Search Majalah.com
Nak Buat Pinjaman Bank RM200k (Geran Tanah utk Cagaran)
Hayati Nur 2 @ Anak Hebat, Poket Ibubapa Lebat!!! - Fri 3/Dec/2010 3:11pm [Last Comment]
saya nak tanya bagaimana nak buat pinjaman di bank untuk jumlah tersebut. saya tidak bekerja tetapi mempunyai beberapa bidang tanah (ada geran untuk dicagarkan.) tujuan pinjaman adalah untuk membeli beberapa tanah milik saudara mara. tanah yang berlainan dengan saudara mara yang berbeza.

Niche: Tanah Untuk Dijual
Kursus Borong Produk China Tanpa Perlu Melangkah ke China
18 Sep 2014 (Khamis) di DPMM Putrajaya

Kursus Praktikal GST untuk Usahawan
24 Sep 2014 (Rabu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya
     
  1. Suhaimi Bin Hj saleh - Fri 3/Dec/2010 4:17pm
    call sy 012-2573565  
  2. Hazlan 2 - Fri 3/Dec/2010 4:23pm
    maaf tuan betanya sikit... sy memang ada jalan untuk pinjaman tuan ni... tapi kalau tuan tak bekeje mcm mana tuan nak bayar balik??  
  3. Hayati Nur 2 - Fri 3/Dec/2010 4:29pm
    tak bekerja tapi kebun2 tu semuanya ada hasil. kelapa sawit. sebulan kalu time melawas ni dapatlah 3k-4k. klu beli tanah sedara mara tu dpt lg sebab semua dah ada hasil. saya pinjam nak beli tanah dan adalah mustahil saya lepaskan tanah yang sedia ada....  
  4. Adly - Mon 6/Dec/2010 3:14pm
    Saya syorkan sebegini. Puan cagarkan ke CIMB bank untuk dapatkan fasiliti OD overdraft, mungkin boleh dapat BLR-1.6 (dalam 6.3-1.6=4.7%pa). Tapi tanah puan perlu buat penilaian etc etc etc. TQ  
  5. Zulfitri - Fri 10/Dec/2010 11:03pm
    call saya fitri 013 4635481. saya boleh tolong tapi ada extra charge sikit pasai akak tak kerje. nak kena convince/pujuk bankers  
  6. Suhaimi 20 - Tue 8/Feb/2011 10:45pm
    Kak boleh call saya,013-3500135  
  7. Kamn - Sat 9/Apr/2011 12:48am
    Saya bekerja dengan GLC. Separuh dari gaji saya adalah untuk membayar rumah. CCRIS Dan CTOS clear. Saya ada 3 geran tanah yg atas nama saya dan isteri yang berjumlah lebih kurang RM500k. Ketiga2 tanah ini berstatus Malay Reserved dan untuk pertanian getah. Saya bercadang untuk buat OD dengan jumlah RM250k Dan menggunakan ketiga2 tanah tersebut sebagai cagaran. Mcm mana say a nak buat?  
  8. Jeffry 5 - Mon 11/Apr/2011 2:54pm
    En.Kamn,ada email atau hp utk saya hubungi?Atau email saya di aristoe72@gmail.comTQ!  
  9. Lina 25 - Mon 6/Jun/2011 6:17pm
    saya ada geran tanah diatas nama ibu sya.anggaran tanah dlm 6.8ekar.sy ingin membuat cagaran tanah trsebut dgn jumlah pinjaman 200k.ada sesiapa yg boleh bantu...status tanah malay reserved utk pertanian..diqnayana@yahoo.com  
  10. Abg Ran - Sat 25/Jun/2011 9:06am
    Assalam. Saya mempunyai tanah 2 ekar. nak buat overdraft untuk modal. tak tahu nak urus overdraft. nak deal dgn org bank ni payah skit. ada sesiapa yg boleh tolong? saya berasal dari sarawak.  
  11. Rashid 24 - Sun 13/Nov/2011 3:45pm
    ●●●●●●  
  12. Mohamad Hassan Ali - Sat 31/Dec/2011 4:03pm
    Boleh kol saya..010-9603369..Bank Islam Kota Samarahan  
  13. Eila 21 - Sun 8/Jan/2012 1:06am
    salam...
    sesiapa yang ingin buat pinjaman sila klik http://x.nu/01112291156 untuk mendapat kan borang tersebut,anda perlu mengisi borang dengan sah..  
  14. Abdul Jalil 6 - Thu 12/Jan/2012 10:14pm
    Salam. utk beli tanah, bole guna pinjaman agrobank. mula2 wat carian tanah yg nk dibeli. lps tu isi borang beli tanah dr pjbt tanah.lengkapkn borang pmbeli n pjual. g loyer. nyatakn nk beli tanah guna pinjaman.wat nilaian tanah dr jurunilai agrobank. agro beri pinjaman 60-70% nilai tanah. Jika ada tanah lain, boleh guna utk mnampung kkurangan nilai tanah. guna pinjaman pribadi cuma nk dptkn 30% dr nilai tanah. jgn guna smua pinj pribadi nk bli tanah, sbb anda boleh mgandakan jumlah tanah yg nk dibeli jika guna agro. ajay5588@ymail.com.  
  15. Yaya 40 - Mon 30/Jan/2012 12:50pm
    assalam,,
    saya ingin membuka perniagaan dobi tapi ingin buat cagaran tanah sebagai modal permulaan dan pusingan..bagaimana?  
  16. Nora 191 - Mon 6/Feb/2012 6:27pm
    salam.. suami saya nak buat loan dengan mencagarkan geran tanah. personal loan. dia merupakan kakitangan kontrak kerajaan. ada sesiapa yang boleh bagi jalan ??  
  17. Azam 86 - Sun 18/Mar/2012 8:15am
    Saya sedang mencari bank loan untuk membeli tanah pertanian luas 2.1 ekar RM150K. Harap tuan-tuan dapat Berkongsi maklumat bank apa yang terbaik untuk membeli tanah  
  18. Aien90 - Wed 13/Jun/2012 9:38pm
    Salm,,saya mencari bank yang Boleh mencagarkan tanah bukit luas 1 ekar setengah,,saya IngIn membaiki Rumah saya,,Harap tuan-tuan dapat Berkongsi maklumat bank apa yang terbaik untuk mencagarkan tanah  
  19. Nor Hazlina Bt Kamal Arifin - Mon 8/Oct/2012 5:33pm
    Salam.. saya mempunyai geran tanah di raub 1 ekar rezab melayu betul2 di bandar raub ,saya perlukan kewangan untuk perniagaan saya dan ingin mencagarnye... apa yang patut sy buat saya nak pinjam rm100k perniagaan saya sekarang sedang jalan cuma penambahan dari segi modal untuk berniaga .... tolong la saya segera - hubungi segera husband saya reamy 0199488059  
  20. Joe 179 - Tue 9/Oct/2012 1:26am
    salam saya ada tanah di seberang perai pulau pinang dalam 1 ekar gred A ready untuk developement. market dalam RM 45 - 50 sekaki.. macam mana nak buat loan/ pajak/ OD atau apa sahaja yang boleh jadikan duit segera..kalau boleh nak let go terus pun tak per.. saya pernah menjalankan perniagaan tetapi sekarang dah black list.. minta bantuan sesiapa yang boleh tolong ..  
  21. Saifulazri - Mon 26/Nov/2012 6:41pm
    bank mana yang boleh buat pinjaman bercagar untuk tanah status padi
    saifulazri_86@yahoo.com  
  22. Yat 23 - Tue 18/Dec/2012 12:25pm
    salam..sya ada tanah lot nak dicagar buat loan coz nak cash money untuk bisnes husband. geran tanah atas nama sy..value tanah dalam 85k .sy x bekerja.company hsband sdn bhd buat project telco .macam mana cara nak buat od tanah tu.please sesiapa leh tolong sya..  
  23. Yat 23 - Tue 18/Dec/2012 12:34pm
    salam sy ada tanah lot rumah geran atas nama sy.value dalam 85k.sy nak buat loan/od tanah tu untuk bisnes husband .company dia sdn bhd dan buat project telco..sy tak bekerja..please sesiapa boleh tolong sy dengan segera..  
  24. Shaiful Hisham - Sun 17/Feb/2013 2:12am
    slm saya ada beberapa geran tanah, lot banglo dan pertanian nk cagarkan untuk perniagaan, tanah tanah semua di kelantan area kota bharu, tanah merah dan jeli. ada sesiapa boleh bantu, email sy shaifulhisham80@yahoo.com  
  25. Umi Zurin Sofia - Sun 17/Feb/2013 3:26am
    syarikt kmi boleh mmbntu dlm masaalah sebegini, cpt sng dn ringkas,,, nilai yg di beri rm 50k, ke 200k, tertaklut pd terma ,,mudah,,,,cpt,,,, dn terjamin,,,,email utk kterangan lnjut,,  
  26. Jang Jong - Sun 10/Mar/2013 5:55am
    Umi zurin sofia.... apa email n no fone? tinggallah no fone n email senang nak conatct !!! contact me kematu19@yahoo.com  
  27. Kwa Heap Cheng - Wed 13/Mar/2013 12:01pm
    Nak Tanya, Ada geran tanah..tapi Atas tanah tu ada rumah,rumah papan sebenarnya,pernah value tanah itu,price around 230k-250k..uncle saya boleh jadi guarantor jugak..nak pinjam around 160k..siapa boleh Bantu..email kat khc_jason@hotmail.com  
  28. Sulaiman 27 - Thu 2/May/2013 11:18am
    saya en.iman,saya nak cagar tanah untuk renovation rumah baru saya. cagaran yang saya ingin pohon tak melebihi 10K jadi bank mana yang layak saya buat permohonan???  
  29. Meri86 - Sat 8/Jun/2013 7:09pm
    Sy ada tanah pertanian lbh krg 2ekar untuk cagaran segera oleh pihak bank.. tanah berada di sekitar sg tong terengganu.. nk jual pd brkenaan tp prlukan pinjaman bank.. kalau ada sesiapa boleh bantu call terus 013-9093132
    *****************************
    + sy bisnes sndri xda slip gaji: tp stagemnt bank kukuh.. mohon ad yg sudi bantu.. tQ  
  30. Hazim 10 - Wed 12/Jun/2013 9:31pm
    sy ada tanah sekitar 0.3400hektar tetapi sy sy berkerja sendiri tiada slip gaji. blhkah sy nk bt pinjaman tersebut...ada sape blh bantu...
    ni no contact sy...hazim(0145130082)  
  31. Mann - Fri 28/Jun/2013 5:11pm
    sy ada 1 lot tanah utk dicagar @ dijual kerana memerlukan duit dgn segera..hubungi sy di 0166200225 (syed)  
  32. Eddy 130 - Wed 31/Jul/2013 9:51pm
    sy ade geran rumah(semi-d) di atas name sy ingin di pajak untuk dptkan tunai(cash)bg memulakan perniagaan francais..sp2 boley tolong,hubungi sy dengan segera eddy 017-6824244 lokasi muar johor..  
  33. Namzaf - Sun 4/Aug/2013 11:26pm
    saya nk beli tanah saudara kt kampung kt Sabah..dalam 7 ekar..sayang nk lepas ngan orang..so saya perlukan wang dalam 25k untuk beli tanah tersebut...4.5 ekar tanah tu dah ditanam sawit..cuma dalam setahun lagi hasil boleh dituai..sesiapa yang boleh bantu saya pls email..
    aaffie@ymail.com  
  34. Epylacoste - Mon 19/Aug/2013 11:12pm
    Salam.nk wt jgk pinjaman dan gran tnah sbgai cgaran.luas tnah 400m3 je.lot rumah.sape2 bleh bntu.urgent...  
  35. Jai 94 - Sat 7/Dec/2013 11:17am
    Sy mempunyai tanah sawit seluas 1.2 ekar ingin membuat cagaran ... bg membuat modal pusingan bg bengkel kereta sy dan half cut ... sesiapa yg blh membantu call sy urgent 0133475928  
  36. Zulee - Tue 24/Dec/2013 10:18am
    Saya ada tanah 3ekar untk dicagarkan.bank mana yg interest rendah.adakah interestnya lebih rendah drp pinjaman peribadi.harap bantu.  
  37. Maulana Muhammad - Mon 30/Dec/2013 1:51pm
    Saya Ada Tanah Sawah, Dinilai Dalam Rm30K. Sekarang Saya Hendak Buat Pinjaman Untuk Perniagaan Dengan Menggadai Tanah Saya. Di Mana Saya Perlu Rujuk? Lokasi : Kota Bharu, Kelantan. No.Phone : 017-9172818.  
  38. Azwan2660 - Fri 3/Jan/2014 1:37am
    Saya nak jual tanah pertanian rezab melayu satu nama . Luas 3 ekar harga cuma 120 ribu ada pokok getah lagi 2tahun boleh toreh...tanah rapat d tepi jalan. Lokasi kuala nerang kedah...boleh hubungi saya wan 0134567767. Terima kasih...  
  39. Hazmil 3 - Wed 8/Jan/2014 4:50pm
    Salam, sy mempunyai satu lot tanah berkeluasan 4500 kaki atas nama ibu saya.. Hendak cagar atau jual, atas sebab nk guna duit utk buat bisnes. Harga dinilai sebanyak RM 76k.. Harga boleh di bincang. Kawasan Padang Cempedak, Kepala Batas, Pulau Pinang. Boleh databg utk lihat.. Urgent!!! Tq. 0194103636  
  40. Harry 42 - Tue 14/Jan/2014 9:07pm
    saya ada satu tanah lot rumah buka 80ft x 50ft hakmilik sementara pajakan 99tahun..saya nak jual tanah ne 40k..harga bleh runding lg..2km dr pekan slim river,perak..klu dr kl-slim river dlm 1jam stgh perjalanan..
    0124469220  
  41. Wataro - Wed 26/Feb/2014 12:28pm
    Salam,
    saudara saya ada offer tanah ngan rumah.rumah ade 4 unit yg dibuat sewa.ada sapa2 bole tlg sy mcm mana nk buat loan utk dptkn tnh tu..harga offer dlm rm500,000.00 below market price.kalo ikt klayakan loan sy xleh capai harga tu..
    kalo ada bole msg/wassap saya : 017-6105574.tq..  
  42. Beruang 2 - Thu 27/Mar/2014 2:14pm
    Saya ada sebidang lot tanah sahaja, saya ingin membuat pinjaman dengan mencagar tanah tersebut untuk menlangsaikan hutang hutang saya. Nama saya tersenarai di dalam CCRIS dan CTOS. Saya mampu bayar balik kesemua hutang bank tetapi mengambil jangka masa yang lama. Apakah cara terbaik untuk mencagar tanah? Boleh ke bank memberi pinjaman jika nama saya tersenarai didalam CCRIS dan CTOS?  
  43. Mohd Nizam 44 - Mon 5/May/2014 10:37am
    saya ada geran tanah diatas nama ibu sya.anggaran tanah dlm 2 ekar.sy ingin membuat cagaran tanah trsebut dgn jumlah pinjaman 100k.ada sesiapa yg boleh bantu...  
  44. Azhar 439 - Fri 30/May/2014 2:51am
    Assalam..sy ada tanah utk dicagar setengah ekar di Temerloh pahang utk sy buat modal pertanian dan membuat kolam ikan....jika ada sesiapa boleh tolong call sy azman 0173120950 klu tidak dapat tolong msg sy berkenaan dgn perkara tersebut  
  45. Azmil 39 - Fri 30/May/2014 2:51am
    Saya ada geran tanah di atas nama arwah ayah saya.saya ingin membuat cagaran dgn jumlah pinjaman hanya 30k cash sahaja.area salak tinggi sepang.kalau ade yang berminat boleh hubungi saya...0136462092(AZMIL)urgent  
  46. Azad Adabi - Fri 13/Jun/2014 7:47pm
    Saya ade gran 4 lot tanah bangalow di kok lanas dekat sekolah politeknik kelantan ..saya ingin membuat cagaran untuk peribadi sebanyak rm 100-200 k dengan segera..minta ade yg prihatin membantu...jazakhair( no saya Sherry 0129519391)  
  47. Hezmida Hamid - Sat 21/Jun/2014 5:04pm
    salam...suami sy ade tanah di kawasan langkawi..keluasan x pasti..kami nk pajak grand untuk dapat wang...ada sapa2 bole bantu...tolong hubungi saya..017-5406173 mida  
  48. Barathi - Wed 2/Jul/2014 6:27pm
    hi, kami ada tanah di kwsn port klang.. kami nak pajak geran tanah untuk dapat wang.. ada sesiapa boleh tolong ataupun bagitau bank mana yang tawarkan loan untuk geran tanah.. h/p : 016-2955242  
  49. Fara Hamim - Mon 21/Jul/2014 1:52am
    sy ade geran tanah 6 ekar utk dicagarkan utk pinjaman sebanyak rm150k.. nilai tanah adalah rm220k.. sesiapa yg boleh bantu sy hubungi sy 0197992042 (fara).. urgent..  
  50. Kk Nanie - Mon 21/Jul/2014 11:35am
    AS SALAM
    Saya nk bertanya dekt mana tempt yg boleh terima cagaran geran tanah....xp geran tanah tersebut atas nama ibu saya..saya memerlukan pinjaman sebanyak 30k sahaja..  
Start | Page 1 | Next >                     (Total 51 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2643)
Bengkel Basikal (71)
Bengkel Besi (202)
Bengkel Kereta (1488)
Bengkel Motosikal (244)
Bengkel Tayar (211)
Bisnes Air Mineral (361)
Bisnes Ais Krim (492)
Bisnes Aksesori Kereta (659)
Bisnes Broadband (1084)
Bisnes Burger (537)
Bisnes Cermin Mata (157)
Bisnes Cuci Kereta (792)
Bisnes Cyber Cafe (444)
Bisnes Dobi (1339)
Bisnes Ebook (1034)
Bisnes Handphone (1235)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (550)
Bisnes Ice Blended (687)
Bisnes Jam Tangan (282)
Bisnes Jeruk (162)
Bisnes Kitar Semula (487)
Bisnes Komputer (1462)
Bisnes Kurier Dan Logistik (653)
Bisnes Minuman (1428)
Bisnes Pasar Malam (1927)
Bisnes Pelancongan (532)
Bisnes Perabot (834)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1084)
Bisnes Restoran (3242)
Bisnes Roti Dan Bakeri (697)
Bisnes Salun Rambut (354)
Bisnes Sarang Burung (254)
Bisnes Satay (375)
Bisnes Sms (159)
Bisnes Spa Dan Facial (638)
Bisnes Steamboat (195)
Bisnes Tablet Pc (440)
Bisnes Tradisional (808)
Bisnes Untuk Dijual (3247)
Bisnes Waffle Dan Jagung (376)
Bisnes Western Food (314)
Dewasa 18sx (1736)
Diskusi Bisnes (1925)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (709)
Expo Karnival Tapak Niaga (6306)
Forex Malaysia (1830)
Haiwan Peliharaan (453)
Haji Dan Umrah (462)
Hiasan Dalaman (706)
Hiasan Taman (239)
Hotel Resort Homestay (987)
Iklan Tv Radio Media Massa (219)
Import Dan Eksport (323)
Ingin Berniaga (2789)
Insurans Dan Takaful (1686)
Insurans Roadtax Kereta (330)
Kedai Bunga (187)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1959)
Kedai Emas (442)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2491)
Kedai Hardware (421)
Kedai Ibu Dan Bayi (683)
Kedai Jahit (3723)
Kedai Kamera Dan Camcorder (339)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (333)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1791)
Kedai Sewa (1609)
Kereta Baru (1579)
Kereta Terpakai (4901)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4603)
Kerja Kemahiran (1906)
Kerja Kosong (11335)
Kerja Praktikal (1969)
Kerja Sales (2204)
Kerja Sambilan (6166)
Konsultan Perniagaan (442)
Kontrak Swasta (286)
Kontrak Tender Kerajaan (449)
Kontraktor Balak Dan Kayu (469)
Kontraktor Jurutera (548)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (222)
Kontraktor Minyak Dan Gas (669)
Kontraktor Pasir (377)
Kontraktor Pembinaan (2006)
Kontraktor Perlombongan (315)
Kursus Dan Seminar (2756)
Kursus Kecantikan (676)
Kursus Makanan (655)
Kursus Motivasi (316)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1599)
Mencari Pelabur (3618)
Mesin Fotostat (348)
Mesin Freezer Dan Chiller (258)
Mesin Industri (496)
Mesin Jahit (366)
Mesin Proses Makanan (551)
Pakej Pelancongan (2567)
Pakej Perkahwinan (1186)
Pakej Perniagaan (865)
Pasar Basah (1431)
Pekerja Asing (1205)
Pelaburan Saham Unit Trust (926)
Pembantu Rumah Asing (1818)
Pembekal Barang Runcit (1562)
Pembekal Beras (104)
Pembekal Buah-buahan (476)
Pembekal Ikan Kering (379)
Pembekal Kelapa Dan Santan (632)
Pembekal Kerepek (1084)
Pembekal Keropok (435)
Pembekal Kicap Dan Sos (218)
Pembekal Kurma Dan Kismis (289)
Pembekal Madu (236)
Pembekal Mee Dan Bihun (122)
Pembekal Minyak Masak (413)
Pembekal Rempah Dan Perencah (584)
Pembekal Serunding (258)
Pembekal Telur (138)
Pemborong Aksesori Lelaki (160)
Pemborong Aksesori Wanita (1179)
Pemborong Batik Dan Sutera (351)
Pemborong Beg Galas (98)
Pemborong Beg Tangan (592)
Pemborong Bundle (848)
Pemborong Cadar Dan Tilam (433)
Pemborong Karpet (154)
Pemborong Kasut Dan Sandal (683)
Pemborong Lampin (289)
Pemborong Mutiara (107)
Pemborong Pakaian Bayi (761)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1619)
Pemborong Pakaian Lelaki (1114)
Pemborong Pakaian Plus Size (141)
Pemborong Pakaian Wanita (4134)
Pemborong Telekung Dan Songkok (562)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3472)
Pemborong Tuala (194)
Pemborong Tudung (2738)
Pembuat Papan Tanda Iklan (267)
Pembuat Plastik Kotak Botol (787)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (472)
Pendaftaran Syarikat (482)
Pendaftaran Trademark (33)
Pengedar Alat Tulis (940)
Pengedar Bahan Pencuci (700)
Pengedar Buku Dan Majalah (575)
Pengedar Contact Lens (237)
Pengedar Perfume (1521)
Pengedar Permainan Kanak2 (590)
Pengedar Produk Kecantikan (2582)
Pengedar Produk Kesihatan (2948)
Pengurus Majlis (586)
Penternak Arnab (52)
Penternak Ayam (709)
Penternak Burung Puyuh (94)
Penternak Ikan (687)
Penternak Kambing (285)
Penternak Lembu (381)
Penternak Udang (191)
Peralatan Makmal Dan Hospital (256)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (694)
Peralatan Sukan (543)
Perisian Komputer (561)
Perkakas Dapur (606)
Perkakas Elektrik (420)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1495)
Pinjaman AIM (164)
Pinjaman Hartanah (505)
Pinjaman Kad Kredit (385)
Pinjaman Kereta (586)
Pinjaman Peribadi (10394)
Pinjaman Perniagaan (1805)
Produk Dari China (531)
Produk Sejuk Beku (1288)
Program Consignment (1985)
Program Dropship (6576)
Pusat Bahasa (347)
Pusat Jagaan Bayi (1502)
Pusat Latihan (636)
Pusat Memandu (122)
Pusat Mengaji Agama (504)
Pusat Pendidikan Tinggi (517)
Pusat Rawatan (353)
Pusat Tadika Dan Taska (1265)
Pusat Tuisyen (1045)
Rancangan Perniagaan (583)
Rawatan Alternatif (287)
Rumah Sewa (4176)
Rumah Untuk Dijual (3660)
Servis Freelance (1080)
Servis Keselamatan (703)
Servis Pembersihan (801)
Servis Pengedaran Risalah (450)
Setiausaha Syarikat (598)
Sewa Bas Dan Van (558)
Sewa Kereta Teksi Limo (1775)
Sewa Lori (2512)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (54)
Studio Filem Dan Videografi (242)
Studio Fotografi (881)
Studio Grafik Dan 3D (1060)
Studio Lukisan (126)
Studio Model Penyanyi Pelakon (705)
Studio Muzik (460)
Sukan Beladiri (115)
Sukan Berkumpulan (227)
Sukan Futsal (227)
Sukan Pancing (141)
Tanah Sewa (628)
Tanah Untuk Dijual (4742)
Tempahan Biskut Dan Tart (2118)
Tempahan Hamper (187)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (650)
Tempahan Katering (2100)
Tempahan Kek Dan Coklat (2119)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (175)
Tempahan Kuih Muih (1722)
Tempahan Minuman Dan Dessert (454)
Tempahan Nasi Lemak (508)
Tempahan Roti (347)
Terminal Bayaran (184)
Ubahsuai Pejabat (639)
Ubahsuai Rumah (1662)
Urut Tradisional (775)
Usahawan Baja Pertanian (369)
Usahawan Benih Dan Nursery (391)
Usahawan Tani (1075)
Vending Machine (356)
Voucher Dan Tiket (241)
Web Design Malaysia (2289)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1328)