Search Majalah.com
Nak Cari Kedai Sewa Separuh
Karim 5 - Sun 16/Jan/2011 11:48am [Last Comment]
Saya cari kedai sewa separuh atau murah. Kedai majlis perbandaran atau kedai koperasi pun ok. area sri gombak, greenwood, kuang, tanjung malim. kira dlm area hulu selangor hingga kuala selangor. budget rm400-+

pls inform

tq..tq..

Niche: Kedai Sewa | Kedai Separuh Dan Ruang Niaga
Seminar GST untuk Usahawan/Peniaga
27 Ogos 2014 (Rabu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya

Kursus GST untuk Usahawan
17 Sep 2014 (Rabu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya
     
  1. Rosli Bin Mohd Darus - Sun 16/Jan/2011 1:02pm
    Encik karim5,

    Adek saya nak sewa kedai di kuala selangor. Sila telefon beliau di no h/p
    013-3431319( aidid) En karim bagitahu abang nama rosli yang bagi no h/p ni.  
  2. Ija Syariha - Mon 17/Jan/2011 11:42am
    Saya ada kedai untuk di sewa di Masgenuine Square Kuang, sg.buloh. Kedai 2 tkt. Boleh di sewa tkt atas mahupun tkt bawah atau keduanya sekali. Anda bole hubungi Saiful ditalian 019-2628568.  
  3. Anis 25 - Mon 17/Jan/2011 11:49am
    En Karim,

    Saya nak sewakan sebhgn kedai saya - sewa RM600 di Puncak Alam

    Call me 013-3000 978 kalau nak tgk kedai..  
  4. Nazmi 4 - Tue 18/Jan/2011 2:27pm
    sesiapa nk kongsi separuh kedai dgn saya rm1k.
    tempat: blok 20 tmn bukit angkasa pantai dalam
    kepadatan penduduk: 100 000 org
    sewa full 2k.
    potential customer: student UM dan pelajar sek, pekerja kerajaan/swasta
    purata income: rm2k/umah  
  5. Zira 8 - Wed 19/Jan/2011 12:06pm
    nazmi 4 boleh x email pada sy details..

    ziyra_83@yahoo.com  
  6. Nazmi 4 - Wed 19/Jan/2011 10:50pm
    dah  
  7. Elfiza - Fri 21/Jan/2011 1:14am
    nazmi4 beh email detail sy gak... nk nega pakaian klau bleh.. elfiza_c@yahoo.com  
  8. Waniescollection - Mon 24/Jan/2011 3:03am
    NAZMI 4,

    email detail jika blom ada penyewa..  
  9. Intan 57 - Tue 25/Jan/2011 12:08pm
    saya mencari kedai separuh utk dobi layan diri di area bangi berhampiran UKM..sesiapa yang ada ctc hubungi saya..saya nak masuk bulan februari..
    khairul - 0173881681  
  10. Nizam M S - Fri 28/Jan/2011 8:48pm
    nazmi 4 boleh x email pada sy details.. nizamspmc@yahoo.com.. tq  
  11. Wan Shafrino - Tue 1/Feb/2011 2:31pm
    Kepada sesiapa nak sewa kedai sila hubungi saya. Saya ada space 3/4 di kedai saya since saya hanya berniaga kedai handphone. Lokasi area cheras di Taman Cuepacs. Penduduk melebihi 200k. Kedai berhadapan dengan kolej Masterskill. Berminat terus call saya 013-2424245 wan  
  12. Cik Is - Sun 3/Apr/2011 8:57am
    kalau ada sesapa nk sewakan kedai half or sebijik pn email details kt sy ye.
    sy niaga tudung dan aksesori.thx.
    trendzshawl@gmail.com  
  13. Mohamad 29 - Sun 5/Jun/2011 6:46pm
    Saya pun tgh cari kedai sewa separuh atau murah. Kedai majlis perbandaran atau kedai koperasi pun ok. area sri gombak, greenwood.nak bukak kedai bundle.1st floor pun ok.klu ada email to me at
    urgentclothingwanted@yahoo.com  
  14. Jay 34 - Mon 17/Oct/2011 10:13am
    Salam, Nazmi kedai separuh kat bukit angkasa tu masih kosong ke? kalau ada boleh contact saya 014-3605098  
  15. Zainal Nordin - Fri 4/Nov/2011 11:26pm
    saya nk cari kedai separuh nk buka kedai dobi di saujana utama atau pun di puncak alam..,
    kalau ada sila cal 0129341015 (zainal)
    atau email, kumislintang@yahoo.com  
  16. Welly - Wed 30/Nov/2011 2:34pm
    sy pun nak cari kedai untuk di sewa... separuh atau full.. sy nak buka kedai bundle di area tanjung malim. klu ada tlg email,welza@live.com atau sms ke 0172055676 (welly)  
  17. Linlin 2 - Wed 29/Feb/2012 11:31pm
    sesiapa yang ada kedai 1/3 lot atau 1/3 lot (kalau boleh tingkat bawah), harga dalam rm 500, area saujana utama sg buloh, sila email saya linlinannaz@gmail.com. thx  
  18. Zarinah 4 - Sun 11/Mar/2012 2:04am
    saya pun mencari kedai separuh (kongsi) untuk sewa.. kalau ada sila email pada sasyajastiena@yahoo.com (Pn. Zarinah) thanks  
  19. Aromat3c - Wed 14/Mar/2012 8:39pm
    saya sedang mencari kedai separuh area wmaju/setapak/setiawangsa dan sekitarnya untuk di sewa untuk perniagaan dobi.. kalau ada call 0134475538 /email :aimcollections@gmail.com -zaim (asap)  
  20. Emelda 2 - Thu 22/Mar/2012 10:52am
    nazmi 4 blh tau tak samada kedai yg u nak share tu masih kosong lg tak... atau sesapa yg nak share ruang kedai dgn saya area kl blh hubungi saya di 010-2505 626... saya pun nak cari ruang kedai utk disewa...tq  
  21. Nasziq - Sat 21/Jul/2012 2:07am
    Ada lagi x kedai separuh ni?nk niaga kecik2 je..nk buka gunting rambut..klu ada email saya nasziqz@yahoo.com.kawasan kl,rawang,pekan kuala selangor..budget rm400 je  
  22. Rosli69 2 - Tue 7/Aug/2012 12:36pm
    Saya sedang cari separuh kedai utk di sewa area kajang , cheras atau putrajaya. kalau boleh dia yg separuh lagi tu buat gunting rambut...hubungi saya Rosli 0132566795  
  23. Mohd Tarmizi 7 - Sun 12/Aug/2012 1:31pm
    Salam En Nazmi boleh email saya
    tarmizi.ramly@gmail.com  
  24. Su 54 - Mon 1/Oct/2012 5:55pm
    Sy ada ruangan di hadapan kedai dobi sy di taman rasmi jaya ampang utk disewakan, sewa RM700, sesuai utk kedai jahit, gunting rambut, hp, photostat etc, berminat call sy 013-4921608  
  25. Qaleesya - Wed 10/Oct/2012 7:05pm
    salam, sy sedang mencari kedai separuh utk di sewa area sg. besar/sabak bernam. sekiranya ade sesape yg tahu atau sudi utk berkongsi kedai dgn sy sila hubungi sy siti 018-3206509. (asap).
    terima kasih :)  
  26. Kogilavani Ramakrishnan - Mon 15/Oct/2012 3:24pm
    hi saya ingin mencari penyewa terutama tukang jahit utk menyewa ruang dlm kedai kami, ingin buka kedai indian cash n carry saya cuma perlukan ruang depan,anda juga berpeluang dpt customer yg dtg ke kedai .lokasi kat selayang ctr point, sebelah pasar, hadap jalan pasar, lokasi yg baik utk bridal shop, tailor, gunting rambut ataupun ruang office. rent 600. SILA HUBUNGI KAMI JIKA HANYA BETUL- BETUL BERMINAT SAHAJA. SIAPA CEPAT DIA DAPAT. TERIMA KASIH 016-3456934  
  27. Amirul 96 - Tue 30/Oct/2012 9:09pm
    tumpang ye tuan tanah. saya mencari kedai atau warung atau tanah tepi jalan untuk disewa di sekitar/sepanjang tg karang hingga kuala selangor untuk perniagaan kedai makan. kadar sewa yg berpatutan; (kalau boleh secara agreement). kalau ada sape2 yg ada maklumat tepon saya terus 0126213103  
  28. Siti Saadiah - Tue 20/Nov/2012 6:06pm
    saya juga ingin mencari gerai makan untuk disewa.. kos bulanan RM 300-600. Lau bley area Selayang, gombak, rawang.. jika ada sila hubungi saya 014-9712355 -Cik siti  
  29. Roy 92 - Wed 30/Jan/2013 6:47pm
    saya mencari kedai sewa separuh area Sunway,
    -niaga Ice Blanded(Bubble Zone)
    -Under Rm 800
    call:019-3691235 Roy  
  30. Emas Efektif - Thu 28/Mar/2013 1:06am
    separuh lot kedai.. corner ..4 rent!. Lokasi: keramat. full carpet & aircond. rm1k. sms@0196130035.  
  31. Firdaus84 2 - Wed 3/Apr/2013 6:12pm
    Saya mencari kedai untuk di sewa area pantai dalam kl.. jika ada yg kosong, hubungi saya 013-9964789 firdaus..  
  32. Hayie - Mon 8/Apr/2013 12:46am
    ingin mencari separuh kedai untuk perniagaan ice blended.. kl / selangor area.. boleh hubungi Nazly 0178828397  
  33. Siti 693 - Tue 9/Apr/2013 3:45pm
    sy mencari tapak untuk niaga ayam goreng area kl..kalau ade sesiapa yg ade tapak nk sewa atau kongsi blh call sy 019-3133630  
  34. Hasron - Thu 25/Apr/2013 7:07am
    NAZMI 4.

    kalau ada kedai untuk disewa di Pantai Dalam /Kerinchi ...

    SMS saya ....012 2680009- HASRON  
  35. Ct 37 - Sat 15/Jun/2013 12:35am
    Saya ingin menyewakan sebahagian dari kedai saya di taman plentong utama masai johor.diutamakan kepada pengedar/stokist barangan kecantikan dan kesihatan.ada pelanggan tetap merupakan satu kelebihan.jika ingin maklumat lanjutt sila col 0177172576  
  36. Fiona 9 - Thu 27/Jun/2013 4:17pm
    Sesiapa ada kedai yg boleh di kongsi
    Di kota kemuning..  
  37. Nurul Jaafar - Sat 6/Jul/2013 5:35pm
    Saya ingin mencari rumah kedai yang hendak disewakan kepada sy di sekitar kawasan wangsa maju/setiawangsa/keramat/melawati/sri rampai dan sekitar dengannya untk membuka kedai jahit.jika ada sila hubungi saya di 0194766614 tq  
  38. Rohanah - Tue 16/Jul/2013 5:24pm
    tumpang iklan saya ada kedai untuk disewakan half shop ( ground floor ) ukuran 20*X70 sewa sebulan RM1,500.00. ( Puj 3/6, Seri Kembangan) lantai tile sudah renovation  
Page 1   (Total 38 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2596)
Bengkel Basikal (70)
Bengkel Besi (196)
Bengkel Kereta (1475)
Bengkel Motosikal (241)
Bengkel Tayar (208)
Bisnes Air Mineral (357)
Bisnes Ais Krim (481)
Bisnes Aksesori Kereta (653)
Bisnes Broadband (1067)
Bisnes Burger (536)
Bisnes Cermin Mata (153)
Bisnes Cuci Kereta (786)
Bisnes Cyber Cafe (438)
Bisnes Dobi (1330)
Bisnes Ebook (1023)
Bisnes Handphone (1216)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (547)
Bisnes Ice Blended (680)
Bisnes Jam Tangan (277)
Bisnes Jeruk (160)
Bisnes Kitar Semula (482)
Bisnes Komputer (1446)
Bisnes Kurier Dan Logistik (645)
Bisnes Minuman (1411)
Bisnes Pasar Malam (1905)
Bisnes Pelancongan (519)
Bisnes Perabot (820)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1051)
Bisnes Restoran (3200)
Bisnes Roti Dan Bakeri (689)
Bisnes Salun Rambut (348)
Bisnes Sarang Burung (252)
Bisnes Satay (368)
Bisnes Sms (154)
Bisnes Spa Dan Facial (627)
Bisnes Steamboat (196)
Bisnes Tablet Pc (439)
Bisnes Tradisional (804)
Bisnes Untuk Dijual (3195)
Bisnes Waffle Dan Jagung (369)
Bisnes Western Food (312)
Dewasa 18sx (1704)
Diskusi Bisnes (1906)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (694)
Expo Karnival Tapak Niaga (6181)
Forex Malaysia (1805)
Haiwan Peliharaan (441)
Haji Dan Umrah (456)
Hiasan Dalaman (696)
Hiasan Taman (237)
Hotel Resort Homestay (977)
Iklan Tv Radio Media Massa (211)
Import Dan Eksport (316)
Ingin Berniaga (2767)
Insurans Dan Takaful (1662)
Insurans Roadtax Kereta (323)
Kedai Bunga (185)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1942)
Kedai Emas (439)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2464)
Kedai Hardware (410)
Kedai Ibu Dan Bayi (670)
Kedai Jahit (3654)
Kedai Kamera Dan Camcorder (334)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (331)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1749)
Kedai Sewa (1597)
Kereta Baru (1552)
Kereta Terpakai (4823)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4516)
Kerja Kemahiran (1875)
Kerja Kosong (11078)
Kerja Praktikal (1903)
Kerja Sales (2160)
Kerja Sambilan (6067)
Konsultan Perniagaan (429)
Kontrak Swasta (282)
Kontrak Tender Kerajaan (440)
Kontraktor Balak Dan Kayu (463)
Kontraktor Jurutera (532)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (220)
Kontraktor Minyak Dan Gas (662)
Kontraktor Pasir (356)
Kontraktor Pembinaan (1966)
Kontraktor Perlombongan (312)
Kursus Dan Seminar (2726)
Kursus Kecantikan (669)
Kursus Makanan (649)
Kursus Motivasi (312)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1585)
Mencari Pelabur (3584)
Mesin Fotostat (343)
Mesin Freezer Dan Chiller (249)
Mesin Industri (486)
Mesin Jahit (361)
Mesin Proses Makanan (541)
Pakej Pelancongan (2538)
Pakej Perkahwinan (1170)
Pakej Perniagaan (846)
Pasar Basah (1410)
Pekerja Asing (1178)
Pelaburan Saham Unit Trust (907)
Pembantu Rumah Asing (1794)
Pembekal Barang Runcit (1546)
Pembekal Beras (100)
Pembekal Buah-buahan (471)
Pembekal Ikan Kering (372)
Pembekal Kelapa Dan Santan (616)
Pembekal Kerepek (1070)
Pembekal Keropok (427)
Pembekal Kicap Dan Sos (216)
Pembekal Kurma Dan Kismis (288)
Pembekal Madu (235)
Pembekal Mee Dan Bihun (120)
Pembekal Minyak Masak (410)
Pembekal Rempah Dan Perencah (572)
Pembekal Serunding (255)
Pembekal Telur (135)
Pemborong Aksesori Lelaki (160)
Pemborong Aksesori Wanita (1171)
Pemborong Batik Dan Sutera (346)
Pemborong Beg Galas (98)
Pemborong Beg Tangan (589)
Pemborong Bundle (839)
Pemborong Cadar Dan Tilam (423)
Pemborong Karpet (152)
Pemborong Kasut Dan Sandal (677)
Pemborong Lampin (288)
Pemborong Mutiara (106)
Pemborong Pakaian Bayi (750)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1592)
Pemborong Pakaian Lelaki (1110)
Pemborong Pakaian Plus Size (139)
Pemborong Pakaian Wanita (4099)
Pemborong Telekung Dan Songkok (560)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3424)
Pemborong Tuala (192)
Pemborong Tudung (2710)
Pembuat Papan Tanda Iklan (260)
Pembuat Plastik Kotak Botol (777)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (474)
Pendaftaran Syarikat (476)
Pendaftaran Trademark (31)
Pengedar Alat Tulis (929)
Pengedar Bahan Pencuci (691)
Pengedar Buku Dan Majalah (566)
Pengedar Contact Lens (235)
Pengedar Perfume (1509)
Pengedar Permainan Kanak2 (580)
Pengedar Produk Kecantikan (2545)
Pengedar Produk Kesihatan (2918)
Pengurus Majlis (582)
Penternak Arnab (51)
Penternak Ayam (700)
Penternak Burung Puyuh (94)
Penternak Ikan (684)
Penternak Kambing (280)
Penternak Lembu (372)
Penternak Udang (188)
Peralatan Makmal Dan Hospital (254)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (688)
Peralatan Sukan (541)
Perisian Komputer (554)
Perkakas Dapur (592)
Perkakas Elektrik (415)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1470)
Pinjaman AIM (161)
Pinjaman Hartanah (504)
Pinjaman Kad Kredit (381)
Pinjaman Kereta (573)
Pinjaman Peribadi (10211)
Pinjaman Perniagaan (1785)
Produk Dari China (523)
Produk Sejuk Beku (1268)
Program Consignment (1960)
Program Dropship (6449)
Pusat Bahasa (343)
Pusat Jagaan Bayi (1469)
Pusat Latihan (626)
Pusat Memandu (117)
Pusat Mengaji Agama (488)
Pusat Pendidikan Tinggi (508)
Pusat Rawatan (346)
Pusat Tadika Dan Taska (1253)
Pusat Tuisyen (1032)
Rancangan Perniagaan (571)
Rawatan Alternatif (286)
Rumah Sewa (4126)
Rumah Untuk Dijual (3613)
Servis Freelance (1056)
Servis Keselamatan (690)
Servis Pembersihan (781)
Servis Pengedaran Risalah (446)
Setiausaha Syarikat (589)
Sewa Bas Dan Van (543)
Sewa Kereta Teksi Limo (1733)
Sewa Lori (2456)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (54)
Studio Filem Dan Videografi (238)
Studio Fotografi (866)
Studio Grafik Dan 3D (1038)
Studio Lukisan (123)
Studio Model Penyanyi Pelakon (697)
Studio Muzik (456)
Sukan Beladiri (114)
Sukan Berkumpulan (225)
Sukan Futsal (223)
Sukan Pancing (138)
Tanah Sewa (617)
Tanah Untuk Dijual (4662)
Tempahan Biskut Dan Tart (2112)
Tempahan Hamper (186)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (641)
Tempahan Katering (2064)
Tempahan Kek Dan Coklat (2092)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (167)
Tempahan Kuih Muih (1693)
Tempahan Minuman Dan Dessert (450)
Tempahan Nasi Lemak (499)
Tempahan Roti (342)
Terminal Bayaran (180)
Ubahsuai Pejabat (627)
Ubahsuai Rumah (1638)
Urut Tradisional (759)
Usahawan Baja Pertanian (366)
Usahawan Benih Dan Nursery (385)
Usahawan Tani (1058)
Vending Machine (348)
Voucher Dan Tiket (240)
Web Design Malaysia (2256)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1282)