Search Majalah.com
Menjual Madu Sidr Asli Dari Yaman
Syed4321 - Wed 22/Feb/2012 11:32am [Last Comment]
assalmualaikum w.b.t

saya nak menjual madu sidr asli dari Yaman..

Harga di pasaran malaysia bg botol 250gm -sekitar rm 100 ke rm110

Di sini saya nak jual pada harga yg sangat2 berpatutan.. saya ada botol 2 jenis kuantiti, 250gm & 500gm


harga:
1. 250gram - sebotol rm 65



2. 500gram - sebotol rm120



saya dpt menjual pada harga yg rendah drpd harga pasaran kerana tidak melalui org tengah, mendapatkannya terus drpd rakan yg pernah tinggal di Yaman..

harga yg saya offer ni mmg dah murah, leh try cek kat fb atau web lain ,ada org lain jual gak

cod di klang & shah alam (setiap hari) summit usj(hari selasa,rabu &khamis)



kalo nak postage pun boleh diuruskan-poslaju( RM10 utk 1 botol)

boleh email atau call/sms saya di : 017-2511505->syed

email : syedmohd4321@gmail.com


sedikit fakta tentang madu sidr yaman:


Madu Sidr merupakan madu yang berasal dari Negara Yemen yang di percayai sebagai antara madu kualiti yg terbaik di dunia. Madu sidr memiliki khasiat yang banyak, kerana mempunyai nilai perubatan yang tinggi.Madu sidr dihasilkan di Wadi Dao'an, Hadramaut, Rep. Yeman yang masih bebas daripada pencemaran.

Lebah madu sidr mengambil nektar dari pokok sidr sahaja (monoflora). Sidr adalah pokok yang tertua di dunia yang tumbuh di Yemen dan hampir semua bahagian dari pohon ini digunakan oleh masyarakat tempatan untuk tujuan kesihatan kerana mempunyai khasiat yang tinggi.Memandangkan madu ini dihasilkan dari pohon yang amat istimewa, maka madu ini juga mempunyai nilai khasiat dan perubatan yang lebih tinggi berbanding jenis-jenis madu lain.

Madu sidr amat mujarab untuk menyembuhkan penyakit hati, penghadaman dan pernafasan, menaikkan prestasi batin dan berbagai masalah kesihatan yang lain serta sebagai anti-oksida dan anti-bakteria yang berkesan


p/s: kalau nak tengok gmbr,sila email kpd saya,saya akan hntr kpd anda

Ready stok !!

Niche: Pengedar Produk Kesihatan | Pembekal Madu
     
  1. Epit 2 - Wed 22/Feb/2012 12:30pm
    sy berminat ingin membeli madu yaman
    kalo beli byk ade diskau ke?hehe
    nnt tlg emel gambar madu k
    ipmuda.ariff@gmail.com  
  2. Syed4321 - Wed 22/Feb/2012 3:35pm
    ok tuan Epit 2 , saya dah email.. tlg check ye  
  3. Syed4321 - Fri 24/Feb/2012 11:05am
    ready stock!!  
  4. Syed4321 - Tue 6/Mar/2012 2:27am
    ready stock!!  
  5. Syed4321 - Fri 16/Mar/2012 12:05am
    ready stock!!  
  6. Syed4321 - Sun 6/May/2012 2:14am
    gmbr boleh di view di link di bwh :

    http://carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=309595  
  7. Azul Afiz - Tue 31/Jul/2012 10:27am
    email kt sy gakkkk... nepotif@gmail.com .. gambar , detail and kalau nk jd pengedar mcmana?  
  8. Ustazah Siti - Sat 4/Aug/2012 4:10pm
    madu yaman dari kami. dijual cara borong dan masih belum dibotolkan.

    jenis sidir, RM1480, berat 6500gram.

    sumur RM1200, berat 6500 gram. (6 1/2 kg)  
  9. Msafwan5961 - Mon 19/Nov/2012 2:49am
    bagi no telefon kat emel.. sebab nak beli madu asli sidr.. lg satu, bgmn nak tw madu tu tol2 asli..  
  10. Syed4321 - Tue 27/Nov/2012 9:28am
    call/sms/whatsapp : 0172511505

    stock baru dah smpai  
  11. Syed4321 - Sun 16/Dec/2012 9:20am
    harga telah dinaikkan oleh supplier, harga baru:

    250gm-rm85
    500gm-rm150

    call/sms/whatsapp/line : 017 2511505  
  12. Ustazah Siti - Thu 7/Feb/2013 10:31pm
    MADU SIDIR dari yaman. harga RM199 SEKILO termasuk postage,Gred terbaik. MINIMUM order 56kg(8 tong) hubungi kami di no. h/p Yaman 00967 711318793  
  13. Breadmaker - Thu 21/Feb/2013 7:14pm
    Madu sidir dari Yaman. Harga RM130 utk 500gm. kos penghantaran RM8.
    Hubungi Maria MOhd: 012-4688 580
    Saya terpanggil utk menjualnya juga setelah merasai sendiri kelainan semenjak pengambilan pertama kali lagi. keesokan paginya kaki tak sejuk macam kebiasaannya. Badan juga rasa lebih bertenaga.. sy yakin dgn izin Allah akan bnyk lagi kebaikan lain spertimana yang tuan /puan boleh dptkan dari google. InsyaAllah  
  14. Breadmaker - Fri 22/Feb/2013 4:10pm
    Semalam seorang kenalan non muslim mengadu sakit angin tak boleh keluar, selera makan takda ldan selalu sakit urat kaki. saya terus beri dia minum sesudu madu sidir Yaman dan segelas air dan berdoa mudah2an sakitnya sembuh. Hari ni pagi2 tadi dia tersenyum riang dan jumpa saya katanya heppi sgt! angin dh keluar dgn banyak, perut tak keras lagi, rasa ringan badan dan baru ada selera makan. urat kaki pun tak sakit lagi.. (Alhamdulillah) Dia nak beli madu ni dan nk maintain sbgai supplement utknya dan ibnya. saya terangkan pdnya madu telah disebut dalam Kitab Quran. dan ia adalah salah satu cara rwtn dlm islam. Saya gembira dan berdoa mudah2an beliau dpt hidayah.. ameen ~AlQuran itu panduan hidup hatta mencari panduan penawar penyakit. :)  
  15. Yamani - Tue 7/May/2013 10:28pm
    assalamuaikum..
    kami pembekal madu sidir Gred A dari yaman.

    harga seperti berikut.
    RM 163/1000 gram (1 Kg)
    RM 81.50 / 500gram

    harga termasuk postage
    minimum order 49Kg.

    sila email kepaada kami imantijari@gmail.com
    atau sms 00967 716015277  
  16. Alwafa Honey - Tue 4/Jun/2013 4:03pm
    siapa yang berminat jadi wakil penjual madu sidir yaman secara dropship sila emailkan kpd kami alwafahoney@gmail.com

    atau lawati FB : madu yaman al-wafa

    bergantung pada terma dan syarat  
  17. Din 368 - Mon 3/Mar/2014 8:43am
    Kepada yang mencari madu kelulut segar dari kebun. 200g hanya rm60. Whatsapp/Call/sms - din 010-2430987.  
  18. Breadmaker - Wed 16/Apr/2014 9:45am
    tawaran menarik buat anda! Madu Sidr Yamen TERMURAH di pasaran. Kualiti terjamin dan ASLI. Madu yang sama berharga RM130/500gm dijual pada harga PROMOSI!!!. Rm100 bagi 500gm sahaja! Hubungi segera sebelum kehabisan stok untuk promosi.
    Tawaran adalah terhad.
    Hubungi kami segera: Maria Mohd: 012-4688 580 (postage RM10)  
  19. Yamani - Tue 22/Apr/2014 1:00am
    Madu SIDIR YAMAN gred AA
    Harga sebotol (500gram) adalah RM250 termasuk postage.. hadiah sebotol minyak wangi alwafa perfume

    Sms/wassap 019 6029839  
Page 1   (Total 19 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2722)
Bengkel Basikal (73)
Bengkel Besi (212)
Bengkel Kereta (1484)
Bengkel Motosikal (247)
Bengkel Tayar (213)
Bisnes Air Mineral (365)
Bisnes Ais Krim (499)
Bisnes Aksesori Kereta (649)
Bisnes Broadband (1102)
Bisnes Burger (546)
Bisnes Cermin Mata (159)
Bisnes Cuci Kereta (804)
Bisnes Cyber Cafe (451)
Bisnes Dobi (1357)
Bisnes Ebook (1045)
Bisnes Handphone (1253)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (558)
Bisnes Ice Blended (694)
Bisnes Jam Tangan (287)
Bisnes Jeruk (164)
Bisnes Kitar Semula (498)
Bisnes Komputer (1486)
Bisnes Kurier Dan Logistik (675)
Bisnes Minuman (1460)
Bisnes Pasar Malam (1968)
Bisnes Pelancongan (547)
Bisnes Pengantin (678)
Bisnes Perabot (849)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1106)
Bisnes Restoran (3324)
Bisnes Roti Dan Bakeri (707)
Bisnes Salun Rambut (363)
Bisnes Sarang Burung (257)
Bisnes Satay (379)
Bisnes Sms (161)
Bisnes Spa Dan Facial (658)
Bisnes Steamboat (198)
Bisnes Tablet Pc (440)
Bisnes Tradisional (817)
Bisnes Untuk Dijual (3315)
Bisnes Waffle Dan Jagung (382)
Bisnes Western Food (323)
Dewasa 18sx (1767)
Diskusi Bisnes (1960)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (717)
Expo Karnival Tapak Niaga (6456)
Forex Malaysia (1877)
Haiwan Peliharaan (468)
Haji Dan Umrah (465)
Hiasan Dalaman (709)
Hiasan Taman (240)
Hotel Resort Homestay (1006)
Iklan Tv Radio Media Massa (224)
Import Dan Eksport (329)
Ingin Berniaga (2819)
Insurans Dan Takaful (1725)
Insurans Roadtax Kereta (337)
Kedai Bunga (190)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1980)
Kedai Emas (451)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2529)
Kedai Hardware (435)
Kedai Ibu Dan Bayi (687)
Kedai Jahit (3827)
Kedai Kamera Dan Camcorder (342)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (343)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1842)
Kedai Sewa (1633)
Kereta Baru (1616)
Kereta Terpakai (4992)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4798)
Kerja Kemahiran (1954)
Kerja Kosong (11714)
Kerja Praktikal (2053)
Kerja Sales (2272)
Kerja Sambilan (6306)
Konsultan Peguam (151)
Konsultan Perniagaan (452)
Kontrak Swasta (293)
Kontrak Tender Kerajaan (454)
Kontraktor Balak Dan Kayu (478)
Kontraktor Jurutera (565)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (225)
Kontraktor Minyak Dan Gas (679)
Kontraktor Pasir (389)
Kontraktor Pembinaan (2052)
Kontraktor Perlombongan (319)
Kursus Dan Seminar (2812)
Kursus Kecantikan (686)
Kursus Makanan (662)
Kursus Motivasi (322)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1621)
Mencari Pelabur (3680)
Mesin Fotostat (352)
Mesin Freezer Dan Chiller (265)
Mesin Industri (512)
Mesin Jahit (374)
Mesin Proses Makanan (566)
Pakej Pelancongan (2608)
Pakej Perkahwinan (1198)
Pakej Perniagaan (892)
Pasar Basah (1455)
Pekerja Asing (1229)
Pelaburan Saham Unit Trust (943)
Pembantu Rumah Asing (1851)
Pembekal Barang Runcit (1578)
Pembekal Beras (108)
Pembekal Buah-buahan (482)
Pembekal Ikan Kering (385)
Pembekal Kelapa Dan Santan (647)
Pembekal Kerepek (1095)
Pembekal Keropok (442)
Pembekal Kicap Dan Sos (223)
Pembekal Kurma Dan Kismis (289)
Pembekal Madu (237)
Pembekal Mee Dan Bihun (126)
Pembekal Minyak Masak (414)
Pembekal Rempah Dan Perencah (594)
Pembekal Serunding (259)
Pembekal Telur (140)
Pemborong Aksesori Lelaki (162)
Pemborong Aksesori Wanita (1183)
Pemborong Batik Dan Sutera (353)
Pemborong Beg Galas (99)
Pemborong Beg Tangan (606)
Pemborong Bundle (862)
Pemborong Cadar Dan Tilam (450)
Pemborong Karpet (162)
Pemborong Kasut Dan Sandal (694)
Pemborong Lampin (295)
Pemborong Mutiara (108)
Pemborong Pakaian Bayi (772)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1653)
Pemborong Pakaian Lelaki (1129)
Pemborong Pakaian Plus Size (144)
Pemborong Pakaian Wanita (4199)
Pemborong Telekung Dan Songkok (565)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3518)
Pemborong Tuala (200)
Pemborong Tudung (2784)
Pembuat Papan Tanda Iklan (276)
Pembuat Plastik Kotak Botol (798)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (481)
Pendaftaran Syarikat (493)
Pendaftaran Trademark (34)
Pengedar Alat Tulis (951)
Pengedar Bahan Pencuci (716)
Pengedar Buku Dan Majalah (585)
Pengedar Contact Lens (243)
Pengedar Perfume (1537)
Pengedar Permainan Kanak2 (598)
Pengedar Produk Kecantikan (2626)
Pengedar Produk Kesihatan (2993)
Pengurus Majlis (595)
Penternak Arnab (53)
Penternak Ayam (726)
Penternak Burung Puyuh (95)
Penternak Ikan (694)
Penternak Kambing (286)
Penternak Lembu (390)
Penternak Udang (194)
Peralatan Makmal Dan Hospital (263)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (716)
Peralatan Sukan (553)
Perisian Komputer (570)
Perkakas Dapur (623)
Perkakas Elektrik (434)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1532)
Pinjaman AIM (168)
Pinjaman Hartanah (519)
Pinjaman Kad Kredit (388)
Pinjaman Kereta (605)
Pinjaman Peribadi (10589)
Pinjaman Perniagaan (1834)
Produk Dari China (542)
Produk Sejuk Beku (1313)
Program Consignment (2010)
Program Dropship (6728)
Pusat Bahasa (357)
Pusat Jagaan Bayi (1539)
Pusat Latihan (648)
Pusat Memandu (123)
Pusat Mengaji Agama (522)
Pusat Pendidikan Tinggi (523)
Pusat Rawatan (365)
Pusat Tadika Dan Taska (1305)
Pusat Tuisyen (1066)
Rancangan Perniagaan (593)
Rawatan Alternatif (292)
Rumah Sewa (4276)
Rumah Untuk Dijual (3730)
Servis Freelance (1110)
Servis Keselamatan (719)
Servis Pembersihan (825)
Servis Pengedaran Risalah (458)
Setiausaha Syarikat (609)
Sewa Bas Dan Van (575)
Sewa Kereta Teksi Limo (1817)
Sewa Lori (2556)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (56)
Studio Filem Dan Videografi (249)
Studio Fotografi (899)
Studio Grafik Dan 3D (1092)
Studio Lukisan (129)
Studio Model Penyanyi Pelakon (725)
Studio Muzik (477)
Sukan Beladiri (116)
Sukan Berkumpulan (232)
Sukan Futsal (228)
Sukan Pancing (143)
Tanah Sewa (638)
Tanah Untuk Dijual (4833)
Tempahan Biskut Dan Tart (2149)
Tempahan Hamper (188)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (667)
Tempahan Katering (2142)
Tempahan Kek Dan Coklat (2146)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (177)
Tempahan Kuih Muih (1742)
Tempahan Minuman Dan Dessert (462)
Tempahan Nasi Lemak (521)
Tempahan Roti (359)
Terminal Bayaran (189)
Ubahsuai Pejabat (639)
Ubahsuai Rumah (1683)
Urut Tradisional (792)
Usahawan Baja Pertanian (372)
Usahawan Benih Dan Nursery (403)
Usahawan Tani (1092)
Vending Machine (371)
Voucher Dan Tiket (247)
Web Design Malaysia (2306)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1350)