Nak Cari Mesin Topup Macam 7eleven Punye
Mazzally @ Bizsenang - Fri 30/Dec/2011 10:45am [Last Comment]
salam......saya nk cari mesin jual topup jenis mesin yang macam dekat 7 Eleven punye.....sesiapa ahli MC yang ada info tolong maklum pada sy di alamat email masli2u@gmail.com atau maslibohri@yahoo.com. boleh juga maklum pada sy di no talian 0139173779@0138116797

Niche: Bisnes Prepaid Dan Reload | Affiliate Topup
     
  1. Adrian - Fri 30/Dec/2011 3:17pm
    Sila lawat website :
    http://www.e-pay.com.my/
    untuk maklumat mengenai mesin tersebut  
  2. Mazzally - Fri 30/Dec/2011 9:33pm
    tq sbb bg info....mesin tu memang ada ke?  
  3. Rohizat - Fri 30/Dec/2011 11:01pm
    Mesin tu bukan dibeli tapi diberi company top up tersebut.7-11 saya tak pasti guna company apa tapi stesen petronas guna e-pay.Ada pej pos pun guna epay gak.Pengalaman saya guna epay,jualan 3k/minggu tapi komisen tak banyak,ada la rm80.mudah kalau nak jual top up sebab tak payah simpan fizikal stock.  
  4. Mazzally - Sat 31/Dec/2011 2:48pm
    rohizat mcm mane nk dapat mesin mcmtu?  
  5. Zulkifli 30 - Sun 1/Jan/2012 8:14pm
    layari http://www.reloadmarketing4u.webs.com
    komisyen celcom 8.5%, maxis 7.2% n digi 6.1%  
  6. Mazzally - Sun 1/Jan/2012 10:02pm
    salam.....sesiapa nk jd agent topup cari sy.....Profit Celcom 4.75% maxis 3.5% digi 2.2% umobile 6%. Kepada sesiap berminat sms nama dan alamat di 0138116797 atau email di masli2u@gmail.com  
  7. Safuan 19 - Tue 3/Jan/2012 9:42am
    salam... kalau nk mesin e-pay nii boleh ... tapi kena ada kedai sendiri and ada SSM ....

    Lebih baik awak pakai Topup Reload dari SRReload.com ... awak boleh layari www.topup-4u.com untuk maklumat lanjut ....

    benda nii sama dengan e-pay  
  8. Mazzally - Tue 3/Jan/2012 11:42am
    safuan 19...aku dh mula bisnes reload ni....ko punye profit berape....mahal x? aku punye sekarang celcom 4.75% Maxis 3.5% DIGI 2.2% iTalk 10%... sesiapa yang nk join dengan aku boleh hantar maklumat dekat masli2u@gmail.com atau msg dekat no ni 0138116797...  
  9. Den6 2 - Wed 4/Jan/2012 12:39pm
    saya pun nak jadi agent juga, tapi tune-talk tak ada ke..  
  10. Mazzally - Thu 5/Jan/2012 2:41pm
    den6 2-kalau xsilap sy tune talk xada lagi...tp kalau awk nk jad agent boleh lah hubungi sy...awk boleh daftar org lain jg..  
  11. Ahmad Khairol - Fri 6/Jan/2012 5:51pm
    tune talk kt cni ada...
    blh kata sume ada, blh cri downline b dpat jga komisyen...
    http://bit.ly/eOVXXX  
  12. Mazzally - Fri 6/Jan/2012 8:59pm
    Salam kepada sesiapa yang nk jadi tokey topup....disini saya sertakan 10 pekej yang menarik untuk anda sertai...jom sama2 kita buat bisnes topup...pelajar ITPA dan IPTS turut dialu-alukan untuk bis ini.

    1. General Manager (GM) : RM 99.
    - 4.65% Celcom, 3.50% Maxis, 2.20% DIGI, 6.25% i Talk, 5.00% U Mobile.
    - modal percuma RM25.
    - Boleh daftar Manager, assistant Manager, Master, Dealer, Agent, Retail, 1st Retail, 2nd
    Retail dan 3rd Retail.
    - Menerima komisen hasil jualan downline (0.9%-2.25%).

    2. Manager (MG) : RM 90.
    - 4.60% Celcom, 3.40% Maxis, 2.10% DIGI, 6.10% i Talk, 4.75% U Mobile.
    - modal percuma RM25.
    - Boleh daftar Assistant Manager, Master, Dealer, Agent, Retail, 1st Retail,
    2nd Retail dan 3rd Retail.

    3. Assistant Manager (AM) : RM 80.
    - 4.55% Celcom, 3.30% Maxis, 2.10% DIGI, 5.75% i Talk, 4.50% U Mobile.
    - modal percuma RM20.
    - Boleh daftar Master, Dealer, Agent, Retail, 1st Retail, 2nd Retail dan 3rd Retail.

    4. Master (M) : RM 70.
    - 4.50% Celcom, 3.20% Maxis, 2.10% DIGI, 5.50% i Talk, 4.00% U Mobile.
    - modal percuma RM20.
    - Boleh daftar Dealer, Agent, Retail, 1st Retail, 2nd Retail dan 3rd Retail.

    5. Dealer (D) : RM 60.
    - 4.25% Celcom, 3.10% Maxis, 2.00% DIGI, 5.25% i Talk, 3.75% U Mobile.
    - modal percuma RM15.
    - Boleh daftar Agent, Retail, 1st Retail, 2nd Retail dan 3rd Retail.

    6. Agent (A) : RM 50.
    - 4.10% Celcom, 3.00% Maxis, 1.90% DIGI, 5.00% i Talk, 3.50% U Mobile.
    - modal percuma RM15.
    - Boleh daftar Retail, 1st Retail, 2nd Retail dan 3rd Retail.

    7. Retail (R) : RM 40.
    - 3.75% Celcom, 2.90% Maxis, 1.80% DIGI, 4.75% i Talk, 3.25% U Mobile.
    - modal percuma RM10.
    - Boleh daftar 1st Retail, 2nd Retail dan 3rd Retail.

    8. First Retail (FR) : RM 30.
    - 3.50% Celcom, 2.80% Maxis, 1.70% DIGI, 4.50% i Talk, 3.00% U Mobile.
    - modal percuma RM10.
    - Boleh daftar 2nd Retail dan 3rd Retail.

    9. Second Retail (SR) : RM 20.
    - 3.25% Celcom, 2.70% Maxis, 1.60% DIGI, 4.25% i Talk, 2.75% U Mobile.
    - modal percuma RM5.  
  13. Reload Topup - Sat 7/Jan/2012 2:28am
    BENZMOBILETOPUP

    BERMINAT BERNIAGA BOLEH SMS ATAU CALL DITALIAN 0195736355

    ATAU KE

    BENZMOBILETOPUP88.BLOGSPOT.COM  
  14. Wmcomm - Tue 10/Jan/2012 4:14am
    Berminat untuk menjadi agent dengan 16 produk dalam 1 plan, sms 017-6050090 atau ym wmcommbiz atau email wmcommbiz@yahoo.com  
  15. Marcus 3 - Mon 23/Jan/2012 9:02am
    Join me as topup agent for free. Boleh daftar downline. Tiada caj bulanan. Daftar downline pun tiada caj. Boleh upgrade bila-bila masa. Topup guna sms dan web-google chrome. Nak beli topup murah pun ada. Nak habuan yang besar pun boleh contoh suruh member join pakej percuma. Dia bayar u RM25. U ambil tunai RM20. U masuk bank RM5. U sms bagi pihak member. Itu RM5 saya masuk hp member. Member topup pelanggan pun RM5.00. Ada pertanyaan sila sms 014-3029263 atau layari myopinion333.blogspot.com  
  16. Muhammad Yukeri Bin Ibrahim - Mon 23/Jan/2012 5:21pm
    bos u mahu mesin tu saya boleh tlg tapi saya lebih kepada jual borong dan bukan runcit malah saya hanya jual produk celcom dgn margin 4 - 5 %  
  17. Mohd Razir Bin Samsudin - Wed 5/Sep/2012 6:32pm
    Ada sesiapa yg ingin berniaga top up guna sms sila layari http://azurazir.blogspot.com

    Segala yuran keahlian dalam pakej boleh runding sampai jadi ahli ok...

    Jangan malu jangan segan sila hubungi saya 24 jam sehari di 0195395440...  
  18. Taufiq 18 - Wed 7/Nov/2012 6:10pm
    Mazzally, macam mana nk jadi agen tu?? fiqz04@yahoo.com.sg  
  19. Stewart 2 - Sun 30/Mar/2014 6:07pm
    Ada sesiapa berminat mengikuti sistem AUTOpilot. Boleh mencari downline dengan cara mudah dan Automatik.
    sign up PERCUMA

    http://mudah123.com/?ref=10831

    hubungi 0198395027  
Page 1   (Total 19 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2720)
Bengkel Basikal (73)
Bengkel Besi (211)
Bengkel Kereta (1483)
Bengkel Motosikal (247)
Bengkel Tayar (212)
Bisnes Air Mineral (365)
Bisnes Ais Krim (499)
Bisnes Aksesori Kereta (649)
Bisnes Broadband (1102)
Bisnes Burger (545)
Bisnes Cermin Mata (159)
Bisnes Cuci Kereta (805)
Bisnes Cyber Cafe (451)
Bisnes Dobi (1357)
Bisnes Ebook (1045)
Bisnes Handphone (1253)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (558)
Bisnes Ice Blended (694)
Bisnes Jam Tangan (287)
Bisnes Jeruk (164)
Bisnes Kitar Semula (498)
Bisnes Komputer (1486)
Bisnes Kurier Dan Logistik (674)
Bisnes Minuman (1460)
Bisnes Pasar Malam (1967)
Bisnes Pelancongan (547)
Bisnes Pengantin (675)
Bisnes Perabot (848)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1105)
Bisnes Restoran (3319)
Bisnes Roti Dan Bakeri (707)
Bisnes Salun Rambut (363)
Bisnes Sarang Burung (256)
Bisnes Satay (379)
Bisnes Sms (161)
Bisnes Spa Dan Facial (658)
Bisnes Steamboat (198)
Bisnes Tablet Pc (440)
Bisnes Tradisional (816)
Bisnes Untuk Dijual (3314)
Bisnes Waffle Dan Jagung (382)
Bisnes Western Food (323)
Dewasa 18sx (1767)
Diskusi Bisnes (1960)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (717)
Expo Karnival Tapak Niaga (6448)
Forex Malaysia (1873)
Haiwan Peliharaan (468)
Haji Dan Umrah (465)
Hiasan Dalaman (709)
Hiasan Taman (240)
Hotel Resort Homestay (1004)
Iklan Tv Radio Media Massa (224)
Import Dan Eksport (329)
Ingin Berniaga (2817)
Insurans Dan Takaful (1723)
Insurans Roadtax Kereta (337)
Kedai Bunga (190)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1979)
Kedai Emas (451)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2527)
Kedai Hardware (433)
Kedai Ibu Dan Bayi (687)
Kedai Jahit (3821)
Kedai Kamera Dan Camcorder (342)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (343)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1837)
Kedai Sewa (1629)
Kereta Baru (1613)
Kereta Terpakai (4989)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4788)
Kerja Kemahiran (1950)
Kerja Kosong (11692)
Kerja Praktikal (2050)
Kerja Sales (2268)
Kerja Sambilan (6297)
Konsultan Peguam (151)
Konsultan Perniagaan (452)
Kontrak Swasta (292)
Kontrak Tender Kerajaan (454)
Kontraktor Balak Dan Kayu (478)
Kontraktor Jurutera (565)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (225)
Kontraktor Minyak Dan Gas (679)
Kontraktor Pasir (389)
Kontraktor Pembinaan (2050)
Kontraktor Perlombongan (319)
Kursus Dan Seminar (2809)
Kursus Kecantikan (685)
Kursus Makanan (662)
Kursus Motivasi (322)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1621)
Mencari Pelabur (3678)
Mesin Fotostat (351)
Mesin Freezer Dan Chiller (264)
Mesin Industri (510)
Mesin Jahit (374)
Mesin Proses Makanan (564)
Pakej Pelancongan (2607)
Pakej Perkahwinan (1197)
Pakej Perniagaan (891)
Pasar Basah (1454)
Pekerja Asing (1228)
Pelaburan Saham Unit Trust (943)
Pembantu Rumah Asing (1851)
Pembekal Barang Runcit (1578)
Pembekal Beras (108)
Pembekal Buah-buahan (482)
Pembekal Ikan Kering (385)
Pembekal Kelapa Dan Santan (647)
Pembekal Kerepek (1095)
Pembekal Keropok (442)
Pembekal Kicap Dan Sos (223)
Pembekal Kurma Dan Kismis (289)
Pembekal Madu (237)
Pembekal Mee Dan Bihun (124)
Pembekal Minyak Masak (414)
Pembekal Rempah Dan Perencah (594)
Pembekal Serunding (259)
Pembekal Telur (140)
Pemborong Aksesori Lelaki (162)
Pemborong Aksesori Wanita (1183)
Pemborong Batik Dan Sutera (352)
Pemborong Beg Galas (99)
Pemborong Beg Tangan (605)
Pemborong Bundle (862)
Pemborong Cadar Dan Tilam (450)
Pemborong Karpet (162)
Pemborong Kasut Dan Sandal (694)
Pemborong Lampin (295)
Pemborong Mutiara (108)
Pemborong Pakaian Bayi (770)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1653)
Pemborong Pakaian Lelaki (1128)
Pemborong Pakaian Plus Size (143)
Pemborong Pakaian Wanita (4197)
Pemborong Telekung Dan Songkok (565)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3516)
Pemborong Tuala (200)
Pemborong Tudung (2784)
Pembuat Papan Tanda Iklan (276)
Pembuat Plastik Kotak Botol (797)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (481)
Pendaftaran Syarikat (492)
Pendaftaran Trademark (34)
Pengedar Alat Tulis (950)
Pengedar Bahan Pencuci (716)
Pengedar Buku Dan Majalah (584)
Pengedar Contact Lens (243)
Pengedar Perfume (1535)
Pengedar Permainan Kanak2 (598)
Pengedar Produk Kecantikan (2624)
Pengedar Produk Kesihatan (2990)
Pengurus Majlis (595)
Penternak Arnab (53)
Penternak Ayam (725)
Penternak Burung Puyuh (95)
Penternak Ikan (694)
Penternak Kambing (286)
Penternak Lembu (390)
Penternak Udang (194)
Peralatan Makmal Dan Hospital (263)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (715)
Peralatan Sukan (553)
Perisian Komputer (570)
Perkakas Dapur (621)
Perkakas Elektrik (434)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1530)
Pinjaman AIM (168)
Pinjaman Hartanah (517)
Pinjaman Kad Kredit (388)
Pinjaman Kereta (604)
Pinjaman Peribadi (10565)
Pinjaman Perniagaan (1832)
Produk Dari China (542)
Produk Sejuk Beku (1311)
Program Consignment (2009)
Program Dropship (6726)
Pusat Bahasa (357)
Pusat Jagaan Bayi (1535)
Pusat Latihan (648)
Pusat Memandu (123)
Pusat Mengaji Agama (521)
Pusat Pendidikan Tinggi (523)
Pusat Rawatan (364)
Pusat Tadika Dan Taska (1303)
Pusat Tuisyen (1066)
Rancangan Perniagaan (593)
Rawatan Alternatif (292)
Rumah Sewa (4273)
Rumah Untuk Dijual (3726)
Servis Freelance (1109)
Servis Keselamatan (718)
Servis Pembersihan (823)
Servis Pengedaran Risalah (458)
Setiausaha Syarikat (609)
Sewa Bas Dan Van (575)
Sewa Kereta Teksi Limo (1816)
Sewa Lori (2555)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (56)
Studio Filem Dan Videografi (248)
Studio Fotografi (899)
Studio Grafik Dan 3D (1091)
Studio Lukisan (129)
Studio Model Penyanyi Pelakon (725)
Studio Muzik (477)
Sukan Beladiri (116)
Sukan Berkumpulan (232)
Sukan Futsal (228)
Sukan Pancing (143)
Tanah Sewa (638)
Tanah Untuk Dijual (4830)
Tempahan Biskut Dan Tart (2148)
Tempahan Hamper (188)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (667)
Tempahan Katering (2140)
Tempahan Kek Dan Coklat (2146)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (177)
Tempahan Kuih Muih (1742)
Tempahan Minuman Dan Dessert (462)
Tempahan Nasi Lemak (520)
Tempahan Roti (359)
Terminal Bayaran (189)
Ubahsuai Pejabat (639)
Ubahsuai Rumah (1680)
Urut Tradisional (790)
Usahawan Baja Pertanian (372)
Usahawan Benih Dan Nursery (403)
Usahawan Tani (1092)
Vending Machine (369)
Voucher Dan Tiket (247)
Web Design Malaysia (2305)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1350)