Nak Ambik Kereta Baru Tpi Kereta Lama Still Ada Hutang RM20k
Farid 27 @ Wholesale - Mon 28/Feb/2011 6:34pm [Last Comment]
As Salam kepada semua warga majalah. saya ingin menjual kereta Proton Waja dan mengambil kereta baru MPV.
Tapi masalah sekarang ni Proton Waja saya belum habis bayar lagi dan nama saya sudah penuh untuk buat pinjaman kerana saya ada rumah 2 buah dan kereta waja atas nama saya.
Kereta sekarang (Proton Waja Tahun 2003) - altic Blue color.
sesiapa yang boleh selesaikan masalah saya ni?

Niche: Kereta Terpakai | Kereta Baru
Salam Eidulfitri 1435h (2014)
Dari DPMM Putrajaya

Seminar GST untuk Usahawan/Peniaga
27 Ogos 2014 (Rabu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya
     
  1. Halim 13 - Mon 28/Feb/2011 8:40pm
    1. loan tinggal brape?
    2. kalo jual ble cover loan ker?
    3. beli thun 2003 ke? bape thun loan?

    kalo xble cover loan...pakai la dulu...tunggu sampai habis bayar...  
  2. Syahh - Mon 28/Feb/2011 9:10pm
    Kalau dah x mampu jgn la beli...selesai la masalh awak...  
  3. Zaimi Bin Zakaria - Tue 1/Mar/2011 12:51am
    farid27:saya boleh bantu awak untuk uruskan trade in waja dan settlekan loan mpv....contact saye untuk selanjutnya 0192677455 zaimi  
  4. Ahmad Kl 2 - Tue 1/Mar/2011 7:14am
    bro, sy bleh selesaikn masalah awk tnpa wt loan.. jgn pening2,relax.. bg no kt email sy. nnt sy akn f/up...

    autocars_kl@yahoo.com  
  5. Iz 5 - Tue 1/Mar/2011 12:28pm
    boleh2...lokasi?
    kol sy 0162257278  
  6. Inginberjaya - Tue 1/Mar/2011 2:53pm
    assalammualaikum,
    saya ada sama masalah seperti en farid 27 yang mane kereta saya skang adalah proton saga blm dan masih ada hutang bank sebanyak RM28k dan belm habis dibayar lagi,skang nie saya nak amik kereta secondhand,mcm maner saya nak setelkan yg keta lama tue yek?boleh minta pendapat  
  7. Wan 189 - Tue 1/Mar/2011 3:57pm
    inginberjaya:saga blm 2 model ape dan tahun....hutang bank 28k 2 dah betol2x satelmant kew...cll sye boleh terangkn lebih lnjut...0133587085 haris  
  8. Zal Ahmad - Tue 1/Mar/2011 5:27pm
    To : Inginberjaya dan Farid 27:sila email pada saya di awshanis@yahoo.com..saya akan memberi pandagan kepada anda bagaimana cara nya.  
  9. Elektroman - Tue 1/Mar/2011 7:31pm
    Salam ,
    Setahu saya boleh ..kereta waja lama akan di nilai balik harga pasaran semasa ..contohnya baki ada 20k tapi harga semasa trade in 17k, saudara kena top-up 3k ..ada 2 cara..bayar 3 k atau bawa kepadsa loan baru saudara ..begitulah yang saya tahu..apa yang penting direct kepada company kereta mpv dan bank . jgn ada third party atau letak dulu kereta waja kat used car - pakai dulu MPV.JANGAN!!! banyak masaalah kemudian hari bila used car mungkir janji..so kena settle dulu waja tu dgn used car...sambung bayar atau pajak kereta ,,tak payah ..banyak masaalah kemudian hari,,
    sekian pandangan dari saya yg jahil .  
  10. Ehzan - Wed 2/Mar/2011 7:48am
    call sya utk pembelian keta mewah baru spt estima,wish,merc dll dgn 0 dwnpymnt..blklist juga boleh apply cal 012-3712934  
  11. Safwan - Thu 10/Mar/2011 10:20pm
    nak jual kete waja tu bgtau sy..sy blh sambung terus bayar dengan bank awk..0129751513(wan)  
  12. Hmizan - Sun 20/Mar/2011 12:08pm
    kalau waja tu auto call saya... saya nak beli masuk loan baru.. kena tengok keta dulu.. 0126532974  
  13. Toyol85 - Sat 23/Apr/2011 9:08am
    Saya pun ada masalah yang sama. Saya nak trade in kereta Persona M-Line saya tahun 2009 dengan kereta baru cam Avanza ker sebab nak upgrade sikit. Anak dah start ramai nie. Jadi macam mana nak trade iin kereta saya nie? Sure ker yang pihak kedai akan settlekan masalah tue? Berapa nak kene tambah?  
  14. Zarif 7 - Fri 13/May/2011 2:59pm
    TO HMIZAN - SAYA ADA WAJA SENDIRI PUNYA AUTO 1.6 2001 NAK JUAL DGN SEGERA...-EMAIL SAYA Zamani_jssb@yahoo.com -sms @ 01112251055.....URGENT  
  15. Merpatibiru - Wed 7/Sep/2011 5:17pm
    sori xabis tulis lak...
    saya ada keta viva 1.0 tahun 2007, 100% loan.. bulanan rm 460..

    haritu tanya kedai dia xnak amik... katanya tak berbaloi.. ada x cara lain utk saya trade in kereta viva ni... saya nak beli avanza.... dulu beli viva masa study skrg anak bertambah susah kg JB

    sms saya di 0166240182.  
  16. Zaty 7 - Tue 27/Sep/2011 4:11pm
    boleh ke nk jual kereta yg masih ada loan dgn bank? sy nk tukar neo dgn sedan car.. tp still terikat dgn loan neo..  
  17. Nadeya Othman - Sun 2/Oct/2011 11:26am
    sya nk trade in wira SE (2006). nk tukar kpd suzuki swift . klu baki full settlement topup ke loan baru, agak2 brape monthly sya ? anyone bleh tlg kira ?  
  18. Syahril 11 - Fri 2/Dec/2011 10:51am
    nk trade in,,nk jual cash,,nk guna duit,kereta tertungggak..dh tk mampu byr blnn,,sy bleh bantu anda,,call 017 3939695  
  19. Narlee - Sun 11/Dec/2011 10:55am
    Untuk yang nak bagi sambung bayar...Hubungi saye Nazlee 0146283492..:-)  
  20. Hisam 3 - Sun 25/Dec/2011 12:33pm
    saya pun ada nk tolak waja 1.6 auto 2001.htg bnk 20k.market 17k...nk tkr viva elite baru..kalo ada sape2 leh tlg kol me 0142774629..johor  
  21. Syahril 11 - Mon 26/Dec/2011 1:05pm
    kalu nk bg sambung bayar cll 017 3939695  
  22. Mohdkhairunnaim Bin Mdsayid - Tue 27/Dec/2011 12:28am
    masalah duit ? nak kasi sambung bayar...
    blh call saya 017-3110068/012-2099481  
  23. Reza 8 - Thu 29/Dec/2011 11:42pm
    errmm.. semua poyo..bual lebih.. ckp je boleh tlg.. last2 xblh tlg gak..  
  24. Paqmoxx - Sat 31/Dec/2011 7:30pm
    saya pun ada massalah yg sama saya ada myvi 2008 std manual..full settellment ada lg 24k,,nak trade in dgn exora atau mpv lain..

    email saya : paqmoxx_1204@yahoo.com.my  
  25. Ahmed Tajuddin Zainal Abidin - Sat 14/Jan/2012 12:34am
    Sy ada masalah kew.kereta proton waja 1.6 Auto-ENHANCE(2005).Full settlemnt RM 29k . Monthly Installment Rm529.Sy bminat nk jual.Ada sesiapa bminat nk beli @ tlg settle mslh sy
    email sy:anif71@yahoo.com.my@call 010-8077107-din  
  26. Razy 2 - Sun 12/Feb/2012 11:41pm
    saya nak cari kereta sambung bayar... tada dposit...!! waja atau gen2 call 0108272435 kota kinabalu...  
  27. Ridzwan88 - Tue 28/Feb/2012 11:46pm
    sy nk trade in kereta wira aeroback 1.5 thun 2005 dgn swift baru. hutang ad 16k  
  28. Ct 77 - Mon 12/Mar/2012 12:50am
    hi all. saya nk let go toyota rush 1.5S(2010).warna silver.still like nw condition + basic safety accessories.. location shah alam. RM85k (nego). serious buyer only. ct-0174260001. urgent. (saya tak prefer yg sambung byr)  
  29. Ct 77 - Mon 12/Mar/2012 12:59am
    lupe nk bg tau. kete tu STILL under waranty...  
  30. Jue 73 - Fri 6/Apr/2012 10:06am
    saya mempunyai kereta kia spectra 1.6 saya mahu jual kereta ini,,,nak ambik kereta honda..hutang dekat bank ada baki 9k..siapa tahu dekat mana blh jual kereta ini.TQ  
  31. Mifdhal 3 - Sun 15/Apr/2012 12:07pm
    sakai  
  32. Rabiatul Adawiyah Ismail 2 - Mon 23/Apr/2012 12:28am
    salam....nak tanya ckit la....saya pakai persona b line manual 2011....tp baru tepikir nak tukar auto plak...sebab baru kawen...bini x berani bawak manual...hahaha,mcm na nak trade in erk....kat bank ada byk lg utang..baru pkai setahun...mohon pendapat dan cadangan yg sewajarnya.terima kasih  
  33. Sofebiz - Tue 8/May/2012 5:26pm
    sy nak tolak viva elite wife sy tahun 2009 (plate WTL####). condition masih baik (daily used ulang alik dr rumah ke office shj less than 2km). color mettalic dark blue. mileage kurang 8000. Berminat sambung bayar sila hubungi emel saya. sofebiz@gmail.com  
  34. Atha Biela - Fri 1/Jun/2012 5:37pm
    Salam sejahtera... Saya nak btanya. Saya nak tanya kalau saya menjual kereta saya, Perodua Viva dan membeli kereta baru Proton Saga..Adakah dan berapakah yang perlu saya tambah untuk kereta baru?? Viva saya masih hutang bank sbanyak RM 27,250.00. Saya loan utk 9 tahun. Saya beli Viva pd thn 2009 dan dbuat dlm thn 2009 jugak. Proton Saga yg saya nak beli ini berharga dlm RM 41,584.00. Trima Kasih.  
  35. Padme - Tue 12/Jun/2012 1:31am
    salam & selamat sejahtera. saya pon ade masalah yg sama iaitu nk trade in 2 biji kereta saya & suami. kami plan nak trade in 2biji kereta ni untuk ambil sebiji kereta supaya ringan sedikit beban kami membayar loan kereta sebanyak rm 900 sebulan. saya nk trade in kereta saga tahun 2006, dan wira special edition tahun 2005. kedua-duanya masih ade 3 tahun lagi untuk habis bayar. ade sesiapa boleh tolong x??  
  36. Syahril 11 - Tue 12/Jun/2012 3:16pm
    call sy..012-3939695  
  37. Cescsuke - Mon 18/Jun/2012 1:51am
    salam..saya ada honda city idsi thn 2003,nk beli keta lain (lancer gt),loan ada 6 thn lg..mcm mne nk settle nie..hati kemaruk nk pakai evo nie

    boleh tlng abng2 n akak2 bg pendapat tk saya x...0192742158

    email- cescyo24@yahoo.com  
  38. Azizulmr - Tue 19/Jun/2012 9:40am
    masaalah saya pun lbh kurang sama, kalau ada sesapa boleh tolong uruskan hyundai accent saya 2006, ada hutang lgi x sure brp, saya nak amik avanza yg murah murah, 30-35k. pls email.  
  39. Nani 61 - Wed 20/Jun/2012 11:53am
    saya ade kereta persona baseline AT, tahun 2009, mileage dalam kurang 60ribu km, nk trade in or cari sesape yang nak sambung bayar.email sy cenonetmz@gmail.com pada yg berminat.  
  40. Wan Zainuddin Bin Wan Ahmad - Sat 7/Jul/2012 1:20am
    Saya ada kereta Persona Elegance High-Line AT bulan Jun 2010, loan kat bank masih ada sekitar RM48k dan ada 7 tahun lagi,ada sesiapa boleh tolong uruskan untuk sambung bayar atau trade in sebab nak pakai Avanza baru,kalu sesape bleh tolong contact sy Wan 0129636228  
  41. Wann 11 - Fri 13/Jul/2012 12:44am
    saya ada wira se 2nd hand tahun 2005 yang saya beli pada april 2011,saya ingat nak ambik myvi baru,tapi hutang wira se tu ada lagi.macamana saya nak setelkan hal ni?mntak pendapat...  
  42. Addy 17 - Sun 15/Jul/2012 8:34am
    Kepada seiapa yang ingin membeli kereta baru tetapi hutang kereta lama masih banyak, saya sedia membantu
    call saya 012-4266183 (noor) atau email detail ke addy7005@gmail.com TQ  
  43. Syahrul 25 - Thu 2/Aug/2012 6:19am
    Saya ada masalah yg sama utk trade-in sedan saya dgn MPV; anak dah upgrade jadi 4 :)
    Ada balance loan RM26k. Detail kereta saya:
    Mitsubishi Lancer Cedia
    1.5 Auto AWD
    Tahun 01/03
    Enjin standard-tiada modifikasi/body evo 8
    Hubungi saya bg yg boleh membantu utk trade-in atau kot ada yg beminat nak sambung make-up jd full evo 7/8/9. Enjin platform sama dgn Waja.
    0122261249  
  44. Arerih - Thu 2/Aug/2012 11:34am
    sy ada persona full spek silver color thun blan 8/2009..settlement ada lg rm38k loan amik 9tahun..sapa2 yg blh tlng col sy 01115713756  
  45. Amy 212 - Wed 15/Aug/2012 4:15pm
    Sesiapa yg berminat, saya 1st owner nk jual Pesona (M-Line) manual blueberry tea metallic 8/2009, jarang guna so still in a good condition & well maintained... blh call 012-2265606  
  46. Norman84 - Sun 2/Sep/2012 12:48am
    sy ade waja manual tahun 2001 masih ade baki lg rm18k kt bank..ade sape2 ley 2lg x uruskan/mntak pndapat sape2 ley 2lg cal 0194741130  
  47. Sam 100 - Sat 22/Sep/2012 1:28am
    saya ada saga lmst tahun 2005..still ada hutang kat bank dlm 15k..klau saya nak trade in amik blm lepas x cover hutang tu..  
  48. Zaffa Inspira - Sat 29/Sep/2012 9:19pm
    Saya sedang siapkan panduan langkah demi langkah beli kereta baru cara trade in dlm bentuk ebook. Saya cdg nk bg preview percuma utk 20 yg terawal.. Berminat boleh email ke 7thspeed@gmail.com  
  49. Liza 303 - Mon 1/Oct/2012 11:52pm
    salam dan slamat sejahtera.saya pun de masalah yg sama.saya dan suami mempunyai 2 biji kereta,wira aeroback 2003 dan kelisa 2006.kami berdua plan untuk trade in 2 biji kereta untuk beli satu kereta sahaja.jimat skit.dua2 kereta masih de hutang 3 tahun lagi.de sesapa ingin membantu?boleh email saya one_liza@yahoo.com  
  50. Mohd Fadhli 2 - Mon 8/Oct/2012 1:49pm
    Saya mencari Proton Waja / Persona / Exora untuk di sambung bayar..

    Downpayment boleh dibincang.. Yang penting kereta anda tiada tunggakan melebihi 3 bulan..

    0107703008 Fadhli  
Start | Page 1 | Next >                     (Total 67 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2566)
Bengkel Basikal (70)
Bengkel Kereta (1465)
Bengkel Motosikal (238)
Bengkel Tayar (208)
Bisnes Air Mineral (358)
Bisnes Ais Krim (474)
Bisnes Aksesori Kereta (653)
Bisnes Broadband (1062)
Bisnes Burger (529)
Bisnes Cermin Mata (151)
Bisnes Cuci Kereta (783)
Bisnes Cyber Cafe (437)
Bisnes Dobi (1329)
Bisnes Ebook (1015)
Bisnes Handphone (1210)
Bisnes Hari Raya (61)
Bisnes Hotel Dan Resort (543)
Bisnes Ice Blended (676)
Bisnes Jam Tangan (274)
Bisnes Jeruk (160)
Bisnes Kitar Semula (486)
Bisnes Komputer (1437)
Bisnes Kurier Dan Logistik (641)
Bisnes Minuman (1403)
Bisnes Pasar Malam (1898)
Bisnes Pelancongan (512)
Bisnes Perabot (810)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1046)
Bisnes Restoran (3180)
Bisnes Roti Dan Bakeri (685)
Bisnes Salun Rambut (343)
Bisnes Sarang Burung (252)
Bisnes Satay (364)
Bisnes Sms (153)
Bisnes Spa Dan Facial (624)
Bisnes Steamboat (195)
Bisnes Tablet Pc (438)
Bisnes Tradisional (798)
Bisnes Untuk Dijual (3178)
Bisnes Waffle Dan Jagung (365)
Bisnes Western Food (308)
Dewasa 18sx (1686)
Diskusi Bisnes (1897)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (692)
Expo Karnival Tapak Niaga (6137)
Forex Malaysia (1796)
Haiwan Peliharaan (437)
Haji Dan Umrah (456)
Hiasan Dalaman (692)
Hiasan Taman (237)
Hotel Resort Homestay (975)
Iklan Tv Radio Media Massa (211)
Import Dan Eksport (314)
Ingin Berniaga (2756)
Insurans Dan Takaful (1661)
Insurans Roadtax Kereta (321)
Kedai Bunga (185)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1931)
Kedai Emas (438)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2453)
Kedai Hardware (507)
Kedai Ibu Dan Bayi (668)
Kedai Jahit (3629)
Kedai Kamera Dan Camcorder (334)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (329)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1731)
Kedai Sewa (1585)
Kereta Baru (1542)
Kereta Terpakai (4793)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4470)
Kerja Kemahiran (1856)
Kerja Kosong (10962)
Kerja Praktikal (1880)
Kerja Sales (2143)
Kerja Sambilan (6026)
Konsultan Perniagaan (424)
Kontrak Swasta (279)
Kontrak Tender Kerajaan (439)
Kontraktor Balak Dan Kayu (465)
Kontraktor Jurutera (529)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (218)
Kontraktor Minyak Dan Gas (661)
Kontraktor Pasir (353)
Kontraktor Pembinaan (1956)
Kontraktor Perlombongan (310)
Kursus Dan Seminar (2711)
Kursus Kecantikan (666)
Kursus Makanan (646)
Kursus Motivasi (310)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1574)
Mencari Pelabur (3567)
Mesin Fotostat (342)
Mesin Freezer Dan Chiller (248)
Mesin Industri (478)
Mesin Jahit (359)
Mesin Proses Makanan (536)
Pakej Pelancongan (2527)
Pakej Perkahwinan (1167)
Pakej Perniagaan (837)
Pasar Basah (1404)
Pekerja Asing (1170)
Pelaburan Saham Unit Trust (896)
Pembantu Rumah Asing (1786)
Pembekal Barang Runcit (1540)
Pembekal Beras (100)
Pembekal Buah-buahan (467)
Pembekal Ikan Kering (370)
Pembekal Kelapa Dan Santan (607)
Pembekal Kerepek (1067)
Pembekal Keropok (424)
Pembekal Kicap Dan Sos (216)
Pembekal Kurma Dan Kismis (288)
Pembekal Madu (233)
Pembekal Mee Dan Bihun (120)
Pembekal Minyak Masak (407)
Pembekal Rempah Dan Perencah (566)
Pembekal Serunding (254)
Pembekal Telur (132)
Pemborong Aksesori Lelaki (160)
Pemborong Aksesori Wanita (1172)
Pemborong Batik Dan Sutera (346)
Pemborong Beg Galas (98)
Pemborong Beg Tangan (589)
Pemborong Bundle (837)
Pemborong Cadar Dan Tilam (423)
Pemborong Karpet (148)
Pemborong Kasut Dan Sandal (672)
Pemborong Lampin (288)
Pemborong Mutiara (105)
Pemborong Pakaian Bayi (749)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1588)
Pemborong Pakaian Lelaki (1105)
Pemborong Pakaian Plus Size (136)
Pemborong Pakaian Wanita (4082)
Pemborong Telekung Dan Songkok (556)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3410)
Pemborong Tuala (192)
Pemborong Tudung (2705)
Pembuat Papan Tanda Iklan (256)
Pembuat Plastik Kotak Botol (775)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (473)
Pendaftaran Syarikat (473)
Pendaftaran Trademark (31)
Pengedar Alat Tulis (925)
Pengedar Bahan Pencuci (689)
Pengedar Buku Dan Majalah (565)
Pengedar Contact Lens (235)
Pengedar Perfume (1503)
Pengedar Permainan Kanak2 (577)
Pengedar Produk Kecantikan (2535)
Pengedar Produk Kesihatan (2907)
Pengurus Majlis (579)
Penternak Arnab (51)
Penternak Ayam (700)
Penternak Burung Puyuh (93)
Penternak Ikan (683)
Penternak Kambing (279)
Penternak Lembu (367)
Penternak Udang (185)
Peralatan Makmal Dan Hospital (254)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (681)
Peralatan Sukan (538)
Perisian Komputer (548)
Perkakas Dapur (589)
Perkakas Elektrik (412)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1468)
Pinjaman AIM (160)
Pinjaman Hartanah (500)
Pinjaman Kad Kredit (383)
Pinjaman Kereta (569)
Pinjaman Peribadi (10144)
Pinjaman Perniagaan (1779)
Produk Dari China (517)
Produk Sejuk Beku (1259)
Program Consignment (1956)
Program Dropship (6409)
Pusat Bahasa (342)
Pusat Jagaan Bayi (1451)
Pusat Latihan (621)
Pusat Memandu (117)
Pusat Mengaji Agama (479)
Pusat Pendidikan Tinggi (505)
Pusat Rawatan (342)
Pusat Tadika Dan Taska (1241)
Pusat Tuisyen (1021)
Rancangan Perniagaan (565)
Rawatan Alternatif (281)
Rumah Sewa (4099)
Rumah Untuk Dijual (3589)
Servis Freelance (1039)
Servis Keselamatan (686)
Servis Pembersihan (775)
Servis Pengedaran Risalah (447)
Setiausaha Syarikat (585)
Sewa Bas Dan Van (535)
Sewa Kereta Teksi Limo (1720)
Sewa Lori (2430)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (54)
Studio Filem Dan Videografi (235)
Studio Fotografi (861)
Studio Grafik Dan 3D (1030)
Studio Lukisan (123)
Studio Model Penyanyi Pelakon (691)
Studio Muzik (451)
Sukan Beladiri (114)
Sukan Berkumpulan (223)
Sukan Futsal (222)
Sukan Pancing (136)
Tanah Sewa (613)
Tanah Untuk Dijual (4618)
Tempahan Biskut Dan Tart (2111)
Tempahan Hamper (183)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (637)
Tempahan Katering (2052)
Tempahan Kek Dan Coklat (2086)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (161)
Tempahan Kuih Muih (1687)
Tempahan Minuman Dan Dessert (442)
Tempahan Nasi Lemak (495)
Tempahan Roti (337)
Terminal Bayaran (177)
Ubahsuai Pejabat (623)
Ubahsuai Rumah (1627)
Urut Tradisional (752)
Usahawan Baja Pertanian (363)
Usahawan Benih Dan Nursery (383)
Usahawan Tani (1048)
Vending Machine (343)
Voucher Dan Tiket (238)
Web Design Malaysia (2240)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1272)