Nak Memulakan Bisnes di Pasar Malam yang Belum Orang Lain Buat Lagi
Kriesya - Fri 21/Oct/2011 9:03am [Last Comment]
Salam warga majalah,

Saya planning untuk berniaga di pasar malam. Tapak sudah ada, tapi belum tahu lagi nak berniaga apa. Tolong bagi pendapat sikit perniagaan apa yang sesuai dan mendatangkan untung yang lebih. Untuk pengetahuan semua, dulu saya penah berniaga nasi, burger, apom balik, air, kuih. Sekarang nak memulakan perniagaan yang belum orang lain buat lagi, yang belum banyak saingan.

Niche: Ingin Berniaga | Bisnes Pasar Malam
Salam Ramadhan Mubarak 1435h
Dari DPMM Putrajaya
     
  1. Apit Stevia Sweet - Fri 21/Oct/2011 9:18am
    bisnes air stevia = apit 017-4124316  
  2. Syakila 3 - Fri 21/Oct/2011 9:37am
    Modal RM100 jer. x payah jual-beli barangpun, Tiada risiko langsung...tapi Maasyukk...tu yang BEST!!! everyday is payday...mudahnya BUAT DUIT DENGAN HANYA LOGIN FACEBOOK..yang lagi BEST tu, time makan ke, tido ke, chating ke, ape2 je la, duit tetap Masyyuk. Anda Serious nak Wang & BUAT $$$Wang...??? just SMS 017-2134143 @ email : dracu_laa@yahoo.com  
  3. Norman Nordin - Fri 21/Oct/2011 9:58am
    Daging lembu consignment.. Bleh guna chiller kilang kalo x habis.. Bill to bill payment.. Bleh kol sya.. Man - 0196126178  
  4. Irwanshah 3 - Fri 21/Oct/2011 10:29am
    ingin bertanya berape modal yg u ade,dan berape tagat anda setiap satu malam anda berniaga,kalau semua terjawab call atau email saya,saya sedia membantu  
  5. Nahgorpis - Fri 21/Oct/2011 10:36am
    UNILEVER, syarikat FMCG (Fast Moving Consumer Goods) terbesar di dunia telah melancarkan program networking pada 18 OKTOBER 2011.

    Anda ingin menjadi sebahagian daripada team leader terawal program networking Unilever Aviance ini?

    Unilever yang mempunyai 6000 saintis di 6 pusat teknologi global serata dunia. Lebih 400 jenama produk dijual di 150 negara. Unilever telah bertapak lebih daripada 63 tahun di Malaysia. Dapat dipastikan Anda semua pernah bahkan mungkin sedang menggunakan salah satu daripada produk Unilever ini.

    BERTINDAK SEBELUM TERLAMBAT!!!


    Sebarang pertanyaan, sila hubungi saya di:


    Email: nahgorpis@gmail.com
    HP: 010-2088602

    Wassalam,
    Hasnah Abdullah  
  6. Dun - Fri 21/Oct/2011 10:58am
    Salam

    Pengalaman pakcik saya.

    Dulu dia meniaga pasar malam jual baju bajuan, tapi pesaingan banyak dan keuntungan sedikit,,,...akhirnya dia drop abis...sampai gadai kereta dan gadai van,. Pas tu dia tukar bisnes dia kepada masak mee dalam kuali besar tu..tapi dia buat 4 kuali sekali gus ( mee kasar, mee halus, kue tiau dan nasi goreng)....peh tak cukup tangan saya tengok orang beli.Tapi pastikan awak ikut lidah melayu (rasa).  
  7. Seniwarna - Fri 21/Oct/2011 6:46pm
    BAJU MUSLIMAH..BAJU YANG SANGAT MENDAPAT SAMBUTAN..EMAIL SAYA..SENIWARNAENTERPRISE@YAHOO.COM  
  8. Azrul 71 - Fri 21/Oct/2011 6:49pm
    salam, i cadangkan u join PROGREM USAHAWAN SUKSES 1 MALAYSIA, untuk perlu timba ilmu serta bimbingan dalam perniagaan, lawati www.prosukses.com

    kepada mereka yang berminat mencaburi bidang perniagaan kami alu-alukan,
    * BIMBINGAN, BENGKEL,TAKLIMAT,PELUANG PERNIAGAAN, RANGKAYAN NIAGA, PROMOSI IKLAN, JARINGAN PEMASARAN, KRUSUS, PEMBIAYAAN, kami sedikan...
    untuk info sila email atau sms saya : nama dan lokasi anda ke : alrusyidia@gmail.com
    012 2844662  
  9. Nahgorpis - Fri 21/Oct/2011 7:53pm
    saya juga pembekal pes mee bandung bp dan kicap char koey teow. jika nak belajar percuma aje, bahanx kene belilah!!! nahgorpis@gmail.com  
  10. Achik 5 - Fri 21/Oct/2011 9:17pm
    salam...bisness teddy bear...untung mmg berlebih2...langsi008@yahoo.com  
  11. Kriesya - Sat 22/Oct/2011 8:17am
    tq pada yg memberi comment. Modal sy x banyak. Saya bekerja, balik dlm pukul 5, so jenis2 makanan ni rasanya x sempat nak buat. Nak bisnes yg mudah, balik keja bleh terus meniaga.  
  12. Aswad Haykal bin Mohd Isa - Sat 22/Oct/2011 11:24am
    Jual produk halal di pasar malam, kontek arjunawan77@gmail.com  
  13. Hairul Nizam 2 - Sat 22/Oct/2011 12:28pm
    jual barang rm2. Modal rm750 jer..

    Nizam 0162631453  
  14. Izxs - Sat 22/Oct/2011 12:57pm
    jual pati minyak wangi nak...sebotol rm10 jer. modal xsampai rm5 sebotol.. jual sebotol dah dpt byr sewa tapak. dulu sy dh pernah try, sambutan ok dpt lah jual dalam 20 - 30 botol semalam..klu berminat email saya:
    suhaizals@gmail.com
    tq  
  15. Zaimie Zulqarnain - Sat 22/Oct/2011 6:39pm
    Perniagaan yg menguntungkn adalah berbentuk serampang 3 mata..bekerja,berniaga dan mengguna...cik x perlu sewa tapak psr mlm...bleh truskn bekerja mcm biasa,dan pd ms yg sama menjual brg kpd rakan2 sekerja dan sahabat..cik juga boleh menggunakan produk yg dijual..mudah bkn..sy tawarkan cik menjadi ejen atau pengedar produk Munif Hijjaz Perfumes..sila hubungi sy klu berminat 016-3354701  
  16. Nabeel - Sun 23/Oct/2011 1:04am
    jika ingin mendapatkan harga borongan murah untuk
    1. t-shirt kosong berwarna (ada 8
    warna - kualiti t-shirt best)
    2. toto 3 in 1 unik ( toto yang dilipat
    menjadi bentuk bantal- senang
    dibawa- mudah dijual, ramai
    peminat)
    dan macam2 lagi saya boleh beri,
    call saya 0175058211  
  17. Izzati 20 - Sun 23/Oct/2011 1:44am
    berniaga koyok kaki.. anda boleh buat jualan sampingan..
    boleh email ke nurizzati_ezaty@yahoo.com :)


    I added cool smileys to this message... if you don't see them go to:  
  18. Rnz Plastic - Sun 23/Oct/2011 9:22am
    saya pembekal plastik beg n barangan plastik untuk peniaga..kalu nk quote harga boleh la email e rnzshop@gmail.com  
  19. Muhammad Izwan - Mon 24/Oct/2011 4:24am
    kalau nak share dengan sy..kita buat nasi dagang terengganu...nasi tomato...dan char kuew teow...buat masa ni insya'ALLAH rezki mencurah2..cuma nak share pada yang berminat dan niat membantu...  
  20. Muhammad Izwan - Mon 24/Oct/2011 4:25am
    berminat hubungi saya 0173553887  
  21. Saifulnizam 5 - Mon 24/Oct/2011 11:57am
    peluang dalam pelaburan emas mengikut harga terkini di pasaran,berminat sila hubungi saya di talian
    014-2270484  
  22. Syima 8 - Mon 24/Oct/2011 3:17pm
    cendawan goreng dan satay cendawan...  
  23. Nazran Bin Hamzah - Mon 24/Oct/2011 10:57pm
    Salam kriesya..skrg sy buat jualan batik cotton dgn kain pasang..
    permintaan memang mengalakkan sbb byk keluaran & corak baru..klo beli borong blh dpt harga berpatutan..
    senang dibawa dan senang dijual..klo jual makanan risiko tggi..nak tau lebih lanjut email kat sy.. (bobjupemsel@gmail.com)  
  24. Kapt Fidot B - Tue 25/Oct/2011 1:02am
    sy ade tapak kiosk tmpt berniaga..

    mencari peniaga yg komitmen tinggi..
    leyh jual pilihan menu mcm satay,western,steambot,yong tau fu..ape saje la..

    call sy..Kapten Firdaus (B)
    lokasi di Stesen Komuter Kajang
    0173907022
    **sewa included api dan air RM 550**  
  25. Azielee - Tue 25/Oct/2011 8:27am
    kalo berminat utk meniaga chocolate moist cake boleh layari www.dleefoods.blogspot.com atau hubungi sy di talian 012-3477485  
  26. Hobs - Tue 25/Oct/2011 11:31am
    yg paling baik jual makanan tp belajar biar sedap betul sb semua org mkn tp smua nk yg sedap bru bertahan lama. pd masa sama buat facebook jual online brg hobs buat fliers sb brg hobs hanya ada digedung besar shj dan setengahnya hanya butik luar negara spt harrywilliams,zara,prada,ck,fcuk byk lg. layari hobs2u.com atau houseofbrands2u.com. beli sample pakai sdiri pd harga borong dan blh jual pakaian brands sambil berniaga.  
  27. Roseminn - Tue 25/Oct/2011 10:44pm
    pinjaman koprasi bgi bsiness produk ksihatan trbaik dunia.potensi income 1k_4k smnggu,taklimat ofis gombak, 27 hb 10 jam 9 mlm....jom join tel:0148045482  
  28. Kriesya - Fri 28/Oct/2011 11:21am
    Nazran Bin Hamzah, sy dh email kat awk..  
  29. Kriesya - Fri 28/Oct/2011 11:50am
    Hobs, memang jual makanan paling ok. tp saya x cukup masa untuk memasak. nak cari bisnes yg mudah je..yg x berkaitan dengan makanan  
  30. Bukhairi 2 - Fri 28/Oct/2011 4:09pm
    KHAS BUAT SEMUA WANITA YG BERMINAT UTK MENJADI USAHAWAN FRANCAIS
    - SEGALA KOS OPERASI UTK FRANCAIS AKAN DITANGGUNG SEPENUHNYA OLEH SYARIKAT TERMASUK STOK, UBAHSUAI KEDAI, SEWA KEDAI, BIL ELEKTRIK
    - LOKASI KEDAI BOLEH DIPILIH MENGIKUT KESESUAIAN PEMILIK
    - TIADA MODAL PERMULAAN

    JIKA BERMINAT SILA HUBUNGI SAYA DI TALIAN 0122072351  
  31. Azri 49 - Fri 28/Oct/2011 9:48pm
    Jual SPAN AJAIB, MASIH BARU DAN PASARAN LUAS DARI KANAK HINGGA WARGA EMAS BOLEH GUNA, TESTIMONI ni http://namiconia.weebly.com  
  32. Aznee 3 - Sat 29/Oct/2011 6:59pm
    Peluang Perniagaan

    Sertai kami di dalam perniagaan yang mudah, murah dan menguntungkan. Peluang meraih pendapatan RM50,000 sebulan dengan modal permulaan paling rendah di pasaran


    Aznee
    019 3112190  
  33. Kriesya - Sat 29/Oct/2011 9:42pm
    Bukhairi 2, usahawan francais camna tu?  
  34. Aswad Haykal bin Mohd Isa - Sat 29/Oct/2011 11:45pm
    tuan ni ada passion utk jual aper? apa yang sesuai dgn tuan? cuba detail kan  
  35. Nazli Bin Tamri - Sun 30/Oct/2011 2:19pm
    bagaimana kalau jual pewangi kereta.layari www.sistempercuma.com/?id=nashrestu  
  36. Alan Tino - Mon 31/Oct/2011 3:16am
    Salam , saya adalah pembekal kepada barangan Indonesia ,dan barangan saya ini sangat laris jika dijual di pasar2 tani , pagi mahupun pasar malam... 100% jaminan, tiada saingan. Tapi tapak pasar malam itu tadi, mesti lah stategik untuk berniaga :)

    Saya sudah memasuki Indonesia pada tahun 2000 lagi , secara putaranya saya susah membekalkan produk ini lebih dari 30 keluarga di Malaysia sehingga meraka sampai hari ini.

    Barangan saya juga terkenal di Selangor, Pahang ,Kelantan dan Melaka. Berita baiknya ialah untuk peniaga di Kuala Lumpur kerana barang saya tidak pernah diniagakan di sini.

    Barangan yang saya maksudkan tadi ialah seperti : pisau ( bermacam jenis pisau ) Pisau Belati , chainsaw, sarung kulit (untuk pisau) , Badik , Raja Pisau , Batu Asah besar dan kecil , Pisau Potong Tulang Lembu , Pisau Potong Ayam, Golok (bermacam saiz dan bentuk) , Kapak Tulang, Kapak Potong Durian, Senduk (kayu) ... Jika untuk saya senaraikan barang didalam colum ini, saya rasa sampai esok pun tak habis tuan2 .. :)

    Saya janjikan pulangannya berganda-ganda kepada tuan2 . 100 % tapi mestilah tapak perniagaan itu stategik :) Berminat ? call saya di talian 012-9358535 Adlan Yahya  
  37. Kiddo - Mon 31/Oct/2011 5:40pm
    saya ada cenderahati yang pelbagai...
    boleh tgk kat tcercraft.blogspot.com,

    kalau berminat email saya, kiddocastle@yahoo.com  
  38. Ikhwan 19 - Tue 1/Nov/2011 3:33pm
    Boleh layan kat sini..

    http://alwaleedauramarketing.blogspot.com

    macam2 ada..
    sangat sesuai untuk pasar malam..  
  39. Wanr - Thu 3/Nov/2011 1:05pm
    Saya membekal bag angry bird kanak-kanak hingga dewasa, sesiapa yang berminat untuk order, sila email saya untuk katalog.. ani1479@yahoo.com

    terima kasih  
  40. Mohd Zawawi 2 - Wed 9/Nov/2011 10:56am
    nak wat bisnes steambot goreng email saya,,awie_jeli@yahoo.com  
  41. Mohd Zulfadzly - Fri 11/Nov/2011 4:41pm
    saya cadangkan encik pasarkan produk yang berasaskan daging arnab.. Ini adalah kerana daging arnab nie mempunyai banyak khasiat. Kalau berminat saya boleh supply daging arnab dengan harga dealer..

    Antara produk : satay arnab, grill rabbit, arnab panggang, nugget arnab, bebola arnab, sosej arnab, burger arnab. Selain tue boleh jual rendang arnab..

    Sila e-mail saya untuk perbincangan lanjut : putra_black@hotmail.com  
  42. Tarmizi 9 - Wed 16/Nov/2011 7:09pm
    kalau nak jual minyak masak yang dah dgunakan bolehla jual pd kami ngan harga RM1.00/kg..for info call d no..
    duha-0197338014@mizi-0192635393  
  43. Nora Azman 2 - Sat 19/Nov/2011 9:38am
    Jual sengkuang calit oun ok jgk....mudah n menguntungkan, barang pun x byk...klu nk modal or bahan2 nya sy blh sediakan.....call 016-9644000  
  44. Koperasi Bina Usahawan Utara Bhd - Sat 19/Nov/2011 3:55pm
    salam... sesiapa nak cari peluang bisnes produk dr cina... ckap jerk sy akan usahakan utk membekalkan kepada anda yg berminat di bawah program koperasi kami..  
  45. Zera 2 - Mon 21/Nov/2011 12:36pm
    salam tuan rumah

    kalau minat nak niaga lain dr yg lain saya ada menyediakan sesuatu yg berlainan

    saya ada menyediakan satay 4 rasa frozen 40sen secucuk

    antara perisa yg di boleh di pilih

    perisa asli, bbq,lada hitam dan tomyam

    dijamin pertama di malaysia

    juga ayam panggang frozen rm 2 seketul.

    boleh jual dengan harga rm3

    hubungi 019 9338351

    tq  
  46. Gani - Thu 24/Nov/2011 5:01pm
    saya boleh bekalkan kuah yong tau foo. kuah saya sedap. digunakan oleh peniaga2 yong tau foo sekitar Taiping. Saya di Seb Jaya.  
  47. Niesa 8 - Sun 27/Nov/2011 8:35pm
    jika berminat untuk menjual halal marshmallow, sila email saya mohamedmimie@yahoo.com utk keterangan lanjut.
    sesuai di jual di pasar malam, amat digemari terutama kanak-kanak. harga sgt berpatutan.  
  48. Nora 59 - Tue 6/Dec/2011 1:09am
    Hi Kriesya dan mana2 individu yang berminat nak menjual slice cake pun mudah juga. Saya adalah pengusaha bakeri dan pembekal pelbagai jenis bun dan kek. Bagi slice cake saya menyediakan slice cake dah siap box packaging

    Jika berminat boleh hubungi kami;
    website: http://www.mybreadstation.com
    email:mybreadstation@gmail.com
    hp:019-2165100

    Terima kasih  
  49. Nor Zahrah Binti Kemon - Tue 6/Dec/2011 4:36pm
    sy zara dr sg buloh .mengedarkn aura 7 purnama. Bagus untuk peniaga bagi melariskan jualan anda.hubungi sy 0142269650 utk set anda.  
  50. Shah 22 - Mon 12/Dec/2011 10:13am
    ada sesiapa warga majalah ingin membeli/sewa petak pasarmalam lorong tar boleh email saya shah3654@yahoo.com, lokasi strategik boleh mula bila2 masa.  
Start | Page 1 | Next >                     (Total 55 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2504)
Bengkel Basikal (69)
Bengkel Kereta (1451)
Bengkel Motosikal (232)
Bengkel Tayar (208)
Bisnes Air Mineral (357)
Bisnes Ais Krim (465)
Bisnes Aksesori Kereta (652)
Bisnes Broadband (1039)
Bisnes Burger (522)
Bisnes Cermin Mata (151)
Bisnes Cuci Kereta (766)
Bisnes Cyber Cafe (433)
Bisnes Dobi (1311)
Bisnes Ebook (1004)
Bisnes Handphone (1195)
Bisnes Hari Raya (55)
Bisnes Hotel Dan Resort (535)
Bisnes Ice Blended (663)
Bisnes Jam Tangan (270)
Bisnes Jeruk (156)
Bisnes Kitar Semula (481)
Bisnes Komputer (1419)
Bisnes Kurier Dan Logistik (624)
Bisnes Minuman (1381)
Bisnes Pasar Malam (1868)
Bisnes Pelancongan (502)
Bisnes Perabot (786)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1021)
Bisnes Restoran (3109)
Bisnes Roti Dan Bakeri (671)
Bisnes Salun Rambut (336)
Bisnes Sarang Burung (251)
Bisnes Satay (357)
Bisnes Sms (152)
Bisnes Spa Dan Facial (613)
Bisnes Steamboat (192)
Bisnes Tablet Pc (434)
Bisnes Tradisional (793)
Bisnes Untuk Dijual (3102)
Bisnes Waffle Dan Jagung (361)
Bisnes Western Food (297)
Dewasa 18sx (1669)
Diskusi Bisnes (1865)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (682)
Expo Karnival Tapak Niaga (6016)
Forex Malaysia (1754)
Haiwan Peliharaan (424)
Haji Dan Umrah (451)
Hiasan Dalaman (674)
Hiasan Taman (232)
Hotel Resort Homestay (953)
Iklan Tv Radio Media Massa (210)
Import Dan Eksport (308)
Ingin Berniaga (2728)
Insurans Dan Takaful (1635)
Insurans Roadtax Kereta (316)
Kedai Bunga (183)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1914)
Kedai Emas (436)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2425)
Kedai Hardware (502)
Kedai Ibu Dan Bayi (654)
Kedai Jahit (3553)
Kedai Kamera Dan Camcorder (330)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (324)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1691)
Kedai Sewa (1566)
Kereta Baru (1518)
Kereta Terpakai (4731)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4329)
Kerja Kemahiran (1809)
Kerja Kosong (10612)
Kerja Praktikal (1798)
Kerja Sales (2086)
Kerja Sambilan (5904)
Konsultan Perniagaan (416)
Kontrak Swasta (273)
Kontrak Tender Kerajaan (435)
Kontraktor Balak Dan Kayu (456)
Kontraktor Jurutera (517)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (216)
Kontraktor Minyak Dan Gas (653)
Kontraktor Pasir (344)
Kontraktor Pembinaan (1921)
Kontraktor Perlombongan (304)
Kursus Dan Seminar (2672)
Kursus Kecantikan (664)
Kursus Makanan (641)
Kursus Motivasi (308)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1558)
Mencari Pelabur (3515)
Mesin Fotostat (337)
Mesin Freezer Dan Chiller (241)
Mesin Industri (476)
Mesin Jahit (354)
Mesin Proses Makanan (529)
Pakej Pelancongan (2493)
Pakej Perkahwinan (1160)
Pakej Perniagaan (820)
Pasar Basah (1382)
Pekerja Asing (1149)
Pelaburan Saham Unit Trust (890)
Pembantu Rumah Asing (1762)
Pembekal Barang Runcit (1527)
Pembekal Beras (96)
Pembekal Buah-buahan (454)
Pembekal Ikan Kering (366)
Pembekal Kelapa Dan Santan (597)
Pembekal Kerepek (1055)
Pembekal Keropok (415)
Pembekal Kicap Dan Sos (211)
Pembekal Kurma Dan Kismis (287)
Pembekal Madu (229)
Pembekal Mee Dan Bihun (120)
Pembekal Minyak Masak (403)
Pembekal Rempah Dan Perencah (554)
Pembekal Serunding (253)
Pembekal Telur (128)
Pemborong Aksesori Lelaki (159)
Pemborong Aksesori Wanita (1161)
Pemborong Batik Dan Sutera (340)
Pemborong Beg Galas (98)
Pemborong Beg Tangan (583)
Pemborong Bundle (833)
Pemborong Cadar Dan Tilam (413)
Pemborong Karpet (145)
Pemborong Kasut Dan Sandal (662)
Pemborong Lampin (283)
Pemborong Mutiara (104)
Pemborong Pakaian Bayi (743)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1572)
Pemborong Pakaian Lelaki (1095)
Pemborong Pakaian Plus Size (135)
Pemborong Pakaian Wanita (4019)
Pemborong Telekung Dan Songkok (552)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3370)
Pemborong Tuala (188)
Pemborong Tudung (2662)
Pembuat Papan Tanda Iklan (248)
Pembuat Plastik Kotak Botol (770)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (467)
Pendaftaran Syarikat (460)
Pendaftaran Trademark (30)
Pengedar Alat Tulis (914)
Pengedar Bahan Pencuci (681)
Pengedar Buku Dan Majalah (562)
Pengedar Contact Lens (234)
Pengedar Perfume (1494)
Pengedar Permainan Kanak2 (562)
Pengedar Produk Kecantikan (2512)
Pengedar Produk Kesihatan (2891)
Pengurus Majlis (576)
Penternak Arnab (51)
Penternak Ayam (690)
Penternak Burung Puyuh (93)
Penternak Ikan (674)
Penternak Kambing (274)
Penternak Lembu (359)
Penternak Udang (183)
Peralatan Makmal Dan Hospital (251)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (670)
Peralatan Sukan (532)
Perisian Komputer (533)
Perkakas Dapur (582)
Perkakas Elektrik (402)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1452)
Pinjaman AIM (157)
Pinjaman Hartanah (490)
Pinjaman Kad Kredit (376)
Pinjaman Kereta (556)
Pinjaman Peribadi (9926)
Pinjaman Perniagaan (1746)
Produk Dari China (509)
Produk Sejuk Beku (1246)
Program Consignment (1928)
Program Dropship (6297)
Pusat Bahasa (334)
Pusat Jagaan Bayi (1394)
Pusat Latihan (611)
Pusat Memandu (117)
Pusat Mengaji Agama (460)
Pusat Pendidikan Tinggi (495)
Pusat Rawatan (333)
Pusat Tadika Dan Taska (1189)
Pusat Tuisyen (999)
Rancangan Perniagaan (563)
Rawatan Alternatif (274)
Rumah Sewa (4020)
Rumah Untuk Dijual (3528)
Servis Freelance (1012)
Servis Keselamatan (674)
Servis Pembersihan (756)
Servis Pengedaran Risalah (437)
Setiausaha Syarikat (574)
Sewa Bas Dan Van (521)
Sewa Kereta Teksi Limo (1668)
Sewa Lori (2375)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (54)
Studio Filem Dan Videografi (229)
Studio Fotografi (847)
Studio Grafik Dan 3D (1000)
Studio Lukisan (123)
Studio Model Penyanyi Pelakon (674)
Studio Muzik (438)
Sukan Beladiri (112)
Sukan Berkumpulan (221)
Sukan Futsal (220)
Sukan Pancing (136)
Tanah Sewa (602)
Tanah Untuk Dijual (4542)
Tempahan Biskut Dan Tart (2083)
Tempahan Hamper (183)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (628)
Tempahan Katering (2004)
Tempahan Kek Dan Coklat (2071)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (160)
Tempahan Kuih Muih (1659)
Tempahan Minuman Dan Dessert (428)
Tempahan Nasi Lemak (485)
Tempahan Roti (331)
Terminal Bayaran (174)
Ubahsuai Pejabat (613)
Ubahsuai Rumah (1605)
Urut Tradisional (733)
Usahawan Baja Pertanian (359)
Usahawan Benih Dan Nursery (378)
Usahawan Tani (1023)
Vending Machine (329)
Voucher Dan Tiket (238)
Web Design Malaysia (2208)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1239)