Search Majalah.com
Minta Pendapat Pada Yang Berpengalaman Dalam Bisnes.
Angah 29 - Thu 14/Jun/2012 11:39am [Last Comment]
sy ada modal RM15k,sy berminat nk mulakan perniagaan tp masalahnya sy xtau nk jalankn bisnes ape yg menarik pd masa skrg dan yg bleh membawa keuntungan yg byk dengan modal sebanyak tu..jd sy nk minta pendapat pada warga majalah.com..harap korang bleh bantu sy..jika ada yg ingin cari rakan kongsi bleh email pd sy 'arepeace_apizz@yahoo.com'...tq.

Niche: Ingin Berniaga | Diskusi Bisnes
Kursus Praktikal GST untuk Usahawan
13 Nov 2014 (Khamis) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya

Seminar Memborong Produk di China
12 Nov 2014 (Rabu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya
     
  1. Zack 94 - Thu 14/Jun/2012 11:44am
    salam angah area mne?
    email zha_epoh@yahoo.com  
  2. A Rahim 2 - Thu 14/Jun/2012 11:48am
    Little Yemeni, syarikat pengeluar air kurma Luscious Tamar, sedang mengembangkan sayap dan ingin mencari pemborong dan pengedar diseluruh negara.Antara khasiat Luscious Tamar yang diakui oleh pelanggan kami;
    - menambah tenaga
    - menguatkan antibodi
    - meningkatkan pengeluaran susu ibu
    - meningkatkan kecergasan kanak kanak
    - menambah dan melancarkan peredaran darah
    - mengurangkan masalah panas dalam
    - melawaskan pencernaan

    Jika berminat; boleh hubungi saya di talian 017 7616626 atau email little_yemeni@yahoo.com atau lawati kami di facebook.com/LittleYemeni  
  3. Mat Rafiee - Thu 14/Jun/2012 11:51am
    Salam angah, maaf.. apabila tuan menyatakan jumlah modal sedemikian, berhati2. Berkemungkinan ada yang ingin mengambil kesempatan. Namum jika angah berminat, satu peluang kerjaya yang boleh berkembang maju. Dalam bidang IT. Menggabungkan dunia IT & pendidikan. Ia produk keperluan yang mana bakal dan sedang digunakan oleh semua pelajar2 di Malaysia. Modal kurang dari 10K. Hubungi 0192545433 untuk penerangan. Tuan tinggal dimana? Dengat dahulu dan nilai serta buat kesimpulan. Jangan mengambil maklumat dari sumber yang salah & tidak benar.  
  4. Azlina 48 - Thu 14/Jun/2012 12:25pm
    Hati-hati bila anda iklankan anda ada 15k ramai yg akan cuba ajak anda masuk mlm.
    Maaf saya juga peniaga ada kilang sendiri bukan tak setuju masuk mlm tapi kalau anda sendiri tiada skill dalam mlm jangan cuba kesian nanti. saya galakkan anda buat dulu perniagaan biasa bila dah ada skill automatik jual apa pun laku.
    Apa yg penting berniagala kecil-kecilan dulu, saya dulu pun macam tu. Kerana dari akarla yg akan jadi pokok.
    Contoh yg paling senang ice blended modal tak banyak tapi untung boleh tahan, kalau ok 1 tempat bukala caw. lain. sewa kedai mahal buatla kat pasar malam atau depan sekolah.
    Contoh yg lain pun banyak pergi je PROSPER tanya apa2 yg tak tau.Ini adalah perniagaan anda sendiri jatuh bangun anda yg tentukan, kalu buat mlm sungguh2 yg makin kaya siapa? Baik buat sungguh2 untuk perniagaan sendiri.  
  5. Pn Liza 2 - Thu 14/Jun/2012 12:30pm
    YESS tul tu,saya galakkan u buat bisnes kecil2 dulu,niaga gerai abc,atau nasi lemak berlauk,cari port yg agak2 tpt org lalu dan stategik.modal tk besar n untung hari2  
  6. Janawang - Thu 14/Jun/2012 12:43pm
    salam...en berminat nak buat bisnes nak mendptkan income pasif??sambil bantu ramai rakyat malaysia untuk menjadi lebih sihat???ramai yg da jadi lebih sihat dan plus bonus income yang lumayan!!!ASK ME HOW 014-2468650 @ http://azizishah-hl.blogspot.com  
  7. Noor Nazry Zakarya - Thu 14/Jun/2012 1:30pm
    Salam...

    utk lebih meyakinkan..carilah ilmu perniagaan dl... cth yg sy bleh berikan tip dptkan perniagaan yg sesuai dgn mengabungkan tarikh lahir anda..dan tgk lokasi mana yg sesuai utk perniagaan tersebut...

    dan yg paling penting.. anda perlu yakin dgn ALLAH atas apa yg diberikan baik buruk adalah satu ujian utk menilai iman kita dan atas doa yg kita minta...

    sy merupakan setiausaha koperasi bina usahawan utara berhad, di sini memperlawa kepada yg berminat utk menjadi sebahagian drp ahli bersekutu kami utk mewujudkan jaringan2 perniagaan di dalam bidang yg sama...

    selain itu juga, koperasi mewujudkan usahasama dgn pemegang syer koperasi dan peniaga2 dlm konsep bisnes usahasama...

    dan koperasi kami sdg dlm usaha utk mewujudkan 1 gagasan yg berpaksikan perniagaan cara Nabi s.a.w adalah cth yg terbaik utk kita ikuti... sy akan teruskan usaha ini sehinggalah sy bertemu dan mengumpulkan setiap individu yg sama2 berhajat utk berniaga krn MENCARI REDHA ALLAH SEMATA-MATA... keuntungan biarlah ALLAH yg tentukan...

    Syukur.. ALLAH berikan sy ilmu selepas tercicir dlm perniagaan akibat kurangnya ilmu dan terlalu ghairah dlm kebendaan dunia... sy lalai masa dl..

    skrang sy sedang bgn utk sedarkan diri sy dan yg berminat utk sama2 sedar akan hakikat hidup kita sebenarnya...

    Fokus perniagaan pd keperluan hidup..bukannya kehendak hidup.. maka nikmatnya akan sama2 kita rasainya...

    So sesiapa yg belum bermula menyimpan emas..simpanlah emas dr skrang dan kita akan berurusan dgn jaringan kita guna dinar dan dirham...

    akan diusahakan cara ini...insaALLAH...

    018-9475 996... Yang tak yakin dan anggap omongan kosong..abaikanlah msg sy ini... krn Nabi s.a.w sendiri pun tak dpt kekuatan utk mengislamkan bapa saudaranya yg paling disayanginya..inikan pula sy.. lain hina,daif dan byk dosa utk mengajak anda utk bersama2 dgn sy...

    Yang datang pd sy adalah bukan pilihan anda.. tapi PILIHAN ALLAH ..Amin 018-9475996 / azkakza@gmail.com  
  8. Angah 29 - Thu 14/Jun/2012 2:31pm
    sy area klang selangor..  
  9. Afinfinite Freeshop - Thu 14/Jun/2012 2:36pm
    Assalamualaikum angah...sy faizah...menceburi bidang MLM jgk...sbnrnye x salah menceburi bidang MLM nie..ramai yg takut bila dgr bisnes MlM...kalau nk diikutkan mmg ramai yg berjaya dgn bismes MLM nie dan ada juga yg kecundang...sy cadangkan angah join dulu maner2 business preview MLM....ambil info mrktg strategy mrk...apa yg blh anda dapati bila join...buat solat istikharah...then baru buat keputusan...kbnykn MLM talk nie semuanya free n x perlu bayar...pergi cari ilmu...kalau sesuai dgn jiwa kita...then baru sign up...pilihan di tgn kita kan..??x siapa boleh memaksa kalau xnk join pun...rezeki tu Allah yg tentukan...kita hanya berusaha sedaya upaya jer...kt cni sy sertakan salah satu bisnes MLM yg angah blh dtg utk dgr presentationnye...mcm saya ckp td...keputusan di tgn angah...tiada siapa yg akan membuat keputusan terbaik melainkan diri sendiri...

    Free shoppe presentation and business preview....tempat : kelana jaya, tarikh : 19/06/2012 time: 08:30 mlm....berminat untuk memiliki kedai dan perniagaan sendiri, hubungi saya 0163428150 ( faizah )....  
  10. Peluang Bisnes - Thu 14/Jun/2012 3:11pm
    boleh email ke saya speedtyrah@yahoo.com no phone...peluang bisnes..
    mencari rakan kongsi..
    bkn MLM..pulangan profit 2 kali ganda modal..  
  11. Din 48 - Thu 14/Jun/2012 3:20pm
    assalamualaikum angah 29...

    jom buat simple bisnes...

    info percuma layari:

    http://simplebisnes.com/azidin  
  12. Aznibeautyshoppe - Thu 14/Jun/2012 10:43pm
    Jadi slh seorg rakan niaga kami...tak perlukan modal tinggi...
    https://www.facebook.com/availbeauty4us  
  13. Mrshahdotcapital - Fri 15/Jun/2012 4:34am
    angah29..ctc sy 0133763837-shah..duit anda 10k boleh jd 27k- dlm masa setahun..yg beri comment kt sini pn boleh sms atau ctc sy klau nk tahu..  
  14. Razif 6 - Fri 15/Jun/2012 9:39am
    Salam angah29.. Semua perniagaan mermerlukan pengalaman tapi dengan adanya sistem yang mantap dan sokongan dari rakan2 niaga di seluruh malaysia anda tidak perlu risau kerana kami akan beri tunjuk ajar dan gunakan pengalaman kami untuk berjaya dalam perniagaan ini...saya ingin berkongsi ruang dan peluang yang ada kerana perniagaan ini keuntungan TIADA HAD cth:kalau kita berkerja kita tahu pendapatan yg kita dapat macam mana teruk pun itulah yg kita peroleh.bagi saya elok anda ambil tahu dahulu supaya anda dapat melihat,menilai,dan menganalisa dahulu perniagaan ini...kalau anda benar2 sudah bersedia hubungi saya untuk buat satu temujanji RAZEEF-0189897923  
  15. Che Maziah - Fri 15/Jun/2012 4:22pm
    Pergilah seminar kenali diri anda dahulu supaya bisnes yang dibuat tidak rugi. Anda pernah tengoh org meniaga ada yg maju & ada yg rugi kan? Pastikan anda adalah org yg maju ke hadapan dgn bisnes yg anda buat. Seminar yg saya maksudkan adalah "Metafizik Sains Penomboran" oleh Sifu Siddiq. Saya sendiri sudah menghabiskan wang ringgit ke bisnes yg tidak sesuai dgn sy. Sekarang saya lebih yakin akan diri sendiri untuk buat bisnes yg mudah utk berjaya, InsyaAllah. Cubalah pergi & anda pasti dapat hasilnya. Allah sentiasa bersama org yg benar.  
  16. Biz 8 - Fri 15/Jun/2012 5:28pm
    saya pon teringin nak bukak biz...biz petshop...sy keje dgn supplier supplement binatang..sy yakin boleh jalan...sbb sy kenal ramai pemilik petshop dan klinik....  
  17. Air Mineral - Sat 16/Jun/2012 10:40am
    angah,
    kalo nk jadi pengedar air mineral jenama sendiri ataupun nak bukak kedai repair handphone, ley email sy,

    airmineralnmw@yahoo.com  
  18. Iemansofia - Sun 17/Jun/2012 8:04am
    Rogol , Ragut dan Rompak (3R) tidak pernah lengang daripada pendengaran kita,dan ini semua seolah-olah telah menjadi kebiasaan bagi masyarakat umum.Dada-dada akhbar, corong-corong radio serta kaca TV sering kali memaparkan kebiadaban manusia ini,mereka bagaikan hendak meluat untuk menyiarkan hal-hal yang demikian..saban hari kian meruncing jadinya,penjenayah bagai berpesta merayakan kemenangan nafsu LAKNAT mereka. Oleh itu sebagai salah satu sumbangan yang dapat saya bantu disini ialah dengan menggunakan satu product Alat Self Defencse iaitu Pepper Spray (Semburan Lada).

    Pepper Spray adalah satu alat yang bukan diletakkan di dalam kategori senjata.Ianya direka khas oleh pakar-pakar keselamatan dan ahli sains untuk membolehkan mereka yang terancam menyemburkan alat ini ke muka penyerang atau penjenayah tersebut.

    Pepper spray ini akan mengeluarkan sejenis bahan kimia yang diperbuat daripada Hot Ceyyene pepper (sejenis spesis cili paling pedas) .yang akan melekat di lapisan kulit muka penyerang atau penjenayah tersebut.Jarak semburan alat Self Defense ini adalah 2 meter (6 hingga 8 kaki).

    Kesan daripada bahan kimia tersebut akan menyebabkan mata penyerang menjadi pedih teramat sangat sehingga hilang penglihatan buat sementara waktu (45mint keatas).Peyerang juga akan mengalami masalah sukar bernafas buat sementara waktu kerana bahan kimia tersebut akan menyebabkan tiub bronkiol merasa panas.

    Secara ringkasnya , pepper spray ini akan mengakibatkan kelemahan anggota system badan penyerang atau penjenayah terbabit yang terdiri daripada mata,kerongkong dan hidung.Dan ini satu berita buruk buat penyerang atau penjenayah terbabit,satu semburan yang tepat ke muka sahaja cukup untuk melumpuhkan keupayaan mereka untuk melakukan jenayah.Ini akan memberikan masa kepada mangsa untuk melarikan diri atau menghubungi pihak berkuasa (polis).

    Saya adalah pengedar dan boleh dihubungi -

    016-307 8228 atau E-mail ke iemanhaq@gmail.com  
  19. Mye A Hass - Mon 18/Jun/2012 3:22am
    Generate income..not mlm...no selling..but multiply your saving..more a less...tak de downlne downlne ker powerline ker..semua atas diri sendiri..know how..
    Visit http://www.bdbsystem.blogspot.com  
  20. Nenek 2 - Tue 19/Jun/2012 2:48am
    dah ranap ke duit tu? heheheh.. ape citer sekang ni.. cite la pekembangan..nenek nak tawu jugak.  
  21. Angah 29 - Tue 19/Jun/2012 8:28pm
    mdal ade lg..blom wt pape lg..masih fikir nk wt bisnes ape...thank q kpd yg bg pndapat...  
  22. Mohd Zaki 13 - Wed 20/Jun/2012 1:17am
    plse check www.bob2u.com.. kalau minat... bagi tau la...minuman rasmi Manchester United...baru masuk pasaran sms/call -0196906101  
  23. Noor Nazry Zakarya - Wed 20/Jun/2012 1:47am
    Salam...

    Utk angah jika nak belajar dan mengerti perjuangan dlm perniagaan, anda boleh dtg ke medan mara KL pd 22-30 jun ini krn sy akan berada di sana utk memasarkan produk air minuman sarang burung walit.. insaALLAH..

    Anda lihat dl pengalaman berniaga, krn dunia ini ada 2 insan yg BERNIAGA ataupun USAHAWAN... pilihan anda yg mana??

    Koperasi Bina Usahawan Utara Berhad akan menjadi perintis utk agenda menyatukan peniaga2 agar menjadi usahawan.. insaALLAH... yg penting ILMU ALLAH akan sy sampaikan pd mereka2 yg TERPILIH dgn keizinan ALLAH jua anda akan sampai..jika ALLAH tak izinkan anda tak akan sampai...

    Perjuangan sy dlm KOBUUB ini akan tetap diteruskan macam Nabi s.a.w berdakwah utk menyampaikan risalah tauhid... sy juga begitu, akan menyampaikan risalah perniagaan yg diajarkan oleh Baginda.. krn ilmu itu yg ALLAH berikan utk sy berkongsi dgn semua yg akan dipilih oleh ALLAH utk bersama2 dgn sy... insaALLAH...

    Kepada semua individu di KL atau yg sekitar dengannya, tanyalah pd ALLAH utk dtg pd sy... seandainya diizinkan olehNya..maka tetapkan hati anda utk bertemu... insaALLAH kita akn kongsi ILMU ALLAH yg sy dpt ini bersama2 anda...

    wassalam... 018-9475 996 / kobuub@gmail.com  
  24. Bilik Rumahsewa - Wed 20/Jun/2012 1:41pm
    Salam Angah 29 & warga majalah,

    50% KEUNTUNGAN.PELUANG MENJADI RAKAN KONGSI/PELABUR.PROJEK AREA SHAH ALAM.

    YG SERIUS SHJ HUBUNGI EMAIL SY UTK TEMUJANJI :
    bilik.rumahsewa@yahoo.com  
  25. Zai79 - Wed 20/Jun/2012 1:51pm
    Slm,
    Angah 29, klu awak beli emas pun ok.
    Yg penting, manfaatkan duit tu..  
  26. Roslan 45 - Thu 21/Jun/2012 11:41am
    salam..angah,
    wah, byk sangat kawan2 yg ofer mcm2 bentuk bisnes ya..
    sekarang ramai org sedang mencari peluang bisnes dgn modal kecil tapi untung besar.dari pengalaman saya yg dah lebih 10 thn menjalani perniagaan trading adalah sangat berguna. Biasanay kalau nak buat bisness trading dgn modal sebegitu tak akan kemana.sekrg kalau punya modal kuarng RM50k nak buat trading,hanya sekadar cukup2 makan..tapi 1 bisness yg tak pernah akan mati skrg adalah Network Marketing (modal kecil,risiko rendah,profit besar).

    di pendekkan cerita encik boleh cuba bisnes terbaru ini yg baru masuk Msia dlm 1 bln ini..Pernah dengar Organo Gold (bukan emas) tapi kopi..minuman kesukaan semua org,dimana mana ada jual dimana mana negara org minum kopi..modal modal serendah rm450 dan paling tinggi rm3300 anda sudah boleh mula bisness ini dari rumah dan dari bonet kereta anda.Keuntungan lumayan ..
    kalau ada minat ,hubungi saya utk peneragan bisnes plannya..0142400442..mekasih  
  27. Fadli 29 - Thu 21/Jun/2012 5:34pm
    tumpang lalu,
    agen dropship diperlikan untuk jual levis ori.
    layari web http://denim.myori.my untuk catalog.
    email saya untuk sebarang pertanyaan.
    mdfadlislb@yahoo.com.my.
    Sekian  
  28. Nor Zuraida 2 - Thu 21/Jun/2012 9:54pm
    salam tumpang iklan restoran utk disewa area putrajaya dengan kadar segera call 0193752315  
  29. Surin 3 - Sat 23/Jun/2012 3:21pm
    Modal RM90
    Amway business. I ada plan boleh berjaya jadi Diamond di Amway dalam 7 bulan.

    Hanya tukar x brand anda pakai di rumah ke Amway brand

    Anda akan senyum dengan plan ini
    Kalau serious dan nak senang please call or sms 0122006537  
  30. Pzan2003 - Sat 23/Jun/2012 3:33pm
    assalam semua.saya sedang mencari rakan kongsi untuk projek pemasangan unifi tm disekitar kl.sila hubungi segera 0137176787  
  31. Jojo2000 - Wed 27/Jun/2012 3:01pm
    Salam Angah!

    Sy cadangkan anda ceburi perniagaan yg menguntungkan ANDA dan Pengguna. Anda & Pengguna sama2 dpt komisyen. Anda dpt untung runcit dan komisyen manakala PENGGUNA dapat komisyen Terbaru dan terkini
    cuba layari

    http://alhaddadmarketing.com
    sekiranya berminat email ke asyiqintelek@ymail.com

    Wassalam  
  32. Traq Eventure - Fri 29/Jun/2012 12:16pm
    Mungkin anda melabur dahulu untuk memperbesarkan lagi modal untuk perniagaan anda.. Sila ke thread saya.  
  33. Azlan Shah - Tue 10/Jul/2012 9:26am
    ASSALAMUALAIKUM.... SAYA CADANGKAN ANGAH PERGI KE SEMINAR USAHAWAN TERLEBIH DAHULU MENUNTUT ILMU PERNIAGAAN BUKAN DARI SUDUT TEORI PERNIAGAAN SAHAJA TAPI BERDASARKAN PENGALAMAN ORANG-ORANG YANG SUDAH MELALUINYA.... SY ADALAH SALAH SEORANG YANG MENGURUSKAN SEMINAR USAHAWAN BAGI MEREKA YANG INGINKAN ILMU PERNIAGAAN BUKAN DARI SUDUT TEORI SAHAJA NAMUN DARI SUDUT PRAKTIKAL DAN REALITI BERNIAGA.... PENDAFTARAN DAN URUSAN BERKENAAN SEMINAR SAYA YANG URUSKAN.. OLEH ITU BOLEH HUBUNGI SAYA UTK MAKLUMAT LANJUT...013-4818769... SEMINAR USAHAWAN HARGA TIKET RM 70 SAHAJA... ILMU YANG DAPAT DARIPADA SEMINAR USAHAWAN INI ADALAH SGT2 BERNILAI....TANPA ILMU BUAT PERNIAGAAN APA PUN MEMANG TIDAK BOLEH BERJAYA.....ASSALAMUALAIKUM  
  34. Lan 114 - Fri 27/Jul/2012 9:31pm
    saya mempunyai satu peluang yang hebat dengan hanya pelaburan 2k dan dapat menjana 80k dalam hanya masa 3 bulan denan mudah dan cepat..
    untuk tahu lebih lanjut sila hubungi:0146225141  
  35. Ezam 13 - Tue 4/Dec/2012 9:30am
    Bznes nurseri pokok dan lanskap utk peluang pasaran yg luas. Bole jv...ezamad65@yahoo.com  
Page 1   (Total 35 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2749)
Bengkel Basikal (73)
Bengkel Besi (218)
Bengkel Kereta (1494)
Bengkel Motosikal (249)
Bengkel Tayar (215)
Bisnes Air Mineral (369)
Bisnes Ais Krim (503)
Bisnes Aksesori Kereta (655)
Bisnes Broadband (1105)
Bisnes Burger (549)
Bisnes Cermin Mata (160)
Bisnes Cuci Kereta (810)
Bisnes Cyber Cafe (451)
Bisnes Dobi (1366)
Bisnes Ebook (1049)
Bisnes Handphone (1262)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (561)
Bisnes Ice Blended (696)
Bisnes Jam Tangan (288)
Bisnes Jeruk (172)
Bisnes Kitar Semula (500)
Bisnes Komputer (1491)
Bisnes Kurier Dan Logistik (682)
Bisnes Minuman (1467)
Bisnes Pasar Malam (1973)
Bisnes Pelancongan (550)
Bisnes Pengantin (687)
Bisnes Perabot (862)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1112)
Bisnes Restoran (3344)
Bisnes Roti Dan Bakeri (710)
Bisnes Salun Rambut (365)
Bisnes Sarang Burung (257)
Bisnes Satay (382)
Bisnes Sms (162)
Bisnes Spa Dan Facial (665)
Bisnes Steamboat (199)
Bisnes Tablet Pc (441)
Bisnes Tradisional (824)
Bisnes Untuk Dijual (3344)
Bisnes Waffle Dan Jagung (385)
Bisnes Western Food (326)
Dewasa 18sx (1780)
Diskusi Bisnes (1966)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (723)
Expo Karnival Tapak Niaga (6524)
Forex Malaysia (1892)
Haiwan Peliharaan (471)
Haji Dan Umrah (467)
Hiasan Dalaman (714)
Hiasan Taman (243)
Hotel Resort Homestay (1015)
Iklan Tv Radio Media Massa (225)
Import Dan Eksport (333)
Ingin Berniaga (2826)
Insurans Dan Takaful (1734)
Insurans Roadtax Kereta (343)
Kedai Bunga (190)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1991)
Kedai Emas (454)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2538)
Kedai Hardware (437)
Kedai Ibu Dan Bayi (689)
Kedai Jahit (3870)
Kedai Kamera Dan Camcorder (343)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (348)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1856)
Kedai Sewa (1640)
Kereta Baru (1620)
Kereta Terpakai (5016)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4856)
Kerja Kemahiran (1966)
Kerja Kosong (11856)
Kerja Praktikal (2096)
Kerja Sales (2296)
Kerja Sambilan (6356)
Konsultan Peguam (152)
Konsultan Perniagaan (458)
Kontrak Swasta (294)
Kontrak Tender Kerajaan (459)
Kontraktor Balak Dan Kayu (483)
Kontraktor Jurutera (568)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (225)
Kontraktor Minyak Dan Gas (683)
Kontraktor Pasir (399)
Kontraktor Pembinaan (2069)
Kontraktor Perlombongan (319)
Kursus Dan Seminar (2829)
Kursus Kecantikan (692)
Kursus Makanan (665)
Kursus Motivasi (324)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1624)
Mencari Pelabur (3694)
Mesin Fotostat (353)
Mesin Freezer Dan Chiller (273)
Mesin Industri (518)
Mesin Jahit (377)
Mesin Proses Makanan (573)
Pakej Pelancongan (2617)
Pakej Perkahwinan (1207)
Pakej Perniagaan (895)
Pasar Basah (1464)
Pekerja Asing (1241)
Pelaburan Saham Unit Trust (950)
Pembantu Rumah Asing (1870)
Pembekal Barang Runcit (1586)
Pembekal Beras (110)
Pembekal Buah-buahan (484)
Pembekal Ikan Kering (386)
Pembekal Kelapa Dan Santan (652)
Pembekal Kerepek (1102)
Pembekal Keropok (448)
Pembekal Kicap Dan Sos (225)
Pembekal Kurma Dan Kismis (290)
Pembekal Madu (241)
Pembekal Mee Dan Bihun (126)
Pembekal Minyak Masak (415)
Pembekal Rempah Dan Perencah (604)
Pembekal Serunding (259)
Pembekal Telur (140)
Pemborong Aksesori Lelaki (162)
Pemborong Aksesori Wanita (1187)
Pemborong Batik Dan Sutera (353)
Pemborong Beg Galas (99)
Pemborong Beg Tangan (609)
Pemborong Bundle (871)
Pemborong Cadar Dan Tilam (455)
Pemborong Karpet (163)
Pemborong Kasut Dan Sandal (700)
Pemborong Lampin (295)
Pemborong Mutiara (111)
Pemborong Pakaian Bayi (774)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1665)
Pemborong Pakaian Lelaki (1132)
Pemborong Pakaian Plus Size (144)
Pemborong Pakaian Wanita (4241)
Pemborong Telekung Dan Songkok (567)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3531)
Pemborong Tuala (201)
Pemborong Tudung (2803)
Pembuat Papan Tanda Iklan (279)
Pembuat Plastik Kotak Botol (800)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (483)
Pendaftaran Syarikat (497)
Pendaftaran Trademark (35)
Pengedar Alat Tulis (955)
Pengedar Bahan Pencuci (719)
Pengedar Buku Dan Majalah (590)
Pengedar Contact Lens (244)
Pengedar Perfume (1545)
Pengedar Permainan Kanak2 (603)
Pengedar Produk Kecantikan (2635)
Pengedar Produk Kesihatan (3011)
Pengurus Majlis (598)
Penternak Arnab (53)
Penternak Ayam (731)
Penternak Burung Puyuh (95)
Penternak Ikan (697)
Penternak Kambing (289)
Penternak Lembu (392)
Penternak Udang (195)
Peralatan Makmal Dan Hospital (265)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (728)
Peralatan Sukan (555)
Perisian Komputer (571)
Perkakas Dapur (625)
Perkakas Elektrik (439)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1539)
Pinjaman AIM (169)
Pinjaman Hartanah (522)
Pinjaman Kad Kredit (390)
Pinjaman Kereta (613)
Pinjaman Peribadi (10644)
Pinjaman Perniagaan (1846)
Produk Dari China (544)
Produk Sejuk Beku (1330)
Program Consignment (2024)
Program Dropship (6776)
Pusat Bahasa (361)
Pusat Jagaan Bayi (1555)
Pusat Latihan (653)
Pusat Memandu (123)
Pusat Mengaji Agama (527)
Pusat Pendidikan Tinggi (524)
Pusat Rawatan (368)
Pusat Tadika Dan Taska (1328)
Pusat Tuisyen (1072)
Rancangan Perniagaan (599)
Rawatan Alternatif (293)
Rumah Sewa (4317)
Rumah Untuk Dijual (3757)
Servis Freelance (1120)
Servis Keselamatan (727)
Servis Pembersihan (828)
Servis Pengedaran Risalah (463)
Setiausaha Syarikat (611)
Sewa Bas Dan Van (579)
Sewa Kereta Teksi Limo (1835)
Sewa Lori (2572)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (56)
Studio Filem Dan Videografi (249)
Studio Fotografi (908)
Studio Grafik Dan 3D (1111)
Studio Lukisan (130)
Studio Model Penyanyi Pelakon (738)
Studio Muzik (482)
Sukan Beladiri (117)
Sukan Berkumpulan (232)
Sukan Futsal (228)
Sukan Pancing (143)
Tanah Sewa (643)
Tanah Untuk Dijual (4880)
Tempahan Biskut Dan Tart (2157)
Tempahan Hamper (188)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (669)
Tempahan Katering (2168)
Tempahan Kek Dan Coklat (2152)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (177)
Tempahan Kuih Muih (1760)
Tempahan Minuman Dan Dessert (465)
Tempahan Nasi Lemak (527)
Tempahan Roti (365)
Terminal Bayaran (189)
Ubahsuai Pejabat (642)
Ubahsuai Rumah (1696)
Urut Tradisional (801)
Usahawan Baja Pertanian (374)
Usahawan Benih Dan Nursery (404)
Usahawan Tani (1099)
Vending Machine (373)
Voucher Dan Tiket (249)
Web Design Malaysia (2318)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1360)