Search Majalah.com
Minat Berniaga - Modal Kecil
Haslina Binti Hashim 2 @ B Zainab Yusrina Collection - Mon 17/May/2010 5:52pm [Last Comment]
Salam kepada semua,
Saya orang baru di dalam forum ini, dan benar-benar berminat untuk memulakan bisness, saya bekerja di syarikat swasta dan ingin menceburkan diri. Modal yang saya ada hanyalah dalam RM10K. Sekiranya sesipa yang telah berjaya dan sudi berkongsi maklumat kepada saya adalah amat dialu-alukan. Untuk makluman saya bekerja di Subang Jaya Selangor.

Wassalam dan Terima kasih semua

Niche: Ingin Berniaga
Kursus Praktikal GST untuk Usahawan
13 Nov 2014 (Khamis) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya

Seminar Memborong Produk di China
12 Nov 2014 (Rabu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya
     
  1. Acid - Mon 17/May/2010 6:17pm
    salam..tuan minat niaga apa..modal tu dah ok..  
  2. Golden - Mon 17/May/2010 6:51pm
    puan leh joint program trading emas. jika modal rm9900 (18 lot), tuan akan dapat rm37440 dalam masa 8 bulan...emel saya m_exs@yahoo.com utk maklumat lanjut...
    tq.  
  3. Abdul Halim Bin Ali - Mon 17/May/2010 10:22pm
    salam...

    better bisness minyak wangi ONE DROP PERFUMES atau PARADISE. modal RM10k lebih daripada cukup.

    hnibestari@gmail.com  
  4. Zuraidahmohi - Tue 18/May/2010 12:59am
    bagaimana dgn bisness printing.. Bleh hubungi kami di talian 0163789466 (Dino)  
  5. Basha Marjan - Tue 18/May/2010 7:59am
    Kepada sesiapa yang berminat utk memulakan perniagaan secara kecil-kecilan atau untuk mengembangkan perniagaan yang sedia ada....inilah peluang keemasan anda..rebutlah peluang yang ada ini...

    Saya adalah pembekal dan pemborong bagi jualan barangan spt cadar pelbagai size , comforter, tuala, langsir, cover bantal, tudung pelbagai design, aksesori wanita dll..

    saya menawarkan harga modal yang sangat murah...
    sekiranya barangan dijual tidak laku, barangan tersebut boleh ditukar ganti dengan barangan yang sama dengan corak yang lain atau ditukar dengan barangan lain...
    jadi masalah kebimbangan barangan tidak laku dijual tidak akan timbul....

    Barangan ini mudah untuk dijual sama ada pasar malam, pasar tani, di pejabat dll tempat..

    sekiranya berminat bolehlah hubungi (haa 012-3841430 @ yie 012-6624270 @ shameer04@yahoo.com)  
  6. Amirullarifin - Tue 18/May/2010 8:40am
    Saya menjalankan perniagaan perkhidmatan pembersihan rumah(cleaning services),jika cik puan berminat saya boleh terangkan dengan lebih lanjut tentang perniagaan ini.amirullarifin@gmail.com atau 0176804655-amirull.  
  7. Haslina Binti Hashim 2 - Tue 18/May/2010 9:44am
    Salam kepada semua,
    saya tidak ada plan yang khusus untuk membuka perniagaan yang macam mana, cuma saya nak cari bisness yang boleh dibuat secara flexible kerana buat masa ini saya masih bekerja. Terima kasih juga diatas semua pendapat dan nasihat akan saya teliti semuanya. terima kasih sekali lagi  
  8. Amirullarifin - Tue 18/May/2010 9:53am
    Cleaning services boleh dibuat secara flexible.  
  9. Putera07 - Tue 18/May/2010 10:23am
    Salam... saya merupakan pengedar buku2 dari beberapa buah syarikat penerbitan. Seandainya saudari minat untuk berniaga secara part time atau kecik2 lan... boleh la hubungi saya : Mo'ein

    Hp : 0133557627
    Email : syokbookstore@gmail.com  
  10. Anies - Tue 18/May/2010 11:16am
    jika berminat boleh hubungi saya. saya ada produk mekap, kecantikan n kesihatan..amat sesuai untuk kaum wanita memulakan bisnes n sangat mencukupi dengan modal yg saudari ada..

    anies 017-7912993  
  11. Aidil 4 - Tue 18/May/2010 3:02pm
    Salam,

    Lawat blog kami selfdeco.blogspot.com. Teliti dan fikir2 kan hasilnya kalau you jadi dealer kami. Kami adalah pembuat perabot english style. Kebanyakan dealer kami buat kecil-kecilan di rumah. Harga kami beri pada dealer adalah 60%. Begitu juga produk terkenal busana muslimah kami, hanya kami yg memberikan diskaun sehingga 40% kepada dealer kerana kami yg bawa masuk produk ke Malaysia. X percaya? Anda boleh buat perbandingan. Yang paling penting kami akan bantu bagaimana nak mula dan bagaimana strategi pemasaran anda.  
  12. Cikeboom - Tue 18/May/2010 4:04pm
    apa kata cuba biz bundle soft toys. boleh niaga bila hujung minggu or kat opis je. jika berminat, email ke cikeboom_8725@yahoo.com

    or lawat blog: http://bundlesoftoys.blogspot.com  
  13. Rohana 3 - Tue 18/May/2010 8:55pm
    Salam haslina,

    apa kata Lina cuba biz e-education iaitu Program Score A. Biz ni telah mendapat kerjasama KPM, Lembaga Peperiksaan M'sia dan PIBG. Yang bestnye, mendapat sijil Halal dari Jakim, maknanya cara pembahagian bonusnye adalah halal dan telus. Permintaan yang tinggi sbb sasarannya dari Tahun Satu hingga Tingkatan 5. Tidak perlu menghantar dan menjual barang. Dengan modal yang awak ade tu, boleh menjana pendapatan sehingga 6 angka sebulan! Jika berminat, hubungi saya di talian 019 3587370 atau 016 7029293 atau ainin7370@yahoo.com.my untuk keterangan lanjut ttg program yang memang best giler!!! Terima kasih dan salam hormat dari saya, Ana.  
  14. Awie 2 - Wed 19/May/2010 12:20am
    cubalah REDtone Mobile.... jd lah yg terawal, berminat nk jadi stokis pun boleh....
    013-2143572  
  15. En Sulaiman Ramli - Wed 19/May/2010 3:37am
    kepada cik haslina, jika anda masih bekerja carilah bisnes yg boleh buat pada hujung minggu..

    klu anda berminat dlm bidang masakan, anda boleh ambil kelas dgn sy dlm bidang makanan barat...

    sebagai contoh anda fokus kepada kursus dari rumah anda utk suri rumah, hanya ajar mereka bgmn masak chicken chop, buat koslaw, goreng kentang dan buat kuah lada hitam yg sedap.. utk single menu ni buat secara perseorangan dan anda boleh charge pada harga RM120.. masa tak lebih dr sejam.. senang kan..

    modal permulaan peralatan hanya sekitar rm200 jer.. ni permulaan sebelum anda nak ke peringkat yg lebih jauh.. klu berminat sila hubungi sy... tq. 0193174612  
  16. Rose 10 - Wed 19/May/2010 8:20pm
    salam cik haslina. jika cik haslina ingin mendapatkan maklumat atau pengalaman daripada orang yg dah berjaya dalam perniagaan sy boleh memberi cadangan. sy ada kenal somebody yang tinggal di area sana dan berjaya dalam perniagaan beliau yg di bina hampir 5 tahun. cik boleh email sy untuk makluman ilham_irdina@yahoo.com  
  17. Ifa1 - Fri 21/May/2010 1:28am
    as salam haslina..

    Sy ingin share peluang open stokis franchis..
    PERCUMA sewa kedai, bil api, reno, aircond, cctv..& produk on consignment basis..
    tp kena pas interview dulu..br byr rm10k..TAPI REFUNDABLE tau..cash!..
    Nak tau caranya & simple details..email me..at eiffa77@yahoo.com
    tq  
  18. Melorlover - Fri 21/May/2010 1:49pm
    HI CIK HASLINA..
    PASARAN YG PLING MELUAS SEKARANG ADALAH BIDANG KECANTIKAN.. BIDANG KECANTIKAN MEMG BOLEH BUAT DUIT.. SYA NK SHRE SATU PELUANG SERTAI KURSUS KEMAHIRAN KECANTIKAN DI AKDEMI & PUSAT KECANTIKAN KAMI DI SEK 7 SHAH ALAM..

    RAMAI YG HADIR ADALAH BEKERJA SEPENUH MASA TP BGAIMAN MEREKA BERNIAGA JUST BUKA HOMEBASED SALUN.. SALUN DI RUMAH @ OFIS @ MOBILE SETIAP HUJUNG MINGGU.. KALO CIK HASLINA BERMINT SERTAI KEMAHIRAN HUBUNGI JUN 0197428470 UNTUK MAKLUMAT LANJUT..TQ  
  19. Zaey - Sun 23/May/2010 7:46pm
    Haslina, produk kesihatan adalah yg terbaik masa kini. dengan masalah obesiti dan lebih barat badan, banyak penyakit yg dihadapi. Mengapa tidak berusaha untuk membantu mereka mengatasi masalah kesihatan mereka? Sambil beribadah kita menjana pendapatan. Hubungi saya at norizanmnb@gmail.com untuk keterangan lanjut. Boleh dibuat secara parttime dari rumah sahaja. Modal x besar, semangat mesti besar..  
  20. Azman 916 - Mon 24/May/2010 8:09pm
    salam,

    saya sekarang masih bekerja di syarikat swasta.
    saya ade satu product yang saya rasa akan laris jika di jual buat masa sekarang.
    product ni amat di perlukan pada masa sekarang.
    rakyat Malaysia ada 28 juta org lebih...dan saya rasa semua org amat memerlukan product ini.
    berniaga sambil membasmi masalah sejagat.
    kalau cik/puan berminat dgn idea saya sila reply email ini ke azman_916@yahoo.com

    saya akan cerita lebih lanjut lagi.

    harap maklum  
  21. Rafiza Abdul Razak - Mon 24/May/2010 8:31pm
    apa kata cuba buat biz ice blended boleh layari www.nasben-iceblended.com  
  22. Norazmin Mohd Supian - Tue 25/May/2010 1:51am
    Salam cik Haslina,

    Dgn modal yg ada, pilih le perniagaan yg sesuai...kalau free weekend, bleh cuba bukak gerai ke, jual je apa2 yg menjadi keperluan org ramai...

    kalau berminat nak berniaga secara mobile, bleh cuba jual susu tepung Kambing, modal tak sampai RM4,000...
    Bleh manage stok via Internet je... tak payah pening2 nak buat paperwork..

    produk ni mmg tgh laris kat area Subang, Shah Alam dan Klang...

    Bleh email atau call saya...

    azminhr@ymail.com - 0122500789  
  23. Risha Yusof - Tue 25/May/2010 11:37am
    Haslina, apa kata menjual pakaian muslimah spt tudung, scarf, kain pasang dll. Modal pun tk banyak. Jika berminat saya blh emailkan katalog. Maklumat lanjut boleh email ke risha_pioneerfashion@live.com.  
  24. Zuriana - Tue 25/May/2010 12:35pm
    haslirna....dengan rm500 pun awak dah blh buka small shop utk kedai cenderahati...atau bisness je dr rumah call saya 0123255907 untuk makluman lanjut.  
  25. Izmir Hadi - Thu 27/May/2010 2:41pm
    salam zurina..
    boleh saya tau small shop tu mcmana??
    selain berniaga cenderahati ape lagi yg boleh niaga dengan rm500tu ye..
    ape2 maklumat kongsi la ngn saya jgk..=)
    teringin nak berniaga ni...
    ni email saya..
    izmeer84@gmail.com  
  26. Mohd Fauzi Yahaya 2 - Sat 29/May/2010 1:36am
    Salam Cik Haslina. Saya sedang mengusahakan perniagaan kosmetik jenama C'est belle. Ianya berasaskan Herba dan ekstrak buah-buahan. Halal dan keluaran Bumiputra. Baru dipasarkan pada March 2010. Peluang menjadi usahawan terawal kerana belum memasuki kawasan Subang. Modal permulaan rendah. Jika Cik Haslina berminat sila hubungi saya Mohd Fauzi ditalian 019-235 2352.  
  27. Rsheris - Sun 30/May/2010 9:47am
    cik haslina bolih niaga kecilan spt jual kain ela dan tudung di office...lawati www.raasfizsyamie.blogspot.com dan utk harga borong 5pcs ke atas bolih email rsheris7481@yahoo.com tks  
  28. Elmy - Mon 31/May/2010 4:09pm
    cik haslina, minat berniaga?? nak stokis percuma x?? segalanya ditanggung oleh company..deposit cume rm10k tp akan di pulangkan semula...kalau berminat hubungi saya di 013-4756628..tq  
  29. Syam 5 - Mon 31/May/2010 7:46pm
    salam..cik haslina..modal rendah cuma dlm 2000 je..kami supply madu asli dalam botol dari pahang..nak jual sendiri pun boleh nak kongsi pun boleh..kami pasarkan kan untung 60-40. tanpa buat apa apa..berminat 0197301370  
  30. Mhadi190 - Wed 2/Jun/2010 12:38pm
    salam..cik haslina,..margin keuntungan RM15-25 utk setiap unit..minat?...call saya o13-272 6082  
  31. Amir Shukri - Fri 4/Jun/2010 6:08pm
    askum...kalu berminat mendapat keuntungan sebanyak rm5.00 hingga rm6.00 boleh sms saya atau hubungi saya pada no 0177148423 amir  
  32. Eida 3 - Sun 6/Jun/2010 12:56am
    salam semua,saya berminat utk menjual dadih boleh sesiapa bagi info???atau kat mana nak dapatkan dadih segera????  
  33. First Imperssions - Thu 10/Jun/2010 11:20am
    Boleh cuba bisness pakaian. Kalau berminat kami merupakan pengeluar pakaian wanita khusus untuk blause, jubah dan pakaian muslimah moden. Boleh cuba minimum untuk membeli adalah sebanyak 20 helai. Harga murah. Call Kamal 017 6186553  
  34. Izan Yahaya - Mon 14/Jun/2010 4:50pm
    Jom berniaga di Brunei Darulsalam.utk info lanjut email ke izanyahaya@gmail.com  
  35. Hairul 5 - Mon 14/Jun/2010 5:25pm
    Salam.Haslina saya ada satu bisnes yang sesuai untuk awk.modal tak besar tapi boleh dapat pulangan yang tinggi.sekiranya ingin tahu ngan lebih lanjut boleh layari laman web saya di : http://ads4-money.blogspot.com/  
  36. Noor Emma - Wed 16/Jun/2010 9:59am
    Jom joint bisness langsir. Modal cuma untuk beli kain, siapkan & jual samada online atau pada kekawan & sedara mara. Keuntungan kongsi. Risiko rendah  
  37. Fatry - Thu 17/Jun/2010 1:25pm
    salam Haslina

    Kami ada produk yang boleh menjana income RM100/sale. Masa sangat flexiable.
    Modal RM10k simpan je ... Yang ni tak perlu modal pun, just do it ikut sesedap rasa hati je... hahahah...

    Berminat sila hubungi di talian 016 2354788  
  38. Fatiha - Sat 19/Jun/2010 1:20pm
    salam haslina..saya ada mengusahakan acar buah2an +limau..sedang mencari agen untuk memasarkan produk kami..anda boleh mengunakan jenama dan label anda sendiri. kami akan botolkan siap2 dan poskan ..jika anda nak repack sendiri pun blh jugak..sebab ramai pekerja industri yg ambil acar dari saya,dan mendapt order yg tinggi..lebih2 lg bulan ramadan..jika anda nak merasai dulu anda boleh beli sebotol/250ml dgn harga rm10 termasuk pos..jika ada sambutan boleh le kita teruskan bisnes ini..saya akan bg harga borong..anda boleh letak harga mengikut pasaran disana..tq . berminat call/sms 012-4737476  
  39. Fatimah 6 - Fri 25/Jun/2010 10:25am
    Hi Ifa1,

    Saya berminat dengan cadandan yg diberi
    Kindly advise & guide: fatimah1483@yahoo.com/012-5654618
    Thanks  
  40. Mantoba - Tue 29/Jun/2010 10:23am
    main forex je..dok kat umah..kedai..kg..atau mana2 pun boleh..janji ada laptop dan tenet..+ ilmu..modal 10k boleh main belasah kalau kena cara..best..ym:wmk_wm  
  41. Rahim 6 - Mon 26/Jul/2010 11:29pm
    Klu minat nk jual serunding,keropok n biskut raya,blh email sy,modal RM2 or RM3 ratus pn dh ckup....boyz_8204@yaho.com  
  42. Abdul Jalil 2 - Fri 30/Jul/2010 11:49pm
    cuba hasnita baca FAQ kami dan kaedah perniagaan kami you akan faham www.wonderwafers.com.my  
  43. AND Smart Ent - Sat 31/Jul/2010 1:53am
    Yg mana cakap berlapis2 tu, hati2la kawan2, ada maksud tersirat, hanya yg benar2 berniaga dan nak tlg kita akan tulis details apa yg mereka niagakan bukannya tulis : email saya, sms saya, boleh untung xpa modal dll, semua ni penipuan, percayalah.

    Sekiranya jujur berniaga dan ingin membantu sesama kita, komenla dgn details apa yg anda lakukan bukannya tulis dgn maksud tersirat.

    ok.  
  44. Mhadi190 - Fri 6/Aug/2010 9:57am
    betul 2...saya pn minta maaf atas thread saya b4 ni..

    saya supply USB JEWELLERY DRIVE. design unik &menarik

    jz taip estOremarket.com di facebook utk tgk design

    mhadi190@gmail.com/013-2726082  
  45. Dinismum - Tue 10/Aug/2010 12:28pm
    Salam...jual BARLEY PEANUT CANDY paling mudah...SEDAP esp.nak raya. Modal tak sampai RM100.
    http://dinismarshmallow.blogspot.com
    012-6746694  
  46. Mantoba - Sat 14/Aug/2010 12:10am
    betul kata and smart ent...hati2 skit..kalau xnak duit terbang macm tu je...ramai penipu skang ni...  
  47. Merakcollections - Tue 4/Jan/2011 5:30pm
    Menjual Pakaian T-Shirt Muslimah. Kami ada membekal nya.

    Contoh T-Shirt. http://merakcollections.blogspot.com

    senang untuk dijual kerana selesa untuk dipakai.  
  48. Nego2u - Wed 15/Feb/2012 11:01am
    call saya zawani 0138670002...saya boleh bagi return higga 30%....barang x habis boleh pulang balik...jadi modal x hangus  
  49. Siti Mastura Omar - Wed 6/Jun/2012 4:47pm
    kalau cik haslina minat fesyen dan beg tangan pelbagai design...bole mulakan bisnes ni dgn email ke sitimasturaomar@yahoo.com atau 0168422649 Puan Siti  
  50. Hafiez 6 - Wed 5/Sep/2012 11:56pm
    Eida 3 kebetulan sy supply dadih ke sekolah2,majlis kawin,jamuan guru,dan kedai2.Alhamdulillah menguntungkan,part-time je.jd klu nk cuba bienes ni atau nk order leh cal sy,insyaallah sy akn bgth adunannya sekali.sbb rmai org leh buat,tp nk dptkn rasa yang terbaik mmg sush.cal sy : 0192979249  
Start | Page 1 | Next >                     (Total 51 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2732)
Bengkel Basikal (73)
Bengkel Besi (214)
Bengkel Kereta (1491)
Bengkel Motosikal (249)
Bengkel Tayar (213)
Bisnes Air Mineral (365)
Bisnes Ais Krim (499)
Bisnes Aksesori Kereta (652)
Bisnes Broadband (1102)
Bisnes Burger (549)
Bisnes Cermin Mata (159)
Bisnes Cuci Kereta (805)
Bisnes Cyber Cafe (451)
Bisnes Dobi (1361)
Bisnes Ebook (1045)
Bisnes Handphone (1257)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (558)
Bisnes Ice Blended (694)
Bisnes Jam Tangan (287)
Bisnes Jeruk (167)
Bisnes Kitar Semula (499)
Bisnes Komputer (1487)
Bisnes Kurier Dan Logistik (678)
Bisnes Minuman (1462)
Bisnes Pasar Malam (1969)
Bisnes Pelancongan (549)
Bisnes Pengantin (684)
Bisnes Perabot (854)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1107)
Bisnes Restoran (3332)
Bisnes Roti Dan Bakeri (708)
Bisnes Salun Rambut (364)
Bisnes Sarang Burung (257)
Bisnes Satay (381)
Bisnes Sms (161)
Bisnes Spa Dan Facial (662)
Bisnes Steamboat (199)
Bisnes Tablet Pc (441)
Bisnes Tradisional (819)
Bisnes Untuk Dijual (3323)
Bisnes Waffle Dan Jagung (383)
Bisnes Western Food (325)
Dewasa 18sx (1775)
Diskusi Bisnes (1962)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (721)
Expo Karnival Tapak Niaga (6487)
Forex Malaysia (1886)
Haiwan Peliharaan (468)
Haji Dan Umrah (465)
Hiasan Dalaman (711)
Hiasan Taman (242)
Hotel Resort Homestay (1010)
Iklan Tv Radio Media Massa (224)
Import Dan Eksport (330)
Ingin Berniaga (2821)
Insurans Dan Takaful (1728)
Insurans Roadtax Kereta (339)
Kedai Bunga (190)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1984)
Kedai Emas (452)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2533)
Kedai Hardware (437)
Kedai Ibu Dan Bayi (689)
Kedai Jahit (3839)
Kedai Kamera Dan Camcorder (342)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (345)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1846)
Kedai Sewa (1637)
Kereta Baru (1616)
Kereta Terpakai (5005)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4819)
Kerja Kemahiran (1955)
Kerja Kosong (11775)
Kerja Praktikal (2069)
Kerja Sales (2282)
Kerja Sambilan (6330)
Konsultan Peguam (151)
Konsultan Perniagaan (453)
Kontrak Swasta (293)
Kontrak Tender Kerajaan (456)
Kontraktor Balak Dan Kayu (480)
Kontraktor Jurutera (566)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (225)
Kontraktor Minyak Dan Gas (679)
Kontraktor Pasir (392)
Kontraktor Pembinaan (2056)
Kontraktor Perlombongan (319)
Kursus Dan Seminar (2821)
Kursus Kecantikan (687)
Kursus Makanan (662)
Kursus Motivasi (323)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1622)
Mencari Pelabur (3684)
Mesin Fotostat (353)
Mesin Freezer Dan Chiller (268)
Mesin Industri (514)
Mesin Jahit (375)
Mesin Proses Makanan (569)
Pakej Pelancongan (2612)
Pakej Perkahwinan (1203)
Pakej Perniagaan (892)
Pasar Basah (1460)
Pekerja Asing (1236)
Pelaburan Saham Unit Trust (945)
Pembantu Rumah Asing (1860)
Pembekal Barang Runcit (1580)
Pembekal Beras (109)
Pembekal Buah-buahan (483)
Pembekal Ikan Kering (385)
Pembekal Kelapa Dan Santan (650)
Pembekal Kerepek (1100)
Pembekal Keropok (444)
Pembekal Kicap Dan Sos (223)
Pembekal Kurma Dan Kismis (289)
Pembekal Madu (238)
Pembekal Mee Dan Bihun (126)
Pembekal Minyak Masak (415)
Pembekal Rempah Dan Perencah (598)
Pembekal Serunding (259)
Pembekal Telur (140)
Pemborong Aksesori Lelaki (162)
Pemborong Aksesori Wanita (1185)
Pemborong Batik Dan Sutera (353)
Pemborong Beg Galas (99)
Pemborong Beg Tangan (606)
Pemborong Bundle (866)
Pemborong Cadar Dan Tilam (455)
Pemborong Karpet (162)
Pemborong Kasut Dan Sandal (696)
Pemborong Lampin (295)
Pemborong Mutiara (110)
Pemborong Pakaian Bayi (774)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1657)
Pemborong Pakaian Lelaki (1129)
Pemborong Pakaian Plus Size (144)
Pemborong Pakaian Wanita (4218)
Pemborong Telekung Dan Songkok (566)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3525)
Pemborong Tuala (200)
Pemborong Tudung (2789)
Pembuat Papan Tanda Iklan (278)
Pembuat Plastik Kotak Botol (799)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (483)
Pendaftaran Syarikat (494)
Pendaftaran Trademark (35)
Pengedar Alat Tulis (953)
Pengedar Bahan Pencuci (719)
Pengedar Buku Dan Majalah (587)
Pengedar Contact Lens (243)
Pengedar Perfume (1540)
Pengedar Permainan Kanak2 (600)
Pengedar Produk Kecantikan (2629)
Pengedar Produk Kesihatan (2999)
Pengurus Majlis (597)
Penternak Arnab (53)
Penternak Ayam (727)
Penternak Burung Puyuh (95)
Penternak Ikan (695)
Penternak Kambing (287)
Penternak Lembu (390)
Penternak Udang (194)
Peralatan Makmal Dan Hospital (265)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (724)
Peralatan Sukan (553)
Perisian Komputer (571)
Perkakas Dapur (625)
Perkakas Elektrik (438)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1536)
Pinjaman AIM (168)
Pinjaman Hartanah (521)
Pinjaman Kad Kredit (389)
Pinjaman Kereta (608)
Pinjaman Peribadi (10612)
Pinjaman Perniagaan (1839)
Produk Dari China (542)
Produk Sejuk Beku (1321)
Program Consignment (2015)
Program Dropship (6747)
Pusat Bahasa (358)
Pusat Jagaan Bayi (1546)
Pusat Latihan (650)
Pusat Memandu (124)
Pusat Mengaji Agama (524)
Pusat Pendidikan Tinggi (524)
Pusat Rawatan (366)
Pusat Tadika Dan Taska (1317)
Pusat Tuisyen (1068)
Rancangan Perniagaan (595)
Rawatan Alternatif (293)
Rumah Sewa (4291)
Rumah Untuk Dijual (3742)
Servis Freelance (1114)
Servis Keselamatan (720)
Servis Pembersihan (828)
Servis Pengedaran Risalah (459)
Setiausaha Syarikat (610)
Sewa Bas Dan Van (577)
Sewa Kereta Teksi Limo (1825)
Sewa Lori (2562)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (56)
Studio Filem Dan Videografi (248)
Studio Fotografi (902)
Studio Grafik Dan 3D (1101)
Studio Lukisan (129)
Studio Model Penyanyi Pelakon (728)
Studio Muzik (477)
Sukan Beladiri (116)
Sukan Berkumpulan (232)
Sukan Futsal (228)
Sukan Pancing (143)
Tanah Sewa (640)
Tanah Untuk Dijual (4850)
Tempahan Biskut Dan Tart (2154)
Tempahan Hamper (188)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (668)
Tempahan Katering (2154)
Tempahan Kek Dan Coklat (2146)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (177)
Tempahan Kuih Muih (1748)
Tempahan Minuman Dan Dessert (463)
Tempahan Nasi Lemak (522)
Tempahan Roti (360)
Terminal Bayaran (189)
Ubahsuai Pejabat (640)
Ubahsuai Rumah (1687)
Urut Tradisional (793)
Usahawan Baja Pertanian (372)
Usahawan Benih Dan Nursery (403)
Usahawan Tani (1095)
Vending Machine (372)
Voucher Dan Tiket (247)
Web Design Malaysia (2310)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1353)