Search Majalah.com
Murah! Pakej Pelancongan ke Singapore :)
Noraini Mohd Zain - Thu 13/Sep/2012 9:18am [Last Comment]
Selamat sejahtera semua.

Di sini, kami menawarkan 2 pakej pelancongan ke Singapura iaitu :

1) Pakej ke Universal Studio Singapore & Pulau Sentosa
RM240/seorang

Pakej termasuk :
* Pengangkutan pergi balik
* Tiket USS
* Sarapan

2) Pakej Lawatan ke Singapura
RM80/seorang

Pakej lawatan ke :
* Merlion / Esplanade
* Bugis Street
* China Town
* Malay Heritage Centre
* Masjid Sultan
* Pulau Sentosa

Pakej termasuk :
* Pengangkutan pergi balik
* Sarapan

**kedua-dua pakej ini disediakan INSURAN PERLINDUNGAN dan CENDERAHATI PERCUMA dari kami. :)

Pakej berkumpulan daripada syarikat/organisasi amatlah dialu-alukan. Hubungi saya di 017-7310105 - Ainiey.

Niche: Pakej Pelancongan
Salam Eidulfitri 1435h (2014)
Dari DPMM Putrajaya

Seminar GST untuk Usahawan/Peniaga
27 Ogos 2014 (Rabu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya
     
  1. Puty - Thu 13/Sep/2012 9:38am
    salam..pakej uss termasuk tempat penginapan x..?terima kasih  
  2. Noraini Mohd Zain - Thu 13/Sep/2012 12:31pm
    wsalam Puty.. pakej nih tnpa penginpan tapi kalau perlu dengan penginapan, saya boleh buat costing baru.. cma sy perlu tahu awak brapa org yer?  
  3. Mardaei Mohiddin - Fri 14/Sep/2012 4:25pm
    noraini bg sy price yg terbaik utk pakej ke USS dlm 30-40 orang student ipt untuk bulan oktober.tq 017-3938892  
  4. Syam 56 - Sun 16/Sep/2012 12:55pm
    salam...saya perlukan costing untuk penginapan 3 hari 2 malam ker USS,legoland dan JPO. Menginap di hotel 3* d jb dan pengangkutan bas dari bandar baru bangi. Kami seramai 20 orang termasuk kanak2 umur 5 dan 7 tahun.

    email : syamnco@gmail.com.

    Terima kasih  
  5. Zyra Kariem - Mon 17/Sep/2012 12:38am
    sy nk pakej ke legoland,uss,jpo..hotel 3-4* di JB..tq :)

    email@sms zyra_kariem@yahoo.com/0196008317  
  6. Din 153 - Tue 25/Sep/2012 2:44pm
    kami juga ada menawarkan pakej ke singapore iaitu:

    1. Melancong ke singapura bersama Pengangkutan pergi dan balik .

    tiket universal studio singapore dan sekitar pulau singapura dari hotel sekitar jb ( with breakfast ) ( by group 38 orang atau orang perseorangan ) bersama ngan penginapan hotel 3 - 6 star bergantung pada kemampuan .

    2.Dari hotel sekitar jb ( with breakfast ) ke legoland dan jpo (by group or perseorang)

    berminat bole hubungi saya 012-7549101 ayim  
  7. Bardsyam - Tue 9/Oct/2012 11:41am
    salam noraini, pls list utk sy ke Uss singapore siap penginapan 3h 2m
    sekitar 4-5 org pelajar IPT ..sekian

    badsyam922yahoo.com  
  8. J Jinggo - Thu 29/Nov/2012 9:27am
    email kan sy jua untuk 5-6 org dewasa,.
    jinggo_kasturi@yahoo.com
    pada 25,26, & 27 hb Januari 2013.
    atau
    1, 2 , 3 hb Februari 2013.
    t q  
  9. Norain 21 - Tue 4/Dec/2012 9:04am
    salam noraini,
    boleh emailkan sy price ke USS untuk satu hari untuk 11 orang dewasa+1 baby? dalam bulan 12 ni nak pergi. plz reply a.s.a.p.
    syarikat awk dari JB kan? sbb sy duduk JB. sila emailkan maklumat ke :
    nurain_cahayamata@yahoo.com.my

    atau call/sms 0127935367  
  10. A aiesyah - Tue 11/Dec/2012 9:03am
    salam puan noraini,
    boleh emailkan sy price utk penginapan di jb, tiket satu hari di uss dan pengangkutan..
    email ke : aisyah@kk.usm.my  
  11. Noraini Mohd Zain - Fri 14/Dec/2012 1:04am
    Saya sudah email kepada semua. Sebarang pertanyaan, boleh hubungi saya terus di talian 019-7300105. Terima kasih.  
  12. A Toy - Tue 18/Dec/2012 12:37am
    saya planning nak g uss 23.12.12 ada tempat x tuk 2 dewasa 2 kanak-kanak  
  13. Noraini Mohd Zain - Tue 18/Dec/2012 10:01am
    A Toy : ada.. boleh call saya terus untuk booking your seat.. TQ  
  14. Waldorf - Wed 19/Dec/2012 3:31pm
    boleh tolong emailkan kat saya harga utk :

    pengangkutan dari airport ke hotel,
    hotel penginapan di JB,
    satu hari di USS beserta pengangkutan.

    untuk dewasa 2 org shj. tarikh :
    6 February.

    jika ada perkhidmatan kereta sewa, mintak emailkan sekali details..

    ni email saya yer : wawazolkepli@yahoo.com  
  15. Hamimah 7 - Thu 20/Dec/2012 12:18pm
    Slm noraini...boleh emailkan sy package utk 4 dewasa lwtn ke singapore tidor semlm di singapura (xnak pg USS 3 daripada peserta umo 60-70++)...bleh tak bagi costing perjalanan dr KL-SPORe-KL,otel,mkn, lawatan...rancangan pegi mgu pertama bln May 2013  
  16. Nusrah - Mon 24/Dec/2012 12:20pm
    As-salam,
    Boleh tolong emailkan kat saya harga pakej utk :

    hotel penginapan di JB,
    satu hari di USS beserta pengangkutan.

    untuk dewasa 2 org shj.

    pls email to nusrah.ghani@yahoo.com  
  17. Mohammad Syazuan - Wed 26/Dec/2012 11:59am
    Salam,saya nak tau quotation utk ke uss singapore beserta penginapan 3 hr 2 mlm.budget 10 org  
  18. Danial 38 - Thu 27/Dec/2012 5:54am
    boleh ke nant nak suruh ambek dkt changi airport then bawak ke RW Sentosa??? tarikh 12-13 januari.... kalau boleh ambil dan hantar semula ke changi airport.... mohon costing and quotation dgn segera.....  
  19. Muh Rizz - Thu 3/Jan/2013 10:30am
    Cik Noraini, sempat ke nak g pulau sentosa and USS dlm msa sehari. Lau separate 2 hari leh? Bole x pm cost. Sy dari johor je. Ne ad travel guide x? Nk g 4 org dewasa. N lau yg tade pasport leh mohon srt perjalanan berkumpulan x. Please email me the details.
    Thank you..  
  20. Hafiz 497 - Sat 5/Jan/2013 8:00am
    salam, tolong beri costing dan quotation kpd saya utk pakej sek rendah (40 murid ke atas ) ke USS:

    Dari Bandar Baru Bangi  
  21. Farah 368 - Tue 15/Jan/2013 10:41pm
    salam, tolong beri costing dan quotation kpd saya utk pakej (30 dewasa ) ke USS:
    Dari kl

    pls email to mei2wuzhere_1790@yahoo.com
    asap.tq  
  22. Syiroo - Tue 15/Jan/2013 11:17pm
    salam email saya detail ni untuk 1 day trip. syirooroo@gmail.com. thanks.  
  23. Jany 2 - Thu 17/Jan/2013 2:19pm
    salam Pn.Noraini...
    saya dalam perancangan utuk membawa sekumpulan rombongan pelajar seramai dalam 40 orang untuk melancongan ke Singapura bagi tempoh 3 hari 2 malam.
    berapa agaknya kos untuk:-
    -penginapan 3H2M
    -pengangkutan
    -pakej utk dilawati
    -makan minum peserta utk 3H2M

    harap boleh emelkan dengan segera ke:
    Science_boy179@yahoo.com

    jasa anda amat dihargai  
  24. Cera 2 - Sun 20/Jan/2013 9:52pm
    Salam....ble email kt sy pakej ke sgpore skali gn penginapan utk 3h2m dan 2h1m utk 2pax. sy dri penang.
    email : cera_chasez@yahoo.com  
  25. A Farizuan - Sun 27/Jan/2013 12:45am
    salam Pn.Noraini...
    saya dalam perancangan utuk membawa family saya 18 dewasa,22 kanak2(1bulan-12 tahun) untuk melancong ke Singapura bagi tempoh 3 h2m pada bulan ogos 2013.
    berapa agaknya kos untuk:-
    -penginapan 3H2M(JB @ S'pore)
    -pengangkutan dr KL
    -pakej USS
    -lawatan tempat lain

    harap boleh emelkan dengan segera ke:
    a_farizuan@yahoo.com.my  
  26. Kusnan - Fri 1/Feb/2013 10:52am
    Assalam, ble bagi saya pakej lawatan ke uss dan ke tempat2 lain d singapore utk 2 pax, bermalam d JB pada 2-3.03.2013.  
  27. Taeha2801 - Sat 2/Feb/2013 12:03am
    Salam, saya nak buat lawatan ke singapura untuk kelas saya seramai 70 orang. Kami ingin melawat National University of Singapore dan Seameo Regional Language Centre. selain itu, kami juga ingin melawat USS. Masa lawatan mungkin 3H2M. sila email fatihahtesl9@gmail jika pihak tuan berminat. tq.  
  28. Siti Asnah - Sat 2/Feb/2013 1:23am
    salam, saya berminat dgn pakej ke uss. saya bercadang msk ke singapore pd 14/2/13. naik dr jb.
    2 dewasa 3 kanak2 berumur 8,6 & 2 thn. boleh sms harga u tak? a.s.a.p. tq
    016-3352300 pn. siti  
  29. Misha701 - Tue 5/Feb/2013 1:29pm
    Cik Noraini, sy nk tau cost ke USS dlm msa sehari utk hjg thn ni dlm buln 12. Bole x pm cost. Sy dari kl. Ne ad travel guide x? Nk g 15 org dewasa n 5 kanak2. N lau yg tade pasport leh mohon srt perjalanan berkumpulan x. Please email me (hamisahismail@yahoo.com) the details.
    Thank you..  
  30. Hairul 96 - Tue 5/Feb/2013 9:22pm
    Salam, saya ingin bercuti ke singapura pada 12-14untuk 2 orng, boleh uruskn,  
  31. Kusnan - Thu 7/Feb/2013 10:16am
    Assalam, ble bagi saya pakej lawatan ke uss dan ke tempat2 lain d singapore utk 2 pax, bermalam d JB pada 2-3.03.2013. Pls emel : kusnanm@yahoo.com  
  32. Yatieramly - Thu 14/Feb/2013 10:54am
    salam..
    boleh emailkan cost penginapan dan lawatan ke uss dan sekitar singapura.dalam empat org.  
  33. Ahmad Qusyairie - Thu 14/Feb/2013 10:10pm
    slm... tlg emailkan pakej percutian paling murah ke uss utk 2 hr 1 mlm... rm brape utk seorg? kami dari KL  
  34. Nur Aleyn - Fri 15/Feb/2013 11:55am
    Hi, tolong emailkan saya:
    1. lawatan ke USS, Merlion, Bugis Street dan Pulau Sentosa
    2. 2 Dewasa dan 2 kanak2
    3. Penginapan di 3* hotel in JB with breakfast for 2 nights
    4. Return Transport Hotel dan lokasi lawatan
    5. HP : 0173099195 / 0125152771
    6. Tarikh : 3 May to 5 May 2013
    TQ  
  35. Faz 29 - Sat 16/Feb/2013 5:19pm
    if,
    1. 3hri 2mlm,
    2. penginapan kt singapore 2mlm
    3. tiket msuk USS one-day pass
    4. pengangkutan drpd KL-SG
    5. 4 dewasa
    5. 25-27 Fec 2013  
  36. Ila 206 - Wed 20/Feb/2013 11:46am
    Hye,tolong emailkan pada sy,

    1)tiket ke USS -one day pass (50 dewasa + 15 kanak-kanak)-(Sabtu)
    2)penginapan 1 malam di Sentosa Island + breakfast (Sabtu)
    3)pengangkutan lawatan ke JPO,Legoland (Ahad)
    4) dalam bulan April 2013

    email ke: ila@aquarisoffshore.com  
  37. Masnirah Mohd Hashim - Tue 26/Feb/2013 2:07pm
    Salam.
    Puan, bule dapatkan cost@ Package tak jika kami nak pergi USS termasuk tiket n penginapan pada 28-30hb March 2013. Mgkin bule bg 2, 1 untuk minginap di Jb n 2 utk menginap di Singapore. Kami ada 4 family dimana dewasa ada 10, baby 2 and anak2 10 org.

    Kami plan nak pergi USS 29hb and 30hb ke legoland. Kalu bule nak naik 1 bas je dari hotel.

    Kalu bule sekadar segera ya puan  
  38. Suaibah - Wed 27/Feb/2013 12:12pm
    salam puan, boleh bagi quotation utk pakej 1 n 2, 3d 2n, include penginapan 2rooms (3* pun ok). TQ  
  39. Haniechik - Sat 2/Mar/2013 11:11am
    Salam....seandainya saya ingin ke Singapura seramai 5 org...3 dewasa , 2 kanak2 utk 3 hari 2 mlm pd 23-25.03.2013 , tetapi seorg dewasa tidak mempunyai pasport,berapa caj pakej termasuk penginapan dan uss studio...apakah yg tiada pasport blh turut serta?  
  40. Jazilah Muhammad - Sat 2/Mar/2013 9:06pm
    salam Pn.Noraini...
    saya dalam perancangan utuk membawa sekumpulan rombongan pelajar seramai 60 orang untuk melancong ke Singapura bagi tempoh 3 hari 2 malam.
    berapa agaknya kos untuk:-
    -penginapan 3H2M
    -pengangkutan
    -pakej utk dilawati
    -makan minum peserta utk 3H2M

    harap boleh emelkan dengan segera ke:
    jazz_baidhawi@yahoo.com

    kerjasama anda saya dahului dengan ucapan berbanyak terima kasih .  
  41. Liyana 71 - Thu 7/Mar/2013 1:04pm
    emailkan kepada saya quatation untuk pakej:
    10 hingga 12 May 2013) utk 2 org..
    termasuk :
    Tiket USS
    Lawatan Ke Singapore

    Saya stay kat Kozi Hotel, Johor...contact saya : 0195611142 atau email : liyana_0131@yahoo.com  
  42. Izzat 46 - Fri 8/Mar/2013 8:33pm
    salam, ader pakej lawatan dlm 40 orang x ?
    *jalan2 jb
    *tido di jb
    *masok singapore

    lau ader nak mintak harga keseluruhan lau masok uss ngan x ..

    email me : iy_zzat10@yahoo.com  
  43. Syazaismail - Wed 13/Mar/2013 7:10pm
    Assalamualaikum,

    saya ingin bertanya. Kalau trip ke USS selama 2 hari 1 malam atau one day trip dari KL untuk 41 orang student IPT berapa ya?

    - 2 days 1 night/one day trip (Fri/Sat)
    - 41 students IPTA
    - KL to SG
    - tiket masuk USS one-day pass adult (41 pax)

    email me at miszjaja90@gmail.com  
  44. Fiza Kamsan - Sat 13/Apr/2013 12:31pm
    Salam pn. Noraini,

    Minta berikan kos bagi lawatan bersiar2 ke Singapura (pakej 2) bagi 30 orang.
    -harga seorg dewasa & kanak2 berapa?(x bermalam)& kos sekiranya bermalam di jb?
    -pengangkutan disediakan dr mana? (Kami dr mersing). Tarikh lawatan 31 Ogos 2013. Tq

    Minta emailkan kpd sy fiza_kamsan@yahoo.com  
  45. Shiho92 - Mon 15/Apr/2013 7:08pm
    Salam.

    Kalau xde passport bg budak berumur 6 dan 5 tahun boleh pergi ke Singapore ke?

    Boleh hubungi saya di farhana_kamaruddin@yahoo.com  
  46. Mohd Fuad Nafis - Sat 27/Apr/2013 9:28pm
    Assalam cik ainiey, pakej yang disediakan ni harga untuk seorang ke? dan selepas tu, boleh emailkan kepada saya tak harga untuk seorang.

    Pakej LAWATAN singapura (lebih kurang 3tempat menarik( ,Pakej uss dan penginapan. boleh emailkan ke email saya angahfuad30@yahoo.com atau msg ke no saya 0174128023. terima kasih.  
  47. Zailand B Mohd Noor - Mon 6/May/2013 4:24pm
    Tlg hantar pakej 3D2N termurag yang ada, stay kat Spore.  
  48. Nurzana - Fri 7/Jun/2013 7:41pm
    NURZANA
    Salam, saya nk tanya pasal lawatan ke singapura tu..pakej RM80 tidak ada caj tersembunyi lagi ke n bagaimana kalau saya menginap di tune hotel kt danga bay.  
  49. Azam 193 - Wed 3/Jul/2013 3:19pm
    Salam..
    Saya ingin mendapatkan itinerary dan kos untuk lawatan ke singapura pada tarikh berikut:

    Tarikh: 14 sept 2013-16 sept 2013
    Bilangan: 4 dewasa ,2 kanak-kanak

    Saya ingin melawat universal studio,cabel car and tempat 2 menarik di singapura. Saya ingin bermalam di johor. Harap dapat respon segera.
    Email saya azam.jahaya@prasarana.com.my  
  50. M Kalaichelvi A P Munisamy - Thu 4/Jul/2013 3:17pm
    salam Pn.Noraini...
    saya dalam perancangan utuk membawa sekumpulan rombongan pelajar seramai 40 orang untuk melancong ke Singapura bagi tempoh 4 hari 3 malam.
    berapa agaknya kos untuk:-
    -penginapan 4H3M
    -pengangkutan
    -pakej utk dilawati
    -makan minum peserta utk 4H3M

    harap boleh emelkan dengan segera ke:
    selpal1961@yahoo.com  
Start | Page 1 | Next >                     (Total 60 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2557)
Bengkel Basikal (70)
Bengkel Kereta (1463)
Bengkel Motosikal (237)
Bengkel Tayar (208)
Bisnes Air Mineral (358)
Bisnes Ais Krim (470)
Bisnes Aksesori Kereta (653)
Bisnes Broadband (1055)
Bisnes Burger (529)
Bisnes Cermin Mata (151)
Bisnes Cuci Kereta (782)
Bisnes Cyber Cafe (437)
Bisnes Dobi (1324)
Bisnes Ebook (1014)
Bisnes Handphone (1210)
Bisnes Hari Raya (61)
Bisnes Hotel Dan Resort (542)
Bisnes Ice Blended (675)
Bisnes Jam Tangan (274)
Bisnes Jeruk (159)
Bisnes Kitar Semula (486)
Bisnes Komputer (1434)
Bisnes Kurier Dan Logistik (638)
Bisnes Minuman (1398)
Bisnes Pasar Malam (1891)
Bisnes Pelancongan (513)
Bisnes Perabot (809)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1041)
Bisnes Restoran (3173)
Bisnes Roti Dan Bakeri (684)
Bisnes Salun Rambut (343)
Bisnes Sarang Burung (252)
Bisnes Satay (363)
Bisnes Sms (153)
Bisnes Spa Dan Facial (621)
Bisnes Steamboat (194)
Bisnes Tablet Pc (438)
Bisnes Tradisional (797)
Bisnes Untuk Dijual (3165)
Bisnes Waffle Dan Jagung (364)
Bisnes Western Food (306)
Dewasa 18sx (1682)
Diskusi Bisnes (1891)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (692)
Expo Karnival Tapak Niaga (6128)
Forex Malaysia (1795)
Haiwan Peliharaan (435)
Haji Dan Umrah (455)
Hiasan Dalaman (691)
Hiasan Taman (236)
Hotel Resort Homestay (970)
Iklan Tv Radio Media Massa (211)
Import Dan Eksport (314)
Ingin Berniaga (2752)
Insurans Dan Takaful (1655)
Insurans Roadtax Kereta (321)
Kedai Bunga (185)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1928)
Kedai Emas (438)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2450)
Kedai Hardware (508)
Kedai Ibu Dan Bayi (663)
Kedai Jahit (3622)
Kedai Kamera Dan Camcorder (334)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (329)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1725)
Kedai Sewa (1581)
Kereta Baru (1531)
Kereta Terpakai (4782)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4448)
Kerja Kemahiran (1853)
Kerja Kosong (10893)
Kerja Praktikal (1871)
Kerja Sales (2132)
Kerja Sambilan (6004)
Konsultan Perniagaan (421)
Kontrak Swasta (277)
Kontrak Tender Kerajaan (439)
Kontraktor Balak Dan Kayu (465)
Kontraktor Jurutera (526)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (218)
Kontraktor Minyak Dan Gas (661)
Kontraktor Pasir (351)
Kontraktor Pembinaan (1952)
Kontraktor Perlombongan (308)
Kursus Dan Seminar (2706)
Kursus Kecantikan (665)
Kursus Makanan (646)
Kursus Motivasi (310)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1573)
Mencari Pelabur (3564)
Mesin Fotostat (341)
Mesin Freezer Dan Chiller (248)
Mesin Industri (478)
Mesin Jahit (359)
Mesin Proses Makanan (536)
Pakej Pelancongan (2519)
Pakej Perkahwinan (1167)
Pakej Perniagaan (835)
Pasar Basah (1401)
Pekerja Asing (1169)
Pelaburan Saham Unit Trust (894)
Pembantu Rumah Asing (1789)
Pembekal Barang Runcit (1539)
Pembekal Beras (100)
Pembekal Buah-buahan (462)
Pembekal Ikan Kering (368)
Pembekal Kelapa Dan Santan (606)
Pembekal Kerepek (1067)
Pembekal Keropok (423)
Pembekal Kicap Dan Sos (216)
Pembekal Kurma Dan Kismis (288)
Pembekal Madu (233)
Pembekal Mee Dan Bihun (120)
Pembekal Minyak Masak (407)
Pembekal Rempah Dan Perencah (563)
Pembekal Serunding (254)
Pembekal Telur (130)
Pemborong Aksesori Lelaki (160)
Pemborong Aksesori Wanita (1170)
Pemborong Batik Dan Sutera (344)
Pemborong Beg Galas (98)
Pemborong Beg Tangan (588)
Pemborong Bundle (834)
Pemborong Cadar Dan Tilam (422)
Pemborong Karpet (148)
Pemborong Kasut Dan Sandal (669)
Pemborong Lampin (287)
Pemborong Mutiara (105)
Pemborong Pakaian Bayi (748)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1586)
Pemborong Pakaian Lelaki (1104)
Pemborong Pakaian Plus Size (136)
Pemborong Pakaian Wanita (4072)
Pemborong Telekung Dan Songkok (556)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3398)
Pemborong Tuala (192)
Pemborong Tudung (2695)
Pembuat Papan Tanda Iklan (254)
Pembuat Plastik Kotak Botol (778)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (473)
Pendaftaran Syarikat (472)
Pendaftaran Trademark (31)
Pengedar Alat Tulis (924)
Pengedar Bahan Pencuci (689)
Pengedar Buku Dan Majalah (565)
Pengedar Contact Lens (234)
Pengedar Perfume (1502)
Pengedar Permainan Kanak2 (577)
Pengedar Produk Kecantikan (2531)
Pengedar Produk Kesihatan (2904)
Pengurus Majlis (579)
Penternak Arnab (51)
Penternak Ayam (698)
Penternak Burung Puyuh (93)
Penternak Ikan (684)
Penternak Kambing (278)
Penternak Lembu (366)
Penternak Udang (185)
Peralatan Makmal Dan Hospital (254)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (680)
Peralatan Sukan (538)
Perisian Komputer (547)
Perkakas Dapur (587)
Perkakas Elektrik (411)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1466)
Pinjaman AIM (160)
Pinjaman Hartanah (498)
Pinjaman Kad Kredit (383)
Pinjaman Kereta (568)
Pinjaman Peribadi (10098)
Pinjaman Perniagaan (1775)
Produk Dari China (514)
Produk Sejuk Beku (1256)
Program Consignment (1952)
Program Dropship (6391)
Pusat Bahasa (340)
Pusat Jagaan Bayi (1446)
Pusat Latihan (621)
Pusat Memandu (118)
Pusat Mengaji Agama (477)
Pusat Pendidikan Tinggi (505)
Pusat Rawatan (341)
Pusat Tadika Dan Taska (1234)
Pusat Tuisyen (1017)
Rancangan Perniagaan (562)
Rawatan Alternatif (280)
Rumah Sewa (4086)
Rumah Untuk Dijual (3579)
Servis Freelance (1034)
Servis Keselamatan (686)
Servis Pembersihan (770)
Servis Pengedaran Risalah (446)
Setiausaha Syarikat (585)
Sewa Bas Dan Van (534)
Sewa Kereta Teksi Limo (1713)
Sewa Lori (2424)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (54)
Studio Filem Dan Videografi (232)
Studio Fotografi (860)
Studio Grafik Dan 3D (1025)
Studio Lukisan (123)
Studio Model Penyanyi Pelakon (690)
Studio Muzik (448)
Sukan Beladiri (114)
Sukan Berkumpulan (223)
Sukan Futsal (222)
Sukan Pancing (136)
Tanah Sewa (610)
Tanah Untuk Dijual (4604)
Tempahan Biskut Dan Tart (2108)
Tempahan Hamper (183)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (637)
Tempahan Katering (2043)
Tempahan Kek Dan Coklat (2084)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (161)
Tempahan Kuih Muih (1686)
Tempahan Minuman Dan Dessert (440)
Tempahan Nasi Lemak (493)
Tempahan Roti (336)
Terminal Bayaran (176)
Ubahsuai Pejabat (621)
Ubahsuai Rumah (1624)
Urut Tradisional (750)
Usahawan Baja Pertanian (363)
Usahawan Benih Dan Nursery (383)
Usahawan Tani (1045)
Vending Machine (342)
Voucher Dan Tiket (238)
Web Design Malaysia (2233)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1269)