Mencari Tukang Urut Kwsn Gombak, Selayang
Ain 20 - Fri 28/Jan/2011 10:25pm [Last Comment]
salam.sesiapa tahu ya di mana nak cari seorg tukang urut tak kisah lelaki atau wanita utk mengurut anak saya di kwsn gombak ,selayang atau kwsn berdktn dgnnya kerana saya tinggal di selyg depan dewan sri siantan.anak saya lemah anggota sebelah kanan,tidak boleh guna sebelah kanan,kirenya sprti urutan utk penyakit angin ahmar,skrg anak saya berumur 6 thn,harap rakan2 dpt membntu,,,

wassalam.

Niche: Urut Tradisional | Bisnes Tradisional
Kursus Praktikal GST untuk Usahawan
3 Dec 2014 (Rabu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya

Seminar Memborong Produk di China
29 Nov 2014 (Sabtu) di Dewan Seminar, DPMM Putrajaya
     
  1. Sipa Agro Farm - Fri 28/Jan/2011 11:41pm
    cuba call no ni en.zaman 017-2670368, urut cara islam...dia di pandan..atau tgk blog dia
    http://uruturatmelayu.blogspot.com/  
  2. Badrul 16 - Fri 28/Jan/2011 11:49pm
    kat sri gombak ada...cuba call 0123909070 abg kadir  
  3. Noradee - Sat 29/Jan/2011 12:02am
    saya kenal sorang tukang urut mak cik timah kg cheh kati kuala kangsar.Pernah saya bawa kawan saya yg kena strok berurut dgn mak cik timah, alhamdulillah kawan saya kini sehat. masalahnya, selayang-k.kangsar agak jauh.  
  4. Zull 5 - Sat 29/Jan/2011 2:42am
    Salam Ain..... sy ada kawan yg bleh mengurut duk d Selayang. Call/sms @ 010-2911307  
  5. Budin - Sat 29/Jan/2011 6:26pm
    noradee blh bg no phone mak cik timah x?  
  6. Chef Shahrir - Sun 30/Jan/2011 6:11pm
    mak cik timah?? suami dia org panggil Mail Katon ke?  
  7. Zairul 6 - Tue 1/Feb/2011 8:29am
    salam,leh hubungi saya 013 3220387 zakry saya duk kt sg buloh..insyallah kita ikhtiar.  
  8. Myasari - Tue 1/Feb/2011 2:06pm
    utk urutan buang angin dalam badan insyaAllah cuba hubungi saya di 0135000661. Saya di jalan kucing sahaja.  
  9. Kirani - Wed 2/Feb/2011 1:53pm
    sy ada kenal tukang urut di selayang,nama pak long no hp 012-3250145 insyaallah paklong leh pulih penyakit anak puan,  
  10. Kirani - Wed 2/Feb/2011 2:00pm
    sy tgl area sg tua,sambil buat rawatan urut,puan juga leh ikhtiar sapu minyak jerslin,berminat leh hubungi sy yusran 012 6737028,  
  11. Ain 20 - Wed 2/Feb/2011 5:29pm
    terima kasih semua.saya dah lama tak bukak topik ini,bila dibuka,semua beri kerjasama,,,terima kasih byk2.asalnya anak saya ni normal,bila umur 10 bln,saya hntr ke nursery,cukup seminggu saya hntr,anak saya jatuh and then bila xray,terdpt darah beku di kepala kiri(otak kiri,tapi saya sensitif bila sebut otak),,skrg umurnya 6 thn,masih belum boleh berckp,kaki kanan pendek dan mengecil,tgn kanan juga tak boleh guna.ye lah,,bila operate kepala kiri,effectnya sebelah kanan kan?kirenya cross la,,,,skrg anak saya kategori OKU cerebral palsy,berbulan2 saya nak terima anak saya sbgi kategori OKU.suami saya pujuk katanya OKU utk anak saya sementara shj,utk kebaikan dia juga,mcm parking,dan lain2 utk OKU.skrg saya berhenti kerja la jaga dia,,masih follow up smpi sembuh la,,,,,mcm drama HANI kat tv3 setiap selasa,tak leh terima anak kategori OKU,sebak saya.nursery tersebut sudah ditutup,rupanya tak berdaftar dgn jkm,salah saya juga,tak tanya btul2,bukan apa,,nmpk mcm ok mula2 hntr,,,,apa nak buat,,,sedih2,,,yg paling menakutkan saya ialah jika tuhan menjemput saya terlebih dahulu,siapa yg nak jaga anak saya ini?makan dia?minum dia?ubat nya?sedih,,,sedih,,,,itulah saya selalu berdoa agar tuhan jadikan anak saya ini normal,boleh berckp,boleh berjalan,,,,ramai yg ckp anak saya boleh sembuh cuma kena org yg tahu berurut di bhgn yg lemah.ada yg syorkan tilam magnet,saya masih belum mampu,,,,jadi,,terima kasih byk2 kpd yg sudi bantu,,ok,,,i love u all....tq.  
  12. Mixidea Sporswear - Sun 6/Feb/2011 2:02am
    Ain 20: Salam, sila cuba rawatan alternatif di bawah ini. Call dulu ya...and lepas tuh cerita kat dia apa sakitnya...yang saya tahu rawatan ini adalah rawatan separa sedar dan menggunakan ilmu kebatinan...saya syorkan puan cuba ya...mana tak tau rezeki kita...anak puan akan pulih kan??

    pusat rawatan herbapaty warisan
    no 15&15b jln anggerik doritis,
    bb31/bb seksyen 31, kota kemuning.
    shah alam no tel : 0351210098/035120366  
  13. Azmi Mustapah - Thu 10/Feb/2011 5:15pm
    sy azmi mustapah sy tukang urut di kota damansara sy blh tolong ubatkan anak puan dan sy urut percume dan sy usahakn sampai die blh jadi normal kalau di izin allah 0124001590  
  14. Ain 20 - Fri 11/Feb/2011 10:55am
    terima kasih semua yg beri respon,smlm saya ke hkl,jabatan rehab ,dc syorkan anak saya memakai alat bantuan utk menyokong kaki dan lutut yg lembik bila berdiri,,bulan 3 ni nak ukur.saya ada tanya dc,boleh tak anak saya ini di urut,dc hanya tersenyum shj,,ermmm,,,makna senyuman dia tu dia tidak galakkan sgt utk berurut,tetapi saya dgr lain2 pengalaman,urutan juga boleh membantu,,,tapi saya akan cuba juga utk beurut,lupa nak maklum disini,anak saya ini juga ada sawan,,sensitif dgn bunyi2 yg kuat,dia akan kejang,,,,selama ini masih teruskan ubat dri dc utk kurangkan sawan,,apapun,,tq ya.  
  15. Jutafiz - Mon 7/Mar/2011 6:48am
    ok ada rawatan dari teknologi Jepun
    Alpha ONe mungkin dapt membantu...kos ada pilihan nak rawatan boleh pergi ke melawati kl ada kdai restoran yg beri khidmat rawatan terapi ni..n area pasar borong or call sya utk tgk tmpat nti sya 2njukan 0173866380 hafiz  
  16. Hasrol 3 - Wed 4/May/2011 11:49am
    salam puan saya bukan lah tukang urut.. tapi saya ada cara tersendiri merawat anak puan berdasarkan kajian dr Myron W. Wentz.. sekadar ingin berkongsi sbb baru2 ini kawan saya juga terkena angin ahmar ... alhamdullah ... hampir sembuh dalam 3 hari ,talian saya 019-3951341  
  17. Pokmejutaweabtaufan - Mon 9/May/2011 12:12pm
    cuba teknologi Jawa sebotol RM5.50 xrugi mencuba & xmahal mana pun. keberkesanan xtaulah tapi yg lepasx tu nampak ok je. kalau nak saya boleh tolong hantarkan kat Selayang. Sementara tu boleh lihat untuk pasti lagi http://morhabshi4u.42y.biz atau 010 208 8602  
  18. Hazuan - Sat 27/Aug/2011 12:54pm
    salam,nk try bekam, sy siswa uia, buat bekam untuk kwsn selangor. hazuan 0132925095  
  19. Mus 98 - Wed 5/Oct/2011 8:36pm
    Boleh contact saya untuk saya ikhtiarkan urutan saraf.. insyaallah Saya di Seri Gombak. 0133689686  
  20. Sarif Bin Mohd Ali - Thu 6/Oct/2011 9:30am
    pada puan ain saya syorkan gunakan khidmat urutan n dalam masa yg sama bawa juga ank ke hospital wat pemeriksaan,kita iktiyar allah yg menyembuhkan,jng putus asa buat solah hajat mohon jemaah di masjid/ surau.semoga anak puan sembuh  
Page 1   (Total 20 comments)
Comment
1. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.

2. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility and we do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.
Email
Password
TipsFree Registration ¤ Lost Password?
Niche
Penubuhan Persatuan

Agen Hartanah (2821)
Bengkel Basikal (74)
Bengkel Besi (225)
Bengkel Kereta (1505)
Bengkel Motosikal (252)
Bengkel Tayar (219)
Bisnes Air Mineral (372)
Bisnes Ais Krim (517)
Bisnes Aksesori Kereta (663)
Bisnes Broadband (1114)
Bisnes Burger (551)
Bisnes Cermin Mata (162)
Bisnes Cuci Kereta (823)
Bisnes Cyber Cafe (453)
Bisnes Dobi (1387)
Bisnes Ebook (1068)
Bisnes Handphone (1272)
Bisnes Hari Raya (60)
Bisnes Hotel Dan Resort (573)
Bisnes Ice Blended (711)
Bisnes Jam Tangan (291)
Bisnes Jeruk (183)
Bisnes Kitar Semula (507)
Bisnes Komputer (1504)
Bisnes Kurier Dan Logistik (692)
Bisnes Minuman (1487)
Bisnes Pasar Malam (2005)
Bisnes Pelancongan (554)
Bisnes Pengantin (700)
Bisnes Perabot (877)
Bisnes Prepaid Dan Reload (1123)
Bisnes Restoran (3390)
Bisnes Roti Dan Bakeri (724)
Bisnes Salun Rambut (374)
Bisnes Sarang Burung (257)
Bisnes Satay (386)
Bisnes Sms (162)
Bisnes Spa Dan Facial (680)
Bisnes Steamboat (199)
Bisnes Tablet Pc (445)
Bisnes Tradisional (839)
Bisnes Untuk Dijual (3421)
Bisnes Waffle Dan Jagung (388)
Bisnes Western Food (331)
Dewasa 18sx (1800)
Diskusi Bisnes (1988)
Diskusi Tuntutan Dan Tribunal (741)
Expo Karnival Tapak Niaga (6623)
Forex Malaysia (1941)
Haiwan Peliharaan (477)
Haji Dan Umrah (469)
Hiasan Dalaman (726)
Hiasan Taman (244)
Hotel Resort Homestay (1030)
Iklan Tv Radio Media Massa (229)
Import Dan Eksport (335)
Ingin Berniaga (2838)
Insurans Dan Takaful (1768)
Insurans Roadtax Kereta (349)
Kedai Bunga (191)
Kedai Cenderahati Dan Kraf (1996)
Kedai Emas (459)
Kedai Fotostat Dan Cetakan (2554)
Kedai Hardware (441)
Kedai Ibu Dan Bayi (697)
Kedai Jahit (3960)
Kedai Kamera Dan Camcorder (350)
Kedai Runcit Dan Serbaneka (342)
Kedai Separuh Dan Ruang Niaga (1902)
Kedai Sewa (1657)
Kereta Baru (1643)
Kereta Terpakai (5058)
Kerja Diploma Dan Ijazah (4986)
Kerja Kemahiran (2021)
Kerja Kosong (12160)
Kerja Praktikal (2181)
Kerja Sales (2333)
Kerja Sambilan (6458)
Konsultan Peguam (159)
Konsultan Perniagaan (466)
Kontrak Swasta (301)
Kontrak Tender Kerajaan (465)
Kontraktor Balak Dan Kayu (486)
Kontraktor Jurutera (576)
Kontraktor Marin Dan Kapal Laut (229)
Kontraktor Minyak Dan Gas (696)
Kontraktor Pasir (411)
Kontraktor Pembinaan (2098)
Kontraktor Perlombongan (324)
Kursus Dan Seminar (2867)
Kursus Kecantikan (697)
Kursus Makanan (672)
Kursus Motivasi (327)
Ladang Getah Kelapa Sawit (1629)
Mencari Pelabur (3738)
Mesin Fotostat (358)
Mesin Freezer Dan Chiller (274)
Mesin Industri (523)
Mesin Jahit (389)
Mesin Proses Makanan (583)
Pakej Pelancongan (2648)
Pakej Perkahwinan (1218)
Pakej Perniagaan (905)
Pasar Basah (1486)
Pekerja Asing (1271)
Pelaburan Saham Unit Trust (968)
Pembantu Rumah Asing (1897)
Pembekal Barang Runcit (1591)
Pembekal Beras (117)
Pembekal Buah-buahan (492)
Pembekal Ikan Kering (390)
Pembekal Kelapa Dan Santan (659)
Pembekal Kerepek (1118)
Pembekal Keropok (454)
Pembekal Kicap Dan Sos (229)
Pembekal Kurma Dan Kismis (291)
Pembekal Madu (246)
Pembekal Mee Dan Bihun (128)
Pembekal Minyak Masak (418)
Pembekal Rempah Dan Perencah (619)
Pembekal Serunding (260)
Pembekal Telur (143)
Pemborong Aksesori Lelaki (162)
Pemborong Aksesori Wanita (1200)
Pemborong Batik Dan Sutera (355)
Pemborong Beg Galas (102)
Pemborong Beg Tangan (613)
Pemborong Bundle (877)
Pemborong Cadar Dan Tilam (465)
Pemborong Karpet (165)
Pemborong Kasut Dan Sandal (713)
Pemborong Lampin (304)
Pemborong Mutiara (113)
Pemborong Pakaian Bayi (779)
Pemborong Pakaian Kanak2 (1691)
Pemborong Pakaian Lelaki (1141)
Pemborong Pakaian Plus Size (146)
Pemborong Pakaian Wanita (4296)
Pemborong Telekung Dan Songkok (572)
Pemborong Tshirt Dan Uniform (3571)
Pemborong Tuala (206)
Pemborong Tudung (2829)
Pembuat Papan Tanda Iklan (287)
Pembuat Plastik Kotak Botol (805)
Pembuat Rak Kiosk Gerai (488)
Pendaftaran Syarikat (508)
Pendaftaran Trademark (35)
Pengedar Alat Tulis (960)
Pengedar Bahan Pencuci (729)
Pengedar Buku Dan Majalah (605)
Pengedar Contact Lens (248)
Pengedar Perfume (1565)
Pengedar Permainan Kanak2 (612)
Pengedar Produk Kecantikan (2655)
Pengedar Produk Kesihatan (3049)
Pengurus Majlis (605)
Penternak Arnab (53)
Penternak Ayam (742)
Penternak Burung Puyuh (96)
Penternak Ikan (699)
Penternak Kambing (296)
Penternak Lembu (398)
Penternak Udang (199)
Peralatan Makmal Dan Hospital (269)
Peralatan Pejabat Dan Sekolah (739)
Peralatan Sukan (552)
Perisian Komputer (578)
Perkakas Dapur (631)
Perkakas Elektrik (451)
Perkakas Rm2 Dan Gajet (1549)
Pinjaman AIM (171)
Pinjaman Hartanah (526)
Pinjaman Kad Kredit (397)
Pinjaman Kereta (628)
Pinjaman Peribadi (10873)
Pinjaman Perniagaan (1864)
Produk Dari China (548)
Produk Sejuk Beku (1356)
Program Consignment (2042)
Program Dropship (6896)
Pusat Bahasa (366)
Pusat Jagaan Bayi (1602)
Pusat Latihan (661)
Pusat Memandu (125)
Pusat Mengaji Agama (536)
Pusat Pendidikan Tinggi (533)
Pusat Rawatan (374)
Pusat Tadika Dan Taska (1367)
Pusat Tuisyen (1095)
Rancangan Perniagaan (568)
Rawatan Alternatif (299)
Rumah Sewa (4379)
Rumah Untuk Dijual (3812)
Servis Freelance (1137)
Servis Keselamatan (733)
Servis Pembersihan (852)
Servis Pengedaran Risalah (471)
Setiausaha Syarikat (601)
Sewa Bas Dan Van (586)
Sewa Kereta Teksi Limo (1865)
Sewa Lori (2616)
Sewa Pesawat Dan Helikopter (58)
Studio Filem Dan Videografi (258)
Studio Fotografi (917)
Studio Grafik Dan 3D (1142)
Studio Lukisan (134)
Studio Model Penyanyi Pelakon (759)
Studio Muzik (489)
Sukan Beladiri (118)
Sukan Berkumpulan (237)
Sukan Futsal (231)
Sukan Pancing (144)
Tanah Sewa (657)
Tanah Untuk Dijual (4952)
Tempahan Biskut Dan Tart (2173)
Tempahan Hamper (189)
Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi (676)
Tempahan Katering (2192)
Tempahan Kek Dan Coklat (2177)
Tempahan Korban Dan Aqiqah (181)
Tempahan Kuih Muih (1769)
Tempahan Minuman Dan Dessert (472)
Tempahan Nasi Lemak (532)
Tempahan Roti (378)
Terminal Bayaran (194)
Ubahsuai Pejabat (654)
Ubahsuai Rumah (1719)
Urut Tradisional (819)
Usahawan Baja Pertanian (375)
Usahawan Benih Dan Nursery (409)
Usahawan Tani (1106)
Vending Machine (389)
Voucher Dan Tiket (252)
Web Design Malaysia (2333)
Wiring Aircond Plumbing Repair (1395)