Nak Berniaga Tapi Takde Modal. Atau Modal Ciput? (Johor Bahru)
Part Time 3 - Sat 21/May/2011 2:59pm [Last Comment]
Kepada mereka yang minat berniaga atau sedang mencari pendapatan sampingan, saya ingin menjemput anda untuk menjadi broker Coway...

Kenapa anda perlu memilih Coway?

1- Kerja Mudah (Tak perlu nak menjual)
2- Sangat Fleksible (Ikut Kesesuaian Masa Anda)
3- Komisyen Lumayan

Hubungi saya di:

0177845124

fiqhaidzir@yahoo.com

Niche: Ejen Penapis Air
Taklimat Pembiayaan Credit Guarantee Corporation (CGC) - Percuma
28 Apr 2014 di DPMM Putrajaya

Taklimat Berkenaan Tribunal Rayuan Kastam (TRK) - Percuma
24 Apr 2014 di Putrajaya

Seminar Peluang Bisnes Sektor Utama Ekonomi
30 Apr 2014 di Shah Alam (Anjuran bersama DPMM Putrajaya & MUBIN)
     
  1. Intersaf - Sat 21/May/2011 3:00pm
    saya berminat... ada syarat2nya tak?  
  2. Part Time 3 - Sat 21/May/2011 3:02pm
    syarat2 ye mudah sahaja:

    1- Minat berniaga
    2- Sedang mencari peluang tambah pendapatan
    3- Duduk di Area JB...

    Berminat sila sms ke:

    0177845124

    Atau emel ke:

    fiqhaidzir@yahoo.com

    Nantikan follow up dari pihak saya...  
  3. Intersaf - Sat 21/May/2011 3:06pm
    saya kat pontian boleh ke?
    bukan jb tap johor  
  4. Elis4315 - Sat 21/May/2011 3:07pm
    email kepada elis4315@gmail.com  
  5. Part Time 3 - Sat 21/May/2011 3:08pm
    Tuan Intersaf: selagi area berdekatan dengan Johor Bahru, tiada masalah...

    Sebenarnya, kat area mane pun boleh, tiada masalah... Boleh dibawa berbincang...


    Elis: Nantikan emel dari saya ok..  
  6. Intersaf - Sat 21/May/2011 3:11pm
    kalu saya ada network saya mcm mana ?
    sbb ramai anak buah duk tengah cari keja yang perlukan modal.
    boleh buat home party ke?  
  7. Asiahost Co Cc - Sat 21/May/2011 3:14pm
    kalu berminat tapi tak tahu bercakap@ closing mcm mana boleh ke?
    nak kenalkan kawan2 jadi broker  
  8. Gold Biz - Sat 21/May/2011 3:20pm
    Tumpang iklan..
    Saya ada satu platform pelaburan emas yang ingin di kongsi bersama..Saya seperti anda juga sentiasa mencari peluang baik yang boleh menjana pendapatan..Sila tinggalkan email or no tel untuk keterangan lanjut.

    HANYA UNTUK ORANG YG POSITIF SAHAJA.

    no tel: 0133718152-shahrill
    email : azuan_biz@yahoo.com  
  9. Mamurentap - Sat 21/May/2011 3:24pm
    www.snipernetworker.com/mamurentap


    bisnes mudah, modal terendah  
  10. Part Time 3 - Sat 21/May/2011 3:31pm
    Tuan Intersaf: kalau tuan ada network, saya cadangkan bawa berjumpa dengan saya macam mana dahulu.. sebab company kita bukan Multi Level Marketing atau MLM..

    So, kita tak perlu nak merekrut2 orang.. Lagipun takde yuran keahlian yang diperlukan...

    Tambahan pula, saya perlukan dalam 12-15 orang broker sahaja.. Dan kerja yang perlu dilakukan hanya perkenalkan buyer sahaja.. Mudah...

    Nak buat home party pun tiada masalah. Lagi saya galakkan.. Cuma kalau buat home party, tuan perlu keluar sedikit modal la untuk buat makan2 kat home party tu... Terpulang bagaimana cara tuan mempelbagai cara untuk memperkenalkan buyer... Kami yang akan bagi penerangan dan closing...

    Asiahost: kalau tuan berminat, tuan hanya perlu berjumpa dengan saya, kita akan berbincang mengenai pembayaran komisyen, dan setelah persetujuan di capai, tuan dah bole memulakan kerja2 tuan...

    Kalau tuan nak perkenalkan kawan2 untuk menjadi broker, saya tiada masalah.. Cuma lagi, tuan tak dapat komisyen ye... Sekali lagi saya nak tekankan, kita bukan MLM yang merekrut ahli...

    Kalau anda berminat, terus emel ke:

    fiqhaidzir@yahoo.com

    Dengan Tajuk: Berminat Menjadi Broker Part Time

    Atau terus sms:

    MINAT, NAMA dan hantar ke: 0177845124

    Sangat2 Mudah..  
  11. Intersaf - Sat 21/May/2011 3:36pm
    boleh email detail kat saya
    art010my@yahoo.com
    bagus laaa
    saya dah serik dengan MLM
    duit habis jejejeje  
  12. Part Time 3 - Sat 21/May/2011 3:36pm
    Tuan Gold Biz dan Mamurentap:

    Saya hormat iklan anda, cuma harap jangan di Spam kat iklan orang... Hmm harap anda dapat amalkan teknik promosi YANG BERETIKA...  
  13. Mohd 117 - Sat 21/May/2011 3:46pm
    Tuan Intersaf: saya dah emelkan.. terima kasih kerana berminat.. Setelah tuan baca emel tersebut, kita buat sedikit interview lah, nanti set masa, kita jupe..

    Sila semak emel anda ye..  
  14. Mamamanja 2 - Sat 21/May/2011 4:24pm
    sy minat tp kek n9 loooo.. emel ke oya_aneh@yahoo.com blh?tq  
  15. Mohd 117 - Sat 21/May/2011 4:25pm
    Elis: cek ur emel.. saya da send detail...  
  16. Mohd 117 - Sat 21/May/2011 4:26pm
    Bole jugak add FaceBook saya:

    http://www.facebook.com/profile.php?id=100002399199548


    Mamamanja: nantikan detail dari saya...  
  17. Mohd 117 - Sat 21/May/2011 4:32pm
    Mamamanja: saya dah emelkan detail.. Sila cek ur inbox ye..  
  18. Mohd 117 - Sat 21/May/2011 4:36pm
    ok, saya log out dulu.. pada yang berminat jadi broker coway secara part time, tak perlu keluar modal pun...

    komisyen lumayan.. buat RM1,000 - RM2,000 secara mudah dengan menjadi broker coway.. lagi tersangat mudah kalau anda ada kabel dengan pihak pejabat goverment atau syarikat2 besar... dan ianya pun sangat2 lumayan...

    Hubungi saya terus di:

    0177845124 SMS/CALL

    atau emel: fiqhaidzir@yahoo.com


    PERHATIAN: KEPADA PENGIKLAN YANG LAIN, MOHON JANGAN SPAM IKLAN ANDA DI SINI. SILA AMALKAN PENGIKLANAN BERETIKA... HARAP KERJASAMA BAIK DARI ANDA... TERIMA KASIH!!  
  19. Maxtor019 - Sat 21/May/2011 6:46pm
    sy berminat..
    emailkan kepada saya maklumat lanjut ke (maxtor019@yahoo.com)
    tq  
  20. Jloisa - Sat 21/May/2011 7:51pm
    saya berminat juga.boleh email detail pada saya

    lizly83@gmail.com  
  21. Azizi 8 - Sat 21/May/2011 10:45pm
    saya berminat...saqya boleh jadi broker utk selangor...tapi nak tahu lbih lanjut aper itu coway...email saya azizi_faizul@yahoo.com  
  22. Fiq Coway 2 - Sat 21/May/2011 11:46pm
    Kepada Yang Tak Sempat Nak Emelkan, biarlah saya Detailkan di sini untuk bagi pencerahan...

    Terima Kasih Kerana Memberi Maklum Balas...

    Kami sedang mencari broker untuk produk keluaran Coway yang mana harini kami menawarkan komisyen kepada broker yg memperkenalkan buyer kepada kami.. Kami bukanlah syarikat yang merekrut ahli kerana kami bukan MLM yang perlu merekrut ahli baru.. Broker diperlukan sebagai langkah menggalakkan lagi sales kami. Itu sahaja..

    Anda tak perlu nak follow buyer tersebut, tak perlu nak menjual kepada customer tersebut..

    Barangan Coway adalah proven, terbukti keberkesanannya... Banyak syarikat korporat dan jabatan kerajaan melanggan bersama kami.

    Info Lanjut:
    www.mycoway2u.blogspot.com

    Ada Kilang Terbesar Sendiri Di Korea, Dapat Kelulusan HALAL dari Jakim.. Anda boleh search di internet, ramai yg sangat berpuas hati dengan servis Coway...

    Kami bukan hanya provide sistem penulenan air, malah ada juga untuk kegunaan tandas (bagus untuk orang tua yg sukar untuk mencebok sendiri), mandian dan penulenan udara... Dan yang best ye pasal Coway adalah servis yang kita dapat selepas jualan.. Pelanggan pasti puas hati...

    So, kalau nak buat fulltime, perlu byk komitmen, datang training, datang ke ofis di taman molek jam 9 pagi... Kalau anda sedang menganggur, kami sangat2 menggalakkan anda bekerja sepenuh masa bersama kami..

    Jadi, jalan penyelesaiannya, kalau rasa tak dapat nak buat fulltime, jadi broker da ok kan? Buat untung atas angin.

    Follow up biar kami yang lakukan... anda cuma kenalkan buyer... simple as that... tak perlu nak tau lebih2 pun...

    Komisyen based on sale... biasa 1 sale antara rm100-rm200...

    Kalau rasa nak dapat duit dalam RM1000++ UNTUNG ATAS ANGIN, just perkenalkan buyers yang berpotensi...

    Jadi, perlu ke keluarkan modal? Hanya berkongsi cerita sahaja pada kawan2..

    Sebab tu kami terhadkan kepada 12 orang sahaja... Kalau ramai sangat nanti nak uruskan komisyen agak payah...

    SO, KEPADA YANG SERIUS SAHAJA KAMI BUKA PELUANG INI...

    Kalau anda sangat berminat untuk buat pendapatan atas angin seperti ini, syarat-syaratnya:

    Hubungi saya utk buat temujanji (maaf, kami tak jual produk pada anda. jangan risau). Niat kami hanya untuk memberi sedikit penerangan pasal produk dan persetujuan antara kita. Itu sahaja. Kalau anda rasa perlukan peluang ini dan nak jadi antara 12 orang yang kami cari, SMS kan:

    BERMINAT, NAMA, LOKASI dan hantar ke: 0177845124 / 0137314527. Nantikan panggilan dari pihak kami.


    PADA YANG DAH ADA TARGET MARKET SEPERTI BADAN2 BERKANUN, SYARIKAT2 KORPORAT, HOTEL, RESORT, PEJABAT2 ATAU JABATAN2 YANG MEMERLUKAN PROPOSAL, SEMUA KAMI DAH SEDIAKAN.. ANDA CUMA PERLU JADI ORANG TENGAH SAHAJA....

    Sekali lagi terima kasih...

    Your Health Planner,
    Fiq Haidzir  
  23. Fiq Coway 2 - Sun 22/May/2011 12:17am
    Bagi anda yang ada FaceBook, sila lihat iklan saya ini di:

    http://www.facebook.com/note.php?note_id=104302952993011

    Kalau ada yang memerlukan, sila klik SHARE di wall anda... Tenx A Lot...  
  24. Irah2011 - Sun 22/May/2011 1:53am
    tumpang iklan encik/cik

    http://formulaluarbiasa.com/recommends/irah-duit-masyuk

    jana duit bersma FLB pro...dptkn lap0ran percuma rhsia buat duit dlm link d atas..

    http://shahrulnizam.biz/hpa/index.php?ref=irah

    jana duit bersma HPA on9..k0misyen rm1 bg setiap pr0spek yg beri nma n email...dftr PERCUMA utk jd agen...:))  
  25. Fiq Coway 2 - Sun 22/May/2011 3:42am
    Kepada yang berminat, jangan ragu2 atau segan2 untuk berhubung dengan saya...

    Kami simple dan mesra.. Always positif..

    Jom jadi broker kami,... Buat untung atas angin...

    0177845124 @ fiqhaidzir@yahoo.com  
  26. Fiq Coway 2 - Mon 23/May/2011 8:44pm
    Bump For This Thread...  
Page 1   (Total 26 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Business Guide
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2326)
Bengkel Basikal (68)
Bengkel Kereta (1369)
Bengkel Motosikal (217)
Bengkel Tayar (193)
Bisnes Air Mineral (341)
Bisnes Ais Krim (439)
Bisnes Aksesori Kereta (629)
Bisnes Broadband (976)
Bisnes Burger (509)
Bisnes Cermin Mata (144)
Bisnes Cuci Kereta (723)
Bisnes Cyber Cafe (414)
Bisnes Dobi (1260)
Bisnes Ebook (962)
Bisnes Handphone (1142)
Bisnes Hotel Dan Resort (489)
Bisnes Ice Blended (637)
Bisnes Jam Tangan (255)
Bisnes Jeruk (146)
Bisnes Kitar Semula (437)
Bisnes Komputer (1386)
Bisnes Kurier Dan Logistik (591)
Bisnes Minuman (1303)
Bisnes Pasar Malam (1731)
Bisnes Pelancongan (464)
Bisnes Perabot (743)
Bisnes Prepaid Dan Reload (969)
Bisnes Restoran (2923)
Bisnes Roti Dan Bakeri (640)
Bisnes Salun Rambut (321)
Bisnes Sarang Burung (248)
Bisnes Satay (345)
Bisnes Sms (144)
Bisnes Spa Dan Facial (586)
Bisnes Steamboat (183)
Bisnes Tablet Pc (424)
Bisnes Tradisional (768)
Bisnes Untuk Dijual (2881)
Bisnes Waffle Dan Jagung (348)
Bisnes Western Food (269)
Dewasa 18sx (1610)
Diskusi Bisnes (1799)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (631)
Expo Karnival Tapak Niaga (5464)
Forex Malaysia (1613)
Haiwan Peliharaan (386)
Haji Dan Umrah (426)
Hiasan Dalaman (636)
Hiasan Taman (222)
Hotel Resort Homestay (902)
Iklan Tv Radio Media Massa (191)
Import Dan Eksport (291)
Ingin Berniaga (2641)
Insurans Dan Takaful (1535)
Insurans Roadtax Kereta (303)
Kedai Bunga (181)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1851)
Kedai Emas (407)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2322)
Kedai Hardware (453)
Kedai Ibu Dan Bayi (624)
Kedai Jahit (3324)
Kedai Kamera Dan Camcorder (314)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (316)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1582)
Kedai Sewa (1503)
Kereta Baru (1390)
Kereta Terpakai (4450)
Kerja Diploma Dan Ijazah (3878)
Kerja Kemahiran (1646)
Kerja Kosong (9594)
Kerja Praktikal (1580)
Kerja Sales (1855)
Kerja Sambilan (5400)
Konsultan Perniagaan (388)
Kontrak Swasta (246)
Kontrak Tender Kerajaan (418)
Kontraktor Balak Dan Kayu (436)
Kontraktor Jurutera (489)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (202)
Kontraktor Minyak Dan Gas (601)
Kontraktor Pasir (299)
Kontraktor Pembinaan (1802)
Kontraktor Perlombongan (285)
Kursus Dan Seminar (2561)
Kursus Kecantikan (643)
Kursus Makanan (617)
Kursus Motivasi (286)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1490)
Mencari Pasangan Lelaki (30)
Mencari Pasangan Wanita (48)
Mencari Pelabur (3346)
Mesin Fotostat (316)
Mesin Freezer Dan Chiller (229)
Mesin Industri (442)
Mesin Jahit (326)
Mesin Proses Makanan (520)
Pakej Pelancongan (2360)
Pakej Perkahwinan (1130)
Pakej Perniagaan (780)
Pasar Basah (1278)
Pekerja Asing (1070)
Pelaburan Saham Unit Trust (840)
Pembantu Rumah Asing (1620)
Pembekal Barang Runcit (1478)
Pembekal Beras (84)
Pembekal Buah-buahan (418)
Pembekal Ikan Kering (348)
Pembekal Kelapa Dan Santan (555)
Pembekal Kerepek (961)
Pembekal Keropok (396)
Pembekal Kicap Dan Sos (200)
Pembekal Kurma Dan Kismis (264)
Pembekal Madu (208)
Pembekal Mee Dan Bihun (116)
Pembekal Minyak Masak (381)
Pembekal Rempah Dan Perencah (520)
Pembekal Serunding (226)
Pembekal Telur (116)
Pemborong Aksesori Lelaki (152)
Pemborong Aksesori Wanita (1108)
Pemborong Batik Dan Sutera (329)
Pemborong Beg Galas (95)
Pemborong Beg Tangan (552)
Pemborong Bundle (804)
Pemborong Cadar Dan Tilam (381)
Pemborong Karpet (132)
Pemborong Kasut Dan Sandal (628)
Pemborong Lampin (277)
Pemborong Mutiara (104)
Pemborong Pakaian Bayi (713)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1465)
Pemborong Pakaian Lelaki (1029)
Pemborong Pakaian Plus Size (130)
Pemborong Pakaian Wanita (3836)
Pemborong Telekung Dan Songkok (516)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3204)
Pemborong Tuala (180)
Pemborong Tudung (2534)
Pembuat Papan Tanda Iklan (213)
Pembuat Plastik Kotak Botol (731)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (450)
Pendaftaran Syarikat (430)
Pendaftaran Trademark (28)
Pengedar Alat Tulis (891)
Pengedar Bahan Pencuci (647)
Pengedar Buku Dan Majalah (541)
Pengedar Contact Lens (225)
Pengedar Perfume (1442)
Pengedar Permainan Kanak2 (541)
Pengedar Produk Kecantikan (2412)
Pengedar Produk Kesihatan (2772)
Pengurus Majlis (555)
Penternak Arnab (51)
Penternak Ayam (647)
Penternak Burung Puyuh (88)
Penternak Ikan (637)
Penternak Kambing (258)
Penternak Lembu (337)
Penternak Udang (166)
Peralatan Makmal Dan Hospital (237)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (630)
Peralatan Sukan (507)
Perisian Komputer (489)
Perkakas Dapur (544)
Perkakas Elektrik (362)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1374)
Pinjaman AIM (146)
Pinjaman Hartanah (468)
Pinjaman Kad Kredit (365)
Pinjaman Kereta (510)
Pinjaman Peribadi (9313)
Pinjaman Perniagaan (1629)
Produk Dari China (469)
Produk Sejuk Beku (1172)
Program Consignment (1789)
Program Dropship (5855)
Pusat Bahasa (308)
Pusat Jagaan Bayi (1249)
Pusat Latihan (557)
Pusat Memandu (112)
Pusat Mengaji Agama (403)
Pusat Pendidikan Tinggi (471)
Pusat Rawatan (309)
Pusat Tadika Dan Taska (1087)
Pusat Tuisyen (939)
Rancangan Perniagaan (532)
Rawatan Alternatif (256)
Rumah Sewa (3775)
Rumah Untuk Dijual (3345)
Servis Freelance (932)
Servis Keselamatan (620)
Servis Pembersihan (713)
Servis Pengedaran Risalah (417)
Setiausaha Syarikat (543)
Sewa Bas Dan Van (477)
Sewa Kereta Teksi Limo (1509)
Sewa Lori (2206)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (50)
Studio Filem Dan Videografi (211)
Studio Fotografi (800)
Studio Grafik Dan 3D (878)
Studio Lukisan (112)
Studio Model Penyanyi Pelakon (628)
Studio Muzik (398)
Sukan Beladiri (111)
Sukan Berkumpulan (208)
Sukan Futsal (214)
Sukan Pancing (123)
Tanah Sewa (568)
Tanah Untuk Dijual (4260)
Tempahan Biskut Dan Tart (1754)
Tempahan Hamper (168)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (600)
Tempahan Katering (1890)
Tempahan Kek Dan Coklat (1932)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (150)
Tempahan Kuih Muih (1563)
Tempahan Minuman Dan Dessert (399)
Tempahan Nasi Lemak (462)
Tempahan Roti (316)
Terminal Bayaran (167)
Ubahsuai Pejabat (583)
Ubahsuai Rumah (1510)
Urut Tradisional (710)
Usahawan Baja Pertanian (341)
Usahawan Benih Dan Nursery (354)
Usahawan Tani (953)
Vending Machine (311)
Voucher Dan Tiket (217)
Web Design Malaysia (2099)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1134)