Search Majalah.com
Minta Pandangan: Ada Tempat, Tapi Tiada Barang yang nak Dipasarkan. (1200 Kedai Runcit - Selangor & N9)
Karms - Wed 2/May/2012 2:44pm [Last Comment]
salam,

Minta pandangan,saya diberi kepercayaan untuk memasarkan apa jua barang yang bersesuaian di 1200 buah kedai runcit area negeri sembilan,selangor dan kl,kecuali minyak,gula,tepung dan gula
tetapi masih xtau barang apa yang nak masuk,harap warga mc yang punyai idea2 bernas boleh la share disini.
tq.

Niche: Ingin Berniaga | Pembekal Barang Runcit
Seminar GST untuk Usahawan/Peniaga
27 Ogos 2014 (Rabu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya

Kursus GST untuk Usahawan
17 Sep 2014 (Rabu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya
     
  1. Pakis Gallery - Wed 2/May/2012 3:07pm
    kurma, kerepek and forzen food pun ok....senang nak dijaga.  
  2. Mie 20 - Wed 2/May/2012 3:19pm
    tempat you kat mane ? kita boleh share idea jenis barang tu . kalau barang kering saya ada contact utk supply .apa-apa pun email saya.
    alphard369@gmail.com  
  3. Sofia 31 - Wed 2/May/2012 4:23pm
    sy ada bekalkan brg2.. call me 0139449600 atau emel sy surshi_galaxy@yahoo.com  
  4. Nani Ths - Wed 2/May/2012 4:51pm
    Salam kalau u berminat nak bekalkan sabun cuci baju, cuci pinggan, floor cleaner, cuci toilet. Detergent n powder semua ada. Semua barang ni exported quality n dah diexport ke beberapa negara. Harga terendah boleh email sy.. gas5865@gmail.com. Tq  
  5. Zul2012 - Wed 2/May/2012 8:07pm
    salam..sy sarankan u pasarkan produk iks bumiputera..dpt gak bantu kocek diorg.. cal or email sy klu nk ape2 idea..0163116962 zulfadilahkamaruddin@gmail.com  
  6. Yusnizam 3 - Wed 2/May/2012 8:28pm
    sy pengeluar produk kerepek nangka kalau en rasa berminat boleh hubungi sy 0134090045 nizam  
  7. Azman 52 - Wed 2/May/2012 8:30pm
    area mana tu dan kedai apa, saya boleh supply air soya, cincau
    emil saya: rr4u@rocketmail.com  
  8. Shaiful Asuad - Wed 2/May/2012 9:31pm
    saya pembekal cili kisar... blh tumpang ke?.... mcm mn cr nak ltak kat kedai runcit tu?... 0143233555  
  9. Kd 5 - Wed 2/May/2012 10:15pm
    sy pembekal pisau cukur,pefume,dan ubat gigi,jika ada peluang untuk join cll sy atau sms 0162093990  
  10. Naja Rembau - Wed 2/May/2012 10:54pm
    Telur ayam
    call 01260 93943
    0172938747  
  11. Putra Bongsu3 - Thu 3/May/2012 3:58am
    Salam,

    kalau nak sumbat kerisik kelapa boleh hubungi...

    100% HALAL

    putra.bongsu1@rocketmail.com

    Terima Kasih.  
  12. Aisyah 84 - Thu 3/May/2012 7:54am
    Leh try bisness Emas Sadur..memang menguntungkan! Lg pun dah nak raya... Mesti untung berganda!!

    PEMBORONG BARANG KEMAS MURAH!!!
    - Pemborong Barang Kemas Murah (Noahshoppe)
    - Berminat untuk beniaga Barang Kemas Sadur Termurah dan berkualiti?Belian borong dialu-alukan...
    - Pelbagai pilihan dengan design terkini dan up to date..
    - Diskaun sehingga 65%...
    - Hubungi sy terus di 0139133290 / 0179993864 (Aisyah)
    - Fb : Barang Kemas Murah (Noahshoppe)
    - Website : http://www.mudah.my/noahshoppe
    - Email : noahshoppe@yahoo.com

    -Keuntungan pasti berganda…  
  13. Mohd Syahmi 3 - Thu 3/May/2012 11:00am
    call saya 0129919469..pemborong minyak  
  14. Cik Sinar - Thu 3/May/2012 11:34am
    produk saya:
    1) kurma Yusoff Taiyyob - pemborong (utk bulan puasa dan bulan biasa)
    2) Ikan bilis bersih - pemborong
    3) Cili kisar tanpa pengawet - pengeluar
    email sembilangsalai@gmail.com  
  15. Ummu Farah - Fri 4/May/2012 5:53pm
    Saya ada produk sabun pencuci muka, buku agama, kopi pra-campuran dan byk lg. Minat bleh email saya : rav4_gran@yahoo.com dan saya akan beri sebutharga  
  16. Fatah 6 - Fri 4/May/2012 6:39pm
    Untuk air mineral email sy fatahada@yahoo.com  
  17. 1zesb - Sat 5/May/2012 5:41am
    salam Karms,

    saya ada product yg menarik dan masih baru dipasaran.
    ianya mudah untuk dijual dan kegunaan ramai juga.
    ia tidak mudah rosak.
    ia baik untuk kesihatan
    dan menjimatkan pengunaan elektrik juga.
    dan yg paling penting. ini bkn MLM ya.

    bole hubungi saya jika berminat. ;)  
  18. Aizul 2 - Sat 5/May/2012 9:54pm
    saya ada product pakaian NIKE original
    ianya mudah untuk dijual dan kegunaan ramai juga.

    aizulamin86@hotmail.com  
  19. Pusat Pakaian Abi - Sun 6/May/2012 3:18am
    Tuan,
    saya mungkin dapat membantu tuan.e-mail ke pusat.pakaian.abi@gmail.com untuk kita bertukar-tukar pandangan.TQ  
  20. Noorhayati 2 - Tue 8/May/2012 9:25am
    Assalamualaikum...

    Saya adalah pemborong pakaian muslimah. Sekarang saya sedang buat jualan penghabisan stok.

    Dengan modal sebanyak RM 2068, anda boleh dapat :-
    6 x baju kurung polkadot
    12 x baju blaus waka-waka polkadot
    20 x blaus labuh moden
    20 x tudung bawal polkadot

    Produk dah tinggal sikit sebab dah ramai yang beli. Kami nak masukkan stok baru. Kalau nak tengok produk, hubungi je saya, Noor 0129785531 atau email ke ilham.sbprint@gmail.com

    Terima Kasih  
  21. Fendi 40 - Tue 8/May/2012 3:14pm
    saya ada kerepek ubi dan kerepek pisang..

    berminat email ke fendi_237@yahoo.com  
  22. Nur Alif Trading - Fri 11/May/2012 6:16am
    Kalau nak bekalan Top Up boleh hubungi saya 0107888871 - Nur Alif Trading  
  23. Rosmimi Ahmad Rosli - Fri 11/May/2012 7:27pm
    salam,

    produk saya ialah:-
    1. pelbagai jenis rempah ratus
    2. mee sanggul mutiara
    3. chocolate coral delight
    4. nasgera-nasi segera dengan 4 perisa

    boleh hubungi saya di mimie-1404@hotmail.com atau sms/ctc 0126028249-puan rosmimi untuk sebutharga.

    terimakasih.  
  24. Anuar 123 - Wed 16/May/2012 1:10pm
    salam..
    saya ada produk orang kampun, kat jb popular gile,
    apa2 hal just email kat saya anuar_8026@yahoo.com  
  25. Farouq Dailami - Thu 17/May/2012 3:25pm
    saya uwais alhafiz best chicken memproses,memborong,membekal ayam dan daging..di jamin HALAL kami memproses di pasar selayang..dimiliki 100% Bumiputra sekira pihak Tuan berminat menjual product kami sila hubungi saya Encik Farouq 0133055712 0133505712  
  26. Nora 107 - Fri 18/May/2012 5:34pm
    Saya Pengedar Tuala borong & Majalah Solusi keluaran Telaga biru.. berminat untuk edar ke kedai2 blh sms sy 0132701299  
  27. Eja 24 - Mon 21/May/2012 5:58pm
    saya pembuat muruku, kuih loyang, kuih siput, kuih gunting, popia simpul, bikut mazola, popia simpul nestum, kacang tanah pedas dan kerepek bawang.

    boleh hubungi @ email saya eja_ahmad@hotmail.com  
  28. Riye - Tue 5/Jun/2012 1:15am
    Sya bolrh sply barangan kering spt bilis, ikan masin dll dri sabah. Tk 0195812031  
  29. Noor Nazry Zakarya - Wed 4/Jul/2012 9:17am
    salam...

    utk mudahkan kerja en cuba en tanya masalah atau keperluan yg mereka inginkan.. itu lg bgs.. dan jika en boleh nanti kita akan bekerjasama .. krn sy juga akan mewujudkan kedai runcit bawah koperasi sendiri yg harganya pasti memikat hati2 pelanggan... sebab harga yg sy tawarkan tak ada di semua kedai2 di dalam malaysia...

    018-9475 996 / kobuub@gmail.com

    wassalam  
  30. Suhaimi Halim 2 - Thu 12/Jul/2012 11:24am
    Sila hubungi saya bagaimana caranya encik boleh memasukkan hanya hanya satu produk, tetapi encik akan dpt overidding terhadap semua produk yang dijual di kedai2 tersebut.

    Rgds,
    Suhaimi 012-3458644  
  31. Abi 2 - Thu 2/Aug/2012 9:55am
    saya pengeluar produk keropok keping ikan dari terengganu dan sos pencecah dari terengganu jenama Nor Kaseh. jika boleh, sy ingin listingkan brg saya kepada tuan untuk diedarkan.

    sila sms /call sy:0132426424 (abi)  
  32. Cva 2 - Tue 7/Aug/2012 10:25am
    Cuba supply mesin fotostat, pulangan yg amat lumayan, sila hubungi utk mengetahui cara-cara pemasaran.
    0102828418  
  33. Icetea - Thu 30/Aug/2012 2:19pm
    Kami pengeluar minuman icetea dalam botol,jika Sesiapa yang berminat sila email kepada saya : wenli@iceteacompany.com  
  34. Madu Tualang Tiga - Sat 1/Sep/2012 2:47am
    berminat tak pasarkan or edarkan produk madu tualang?? jika minat minta hubungi/sms 0172923303 (hadi)  
  35. Hzdz1335 - Wed 10/Oct/2012 8:57pm
    sy pembekal kuah rojak buah 100% muslim bumiputera.
    Klu minat bleh hubungi sy bl2 ms di 017-3848842 atau hzdz1335@yahoo.com  
  36. Burhan Shah - Wed 19/Mar/2014 6:30pm
    Saya ada kasturi kijang 3ml untuk dipasarkan, 0126913747  
Page 1   (Total 36 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2596)
Bengkel Basikal (70)
Bengkel Besi (195)
Bengkel Kereta (1474)
Bengkel Motosikal (241)
Bengkel Tayar (208)
Bisnes Air Mineral (357)
Bisnes Ais Krim (481)
Bisnes Aksesori Kereta (653)
Bisnes Broadband (1067)
Bisnes Burger (536)
Bisnes Cermin Mata (153)
Bisnes Cuci Kereta (786)
Bisnes Cyber Cafe (438)
Bisnes Dobi (1330)
Bisnes Ebook (1023)
Bisnes Handphone (1216)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (547)
Bisnes Ice Blended (680)
Bisnes Jam Tangan (277)
Bisnes Jeruk (160)
Bisnes Kitar Semula (482)
Bisnes Komputer (1446)
Bisnes Kurier Dan Logistik (645)
Bisnes Minuman (1411)
Bisnes Pasar Malam (1903)
Bisnes Pelancongan (519)
Bisnes Perabot (820)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1051)
Bisnes Restoran (3200)
Bisnes Roti Dan Bakeri (689)
Bisnes Salun Rambut (348)
Bisnes Sarang Burung (252)
Bisnes Satay (368)
Bisnes Sms (154)
Bisnes Spa Dan Facial (627)
Bisnes Steamboat (196)
Bisnes Tablet Pc (439)
Bisnes Tradisional (804)
Bisnes Untuk Dijual (3195)
Bisnes Waffle Dan Jagung (369)
Bisnes Western Food (312)
Dewasa 18sx (1704)
Diskusi Bisnes (1905)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (694)
Expo Karnival Tapak Niaga (6181)
Forex Malaysia (1804)
Haiwan Peliharaan (441)
Haji Dan Umrah (456)
Hiasan Dalaman (696)
Hiasan Taman (237)
Hotel Resort Homestay (977)
Iklan Tv Radio Media Massa (211)
Import Dan Eksport (316)
Ingin Berniaga (2767)
Insurans Dan Takaful (1662)
Insurans Roadtax Kereta (323)
Kedai Bunga (185)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1942)
Kedai Emas (439)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2464)
Kedai Hardware (410)
Kedai Ibu Dan Bayi (670)
Kedai Jahit (3654)
Kedai Kamera Dan Camcorder (334)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (331)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1749)
Kedai Sewa (1597)
Kereta Baru (1552)
Kereta Terpakai (4823)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4511)
Kerja Kemahiran (1871)
Kerja Kosong (11078)
Kerja Praktikal (1903)
Kerja Sales (2160)
Kerja Sambilan (6067)
Konsultan Perniagaan (426)
Kontrak Swasta (280)
Kontrak Tender Kerajaan (440)
Kontraktor Balak Dan Kayu (463)
Kontraktor Jurutera (531)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (220)
Kontraktor Minyak Dan Gas (661)
Kontraktor Pasir (356)
Kontraktor Pembinaan (1965)
Kontraktor Perlombongan (312)
Kursus Dan Seminar (2726)
Kursus Kecantikan (669)
Kursus Makanan (649)
Kursus Motivasi (312)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1585)
Mencari Pelabur (3584)
Mesin Fotostat (343)
Mesin Freezer Dan Chiller (249)
Mesin Industri (486)
Mesin Jahit (361)
Mesin Proses Makanan (541)
Pakej Pelancongan (2538)
Pakej Perkahwinan (1170)
Pakej Perniagaan (845)
Pasar Basah (1410)
Pekerja Asing (1178)
Pelaburan Saham Unit Trust (907)
Pembantu Rumah Asing (1794)
Pembekal Barang Runcit (1546)
Pembekal Beras (100)
Pembekal Buah-buahan (471)
Pembekal Ikan Kering (372)
Pembekal Kelapa Dan Santan (616)
Pembekal Kerepek (1070)
Pembekal Keropok (427)
Pembekal Kicap Dan Sos (216)
Pembekal Kurma Dan Kismis (288)
Pembekal Madu (235)
Pembekal Mee Dan Bihun (120)
Pembekal Minyak Masak (410)
Pembekal Rempah Dan Perencah (572)
Pembekal Serunding (255)
Pembekal Telur (135)
Pemborong Aksesori Lelaki (160)
Pemborong Aksesori Wanita (1171)
Pemborong Batik Dan Sutera (346)
Pemborong Beg Galas (98)
Pemborong Beg Tangan (589)
Pemborong Bundle (839)
Pemborong Cadar Dan Tilam (422)
Pemborong Karpet (152)
Pemborong Kasut Dan Sandal (677)
Pemborong Lampin (288)
Pemborong Mutiara (106)
Pemborong Pakaian Bayi (750)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1592)
Pemborong Pakaian Lelaki (1110)
Pemborong Pakaian Plus Size (139)
Pemborong Pakaian Wanita (4096)
Pemborong Telekung Dan Songkok (560)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3424)
Pemborong Tuala (192)
Pemborong Tudung (2708)
Pembuat Papan Tanda Iklan (260)
Pembuat Plastik Kotak Botol (777)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (474)
Pendaftaran Syarikat (476)
Pendaftaran Trademark (31)
Pengedar Alat Tulis (929)
Pengedar Bahan Pencuci (691)
Pengedar Buku Dan Majalah (566)
Pengedar Contact Lens (235)
Pengedar Perfume (1509)
Pengedar Permainan Kanak2 (580)
Pengedar Produk Kecantikan (2545)
Pengedar Produk Kesihatan (2917)
Pengurus Majlis (582)
Penternak Arnab (51)
Penternak Ayam (700)
Penternak Burung Puyuh (94)
Penternak Ikan (684)
Penternak Kambing (280)
Penternak Lembu (372)
Penternak Udang (188)
Peralatan Makmal Dan Hospital (254)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (688)
Peralatan Sukan (541)
Perisian Komputer (554)
Perkakas Dapur (592)
Perkakas Elektrik (415)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1470)
Pinjaman AIM (161)
Pinjaman Hartanah (504)
Pinjaman Kad Kredit (381)
Pinjaman Kereta (573)
Pinjaman Peribadi (10214)
Pinjaman Perniagaan (1786)
Produk Dari China (523)
Produk Sejuk Beku (1268)
Program Consignment (1960)
Program Dropship (6449)
Pusat Bahasa (343)
Pusat Jagaan Bayi (1469)
Pusat Latihan (626)
Pusat Memandu (117)
Pusat Mengaji Agama (487)
Pusat Pendidikan Tinggi (508)
Pusat Rawatan (346)
Pusat Tadika Dan Taska (1253)
Pusat Tuisyen (1032)
Rancangan Perniagaan (571)
Rawatan Alternatif (286)
Rumah Sewa (4126)
Rumah Untuk Dijual (3613)
Servis Freelance (1056)
Servis Keselamatan (690)
Servis Pembersihan (781)
Servis Pengedaran Risalah (446)
Setiausaha Syarikat (589)
Sewa Bas Dan Van (543)
Sewa Kereta Teksi Limo (1733)
Sewa Lori (2456)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (54)
Studio Filem Dan Videografi (238)
Studio Fotografi (866)
Studio Grafik Dan 3D (1038)
Studio Lukisan (123)
Studio Model Penyanyi Pelakon (697)
Studio Muzik (456)
Sukan Beladiri (114)
Sukan Berkumpulan (225)
Sukan Futsal (223)
Sukan Pancing (138)
Tanah Sewa (617)
Tanah Untuk Dijual (4662)
Tempahan Biskut Dan Tart (2112)
Tempahan Hamper (186)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (641)
Tempahan Katering (2064)
Tempahan Kek Dan Coklat (2092)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (167)
Tempahan Kuih Muih (1693)
Tempahan Minuman Dan Dessert (450)
Tempahan Nasi Lemak (499)
Tempahan Roti (342)
Terminal Bayaran (180)
Ubahsuai Pejabat (627)
Ubahsuai Rumah (1638)
Urut Tradisional (759)
Usahawan Baja Pertanian (366)
Usahawan Benih Dan Nursery (385)
Usahawan Tani (1057)
Vending Machine (348)
Voucher Dan Tiket (240)
Web Design Malaysia (2255)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1283)