Search Majalah.com
Nak Cari Kerja Partime Ni, Sape Perna Buat Keje Menaip Data Dari Rumah or Mengisi Risalah? Betul ke Tu?
Natasya 2 - Sun 20/Feb/2011 7:43pm [Last Comment]
nak tanye ada x sape2 yg pena keje menaip data or mengisi risalah? Ada x yg pena wat keja sambilan dari rumah ni yg dpt byaran nye blik? B0le cye x? Saya nak cube,
kalo ada plz email me,
natasya_syahirah@rocketmail.com

Niche: Kerja Sambilan | Jobs & Vacancies in Malaysia
Peluang Perniagaan Produk UPM - Terhad 20 Orang Sahaja
3pm, 19 Dis 2014 (Jumaat) di Putra Science Park, UPM
(Percuma untuk Ahli DPMM Putrajaya)

Seminar Usahawan Komprehensif Siri 1
27 Dis 2014 (Sabtu) di Universiti Malaya
     
  1. Abu 11 - Sun 20/Feb/2011 7:51pm
    natasya; kerja2 tu memerlukan anda keluarkan modal untuk menyertainye.. so nasihat saya jgn joint.. sebab nak dapat hasil pn susah.. lebih baik wat kerja ni.. download ebook free.. pastu reg.. dpt web sendiri promote plak.. setiap kali org joint anda di bayar rm0.50.. layari http://www.duit-internet.net/?ref=jalal4u  
  2. Fasha 3 - Sun 20/Feb/2011 8:04pm
    sy dh pernah try...
    diorg suh bank in coz utk pendaftaran
    pastu trs hilang mcm tu ja  
  3. Kayrock - Sun 20/Feb/2011 8:07pm
    SCAM.  
  4. Ummiwidaad - Sun 20/Feb/2011 8:31pm
    sy pn pnh kena..nasihat sy, kalau nak kan pndapatan sampingan, cari keje yg betul2 (bkn menipu), ataupun yg memerlukan kita kerja secara halal n sah dr segi undang2.. byk keje2 on9 ni, tp byk unsur syubhah..hati2 lah kerana nak jd darah daging kita n fmly...pandai2 la pilih...  
  5. Muhammad 24 - Sun 20/Feb/2011 8:33pm
    Ada dua bentuk part time ni. Part time work atau part time bisnes. Paling bagus, buat part time bisnes ni lah. Sekurang2 nya bisnes tu mungkin membantu menggantikan pendapatan utama kita  
  6. Muhammad Aiman - Sun 20/Feb/2011 8:37pm
    join yg ni...0.20 per klik...lagi bnyk awk share...lagi bnyk dpt

    free register,xperlukan sebarang bayaran:

    http://says.my/aime_tech/invite


    selamat mencuba!  
  7. Ryn 6 - Sun 20/Feb/2011 8:52pm
    mmg ada yg tk scam..saya tk pernah buat pasal tk sempat nk buat pn.keje2 ni normally data entry.dorang akan bg assigment sruh siapkan ikut masa yg ditetapkan.tapi ade gak keje data entry accounting ataupun buat translation.bole taha de jugak la sekali settle dapatla dalam RM100 lebih ke RM 500.yang jenis tak tipu ni mmg tk de duit nk kena bayar pn for initial fees.  
  8. Ezad90 - Sun 20/Feb/2011 9:21pm
    As Salam..utk pgethuan saudara n saudari disini..berbalik pd tajuk d atas..mgisi risalah yg sperti skrg sy jalankan..tidak smuanya mnipu..yg uat program ini bukanya sorg dua akan tetapi sudah rmai d sbabkan juga program ini ada d iklan kan di dalam majalah2 tempatan,akhbar2 antranya harian metro..bru2 ini juga ada d paparkan pd tarikh 14 februari 2011..m/s 25 di ruangan bisnes..stiap sms yg sy trima iaitu nama & alamat lgkap..sdah tntu mnjdi tggungjwab sy utk mghantar surat sprti mna yg d inginkan oleh bakal egen sperti sy jgak..iaitu laporan PERCUMA (kosnya d tanggung oleh sy sndri..skiranya tidak brminat..sy mgalami jgak krugian d situ)..apa2 pun jngn lah d sbabkan sorg shj yg uat hal..sume d sabitkan ksalahan yg sme..sy jgak tidak mahu jd sperti kata UMMIWIDAAD d mana bleh mnjadi darah daging skiranya memakan wang yg HARAM..

    kepada warga majalah.com yg brurusan dgan sy PROGRAM MENGISI RISALAH DALAM SAMPUL SURAT..ksemua laporan percuma tlah sy hantar mggu lpas..para agen sterusnya utk mggu ini..esok sy pos kan..InsyaAllah smpai kurang drpd 10 hari..

    Selamat beramal...  
  9. Apys - Sun 20/Feb/2011 9:32pm
    tipu..aku dah kena!  
  10. Ann 24 - Sun 20/Feb/2011 9:56pm
    sya pn dah kena...mcm x tipu..tp x best la..camni..kita byar duit..dia bg risalah...pastu kita kna fotostat risalah 2 n wat iklan cam dia buat...then, kita plk yg jual risalah 2...

    sya ada bisnes part time yg btol2 baik...blh dpt kdai online sendiri lg...kita cuma cari customer ja..phantaran smua syrikat buat..sya dah cuba n dah ada customer sdiri...klu berminat blh email ann_friend01@yahoo.com  
  11. Fmy - Sun 20/Feb/2011 11:01pm
    skrg ni mmg susah nak cari yang tak tipu. ada tu, download e-book, lps tu promote. entah apa2...e-book yg didownload pun entah apa2 e-book. lps tu, suruh bank in duit dulu. kan kesian pada orang yang bank in kan duit dlm akaun kita, lps tu dpt e-book entah apa2. ada pulak, suruh bayar lps tu lesap. manusia...selagi boleh tipu, selagi tu tipu. tak ingat balasan masa nak mati dan dalam kubur. insaf2lah yang sedang melakukan kerja2 mcm ni.
    nasihat saya...tak payahlah buat kerja2 part time yang entah apa2 tu. berdosa aje pd orang yg kita suruh bank inkan duit.  
  12. Nadia 49 - Sun 20/Feb/2011 11:13pm
    aku pun dh kena... Mcm Ann24 bgtau... Kena byr rm30. Mmg tipu! Dia tipu kite dan dbekalkan risalah, nthen dia suh kite tpu 0rg len plak! Blh katakan, 'tolong orang tipu orangla!'....  
  13. Elina 3 - Sun 20/Feb/2011 11:57pm
    aku pon penah kna tipu....geram gak r...
    nak wat repot pon serba slah...sebab duit yg aku byar x smpai 100...  
  14. Fauzan 2 - Mon 21/Feb/2011 8:31am
    memang kerja tipu duit orang tu.... tak payah buat la....  
  15. Nasriey - Mon 21/Feb/2011 2:52pm
    salam....akak pn dah lama kena tipu...mula2 diaorg suruh akak dtg...sebab nk tolong suami,akak bawa anak akak 2 org..umur1thn n 3 thn...naik teksi...pas sampai tu...diaorg srh akak daftar n bayar 250...akak pn bayar...akak dh cakap dah...duit tu saja yg akak tinggal untuk beli susu anak...diaorg kata x pe...akak balik dulu nanti ptg,ada org akan hantar doc utk akak taip...tunggu punyer tunggu...dr hari ke minggu...minggu ke bulah...akak dh x sedap ati...ajak hubby gi office...,tgk2 diarg dh tukarkn org....  
  16. Kakak Jo - Mon 21/Feb/2011 4:14pm
    "Pengedar Lampin Bayi di Kehendaki dgn Modal yg terendah"
    call saya Kak Jo hp 0123118281 atau email khooaf@gmail.com  
  17. Muhammad 24 - Mon 21/Feb/2011 10:28pm
    kesian kat akak nasriey, sekarang susah nak dapat bisnes yang betul2 jujur.  
  18. Eddie80 - Mon 21/Feb/2011 10:30pm
    KERJA ISI RISALAH TU (KENA KELUAR MODAL), U KENA FOTOSTAT BYK2 RISALAH TU, THEN CARI SEBERAPA BYK NAMA & ALAMAT (MODAL LAGI UTK ENVELOPE DAN SETEM), UTK DIPOSKAN.... THEN DLM TU TULIS LA, PROGRAM KASIH SAYANG LA, ITU LA, INI LA.. SO KENA BELI WANG POS, BAGI KAT ORG YG TERDAHULU...
    KITA PYA, TUNGGU LA DERMA DRPD ORG LAIN PLAK...

    MACAM MENGARUT JE...  
  19. Baby Comot89 - Tue 22/Feb/2011 12:08am
    itu kerja tpu.. saya dh penah kene tpu.... die kata byr 30 pndaftaran,,,, tp bukan smpai risalah.. dpt ketas... then dia ajar plak cra kita nk tpu org... jgn pcaya la...  
  20. Nasriey - Tue 22/Feb/2011 10:33am
    tak per la...nk wat camner...diaorg dh mkn duit utk beli susu ank akak...diakhirat nanti jawabla sendiri...kalo sehari diaorg tipu 10org...satu bln dah banyak dah...x per la hanya ALLAH saja yg tahu bertapa sedihnya hati ini...moga allah memberikan mereka kesedaran...  
  21. Norazura 2 - Tue 22/Feb/2011 12:21pm
    as salam.... terima kasih atas info..baru jer nak masuk yg data enry tu..baca komen u'olls tak jadi nak buat..coz sblum nie pernah kena teruk...puluh ribu...still tanggung hutang...percaya kat kawan...last2...so skrg nak cr kerja part time..bukan biz...  
  22. Tarnimi - Wed 23/Feb/2011 12:29pm
    ooo yeker  
  23. Ann 24 - Fri 25/Feb/2011 9:29pm
    siannya kt akak nasriey..sedih plk baca,,sentimental ckit..hihi... saya msuk sistem kdai online+forum..daftar jd pengedar kna bayar rm100..tawakal je msa byar 2...first time nak wat part time..tp x kena tipu...skang dah jd pengedar dan diberi kdai online sendiri dgn produk2nya..so, pandai2lah usaha klu nak bjaya...mai lah jalan2 kt kedai online saya http://edycart.com/index.php?ref=1530
    kalau ada yg berkenan email lah sya..blh diskaun2..hihi  
  24. Joee - Tue 12/Apr/2011 10:04am
    kebanyakan 90% data entry ni mmg tipu...so hati2 lah...klu fikir2 blk knape dia mintk duit utk kita bayar starting..tak bole ke dia tolak income 1st kita nanti...fikir2kan laa...jgn jd mangsa penipuan..  
  25. Odiey - Sat 21/May/2011 10:28pm
    sy bru je dftar utk taip data pengiklanan di rumah(adstypist.com)...dh byr rm30 pn..die suh bg no akaun..cye pnye psl..bgla..agk2..duit dlm akaun sy kne amk jgk x??risau ni...tlg la sy...  
  26. Azizi Muhammad - Fri 23/Sep/2011 4:43pm
    DI JAMIN!

    http://www.vemmabuilder.com/30917546  
Page 1   (Total 26 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2878)
Bengkel Basikal (74)
Bengkel Besi (229)
Bengkel Kereta (1519)
Bengkel Motosikal (255)
Bengkel Tayar (224)
Bisnes Air Mineral (378)
Bisnes Ais Krim (528)
Bisnes Aksesori Kereta (667)
Bisnes Broadband (1124)
Bisnes Burger (551)
Bisnes Cermin Mata (163)
Bisnes Cuci Kereta (826)
Bisnes Cyber Cafe (455)
Bisnes Dobi (1403)
Bisnes Ebook (1079)
Bisnes Handphone (1286)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (580)
Bisnes Ice Blended (716)
Bisnes Jam Tangan (294)
Bisnes Jeruk (184)
Bisnes Kitar Semula (514)
Bisnes Komputer (1517)
Bisnes Kurier Dan Logistik (702)
Bisnes Minuman (1505)
Bisnes Pasar Malam (2030)
Bisnes Pelancongan (566)
Bisnes Pengantin (716)
Bisnes Perabot (894)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1137)
Bisnes Restoran (3452)
Bisnes Roti Dan Bakeri (731)
Bisnes Salun Rambut (376)
Bisnes Sarang Burung (258)
Bisnes Satay (392)
Bisnes Sms (162)
Bisnes Spa Dan Facial (692)
Bisnes Steamboat (202)
Bisnes Stesen Minyak (136)
Bisnes Tablet Pc (444)
Bisnes Tradisional (849)
Bisnes Untuk Dijual (3471)
Bisnes Waffle Dan Jagung (392)
Bisnes Western Food (336)
Dewasa 18sx (1816)
Diskusi Bisnes (2010)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (756)
Expo Karnival Tapak Niaga (6719)
Forex Malaysia (1976)
Haiwan Peliharaan (480)
Haji Dan Umrah (472)
Hiasan Dalaman (730)
Hiasan Taman (249)
Hotel Resort Homestay (1053)
Iklan Tv Radio Media Massa (232)
Import Dan Eksport (337)
Ingin Berniaga (2865)
Insurans Dan Takaful (1788)
Insurans Roadtax Kereta (351)
Kedai Bunga (190)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (2014)
Kedai Emas (469)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2574)
Kedai Hardware (446)
Kedai Ibu Dan Bayi (700)
Kedai Jahit (4032)
Kedai Kamera Dan Camcorder (352)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (344)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1936)
Kedai Sewa (1675)
Kereta Baru (1674)
Kereta Terpakai (5102)
Kerja Diploma Dan Ijazah (5142)
Kerja Kemahiran (2054)
Kerja Kosong (12484)
Kerja Praktikal (2259)
Kerja Sales (2381)
Kerja Sambilan (6551)
Konsultan Peguam (168)
Konsultan Perniagaan (469)
Kontrak Swasta (308)
Kontrak Tender Kerajaan (469)
Kontraktor Balak Dan Kayu (490)
Kontraktor Jurutera (580)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (234)
Kontraktor Minyak Dan Gas (704)
Kontraktor Pasir (420)
Kontraktor Pembinaan (2117)
Kontraktor Perlombongan (331)
Kursus Dan Seminar (2912)
Kursus Kecantikan (706)
Kursus Makanan (680)
Kursus Motivasi (329)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1648)
Mencari Pelabur (3773)
Mesin Fotostat (360)
Mesin Freezer Dan Chiller (278)
Mesin Industri (527)
Mesin Jahit (395)
Mesin Proses Makanan (584)
Pakej Pelancongan (2671)
Pakej Perkahwinan (1228)
Pakej Perniagaan (918)
Pasar Basah (1502)
Pekerja Asing (1289)
Pelaburan Saham Unit Trust (984)
Pembantu Rumah Asing (1923)
Pembekal Barang Runcit (1604)
Pembekal Beras (120)
Pembekal Buah-buahan (503)
Pembekal Ikan Kering (393)
Pembekal Kelapa Dan Santan (665)
Pembekal Kerepek (1129)
Pembekal Keropok (465)
Pembekal Kicap Dan Sos (229)
Pembekal Kurma Dan Kismis (292)
Pembekal Madu (248)
Pembekal Mee Dan Bihun (130)
Pembekal Minyak Masak (417)
Pembekal Rempah Dan Perencah (626)
Pembekal Serunding (261)
Pembekal Telur (142)
Pemborong Aksesori Lelaki (162)
Pemborong Aksesori Wanita (1207)
Pemborong Batik Dan Sutera (357)
Pemborong Beg Galas (104)
Pemborong Beg Tangan (613)
Pemborong Bundle (894)
Pemborong Cadar Dan Tilam (468)
Pemborong Karpet (167)
Pemborong Kasut Dan Sandal (721)
Pemborong Lampin (309)
Pemborong Mutiara (114)
Pemborong Pakaian Bayi (786)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1706)
Pemborong Pakaian Lelaki (1146)
Pemborong Pakaian Plus Size (148)
Pemborong Pakaian Wanita (4341)
Pemborong Telekung Dan Songkok (574)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3608)
Pemborong Tuala (208)
Pemborong Tudung (2860)
Pembuat Papan Tanda Iklan (291)
Pembuat Plastik Kotak Botol (815)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (491)
Pendaftaran Syarikat (514)
Pendaftaran Trademark (36)
Pengedar Alat Tulis (970)
Pengedar Bahan Pencuci (737)
Pengedar Buku Dan Majalah (615)
Pengedar Contact Lens (250)
Pengedar Perfume (1582)
Pengedar Permainan Kanak2 (621)
Pengedar Produk Kecantikan (2675)
Pengedar Produk Kesihatan (3078)
Pengurus Majlis (612)
Penternak Arnab (53)
Penternak Ayam (752)
Penternak Burung Puyuh (98)
Penternak Ikan (701)
Penternak Kambing (300)
Penternak Lembu (400)
Penternak Udang (203)
Peralatan Makmal Dan Hospital (269)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (752)
Peralatan Sukan (559)
Perisian Komputer (591)
Perkakas Dapur (640)
Perkakas Elektrik (456)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1557)
Pinjaman AIM (170)
Pinjaman Hartanah (532)
Pinjaman Kad Kredit (405)
Pinjaman Kereta (640)
Pinjaman Peribadi (11066)
Pinjaman Perniagaan (1881)
Produk Dari China (555)
Produk Sejuk Beku (1378)
Program Consignment (2060)
Program Dropship (7019)
Pusat Bahasa (373)
Pusat Jagaan Bayi (1654)
Pusat Latihan (673)
Pusat Memandu (128)
Pusat Mengaji Agama (550)
Pusat Pendidikan Tinggi (546)
Pusat Rawatan (379)
Pusat Tadika Dan Taska (1421)
Pusat Tuisyen (1132)
Rancangan Perniagaan (572)
Rumah Sewa (4435)
Rumah Untuk Dijual (3880)
Servis Freelance (1154)
Servis Keselamatan (743)
Servis Pembersihan (869)
Servis Pengedaran Risalah (484)
Setiausaha Syarikat (611)
Sewa Bas Dan Van (596)
Sewa Jentera (58)
Sewa Kereta Teksi Limo (1895)
Sewa Lori (2651)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (60)
Studio Filem Dan Videografi (266)
Studio Fotografi (929)
Studio Grafik Dan 3D (1166)
Studio Lukisan (140)
Studio Model Penyanyi Pelakon (780)
Studio Muzik (496)
Sukan Beladiri (119)
Sukan Berkumpulan (239)
Sukan Futsal (232)
Sukan Pancing (144)
Tanah Sewa (668)
Tanah Untuk Dijual (5016)
Tempahan Biskut Dan Tart (2178)
Tempahan Hamper (188)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (679)
Tempahan Katering (2224)
Tempahan Kek Dan Coklat (2197)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (183)
Tempahan Kuih Muih (1778)
Tempahan Minuman Dan Dessert (488)
Tempahan Nasi Lemak (538)
Tempahan Roti (391)
Terminal Bayaran (198)
Ubahsuai Pejabat (665)
Ubahsuai Rumah (1743)
Urut Tradisional (839)
Usahawan Baja Pertanian (379)
Usahawan Benih Dan Nursery (417)
Usahawan Tani (1120)
Vending Machine (402)
Voucher Dan Tiket (255)
Web Design Malaysia (2352)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1432)