Search Majalah.com
Mermerlukan Kerja Kosong Jururawat
Zatie 8 - Thu 27/Sep/2012 12:59pm [Last Comment]
Assalamualaikum..sy 'izzatie bt rosli lepasan diploma kejururawatan universiti teknologi mara dan mempunyai lesen sah lembaga jururawat malaysia..sy sedang mencari kerja kosong di hospital2 swasta..sesiapa ada maklumat mengenai jawatan kosong di hospital swasta mnta jasa baik maklumkan kepada sy di email zatierosli@yahoo.com..terima kasih kerana membantu..:)

Niche: Kerja Diploma Dan Ijazah | Pusat Rawatan | Jobs & Vacancies in Malaysia
Taklimat Pembiayaan Credit Guarantee Corporation (CGC) - Percuma
28 Apr 2014 di DPMM Putrajaya

Taklimat Berkenaan Tribunal Rayuan Kastam (TRK) - Percuma
24 Apr 2014 di Putrajaya

Seminar Peluang Bisnes Sektor Utama Ekonomi
30 Apr 2014 di Shah Alam (Anjuran bersama DPMM Putrajaya & MUBIN)
     
  1. Sincerely - Thu 27/Sep/2012 1:06pm
    salam, dik..

    boleh sampuk sikit? Maaf kalau lari topik. Saja nak inform, mungkin dgn
    kelulusan adik boleh minta kerja di arab saudi sbg nurse hospital mereka. Gaji dalm RM8K sebulan. Tapi kena pandai cari ejen yang jujurlah dan ada track record yang baiklah. Akak suggest je, sb adik akak pernah buat begitu. Again, sori kalau lari topik. :)  
  2. Norhayati 20 - Thu 27/Sep/2012 3:28pm
    kerja sementara untuk 2-3 bulan jaga ibu baru bersalin dan baby sekali nak tak?gaji rm700 boleh berulang alik hari2.lokasi pandan indah.  
  3. Zatie 8 - Thu 27/Sep/2012 10:41pm
    Sincerely:thnk for advace..tp parent sy xkasi g keje oversea..susah ckt diowg nk lepas..

    Norhayati..jauh sgt nk ulng alik dr seri kembangan..anyway thnkz yer..  
  4. Anuar Din - Fri 28/Sep/2012 12:00am
    salam, klu nak cari kerja di JB... bnyk yg kosong... blh apply hosp Pakar Johor @ Hosp pakar puteri @ regency specialist hosp.. di Pasir Gudang akan di buka tahun dpn Pasir Gudang specialist Hosp.. under KPJ... blh jgk cuba apply...semoga berjaya..  
  5. Zatie 8 - Fri 28/Sep/2012 10:58am
    Terima kasih anuar din..  
  6. Mr Hairil 2 - Fri 16/Nov/2012 11:20pm
    Hantar resume pada : pilotboeng777@gmail.com
    Tq  
  7. Zatie 8 - Wed 21/Nov/2012 10:06pm
    tq mr hairi..sy dah email dah..  
  8. Niena 17 - Mon 24/Dec/2012 1:51pm
    emel resume pada niena_0204@hotmail.com  
  9. Tg Nor Aini - Tue 25/Dec/2012 11:32pm
    as salam ...cm ner akak dh dpt keja lom..?  
  10. Nuriezah - Mon 14/Jan/2013 4:33pm
    Assalammualaikum dan salam sejahatera saya nurizah ghazali lepasan diploma di kolej universiti shahputra kuantan.. Dan baru sahaja menduduki peperiksaan LJM pada Jun2013 dan lulus.. Jadi saya ingin mencari kerja dalam bidang kejururawatan..Sekiranya ada kekosongan jawatan boleh la pihak tuan/puan menghantar email pada saya di nuriezah_91@yahoo.com.. Saya tinggal di puchong dan sanggup bekerja dimana sahaja, asal kan tempat itu mempunyai asrama.. Terima kasih.. =)  
  11. Zatie 8 - Wed 16/Jan/2013 9:25pm
    saya sudah mendapat pekerjaan..terima kasih y sudi membantu saya..:)  
  12. Nuraniza 2 - Mon 21/Jan/2013 9:01pm
    Assalamualaikum..sy Nuraniza Bt Mohd Noor lepasan diploma kejururawatan daripada Mahsa University Kolej dan mempunyai lesen sah lembaga jururawat malaysia beserta CGPA 3.25..menetap di johor bahru..sy sedang mencari kerja kosong di hospital2 swasta..sebelum ini sy berkhidmat sbgai industrial nurse di satu company...sekarang sy ingin beralih bidang kerja di dalam hospital...memohon jasa baik sesiapa disini ada maklumat mengenai jawatan kosong di hospital swasta maklumkan kepada sy di email nuraniza_mohdnoor@yahoo.com..terima kasih kerana membantu..:)  
  13. Mish Anna - Tue 22/Jan/2013 3:22pm
    salam zatie..awk dapat kerje dkt mn erk?
    dah lama ke kerja?  
  14. Nuraniza 2 - Tue 22/Jan/2013 9:23pm
    Salam zatie,,,yer la awk dpt kerja dimna yer?share la ngan kta,,,:)  
  15. Zuraimah Binti Mohamed - Sun 10/Feb/2013 12:08am
    Salam...sy zuraimah binti mohamed lepasan diploma kejururawatan daripada CITY UNIVERSITY COLLEGE OF SCINCE AND TECHNOLOGY dan mempunyai lesen kejururawatan daripada lembaga jururawat malaysia. Saya sedang mencari pekerjaan sebagai jururawat di hospital swasta,pada ssiapa yang mmpunyai maklumat tentang jawatan tersebut bolehlah email kepada sy dgn kadar segera melalui email qaseh_cool86@yahoo.com. terima kasih diatas kerjasama dr pihak anda semua.  
  16. Redzuan 11 - Sun 10/Feb/2013 12:48am
    ada kekeosongan tapi nak yang berpengaman sekurang 1 tahun laaa...hospital columbia asia bdr puteri,puchong...urgent.....klu x ada pengalaman try la cuba...sbb hospital nak pakai jururawat  
  17. Mahirah Binti Hashim - Sun 10/Feb/2013 6:13pm
    sy mahirah binti hashim.diploma kejururawat daripada kolej universiti mahsa dan mempunyai lesen kejururawatan daripada lembaga jururawat malaysia. Saya sedang mencari pekerjaan sebagai jururawat di hospital.Sesiapa yang mmpunyai maklumat tentang jawatan tersebut bolehlah email pu3_ira79@yahoo.com  
  18. Rusyahida 2 - Wed 13/Feb/2013 1:14am
    sy syahida binti mamat.diploma kejururawat daripada universiti kolej bestari dan mempunyai lesen kejururawatan daripada lembaga jururawat malaysia. Saya sedang mencari pekerjaan sebagai jururawat di hospital atau klinik.Sesiapa yang mmpunyai maklumat tentang jawatan tersebut bolehlah email shidamira91@yahoo.com  
  19. Noor Atikah 3 - Tue 12/Mar/2013 3:59pm
    Assalammualaikum dan salam sejahtera saya Noor atikah bt desa lepasan diploma IN NURSING di MAHSA UNIVERSITY COLLEGE dan baru sahaja menduduki peperiksaan LJM pada DISEMBER 2012 dan lulus.. Jadi saya ingin mencari kerja dalam bidang kejururawatan di hospital.. Sekiranya ada kekosongan jawatan boleh la pihak tuan/puan menghantar email kpd saya atau call sahaja. 016-7845345 Atikahcomel89@yahoo.com Terima kasih.. :-)  
  20. Nurhanisbaiti - Fri 15/Mar/2013 10:11pm
    saya Nurhanis bt. Baiti
    lepasan dip. kejururawatan BMLIAHS.
    lulus LJM 19.9.2012

    ingin mencari pkerjaan..
    mnx tolong kepada sesiapa yang mampu agar dapat membantu saya..

    hubungi saya di email :
    nurhanis.baiti@yahoo.com  
  21. Alya 46 - Wed 20/Mar/2013 1:36pm
    asyameraSalam. Ada sesiapa tahu macam na cari jawatan kosong jururawat. sya dahlya graduate masterskill dec 2012. Lau da pa2 info ples email me asyamera@yahoo.com or call at 01118730981.:-) tq  
  22. Zatie 8 - Wed 17/Apr/2013 12:14am
    Sy dapat kerja gov..y intake bln 1..sy bwu kerja 4 bln..semoga kawan2 nurse dpt pekerjaan dlm bidang kita ya..aminn..  
  23. Julia Puyang - Mon 29/Apr/2013 9:36pm
    Salam sejahtera...sy Julia Puyang lepasan diploma kejururawatan Dec 2012 dr kolej Masterskill dan tlh lulus Lembaga Jururawat Malaysia.Sy memohon jasa baik drpd pihak tuan/puan utk email sy ke email ini..julia_young00@yahoo.com sekiranya ada jawatan kosong jururawat dr mana2 hospital swasta.Saya berharap pihak tuan/puan dapat membantu sy.Terima kasih diatas bantuan daripada anda semua...:)  
  24. Norhaini Binti Ahmad - Tue 7/May/2013 2:33pm
    salam.....sejhtera, sy Norhaini lepasan diploma kejururawatn mac 2013 dr Universiti LINCOLN Kolej tlh lulus Lembaga Jururawat Malaysia.sy mohon sekiranya ad jawatan kosong utk jururawat.lau ad apa2 info plz email sy norhainiahmad@yahoo.com@kol 0199707642.thanks:)  
  25. Marvista - Sun 9/Jun/2013 1:16pm
    Jawatan kosong Jururawat Terlatih ..sila email resume and scan CGPA transcript ke marvistaa@gmail.com  
  26. Norshuhada Bt Basir - Sat 22/Jun/2013 4:57pm
    saya lepasan diploma pembantu perubatan,,juga ingin mencari peluang pekerjaan yang berkaitan.. mohon bantuan anda semua.. jika ada kekosongan emilkan pada saya adda_edie@yahoo.com.. tmksh..  
  27. Nur Hidayu 5 - Tue 2/Jul/2013 11:31pm
    sy nurhidayu binti zainul abidin lepasan diploma kejururawatan dr kolej bukit merah laketown institute of allied health and sciences(BMLIAHS).lulus exam ljm pada jun 2013,sy ingin mencari jawatan kosong untuk jururawat.tidak kira di klinik atau hospital di kuala lumpur.yg penting da kemudahan asrama kerana saya dari perak.kalau ada email sy di nurhidayuzainulbidin@yahoo.com  
  28. Maizatulhusna Binti Sakri - Mon 8/Jul/2013 9:49pm
    Salam...saya Maizatulhusna lepasan diploma kejururawatan Jun 2013 dr Institut Sains Dan Teknologi Darul Takzim.Dan telah lulus Lembaga Jururawat Malaysia.Saya memohon jasa baik semua kerana saya mencari peluang pekerjaan sebagai Jururawat.Jika ada peluang tersebut boleh la emailkan kepada saya maizatulhusnasakri@yahoo.com
    terima kasih kerana membantu.  
  29. Nur Aiza - Tue 13/Aug/2013 11:41pm
    Assalammualaikum w.b.t...saya NUR AIZA BINTI JAMLUS lepasan diploma kejururawatan Jun 2013 dr ASIA METROPOLITAN UNIVERSITY @ MASTERSKILL.Dan telah lulus Lembaga Jururawat Malaysia.Saya memohon jasa baik semua kerana saya mencari peluang pekerjaan sebagai Jururawat.Jika ada peluang tersebut boleh la emailkan kepada saya nur_aiza92@yahoo.com
    terima kasih kerana membantu.  
  30. Hmizan - Tue 20/Aug/2013 12:10am
    Salam...saya en muhamad dari kl...saya memerlukan perkhidmatan jururawat utk menjaga ibu saya selama 1 bulan di seremban..ibu saya baru menjalani operation menukar besi sokongan pd kaki kanan pd 15 ogos 2013 di hospital mawar seremban...akan discharge selasa ptg....so kami amat memerlukan seorang jururawat utk menjaga dan tinggal bersama di rumah di seremban utk sebulan.. tinggal sekali bersama seorg adik perempun (bekerja) dan seorang adik lelaki (bekerja).. sesapa disini yg berminat utk bekerja sementara sebelum dpt keje tetap tu harap dapat call / what's app saya segera....0196557335 tq  
  31. Hisyam 72 - Fri 23/Aug/2013 2:39am
    Salam sejahtera. Saya Hisyam 23th.. Saya graduan jururawat July 2011 dr City University College,PJ dengan kelulusan CGPA 3.13. Saya mempunyai pengalaman berkerja di homecare centre JB dan mula berkhidmat sebagai RN pada June 2012 sehinggalah hari ini. Sekarang Saya sedang mencuba mencari peluang pekerjaan di hospital2 di mana-mana health centre yang mempunyai kekosongan. Saya memerlukan recruitment ataupun latihan masa kerja yang membolehkan saya pergi jauh dalam bidang ini. Mohon jasa baik pihak tuan/puan/encik/cik jika terdapat info-info kekosongan boleh hubungi saya 0172780565 ataupun email sy di cham0048@gmail.com. Terima kasih.  
  32. Nurshahida 4 - Wed 28/Aug/2013 11:11am
    salam.sy shahida..sy lepasan diploma jururawat di segi college kl..Di sini sy meminta jasa baik semua untuk mencari jawatan kosong jururawat..ni emel sy nurshahida_shafie@yahoo.com..terima kasih  
  33. Khairiyyah Najwan Binti Salimin - Wed 11/Sep/2013 3:16pm
    salam hormat saya wawa 23 tahun, ingin mencari peluang pekerjaan jururawat. saya graduan diploma kejururawatan Kolej Segi, KL. ada lesen jururawat yang sah. pernah kerja klinik sebagai pembantu jururawat 6 bln. sekarang kerja di Telekom Malaysia Berhad sebagai Pegawai Khidmat Pelanggan. kalau ada bole col sy 019-4551585 or email khairiyyahnajwan@gmail.com ..terima kasih kerana membantu...(*0*/)  
  34. Ozon Asia - Tue 8/Oct/2013 8:34pm
    Jawatan Jururawat di Ozon Asia, Bangi diperlukan segera. Tawaran Gaji yang menarik.
    Sila hantarkan resume anda ke :
    dintelligent.group@gmail.com
    Pengambilan segera  
  35. Mai Shukur - Fri 11/Oct/2013 7:20pm
    mencari nurse sepenuh masa untuk jaga ayah sakit di shah alam.
    email resume yasminrs02@gmail.com  
  36. Sharifah Nurruziah Binti Syed Ibrahim - Sun 10/Nov/2013 2:59pm
    Assalamualaikum...sy sharifah nurruziah bt syed ibrahim.Lepasan diploma in nursing di segi college subang jaya. Telah berdaftar lembaga jururawat. Now available..Sy sedang mencari peluang pekerjaan dlm bidang jururawat..Mohon jasa baik pihak y berkaitan.. Sy berada di area selangor..jika ada sebarang kekosong jawatan jururawat info sy di iffanurruziah@yahoo.com@0129034491/0133868440 t.kasih.. Wslm..  
  37. Faizah Binti Ismail - Thu 14/Nov/2013 4:41am
    assalammualaikum , sy faizah binti ismail , lepasan sijil pembantu jururawat di kolej yayasan felda kelana jaya , dan masih belum bekerja , jika ada hospital atau klinik swasta yg memerlukan nurse aide sekitar kuantan dan kuala lumpur boleh info saya di fizahlurvly95@yahoo.com  
  38. Siti Norma - Tue 21/Jan/2014 11:40pm
    slm...sy siti norma..sy sedang mencari jawatan kosong jururawat.sy mempunyai pengalaman dlm bidang staff nurse selama 1 thn lebih.sy pernah bekerja di dewan bersalin muslimah sblum ni.jd kpd sesiapa yg mmpunyai maklumat ( swasta atau kerajaan ) sy minta jasa baik smua untuk tlg sy dan boleh email kn kpd sy di almt email sitinorma90@yahoo.com..kpd sesiapa yg mmbantu sy ucapkn trma ksh.  
  39. Sanjana - Tue 15/Apr/2014 12:27pm
    Salam sejahtera,nama saya sanjana,saya lepasan diploma kejururawatanh dari segi university kota damansara,dan lulus LJM,saya tengah mencari kerja sebagai jururawat di salah sebuah hospital swasta sesiapa yang mempunyai maklumat bolehlah email kapada saya Babysanjana14@yahoo.com terima kasih atas kerjasama pihak anda.  
Page 1   (Total 39 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Business Guide
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2330)
Bengkel Basikal (68)
Bengkel Kereta (1370)
Bengkel Motosikal (217)
Bengkel Tayar (193)
Bisnes Air Mineral (342)
Bisnes Ais Krim (439)
Bisnes Aksesori Kereta (630)
Bisnes Broadband (980)
Bisnes Burger (509)
Bisnes Cermin Mata (144)
Bisnes Cuci Kereta (724)
Bisnes Cyber Cafe (414)
Bisnes Dobi (1260)
Bisnes Ebook (962)
Bisnes Handphone (1147)
Bisnes Hotel Dan Resort (490)
Bisnes Ice Blended (638)
Bisnes Jam Tangan (256)
Bisnes Jeruk (146)
Bisnes Kitar Semula (437)
Bisnes Komputer (1386)
Bisnes Kurier Dan Logistik (591)
Bisnes Minuman (1305)
Bisnes Pasar Malam (1732)
Bisnes Pelancongan (464)
Bisnes Perabot (744)
Bisnes Prepaid Dan Reload (970)
Bisnes Restoran (2925)
Bisnes Roti Dan Bakeri (641)
Bisnes Salun Rambut (321)
Bisnes Sarang Burung (248)
Bisnes Satay (345)
Bisnes Sms (144)
Bisnes Spa Dan Facial (586)
Bisnes Steamboat (183)
Bisnes Tablet Pc (424)
Bisnes Tradisional (768)
Bisnes Untuk Dijual (2882)
Bisnes Waffle Dan Jagung (348)
Bisnes Western Food (270)
Dewasa 18sx (1613)
Diskusi Bisnes (1799)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (631)
Expo Karnival Tapak Niaga (5473)
Forex Malaysia (1615)
Haiwan Peliharaan (386)
Haji Dan Umrah (426)
Hiasan Dalaman (636)
Hiasan Taman (222)
Hotel Resort Homestay (904)
Iklan Tv Radio Media Massa (192)
Import Dan Eksport (291)
Ingin Berniaga (2642)
Insurans Dan Takaful (1535)
Insurans Roadtax Kereta (303)
Kedai Bunga (181)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1854)
Kedai Emas (407)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2324)
Kedai Hardware (455)
Kedai Ibu Dan Bayi (624)
Kedai Jahit (3328)
Kedai Kamera Dan Camcorder (314)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (316)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1584)
Kedai Sewa (1505)
Kereta Baru (1397)
Kereta Terpakai (4454)
Kerja Diploma Dan Ijazah (3884)
Kerja Kemahiran (1648)
Kerja Kosong (9608)
Kerja Praktikal (1580)
Kerja Sales (1859)
Kerja Sambilan (5404)
Konsultan Perniagaan (389)
Kontrak Swasta (246)
Kontrak Tender Kerajaan (418)
Kontraktor Balak Dan Kayu (436)
Kontraktor Jurutera (489)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (202)
Kontraktor Minyak Dan Gas (601)
Kontraktor Pasir (300)
Kontraktor Pembinaan (1803)
Kontraktor Perlombongan (285)
Kursus Dan Seminar (2564)
Kursus Kecantikan (643)
Kursus Makanan (618)
Kursus Motivasi (286)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1490)
Mencari Pasangan Lelaki (30)
Mencari Pasangan Wanita (48)
Mencari Pelabur (3350)
Mesin Fotostat (317)
Mesin Freezer Dan Chiller (229)
Mesin Industri (442)
Mesin Jahit (328)
Mesin Proses Makanan (520)
Pakej Pelancongan (2365)
Pakej Perkahwinan (1130)
Pakej Perniagaan (781)
Pasar Basah (1279)
Pekerja Asing (1070)
Pelaburan Saham Unit Trust (843)
Pembantu Rumah Asing (1621)
Pembekal Barang Runcit (1479)
Pembekal Beras (84)
Pembekal Buah-buahan (418)
Pembekal Ikan Kering (348)
Pembekal Kelapa Dan Santan (555)
Pembekal Kerepek (961)
Pembekal Keropok (398)
Pembekal Kicap Dan Sos (200)
Pembekal Kurma Dan Kismis (264)
Pembekal Madu (208)
Pembekal Mee Dan Bihun (116)
Pembekal Minyak Masak (381)
Pembekal Rempah Dan Perencah (521)
Pembekal Serunding (226)
Pembekal Telur (116)
Pemborong Aksesori Lelaki (152)
Pemborong Aksesori Wanita (1108)
Pemborong Batik Dan Sutera (330)
Pemborong Beg Galas (95)
Pemborong Beg Tangan (552)
Pemborong Bundle (804)
Pemborong Cadar Dan Tilam (381)
Pemborong Karpet (132)
Pemborong Kasut Dan Sandal (628)
Pemborong Lampin (277)
Pemborong Mutiara (104)
Pemborong Pakaian Bayi (713)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1467)
Pemborong Pakaian Lelaki (1030)
Pemborong Pakaian Plus Size (130)
Pemborong Pakaian Wanita (3841)
Pemborong Telekung Dan Songkok (516)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3206)
Pemborong Tuala (180)
Pemborong Tudung (2537)
Pembuat Papan Tanda Iklan (214)
Pembuat Plastik Kotak Botol (732)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (450)
Pendaftaran Syarikat (430)
Pendaftaran Trademark (28)
Pengedar Alat Tulis (892)
Pengedar Bahan Pencuci (647)
Pengedar Buku Dan Majalah (541)
Pengedar Contact Lens (225)
Pengedar Perfume (1442)
Pengedar Permainan Kanak2 (541)
Pengedar Produk Kecantikan (2416)
Pengedar Produk Kesihatan (2772)
Pengurus Majlis (557)
Penternak Arnab (51)
Penternak Ayam (647)
Penternak Burung Puyuh (88)
Penternak Ikan (637)
Penternak Kambing (259)
Penternak Lembu (337)
Penternak Udang (166)
Peralatan Makmal Dan Hospital (237)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (630)
Peralatan Sukan (508)
Perisian Komputer (489)
Perkakas Dapur (544)
Perkakas Elektrik (362)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1375)
Pinjaman AIM (147)
Pinjaman Hartanah (468)
Pinjaman Kad Kredit (364)
Pinjaman Kereta (510)
Pinjaman Peribadi (9327)
Pinjaman Perniagaan (1630)
Produk Dari China (469)
Produk Sejuk Beku (1175)
Program Consignment (1790)
Program Dropship (5861)
Pusat Bahasa (308)
Pusat Jagaan Bayi (1252)
Pusat Latihan (559)
Pusat Memandu (113)
Pusat Mengaji Agama (403)
Pusat Pendidikan Tinggi (473)
Pusat Rawatan (309)
Pusat Tadika Dan Taska (1088)
Pusat Tuisyen (939)
Rancangan Perniagaan (535)
Rawatan Alternatif (256)
Rumah Sewa (3781)
Rumah Untuk Dijual (3348)
Servis Freelance (933)
Servis Keselamatan (621)
Servis Pembersihan (714)
Servis Pengedaran Risalah (417)
Setiausaha Syarikat (544)
Sewa Bas Dan Van (478)
Sewa Kereta Teksi Limo (1513)
Sewa Lori (2209)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (50)
Studio Filem Dan Videografi (212)
Studio Fotografi (802)
Studio Grafik Dan 3D (880)
Studio Lukisan (112)
Studio Model Penyanyi Pelakon (628)
Studio Muzik (398)
Sukan Beladiri (111)
Sukan Berkumpulan (208)
Sukan Futsal (214)
Sukan Pancing (123)
Tanah Sewa (568)
Tanah Untuk Dijual (4266)
Tempahan Biskut Dan Tart (1758)
Tempahan Hamper (168)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (601)
Tempahan Katering (1892)
Tempahan Kek Dan Coklat (1937)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (151)
Tempahan Kuih Muih (1563)
Tempahan Minuman Dan Dessert (399)
Tempahan Nasi Lemak (462)
Tempahan Roti (317)
Terminal Bayaran (167)
Ubahsuai Pejabat (583)
Ubahsuai Rumah (1514)
Urut Tradisional (710)
Usahawan Baja Pertanian (341)
Usahawan Benih Dan Nursery (355)
Usahawan Tani (953)
Vending Machine (311)
Voucher Dan Tiket (218)
Web Design Malaysia (2104)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1137)