Search Majalah.com
Mesin Top Up - Menjual Kredit Top Up Kad Pra Bayar Tanpa Membuka Kaunter.
Youlekor @ TOPUP KIOSK - Thu 9/Aug/2012 8:10am [Last Comment]
Kami dealer bagi memiliki mesin woopit - mesin top up kad pra bayar. Mudah untuk memilkinya. Tidak perlu buka kaunter. Tidak perlu pekerja untuk mengendalikannya.
Beroperasi 24 jam.
Keuntungan yang tinggi berbanding jualan kad pra bayar berbanding cara convensional. Hubungi saya email youlekor@gmail.com atau 012-6892240

Niche: Bisnes Prepaid Dan Reload | Vending Machine
Peluang Perniagaan Produk UPM - Terhad 20 Orang Sahaja
3pm, 19 Dis 2014 (Jumaat) di Putra Science Park, UPM
(Percuma untuk Ahli DPMM Putrajaya)

Seminar Usahawan Komprehensif Siri 1
27 Dis 2014 (Sabtu) di Universiti Malaya
     
  1. Mohamad Zainudin - Mon 27/Aug/2012 9:19pm
    email saya detail :
    mzainudin82@yahoo.com
    zainudin@nrasb.com  
  2. Youlekor - Tue 28/Aug/2012 4:31am
    nak miliki mesin tapi tak cukup modal....jgn risau...saya boleh aturkan pinjaman peribadi...  
  3. Youlekor - Tue 28/Aug/2012 1:52pm
    KEPADA BAKAL PEMILIK...KALAU TAK CUKUP MODAL UNTK MILIKI MESIN INI...SAYA BOLEH ATURKAN PINJAMAN..HUBUNGI SAYA...0126892240  
  4. Hambali 3 - Wed 29/Aug/2012 12:13am
    Email sya detail
    moha_rdw@yahoo.com  
  5. Youlekor - Wed 29/Aug/2012 12:48am
    hambali 3,....saya dah email tarikh taklimat di KL...nanti jemputan dihtr cara sms oleh penganjur...Kalau saudara tak free tarikh tersebut, harap beritahu saya untuk saya dtg sendiri bersama mesin bgi buat demo...so tak payah tunggu lama2  
  6. Youlekor - Wed 29/Aug/2012 12:51am
    KEPADA YANG TAK BERKESEMPATAN UNTUK HADIRI TAKLIMAT DI BANDAR TEMPAT TINGGAL SAUDARA SAUDARI, JANGAN KECEWA. NANTI SAYA AKAN ATURKAN SATU TARIKH YG SESUAI. SAYA AKAN TURUN SENDIRI JUMPA BERSAMA DGN MESIN TERSEBUT UNTUKBUAT DEMO DILOKASI YG BERDEKATAN DGN SAUDARA SAUDARI...HUBUNGI SAYA


    AZIZ
    012-6892240  
  7. Fendi 53 - Wed 29/Aug/2012 1:09am
    fendi.sms@gmail.com
    nanti email saya detail terima kasih  
  8. Sephia 2 - Wed 29/Aug/2012 10:58am
    email ke azizahisam@yahoo.com  
  9. Rapheya - Wed 29/Aug/2012 3:00pm
    send details to me..tq  
  10. Youlekor - Wed 29/Aug/2012 3:35pm
    rapheya.....bgi la email address you....bru boleh saya emailkam detail untuk u tahu pasal bisnes ni  
  11. Youlekor - Wed 29/Aug/2012 3:37pm
    fendi...saya dah email dah...bukak dan baca...  
  12. Ranfs Ent - Wed 29/Aug/2012 4:16pm
    email sy details ranfs4143@gmail.com
    tq  
  13. Izzati87 - Wed 29/Aug/2012 5:21pm
    Bleh email detail? izzati87@gmail.com  
  14. Noraidy Bin Aman - Wed 29/Aug/2012 9:42pm
    Email pada saya anoraidy@yahoo.com  
  15. Boy Arif - Wed 29/Aug/2012 10:59pm
    email detail pd sya
    boyarif1988@gmail.com  
  16. Youlekor - Thu 30/Aug/2012 2:01am
    Haarap maaf..kpd warga majalah....kalau setakat nak penuhkan email saya lebih baik tak payah nak mintak info suruh htr kat email anda....saya htr info x da respond...buang masa...peluang diberi tapi tak nampak jalan buat duit....tak pandai rebut peluang...nak tunggu rezeki datang bergolek ke...  
  17. Kaka2011 - Thu 30/Aug/2012 6:59pm
    send detail kt kaka22_2002@yahoo.com  
  18. Youlekor - Thu 30/Aug/2012 9:26pm
    Tahniah kami ucapkan kepada warga majalah yg telah pun memiliki mesin top anda dgn menempatkannya dilokasi yg strategik di bandar berdekatan. Jgn lupa buat semakan melalui portal anda dan jgn benarkan org lain tahu password tu. Portal tu sgy berguna bgi setiap pemilik mesin memandangkan di situ juga anda boleh membuat pemantaun traffic flow setiap mesin yg anda miliki. Portal juga boleh memberi laluan untuk anda melihat berapa jumlah duit yg terdapat dlm mesin milik anda itu. Terdapat sebarang masalah, maklumkan kpd customer service.
    Selain tu, pembelian airtime perlu di buat sekerap mungkin berpandu pada pembelian yg dibuat oleh pelanggan melalui mesin anda.

    Syabas.. Selamat menjana pendapatan bulan dan jgn lupa menabah bilangan mesim yg anda miliki. Klu setiap mesin boleh memberi pendapatan bersih RM2500 setiap bulan, cuba buat kitaan kasar jumlah pendapatan yv anda perolehi kiranya anda mempunyai 5, 6,7,10 dan setrrusnya behitu la.  
  19. Hasyam - Thu 30/Aug/2012 11:43pm
    email detail syam_hasyam @ yahoo.com  
  20. Youlekor - Fri 31/Aug/2012 2:47am
    Noraidy Bin Aman....saya dah htr beberapa brochures dan risalah tentang mesin top up ni..serta strategi menjana pendapatan dari mesin ini.. Harap baca dan respond pada saya....
    Kalau saudara sudi dan nekad untuk memiliki mesin ini saya sudi turun ke tempat saudara untuk buat demo....  
  21. Youlekor - Sat 1/Sep/2012 2:29pm
    Ass'kum.....saya cadangkan saudara saudari yang berminat mengetahui lebih lanjut mengenai mesin top up ni...terus je hubungi atau sms saya di talian...012-6892240

    Terima kasih kerana memberi kerjasama untuk kebaikan semua piahk....JANGAN LEPASKAN PELUANG KEEMASAN INI....  
  22. Lanun 2 - Sat 1/Sep/2012 8:13pm
    emailkan kpd sy detail utk mesin tup up

    azmanaliyias@yahoo.com  
  23. Mohamad 34 - Sun 2/Sep/2012 9:47pm
    Salam tuan Tanah..

    emel saya gak..
    mmiziey72@yahoo.com  
  24. Ateh Azirah - Sun 2/Sep/2012 10:17pm
    emel atehryth5787@gmail.com  
  25. Rabu4465 - Mon 3/Sep/2012 6:00pm
    salam tuan,minta tolong e-mail detail mesin tersbut kepada saya.  
  26. Rashid 58 - Mon 3/Sep/2012 9:32pm
    saya berminat , sila email detail kepada saya dgn segera ,

    tokkie.rashid@yahoo.com  
  27. Youlekor - Tue 4/Sep/2012 12:56am
    Rabu4465....mana email address saudara.??  
  28. Mrtarco San - Tue 4/Sep/2012 5:30am
    Salam bro, email saya detail : tarc_dbc@yahoo.com
    tqvm  
  29. Boy 18 - Wed 5/Sep/2012 9:56pm
    fujiyama_7642@yahoo.com  
  30. Alieza 2 - Thu 6/Sep/2012 10:59am
    email saya berapa kos mesin dan cara2 penggunaannya aliezaliza@yahoo.com.my  
  31. Zaey Sam - Thu 6/Sep/2012 12:09pm
    tolong email pada saya penxilenterprise@gmail.com  
  32. Youlekor - Fri 7/Sep/2012 3:05am
    Makin hari makin ramai bakal pemilik berlumba-lumba membayar booking fees untuk memilki mesin ini...

    Yang dah mesin dan telah dipasang dilokasi strategik yg anda semua pilih, kami ucapkan anda semua murah rezeki dan kami juga turut mendoa agar ramai yg akan guna mesin anda dilokasi tersebut...
    Satu Pesanan....jangan lupa pantau mesin tersebut melalui portal...password dibekalkan jangan bagi kat org yg tak bertanggungjawap..nanti mereka tahu pulak berapa jumlah duit yang ada dlm mesin tersebut...Dan jangan lupa beli airtime bila baki airtime dah mula mencecah RM500.00 Jgn beli last minit, nanti bila airtime kehabisan, pengguna nak top up tak dapat...kan rugi!!!!!!  
  33. Azrul 128 - Fri 7/Sep/2012 3:19pm
    BERMINAT......yusoff_azrul@yahoo.com  
  34. Farera - Fri 7/Sep/2012 4:24pm
    saya berminat. plz email detail. farera1@gmail.com  
  35. Nizal Adman - Fri 7/Sep/2012 8:38pm
    email info
    nizal111@yahoo.com  
  36. Cik Man - Sat 8/Sep/2012 11:39pm
    email detail : design187@yahoo.com  
  37. Ewan 15 - Tue 11/Sep/2012 5:12pm
    email info dan harga 1 mesin ciwanhbk@yahoo.com  
  38. Zaid Harith - Thu 13/Sep/2012 2:53am
    tolg pm :)
    muhdzaidharith@gmail.com  
  39. Lan 121 - Thu 13/Sep/2012 11:10pm
    email butiran ke
    alan_ruruka@yahoo.com  
  40. Youlekor - Fri 14/Sep/2012 11:54am
    Selamat sejahtera saya ucapkan kepada semua bakal peniaga mesin top up.....mendoakan saudara saudari menjana pendapatan berterusan dengan lokasi yang dipilih tu,,,,

    Yang mana belum memiliki mesin ini atau dalam proses pembelian, harap sabar.  
  41. Azam 32 - Fri 14/Sep/2012 3:19pm
    details : ikhlaszon@gmail.com  
  42. Mdhazrin - Sat 15/Sep/2012 2:42pm
    minta details. Serius berminat.
    bizmember80@gmail.com
    0127903753  
  43. Qairulz - Sat 15/Sep/2012 8:32pm
    minta details. Serius berminat.
    mr_qairulz@yahool.com  
  44. Youlekor - Mon 17/Sep/2012 2:17am
    Terdapat berita terkini, pemilik mesin terutama yang ada kedai, boleh memohon untuk menjadi ajen BSN dan Etiqa bagi menguruskan pengeluaran wang dan bayaran bil-bil dengan menggunakan kemudahan yang disediakan oleh BSN. Pemilik juga dijadikan ajen insuran Etiqa ( tanpa melalui peperiksaan insuran untuk jadi ajen ) dan boleh jual polisi kenderaan. DGN SYARAT TELAH MENDAFTAR SEBAGAI PEMILIK MESIN TOP UP INI,,,,
    KOMISEN DIBAYAR TERUS OLEH BSN DAN ETIQA...  
  45. Zailani 15 - Tue 18/Sep/2012 12:24pm
    Boleh saya dapat maklumat lanjut?

    Boleh emelkan ke mhd.zkr@gmail.com  
  46. Peniaga 1 - Wed 19/Sep/2012 11:20am
    email saya detail :
    bird_bluefly@yahoo.com  
  47. June 36 - Thu 20/Sep/2012 2:19pm
    email detail please junerahmat@gmail.com
    tq  
  48. Youlekor - Thu 20/Sep/2012 11:34pm
    Makluman terkini......selain dari menjana income melalui mesin yg tuan puan boleh letak ditempat strategik, tuan puan juga boleh mendapat komisen dari cadangan kawan-kawan atau saudara mara yang hendak memiliki mesin ini seterusnya untuk jana income....  
  49. Maya 79 - Mon 24/Sep/2012 11:32am
    boleh emailkan kpd saya details

    mayaqasyah@yahoo.co.uk  
  50. Amydevine - Mon 24/Sep/2012 6:10pm
    berminat,minta emailkan detail berkenaan (katalog, quotation, pemasangan, maintenance service dll.)
    phh287@rocketmail.com  
< Prev | Page 2 | Next >                  FirstPage ¤ LastPage   (Total 182 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2878)
Bengkel Basikal (74)
Bengkel Besi (229)
Bengkel Kereta (1519)
Bengkel Motosikal (255)
Bengkel Tayar (224)
Bisnes Air Mineral (378)
Bisnes Ais Krim (528)
Bisnes Aksesori Kereta (667)
Bisnes Broadband (1124)
Bisnes Burger (551)
Bisnes Cermin Mata (163)
Bisnes Cuci Kereta (826)
Bisnes Cyber Cafe (455)
Bisnes Dobi (1403)
Bisnes Ebook (1079)
Bisnes Handphone (1286)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (580)
Bisnes Ice Blended (716)
Bisnes Jam Tangan (294)
Bisnes Jeruk (184)
Bisnes Kitar Semula (514)
Bisnes Komputer (1517)
Bisnes Kurier Dan Logistik (702)
Bisnes Minuman (1505)
Bisnes Pasar Malam (2030)
Bisnes Pelancongan (566)
Bisnes Pengantin (716)
Bisnes Perabot (894)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1137)
Bisnes Restoran (3452)
Bisnes Roti Dan Bakeri (731)
Bisnes Salun Rambut (376)
Bisnes Sarang Burung (258)
Bisnes Satay (392)
Bisnes Sms (162)
Bisnes Spa Dan Facial (692)
Bisnes Steamboat (202)
Bisnes Stesen Minyak (136)
Bisnes Tablet Pc (444)
Bisnes Tradisional (849)
Bisnes Untuk Dijual (3471)
Bisnes Waffle Dan Jagung (392)
Bisnes Western Food (336)
Dewasa 18sx (1816)
Diskusi Bisnes (2010)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (756)
Expo Karnival Tapak Niaga (6719)
Forex Malaysia (1976)
Haiwan Peliharaan (480)
Haji Dan Umrah (472)
Hiasan Dalaman (730)
Hiasan Taman (249)
Hotel Resort Homestay (1053)
Iklan Tv Radio Media Massa (232)
Import Dan Eksport (337)
Ingin Berniaga (2865)
Insurans Dan Takaful (1788)
Insurans Roadtax Kereta (351)
Kedai Bunga (190)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (2014)
Kedai Emas (469)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2574)
Kedai Hardware (446)
Kedai Ibu Dan Bayi (700)
Kedai Jahit (4032)
Kedai Kamera Dan Camcorder (352)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (344)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1936)
Kedai Sewa (1675)
Kereta Baru (1674)
Kereta Terpakai (5102)
Kerja Diploma Dan Ijazah (5142)
Kerja Kemahiran (2054)
Kerja Kosong (12484)
Kerja Praktikal (2259)
Kerja Sales (2381)
Kerja Sambilan (6551)
Konsultan Peguam (168)
Konsultan Perniagaan (469)
Kontrak Swasta (308)
Kontrak Tender Kerajaan (469)
Kontraktor Balak Dan Kayu (490)
Kontraktor Jurutera (580)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (234)
Kontraktor Minyak Dan Gas (704)
Kontraktor Pasir (420)
Kontraktor Pembinaan (2117)
Kontraktor Perlombongan (331)
Kursus Dan Seminar (2912)
Kursus Kecantikan (706)
Kursus Makanan (680)
Kursus Motivasi (329)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1648)
Mencari Pelabur (3773)
Mesin Fotostat (360)
Mesin Freezer Dan Chiller (278)
Mesin Industri (527)
Mesin Jahit (395)
Mesin Proses Makanan (584)
Pakej Pelancongan (2671)
Pakej Perkahwinan (1228)
Pakej Perniagaan (918)
Pasar Basah (1502)
Pekerja Asing (1289)
Pelaburan Saham Unit Trust (984)
Pembantu Rumah Asing (1923)
Pembekal Barang Runcit (1604)
Pembekal Beras (120)
Pembekal Buah-buahan (503)
Pembekal Ikan Kering (393)
Pembekal Kelapa Dan Santan (665)
Pembekal Kerepek (1129)
Pembekal Keropok (465)
Pembekal Kicap Dan Sos (229)
Pembekal Kurma Dan Kismis (292)
Pembekal Madu (248)
Pembekal Mee Dan Bihun (130)
Pembekal Minyak Masak (417)
Pembekal Rempah Dan Perencah (626)
Pembekal Serunding (261)
Pembekal Telur (142)
Pemborong Aksesori Lelaki (162)
Pemborong Aksesori Wanita (1207)
Pemborong Batik Dan Sutera (357)
Pemborong Beg Galas (104)
Pemborong Beg Tangan (613)
Pemborong Bundle (894)
Pemborong Cadar Dan Tilam (468)
Pemborong Karpet (167)
Pemborong Kasut Dan Sandal (721)
Pemborong Lampin (309)
Pemborong Mutiara (114)
Pemborong Pakaian Bayi (786)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1706)
Pemborong Pakaian Lelaki (1146)
Pemborong Pakaian Plus Size (148)
Pemborong Pakaian Wanita (4341)
Pemborong Telekung Dan Songkok (574)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3608)
Pemborong Tuala (208)
Pemborong Tudung (2860)
Pembuat Papan Tanda Iklan (291)
Pembuat Plastik Kotak Botol (815)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (491)
Pendaftaran Syarikat (514)
Pendaftaran Trademark (36)
Pengedar Alat Tulis (970)
Pengedar Bahan Pencuci (737)
Pengedar Buku Dan Majalah (615)
Pengedar Contact Lens (250)
Pengedar Perfume (1582)
Pengedar Permainan Kanak2 (621)
Pengedar Produk Kecantikan (2675)
Pengedar Produk Kesihatan (3078)
Pengurus Majlis (612)
Penternak Arnab (53)
Penternak Ayam (752)
Penternak Burung Puyuh (98)
Penternak Ikan (701)
Penternak Kambing (300)
Penternak Lembu (400)
Penternak Udang (203)
Peralatan Makmal Dan Hospital (269)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (752)
Peralatan Sukan (559)
Perisian Komputer (591)
Perkakas Dapur (640)
Perkakas Elektrik (456)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1557)
Pinjaman AIM (170)
Pinjaman Hartanah (532)
Pinjaman Kad Kredit (405)
Pinjaman Kereta (640)
Pinjaman Peribadi (11066)
Pinjaman Perniagaan (1881)
Produk Dari China (555)
Produk Sejuk Beku (1378)
Program Consignment (2060)
Program Dropship (7019)
Pusat Bahasa (373)
Pusat Jagaan Bayi (1654)
Pusat Latihan (673)
Pusat Memandu (128)
Pusat Mengaji Agama (550)
Pusat Pendidikan Tinggi (546)
Pusat Rawatan (379)
Pusat Tadika Dan Taska (1421)
Pusat Tuisyen (1132)
Rancangan Perniagaan (572)
Rumah Sewa (4435)
Rumah Untuk Dijual (3880)
Servis Freelance (1154)
Servis Keselamatan (743)
Servis Pembersihan (869)
Servis Pengedaran Risalah (484)
Setiausaha Syarikat (611)
Sewa Bas Dan Van (596)
Sewa Jentera (58)
Sewa Kereta Teksi Limo (1895)
Sewa Lori (2651)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (60)
Studio Filem Dan Videografi (266)
Studio Fotografi (929)
Studio Grafik Dan 3D (1166)
Studio Lukisan (140)
Studio Model Penyanyi Pelakon (780)
Studio Muzik (496)
Sukan Beladiri (119)
Sukan Berkumpulan (239)
Sukan Futsal (232)
Sukan Pancing (144)
Tanah Sewa (668)
Tanah Untuk Dijual (5016)
Tempahan Biskut Dan Tart (2178)
Tempahan Hamper (188)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (679)
Tempahan Katering (2224)
Tempahan Kek Dan Coklat (2197)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (183)
Tempahan Kuih Muih (1778)
Tempahan Minuman Dan Dessert (488)
Tempahan Nasi Lemak (538)
Tempahan Roti (391)
Terminal Bayaran (198)
Ubahsuai Pejabat (665)
Ubahsuai Rumah (1743)
Urut Tradisional (839)
Usahawan Baja Pertanian (379)
Usahawan Benih Dan Nursery (417)
Usahawan Tani (1120)
Vending Machine (402)
Voucher Dan Tiket (255)
Web Design Malaysia (2352)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1432)