Nak Beli Kucing Parsi Dengan Harga Serendah RM250
Honey 4 - Sat 29/Jan/2011 2:11pm [Last Comment]
Sesape berminat untuk membeli kucing parsi dengan rm250, bolehlah email kepada saya di hunny_catty@hotmail.com
saya ada beberapa ekor kucing parsi berumor 3 bulan n comel2 sumernyerrr....:)

Niche: Haiwan Peliharaan
Kursus Praktikal GST untuk Usahawan
13 Nov 2014 (Khamis) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya

Seminar Memborong Produk di China
12 Nov 2014 (Rabu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya
     
  1. Zuera86 - Sat 29/Jan/2011 3:03pm
    MAHALNYA  
  2. Honey 4 - Sat 29/Jan/2011 3:24pm
    tak mahalla kak/cik/puan. 2 kire murah dah. mn nak dpt rm250 sekor kat kedai. sy prnh cek kucing sy y sy jual kat kedai diorg letak rm700  
  3. Alyadana - Sat 29/Jan/2011 4:29pm
    pernah tgk iklan kucing parsi nak jual kt paper.........huhh..rm3000.  
  4. Honey 4 - Sat 29/Jan/2011 4:40pm
    kl awk survey kt mane2 pet shop, harga kucing mmg tinggi...
    ada sesetgh kedai tu jual kucing biasa jer, tp harga mkn ratus gak....huhuhu  
  5. Ida 21 - Sat 29/Jan/2011 5:54pm
    saya beli persian mix dgn DLH pun RM350 (umur sebulan)
    sekor lagi british long hair RM1000 (umur 3 minggu)
    kalau adult pure persian selalunya RM3000. anak pure persian dlm rm1k. tp make sure ada sijil la. kang kena tipu lak.

    kalau persian RM250 selalunya dah mix dgn baka lain.
    tp kalau honey 4 jual pure persian tu RM250... mmg murah sgt la.
    ada cert x honey?  
  6. Shafie33 - Sun 30/Jan/2011 10:08am
    sy minat, leh email detail kat s5kjb@yahoo.com  
  7. Haleem - Sun 30/Jan/2011 1:37pm
    Hi Honey 4, boleh hantar photo kucing ke email saya.

    marha9831@yahoo.com

    thnks  
  8. Cnc Used - Mon 31/Jan/2011 11:06am
    Saye setuju Honey 4.
    Memang harge tu sgt morah.
    Sbb saye pon dulu ponah juwe kucen.  
  9. Norfiana Binti Mohd Safian - Tue 1/Feb/2011 3:55am
    email pic. fiana.safian@gmail.com  
  10. Ahmad Paiz - Sun 20/Feb/2011 12:39am
    tlg email pics nk tgk, sy berminat nk beli  
  11. Saiful 144 - Mon 24/Oct/2011 1:55pm
    tlg email kan utk sya...parsi pics,sya berminat sgt nk beli...  
  12. Mohd Hilmie - Mon 28/Nov/2011 2:52am
    tlg email kan utk sya...parsi pics,sya berminat sgt nk beli...
    seliparxburuk@yahoo.com.sg  
  13. Persian36 - Mon 26/Dec/2011 2:52pm
    sape2 nak beli kucing Parsi umur 6bln,jantan,grey.harga rm500 nego. Sila email pada sy jhaequinox@yahoo.com  
  14. Abby 21 - Wed 11/Jan/2012 10:19pm
    ada lg anak kucing parsi yg nak jua?  
  15. Dina 9 - Wed 1/Feb/2012 1:09pm
    ada lagi x?  
  16. Lynn 93 - Thu 9/Feb/2012 5:16pm
    salam.. bleh email kat sy pic kucing ni x? kalu jdi nak terus ambik nih.. nak d jadikan wife kepada kucing sy yg skrg nih.. asnida1711@yahoo.com
    Tq..  
  17. Ayiedriena90 - Sat 18/Feb/2012 8:43pm
    ada jual kucing parsi lagi tak?
    nak hadiahkan pada isteri saya...dia minat sgt pada kucing...  
  18. Mohamadzulhilmi 2 - Mon 20/Feb/2012 1:34pm
    ad lagi tak yg nk jual kucing..brminat untuk mmbeli nie  
  19. Lissa - Sat 25/Feb/2012 5:53pm
    ada lagi tak nak jual kucing...sy nak juga..email gambar ke saya miszrina@gmail.com  
  20. Noraini Daud - Sun 18/Mar/2012 10:59pm
    akak honey .. saya nak kucing ni. ada lg tak?? tlg email saya.  
  21. Zuhairawati Binti Pawzi - Fri 20/Apr/2012 2:24am
    saya cari kucing parsi betina dalam 8 bulan ke 1 tahun.saya ada kucing jantan parsi 1 tahun sebulan.nak cari kucing tu sekitar harga rm 150-rm300

    0126811440-wan  
  22. Shafeeq Idros - Sat 2/Jun/2012 3:01am
    saya nak cari kucing parsi@seangkatan dgnya lingkungan harga sekita rm150-300 area pahang..sms sy jika ader 0139742051  
  23. Jen 5 - Fri 29/Jun/2012 12:20pm
    Saya ingin menjual kucing MIX Parsi jantan, 8bulan berwarna oren keemasan, jinak dan manja dengan Harga RM 500 berserta sangkar penghantaran RM 30,kawasan lembah Klang Shj.
    Berminat sila hubungi jenol 017-3682150.  
  24. Syee - Thu 5/Jul/2012 12:06am
    boleh send gamba kat email saya sbb saya mmg tgh mencari persian cat nie . yg laen dah tanye sume mahal and saya rasa you je jual muarh . please ea ")
    syeedaz@yahoo.com  
  25. Syafiqahshaid - Thu 12/Jul/2012 6:33pm
    ade lagi x???klau ade please send picture dkt i boleh.. :)  
  26. Siti Rahmah Binti Mohd Yassin - Tue 28/Aug/2012 11:48pm
    ade lagi x???klau ade please send picture dkt i boleh.

    mimi_momom@yahoo.com  
  27. Adam 41 - Sat 22/Sep/2012 6:57pm
    Tlg email kan pic.tq  
  28. Khrlaimn - Mon 24/Sep/2012 12:32pm
    saya ada sekor mix persian semi flat face nk jual. kucing colour campur. nk jual RM650. txt sya kalau ada yang berminat. 0179923004  
  29. Azuanmars - Tue 23/Oct/2012 11:50am
    Ada sesiapa yang ingin mejual Kucing Parsi dengan harga RM300 dan kebawah. Jika ada boleh terus contact saya di (fb.me/azuanmars )

    Terima Kasih #Muahhh  
  30. Khairil 85 - Fri 26/Oct/2012 11:40pm
    hai, sy ada 4ekor anak kucing umur nak msuk 2bln nak jual urgent. Mixed persian semi flat dgn american shorthair. Harga RM300 seekor. Utk gambar n info lanjut boleh whatsapp 0102344980. Lokasi-balakong,selangor. ;-)  
  31. Kucingparsi - Sun 28/Oct/2012 11:07pm
    sesiapa yg minat nak beli kucing parsi tu boleh lah dapatkan tips membeli kucing parsi di www.kucingparsi.com  
  32. Ms Aiza - Sat 1/Dec/2012 12:02am
    sy mencari ank kucing yg parsi atau maine coon..mix parsi and maine coon pun xpe..tp nk maine coon lebih lagi.. nk yg kecil lagi.. sbb nak train dier sendiri...harga dalam 250-450.. ade kasut..dan comel.. kalau ade..plz plz plz email sy siti.aiza@ymail.com nk dalam bulan 12 ni atau bulan jan 2013 nnti..tq  
  33. Surianie - Mon 3/Dec/2012 7:34am
    Saya berminat nak beli ank kucing parsi, gemuk n lincah sbgai hadiah buat tunang saya..harga rm250 dh ok..boleh email saya di surianie.daquarian@gmail.com atau wassup 0133502080. Segera.tq..  
  34. Shafiqa Sobri - Fri 11/Jan/2013 2:01pm
    Hi.saya ada dua ekor kucing parsi jantan betina untuk dijual.two years old.dan dua ekor anak kucing umur sebulan lebih untuk dijual juga.Harga untuk anak kucing RM 350-500.Untuk yg besar RM 250-350.urgent.  
  35. Kayrool - Sat 12/Jan/2013 4:35am
    Salam Shafiqa Sobri.

    Saya sgt sgt sgt sgt sgt sgt sgt sgt berminat nk beli kucing parsi cik Shafiqa!
    Boleh tlg contact saya di 013-6270066 atau email sy bunkeyrana@yahoo.com.

    trima kasih  
  36. Tuahtokey - Mon 14/Jan/2013 5:19pm
    Shafiqa Sobri ..pls contact saya URGENT NEEDED !!!! 012 6269321  
  37. Najjiha - Fri 18/Jan/2013 10:52am
    saya berminat nk beli. boleh email kn gamba kucing beserta harga di email saya. princesnajjiha@yahoo.com  
  38. Rohaizal 7 - Sun 27/Jan/2013 5:14pm
    >kucing parsi dewasa harganya rm 450.00 1 ekor.
    >anak kucing parsi harga rm400.00 1 ekor.
    >kalau 3 ekor anak kucing parsi rm
    1000.00 no cal 016-7170084
    >kalau beli 1 ekor kucing parsi dan 3 ekor anak kucing parsi rm1400.00 dan
    percuma 1 ekor ibu anak kucing parsi.harga bole di runding lagi...kawasan
    sekitar johor bahru  
  39. Suzalwani Sulaiman - Mon 11/Feb/2013 12:23pm
    Saya nak carik anak kucing.. yg parsi.. warna x kesah.. budget around 250.. pls sms or wsssup 0193336451  
  40. Lian Sakura - Thu 28/Feb/2013 10:38am
    kalau ada sesiapa yang ada kucing byk..dan bermurah hati nak berikan seekor kat saya untuk dijaga dengan penoh kasih syg..blh hub sy di 018 2023058..shah alam.sy nak kucing kembang..mix parsi..bkn sy xminat kucing kampung..sy dah ada seekor kat umah..kucing parsi sy br meninggal..kena batu karang..xbole kencing..lepas doktor inject..terus pegi..xtau kenapa..kesan ubat tu ke..sy pun x pasti..sy dptkucing tu pun sbb tuan dia nak buang kat pasar..sy ambil bwk balik..kesian..mcm mn nk hidup sendirian di dunia yg penuh cabaran ni..dahla cacat akibat jatuh dr tingkat 5 bangunan..  
  41. Tika 7 - Tue 9/Apr/2013 4:07pm
    saya minat tolong email kan kat saya kz.azrai@gmail.com  
  42. Kamalfaizal - Sat 20/Apr/2013 2:52pm
    Sya minat nk beli kuching Parsi ....kamalfaizal@yahoo.com  
  43. Mdanish 2 - Sat 27/Apr/2013 10:39pm
    DI SINI ANDA BOLEH BIARKAN WANG ANDA BEKERJA UTK ANDA.

    ANDA TAK PERLU MENAJA UTK MENDAPATKAN WANG.

    ANDA AKAN MENERIMA BONUS TAJAAN YG LUMAYAN DAN DGN SEGERA- RM20, RM40,RM60.

    TAK MENAJAPUN ADA HABUANNYA.

    ANDA AKAN MENDAPAT RUANG DI LAMAN WEB INI UTK MENGIKLANKAN PRODUK BISNES ANDA TANPA HAD.


    ANDA AKAN BERPELUANG MENDAPAT WANG SEBANYAK RM600 SEHARI.

    BUKAN MLM ATAU DIRECT-SELLING.

    MODAL SEKALI SAJA-RM40.00. BONUS BERKALI2.


    NMGnetwork menyediakan program keahlian untuk membantu para ahli agar bebas hutang. Membuka peluang perniagaan kepada seluruh rakyat Malaysia Menjana pendapatan sampingan yang boleh menampung biaya hidup yang semakin meningkat.

    Layari di sini utk maklumat lanjut- http://goo.gl/J3Qhe  
  44. Hazreen 8 - Mon 6/May/2013 2:48pm
    Kucing Parsi Mix untuk dijual dan percuma Aksesori

    Saya ada nak jual kucing jantan parsi mix. sangat comel dan aktif. gambar boleh lihat di sini: http://imgur.com/a/SZzMx

    Nama: Kitty
    Kuantiti: 1
    Baka: Parsi + Domestic Long Hair
    Jantina: Jejaka
    Umur: 4 bulan
    Tahap Kecomelan: 100% comel gila!!
    Area COD: Putrajaya, Bandar Baru Bangi

    Serious buyer boleh Whatsapp di: O12-2OO2 343

    Aksesori Wajib pembeli kena ambil:
    1) Pet Carrier Grey Saiz M
    2) Feeder Small size warna Merah
    3) Makanan kucing
    4) Bekas tempat buang najis
    5) Recycled Paper Litter

    TOTAL = RM500.00 (Nego until let go)  
  45. Fifi 36 - Tue 4/Jun/2013 2:00am
    sy nk cri kucing parsi mix jnji bulu kembang bajet sy dlm rm200 dpt yg sebulan pun ok gak..kalo ada cpe2 nk jual area klang bole sms sy ye 0142223504....sy ada kucing parsi seblom ni tp dh hilang kena curi :-( makanan dia byk lagi kt umah..sy nk cri penganti kucing parsi sy...  
  46. Natrah Nasir - Thu 20/Jun/2013 3:39pm
    Ade lg tak kucing tu.. ? nk bli.. lau de email pd sy.. princessnat_91@yahoo.com.. tq.. ;) serious..  
  47. Zira 39 - Thu 4/Jul/2013 7:47pm
    nak ank kucing parsi (1-2 bulan) email sy umangzira@yahoo.com area kuantan  
  48. Mairiewan Abdul Wahab - Tue 16/Jul/2013 12:36pm
    saya nk beli dan lihat foto kucing parsi terbaru dgn harga yang rendah serta boleh diruncing  
  49. Syahida 27 - Wed 14/Aug/2013 10:03am
    Sy Mencari baby kucing parsi. Harga biarlah rendah dari pasaran, untuk dijaga dgn kasih sayang.
    Email sy.
    syahida.arashid@gmail.com  
  50. Khairil 85 - Mon 19/Aug/2013 5:05pm
    Salam. Tumpang iklan. New stock mixed persian kitten. Ade 3 ekor. 2 jantan oren seekor betina calico. Rm250 seekor. Whatsapp 010-2344980 sape cepat die dapat. Thank u.  
Start | Page 1 | Next >                     (Total 63 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2743)
Bengkel Basikal (73)
Bengkel Besi (217)
Bengkel Kereta (1494)
Bengkel Motosikal (249)
Bengkel Tayar (215)
Bisnes Air Mineral (368)
Bisnes Ais Krim (502)
Bisnes Aksesori Kereta (655)
Bisnes Broadband (1105)
Bisnes Burger (549)
Bisnes Cermin Mata (160)
Bisnes Cuci Kereta (807)
Bisnes Cyber Cafe (451)
Bisnes Dobi (1365)
Bisnes Ebook (1050)
Bisnes Handphone (1262)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (561)
Bisnes Ice Blended (696)
Bisnes Jam Tangan (288)
Bisnes Jeruk (169)
Bisnes Kitar Semula (500)
Bisnes Komputer (1490)
Bisnes Kurier Dan Logistik (682)
Bisnes Minuman (1466)
Bisnes Pasar Malam (1971)
Bisnes Pelancongan (550)
Bisnes Pengantin (687)
Bisnes Perabot (861)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1110)
Bisnes Restoran (3344)
Bisnes Roti Dan Bakeri (710)
Bisnes Salun Rambut (366)
Bisnes Sarang Burung (257)
Bisnes Satay (382)
Bisnes Sms (162)
Bisnes Spa Dan Facial (662)
Bisnes Steamboat (199)
Bisnes Tablet Pc (441)
Bisnes Tradisional (824)
Bisnes Untuk Dijual (3341)
Bisnes Waffle Dan Jagung (385)
Bisnes Western Food (326)
Dewasa 18sx (1779)
Diskusi Bisnes (1965)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (723)
Expo Karnival Tapak Niaga (6513)
Forex Malaysia (1890)
Haiwan Peliharaan (471)
Haji Dan Umrah (467)
Hiasan Dalaman (714)
Hiasan Taman (243)
Hotel Resort Homestay (1013)
Iklan Tv Radio Media Massa (224)
Import Dan Eksport (332)
Ingin Berniaga (2825)
Insurans Dan Takaful (1732)
Insurans Roadtax Kereta (343)
Kedai Bunga (190)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1990)
Kedai Emas (454)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2538)
Kedai Hardware (437)
Kedai Ibu Dan Bayi (689)
Kedai Jahit (3861)
Kedai Kamera Dan Camcorder (343)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (348)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1856)
Kedai Sewa (1641)
Kereta Baru (1620)
Kereta Terpakai (5013)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4848)
Kerja Kemahiran (1966)
Kerja Kosong (11843)
Kerja Praktikal (2094)
Kerja Sales (2293)
Kerja Sambilan (6351)
Konsultan Peguam (151)
Konsultan Perniagaan (458)
Kontrak Swasta (293)
Kontrak Tender Kerajaan (459)
Kontraktor Balak Dan Kayu (482)
Kontraktor Jurutera (568)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (225)
Kontraktor Minyak Dan Gas (682)
Kontraktor Pasir (399)
Kontraktor Pembinaan (2066)
Kontraktor Perlombongan (319)
Kursus Dan Seminar (2826)
Kursus Kecantikan (689)
Kursus Makanan (665)
Kursus Motivasi (324)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1624)
Mencari Pelabur (3689)
Mesin Fotostat (353)
Mesin Freezer Dan Chiller (274)
Mesin Industri (517)
Mesin Jahit (375)
Mesin Proses Makanan (572)
Pakej Pelancongan (2615)
Pakej Perkahwinan (1206)
Pakej Perniagaan (894)
Pasar Basah (1464)
Pekerja Asing (1240)
Pelaburan Saham Unit Trust (948)
Pembantu Rumah Asing (1867)
Pembekal Barang Runcit (1580)
Pembekal Beras (110)
Pembekal Buah-buahan (484)
Pembekal Ikan Kering (385)
Pembekal Kelapa Dan Santan (651)
Pembekal Kerepek (1101)
Pembekal Keropok (446)
Pembekal Kicap Dan Sos (224)
Pembekal Kurma Dan Kismis (290)
Pembekal Madu (240)
Pembekal Mee Dan Bihun (126)
Pembekal Minyak Masak (415)
Pembekal Rempah Dan Perencah (604)
Pembekal Serunding (259)
Pembekal Telur (140)
Pemborong Aksesori Lelaki (162)
Pemborong Aksesori Wanita (1187)
Pemborong Batik Dan Sutera (353)
Pemborong Beg Galas (99)
Pemborong Beg Tangan (609)
Pemborong Bundle (871)
Pemborong Cadar Dan Tilam (455)
Pemborong Karpet (163)
Pemborong Kasut Dan Sandal (698)
Pemborong Lampin (295)
Pemborong Mutiara (111)
Pemborong Pakaian Bayi (774)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1663)
Pemborong Pakaian Lelaki (1131)
Pemborong Pakaian Plus Size (144)
Pemborong Pakaian Wanita (4235)
Pemborong Telekung Dan Songkok (567)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3531)
Pemborong Tuala (201)
Pemborong Tudung (2798)
Pembuat Papan Tanda Iklan (279)
Pembuat Plastik Kotak Botol (800)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (482)
Pendaftaran Syarikat (497)
Pendaftaran Trademark (35)
Pengedar Alat Tulis (954)
Pengedar Bahan Pencuci (719)
Pengedar Buku Dan Majalah (589)
Pengedar Contact Lens (244)
Pengedar Perfume (1544)
Pengedar Permainan Kanak2 (603)
Pengedar Produk Kecantikan (2633)
Pengedar Produk Kesihatan (3009)
Pengurus Majlis (598)
Penternak Arnab (53)
Penternak Ayam (730)
Penternak Burung Puyuh (95)
Penternak Ikan (696)
Penternak Kambing (289)
Penternak Lembu (392)
Penternak Udang (195)
Peralatan Makmal Dan Hospital (264)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (727)
Peralatan Sukan (554)
Perisian Komputer (571)
Perkakas Dapur (625)
Perkakas Elektrik (439)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1538)
Pinjaman AIM (169)
Pinjaman Hartanah (522)
Pinjaman Kad Kredit (390)
Pinjaman Kereta (612)
Pinjaman Peribadi (10637)
Pinjaman Perniagaan (1845)
Produk Dari China (544)
Produk Sejuk Beku (1328)
Program Consignment (2019)
Program Dropship (6765)
Pusat Bahasa (361)
Pusat Jagaan Bayi (1551)
Pusat Latihan (653)
Pusat Memandu (123)
Pusat Mengaji Agama (527)
Pusat Pendidikan Tinggi (524)
Pusat Rawatan (367)
Pusat Tadika Dan Taska (1327)
Pusat Tuisyen (1071)
Rancangan Perniagaan (598)
Rawatan Alternatif (293)
Rumah Sewa (4310)
Rumah Untuk Dijual (3754)
Servis Freelance (1119)
Servis Keselamatan (725)
Servis Pembersihan (828)
Servis Pengedaran Risalah (462)
Setiausaha Syarikat (611)
Sewa Bas Dan Van (579)
Sewa Kereta Teksi Limo (1832)
Sewa Lori (2571)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (56)
Studio Filem Dan Videografi (249)
Studio Fotografi (906)
Studio Grafik Dan 3D (1107)
Studio Lukisan (130)
Studio Model Penyanyi Pelakon (737)
Studio Muzik (482)
Sukan Beladiri (117)
Sukan Berkumpulan (232)
Sukan Futsal (228)
Sukan Pancing (143)
Tanah Sewa (642)
Tanah Untuk Dijual (4871)
Tempahan Biskut Dan Tart (2157)
Tempahan Hamper (188)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (669)
Tempahan Katering (2167)
Tempahan Kek Dan Coklat (2151)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (177)
Tempahan Kuih Muih (1759)
Tempahan Minuman Dan Dessert (464)
Tempahan Nasi Lemak (526)
Tempahan Roti (364)
Terminal Bayaran (189)
Ubahsuai Pejabat (642)
Ubahsuai Rumah (1696)
Urut Tradisional (800)
Usahawan Baja Pertanian (374)
Usahawan Benih Dan Nursery (403)
Usahawan Tani (1099)
Vending Machine (373)
Voucher Dan Tiket (249)
Web Design Malaysia (2317)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1360)