Search Majalah.com
Menyediakan Perkhidmatan Membina Reban (Bangunan) untuk Ternakan Ayam Kampung.
Zaidi 9 - Wed 30/Jun/2010 11:42am [Last Comment]
Saya ada menyediakan perkhidmatan membina Bangunan (reban) ayam kampung secara teratur dan bersistematik dengan kos dibawah harga pasaran.

Kami menyediakan ternakan ini secara untuk ladang semi-intensif, intensif atau coolhouse sistem.

Sesuai unt. ayam pedaging atau ayam penelor.

menggunakan peralatan ladang setanding dengan peralatan yang digunakan di ladang-ladang komersial.

Tidak kira berapa saiz yang anda mahu...reban untuk 500 - 10,000 ekor boleh disediakan.

sistem ini memudahkan pengurusan, dan lebih bersih dan teratur selain menghasilkan ayam kampung yang sihat dan bersih...

Sila lawat ke reban kami di Banting Selangor.

Sekian, terima Kasih.

Niche: Penternak Ayam | Kontraktor Pembinaan
Kursus Praktikal GST untuk Usahawan
3 Dec 2014 (Rabu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya

Seminar Memborong Produk di China
29 Nov 2014 (Sabtu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya
     
  1. Siti 24 - Sat 3/Jul/2010 9:09pm
    sila beri sebut harga untuk 100 ke 500 ekor ayam email me at berkatsabarresources@gmail.com  
  2. Abg Long80 - Mon 5/Jul/2010 9:13pm
    minta alamat tempat ternakan ayam kampung tersebut.boleh kami melawat.
    santa_arsenal@yahoo.com  
  3. Zaidi 9 - Fri 9/Jul/2010 11:20am
    Salam siti 24 - Saya dah email sebut harga untuk saudari...reban bermula dari kapasiti 500 ekor ayam. TQ  
  4. Zaidi 9 - Fri 9/Jul/2010 11:23am
    Salam Abg Long80. - Saya cuba email ke adress tuan tapi rejected. Ini alamat reban saya Lot 2048A, Jalan Sungai Lang Tengah, Kampung Sungai Lang, 42700 Banting, Kuala Langat, Selangor. Buat temu janji dahulu ya.. ini number saya 017-6957175  
  5. Hakimrahman84 - Fri 9/Jul/2010 10:15pm
    En Zaidi 9,
    Sila beri sebut harga untuk kapasiti 500 ekor. untuk makluman,saya baru nak berjinak-jinak dalam penternakan ayam.

    emel saya: hakimrahman84@gmail.com  
  6. Juju - Sun 18/Jul/2010 12:00am
    saya nak melawat ladang ternakan anda..boleh email alamat jujujaya@yahoo.com.my..atau hubungi saya 0162161125 / 0173946603 ramli  
  7. Zaidi 9 - Mon 19/Jul/2010 11:08am
    salam JUju.....kejap lagi saya SMS . Nak lawat ladang no hal at all...setakat ni dah ada ramai juga lawat...tapi kene buat appointment dulu..cause reban penuh dgn anak ayam...nak elak kontaminasi....boleh datang kita bincang...kita akan lihat ape kehendak tuan.kita akan beri pandangan dan cadangan..sekian, terima kasih.  
  8. Mohd 17 - Mon 19/Jul/2010 11:44am
    Tolong emel s.harga untuk kapasiti 1000 dan 2000 ekor ayam . Terima kasih  
  9. Zaidi 9 - Tue 20/Jul/2010 10:44am
    salam tuan2..senang macam ni lah...saya buka harga reban yg saya buat....start dari RM 7.50 - RM8.00 sekaki persegi (berbumbung). Harga bergantung kepada bahan binaan.

    Unt en. Mohd 17 - 1000 ekor perlu 1000 kaki persegi..so kos reban tanpa peralatan adalah RM7,500 - RM8,000.  
  10. Amierul - Wed 25/Aug/2010 4:28pm
    salam en zaidi
    tlg email sy meragihagrofarm@yahoo.com
    reban puyuh boleh buat?  
  11. Zaidi 9 - Mon 30/Aug/2010 12:47pm
    salam Amierul, reban puyuh boleh dibuat. Juat bagi kapasiti ternakan yang hendak diternak.tq  
  12. Arezzlee - Mon 1/Nov/2010 11:59am
    saya bercadang untuk membina bangsal arnab dengan jumlah sangkar 40 buah, sila email pada saya jumlah kos yg terlibat .tq  
  13. Zulkefli Yaacob - Sun 14/Nov/2010 4:30pm
    salam en zaid..berikan sebut harga reban bagi kapisiti ayam kampung dibawah 500 ekor..cadangan saya lantai bawah bersimen. emailkan zulkefliyaacob@yahoo.com. jika boleh sertakan lakaran reban pada pandangan saudara. tk  
  14. Siven - Sun 20/Feb/2011 1:23pm
    Salam EN.Zaidi,

    saya bercadang untuk membina reban ayam untuk ayam jenis pedaging dalam kapasiti 10,000 ekor.Tolong hantarkan sebut harga secepat yang mungkin ke email saya
    ( siven_beck23@hotmail.com)  
  15. Mazlita8 - Tue 31/May/2011 12:30pm
    Salam,
    Saya bercadang membina reban ayam pedaging dalam kapasiti 500 ekor ayam kampung.Tolong berikan sebut harga kepada saya di mazlita8@yahoo.com dengan segera.tq  
  16. Mohd Rosli 4 - Sun 4/Sep/2011 7:12pm
    salam cik zaidi..saya nak bina reban ayam daging lantai simen berkapasiti 5000ekor boleh saya tahu lebar dan panjangnya beraper serta kos penbinaannya..sila emelkan pada saya di rosli_awe@yahoo.com  
  17. Sahak 85 - Tue 6/Sep/2011 10:15am
    salam, en zaidi. sekiranya saya berada di negeri lain seperti johor. Masih bolehkah menempah untuk membuat reban ayam tersebut @ perkhidmatan ini hanya untuk negeri selangor sahaja?..  
  18. Ahanuar - Sun 23/Oct/2011 2:15am
    Salam.saya sedang cari pakar bina reban ayam closed house di kedah.20ribu ekor:400x40 satu tingkat.harga RM16skp.tiang konkrit.boleh ka encik bagisebutharga.kalau ayam kampung kacukan saya takut tak balik modal sebab harga untok ayang daging 35hari pun dah lebih kurang 2000 bag(starter/finisher).email saya: ahmad.anuar.049@gmail.com  
  19. Almaleque - Tue 25/Oct/2011 12:36am
    ok zaidi saya berminat nak buat reban ayam kampong utk 500-100 siap dgn store makanan dan juga para-para untuk ayam bergerak di dalam reban berbentuk setingkat dan dua tingkat sila send lakaran bentuk reban ke al.maleque@yahoo.com utk saya buat pilihan dan sebut harga dan tempoh menyiapkan reban sekali  
  20. Ac 2 - Wed 9/Nov/2011 2:41pm
    Salam En Zaidi,

    Saya bercadang untuk membina reban ayam (close house) utuk kapasiti 20k ekor ayam. Boleh En zaidi quote harga serta ukuran yang bersesuaian.
    Email saya di myopeace@gmail.com  
  21. Mohamad Afiq Bin Mat Taib - Thu 8/Dec/2011 10:35am
    Assalamualaikum En Zaidi,

    Saya berhasrat untuk menternak 6000 ekor ayam pedaging. Boleh bagi saya qoutation utk reban terbuka dan satu lagi untuk reban tertutup. Harga dan ukuran. Emel saya di fiqfaz87@hotmail.com  
  22. Saiful Hadi - Thu 15/Dec/2011 8:59pm
    Salam,

    Saya berminat utk mendapat khidmat membina reban ayam pedaging (reban tertutup) bg capacity 5000-10000 ekor..bleh encik bagi quotation ukuran,lakaran reban, n apa2 maklumat yg perlu utk saya..
    Saya juga berminat utk mmbuat appointment melawat reban encik di banting

    ini email saya:
    saifulhadi@merchant-street.com
    019-4120368  
  23. Saiful Hadi - Thu 15/Dec/2011 9:09pm
    Salam,

    pembetulan skit utk comment sya sblm ni
    "quotation harga,ukuran"

    Terima kasih
    saifulhadi@merchant-street.com
    019-4120368  
  24. Bazri - Mon 2/Jan/2012 10:56am
    boleh encik send untuk saya juga. spec saya sama dengan en saiful hadi.
    (reban ayam pedaging (reban tertutup) bg capacity 5000-10000 ekor..bleh encik bagi ukuran ,harga dan klau boleh keluasan tanah yag terbaik.lakaran reban sekali).
    terima kasih.  
  25. Faiz 128 - Thu 26/Jan/2012 10:56pm
    boleh encik bagi quotation utk ternakan 100 ekor ayam.. brapa luas dan mahu berbumbung.. email sy di swastikas_9@yahoo.com.my  
  26. Ezani Azlan - Tue 31/Jan/2012 4:08pm
    Salam En Zaidi,

    Boleh emailkan kpd sy sebutharga bagi reban ayam kampung utk kapasiti 200 ekor.

    Thanx..

    azlan_ezani@yahoo.com  
  27. Khairul Faizi 3 - Sat 11/Feb/2012 12:08pm
    Salam En Zaidi

    Boleh emailkan kpd sy sebutharga bagi reban ayam pedaging untuk kapasiti 100-500 ekor untuk REBAN TERTUTUP dan REBAN TERBUKA...

    Insan ingin tahu:
    khairulfaiziabdulwahab@gmail.com  
  28. Azrulkstb - Sun 12/Feb/2012 5:06pm
    tuan, kalau pembinaan kandang ayam pedaging ( sistem tertutup ) untuk 20K ekor bertingkat macam mana.
    gst_global@yahoo.com  
  29. Nurulsyafinas - Thu 24/May/2012 12:36pm
    En Zaidi, berapa kos keseluruhan untuk membina reban ayam terbuka utk 5000 ekor ayam? Saya dlm perancangan utk menjalankan penternakan ayam. Kalau boleh meminimumkan kos pembinaan reban. Boleh emailkan saya sebutharga bagi reban dan cadangan pelan reban tersebut di email saya: nurulsyafinas@yahoo.com  
  30. Syamsul 27 - Tue 12/Jun/2012 5:28pm
    Salam.pembinaan reban ini masih beroperasi ke?nk tgk reban dengan harga.kalau ada lagi please reply.thanks  
  31. Shah Riman Bin Mohammad - Wed 13/Jun/2012 5:50pm
    Salam En. Zaidi

    Boleh emailkan kpd sy sebutharga bagi reban ayam pedaging untuk kapasiti 500-1000 ekor untuk REBAN TERTUTUP dan REBAN TERBUKA...

    shahrimanmohammad@gmail.com  
  32. Khairul Nazar - Tue 17/Jul/2012 10:02pm
    salam. boleh saya dapatkan quotation untuk membina reban dengan kapasiti 10000 ekor ayam daging.
    terima kasih  
  33. Akmal 97 - Sun 29/Jul/2012 11:51pm
    salam En.zaidi

    Sila emailkan sebutharga bagi reban ayam kampung yg berkapasiti 5000 ekor.  
  34. Ladang Ternakan Gs Enterprise - Sat 8/Sep/2012 8:10pm
    salam hormat

    kami ingin mendapatkan perkhidmatan tuan . tolong hantar kan sebut harga bagi saiz reban dibawah :

    kapasiti 10 000 ekor yam daging

    kapasiti 10 000 ekor ayam kampung

    kapasiti 10 000 ekor ayam puyuh

    terima kasih


    ladangternakan_gs@yahoo.com  
  35. 1emas Resources - Sun 23/Sep/2012 12:38am
    berikan saya sebutharga untuk reban ayam berkapasiti 10,000 ekor konsep terbuka dan tertutup.

    Boleh gunakan boleh sebagai lantainya?  
  36. Pc Lintar 2 - Fri 16/Nov/2012 10:25am
    berikan saya sebutharga untuk reban ayam daging berkapasiti 10,000 ekor konsep tertutup.

    Replay at pclintar@yahoo.com  
  37. Badrul 38 - Wed 21/Nov/2012 2:50pm
    saya berminat dgn perkhidmatan yg ditawarkan..jumlah ternakan 60000 ekor ayam..sila email kan qoutation ke badrul.hisham84@yahoo.com atau contact badrul 017 5333157  
  38. Muez89 - Thu 27/Dec/2012 3:04pm
    assalamualaikum,,saya berminat untuk membina reban..jumlah ternakan 50000ekor ayam..tlg emelkan berapa kosnya.. muez89@yahoo.co.uk  
  39. Weird3008 - Thu 28/Mar/2013 2:21am
    berminat untuk membina reban ayam daging dengan kapasiti 10000-15000 ekor..
    tolong emailkan quotation bersama info lanjut plan dsb.  
  40. Man 299 - Sun 14/Apr/2013 12:17pm
    berminat membina reban berkapasiti 5000 ekor ayam..emailkan quotation..

    zon1935@yahoo.com  
  41. Mohd Farid Apandi - Mon 6/May/2013 4:45pm
    As Salaam. URGENT! Perlukan bantuan untuk membina reban dan pusat sembelih ayam di Bentong, Pahang. Sila hubungi saya, Farid Apandi 0162182464. Terima kasih  
  42. Nik 164 - Sun 9/Jun/2013 9:43am
    Salam.Kami ingin membina reban ayam close system.Bole emailkan detail seperti no contact yang kami boleh hubungi di nickfaizlina@gmail.com..Kami bercadang untuk membina reban tersebut dlm masa terdekat.

    Terima kasih  
  43. Mohd Sazmi - Wed 26/Jun/2013 10:54am
    Salam...klu buat reban ayam daging utk kapasiti 30k ke atas brape bajet diperlukan...utk sistem tertutup dan buka...email segera di sas_e30@yahoo.com atau sms 0123148095 klu call tk agkat...  
  44. Hafizuddin 14 - Wed 17/Jul/2013 5:27pm
    Blh email kan quotation.. pendamai_80@yahoo.com  
  45. Firdausmatdet - Fri 16/Aug/2013 10:17pm
    salam...tolong emailkan sebut harga untuk 10000 reban ayam tertutup kepada firdausmatdet@gmail.com....kerjasama tuan didahulukan dengan ucapan terima kasih  
  46. Raini - Fri 20/Sep/2013 12:24am
    saya berminat nak buat reban ayam kampong utk 500-100. Ada para-para untuk ayam bergerak di dalam reban setingkat. Sila sebutharga  
  47. Wan 965 - Sat 5/Oct/2013 1:19am
    Sila emailkan quotation. Kami berminat untuk membuat reban ayam di kawasan tempat kami di selangor. nasz007@yahoo.com  
  48. Siti Latifah Abdul Manaf - Tue 22/Oct/2013 9:25pm
    sila email kos untuk reban ayam 5000 ekor dgn 10000 ekor..thanks..nuariff3242@gmail.com  
  49. Zaidi 9 - Mon 25/Nov/2013 8:09am
    Assalam, ramai yg telah memohon unt saya menyediakan sebutharga bagi pembinaan reban ayam berkapasiti besar.

    Adalah dimaklukan bahawa perkhidmatan kami adalah professional.

    Untuk itu adalah disarankan pihak pelanggan menghantar surat secara rasmi menggunakan letterhead company anda atas tujuan tidak menyalahgunakan sebutharga yg kami keluarkan.

    Dimaklumkan juga, kepada yang BENAR-BENAR LAYAK unt tujuan itu sahaja akan dilayan.

    Sekian, terima kasih.

    P/S : Maaf jika terdapat sebarang kesulitan.  
  50. Sufian 58 - Tue 18/Feb/2014 9:12am
    Boleh tolong invoicekan pembinaan reban ayam berkapisiti 500 ekor. Ladang di Sepang  
Start | Page 1 | Next >                     (Total 60 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2821)
Bengkel Basikal (74)
Bengkel Besi (225)
Bengkel Kereta (1505)
Bengkel Motosikal (252)
Bengkel Tayar (219)
Bisnes Air Mineral (372)
Bisnes Ais Krim (517)
Bisnes Aksesori Kereta (663)
Bisnes Broadband (1114)
Bisnes Burger (551)
Bisnes Cermin Mata (162)
Bisnes Cuci Kereta (823)
Bisnes Cyber Cafe (453)
Bisnes Dobi (1387)
Bisnes Ebook (1068)
Bisnes Handphone (1272)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (573)
Bisnes Ice Blended (711)
Bisnes Jam Tangan (291)
Bisnes Jeruk (183)
Bisnes Kitar Semula (507)
Bisnes Komputer (1504)
Bisnes Kurier Dan Logistik (692)
Bisnes Minuman (1487)
Bisnes Pasar Malam (2005)
Bisnes Pelancongan (554)
Bisnes Pengantin (700)
Bisnes Perabot (877)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1123)
Bisnes Restoran (3390)
Bisnes Roti Dan Bakeri (724)
Bisnes Salun Rambut (374)
Bisnes Sarang Burung (257)
Bisnes Satay (386)
Bisnes Sms (162)
Bisnes Spa Dan Facial (680)
Bisnes Steamboat (199)
Bisnes Tablet Pc (445)
Bisnes Tradisional (839)
Bisnes Untuk Dijual (3421)
Bisnes Waffle Dan Jagung (388)
Bisnes Western Food (331)
Dewasa 18sx (1800)
Diskusi Bisnes (1988)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (741)
Expo Karnival Tapak Niaga (6623)
Forex Malaysia (1941)
Haiwan Peliharaan (477)
Haji Dan Umrah (469)
Hiasan Dalaman (726)
Hiasan Taman (244)
Hotel Resort Homestay (1030)
Iklan Tv Radio Media Massa (229)
Import Dan Eksport (335)
Ingin Berniaga (2838)
Insurans Dan Takaful (1768)
Insurans Roadtax Kereta (349)
Kedai Bunga (191)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1996)
Kedai Emas (459)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2554)
Kedai Hardware (441)
Kedai Ibu Dan Bayi (697)
Kedai Jahit (3960)
Kedai Kamera Dan Camcorder (350)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (342)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1902)
Kedai Sewa (1657)
Kereta Baru (1643)
Kereta Terpakai (5058)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4986)
Kerja Kemahiran (2021)
Kerja Kosong (12160)
Kerja Praktikal (2181)
Kerja Sales (2333)
Kerja Sambilan (6458)
Konsultan Peguam (159)
Konsultan Perniagaan (466)
Kontrak Swasta (301)
Kontrak Tender Kerajaan (465)
Kontraktor Balak Dan Kayu (486)
Kontraktor Jurutera (576)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (229)
Kontraktor Minyak Dan Gas (696)
Kontraktor Pasir (411)
Kontraktor Pembinaan (2098)
Kontraktor Perlombongan (324)
Kursus Dan Seminar (2867)
Kursus Kecantikan (697)
Kursus Makanan (672)
Kursus Motivasi (327)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1629)
Mencari Pelabur (3738)
Mesin Fotostat (358)
Mesin Freezer Dan Chiller (274)
Mesin Industri (523)
Mesin Jahit (389)
Mesin Proses Makanan (583)
Pakej Pelancongan (2648)
Pakej Perkahwinan (1218)
Pakej Perniagaan (905)
Pasar Basah (1486)
Pekerja Asing (1271)
Pelaburan Saham Unit Trust (968)
Pembantu Rumah Asing (1897)
Pembekal Barang Runcit (1591)
Pembekal Beras (117)
Pembekal Buah-buahan (492)
Pembekal Ikan Kering (390)
Pembekal Kelapa Dan Santan (659)
Pembekal Kerepek (1118)
Pembekal Keropok (454)
Pembekal Kicap Dan Sos (229)
Pembekal Kurma Dan Kismis (291)
Pembekal Madu (246)
Pembekal Mee Dan Bihun (128)
Pembekal Minyak Masak (418)
Pembekal Rempah Dan Perencah (619)
Pembekal Serunding (260)
Pembekal Telur (143)
Pemborong Aksesori Lelaki (162)
Pemborong Aksesori Wanita (1200)
Pemborong Batik Dan Sutera (355)
Pemborong Beg Galas (102)
Pemborong Beg Tangan (613)
Pemborong Bundle (877)
Pemborong Cadar Dan Tilam (465)
Pemborong Karpet (165)
Pemborong Kasut Dan Sandal (713)
Pemborong Lampin (304)
Pemborong Mutiara (113)
Pemborong Pakaian Bayi (779)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1691)
Pemborong Pakaian Lelaki (1141)
Pemborong Pakaian Plus Size (146)
Pemborong Pakaian Wanita (4296)
Pemborong Telekung Dan Songkok (572)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3571)
Pemborong Tuala (206)
Pemborong Tudung (2829)
Pembuat Papan Tanda Iklan (287)
Pembuat Plastik Kotak Botol (805)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (488)
Pendaftaran Syarikat (508)
Pendaftaran Trademark (35)
Pengedar Alat Tulis (960)
Pengedar Bahan Pencuci (729)
Pengedar Buku Dan Majalah (605)
Pengedar Contact Lens (248)
Pengedar Perfume (1565)
Pengedar Permainan Kanak2 (612)
Pengedar Produk Kecantikan (2655)
Pengedar Produk Kesihatan (3049)
Pengurus Majlis (605)
Penternak Arnab (53)
Penternak Ayam (742)
Penternak Burung Puyuh (96)
Penternak Ikan (699)
Penternak Kambing (296)
Penternak Lembu (398)
Penternak Udang (199)
Peralatan Makmal Dan Hospital (269)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (739)
Peralatan Sukan (552)
Perisian Komputer (578)
Perkakas Dapur (631)
Perkakas Elektrik (451)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1549)
Pinjaman AIM (171)
Pinjaman Hartanah (526)
Pinjaman Kad Kredit (397)
Pinjaman Kereta (628)
Pinjaman Peribadi (10873)
Pinjaman Perniagaan (1864)
Produk Dari China (548)
Produk Sejuk Beku (1356)
Program Consignment (2042)
Program Dropship (6896)
Pusat Bahasa (366)
Pusat Jagaan Bayi (1602)
Pusat Latihan (661)
Pusat Memandu (125)
Pusat Mengaji Agama (536)
Pusat Pendidikan Tinggi (533)
Pusat Rawatan (374)
Pusat Tadika Dan Taska (1367)
Pusat Tuisyen (1095)
Rancangan Perniagaan (568)
Rawatan Alternatif (299)
Rumah Sewa (4379)
Rumah Untuk Dijual (3812)
Servis Freelance (1137)
Servis Keselamatan (733)
Servis Pembersihan (852)
Servis Pengedaran Risalah (471)
Setiausaha Syarikat (601)
Sewa Bas Dan Van (586)
Sewa Kereta Teksi Limo (1865)
Sewa Lori (2616)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (58)
Studio Filem Dan Videografi (258)
Studio Fotografi (917)
Studio Grafik Dan 3D (1142)
Studio Lukisan (134)
Studio Model Penyanyi Pelakon (759)
Studio Muzik (489)
Sukan Beladiri (118)
Sukan Berkumpulan (237)
Sukan Futsal (231)
Sukan Pancing (144)
Tanah Sewa (657)
Tanah Untuk Dijual (4952)
Tempahan Biskut Dan Tart (2173)
Tempahan Hamper (189)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (676)
Tempahan Katering (2192)
Tempahan Kek Dan Coklat (2177)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (181)
Tempahan Kuih Muih (1769)
Tempahan Minuman Dan Dessert (472)
Tempahan Nasi Lemak (532)
Tempahan Roti (378)
Terminal Bayaran (194)
Ubahsuai Pejabat (654)
Ubahsuai Rumah (1719)
Urut Tradisional (819)
Usahawan Baja Pertanian (375)
Usahawan Benih Dan Nursery (409)
Usahawan Tani (1106)
Vending Machine (389)
Voucher Dan Tiket (252)
Web Design Malaysia (2333)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1395)