Mencari Van utk Disewa Sebulan atau Dijual
Boleh Bantu - Wed 4/Jan/2012 2:59pm [Last Comment]
salam warga majalah..,saya sedang mencari van yg ingin di sewa selama sebulan atau jual..saya br nk mulakn perniagaan..,sesiapa ada info sila beritahu saya di izhamharis@gmail.com..terima kasih

Niche: Kereta Terpakai | Bisnes Pasar Malam
Peluang Perniagaan Produk UPM - Terhad 20 Orang Sahaja
3pm, 19 Dis 2014 (Jumaat) di Putra Science Park, UPM
(Percuma untuk Ahli DPMM Putrajaya)

Kursus Praktikal Gst + Free Gst Online Registration + Free Demo Gst-Compliant Software
29 Dis 2014 (Isnin) di DPMM Putrajaya

Seminar Usahawan Komprehensif Siri 1
27 Dis 2014 (Sabtu) di Universiti Malaya
     
  1. Zikirdhia - Wed 4/Jan/2012 3:24pm
    salam..saya ada..jika sehari rm 100..seminggu rm 550..sebulan rm 2300..t.q...van vanet..kol 0122424752  
  2. Asrul 4 - Wed 4/Jan/2012 4:17pm
    saya ader... harga cantik.. call sayer 0126195613 asrul  
  3. Carental4u - Wed 4/Jan/2012 4:22pm
    Hiace RM300 p/day
    Urvan RM350 p/day

    (Van masih baru dan dalam keadaan baik)

    Utk 1bulan saya akan bg diskaun lagi..
    Berminat 013-6333481 (Abu)  
  4. Joe Raizo - Wed 4/Jan/2012 8:01pm
    salam.. bajet beli van brape rm??lokasi area mane?tq..  
  5. Boleh Bantu - Wed 4/Jan/2012 11:00pm
    saya br nk mula niaga..,budget tak lah besar..,dlm 3k ke..,kalau ada saper2 yg blh sewakan van dlm masa sebulan pun blh..saya blh sewa dlm 1k..saya di subang..  
  6. Suriani Baharin - Thu 5/Jan/2012 10:11am
    BERMINAT..SILA CTC EN ARIEF 019-6389609  
  7. Boleh Bantu - Thu 5/Jan/2012 5:15pm
    kalau ada yg nk buat sambung bayar pun blh..,betul2 memerlukan skrg ni..  
  8. Fmnauto - Fri 6/Jan/2012 2:32pm
    call/sms 012-6174424. sewa atau sewa beli,murah  
  9. Ina 69 - Fri 6/Jan/2012 4:47pm
    sedang mencari van bawah 3000. boleh email gambar van di sabarinaosman@ymail.com  
  10. Zaidi 66 - Fri 6/Jan/2012 7:41pm
    Van keluarga MEWAH kegemaran ramai, Ford Econovan spectron 1800cc tahun 1989 gear mannual ini kami tawarkan atas dasar jualan amal.

    NOMBOR CANTIK DIHADIAHKAN SEKALI.

    Spot rim original, Dalaman kemas, engine sangat power dan gear box sangat baik dan lancar (TIPTOP), Seat semua asal, cat baru dan bodi cantik tiada eksiden. TERUS boleh GUNA jalan jauh.

    Dokumen lengkap untuk tukar nama.
    rm 14.500sahaja
    2)Mercedes Benz E230 KlasikOriginal MAG 7474 TipTop -94
    RM 19 400
    3)
    Window Van Daihatsu Hijet model 1989 kegemaran ramai ini untuk dijual atas dasar jualan amal.

    Dalaman kemas, engine power dan gear box sangat baik dan lancar (TIPTOP), bodi cantik dan solid macam asal, tiada rekod eksiden. TERUS boleh GUNA jalan jauh.
    harga rm 6900
    3)Window Van kegemaran ramai ini kami tawarkan atas dasar jualan amal.

    Van model 1990.

    Dalaman CANGGIH, seat, dashboard cantik lagi. ADA DOUBLE BLOWER ACCOND dan speaker box di bumbung (CUMA KENA KEMASKAN FITTINGS).

    DINDING Bodi CANTIK RATA, tiada accident, tapi LANTAI kena buat balik dan cat semula BODI untuk lebih tegap dan cantik.

    Engine powerfull dan gear box baik dan lancar (TIPTOP),

    Roadtax hidup boleh TERUS boleh GUNA jalan jauh. Dokumen lengkap untuk tukar nama.

    Dijual dengan harga bawah pasaran RM 5,700 atas dasar 'as is where is' basis (SEPERTI ADANYA) (HARGA MARKET MODEL 90 SETELAH BAIK PULIH SEKITAR RM10K).

    Nombor plate cantik diberi sekali.

    HARGA BERUBAH JIKA KERJA BAIKPULIH DAN CAT BARU SUDAH BERMULA.
    rm 7k
    untuk peniaga..murah dan bagus..email saya zainirizz@yahooo.com..dan ada banyak lagi..  
  11. Mr Zuhan - Sat 7/Jan/2012 5:15pm
    jom kita buat bisnes online plak..
    kalo anda daftar masuk,
    bukan sy yg servis anda (follow-up)
    tapi pihak Perintis Net yg buat.
    kerja sy hanya promote promote url ini ja..

    mereka akan buat WEBINAR (web seminar) tuk anda smua.
    cuma booking ja, free tiada cas tersembunyi..
    secara online, anda xperlu kuar umah g meeting..

    http://perintisNet.com/duitmasuk
    klik la, daftar la..jika anda tahu plan yg ditawarkan
    maka anda rasa tidak rugi pun dftar.  
  12. Hosna 3 - Sun 8/Jan/2012 4:16pm
    saya ada kereta ford telstar 1.6. luas. berkeadaan baik . sangat sesuai utk anda.harga rm3k sahaja .berminat sila call 0124867990  
  13. Asan 3 - Mon 9/Jan/2012 7:00am
    Toyota hiace 2006 sambung bayar,,
    deposit rm23K,,
    monthly rm1100++..
    Cash OTR..RM76K  
  14. Cheman - Mon 9/Jan/2012 4:22pm
    toyota avanza 05 sambung bayar.
    deposit 12k
    montly rm 636  
  15. Zikirdhia - Mon 9/Jan/2012 5:50pm
    van untuk berniaga disewa dari 1.9k sebulan..padibun@yahoo.com  
  16. Zack Zul - Thu 12/Jan/2012 11:00am
    kawan saya ada 1 van rusa utk dijual,
    seruis buyer sahaja - Rm 6000k,cuma 1 je tak boleh tukar nama sebab onwer dah meninggal,kalau nak buat angkut barang oklah tu
    Yan - 0122668497  
  17. Abu Yamin - Thu 12/Jan/2012 3:57pm
    saya ada van vanete c22 harga rm3800 sahaja van syarikat area sg petani kedah.tkde hutang dh klu nk buat untuk kja cukup cantik..tel saya 0164145199  
  18. Din 121 - Fri 20/Jan/2012 5:34am
    nissan venette 1993
    Area = Kelantan
    Harga = RM 13 000
    Din 013-9737456  
  19. Fathul - Sat 28/Jan/2012 1:44am
    salam tumpang kami peniaga psr mlm skrg ni kami menggunakan kereta utk berniaga dan agak susah sedikit saya rasa pun kawan2 yg berniaga pun tahu kan so kami harap pada sapa2 yang sudi jual van kepada kami secara bayar bulan maksudnya kami ni x de deposit nak bayar cuma kami sanggup bayar bulan dlm RM200 ke RM250 hingga selesai. van murah2 janji bole pakai kami berharap rakan2 paham keadaan kami. tuan van bole buat surat perjanjian contoh berapa harga van 3k ke jadi kami bayar bulan2 sampai selesai.......minta tolong sgt2 pada rakan2 tq 0133126841/0193499895 fathulmaju@yahoo.com (ani)  
  20. Omar Bin Amir - Thu 2/Feb/2012 7:12pm
    Nissan venette 2010 untok dijual.Van untok niaga.Sebab nak jual balik kampong.Sesiapa berminat hubongi En:Omar 0l67067437.Kalau bolih kawasan johor sahaja.  
  21. Ajimspyker - Mon 31/Dec/2012 3:16pm
    Salam,

    saya sedang mencari Van Hiace/Urvan utk dijual atau sambung bayar.

    sila emailkan details kepada saya azim.richworks@gmail.com

    urgent. thanks..  
  22. Sidada - Sat 16/Nov/2013 12:55pm
    sesiapa ada ford econovan,manual,2001 keatas,harga 19k,,,,tpon 0195253737......faiz...belian cash  
  23. Fizah 13 - Mon 30/Jun/2014 12:56pm
    Sy memerlukan bantuan dr semua untuk tlg sy dpt kan van tuk dibuat berniaga bujet rm5 k sahaja...tlg hubungi sy 0123284102..tq..  
Page 1   (Total 23 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2886)
Bengkel Basikal (74)
Bengkel Besi (232)
Bengkel Kereta (1520)
Bengkel Motosikal (256)
Bengkel Tayar (224)
Bisnes Air Mineral (378)
Bisnes Ais Krim (529)
Bisnes Aksesori Kereta (667)
Bisnes Broadband (1127)
Bisnes Burger (551)
Bisnes Cermin Mata (163)
Bisnes Cuci Kereta (829)
Bisnes Cyber Cafe (455)
Bisnes Dobi (1403)
Bisnes Ebook (1079)
Bisnes Handphone (1288)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (583)
Bisnes Ice Blended (718)
Bisnes Jam Tangan (296)
Bisnes Jeruk (184)
Bisnes Kitar Semula (515)
Bisnes Komputer (1517)
Bisnes Kurier Dan Logistik (705)
Bisnes Minuman (1506)
Bisnes Pasar Malam (2031)
Bisnes Pelancongan (566)
Bisnes Pengantin (716)
Bisnes Perabot (896)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1137)
Bisnes Restoran (3459)
Bisnes Roti Dan Bakeri (731)
Bisnes Salun Rambut (377)
Bisnes Sarang Burung (258)
Bisnes Satay (392)
Bisnes Sms (162)
Bisnes Spa Dan Facial (695)
Bisnes Steamboat (202)
Bisnes Stesen Minyak (136)
Bisnes Tablet Pc (444)
Bisnes Tradisional (850)
Bisnes Untuk Dijual (3480)
Bisnes Waffle Dan Jagung (392)
Bisnes Western Food (337)
Dewasa 18sx (1819)
Diskusi Bisnes (2012)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (759)
Expo Karnival Tapak Niaga (6738)
Forex Malaysia (1981)
Haiwan Peliharaan (481)
Haji Dan Umrah (476)
Hiasan Dalaman (730)
Hiasan Taman (249)
Hotel Resort Homestay (1054)
Iklan Tv Radio Media Massa (233)
Import Dan Eksport (338)
Ingin Berniaga (2866)
Insurans Dan Takaful (1793)
Insurans Roadtax Kereta (352)
Kedai Bunga (190)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (2017)
Kedai Emas (469)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2576)
Kedai Hardware (447)
Kedai Ibu Dan Bayi (703)
Kedai Jahit (4039)
Kedai Kamera Dan Camcorder (353)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (344)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1940)
Kedai Sewa (1677)
Kereta Baru (1677)
Kereta Terpakai (5106)
Kerja Diploma Dan Ijazah (5156)
Kerja Kemahiran (2059)
Kerja Kosong (12523)
Kerja Praktikal (2269)
Kerja Sales (2388)
Kerja Sambilan (6559)
Konsultan Peguam (168)
Konsultan Perniagaan (469)
Kontrak Swasta (309)
Kontrak Tender Kerajaan (470)
Kontraktor Balak Dan Kayu (490)
Kontraktor Jurutera (580)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (234)
Kontraktor Minyak Dan Gas (704)
Kontraktor Pasir (422)
Kontraktor Pembinaan (2121)
Kontraktor Perlombongan (332)
Kursus Dan Seminar (2918)
Kursus Kecantikan (707)
Kursus Makanan (681)
Kursus Motivasi (329)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1650)
Mencari Pelabur (3781)
Mesin Fotostat (360)
Mesin Freezer Dan Chiller (280)
Mesin Industri (530)
Mesin Jahit (394)
Mesin Proses Makanan (584)
Pakej Pelancongan (2677)
Pakej Perkahwinan (1228)
Pakej Perniagaan (919)
Pasar Basah (1506)
Pekerja Asing (1295)
Pelaburan Saham Unit Trust (984)
Pembantu Rumah Asing (1925)
Pembekal Barang Runcit (1606)
Pembekal Beras (121)
Pembekal Buah-buahan (503)
Pembekal Ikan Kering (393)
Pembekal Kelapa Dan Santan (666)
Pembekal Kerepek (1132)
Pembekal Keropok (467)
Pembekal Kicap Dan Sos (230)
Pembekal Kurma Dan Kismis (292)
Pembekal Madu (248)
Pembekal Mee Dan Bihun (130)
Pembekal Minyak Masak (417)
Pembekal Rempah Dan Perencah (629)
Pembekal Serunding (261)
Pembekal Telur (143)
Pemborong Aksesori Lelaki (162)
Pemborong Aksesori Wanita (1207)
Pemborong Batik Dan Sutera (358)
Pemborong Beg Galas (105)
Pemborong Beg Tangan (613)
Pemborong Bundle (895)
Pemborong Cadar Dan Tilam (469)
Pemborong Karpet (167)
Pemborong Kasut Dan Sandal (724)
Pemborong Lampin (310)
Pemborong Mutiara (114)
Pemborong Pakaian Bayi (787)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1707)
Pemborong Pakaian Lelaki (1147)
Pemborong Pakaian Plus Size (148)
Pemborong Pakaian Wanita (4350)
Pemborong Telekung Dan Songkok (576)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3608)
Pemborong Tuala (208)
Pemborong Tudung (2862)
Pembuat Papan Tanda Iklan (292)
Pembuat Plastik Kotak Botol (815)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (492)
Pendaftaran Syarikat (518)
Pendaftaran Trademark (36)
Pengedar Alat Tulis (971)
Pengedar Bahan Pencuci (738)
Pengedar Buku Dan Majalah (615)
Pengedar Contact Lens (250)
Pengedar Perfume (1587)
Pengedar Permainan Kanak2 (622)
Pengedar Produk Kecantikan (2676)
Pengedar Produk Kesihatan (3082)
Pengurus Majlis (613)
Penternak Arnab (53)
Penternak Ayam (753)
Penternak Burung Puyuh (98)
Penternak Ikan (701)
Penternak Kambing (300)
Penternak Lembu (400)
Penternak Udang (204)
Peralatan Makmal Dan Hospital (270)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (753)
Peralatan Sukan (560)
Perisian Komputer (592)
Perkakas Dapur (640)
Perkakas Elektrik (457)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1557)
Pinjaman AIM (170)
Pinjaman Hartanah (532)
Pinjaman Kad Kredit (405)
Pinjaman Kereta (643)
Pinjaman Peribadi (11093)
Pinjaman Perniagaan (1889)
Produk Dari China (555)
Produk Sejuk Beku (1379)
Program Consignment (2066)
Program Dropship (7044)
Pusat Bahasa (374)
Pusat Jagaan Bayi (1658)
Pusat Latihan (674)
Pusat Memandu (128)
Pusat Mengaji Agama (555)
Pusat Pendidikan Tinggi (548)
Pusat Rawatan (380)
Pusat Tadika Dan Taska (1434)
Pusat Tuisyen (1137)
Rancangan Perniagaan (573)
Rumah Sewa (4445)
Rumah Untuk Dijual (3888)
Servis Freelance (1154)
Servis Keselamatan (743)
Servis Pembersihan (875)
Servis Pengedaran Risalah (484)
Setiausaha Syarikat (613)
Sewa Bas Dan Van (597)
Sewa Jentera (59)
Sewa Kereta Teksi Limo (1898)
Sewa Lori (2657)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (60)
Studio Filem Dan Videografi (267)
Studio Fotografi (929)
Studio Grafik Dan 3D (1165)
Studio Lukisan (140)
Studio Model Penyanyi Pelakon (783)
Studio Muzik (497)
Sukan Beladiri (119)
Sukan Berkumpulan (239)
Sukan Futsal (232)
Sukan Pancing (144)
Tanah Sewa (669)
Tanah Untuk Dijual (5027)
Tempahan Biskut Dan Tart (2180)
Tempahan Hamper (188)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (680)
Tempahan Katering (2229)
Tempahan Kek Dan Coklat (2197)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (183)
Tempahan Kuih Muih (1779)
Tempahan Minuman Dan Dessert (488)
Tempahan Nasi Lemak (539)
Tempahan Roti (392)
Terminal Bayaran (198)
Ubahsuai Pejabat (669)
Ubahsuai Rumah (1747)
Urut Tradisional (842)
Usahawan Baja Pertanian (379)
Usahawan Benih Dan Nursery (418)
Usahawan Tani (1120)
Vending Machine (403)
Voucher Dan Tiket (255)
Web Design Malaysia (2354)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1437)