Search Majalah.com
Nak Bisnes yang Modal RM300 ke Bawah Tapi Untung Banyak.
Nurul 33 - Mon 10/May/2010 5:44pm [Last Comment]
A'kum...saya teringin nak cari income lebih skit...ada juga buat tambah belanja rumah...dan buat simpanan untuk keperluan...tapi saya tak tau nak buat bisnes apa...saya cuma nak mulakan bisnes dengan modal yg kecik aje...saya dah baca macam2 bisnes internet ni..tp x tau mana yg boleh dipercayai...ada bisnes internet yg kena iklankan semula apa yg kita beli...tp saya tak brapa suka n tak brapa mahir...ada bisnes yg nak kita cari downline...tp saya plak x pandai nak ambik hati pelanggan utk join bisnes saya...takut rugilah pulak...

Sape2 yg ble bgtau apa bisnes yg betul2 berkesan n tak perlu modal byk?lg kecik lg bagus....

Niche: Ingin Berniaga
Seminar GST untuk Usahawan/Peniaga
27 Ogos 2014 (Rabu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya

Kursus GST untuk Usahawan
17 Sep 2014 (Rabu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya
     
  1. Siti Nurbaya - Tue 11/May/2010 8:13am
    Berani berubah.
    PERUBAHAN ADALAH KEJAYAAN
    Layari : http://wwwbbteam.blogspot.com

    Lakukan secara sambilan dan selepas itu masa depan "Fulltime" menunggu anda. :)

    Email : arissa_insyirah@yahoo.com
    Tel : 019 5134715  
  2. Maklang - Tue 11/May/2010 8:25am
    [Account Deleted by Owner]  
  3. Fakrul - Tue 11/May/2010 10:21am
    Bagaimana Menjana RM30,000 Sebulan
    Sambil Melepak Di Nasi Kandar!
    www.sayajutawan.com  
  4. Juraida 2 - Tue 11/May/2010 12:06pm
    salam..
    cuba nurul praktikkn apa yg sy buat..sy mula meniaga dgn bermodalkn rm50 (jual kuah rojak buah)..di situ,sy cuba kumpulkn keuntungnnye dan cuba pula biz perfume..juga bermodalkn rm50( keuntungan menjual kuah rojak buah)..skg modal sy dh bertambah jd rm100(rm50-modal asl,rm50-utng 1st kuah rojak),sy berjaya "rolling" kedua2 biz saya iaitu kuah rojak buah dan perfume..pendapatan bersih utk kedua-dua biz sy,alhamdullillah sekitar rm150 seminggu,sy kira..sgt lumayan utk seorg surirumah spt sy..jumlah tu..blum termasuk sekiranya ada tempahan kuah rojak utk acara2 besar spt jamuan,sukan dsb.siapa sangka..dgn bermodalkn rm50..kita blh meraih pdptn bersih sekitar rm150 seminggu..jika sebulan..?rm150x4mggu=rm600 sebulan(pndptn bersih)..apa yg penting..kita mesti berusaha,jika nk dptkn apa yg kita nk..  
  5. Mrs zurra - Tue 11/May/2010 12:22pm
    kalau ada kelapangan boleh start jual kuih muih yang susah nak dapat..saya ingat kalau jual cucur udang (jangan kedekut udang) dan kuah kacang...sedapnya...cari satu hot spot dah boleh berniaga...

    kalau ada kepakaran untuk jahit baju or jahit manik pun boleh juga usahakan..cuma kene rajin cari customer...  
  6. Arn - Tue 11/May/2010 2:22pm
    BISNES TOPUP.. Yuran cume RM20.. Layari http://www.ezyreload2u.net/awhitelie82  
  7. Zanie 2 - Tue 11/May/2010 4:33pm
    JOM JUAL TOYS BUNDLE

    LAYARI http://zaniecollections.blogspot.com  
  8. En Yeop - Wed 12/May/2010 12:09am
    hmmm.. myb awk boleh study skit2 kt blog ni www.internetprofit2u.blogspot.com, ade mcm2 panduan tentang perniagaan online.  
  9. Kak Mas - Wed 12/May/2010 9:40pm
    Join je Gamat eMas...jual produk kesihatan seisi keluarga. Modal RM60 utk pendaftaran ahli seumur hidup.

    Diformulasi oleh doktor perubatan moden. Ada usahasama SIRIM, jadi produk berkualiti dan memberi kesan cepat. Produk tempatan dan tidak was-was tentang status HALAL, BERSIH dan SUCI.

    Sesuai utk semua masalah kesihatan dan utk semua peringkat usia. Dah banyak testimoni yang menunjukkan keberkesanannya.

    Tak perlu fikir nak cari downline...jual jer utk dapat profit...25% - 35%

    Killer product : 1) bioseed 2) pati gamat 3) C3 spirulina 4) bio-H

    Berminat? email : masalfadli@yahoo.com
    Telefon : NORMASFURAH - 0194972631  
  10. Rosliza 2 - Thu 13/May/2010 9:40am
    Dengan modal RM3,000 tu u boleh buat business macam2. Atau u boleh buat MLM seperti Susu Kambing Higoat... pulangan dapat balik dengan cepat... bonus pun dapat..
    cuba la... kalau berminat boleh hubungi saya ditalian 0172806567  
  11. Zanakassim - Thu 13/May/2010 1:33pm
    Rozana 66-Saya nak ajak Nurul berniaga table cloth.Tak payah keluar modal yg banyak,cuba dulu ambil opportunity sebab nak raya tak lama lagi kerana perniagaan ini mengguntungkan.100% boleh dpt untung balik sebab produk ini cantik ada dimarket tetapi masih kurang harganya amatlah mahal.view www.boutiquemas.com.my  
  12. Anwar 4 - Mon 17/May/2010 3:33am
    Saudari Nurul boleh hubungi saya..
    saya boleh bantu.. insya-Allah...
    YM: islamik_insan
    fon: 0134752303  
  13. Fara 13 - Thu 20/May/2010 11:04am
    boleh hubungi saya... jombisness@gmail.com...
    012-375 9006  
  14. Zuriana - Tue 25/May/2010 12:38pm
    hubungi saya 0123255907...saya boleh cuba bantu anda  
  15. Fitry - Wed 26/May/2010 10:15am
    nak try program ni...bayar rm100, lepas 10 hari dapat rm140. xpercaya??mcm skim pak man telo??don't judge a book by its cover. pak man telo simpan duit dalam guni tp ni program yg bersistem. layari

    http://4allsolution.blogspot.com/2010/05/syarikat-syarikat-mclick-dot-net-usia.html

    ataupun nk lebih laju, sila klik

    http://4allsolution.weebly.com/

    semoga berjaya...

    PM saya aidil_fitri_100@yahoo.com.my  
  16. Nicky - Thu 27/May/2010 2:07pm
    salam sejahtera...apa kata nurul jd agent untuk supply produk ke restaurant2 yg berhampiran dengan anda..untuk lebih lanjut hubungi saya 0198715801  
  17. Fiq 3 - Fri 28/May/2010 3:28am
    nicky boleh terangkan produk ape  
  18. Rozmin Ramli - Fri 28/May/2010 8:07pm
    Salam..nak berniaga cadar tak??Bermodalkan minimum rm300@ lebih(termasuk stok sekali).Tiada risiko..Berminat hubungi saya 012-2515931/016-2598531 atau e-mail rh7477@gmail.com  
  19. Mohd Fauzi Yahaya 2 - Sat 29/May/2010 1:48am
    Produk baru dipasarkan pada March 2010. Jenama C'est Belle. Berasaskan herba dan ekstrak buah-buahan. Halal dan keluaran bumiputra. Perlukan ramai usahawan baru. Modal serendah RM280. Berminat boleh hubungi saya Mohd Fauzi di talian 019-235 2352 atau email fauzi_c'estbelle@yahoo.com.my  
  20. Rafidah 4 - Sat 29/May/2010 3:01am
    MARI JADI PENGEDAR SABUN ORGANIK SAYA, MODAL SERENDAH RM 300. BULAN NI SAJA, DAH 15,000 KOTAK SABUN PULUT HITAM BERJAYA DI JUAL OLEH SYARIKAT SN TRADING. SENANG NAK JUAL DAN PRODUK YANG AMAT MUJARAB.SAMA-SAMA KITA BERUSAHA MEMPERBAIKI KEHIDUPAN. INSYA ALLAH

    HUBUNGI SAYA DENGAN SEGERA: 019- 758 3558  
  21. Pinat - Sun 30/May/2010 12:26am
    Dengan modal serendah RM250 pun dah boleh buat bisnes-business baju budak + remaja (branded). Dapatkan stok daripada kedai borong dan buat blog ataupun boleh juga jual offline. http://www.Just4bbnkids.blogspot.com  
  22. Mhadi190 - Mon 31/May/2010 12:35pm
    bermodalkan RM100 anda boleh mulakan,saya sendiri sudah mencuba dan sedang hangat dipasaran...saya ada offer,tiada had dan terbuka kepada sesiapa,pakej adalah seperti di bawah..namun harga masih boleh dirunding terutama kpda sesiapa yg serius ingin menambah pendapatan,malah saya juga adalah pembekal kpda sabun Quantum Beauty Bar yg hangat di peringkat global,ia msih baru di Malaysia yg baru dperkenalkan thun lpas..saya perlukan stokis/pengedar seluruh malaysia..

    PAKEJ DETOX FOOT PATCH

    PAKEJ A 100keping : RM100(percuma kos penghantaran)

    PAKEJ B 500keping : RM450(percuma kos penghantaran)

    PAKEJ D 1000keping : RM800(percuma kos penghantaran)

    *harga dipasaran adalah RM2.00-2.50 sekeping

    *jangkaan pendapatan anda sebulan

    RM2.00 x 50keping x 30hari : Rm3000


    PAKEJ QUANTUM BEAUTY BAR (QBB)

    PAKEJ A : 1pek/ 6 bar x 25g : RM350(percuma kos penghantaran)

    PAKEJ B : 4pek/ 24 bar x 25g : RM1250(percuma kos penghantaran

    *harga dipasaran adalah 1 bar x 25g : RM70-90

    *jangkaan pendapatan anda sebulan

    RM70 x 6 bar x 30hari : Rm 12 600

    layari http://estoremarket.com

    utk ketahui lebih lanjut

    atau hubungi hadi 013-272 6082  
  23. Elmy - Mon 31/May/2010 4:18pm
    saya harap cadangan saya ni dpt membantu saudari...modal serendah rm200...saudari berpeluang menjana pendapatan buat diri saudari...saya akan membantu saudari sehingga saudari berjaya...hubungi saya di 013-4756628  
  24. Eida 3 - Wed 2/Jun/2010 10:21am
    modal cuma 50 je tapi dpt tambah pendapatan.....cuba tengok link ini http:/www.part-time-lumayan.com/?pt=PL427532 saya mcm adik gak nak tambah duit,tapi tak berani cuba kalau modal tinggi,jadi join link ini dpt jugak lah.....dan berterusan....tu yg best tu....cubalah....  
  25. Cyndra Howie - Sat 12/Jun/2010 10:14am
    kan dah nak raya...apa kata jual aksesories wanita, saya blh supply kn mutiara sabah...email kt cyn_cvl@yahoo.com  
  26. Rohana 5 - Sun 13/Jun/2010 12:15pm
    modal hanya 165 dah boleh buat bisnes pad herba.bagus untuk kesihatan dan penjagaan diri. blh guna sendiri atau jual pada org lain. klu setuju email saya a_2910@hotmail.com  
  27. Fariza 2 - Mon 14/Jun/2010 8:45am
    saya ader biz online menjual power saver. jika awak nak jd agen, layari www.clicknshop.my  
  28. Noor Emma - Wed 16/Jun/2010 9:56am
    Jual langsir ready made dan makan komisyen. Kepala x pening. Raya pun da dekat - permintaan tinggi  
  29. Fatry - Thu 17/Jun/2010 1:31pm
    salam nurul

    simpan je la RM 300 tu. ape kate joint dengan group kami, kerana kami menawarkan income RM 100/sale.
    Modal tiddak diperlukan
    Masa sangat flexiable.

    Berminat just hubungi kami di talian 016 -235 4788  
  30. Masmelaka - Fri 18/Jun/2010 9:30am
    saya ada produk kesihatan wanita yang sangat berkesan dan banyak khasiatnya. setakat ini sesiapa yang mencuba memang mengamalkannya. modal hanya rm130 (minimum). boleh email saya: idaothman@yahoo.com atau layari http://www.mabmelaka.webs.com  
  31. Nidafakhrul - Fri 18/Jun/2010 9:33am
    saya pembekal kaftan dan blouse batik kelantan. boleh mulakan dengan modal bawah rm300 dengan harga borong yg sy berikan. boleh sms/call: 019-6868182 atau email kaftanklate@yahoo.com  
  32. Bad - Sat 3/Jul/2010 10:38pm
    Memperkenalkan Satu Pendekatan Revolusi Membina Mencipta Kekayaan Dan Kejayaan

    PROGRAM PENGHASILAN WANG PENDAPATAN SAMBILAN ATAU TETAP HANYA DARI RUMAH…!!!

    Terima kasih kerana anda memberi masa dan melayari web kami. Apakah yang dimaksudkan dengan MEMBINA MENCIPTA KEKAYAAN DAN KEJAYAAN ?. Mungkin anda masih lagi samar- samar tentang perkara ini. Biarlah kami menjelaskannya dengan lebih terperinci lagi.

    Ini adalah penghasilan wang yang unik dan telah wujud bertahun- tahun tanpa kita sedari berapa lamanya. Mereka yang telah menjalankan program- program ini sememangnya telah menjadi KAYA- RAYA dan hidup dengan senang lenangnya. Usaha mereka berbaloi dan wang tidak lagi menjadi masalah buat mereka. TAPI ANDA BAGAIMANA? Entah bila ingin sedar bahawa kita sudah ketinggalan lamanya !!! haa…
    BUKALAH MINDA AMBILLAH ILMU DARI MEREKA YANG TELAH BERJAYA, BELAJAR APA YANG SEPATUTNYA. Jangan asyik MENGATA, membuat kesimpulan NEGETIF sebelum anda mencubanya. Kerana ada sifat negetiflah kita tak akan maju sampai bila- bila. Anda juga boleh mengikuti jejak meraka sekiranya mahu menjadi seperti mereka yang sudah berjaya. Mengapa kita tak boleh sedangkan mereka BOLEH?

    Fikirlaaaaaaaaaah sendiri….!!!

    Kami bukan suka- suka membina laman ini, kami ingin MEMBERI, MENUNJUK, MENOLONG, membuka MINDA anda untuk kita semua boleh berjaya. JANGAN katakan TIDAK sebelum kita MENCUBANYA. MEMPERKENALKAN SATU PEDEKATAN REVOLUSI, MEMBINA MENCIPTA KEKAYAAN DAN KEJAYAAN adalah satu platfom yang dapat kami memperkenalkan semua PROGRAM- PROGRAM yang memang boleh memberi kita KEKAYAAN DAN KEJAYAAN kepada kita semua yang ingin merubah nasib hidup. REZEKI ada dimana- mana saja kita hanya perlu berusaha untuk mendapatkannya.

    PROGRAM- PROGRAM yang kami dapatkan ini adalah dari merata tempat yang telah kami KAJI sejauh mana ia dapat pergi. Dengan ini tanpa perlu WAS- WAS anda boleh mengikut jejak kami yang kami sediakan. Setiap program mempunyai cara yang berlainan, modal tidak sama, ada yang cepat ada yang lambat tetapi anda TIDAK PERLU RISAU sebab kami telah menjelaskan dengan lebih terperinci di setiap program yang tersedia ini. Mereka juga bukan senang untuk mencipta satu- satu program, cara perjalan program, masa mereka, tenaga dan lain- lain lagi sebab itulah berbeza modal dan perjalan disetiap program.

    Setelah apa yang kami kaji ini adalah BENAR disetiap program ada kejayaan dimana kita sama- samalah kita memberi sokongan ini dan tak mustakhir KITA AKAN BERJAYA. Anda juga perlu fikirkan MENGAPA MEREKA KENAKAN MODAL? Ya mereka kenakan modal sebab disetiap PERNIAGAAN PERLU ADA MODAL tak ada modal macam mana ingin JALANKAN? BAGAIMANA MENDAPAT KEUNTUNGAN JIKA TAK KELUARKAN MODAL? Anda harus tahu NAK KE TANDAS PUN KENA BAYAR…

    Dunia sekarang semuanya DUIT, anda harus menerima hakikat dengan arus era pembangunan “GLOBAL“ bermakna kita sedang berhadapan dengan arus pembangunan yang deras, lincin dan mencabar, mahu tak mahu sekalipun kita akan tetap terpaksa menerimanya.

    Menyedari hakikat inilah terciptanya laman ini untuk bertujuan MENOLONG dan MENAMPUNG persediaan bagi menyahut cabaran dunia sekarang, maka kami MENYEDIAKAN RAKITNYA AGAR KITA SEMUA BOLEH

    Membina Mencipta Kekayaan Dan Kejayaan

    Akhir kata dari saya wakil dari BF PERMAI ENTERPRISE bukalah minda, bukalah hati hanya diri kita saja yang mendapat mengubah nasib diri kita sendiri, Biarlah lubang masuk banyak daripada lubang terkeluar banyak, selamat mencuba dan semoga berjaya

    MARILAH KITA SAMA- SAMA MAJU KEHADAPAN DAN MENJEMPUT RAKAN- RAKAN KITA YANG LAIN UNTUK MENYERTAI KUMPULAN KITA, KITA YANG SEDAR HARUS MENYEDARKAN KEPADA MEREKA YANG BELUM TERSEDAR.

    BUKAN SENANG NAK JADI SENANG
    BUKAN SUSAH NAK JADI SUSAH

    http://bfpermaient.blogspot.com/  
  33. Maklang - Thu 29/Jul/2010 5:14pm
    [Account Deleted by Owner]  
  34. Mattno92 - Tue 22/Nov/2011 5:25pm
    saya menjemput rakan2 semua mencuba bisnes yang mudah dan murah untuk dicuba...dengan hanya modal sebanyak rm20 anda kan mendapat pulangan yang banyak!!hanya perlu mengikut sahaja panduan ebook yang diberikan dan anda akan terus mendapat pelanggan yang pertama dalam masa yang singkat..insyaallah..berkat usaha dan keyakinan kita akn berjaya...buat sesuatu kerana ikhlas...sila msg atau telefon saya di 0142968629  
  35. Siti Norfadzilah Binti Supardi - Fri 23/Dec/2011 3:06am
    klu nk jadi ejen kuah rojak saya bolehlar email kat saya illa_ain@yahoo.com
    @kol/sms=0129939694
    pendaftaran percuma
    10 orang terawal akan dapat pek percubaan secara percuma
    selepas cuba awk cuma perlu promote pada kawan2 dan wt tempahan pada saya ...  
  36. Nego2u - Wed 15/Feb/2012 11:03am
    saya menjual barangan Deherbs...saya boleh bagi hingga 30%...barang x habis pulang balik...jadi modal anda x hangus....cll 0138670002  
  37. Keyarez - Tue 6/Mar/2012 7:34am
    http://www.ringgit2u.co.nr/?id=keyarez

    http://www.ringgit2u.co.nr/?id=keyarez

    http://www.ringgit2u.co.nr/?id=keyarez



    boleh buat part time and fulltime... terpulang pada anda...

    cuba dahulu.....


    ataupun yang ini...
    http://rm50.ibct.my/9
    http://rm50.ibct.my/9
    http://rm50.ibct.my/9  
  38. Misscrow - Sat 21/Apr/2012 8:42pm
    apa kata cik nurul edar simkad Tone-excel.. Cik nurul boleh tgk kat sini >> http://prepaid.gotunetalk.com/norliza  
  39. Aidina 2 - Thu 9/May/2013 7:58pm
    sedia menerima tempahan apam polkadot lazat dan menarik bagi pelbagai majlis.

    no. contact 0123694614  
Page 1   (Total 39 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2595)
Bengkel Basikal (70)
Bengkel Besi (195)
Bengkel Kereta (1474)
Bengkel Motosikal (241)
Bengkel Tayar (208)
Bisnes Air Mineral (357)
Bisnes Ais Krim (481)
Bisnes Aksesori Kereta (653)
Bisnes Broadband (1066)
Bisnes Burger (535)
Bisnes Cermin Mata (153)
Bisnes Cuci Kereta (786)
Bisnes Cyber Cafe (438)
Bisnes Dobi (1330)
Bisnes Ebook (1021)
Bisnes Handphone (1216)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (546)
Bisnes Ice Blended (680)
Bisnes Jam Tangan (277)
Bisnes Jeruk (160)
Bisnes Kitar Semula (482)
Bisnes Komputer (1445)
Bisnes Kurier Dan Logistik (645)
Bisnes Minuman (1411)
Bisnes Pasar Malam (1903)
Bisnes Pelancongan (519)
Bisnes Perabot (819)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1051)
Bisnes Restoran (3200)
Bisnes Roti Dan Bakeri (689)
Bisnes Salun Rambut (346)
Bisnes Sarang Burung (252)
Bisnes Satay (368)
Bisnes Sms (154)
Bisnes Spa Dan Facial (627)
Bisnes Steamboat (196)
Bisnes Tablet Pc (438)
Bisnes Tradisional (804)
Bisnes Untuk Dijual (3194)
Bisnes Waffle Dan Jagung (369)
Bisnes Western Food (312)
Dewasa 18sx (1703)
Diskusi Bisnes (1905)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (694)
Expo Karnival Tapak Niaga (6180)
Forex Malaysia (1804)
Haiwan Peliharaan (441)
Haji Dan Umrah (456)
Hiasan Dalaman (696)
Hiasan Taman (237)
Hotel Resort Homestay (977)
Iklan Tv Radio Media Massa (211)
Import Dan Eksport (316)
Ingin Berniaga (2767)
Insurans Dan Takaful (1662)
Insurans Roadtax Kereta (323)
Kedai Bunga (185)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1942)
Kedai Emas (439)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2464)
Kedai Hardware (410)
Kedai Ibu Dan Bayi (670)
Kedai Jahit (3652)
Kedai Kamera Dan Camcorder (334)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (331)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1749)
Kedai Sewa (1597)
Kereta Baru (1551)
Kereta Terpakai (4821)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4511)
Kerja Kemahiran (1871)
Kerja Kosong (11070)
Kerja Praktikal (1902)
Kerja Sales (2158)
Kerja Sambilan (6066)
Konsultan Perniagaan (426)
Kontrak Swasta (280)
Kontrak Tender Kerajaan (440)
Kontraktor Balak Dan Kayu (463)
Kontraktor Jurutera (531)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (220)
Kontraktor Minyak Dan Gas (661)
Kontraktor Pasir (356)
Kontraktor Pembinaan (1964)
Kontraktor Perlombongan (312)
Kursus Dan Seminar (2724)
Kursus Kecantikan (669)
Kursus Makanan (649)
Kursus Motivasi (312)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1585)
Mencari Pelabur (3583)
Mesin Fotostat (343)
Mesin Freezer Dan Chiller (249)
Mesin Industri (486)
Mesin Jahit (361)
Mesin Proses Makanan (541)
Pakej Pelancongan (2537)
Pakej Perkahwinan (1169)
Pakej Perniagaan (845)
Pasar Basah (1409)
Pekerja Asing (1177)
Pelaburan Saham Unit Trust (907)
Pembantu Rumah Asing (1793)
Pembekal Barang Runcit (1546)
Pembekal Beras (100)
Pembekal Buah-buahan (471)
Pembekal Ikan Kering (372)
Pembekal Kelapa Dan Santan (616)
Pembekal Kerepek (1070)
Pembekal Keropok (427)
Pembekal Kicap Dan Sos (216)
Pembekal Kurma Dan Kismis (288)
Pembekal Madu (235)
Pembekal Mee Dan Bihun (120)
Pembekal Minyak Masak (410)
Pembekal Rempah Dan Perencah (572)
Pembekal Serunding (255)
Pembekal Telur (135)
Pemborong Aksesori Lelaki (160)
Pemborong Aksesori Wanita (1171)
Pemborong Batik Dan Sutera (345)
Pemborong Beg Galas (98)
Pemborong Beg Tangan (589)
Pemborong Bundle (839)
Pemborong Cadar Dan Tilam (422)
Pemborong Karpet (152)
Pemborong Kasut Dan Sandal (677)
Pemborong Lampin (288)
Pemborong Mutiara (106)
Pemborong Pakaian Bayi (750)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1592)
Pemborong Pakaian Lelaki (1109)
Pemborong Pakaian Plus Size (139)
Pemborong Pakaian Wanita (4095)
Pemborong Telekung Dan Songkok (560)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3424)
Pemborong Tuala (192)
Pemborong Tudung (2708)
Pembuat Papan Tanda Iklan (260)
Pembuat Plastik Kotak Botol (777)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (474)
Pendaftaran Syarikat (476)
Pendaftaran Trademark (31)
Pengedar Alat Tulis (929)
Pengedar Bahan Pencuci (691)
Pengedar Buku Dan Majalah (566)
Pengedar Contact Lens (235)
Pengedar Perfume (1509)
Pengedar Permainan Kanak2 (580)
Pengedar Produk Kecantikan (2544)
Pengedar Produk Kesihatan (2917)
Pengurus Majlis (582)
Penternak Arnab (51)
Penternak Ayam (700)
Penternak Burung Puyuh (94)
Penternak Ikan (684)
Penternak Kambing (280)
Penternak Lembu (372)
Penternak Udang (188)
Peralatan Makmal Dan Hospital (254)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (688)
Peralatan Sukan (541)
Perisian Komputer (554)
Perkakas Dapur (591)
Perkakas Elektrik (415)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1470)
Pinjaman AIM (161)
Pinjaman Hartanah (504)
Pinjaman Kad Kredit (381)
Pinjaman Kereta (573)
Pinjaman Peribadi (10213)
Pinjaman Perniagaan (1786)
Produk Dari China (522)
Produk Sejuk Beku (1267)
Program Consignment (1959)
Program Dropship (6448)
Pusat Bahasa (343)
Pusat Jagaan Bayi (1468)
Pusat Latihan (625)
Pusat Memandu (117)
Pusat Mengaji Agama (487)
Pusat Pendidikan Tinggi (508)
Pusat Rawatan (346)
Pusat Tadika Dan Taska (1253)
Pusat Tuisyen (1031)
Rancangan Perniagaan (571)
Rawatan Alternatif (285)
Rumah Sewa (4123)
Rumah Untuk Dijual (3612)
Servis Freelance (1055)
Servis Keselamatan (690)
Servis Pembersihan (781)
Servis Pengedaran Risalah (446)
Setiausaha Syarikat (589)
Sewa Bas Dan Van (543)
Sewa Kereta Teksi Limo (1731)
Sewa Lori (2455)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (54)
Studio Filem Dan Videografi (238)
Studio Fotografi (866)
Studio Grafik Dan 3D (1038)
Studio Lukisan (123)
Studio Model Penyanyi Pelakon (697)
Studio Muzik (456)
Sukan Beladiri (114)
Sukan Berkumpulan (225)
Sukan Futsal (223)
Sukan Pancing (138)
Tanah Sewa (616)
Tanah Untuk Dijual (4661)
Tempahan Biskut Dan Tart (2111)
Tempahan Hamper (186)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (641)
Tempahan Katering (2064)
Tempahan Kek Dan Coklat (2092)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (167)
Tempahan Kuih Muih (1692)
Tempahan Minuman Dan Dessert (450)
Tempahan Nasi Lemak (499)
Tempahan Roti (342)
Terminal Bayaran (180)
Ubahsuai Pejabat (627)
Ubahsuai Rumah (1638)
Urut Tradisional (759)
Usahawan Baja Pertanian (366)
Usahawan Benih Dan Nursery (385)
Usahawan Tani (1057)
Vending Machine (348)
Voucher Dan Tiket (240)
Web Design Malaysia (2253)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1282)