahoo.com...tq  
  7. Ila Adios - Sun 27/Nov/2011 11:30pm
    sy pun nak cari mesin air yang dekat kaunter kfc / mcd tu gak email kat saya ila_adios@yahoo.com  
  8. Tiaya Aziz 2 - Sat 17/Dec/2011 11:26am
    sy pun berminat nak mesin air dikaunter fast food restaurant. e-mail me tiayaaziz@gmail.com  
  9. Baha3344 - Wed 8/Feb/2012 12:56pm
    Sape2 ada jual mesin water dispenser (Air gas coca-cola, pepsi dsb) macam KFC atau McD tu tolong email saya segera baha3344@yahoo.com.
    Tolong bagi sebut harga sekali. TQ  
  10. Henry 4 - Sat 3/Mar/2012 1:27pm
    saya nak cari slot mesin air F&N sekarang yang boleh guna wang kertas ada sesiapa yang tahu lebih lanjut, tq  
  11. Mdfozy - Thu 15/Mar/2012 3:27am
    Assalamulaikum..

    Ms/Mdm.. Kami adalah pengeluar / pengilang 100% bumiputra bagi botol plastic pelbagai pattern dari saiz 250ml sehingga 1.25ltr. Kami juga pembekal botol plastic kepada pengusaha IKS,. Kami sedia menerima tempahan samada dari jumlah max/min dengan harga pengilang mengikut kadar volume.. utk ketahui produk kami lebih lanjut, sila lawati laman webs kami di ansmega.webs.com or emailkan kepada kami di sales.mineral@hotmail.com  
  12. Shah Rezza 3 - Wed 5/Sep/2012 12:41am
    saya nak cari mesin water dispenser cold & hot water 100 unit...tolong call sya 016-6697432 @ email kan quotation reyza_tl77@yahoo.com.Urgent!!!ASAP  
  13. Hasz Ishak - Mon 19/Nov/2012 7:58pm
    saya juga berminat dengan water dispenser yang mcm kfc tu.....nak sebijik yang macam tu...bole sape2 emel details tak...hasz_usm@yahoo.com  
  14. Asu 2 - Wed 16/Jan/2013 3:02pm
    Saya pun minat nk tay harga water dispenser mcm mcd tu...blh emel quote ke kalsum.alang@gmail.com  
  15. Shima 100 - Sat 16/Mar/2013 11:11pm
    Saya pn nk water dispenser mcm mcd tu.email shimaabdullah@yahoo.com  
  16. Kreativesense - Mon 27/May/2013 11:39am
    Saya berminat juga dispenser post mix berkarbonat & non-berkarbonat (spt milo ais, jus) ala McD / KFC. Plz emel sebutharga kpd kreativesense@yahoo.com  
  17. Zieta5766 - Fri 7/Jun/2013 10:27am
    Sy berminat dgn vending machine air tin. Sila email detail sekiranya anda berada di kota bharu. Email zieta5766@gmail.com  
  18. Saiili Bin Ismail - Sun 9/Jun/2013 12:17am
    Saya berminat juga dispenser post mix berkarbonat & non-berkarbonat (spt milo ais, jus) ala McD / KFC. Plz emel sebutharga kpd saiili_ismail@yahoo.com.my  
  19. Huzaifah Jepa - Mon 28/Oct/2013 1:47am
    saya sedang mencari pembekal vending machine utk air tin yang mcm robot tu,(nama mesin saya xtau sebab byk sgt jenis nyer) bese orang jual rm 1. kalau ade boleh emel, huzaifahjepa@gmail.com  
  20. Noor Aziyah Ali - Wed 16/Jul/2014 5:43am
    Saya nak beli postmix mesin... email pic n sebutharga k.... wannurhasmieraaina@gmail.com  
  21. Mezul - Fri 3/Oct/2014 10:08am
    Salam.. Sy nak cari mesin air 100 plus tu.. Kt mne ada jual. Sesiapa yg tahu bole call 013-3533542 atau email mezul89@gmail.com. Terima kasih  
Page 1   (Total 21 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2749)
Bengkel Basikal (73)
Bengkel Besi (218)
Bengkel Kereta (1494)
Bengkel Motosikal (249)
Bengkel Tayar (215)
Bisnes Air Mineral (369)
Bisnes Ais Krim (503)
Bisnes Aksesori Kereta (655)
Bisnes Broadband (1105)
Bisnes Burger (549)
Bisnes Cermin Mata (160)
Bisnes Cuci Kereta (810)
Bisnes Cyber Cafe (451)
Bisnes Dobi (1366)
Bisnes Ebook (1049)
Bisnes Handphone (1262)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (561)
Bisnes Ice Blended (696)
Bisnes Jam Tangan (288)
Bisnes Jeruk (172)
Bisnes Kitar Semula (500)
Bisnes Komputer (1491)
Bisnes Kurier Dan Logistik (682)
Bisnes Minuman (1467)
Bisnes Pasar Malam (1973)
Bisnes Pelancongan (550)
Bisnes Pengantin (687)
Bisnes Perabot (862)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1112)
Bisnes Restoran (3344)
Bisnes Roti Dan Bakeri (710)
Bisnes Salun Rambut (365)
Bisnes Sarang Burung (257)
Bisnes Satay (382)
Bisnes Sms (162)
Bisnes Spa Dan Facial (665)
Bisnes Steamboat (199)
Bisnes Tablet Pc (441)
Bisnes Tradisional (824)
Bisnes Untuk Dijual (3344)
Bisnes Waffle Dan Jagung (385)
Bisnes Western Food (326)
Dewasa 18sx (1780)
Diskusi Bisnes (1966)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (723)
Expo Karnival Tapak Niaga (6524)
Forex Malaysia (1892)
Haiwan Peliharaan (471)
Haji Dan Umrah (467)
Hiasan Dalaman (714)
Hiasan Taman (243)
Hotel Resort Homestay (1015)
Iklan Tv Radio Media Massa (225)
Import Dan Eksport (333)
Ingin Berniaga (2826)
Insurans Dan Takaful (1734)
Insurans Roadtax Kereta (343)
Kedai Bunga (190)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1991)
Kedai Emas (454)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2538)
Kedai Hardware (437)
Kedai Ibu Dan Bayi (689)
Kedai Jahit (3870)
Kedai Kamera Dan Camcorder (343)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (348)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1856)
Kedai Sewa (1640)
Kereta Baru (1620)
Kereta Terpakai (5016)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4856)
Kerja Kemahiran (1966)
Kerja Kosong (11856)
Kerja Praktikal (2096)
Kerja Sales (2296)
Kerja Sambilan (6356)
Konsultan Peguam (152)
Konsultan Perniagaan (458)
Kontrak Swasta (294)
Kontrak Tender Kerajaan (459)
Kontraktor Balak Dan Kayu (483)
Kontraktor Jurutera (568)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (225)
Kontraktor Minyak Dan Gas (683)
Kontraktor Pasir (399)
Kontraktor Pembinaan (2069)
Kontraktor Perlombongan (319)
Kursus Dan Seminar (2829)
Kursus Kecantikan (692)
Kursus Makanan (665)
Kursus Motivasi (324)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1624)
Mencari Pelabur (3694)
Mesin Fotostat (353)
Mesin Freezer Dan Chiller (273)
Mesin Industri (518)
Mesin Jahit (377)
Mesin Proses Makanan (573)
Pakej Pelancongan (2617)
Pakej Perkahwinan (1207)
Pakej Perniagaan (895)
Pasar Basah (1464)
Pekerja Asing (1241)
Pelaburan Saham Unit Trust (950)
Pembantu Rumah Asing (1870)
Pembekal Barang Runcit (1586)
Pembekal Beras (110)
Pembekal Buah-buahan (484)
Pembekal Ikan Kering (386)
Pembekal Kelapa Dan Santan (652)
Pembekal Kerepek (1102)
Pembekal Keropok (448)
Pembekal Kicap Dan Sos (225)
Pembekal Kurma Dan Kismis (290)
Pembekal Madu (241)
Pembekal Mee Dan Bihun (126)
Pembekal Minyak Masak (415)
Pembekal Rempah Dan Perencah (604)
Pembekal Serunding (259)
Pembekal Telur (140)
Pemborong Aksesori Lelaki (162)
Pemborong Aksesori Wanita (1187)
Pemborong Batik Dan Sutera (353)
Pemborong Beg Galas (99)
Pemborong Beg Tangan (609)
Pemborong Bundle (871)
Pemborong Cadar Dan Tilam (455)
Pemborong Karpet (163)
Pemborong Kasut Dan Sandal (700)
Pemborong Lampin (295)
Pemborong Mutiara (111)
Pemborong Pakaian Bayi (774)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1665)
Pemborong Pakaian Lelaki (1132)
Pemborong Pakaian Plus Size (144)
Pemborong Pakaian Wanita (4241)
Pemborong Telekung Dan Songkok (567)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3531)
Pemborong Tuala (201)
Pemborong Tudung (2803)
Pembuat Papan Tanda Iklan (279)
Pembuat Plastik Kotak Botol (800)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (483)
Pendaftaran Syarikat (497)
Pendaftaran Trademark (35)
Pengedar Alat Tulis (955)
Pengedar Bahan Pencuci (719)
Pengedar Buku Dan Majalah (590)
Pengedar Contact Lens (244)
Pengedar Perfume (1545)
Pengedar Permainan Kanak2 (603)
Pengedar Produk Kecantikan (2635)
Pengedar Produk Kesihatan (3011)
Pengurus Majlis (598)
Penternak Arnab (53)
Penternak Ayam (731)
Penternak Burung Puyuh (95)
Penternak Ikan (697)
Penternak Kambing (289)
Penternak Lembu (392)
Penternak Udang (195)
Peralatan Makmal Dan Hospital (265)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (728)
Peralatan Sukan (555)
Perisian Komputer (571)
Perkakas Dapur (625)
Perkakas Elektrik (439)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1539)
Pinjaman AIM (169)
Pinjaman Hartanah (522)
Pinjaman Kad Kredit (390)
Pinjaman Kereta (613)
Pinjaman Peribadi (10644)
Pinjaman Perniagaan (1846)
Produk Dari China (544)
Produk Sejuk Beku (1330)
Program Consignment (2024)
Program Dropship (6776)
Pusat Bahasa (361)
Pusat Jagaan Bayi (1555)
Pusat Latihan (653)
Pusat Memandu (123)
Pusat Mengaji Agama (527)
Pusat Pendidikan Tinggi (524)
Pusat Rawatan (368)
Pusat Tadika Dan Taska (1328)
Pusat Tuisyen (1072)
Rancangan Perniagaan (599)
Rawatan Alternatif (293)
Rumah Sewa (4317)
Rumah Untuk Dijual (3757)
Servis Freelance (1120)
Servis Keselamatan (727)
Servis Pembersihan (828)
Servis Pengedaran Risalah (463)
Setiausaha Syarikat (611)
Sewa Bas Dan Van (579)
Sewa Kereta Teksi Limo (1835)
Sewa Lori (2572)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (56)
Studio Filem Dan Videografi (249)
Studio Fotografi (908)
Studio Grafik Dan 3D (1111)
Studio Lukisan (130)
Studio Model Penyanyi Pelakon (738)
Studio Muzik (482)
Sukan Beladiri (117)
Sukan Berkumpulan (232)
Sukan Futsal (228)
Sukan Pancing (143)
Tanah Sewa (643)
Tanah Untuk Dijual (4880)
Tempahan Biskut Dan Tart (2157)
Tempahan Hamper (188)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (669)
Tempahan Katering (2168)
Tempahan Kek Dan Coklat (2152)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (177)
Tempahan Kuih Muih (1760)
Tempahan Minuman Dan Dessert (465)
Tempahan Nasi Lemak (527)
Tempahan Roti (365)
Terminal Bayaran (189)
Ubahsuai Pejabat (642)
Ubahsuai Rumah (1696)
Urut Tradisional (801)
Usahawan Baja Pertanian (374)
Usahawan Benih Dan Nursery (404)
Usahawan Tani (1099)
Vending Machine (373)
Voucher Dan Tiket (249)
Web Design Malaysia (2318)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1360)