Search Majalah.com
Nak Bagi Borang Sewa Tapak Bulan Ramadhan 2011 di Kompleks PKNS (Kpd Sesiapa yg Berminat)
As 16 - Mon 13/Jun/2011 2:48pm [Last Comment]
Saya ada ambil 2 borang sewa tapak bulan ramadhan di kompleks PKNS baru2 ni. saya ingat nk menyewa pada bulan ramadhan ni. Tetapi saya terpaksa batalkan kerana pada bulan ramadhan ini saya kena balik ke kampung berniaga di sana.so saya nk bagi je la borang ni kepada sesiapa ynag berminat. 1 borang saya beli dengan harga RM3.

Maklumat promosi : kawasan A - Booth tanpa sekatan (open booth)
Makanan kering (biskut, kuih raya. lemang, kerepek, dan rendang sedia dibungkus)
Kadar harga ditetapkan : RM3500 (kena byr secara bank draf atas nama PKNS beserta dengan borang.


borang kena hantar selewat2nya 15hb. borang yang dihantar selepas 15hb tidak akan dilayan.

Saya just nk tolong je bg sesiapa yang berminat. tq

Niche: Expo Karnival Tapak Niaga
Peluang Perniagaan Produk UPM - Terhad 20 Orang Sahaja
3pm, 19 Dis 2014 (Jumaat) di Putra Science Park, UPM
(Percuma untuk Ahli DPMM Putrajaya)

Kursus Praktikal Gst + Free Gst Online Registration + Free Demo Gst-Compliant Software
29 Dis 2014 (Isnin) di DPMM Putrajaya

Seminar Usahawan Komprehensif Siri 1
27 Dis 2014 (Sabtu) di Universiti Malaya
     
  1. As 16 - Mon 13/Jun/2011 2:50pm
    borang kena hantar sebelum 15hb jun ni.  
  2. Din 6 - Mon 13/Jun/2011 5:14pm
    As,

    tolong hubungi saya, DIN 017-3770464  
  3. Adlie - Mon 13/Jun/2011 7:20pm
    tolong hubungi saya juga

    adli - 012 3605624

    ini untuk makanan sahaja atau ada untuk jualan yg lain juga  
  4. Lia 5 - Mon 13/Jun/2011 8:19pm
    salam,

    sesiapa yg nak berniaga pada bulan ramadhan, lokasi sebelah giant shah alam. Sila buat tempahan anda sementara masih ade...

    lia
    0133900225  
  5. Miyu - Mon 13/Jun/2011 9:41pm
    kosong lg ke...camne sy nk hubungi cik  
  6. Selly - Tue 14/Jun/2011 7:21pm
    email saya selly_nasrun@yahoo.com  
  7. Amin 24 - Tue 14/Jun/2011 8:33pm
    saya mahu

    sabikal@yahoo.com

    0194808063  
  8. Yan Eyes - Wed 15/Jun/2011 12:01am
    saya berminat.....tapi nak tau kat pkns mana....... leh bgtau saya...? yan_eyes@yahoo.com  
  9. Aidilfitri - Wed 15/Jun/2011 9:19am
    boleh saya dapatkan
    aidilfitri02@yahoo.com  
  10. Imranghani - Wed 15/Jun/2011 11:12am
    saya pun ada borang tu..kalau nk sila dtg ke pkns depan atm cimb..tempat jual baju budak.nnti saya tinggalkan dkat staf saya..rm3 utk borang tu..xjd meniaga coz dpt tempat lain.tq..  
  11. Penasihat 3 - Wed 15/Jun/2011 1:50pm
    Saya juga ada 7 set borang yang sama. nak pass pada peniaga lain sebab dpt tapak Bazaar Ramadhan dari MBSA yang lebih murah tak sampai RM 200 sebulan.
    TK  
  12. Umi Kalthom Sharkawi - Wed 15/Jun/2011 2:18pm
    sila hubungi saya 017-3325158 saya berminat untuk berniaga disana.berapa keluasa dan harga sekali  
  13. Selly - Thu 16/Jun/2011 1:20am
    Penasihat 3 ada kekosongan lagi tak? email saya selly_nasrun@yahoo.com  
  14. Cycrus Design - Thu 16/Jun/2011 9:22am
    penasihat 3 ada kekosongan lagi x?
    email dekat I unique.cycrus@gmail.com or call nadia 013-304 1181  
  15. Noors569 - Thu 16/Jun/2011 10:15am
    RM3,500 sebulan? Swasta punya ker? Selalunya kl PARAM anjuran maj perbandaran sewa tak lah mahal sgt. Putrajaya pun baru RM350 kl tak silap.  
  16. Man Lambung - Fri 17/Jun/2011 1:00am
    Borang RM 3 ringgit ke..? Aku amik borang kt kaunter PKnS tu kt tingkat 5 free je..sewa tapak btul ke RM 3500.. Nape aku cuma buat bank draf sebanyak RM 2500 pastu byr deposit tapak cash cuma RM 200 je..so, total aku kena byr cuma RM 2700...ada unsur2 penipuan ke disini..maaf, cuma ragu2..minta penjelasan disini supaya semua orang faham....PENJELASAN PLEASE....!  
  17. Periuk Belanga - Fri 17/Jun/2011 1:30am
    Woittt...tipu ke? Dosa woooo...!  
  18. Shamsul 30 - Fri 17/Jun/2011 11:13am
    haha, tipu.. xkn nk jadi alibaba kot..  
  19. Imranghani - Sat 18/Jun/2011 12:11am
    Apa yg As16 bagi tahu tu di pkns Shah Alam..kawasan depan Affin Bank..boleh jual kueh-kueh dan biskut raya..

    Man Lambung punya pula dekat PKNS Bangi..tempat parking luar..itulah penjelasanya..tiada sebarang penipuan..Borang di pkns Shah Alam kena beli RM3 (memang tertulis di borang) PKNS bangi percuma. TQ  
  20. Man Lambung - Sat 18/Jun/2011 10:22pm
    Imranghani : subhanallah...jd jelaslah di sini tiada unsur penipuan. Cuma maklumat yg di beri tu x betul..kena jelaskan dengan terperinci la mcm tu lain kali. Haram maklum semua ye.  
  21. As 16 - Mon 20/Jun/2011 1:34am
    man lambung: mana ada saya beri maklumat x betul. sume betul. cuma x terperinci je. lain kali jangan nk kondem orang. kalo xnak buat cara x nak jgn nak buat org lain sangsi pd saya. ada baca tak kt atas sy taip yang kena bayar bank draf atas nama PKNS? apa plak sy nk tipu. kalo nak tipu mesti sy suruh u all bank in duit pd sy. sy pn x kebulur la nk tipu org dgn jual 2 helai borang yg harga ciput camtu. lain kali fahamkan betul2 apa yang org taip, kalo x reti baca mintak org lain bacakan. yg pasti mungkin sy x nyatakan x terperinci, tapi bukan x betul macam awk ckp.

    imranghani : nasib baik ada awak yg cover sy kalo x sia2 je niat baik sy nk tolong org. TQ ye  
  22. As 16 - Mon 20/Jun/2011 1:44am
    periuk belanga & shamsul 30 : korang ni plak jenis mudah termakan hasutan org kot. dosa wooo. & keturunan ali baba kot korang ni  
  23. Trading Junction - Tue 21/Jun/2011 6:20pm
    salam..cuma nak bagi info seposen..betul apa yang dikatakan As 16. sya sendiri beli borang dgn harga rm3 tp batalkan niat sbb borang ni hanya utk tapak jual kuih muih raya jer..bank draf tu mmg betul kena buat atas nama pkns dan drop dlm kotak cabutan. tu pun lum tentu dapat. bergantung pada rezeki. tak berjaya bank draf dipulangkan dan boleh tunaikan balik di bank. peace...  
  24. Man Lambung - Wed 22/Jun/2011 10:42pm
    Thats y next time bile nk advertise sesuatu advertisement, taip tu kena betul2 ckit. Kalau x reti nk taip suruh org lain taip kan. Kt negeri selangor ni ada byk kompleks PKNS. Hampir setiap daerah ada kompleks pkns. Pkns bangi lain cara nye, pkns shah alam plak lain caranya, so, that why any of your statement kena letak betul sbb kite kena selalu berhati2..bile terlalu berhati2, setiap baris perkataan kite kena perhati. Ini bukan soal cover meng"cover", just in case kalau IMRANGHANI x explain in detail, silap haribulan semua org akan kata u ni tipu. Dan ape yg TRADING JUNCTION ckp tu pn btul, kalau x berjaya, bank draft tu akan di pulangkan. Info yang TRADING JUNCTION tu berikan adalah 100% tepat dan tiada kekeliruan. Bile kite buat statement yg mengelirukan atau menimbulkan tanda tanye, maka akan timbul mcm2 persepsi.  
  25. As 16 - Thu 23/Jun/2011 10:28am
    man lambung :hanya awk sorang je yg mulakan dulu rasa sangsi tu. orang lain tak. saya bkn bg info tak betul cuma tak terperinci. lain kali kalo tak tahu apa2 tu mula2 bertanya la jgn terus nak kondem. ni tak terus hantam kata saya buat x betul. apa salah kalo tanya " kak, pkns ni kat mana?". tapi ayat awak tu terus menghantam. kalo awak tahu kompleks pkns ni banyak, kenapa awak ingat yang saya advertisekan pkns di bangi je? kenapa awak tak pikir pkns d kajang ke, klang ke ape ke. pastu orang lain yang tak tahu ape2 terus mengikut kata2 awak. org mcm awk ni x guna. saya ni punya la nak tolong org2 yang nakkan tapak tu. kalo xnk xpe la. xpyh la nk kondem ke apa ke.  
  26. As 16 - Thu 23/Jun/2011 10:36am
    trading junction : saya tak jadi meniaga d kompleks pkns sbb kakak di kampung ajak meniaga. rasanya baik saya biz d kg lg masyuk. borang tu saya dh bg free je dekat kwn2 dlm majalah.com yg kol sy.  
Page 1   (Total 26 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2880)
Bengkel Basikal (74)
Bengkel Besi (230)
Bengkel Kereta (1521)
Bengkel Motosikal (256)
Bengkel Tayar (224)
Bisnes Air Mineral (378)
Bisnes Ais Krim (529)
Bisnes Aksesori Kereta (667)
Bisnes Broadband (1126)
Bisnes Burger (551)
Bisnes Cermin Mata (163)
Bisnes Cuci Kereta (827)
Bisnes Cyber Cafe (455)
Bisnes Dobi (1403)
Bisnes Ebook (1079)
Bisnes Handphone (1287)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (582)
Bisnes Ice Blended (717)
Bisnes Jam Tangan (295)
Bisnes Jeruk (184)
Bisnes Kitar Semula (514)
Bisnes Komputer (1517)
Bisnes Kurier Dan Logistik (703)
Bisnes Minuman (1505)
Bisnes Pasar Malam (2030)
Bisnes Pelancongan (566)
Bisnes Pengantin (716)
Bisnes Perabot (894)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1137)
Bisnes Restoran (3453)
Bisnes Roti Dan Bakeri (730)
Bisnes Salun Rambut (376)
Bisnes Sarang Burung (258)
Bisnes Satay (392)
Bisnes Sms (162)
Bisnes Spa Dan Facial (693)
Bisnes Steamboat (202)
Bisnes Stesen Minyak (136)
Bisnes Tablet Pc (444)
Bisnes Tradisional (850)
Bisnes Untuk Dijual (3473)
Bisnes Waffle Dan Jagung (392)
Bisnes Western Food (336)
Dewasa 18sx (1819)
Diskusi Bisnes (2011)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (756)
Expo Karnival Tapak Niaga (6724)
Forex Malaysia (1977)
Haiwan Peliharaan (480)
Haji Dan Umrah (473)
Hiasan Dalaman (730)
Hiasan Taman (249)
Hotel Resort Homestay (1054)
Iklan Tv Radio Media Massa (233)
Import Dan Eksport (337)
Ingin Berniaga (2866)
Insurans Dan Takaful (1788)
Insurans Roadtax Kereta (352)
Kedai Bunga (190)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (2016)
Kedai Emas (469)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2575)
Kedai Hardware (447)
Kedai Ibu Dan Bayi (702)
Kedai Jahit (4037)
Kedai Kamera Dan Camcorder (352)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (344)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1937)
Kedai Sewa (1675)
Kereta Baru (1674)
Kereta Terpakai (5103)
Kerja Diploma Dan Ijazah (5150)
Kerja Kemahiran (2058)
Kerja Kosong (12503)
Kerja Praktikal (2263)
Kerja Sales (2386)
Kerja Sambilan (6553)
Konsultan Peguam (168)
Konsultan Perniagaan (469)
Kontrak Swasta (308)
Kontrak Tender Kerajaan (470)
Kontraktor Balak Dan Kayu (490)
Kontraktor Jurutera (580)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (234)
Kontraktor Minyak Dan Gas (704)
Kontraktor Pasir (421)
Kontraktor Pembinaan (2120)
Kontraktor Perlombongan (331)
Kursus Dan Seminar (2916)
Kursus Kecantikan (706)
Kursus Makanan (680)
Kursus Motivasi (329)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1648)
Mencari Pelabur (3777)
Mesin Fotostat (360)
Mesin Freezer Dan Chiller (279)
Mesin Industri (527)
Mesin Jahit (394)
Mesin Proses Makanan (584)
Pakej Pelancongan (2671)
Pakej Perkahwinan (1228)
Pakej Perniagaan (918)
Pasar Basah (1504)
Pekerja Asing (1290)
Pelaburan Saham Unit Trust (984)
Pembantu Rumah Asing (1923)
Pembekal Barang Runcit (1604)
Pembekal Beras (120)
Pembekal Buah-buahan (503)
Pembekal Ikan Kering (393)
Pembekal Kelapa Dan Santan (665)
Pembekal Kerepek (1131)
Pembekal Keropok (466)
Pembekal Kicap Dan Sos (230)
Pembekal Kurma Dan Kismis (292)
Pembekal Madu (248)
Pembekal Mee Dan Bihun (130)
Pembekal Minyak Masak (417)
Pembekal Rempah Dan Perencah (628)
Pembekal Serunding (261)
Pembekal Telur (143)
Pemborong Aksesori Lelaki (162)
Pemborong Aksesori Wanita (1207)
Pemborong Batik Dan Sutera (358)
Pemborong Beg Galas (104)
Pemborong Beg Tangan (613)
Pemborong Bundle (894)
Pemborong Cadar Dan Tilam (468)
Pemborong Karpet (167)
Pemborong Kasut Dan Sandal (722)
Pemborong Lampin (309)
Pemborong Mutiara (114)
Pemborong Pakaian Bayi (786)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1706)
Pemborong Pakaian Lelaki (1146)
Pemborong Pakaian Plus Size (148)
Pemborong Pakaian Wanita (4343)
Pemborong Telekung Dan Songkok (576)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3608)
Pemborong Tuala (208)
Pemborong Tudung (2861)
Pembuat Papan Tanda Iklan (292)
Pembuat Plastik Kotak Botol (815)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (492)
Pendaftaran Syarikat (515)
Pendaftaran Trademark (36)
Pengedar Alat Tulis (970)
Pengedar Bahan Pencuci (737)
Pengedar Buku Dan Majalah (615)
Pengedar Contact Lens (250)
Pengedar Perfume (1582)
Pengedar Permainan Kanak2 (622)
Pengedar Produk Kecantikan (2675)
Pengedar Produk Kesihatan (3082)
Pengurus Majlis (612)
Penternak Arnab (53)
Penternak Ayam (753)
Penternak Burung Puyuh (98)
Penternak Ikan (701)
Penternak Kambing (300)
Penternak Lembu (400)
Penternak Udang (203)
Peralatan Makmal Dan Hospital (270)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (753)
Peralatan Sukan (559)
Perisian Komputer (592)
Perkakas Dapur (640)
Perkakas Elektrik (457)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1557)
Pinjaman AIM (170)
Pinjaman Hartanah (533)
Pinjaman Kad Kredit (405)
Pinjaman Kereta (641)
Pinjaman Peribadi (11089)
Pinjaman Perniagaan (1885)
Produk Dari China (555)
Produk Sejuk Beku (1379)
Program Consignment (2064)
Program Dropship (7028)
Pusat Bahasa (373)
Pusat Jagaan Bayi (1655)
Pusat Latihan (673)
Pusat Memandu (128)
Pusat Mengaji Agama (553)
Pusat Pendidikan Tinggi (546)
Pusat Rawatan (380)
Pusat Tadika Dan Taska (1429)
Pusat Tuisyen (1135)
Rancangan Perniagaan (573)
Rumah Sewa (4440)
Rumah Untuk Dijual (3882)
Servis Freelance (1153)
Servis Keselamatan (743)
Servis Pembersihan (873)
Servis Pengedaran Risalah (484)
Setiausaha Syarikat (612)
Sewa Bas Dan Van (597)
Sewa Jentera (58)
Sewa Kereta Teksi Limo (1898)
Sewa Lori (2652)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (60)
Studio Filem Dan Videografi (267)
Studio Fotografi (929)
Studio Grafik Dan 3D (1165)
Studio Lukisan (140)
Studio Model Penyanyi Pelakon (781)
Studio Muzik (496)
Sukan Beladiri (119)
Sukan Berkumpulan (239)
Sukan Futsal (232)
Sukan Pancing (144)
Tanah Sewa (668)
Tanah Untuk Dijual (5019)
Tempahan Biskut Dan Tart (2178)
Tempahan Hamper (188)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (679)
Tempahan Katering (2225)
Tempahan Kek Dan Coklat (2197)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (183)
Tempahan Kuih Muih (1778)
Tempahan Minuman Dan Dessert (488)
Tempahan Nasi Lemak (539)
Tempahan Roti (392)
Terminal Bayaran (199)
Ubahsuai Pejabat (667)
Ubahsuai Rumah (1745)
Urut Tradisional (840)
Usahawan Baja Pertanian (379)
Usahawan Benih Dan Nursery (417)
Usahawan Tani (1120)
Vending Machine (403)
Voucher Dan Tiket (255)
Web Design Malaysia (2353)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1434)