Search Majalah.com
Nak Beli Rumah Murah Tak Kwn2?
Queen Of Lelong - Fri 10/Feb/2012 9:09am [Last Comment]
JOM KITA BELI RUMAH LELONG DENGAN HARGA LEBIH
MURAH DARI HARGA PASARAN. ADA LEBIH
5000 BUAH UNIT UNTUK DI JUAL.BAGUS
UNTUK YG NAK BELI RUMAH OR NAK BUAT
INVESTMENT JANGKA PANJANG OR INVESTMENT
JANGKA PENDEK.

NAK BELI RUMAH, BELI LA RUMAH LELONG.
BERBALOI-BERBALOI-BERBALOI-BERBALOI.
JGN TUNGGU LAGI. ANGKAT PHONE DAIL
010-422 1030 BERCAKAP DENGAN SAYA NORA

Niche: Rumah Untuk Dijual
Salam Eidulfitri 1435h (2014)
Dari DPMM Putrajaya

Seminar GST untuk Usahawan/Peniaga
27 Ogos 2014 (Rabu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya
     
  1. Eija 11 - Fri 10/Feb/2012 9:26am
    Saya sedang mencari teres double storey. Area mana? Please email details lizasuri_019@yahoo.com  
  2. Akattiyan - Fri 10/Feb/2012 9:39am
    saya nak beli rumah d-story di klang amanperdana.tlg hantar details(agatheys@gmail.com)  
  3. Queen Of Lelong - Fri 10/Feb/2012 9:41am
    Puan prefer area mana?  
  4. Ustaz Shahru Al Muqri - Fri 10/Feb/2012 10:12am
    Salam. Harap sangat ini bukan SCAM lah ye kerana Ustaz perhatikan banyak sgt scammer yang berleluasa dgn pelbagi jenis modus operandi mereka.

    Kalau nak berniaga, berniagalah betul2. Kita semua sama2 cari makan.

    Semoga kita semua dirahmati oleh ALLAH SWT.

    Amin.

    ALL THE BEST TO YOU ALL! Sekian.  
  5. Eija 11 - Fri 10/Feb/2012 10:13am
    Klang, klu ada kat tasik puteri rawang pun boleh  
  6. Queen Of Lelong - Fri 10/Feb/2012 10:47am
    Ustaz, InsyaAllah. terima kasih ats ingatan tu. insyaAllah saya mencari makan dgn cara yg halal  
  7. Projekp - Fri 10/Feb/2012 11:07am
    kalau ada rmh lelong separuh harga pasaran emailkan sy projekp11@gmail.com
    buget bwh 80k  
  8. Acrshah - Fri 10/Feb/2012 11:42am
    ada x di kawasan ampang? teras n double story pls email acrshah@yahoo.com n pic  
  9. Farah 153 - Fri 10/Feb/2012 11:44am
    salam rumah kwsan subang atau saujana utama sg buloh adex?? teres atau doublestorey..  
  10. Shee - Fri 10/Feb/2012 12:04pm
    boleh tolong listkan senarai umah leleong tu...

    nuri_0426@yahoo.com  
  11. Shah Rezza - Fri 10/Feb/2012 5:10pm
    email saya kawasan cheras-alam damai,flat desa baiduri,flat seri perindu,
    shahrezza_matsaid@yahoo.com  
  12. Ustaz Shahru Al Muqri - Sat 11/Feb/2012 7:06am
    Salam Queen Of Lelong...

    Alhamdulillah. Semoga Allah berkati usaha anda ini.

    Jika perlukan khidmat nasihat PERCUMA atau pandangan, boleh hubungi ustaz ya.

    Sekian. Terima kasih.  
  13. Nash 2 - Sun 12/Feb/2012 8:20am
    QOL,

    Kalau boleh, please list down senarai rumah lelong untuk kita sama2 pilih tempat dan harga yg ditawarkan mengikut citarasa masing2.  
  14. Mohd Azan - Mon 13/Feb/2012 1:37am
    nak beli rumah,

    teres setingkat, bandar baru salak tinggi dekat dengan ERL, bajet rm 140,000 ke bawah...kalau ada email la...  
  15. Hani 57 - Mon 13/Feb/2012 8:50pm
    Salam., leh bg senarai rumah Lelong di Kaw. Kuala Lumpur @ Selangor Jika APPARTMENT. If Ada rumah Corner Lot, Semi D (D/S, Single) Di Sg. Buaya @ Rawang. Ke norhanimokhtar@yahoo.com
    Cdgan Appt tuk Invest, Rumah tuk Duduk. Nk Tanya Leh bgtau Berapa kena charge drp U tuk Urusan. TQ  
  16. Eizlan Mohamad - Mon 13/Feb/2012 8:55pm
    Area perak ade?

    Klu ada sila email kt saya : eizlan_mohamad@yahoo.com  
  17. Nfaja - Mon 13/Feb/2012 9:27pm
    sy minat jgk.. boleh bg list rumah area setiawangsa, kerama atau kg baru tak .. email saya..nfaja26@gmail.com  
  18. Badrya - Wed 15/Feb/2012 10:47am
    saya pun nak tau area sg buloh.. email ke badrya_83@hotmail.com  
  19. Queen Of Lelong - Wed 15/Feb/2012 1:15pm
    saya dah email semua yer  
  20. Zaim Husin - Wed 15/Feb/2012 6:27pm
    salam, tlg send email ke jug_ink@yahoo.com . saya nak list rmh area cyberjaya  
  21. Achik 5 - Thu 16/Feb/2012 12:45am
    salam....blh e mail kat saye rumah area k.l tq....

    langsi008@yahoo.com  
  22. Hani 57 - Thu 16/Feb/2012 9:20pm
    salam queen of lelong., saya tak terima email drp u., Boleh email kt saya, spt yg saya bgtau kt norhanimokhtar@yahoo.com Saya tungu email tu. TQ  
  23. Shark 9 - Fri 17/Feb/2012 2:05am
    saya nak cari rumah area utara. emel ke shukri_gre@yahoo.com  
  24. Nad 26 - Fri 17/Feb/2012 9:52am
    emailkan detail

    nadx70@yahoo.com

    tq  
  25. Pelbagai Koleksi - Fri 17/Feb/2012 11:18am
    saya nak cari umah teres area batu pahat, johor. please email me.. ainibucute@yahoo.com.my  
  26. Kartina Abdullah - Fri 17/Feb/2012 12:36pm
    Saya mencari apartment 3 bilik untuk dijual area Keramat/Setiawangsa/Wangsa Maju. Tima kasih.  
  27. Yatiekas - Fri 17/Feb/2012 12:44pm
    Salam.

    Untuk perkhidmatan peguam dalam urusan jual beli rumah, boleh hubungi saya di 013-3997630

    Thanks :)  
  28. Sifwan - Fri 17/Feb/2012 1:21pm
    memerlukan perkhidmatan membina atau mengubahsuai rumah?
    saya sedia membantu..
    harga dijamin puas hati...
    kepuasan pelanggan dan kualiti keutamaan kami.......sebarang maklumat boleh email saya di arztechsolution@yahoo.com  
  29. Cik Suri - Fri 17/Feb/2012 2:08pm
    boleh emelkan sy rumah teres di sekitar bandar baru salak tinggi, cyberjaya dan dengkil. budget 200k ke bawah. emel : ayrabeauty@yahoo.com. tq  
  30. Joe 123 - Fri 17/Feb/2012 3:05pm
    bleh bagi list umah kat melaka?
    budget 150k ke bawah...
    email ke mohdelfitri@gmail.com  
  31. Maz76 - Fri 17/Feb/2012 5:39pm
    Salam, saya ada kawan yang beli rumah lelong nie, masalah pinjaman bank lepas, tapi bermasalah untuk tukar nama pada geran rumah, harap dapat beri perjelasan. Kerana sampai sekarang hampir 4 bulan masalah belum settle, untuk urusan lelong nie ada penaltinyakan ?? Kepada yang pakar dalam pembelian rumah lelong nie harap dapat membantu...  
  32. Hannah Mohd - Fri 17/Feb/2012 5:39pm
    saya mencari rumah di seremban 2 budget rm150k ke bawah plz email, hannah180668@gmail.com  
  33. Baiti 2 - Fri 17/Feb/2012 5:51pm
    salam...ade x umah yang berhampiran dgn putrajaya???xpn, leh x emel kat sy umah yg nk di jual ke emel sy...
    duta_baiti172@yahoo.com

    tq..  
  34. Whuttadilly 2 - Fri 17/Feb/2012 8:29pm
    saya berminat untuk membeli rumah untuk dibuat investment. boleh emelkan kepada saya senarai rumah lelong yang ada?
    carteblanche_gurlz@yahoo.com
    terima kasih.

    **yang tak ada kena mengena dengan topik rumah ni tak payahla emel saya ye.  
  35. Hasani 3 - Sat 18/Feb/2012 11:47pm
    Salam...area grenwood/sri gombak ada tak?emailkn saya ke kura_arnab@yahoo.com....tq  
  36. Rohafiza - Sun 19/Feb/2012 12:11am
    salam,saya berminat nak beli rumah di kawasan kajang,seri kembangan,bangi atau yang sewaktu dengannya.rumah teres setingkat atau apartmen.harga 100k kebawah.adax.email fiza_sufi83@yahoo.com  
  37. Alina 6 - Sun 19/Feb/2012 5:37pm
    ada x rumah area kuala kubu bharu,batang kali ,rasa atau kalumpang..saya tengah cari rumah nak beli..kalau boleh dan rumah lot,semi d atau pun teres corner lot..email saya ke aslinarazis@yahoo.com  
  38. Anwar 13 - Sun 19/Feb/2012 6:07pm
    Rumah semi-d dalam rm150-rm200... Kawasan bentong, raub, puncak alam atau seremban... Terimamkasih....Boleh mail anwar5379@yahoo.com.  
  39. Sham 74 - Mon 20/Feb/2012 1:42pm
    Sy ingin mencari apartment kawasan sentul atau kwsn berdekatan ampang. Budget rm180k kebawah... email : sham@ridzgroup.com.my atau h/p: 019-3610690.  
  40. Qieranna - Tue 21/Feb/2012 11:17am
    salam,saya berminat nak beli rumah di kawasan kajang,seri kembangan,bangi,puchong,dengkil, serdang atau yang sewaktu dengannya(yg dkt dgn putrajaya).rumah teres harga rm200k kebawah.ada x?.email qierannaa@gmail.com  
  41. Roslita - Tue 21/Feb/2012 12:13pm
    Salam, saya mencari rumah di kg raja uda,port klang., subang permai dan pandamaran jaya (corner lot) budget rm180 kebawah. Email: roslita_ahmad@yahoo.com  
  42. Azila 13 - Tue 21/Feb/2012 2:09pm
    salam,saya berminat nak beli rumah di kawasan kajang,seri kembangan,bangi,puchong,dengkil, serdang atau yang sewaktu dengannya(yg dkt dgn putrajaya).email afiqah.ummi@yahoo.com  
  43. Tarnimi - Thu 23/Feb/2012 5:56pm
    sila email kepada saya senarai rumah di kawasan.gombak,selayang sentul,..rumah teras. ke mrmarkmint_231@yahoo.com  
  44. Winna Hazwan - Sun 26/Feb/2012 8:43pm
    salam, emelkan saya juga senarai rmh lelong. terutama kawasan seri kembangan, bangi atau kajang..winna_17@yahoo.com  
  45. Anne 102 - Tue 28/Feb/2012 1:59pm
    Queen >>sila emel kat saya juga untuk area Johor..
    anneharbie@gmail.com  
  46. Nurull 3 - Wed 29/Feb/2012 1:49am
    ade tak area bukit sentosa/ bukit beruntung rawang?  
  47. Mr Lx - Sun 4/Mar/2012 11:46pm
    sila email kepada saya senarai rumah di kawasan sg petani ke mr_lx@ymail.com  
  48. Muhammad Taha - Wed 7/Mar/2012 12:22am
    assalamalaikum, ada tak rumah teres area seri kembangan, bandar saujana putra, atau yg berhampiran... budget rm180k. terima kasih.. kucingbulat@yahoo.com  
  49. Suria 14 - Sun 11/Mar/2012 2:44pm
    slm bole email sy rumah area kl @ selangor budget rm80k-90k  
  50. Suria 14 - Sun 11/Mar/2012 2:47pm
    ria.sham@yahoo.com  
Start | Page 1 | Next >                     (Total 87 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2566)
Bengkel Basikal (70)
Bengkel Kereta (1465)
Bengkel Motosikal (238)
Bengkel Tayar (208)
Bisnes Air Mineral (358)
Bisnes Ais Krim (474)
Bisnes Aksesori Kereta (653)
Bisnes Broadband (1062)
Bisnes Burger (529)
Bisnes Cermin Mata (151)
Bisnes Cuci Kereta (783)
Bisnes Cyber Cafe (437)
Bisnes Dobi (1329)
Bisnes Ebook (1015)
Bisnes Handphone (1210)
Bisnes Hari Raya (61)
Bisnes Hotel Dan Resort (543)
Bisnes Ice Blended (676)
Bisnes Jam Tangan (274)
Bisnes Jeruk (160)
Bisnes Kitar Semula (486)
Bisnes Komputer (1437)
Bisnes Kurier Dan Logistik (641)
Bisnes Minuman (1403)
Bisnes Pasar Malam (1898)
Bisnes Pelancongan (512)
Bisnes Perabot (810)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1046)
Bisnes Restoran (3180)
Bisnes Roti Dan Bakeri (685)
Bisnes Salun Rambut (343)
Bisnes Sarang Burung (252)
Bisnes Satay (364)
Bisnes Sms (153)
Bisnes Spa Dan Facial (624)
Bisnes Steamboat (195)
Bisnes Tablet Pc (438)
Bisnes Tradisional (798)
Bisnes Untuk Dijual (3178)
Bisnes Waffle Dan Jagung (365)
Bisnes Western Food (308)
Dewasa 18sx (1686)
Diskusi Bisnes (1897)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (692)
Expo Karnival Tapak Niaga (6137)
Forex Malaysia (1796)
Haiwan Peliharaan (437)
Haji Dan Umrah (456)
Hiasan Dalaman (692)
Hiasan Taman (237)
Hotel Resort Homestay (975)
Iklan Tv Radio Media Massa (211)
Import Dan Eksport (314)
Ingin Berniaga (2756)
Insurans Dan Takaful (1661)
Insurans Roadtax Kereta (321)
Kedai Bunga (185)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1931)
Kedai Emas (438)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2453)
Kedai Hardware (507)
Kedai Ibu Dan Bayi (668)
Kedai Jahit (3629)
Kedai Kamera Dan Camcorder (334)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (329)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1731)
Kedai Sewa (1585)
Kereta Baru (1542)
Kereta Terpakai (4793)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4470)
Kerja Kemahiran (1856)
Kerja Kosong (10962)
Kerja Praktikal (1880)
Kerja Sales (2143)
Kerja Sambilan (6026)
Konsultan Perniagaan (424)
Kontrak Swasta (279)
Kontrak Tender Kerajaan (439)
Kontraktor Balak Dan Kayu (465)
Kontraktor Jurutera (529)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (218)
Kontraktor Minyak Dan Gas (661)
Kontraktor Pasir (353)
Kontraktor Pembinaan (1956)
Kontraktor Perlombongan (310)
Kursus Dan Seminar (2711)
Kursus Kecantikan (666)
Kursus Makanan (646)
Kursus Motivasi (310)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1574)
Mencari Pelabur (3567)
Mesin Fotostat (342)
Mesin Freezer Dan Chiller (248)
Mesin Industri (478)
Mesin Jahit (359)
Mesin Proses Makanan (536)
Pakej Pelancongan (2527)
Pakej Perkahwinan (1167)
Pakej Perniagaan (837)
Pasar Basah (1404)
Pekerja Asing (1170)
Pelaburan Saham Unit Trust (896)
Pembantu Rumah Asing (1786)
Pembekal Barang Runcit (1540)
Pembekal Beras (100)
Pembekal Buah-buahan (467)
Pembekal Ikan Kering (370)
Pembekal Kelapa Dan Santan (607)
Pembekal Kerepek (1067)
Pembekal Keropok (424)
Pembekal Kicap Dan Sos (216)
Pembekal Kurma Dan Kismis (288)
Pembekal Madu (233)
Pembekal Mee Dan Bihun (120)
Pembekal Minyak Masak (407)
Pembekal Rempah Dan Perencah (566)
Pembekal Serunding (254)
Pembekal Telur (132)
Pemborong Aksesori Lelaki (160)
Pemborong Aksesori Wanita (1172)
Pemborong Batik Dan Sutera (346)
Pemborong Beg Galas (98)
Pemborong Beg Tangan (589)
Pemborong Bundle (837)
Pemborong Cadar Dan Tilam (423)
Pemborong Karpet (148)
Pemborong Kasut Dan Sandal (672)
Pemborong Lampin (288)
Pemborong Mutiara (105)
Pemborong Pakaian Bayi (749)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1588)
Pemborong Pakaian Lelaki (1105)
Pemborong Pakaian Plus Size (136)
Pemborong Pakaian Wanita (4082)
Pemborong Telekung Dan Songkok (556)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3410)
Pemborong Tuala (192)
Pemborong Tudung (2705)
Pembuat Papan Tanda Iklan (256)
Pembuat Plastik Kotak Botol (775)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (473)
Pendaftaran Syarikat (473)
Pendaftaran Trademark (31)
Pengedar Alat Tulis (925)
Pengedar Bahan Pencuci (689)
Pengedar Buku Dan Majalah (565)
Pengedar Contact Lens (235)
Pengedar Perfume (1503)
Pengedar Permainan Kanak2 (577)
Pengedar Produk Kecantikan (2535)
Pengedar Produk Kesihatan (2907)
Pengurus Majlis (579)
Penternak Arnab (51)
Penternak Ayam (700)
Penternak Burung Puyuh (93)
Penternak Ikan (683)
Penternak Kambing (279)
Penternak Lembu (367)
Penternak Udang (185)
Peralatan Makmal Dan Hospital (254)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (681)
Peralatan Sukan (538)
Perisian Komputer (548)
Perkakas Dapur (589)
Perkakas Elektrik (412)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1468)
Pinjaman AIM (160)
Pinjaman Hartanah (500)
Pinjaman Kad Kredit (383)
Pinjaman Kereta (569)
Pinjaman Peribadi (10144)
Pinjaman Perniagaan (1779)
Produk Dari China (517)
Produk Sejuk Beku (1259)
Program Consignment (1956)
Program Dropship (6409)
Pusat Bahasa (342)
Pusat Jagaan Bayi (1451)
Pusat Latihan (621)
Pusat Memandu (117)
Pusat Mengaji Agama (479)
Pusat Pendidikan Tinggi (505)
Pusat Rawatan (342)
Pusat Tadika Dan Taska (1241)
Pusat Tuisyen (1021)
Rancangan Perniagaan (565)
Rawatan Alternatif (281)
Rumah Sewa (4099)
Rumah Untuk Dijual (3589)
Servis Freelance (1039)
Servis Keselamatan (686)
Servis Pembersihan (775)
Servis Pengedaran Risalah (447)
Setiausaha Syarikat (585)
Sewa Bas Dan Van (535)
Sewa Kereta Teksi Limo (1720)
Sewa Lori (2430)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (54)
Studio Filem Dan Videografi (235)
Studio Fotografi (861)
Studio Grafik Dan 3D (1030)
Studio Lukisan (123)
Studio Model Penyanyi Pelakon (691)
Studio Muzik (451)
Sukan Beladiri (114)
Sukan Berkumpulan (223)
Sukan Futsal (222)
Sukan Pancing (136)
Tanah Sewa (613)
Tanah Untuk Dijual (4618)
Tempahan Biskut Dan Tart (2111)
Tempahan Hamper (183)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (637)
Tempahan Katering (2052)
Tempahan Kek Dan Coklat (2086)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (161)
Tempahan Kuih Muih (1687)
Tempahan Minuman Dan Dessert (442)
Tempahan Nasi Lemak (495)
Tempahan Roti (337)
Terminal Bayaran (177)
Ubahsuai Pejabat (623)
Ubahsuai Rumah (1627)
Urut Tradisional (752)
Usahawan Baja Pertanian (363)
Usahawan Benih Dan Nursery (383)
Usahawan Tani (1048)
Vending Machine (343)
Voucher Dan Tiket (238)
Web Design Malaysia (2240)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1272)