Search Majalah.com
Minta Pendapat atau Cadangan. (Berniaga Dari Luar Negara)
Eperke - Tue 13/Jul/2010 12:35am [Last Comment]
Saya sekarang menetap di luar negara. Surirumah je. Tp sejak anak dah masuk tadika, teringin nak buat bisnes kecil2an yang tak guna modal besar. (pasal langsung takde pengalaman)

Nak jual barang2 dari tempat saya ni rasa cam tak berbaloi pasal memang mahal dari tempat lain. Tambahan pula tak gheti sangat nak cakap ngan orang2 kat sini.

Pendapat amat dialu-alukan.

Niche: Ingin Berniaga | Import Dan Eksport | Diskusi Bisnes
     
  1. Iza 5 - Tue 13/Jul/2010 12:39am
    jom jual mekap mac dari canada email iza klu berminat
    iza_piper@yahoo.com  
  2. Mohd Fairuz - Tue 13/Jul/2010 12:42am
    puan menetap di mana???jual je produk malaysia kat sane..  
  3. Putra Aduka - Tue 13/Jul/2010 1:27am
    sy cadangkan puan jual kopi mahkota dewa secara online
    http://www.mahkota2u.com/?id=aduka  
  4. Mr Zeck - Tue 13/Jul/2010 2:50am
    cuba jual gel rambut anti gugur,

    mana lah tahu kot2 impian boleh jadi kenyataan.

    http://tropikaderioherbs.yolasite.com

    atau hubungi en yasir,
    013-4353119  
  5. Rahman - Tue 13/Jul/2010 8:32am
    Eperke, sdri kena beritahu lokasi negara Turki ke, US ke, England ke etc. Insyaallah akan ada hamba allah yg memerlukan perkhidmatan business yg melibatkan negara tersebut.

    Saya ingin melihat forum ni mula menapakkan langkah kearah pemasaran luar negara.

    - Samada import barang unik dari luar negara utk dipasarkan di malaysia, atau
    - Mengeksport barangan unik dari malaysia ke pasaran luar negara.  
  6. Isnazran - Tue 13/Jul/2010 9:33am
    Salam,
    Cuba cari produk unik yg ada di sana dan ambik gambarnya. Mungkin ada yg berminat dgn produk tersebut setelah melihat gambar.Mungkin boleh email kpd saya isnazran@gmail.com  
  7. Fatiha - Tue 13/Jul/2010 9:41am
    salam...jual produk makanan untuk org malaysia yg susah nak cari kat sana..mungkin sama2 boleh saling bantu-membantu menambah pendapatan dan meluaskan pemasaran..macam saya ni teringin nak luaskan pasaran keluar tapi x tahu caranya..sokong kata En.Rahman..  
  8. Nor Azreen Binti Johari - Tue 13/Jul/2010 9:46am
    Saya ada hasilkan kraftangan dari rotan. Kalau berminat boleh ke blog saya. azreencraft.blogspot.com. Puan boleh jual barang yang kecil dahulu contohnya bakul untuk letak pen, kerongsang ke.  
  9. Zila 6 - Tue 13/Jul/2010 11:08am
    Salam. Kalau nak cuba jual kurma, kismis, kekacang dan buah-buahan kering boleh cuci mata di http://azilayasin.blogspot.com  
  10. Diana - Tue 13/Jul/2010 12:33pm
    Eperke tinggal di mana?saya adalah pengeluar sabun pencuci muka buatan traditional...saya mmg tgh mencari peluang utk dieksport ke luar negara...mana tau Eperke boleh laksanakan keinginan saya..modal x perlu besar...boleh nego...kalau berminat sila email kepada saya di diana_mtech@yahoo.com or add kt facebook pun boleh.  
  11. Eperke - Tue 13/Jul/2010 2:56pm
    Salam semua. Saya menetap di Budapest, Hungary. Salah sebuah negara terletak di Eropah Tengah.

    Cadangan2 kat sini akan saya pertimbangkan dan kalau ada pendapat lain masih dialu2 alukan.  
  12. Norhayati 2 - Tue 13/Jul/2010 3:46pm
    Salam utk Eperke. Sya nak cdngkan buka stokis ecosway di sana sbb syarikat dh berkembang keluar negara sekrng. Dep rm10k shj. Reno, sewa, bil api, stok semua syarikat yg sediakan. Kita cuma belajar produk terutamanya vitamin...klu ramai yg buka kedai kt bwah eperke, maka byk income akan masuk. Income dri kedai tadi ialah 10% dri hasil jualan...  
  13. Rahman - Tue 13/Jul/2010 3:56pm
    OMG.. OMG... u ada di Budapest. First time i dengar Malaysian tinggal di Budapest.

    Business terbaik yg i dapat fikirkan adalah membawa pelancong dari malaysia/spore/brunei/indonesia berjalan2 di sana dan menginap di penginapan budget spt BnB atau hotel kecil berinternet.

    My experience duduk di Bed n Breakfast jauh lebih best dari hotel sebab kita dapat tau culture org disana. Dan juga dapat rasa kuih2 pelik & makanan2 pelik orang europe. (baik2 tau bagitau kita ni vege so kehalalannya terjamin sikit).

    Balik ke business tadi... u kena la buat package & contact BnB disana & sambut malaysian tourist ni di Airport. Juga kena handle sewa van mercedes yg besar tu. Jadi macam unofficial travel agent lah... takpe... tak yah daftar sebab busines sesama kita shj.

    Kalu nak start.. kena la buat blog dulu macam sdri Hellibra ni... (beliau tinggal di Turki)

    http://www.majalah.com/?classified:bed-and-breakfast-di-istanbul:5MGDDF8TYZ  
  14. Puan Siti 3 - Tue 13/Jul/2010 6:10pm
    Hai Eperke,

    Saya cadangkan, cuba jual produk kecantikkan Estana Gold Skincare & Lavania Miracle Beauty Bar disana. Produk ni mmg berkualiti tinggi dan sgt unik. Saya dpt rasakan produk ni berpotensi tinggi utk dikomersilkan di sana. Kalau berminat, modalnya boleh dirunding dan sekarang nie ada Offer 50% tapi terhad utk 30 pengedar terawal. Saya harap u boleh jadi salah seorang pengedar kami.
    Jika ada sebarang pertanyaan, boleh emailkan terus ke admin@siti2u.com dan saya akan bantu anda.

    Info tentang produk. boleh layari...
    www.estanagold.net
    www.lavania.net  
  15. Kedaiku - Tue 13/Jul/2010 7:13pm
    u boleh wt bisnes online....  
  16. Ozlan Bin Mohd Zain - Tue 13/Jul/2010 8:46pm
    Salam puan saya cadangkan buat bisnes F & B dengan membawa jenama Lok Lok King on Wheels, sila lawati laman facebook/Lok Lok King on Wheels atau llkow.webs.com  
  17. Erdayu - Tue 13/Jul/2010 9:05pm
    Jual pakaian kanak2 kat sana.beli dr indonesia secara borong.pas tu jual la kat sana  
  18. Mat 5 - Tue 13/Jul/2010 9:44pm
    saya cadangkan buat blog dulu. jadi wakil kat sana ambil tempahan hotel bagi sesiapa yg nak melancong ke sana terutamanya dari Malaysia.

    cadangan saya yang lain, ambil gambar apa2 barang kat sana seperti beg tangan, handphone, topi, baju dan apa2 sahajala dari sana then paparkan semua gambar2 tu di blog. mana tau ada orang malaysia minat nak beli sebagai barang koleksi?

    Semoga sukses !

    m6hidrogen.blogspot.com  
  19. Eperke - Wed 14/Jul/2010 1:17am
    En. Rahman, di Hungary ni tak ramai orang Malaysia. Saya diberitahu, kurang dari 20 orang, tak termasuk pekerja kedutaan.

    Idea jadi agent memang menarik. Saya akan cari info lebih lanjut pasal ni.

    Barangan unik dari sini memang ada (especially barang2 hiasan). Tapi tak pasti camana sambutan. Saya akan cuba peroleh kan gambar2 dan paparkan kat blog. Kalau ada permintaan, boleh saya jual. :)  
  20. Mohd Fairuz - Wed 14/Jul/2010 11:07pm
    jual brg yg tnpa byk risiko...cntoh byk risiko ni mcm jual mknan di intrnet...elok jual brg2 yg thn lame or berguna...kasut,bju pun boley...byk blog2 dr org mlysia jual online...blh je nak kongsi dgn diorg tu puan...  
  21. Marea - Thu 15/Jul/2010 12:42am
    saya menjual secara borong,sekira nak menjual bag replica berjenama terkemuka dan berkualiti tinggi boleh email saya elled_damar@elledhandbag.com atau www.elledhandbag.com atau fbook elled damar elledhandbag..tq  
  22. Eperke - Thu 15/Jul/2010 6:13am
    Bagi lain2 cadangan yang berkenaan nak import barang dari M'sia, saya perlu baca dulu tentang VAT dan import duties.

    Lain la kalau ada dropshipping.  
  23. Fizza - Sat 17/Jul/2010 8:25am
    Buatlah real global business - untung besar sykt Malaysia tapi taja org luar negara - lagi senang!Memang mimpi boleh jadi kenyataan - dah terbukti unlimited .. call 0197867487 / 0127523092 or email box1811@yahoo.com kalau minat nak tau ok, tq  
  24. Wafi Alhaq - Sat 17/Jul/2010 1:16pm
    anda berminat memborong barang dari Indonesia sila call saya,,saya akan hantar maklumat melalui email anda..thanks
    sila call 019 470 8586  
  25. Azura 14 - Tue 20/Jul/2010 1:51pm
    Own an online business. Everything can be done at home as long as ada komputer dan internet. Produk kesihatan yang halal. tak perlu cari orang. nak tau lebih lanjut email saya yer: zutrist@yahoo.com  
  26. Uddin 2 - Wed 21/Jul/2010 6:37pm
    saya cadangkan anda jual makanan ringan tradisional malaysia macam kerepek pisang.kerepek ubi.dodol dan sebagainya...saya pembuat dan pembekal...tentang modal kita bincang kemudian...kalau benar2 ada potensi saya akan pump modal 100%  
  27. Uddin 2 - Wed 21/Jul/2010 6:42pm
    hubungi saya untuk maklumat lanjut Perusahan makanan ringan Sri Tunggal 013-7070752 boleh lihat kilang pembuatan makanan kami....email superniaga@yahoo.com
    sesiapa pun boleh berniaga...rebutlah peluang nak raya ni....DODOL sekilo hanya RM9  
  28. Nora Suzana - Fri 23/Jul/2010 5:06pm
    AROMA IMTIYAAZ SEDIA MEMBANTU.
    LAWATI http://www.aroma2u.biz/norasuzana

    Sambil membeli Produk Aroma Imtiyaaz Perfume ini, Puan akan mdpt website online puan sendiri secara percuma..byk faedah yg akn dperolehi dgn website ini. utk keterangan lanjut :
    contact/email niniu_gurlz@yahoo.com

    Trima Kasih  
  29. Rahim 6 - Sun 25/Jul/2010 10:43pm
    Klu jual barangan makanan kat sana xlaku ker.....?klu berminat n untuk info lanjut hubungi boyz_8204@yahoo.com  
  30. Cnccrew - Tue 27/Jul/2010 11:48pm
    Jengok2 le http://cnccrew.blogspot.com

    Kot ade yg berkenan...  
  31. Ina 10 - Thu 5/Aug/2010 7:18pm
    kalu nk jual tudung instant, email sy: anatasia_82@yahoo.com  
  32. Jad - Fri 6/Aug/2010 1:26am
    Sebab puan ada masa,puan start buat blog/facebook sendiri,cerita apa2 saja pasal kehidupan disana.Sambil tu tambah kenalan expatriate dari Malaysia yang ada di Eropah dan Msia,pasti akan ada idea untuk bisnes.Ada orang Malaysia yang jual barang di Ebay menggunakan dropshipper dari negara Eropah Timur.Janji kena rajin surf internet.Puan juga boleh cari org Malaysia yang boleh buat dropship untuk hantar barang ke Budapest melalui online business.Orang putih ni kalau barang pelik2 lagi dia nak beli.  
  33. Z Y Salun - Tue 10/Aug/2010 5:30pm
    salam kak, kalau minat boleh cuba business ni. Pernah dengar SABUN TAHAN MENGANTUK??? apa tu??? hehehehe... modal tak le mahal sangat. cuba surf link sya nie. mungkin boleh bagi idea utk akak. nie link web tu... http://www.aqura2u.com/?ref=1867  
  34. Zulkifli 3 - Thu 12/Aug/2010 4:34pm
    Kak,

    Saya cadangkan..akak ambil semua produk yang ada kat dalam nie..akak promotelah dalam satu blog..kalau ada order..akak orderlah kat semua pembekal2 kita nie..senangkan..Saya produk2 akan terus bertambah dari masa-ke semasa..jadi cepat2lah buat blog sekarang..
    Ibaratnya akak minta satu jer..tapi sepuluh yang datang..  
  35. Haikal 2 - Fri 13/Aug/2010 11:12pm
    Minat bisnes produk kecantikkan? Produk mmg berkualiti tinggi & unik. Nak buat secara dropshipping pun boleh & kalau nak tahu lebih lanjut email ke admin@siti2u.com . Insya'allah saya akan bantu.

    Info produk:
    www.lavania.net
    www.estanagold.net  
  36. Abi - Mon 30/Aug/2010 2:38am
    akak nk plbagai brg utk di niagakan?tp,brg2 from china la..mail surur_surur84@yahoo.com.my  
  37. Queen 2 - Thu 9/Sep/2010 9:09am
    boleh lihat blog saya

    queenmayo.blogspot.com  
  38. Rensasaki - Wed 15/Sep/2010 3:22pm
    ha jual perfume lg senang bg dorang bau ha pas dorang berminat trus dorang nak bli perfume nie ha tak pyh nak ckp byk2 asal bg bau je trus jln.....
    ha layari laman sy nie
    rensasaki007.blog.com
    berminat sila hubungi sy k...  
  39. Sabri B Md Aboo - Mon 27/Sep/2010 6:10pm
    Apa kata kalau puan buat niaga tudung atau kain yang buatan dari malaysia di sana? saya boleh supply kan.
    Email:sabriaboo@gmail.com  
  40. Hylo - Tue 5/Oct/2010 12:08am
    hi, here i can suggested for anime product.
    if you do have interest to start with very small modal.

    we provide dropship so you wont have to keep any stock,and start with zero modal.

    if you have interest just contact me :
    admin@store88.com  
  41. Aazuar - Tue 12/Oct/2010 8:10pm
    Hi..I have product that could be the interest of everyone, tanpa mengira umur, bangsa dan agama. More details, lets communicate with me at azuarlinda@gmail.com.. :-)  
  42. Areyoi - Sat 16/Oct/2010 4:27pm
    Pn jual ajer brg2 kraft dr Malaysia... ianya lain dari yang lain. Coz saya amat berminat bss yang macam ini...  
  43. Latukong - Fri 22/Oct/2010 1:28pm
    join bisnes travel & tour online...
    layari ;

    http://www.questwin2u.com/azwawie  
  44. Ommi - Sat 13/Nov/2010 11:18pm
    epeke, if berminat nk jual lampin moden boleh contact sy.. kesedaran parents tntg kebaikan CLoth diaper di luar negara amat baik sekali..
    6012-2740462  
  45. Nilyani - Tue 21/Dec/2010 6:15pm
    hai kak,
    kalau akak berminat akak boleh cuba bisnes makanan..
    http://zariyanirempeyek.blogsport.com
    email :putri0705@yahoo.com.my  
  46. Rosli Bin Mohd Darus - Sun 2/Jan/2011 6:54am
    Puan eperke,
    Apa kata puan buat bisnes jual kraftangan Malaysia. Syarikat saya
    adalah pengeluar kraftangan rotan dan tempurong. Apa pun lihat dulu
    laman web saya: www.kraft1malaysia.blogspot.com
    hp.012-3093471(rosli)email rosbidar@tm.net.my atau rosbidar@gmail.com atau rosbidar@yahoo.com  
  47. Merahred 2 - Wed 12/Jan/2011 2:00pm
    puan. tarik pelancong asing masuk negara kita. homestay pon byk kat sini.  
  48. Zana 24 - Fri 4/Feb/2011 12:26am
    Eperke, saya nak beli produk dari Budapest, sekiranya you boleh uruskan saya akan bagitau apa produknya dan you tak perlu keluarkan modal pun, saya akan transfer deposit. Apa yang perlu you buat adalah beli produk ini dan export ke Malaysia. You sebagai saya punya agen untuk mengurus di Budapest. Kalau berminat sila email ke zafana@live.com dan saya akan beri details of product. Thx  
  49. 8dragon - Sun 29/Jul/2012 4:06am
    salam puan, boleh email saya di :-
    eightdragon@ymail.com  
Page 1   (Total 49 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2728)
Bengkel Basikal (73)
Bengkel Besi (214)
Bengkel Kereta (1488)
Bengkel Motosikal (248)
Bengkel Tayar (213)
Bisnes Air Mineral (365)
Bisnes Ais Krim (499)
Bisnes Aksesori Kereta (650)
Bisnes Broadband (1102)
Bisnes Burger (547)
Bisnes Cermin Mata (159)
Bisnes Cuci Kereta (804)
Bisnes Cyber Cafe (451)
Bisnes Dobi (1357)
Bisnes Ebook (1045)
Bisnes Handphone (1254)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (558)
Bisnes Ice Blended (694)
Bisnes Jam Tangan (287)
Bisnes Jeruk (165)
Bisnes Kitar Semula (498)
Bisnes Komputer (1486)
Bisnes Kurier Dan Logistik (678)
Bisnes Minuman (1461)
Bisnes Pasar Malam (1968)
Bisnes Pelancongan (547)
Bisnes Pengantin (682)
Bisnes Perabot (853)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1107)
Bisnes Restoran (3325)
Bisnes Roti Dan Bakeri (707)
Bisnes Salun Rambut (364)
Bisnes Sarang Burung (257)
Bisnes Satay (380)
Bisnes Sms (161)
Bisnes Spa Dan Facial (660)
Bisnes Steamboat (198)
Bisnes Tablet Pc (440)
Bisnes Tradisional (818)
Bisnes Untuk Dijual (3316)
Bisnes Waffle Dan Jagung (382)
Bisnes Western Food (323)
Dewasa 18sx (1770)
Diskusi Bisnes (1960)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (719)
Expo Karnival Tapak Niaga (6462)
Forex Malaysia (1878)
Haiwan Peliharaan (468)
Haji Dan Umrah (465)
Hiasan Dalaman (710)
Hiasan Taman (241)
Hotel Resort Homestay (1007)
Iklan Tv Radio Media Massa (224)
Import Dan Eksport (329)
Ingin Berniaga (2819)
Insurans Dan Takaful (1726)
Insurans Roadtax Kereta (338)
Kedai Bunga (190)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1981)
Kedai Emas (452)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2530)
Kedai Hardware (436)
Kedai Ibu Dan Bayi (689)
Kedai Jahit (3831)
Kedai Kamera Dan Camcorder (342)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (344)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1843)
Kedai Sewa (1633)
Kereta Baru (1616)
Kereta Terpakai (4993)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4804)
Kerja Kemahiran (1954)
Kerja Kosong (11738)
Kerja Praktikal (2057)
Kerja Sales (2273)
Kerja Sambilan (6314)
Konsultan Peguam (151)
Konsultan Perniagaan (452)
Kontrak Swasta (293)
Kontrak Tender Kerajaan (455)
Kontraktor Balak Dan Kayu (479)
Kontraktor Jurutera (565)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (225)
Kontraktor Minyak Dan Gas (679)
Kontraktor Pasir (391)
Kontraktor Pembinaan (2054)
Kontraktor Perlombongan (319)
Kursus Dan Seminar (2815)
Kursus Kecantikan (686)
Kursus Makanan (662)
Kursus Motivasi (322)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1622)
Mencari Pelabur (3680)
Mesin Fotostat (352)
Mesin Freezer Dan Chiller (267)
Mesin Industri (511)
Mesin Jahit (374)
Mesin Proses Makanan (567)
Pakej Pelancongan (2608)
Pakej Perkahwinan (1201)
Pakej Perniagaan (892)
Pasar Basah (1458)
Pekerja Asing (1231)
Pelaburan Saham Unit Trust (943)
Pembantu Rumah Asing (1852)
Pembekal Barang Runcit (1580)
Pembekal Beras (108)
Pembekal Buah-buahan (482)
Pembekal Ikan Kering (385)
Pembekal Kelapa Dan Santan (648)
Pembekal Kerepek (1098)
Pembekal Keropok (444)
Pembekal Kicap Dan Sos (223)
Pembekal Kurma Dan Kismis (289)
Pembekal Madu (238)
Pembekal Mee Dan Bihun (126)
Pembekal Minyak Masak (414)
Pembekal Rempah Dan Perencah (595)
Pembekal Serunding (259)
Pembekal Telur (140)
Pemborong Aksesori Lelaki (162)
Pemborong Aksesori Wanita (1183)
Pemborong Batik Dan Sutera (353)
Pemborong Beg Galas (99)
Pemborong Beg Tangan (605)
Pemborong Bundle (864)
Pemborong Cadar Dan Tilam (453)
Pemborong Karpet (162)
Pemborong Kasut Dan Sandal (694)
Pemborong Lampin (295)
Pemborong Mutiara (108)
Pemborong Pakaian Bayi (773)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1655)
Pemborong Pakaian Lelaki (1129)
Pemborong Pakaian Plus Size (144)
Pemborong Pakaian Wanita (4206)
Pemborong Telekung Dan Songkok (565)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3519)
Pemborong Tuala (200)
Pemborong Tudung (2787)
Pembuat Papan Tanda Iklan (277)
Pembuat Plastik Kotak Botol (798)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (481)
Pendaftaran Syarikat (494)
Pendaftaran Trademark (35)
Pengedar Alat Tulis (952)
Pengedar Bahan Pencuci (716)
Pengedar Buku Dan Majalah (586)
Pengedar Contact Lens (243)
Pengedar Perfume (1537)
Pengedar Permainan Kanak2 (598)
Pengedar Produk Kecantikan (2627)
Pengedar Produk Kesihatan (2996)
Pengurus Majlis (596)
Penternak Arnab (53)
Penternak Ayam (727)
Penternak Burung Puyuh (95)
Penternak Ikan (695)
Penternak Kambing (286)
Penternak Lembu (390)
Penternak Udang (194)
Peralatan Makmal Dan Hospital (264)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (720)
Peralatan Sukan (553)
Perisian Komputer (570)
Perkakas Dapur (624)
Perkakas Elektrik (436)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1532)
Pinjaman AIM (168)
Pinjaman Hartanah (519)
Pinjaman Kad Kredit (388)
Pinjaman Kereta (607)
Pinjaman Peribadi (10589)
Pinjaman Perniagaan (1836)
Produk Dari China (542)
Produk Sejuk Beku (1317)
Program Consignment (2011)
Program Dropship (6735)
Pusat Bahasa (357)
Pusat Jagaan Bayi (1541)
Pusat Latihan (648)
Pusat Memandu (123)
Pusat Mengaji Agama (522)
Pusat Pendidikan Tinggi (523)
Pusat Rawatan (365)
Pusat Tadika Dan Taska (1312)
Pusat Tuisyen (1067)
Rancangan Perniagaan (594)
Rawatan Alternatif (292)
Rumah Sewa (4283)
Rumah Untuk Dijual (3732)
Servis Freelance (1110)
Servis Keselamatan (720)
Servis Pembersihan (825)
Servis Pengedaran Risalah (459)
Setiausaha Syarikat (609)
Sewa Bas Dan Van (575)
Sewa Kereta Teksi Limo (1817)
Sewa Lori (2558)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (56)
Studio Filem Dan Videografi (248)
Studio Fotografi (899)
Studio Grafik Dan 3D (1096)
Studio Lukisan (129)
Studio Model Penyanyi Pelakon (725)
Studio Muzik (477)
Sukan Beladiri (116)
Sukan Berkumpulan (232)
Sukan Futsal (228)
Sukan Pancing (143)
Tanah Sewa (639)
Tanah Untuk Dijual (4842)
Tempahan Biskut Dan Tart (2153)
Tempahan Hamper (188)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (667)
Tempahan Katering (2144)
Tempahan Kek Dan Coklat (2149)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (177)
Tempahan Kuih Muih (1745)
Tempahan Minuman Dan Dessert (462)
Tempahan Nasi Lemak (522)
Tempahan Roti (359)
Terminal Bayaran (189)
Ubahsuai Pejabat (640)
Ubahsuai Rumah (1685)
Urut Tradisional (793)
Usahawan Baja Pertanian (372)
Usahawan Benih Dan Nursery (403)
Usahawan Tani (1092)
Vending Machine (371)
Voucher Dan Tiket (247)
Web Design Malaysia (2307)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1351)